🕸فصل نهم: بهاییت در قامت یک گروهک سیاسی
🔹۱. نظام و تشکیلات اداری
🔸اشاره
آنان که بهاییت را همچون یکی از گروههای سیاسی معرفی میکنند، سخن به گزاف نگفته اند. تشکیلات اداری بهاییت، درست مانند یک سازمانی سیاسی، اعضا و طرفداران خود را کنترل میکند و در فرصتهای مناسب از آنها بهره میگیرد. بهاییت به صورت تشکیلاتی و سازمانی اداره میشود و هیئتی نه نفره تحت عنوان بیت العدل سرپرستی فرقه را برعهده دارند.
📗تحلیل و نقد بهائیت، علیرضا روزبهانی، ص۱۵۷
#بهائیت_گروهک_سیاسی
🚫@bahaiyat🚫
✅ نفوذ را جدّی بگیریم!(۷)
من نمیخواهم مسأله را خیلی امنیّتی کنم. ولی خیلی هم شوخیبردار نیست! نگهداری نظام اسلامی در بین این امپریالیستهای گردنکش و سفّاک بینالمللی نیازمند هوشیاری و بیداری زیادی است، خیلی بیشتر از آنچه ما فقط در شعارها به آن میپردازیم! در این مسائل جای سیاهنمایی و سفیدنمایی نیست! جای رأفت و گذشت نیست. مسلمان باید «رحماء بینهم» باشد و «أشداء علی الکفار». این انقلاب را نمیتوان با غفلت یا خدای نکرده تغافل بهدست دشمن سپرد!
یا مکن با پیلبانان دوستی … یا بنا کن خانهای در خورد پیل
امیدوارم خدای تبارک و تعالی به همهی ما توفیق جهاد فی سبیل الله را از راه تقوی، بیداری، هشیاری، امامشناسی، دشمنشناسی و قطع دست مستکبران عنایت بفرماید.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
منبع: کتاب «چهار مقاله در زمینه بهائیت»، چاپ دفتر انتشارات اسلامی وابسته به جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، صفحات ۱۰۳ تا ۱۱۰.
سخنرانی بسیار مهم آیةالله فاکر دربارهٔ یهودیان جدیدالاسلام👇
https://jscenter.ir/other-topics/crypto-judaism/13392
#نفوذی
🚫@bahaiyat🚫
📗کتاب مبلغ بهایی در محضر آیت الله آقای شیخ محمد خالصی زاده
عبدالله خان - اولا معتقد به وحدانيت حضرت الوهيت و به حكم عقل لزوم مربي براي كافه بشر از نقطه نظر وجود مطلق و فضل منبسط قائلم ولي صحبت من نظريه تحري حقيقت در محضر آقا براي تعدد انبياء است كه تمام آن ها كه قبلا نذكر و معروض شد همان مقام مربي را دارا خواهند بود من جميع آثار و صفات يا اينكه بعض من دون بعضا. آقاي خالصي - مستدعي هستم از حضرت سائل بعد از اين عباراتي واضح تر بفرمايند كه هر كس آن ها را بفهمد و به هيچ وجه نوع غموض و ابهام نداشته باشد حضرت سائل معترف به وحدانيت الهي جل و علا هستند بنده هم معترفم در بين سئوال فرمودند كه مربي داراي صفات الهي است كلا يا من بعض الجهات در اينجا ناچارم به مناسبت همين عبارت از حضرت سائل سئوال كنم كه معناي وحدانيت چيست و آيا معتقد شدن به وحدانيت نافي شرك است يا نه و آيا غير از ذات حق جل و علا كه [ صفحه ۱۱] احاطه ي تام و تمام به تمام موجودات خود دارد الهي هست يا نه و آن صفاتي كه فرمودند مربي دارد يا ندارد مراد چيست؟
📗کتاب مبلغ بهایی در محضر آیت الله آقای شیخ محمد خالصی زاده، ص۱۲
#مبلغ_بهایی
🚫@bahaiyat🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️اولین مرحله نابودی اسرائیله ...
🎙 مداحی حماسی آقای سیدمحسن #بنیفاطمی
🚫@bahaiyat🚫
سلام...
آیابهائیت دچار تناقض ذاتی نیست؟؟
چون معتقد به نوآوری دین است درحالی
که خودش براحتی قربانی نوآوری بعدی
میشود..
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
سلام علیکم
بله دقیقا بهائیت دچار تناقضات متعدد است
🚫@bahaiyat🚫
امام صادق علیه السلام:
🔹... لَوْ یَعْلَمُونَ مَا فِی زِیَارَتِهِ مِنَ الْخَیْرِ وَ یَعْلَمُ ذَلِکَ النَّاسُ لَاقْتَتَلُوا عَلَى زِیَارَتِهِ بِالسُّیُوفِ وَ لَبَاعُوا أَمْوَالَهُمْ فِی إِتْیَانِه...
🔸اگر مردم میدانستند چه خیری در زیارت اباعبدالله(علیه السلام) است برای زیارت رفتن با هم جنگ میکردند و همۀ اموالشان را برای زیارت خرج میکردند.
📚 کامل الزيارات (باب الثالث عشر)
جلد ۱ صفحه ۸۶
#زیارت_اربعین
#حدیث_روز
🚫@bahaiyat🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕸ث) انكار دعاوى
🔹فداك روحى
🔸چ) نقد آثار
على محمد شيرازى پيرامون كتابهائى كه نگاشته است، مدعى چند فضيلت است:
۱- در سوره دوم از كتاب: «أحسن القصص»- تفسير سوره يوسف- مى نويسد:
«وانا نحن قد جعلنا الايات حجة لكلمتنا عليكم افتقدرون على حرف بمثلها فأتو برهانكم ان كنتم باللَّه الحق بصيرا تاللَّه لو اجتمعت الانس والجن على ان يأتو بمثل سورة من هذا الكتاب لن يستطيعوا ولوكان بعضهم لبعض على الحق ظهيراً»
و در سوره (۵۲) كتاب مذكور، تأكيد مجدد مى كند، و مى نويسد:
«وان كنتم فى ريب مما قد أنزل اللَّه على عبدنا هذا فاتو با حرف من مثله وادعو الذين قد زعمتم من دون ذكراللَّه» و در سوره نهم ايضاً مى نويسد «فوربّك الحق لن يقدروا بمثل بعض من حرفه ولاعلى تأويلاته من بعض السرّ قطميراً وان اللَّه قد أنزله بقدرته من عنده والناس لايقدرون بحرفه على المثل بالمثل دون المثل تشبيها ذلك من أنباء الغيب».
📗 بهائیان، نجفی، محمد باقر،ص۲۵۸
#بهائیت
#انکار_دعاوی
🚫@bahaiyat🚫
🕸فصل نهم: بهاییت در قامت یک گروهک سیاسی
🔹۱. نظام و تشکیلات اداری
🔸الف) بیت العدل
میرزا حسین علی در کتاب اقدس، دستور تشکیل بیت العدل را صادر کرد: البته مقصود وی از بیت العدل به هیچ وجه بیت العدل اعظم که بر عام بهاییان حاکم باشد نیست و بیت العدل از نظر وی نیز تنها یک نهاد منطقه ای است مانند آنچه امروز بهاییان به آن محفل محلی میگویند چنانچه وی در کتاب اقدس میگوید:
قد کتب اللّه علی کلّ مدینة ان یجعلوا فیها بیت العدل و یجتمعَ فیها
النّفوُس علی عدد البهآء. [۱]
و خداوند مقرر کرد تا در هر شهری بیت العدلی ساخته شود و افرادی به تعداد عدد بهاء (برای انجام امورات جاری بهاییان) در آن جمع شوند.
وی در فرمانی که در تاریخ سوم شهر البهاء، ۲۳ مارس صادر کرد، درباره دلیل ساخت بیت العدل و اعلام وظایف و حدود اختیارات اعضای آن آورده است:
امور ملت معلق است به رجال بیت عدل الهی... چون که هر روز را امری و هر حین را حکمی مقتضی [است]، لذا امور به وزرای بیت عدل راجع [شود] تا آنچه را مصلحت وقت دانند معمول دارند.... ایشان ملهمند به الهامات غیبی الهی. بر کل، اطاعت لازم؛ امور سیاسیه کل راجع است به بیت العدل و عبادات بما انزله اللّه فی الکتاب. [۲]
----------
📗[۱]: اقدس، بند ۳۰، ص ۲۱۴.
📗[۲]: حسین علی نوری، آیات الهی، لانگنهاین، آلمان، لجنه نشر آثار امری به زبان فارسی و عربی، ج ۱، ص ۱۴۸.
📗تحلیل و نقد بهائیت، علیرضا روزبهانی، ص۱۵۸
#بهائیت_گروهک_سیاسی
🚫@bahaiyat🚫
امام صادق علیه السلام:
🔹... وَ مَنْ زَارَهُ کَانَ اللَّهُ لَهُ مِنْ وَرَاءِ حَوَائِجِهِ وَ کُفِیَ مَا أَهَمَّهُ مِنْ أَمْرِ دُنْیَاهُ وَ إِنَّهُ لَیَجْلِبُ الرِّزْقَ عَلَى الْعَبْدِ وَ یُخْلِفُ عَلَیْهِ مَا يُنْفِقُ...
🔸هر کس حسین (علیه السلام) را زیارت کند خداوند نیازهایش را برآورده کرده و آنچه از امور دنیا که برایش اهمیت داشته را کفایت میکند. و نیز زیارت آن حضرت موجب جلب رزق برای زائر میباشد. و آنچه را برای زیارت هزینه کند برمیگردد.
📚 وسائل الشیعة (باب الرابع عشر)
جلد ۱۴ صفحه ۴۲۹
#حدیث_روز
🚫@bahaiyat🚫
💢علی محمد باب جوان عــــــــــــــــــــــرب
🔹مدعی بابیت در ابتدای ظهور نزد ملاحسین بشروئی کتاب أحسن القصص را در نفسیر سوره یوسف نوشته و در تمامی مواضع آن خود را جوانی عرب نامیده و خطاب می کند:
🔸«یا اهل العمآء فاستمعوا ندائی من لسان الباب هذا الفتی العربی الناطق فی السیناء علی نقطة…».
♦️مدعی بابیت از همان ابتدا با کلک و دروغ کارش را شروع کرده و خود را جوانی عرب معرفی نموده است؛ اما در برخی دیگر از آثارش خود را جوانی عجم معرفی می کند و این تناقض در مورد مدعیان حُقه فراوان دیده می شود.
#أحسن_القصص_ص۴۹
🚫@bahaiyat🚫
🔴جهالت و دروغگوئی علی محمد بـــــــــــــــــــــــاب
🔹مدعی بابیت و مهدویت که پس از دستگیری به ماکو در آذربایجان تبعید شد، در خرداد ۱۲۲۶ ش (جمادی الثانی ۱۲۶۳ ق) وارد ماکو شد و در مدت ۹ ماهی که در آنجا بسر برد به نوشتن کتاب بیان رو آورد.
🔸وی در بخشی از این کتاب آورده است: «هزار و دویست و هفتاد سال از بعثت گذشت و در هر سنه ما لا نهایه بر حول بیت (کعبه) طواف کردند و در سنه آخر واضع بیت خود به حج رفته که دید که ما شاءالله از هر فرقه به حج آمده ولی احدی او را نشناخته و او کل را شناخته».
🔺مدعی مهدویت با جهالت مثال زدنی، زمان بعثت پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) تا زمان خود را ۱۲۷۰ سال می شمارد؛ در حالی که سال ۱۲۲۶ شمسی برابر با ۶۴-۱۲۶۳ قمری است و از زمان بعثت رسول گرامی اسلام تا آن زمان ۱۲۳۹ سال شمسی و ۱۲۷۷ سال قمری گذشته بود نه ۱۲۷۰ سال.
🔻باب در این عبارت به دروغ مدعی شده سازنده کعبه اوست و می گوید من در سال ۱۲۶۰ قمری به حج رفتم و دیدم عده زیادی به حج آمده بودند ولی هیچکس مرا نشناخت در حالی که من همه را شناختم!
#بیان_فارسی_ص۱۴۸
🚫@bahaiyat🚫
⭕️علی محمد باب جوان عجــــــــــــــــــــــم
🔹مدعی بابیت که بارها خود را جوان عربی نامیده بود، اما با کمال تعجب و در چرخش ۱۸۰ درجه ای در نامه به محمد شاه قاجار خود را جوانی عجم و فارس معرفی کرده می نویسد:
🔸«یا ایها الملک، إننی فتی عجمی من طائفة عدل التجار أمی علی شأن لم یحط بعلمه أحد قد اختارنی الحق لحکمه».
♦️عجب انسان مذبذب و بوقلمون صفتی که در شرائط مختلف رنگ عوض کرده به هر شکلی در می آید. این نشان می دهد که پیروان بابی و بهائی چه انسان منافق و دو چهره ای را مهدی موعود (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می دانستند.
#حضرت_نقطه_أولی_ص۱۵۰
🚫@bahaiyat🚫
🕸ث) انكار دعاوى
🔹فداك روحى
🔸چ) نقد آثار
۲- على محمد شيرازى «تند نويسى» را يكى از فضيلت هاى خود، و آثارش دانسته در باب عاشر از واحد رابع كتاب «بيان فارسى» مى نويسد: «خداوند قدرتى به او عطا فرموده و نطقى كه اگر كاتب سريعى در منتهاى سرعت بنويسد در دو شب و روز كه فصل ننمايد مقابل يك قرآن از آن معدن كلام ظاهر مى گردد كه اگر اولوالأفكار ما على الارض جمع شوندقدرت بر فهم يك آيه از آن را ندارند... »
چنين باورى، از نظر على محمد شيرازى، يكى از دلائل اثبات دعوت مقام امامت مى باشد، چنانچه در مجلس وليعهد در برابر طلب دليل به نظام العلما گفته بود: «من به يك روز دو هزار بيت كتابت مى كنم كه مى تواند چنين كند؟ » [۱]
و در كتاب «دلائل سبعه» [۲] چنين تصريح مى كند كه: قرآنى كه در بيست و سه سال نازل شد خداوند عزوجل قدرت و قوتى در آن حضرت ظاهر فرموده كه اگر خواهد در پنج روز يا پنج شب اگر فصل بهم نرسد مساوى به آن نازل فرمايد.
----------
📗[۱]: نظام العلما جواب داده بود: من در زمان توقف در عتبات عاليات كاتبى داشتم كه به روزى دو هزار بيت كتابت مى كرد و آخر الامر كور شد. مراجعه شود به فصل سوم، قسمت ث.
📗[۲]: ص ۲۶، عربى- فارسى.
📗 بهائیان، نجفی، محمد باقر،ص۲۵۸
#بهائیت
#انکار_دعاوی
🚫@bahaiyat🚫