eitaa logo
مرکز مشاوره بلاغ
270 دنبال‌کننده
467 عکس
22 ویدیو
18 فایل
مرکز مشاوره بلاغ مشاوره: پیش از ازدواج زوج درمانی درمان اختلالات بالینی فرزندآوری و فرزندپروری موفقیت و استعدادسنجی 09034017054 ادمین کانال @Syaghobi1366
مشاهده در ایتا
دانلود
مهارت برای جعبه ابزار شما ۳۱ گوش دادن فعال فعال شما را به مشهورترین آدم در محافل اجتماعی تبدیل می‌کند . گوش دادن فعال به بذره‌گویی هوشمندی و خوشنواز بودن و علاقه خالصانه به دیگران ربطی ندارد. به نظر شما گوش دادن فعال مستلزم چه مهارت‌هایی است؟ نگاه کردن به دیگران نگاه کنید منظور ما این نیست که به آنها خیره شوید بلکه منظور ما این است که به آنها توجه کنید. یعنی نشان دهید به آنها علاقه دارید نه اینکه این طرف و آن طرف اتاق را نگاه کنید. تمرکز لازم نیست زیاد حرف بزنید،فقط موقع گوش دادن باید نشان دهید به طرف مقابل توجه دارید. به همین دلیل باید نجواهای درونی خود را خاموش کنید تا تمرکزتان را روی حرف‌های او حفظ کنید. حرف‌هایی که لزوماً جذاب نیستند ولی این عمل مفید خواهد بود!
بیشتر بگو پشت دستتان بنویسید! هم جمله کوتاه به خیلی از مهارت‌های گفتگو می‌ارزد. اگر واقعاً به حرف‌های طرف مقابل علاقمند باشید ترغیب می‌شوید بیشتر حرف بزنید. یکی از کلمه‌ها را انتخاب کنید وقتی عبارت بیشتر بگو کافی نیست یا از آن زیاد استفاده کردید آسان‌ترین راه آن است که کلمه‌ای از آخرین جمله طرف مقابل انتخاب کنید و درباره آن سوال بپرسید. برای مثال فرض کنید طرف مقابلتان درباره‌ تعطیلات شیراز حرف می‌زند. می‌توانید بگویید شیراز تا حالا شیراز نرفتم شیراز چطوریست؟ با استفاده از کلمه تعطیلات بپرسید اولین تعطیلات را کجا رفتی چه جاهای دیگری رفتی؟ سوالات باز پاسخ سوالاتی بپرسید که تا حد امکان جواب یک کلمه‌ای بله و خیر نداشته باشند در عوض می‌توانیم نظر طرف مقابل را بپرسید.
تمرین حالا از این مهارت استفاده کنید. هر روز با آدم‌های جدیدی حرف می‌زنید با راننده اتوبوس یا فروشنده سوپرمارکت حرف بزنید. آدم‌هایی که قبلاً تمایلی به حرف زدن با آنها نداشته‌اید تا جوابشان را بشنوید. وقتی راه آن را بدانید آسان می‌شود!
شنونده فعال باشید. این کلید اعتماد به نفس اجتماعی است.
گوش دادن فعال را تمرین کنید تعمیر کردن گوش دادن فعال را شروع کنید شاید لازم باشد برای این کار موقعیتی ایجاد کنید. این را با استفاده از مهارت‌های پیش گفته امتحان کنید. به این کار عادت کنید سپس آن را دائم تمرین کنید. 🔹🔶🔷🔶🔹 📞 تلفن :
05132211829
05132211830
📬 آدرس : خیابان امام خمینی،چهارطبقه، بلوار مدرس،نبش مدرس۱، ساختمان جامعه المصطفی 📣 کانال مرکز مشاوره بلاغ
_____________ حرف خوب هم می‌زنید؟ --------------------- امروز یاد می‌گیرید... چرا رابطه برقرار کردن و حفظ رابطه برای شما سخت است. یکی از ویدیوهای مهم زندگی که می‌تواند تحت تاثیر ضعیف قرار گیرد حوزه روابط است. گاهی اوقات احساس می‌کنیم هیچ دوستی نداریم یا در دوست پیدا کردن و حفظ دوستی‌ها مشکل داریم. در پس این مشکل احساس بی عرضگی پنهان شده است: «من دوست داشتنی نیستم پس چرا باید کسی به خودش زحمت دهد و بخواهد با من دوست شود؟» نمی‌خواهیم مشکلات پیچیده روابط را ساده کنیم بلکه می‌خواهیم روی مشکلات مربوط به تمرکز کنیم.
آزمونک سریع کنار سوالاتی که در مورد شما صادق اند علامت بزنید: 1⃣ آیا رابطه‌ای دارید که در مورد آینده‌اش نگران اید؟ 2⃣ دوست داری رابطه داشته باشید ولی فکر می‌کنید در آن رابطه حرفی برای گفتن ندارید؟ 3⃣ به این دلیل رابطه خوبی برقرار نمی‌کنید که خودتان را لایق این نوع روابط نمی‌دانید؟ 4⃣ منتظر می‌مانید تا طرف مقابل شما را پیدا کند و خودتان را لایق محبت نمی‌دانید؟ 5⃣ خودتان را پس می‌کشید تا طرف مقابل به ایرادات و ضعف‌هایتان پی نبرد؟ 6⃣ آیا چون خودتان را دوست داشتنی نمی‌دانید از برقراری رابطه پرهیز می‌کنید؟ 7⃣ آیا چون معتقدید رابطه‌ها بالاخره یک جا خراب می‌شوند پس چه بهتر که الان خراب شوند روابط خوب خود را خراب می‌کنید؟ 8⃣ آیا با وابستگی و نیاز بیش از حد روابط خود را خراب می‌کنید؟ 9⃣ بگو مگو راه می‌اندازی تا ببینی طرف مقابلتان واقعاً به شما اهمیت می‌دهد یا نه؟ 🔟 آیا می‌خواهید بدانید بالاخره رابطه‌تان سرشار از محبت و رضایت خواهد شد یا نه؟
متاسفانه اگر حتی یک مورد از سوالات آزمونک فوق را علامت زده باشید، معنایش این است که عزت نفستان در حال تخریب و تضعیف روابط شما و کاهش احتمال تداوم آن است. اعتماد به نفس در روابط فقط وقتی شکل می‌گیرد که به خودتان اعتماد داشته باشید. ابتدا باید خودتان را دوست داشته باشید. مشکل رایج این است که از یک نفر دیگر می‌خواهیم عزت نفس پایین ما را بهبود بخشد. ابتدا به این فکر می‌کنید که آیا محبوب دیگران هستیم و بعد خودمان را دوست می‌داریم. این خطای فکری ه شکست رابطه منجر می‌شود. اگر خودمان را دوست نداشته باشیم چطور می‌توانیم از دیگران انتظار داشته باشیم ما را دوست داشته باشند؟
مهارت برای جعبه ابزار شما ۳۲ در فصل قبل راجع به خوب گوش دادن حرف زدیم. رمز پیدا کردن و حفظ کردن یک رابطه خوب تا حد زیادی مثل بحث فصل قبل است. باید از فکر کردن به خودمان و نگران بودن برای خودمان دست بکشیم و بیشتر روی دیگران تمرکز کنیم.
اگر می‌خواهیم دیگران ما را دوست داشته باشند اول باید خودمان را دوست داشته باشیم. معنای این نکته آن است که به جای گرفتنِ صرف، کمی هم روی دادن تمرکز کنیم.
چه چیزی باعث می‌شود در روابط پا پس بکشید؟ به نظر خودتان چرا نمی‌توانید رابطه برقرار کنید و آن را حفظ کنید؟ جوابتان را در قسمت زیر بنویسید. جواب‌های شما احتمالاً در رابطه با اشتباهات و ایراداتی خواهد بود که فکر می‌کنید منشأ دوست داشتنی نبودن شما هستند یا اشتباهات و ایرادات دیگران که باعث می‌شوند برای شما دوست داشتنی نباشند؟ 🔹🔶🔷🔶🔹 📞 تلفن :
05132211829
05132211830
📬 آدرس : خیابان امام خمینی،چهارطبقه، بلوار مدرس،نبش مدرس۱، ساختمان جامعه المصطفی 📣 کانال مرکز مشاوره بلاغ
______________ در روابطتان احساس اعتماد به نفس کنید ---------------------------- امروز یاد می‌گیرید... چرا برقرار کردن یک رابطه خوب و حفظ آن سخت است. بسیاری می‌گویند در رابطه برقرار کردن مشکل دارند. یکی از دلایلش می‌تواند این باشد که از دیگران بیش از حد انتظار دارند به ویژه وقتی از دیگران توقع دارند آنها را بالا ببرند. به این ترتیب دیگران باید آدم‌های خاصی باشند که چنین کاری انجام دهند.