بانوی آب
#برداشت_هایی_از_یک_تجربه
شماره دو
🔻بخش اول
🔹اساساً آغاز خیلی مهم است به نحوی که چگونگی آغاز هر کاری روی کل آن کار اثر دارد مثلا:
▫️معمولا در خواستگاری می گویند نگاه اول را باید جدی گرفت.
▫️در بحث های مربوط به رسانه و ... روایت اول را می گویند که ذهن ها را می سازد و این مساله تا جایی مهم است که در زمان اتفاقات مربوط به خانم امینی صداوسیما سه روز تلاش می کند تا به فیلم های پلیس دست پیدا کند!
▫️معمولا برخورد اول با آدم ها در ادامه یا قطع ارتباطشان با یکدیگر خیلی موثر است.
نگاه اول/روایت اول/برخورد اول
اینها همه حاکی از اهمیت «آغاز» یک کار است. شاید به همین جهت خداوند کتاب خود را با سوره حمد آغاز کرده؛ با ام الکتاب!
برای ما خیلی مهم بود چگونه باید کار خود را شروع کنیم. در جمعمان دو سه نفری بودیم که حجاب را از جمله مسائل مهم کشور می دانستیم و تصمیم داشتیم کشف حجاب را جمع کنیم! بله درست شنیدید. همین قدر جسور بودیم و با جسارت حرف می زدیم. اگر چه در مسیری که طی می کردیم با برخوردهای تلخ دوستان و همکارانمان هم مواجه می شدیم چرا که در نگاه دوستان فرهیخته مان، پرداختن به این موضوعات ارزش ذاتی! ندارد و فقط انسان هایی که فرهیخته نباشند باید به این موضوعات فکر کنند. تلخ ترین بخش داستان هم زمانی است که یک رفیق خانه دارِ(اشتباه نکنید منظور مالک خانه است!) ماشین دارِ بابا پول دار به شمایی که هفت سال است در خانه 60 متری مستاجر هستی و هر سال که دنبال خانه میگردی 40 درصد پول پیش کسری بودجه داری و نهایتا در سال مهسا که این کاهش بودجه به 600 درصد می رسد، میخواهد بفهماند که اقتصاد مهمتر از حجاب است!
🦋 @banooyeab
#بیانات_ره_بر
#الگوی_سوم_زن
#فضای_مجازی
#هشتگ_سازی
🔹از کارهای مهمّ شما همین است که فاجعهآمیزیِ نگاهِ فرهنگِ غربی به مسئلهی جنسیّت و مسئلهی زن را افشا کنید، به همه بگویید؛ بعضیها نمیدانند. در داخل کشور خودمان هم بعضیها نمیدانند، در بیرون هم خیلیها نمیدانند؛ در کشورهای اسلامی [خیلیها] نمیدانند. کشورهای اسلامی تشنهی فهمیدن این جور چیزها هستند. آن جاهایی که ما رفتهایم و هستیم و حضور داریم و خبرهایش به ما هم میرسد، این جوری است؛ آن وقت کشورهای غربی هم همین جور.
🔹 امروز خب ارتباطات فضای مجازی خیلی آسان است؛ شماها میتوانید ارتباطات فضای مجازی بگیرید و زمینهسازی کنید برای اینکه توجّه کنند و این مفاهیم را در قالب گزارههای کوتاه و گویا ــ که هم کوتاه باشد، هم گویا باشد ــ تنظیم کنید، و بفرستید برای فهم افکار عمومیِ این هشتگسازیها و مانند اینها که هست؛ اینها امروز خیلی امکان بزرگی است برای شما که در اختیار شما است.
🦋 @banooyeab
👆👆توضیح جلسه ارائه👇👇
🔹ارائه مذکور نتیجه جمعبندی مصاحبه با ۱۵ نفر از کنشگران تحول حوزه است که توسط حجتالاسلام حمید آقانوری در قالب چند فصل صورتبندی شده است.
🎤فعلا ارائه فاز اول این مصاحبهها در یک جمع محدود انجام گرفته و بعد از بازخوردها و اصلاحات، ارائههای عمومیتری برای آن تدارک دیده شده است.
@banooyeab
اگر مردم، حجاب را شرط لازم عفاف نمی دانند، نه ناشی از عناد است نه برخاسته از مطالعه و تامل.
اما اگر یک معمم معلوم الحال چنین حرفی بزند، هم ناشی از بی سوادی است، هم ناشی از اغراض جناحی.
https://virasty.com/saratalebi/1686410401181046801
@banooyeab
💠 موسسه فرهنگ و تمدن توحیدی برگزار می کند :
✨ دوره مجـازی #کلام_انقلابی (مقدماتی)
«ویژه خـواهران»
✅ با هدف نشر و گفتمان سازی اندیشه اسلامی و انقلابی، با محوریت مکتب امام خمینی (ره)
🔻بخش هایی از دوره:
_ آشنایی با حقیقت انقلاب و نظام سلطه
_ تفاوت دانش و اندیشه
_ نقش ایران در هندسه جدید عالم
_ الزامات پرچمداری انقلاب
_ ویژگی های عصر امام خمینی (ره) و...
💢 با تدریس : استاد فلاح شیروانی (حفظه الله)
🔸 ۱۵ جلسه کلاس آفلاین
🔹 ۵ جلسه مباحثه هفتگی آنلاین
💎 به صورت رایگان 💎
💠 همراه با اعطای گواهی پایان دوره
مهلت ثبت نام : تا ۳۱ خرداد ماه
شروع دوره : ۷ تیر ماه
🌐 ثـــبـــت نـام در دوره مـقــدمــاتـی
🌐 اطلاع از آخرین اخبار و اطلاعیه های دوره و عضویت در کانال دوره مجازی کلام انقلابی
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
🇮🇷 دوره مجازی کلام انقلابی
🔗 https://eitaa.com/majazikalam
ریشه عدم توجه به ملازمه حجاب و عفاف در بین اذهان عامه مردم،
۱.غلبه گفتمان فردگرا و راحت طلب
۲.غلبه تفکر تفکیک نیت و عمل
۳.عادی سازی برهنگی توسط دشمنان
۴.سوداقتصادی تولیدکنندگان لباس های کوتاه و تنگ
۵.عدم شناخت ویژگی های جنسیتی مردان در زنان و دختران
۶.عدم تبیین کافی فلسفه حجاب
https://virasty.com/saratalebi/1686410937552505677
@banooyeab
.
#برداشت_هایی_از_یک_تجربه
شماره دو
🔻🔻بخش دوم
🔹ما می خواستیم با افراد بدحجاب، شل حجاب، کاشف حجاب(مثل کاشف الکل) و انواع و اقسام ترکیب های اضافی حجاب که به نحوی از پوشش رسمی و عرفی و شرعی فاصله داشتند گفتگو کنیم. قبلاترها و زمانی که به صورت فردی و از سر دغدغه شخصی با بعضی از این افراد صحبت می کردیم خیلی از اینها اساسا منکر بدپوششی خود می شدند و این برای ما خیلی تعجب آور بود.
🔸فرض کنید رفتید سراغ یک خانمی که شال روی سرش به عرض ده سانتی متر است و موهای Blonde ش از پشت به اندازه پنجاه سانت بلندی دارد و بعد از نیم ساعت گفتگو از این موضوع وآن موضوع، شروع می کند با شما راجع به اهمیت حجاب صحبت می کند و این که آدم ها نباید با هر پوششی وارد اجتماع شوند و ... . انسان در این لحظه فقط یاد «فخسفنا به الارض» می افتد که زمین دهان باز کند و «بداره الارض.»
🔹احتمال بدهید نویسنده محترم! هم مثل شما اهل مطالعه باشد و بخشی از عمر شریف خود را صرف کتابهای برایان تریسی و موفقیت در دو دقیقه و این مزخرفات هدر داده باشد و چند خطی از بازارایابی و فروش محصول و برندینگ و این حرف ها به گوشش خورده باشد؛ ولو در ایستگاه قطار. لذا با این تصویر از نویسنده، به او حق بدهید که برای ایجاد این فضای گفتگو به دنبال ساخت یک عنوان پرطمطراق باشد(می دانم شما دوست داری طمطراق را به فتح ط بخوانی اما باید به عرض شما برسانم متاسفانه طُمطُراق درست است!). راستش را بخواهید ما خیلی دنبال عنوان نگشتیم. یک کم دنبال عنوان گشتیم و به سرعت عنوان غیر جذاب «پاتوق گفتگو» را برای این کارمان انتخاب کردیم تا به شما ثابت کنیم که از کتاب های مذکور خیلی تاثیر نگرفتیم!
🔸برای راه اندازی پاتوق گفتگو باید به سوالات زیادی در ذهنمان جواب می دادیم. مکان آن کجا باید باشد؟ شکل و شمایل آن به چه نحو باشد؟ افراد را چطور باید دعوت به گفتگو کرد؟ افرادی که قرار است در پاتوق فعال باشند باید خانم باشند یا آقا؟ فضای بسته باشد یا باز؟ اگر برخوردی صورت بگیرد باید چطور آن را جمع و جور کرد؟ و ....
🔹ما هم مثل شمای مخاطب که عاقل هستید می دانستیم صرفا با تدارک یک پاتوق آنهم در گوشه ای از این کشور پهناور نمی توانیم کار را به جایی برسانیم مضاف بر اینکه توان ما هم محدود بود و نمی توانستیم مثل خیلی از دوستان ساده اندیشمان، ساده اندیشانه امری را از بالا تصویب کنیم و انتظار داشته باشیم که یکباره کل مملکت آن را اجرا کنند! لذا برای فراگیری این الگو تصمیم گرفتیم در موقعیتی که قابلیت دیده شدن دارد این کار را انجام دهیم. در یک موقعیتی که خودش بتواند خودش را فریاد بزند. چهارراه ولیعصر، کنار تئاتر شهر! بله خیلی بی عقلی لازم بود تا بتوان آنجا این کار را انجام داد. در کنار دخترهایی که با موهای نارنجی و قرمز و شرابی با انواع و اقسام آویزهایی که به اقصا نقاط بدن خود آویزان کرده اند و با لباس های نیم تنه تردد می کنند. همینطور در کنار پسرهایی که شلوارک لیمویی و پیراهن آستین کوتاه سفید پوشیده اند و یا اینکه در کنار بازارهایی که از شیرمرغ تا جان آدمیزاد را می توانی در آنها پیدا کنی. از کنترل تلویزیون تا زیتون پرورده. از کیف طرح گلیم تا ریمل مو. از سگ ولگرد صادق هدایت تا آفتابگیر ماشین!
🦋 @banooyeab
بسم الله الرحمن الرحیم
#توحید
#قیام_لله
#تربیت
#مردم_سالاری
#اراده
#گفتگو
#اخوت
#گفتمان_سازی
«تاملی در ضرورت گفتگو»
🔹توحید تنها حقیقت عالم است که همهی تعاملات و نظامات انسان و جامعه باید بر اساس آن تنظیم گردد و اگر بر این اساس تنظیم نشود، هیچ وقت نظمی در عالم روابط انسانی و جامعه محقق نخواهد شد.
به عبارت دیگر انسان و جامعه باید در تمامی شئون خود به توحید و وحدانیت برسند تا هموار و همساز با باطن و ظاهر عالم گردند.
از این رو همهی تعاملات و نظامات، ابزار و حقایقی برای تربیت و سلوک توحیدی انسان و جامعه هستند.
توحید یعنی سیر و حرکت از کثرت به سمت وحدت. و سالک به کسی گفته میشود که ارادهی چنین سیری کرده باشد. به انسان و جامعهای که ارادهی سلوک دارد در ادبیات قرآنی قائم لله گفته میشود.
انسان و جامعه هویتی شعوری و ارادی دارند که فهم عمیق چنین حقیقتی، باطل السحر هجوم شیاطین و نفس اماره است.
با توجه به هویت شعوری و ارادی انسان و جامعه، تربیت آنان نباید منافاتی با هویت آنها داشته باشد.
تربیت یعنی فراهم کردند زمینه ارادهی سیر متربی از طریق آگاهی بخشی. تربیت یعنی فراهم کردن بستر قیام لله متربی با معرفت افزایی و تبیین. و...
متربی اراده و اختیار دارد پس بر خودش ولایت دارد و سالار خودش است. باید به ساخت او احترام گذاشت. باید به سالار بودن او اهمیت داد.
🔹تمام مطلوبیتهای اسلامی، مطلوبیتهایی هستند که در آن به ساخت متربی احترام گذاشته میشود.
متربی باید بفهمد تا اراده کند. باید تعقل کند تا بجوشد و قیام کند. مطلوبیتی که منشا آن، حرکت آگاهانه و عاقلانه نباشد، ارادهی مستمر و بادوامی ندارد و بزودی ته میکشد. برای همین است که حق همیشه پیروز است و غلبه دارد.
🔹سیر توحیدی همانند توحید سریان و جریان دارد، ثابت بیآرام است. حرکت توحیدی متناسب با ساخت و فطرت انسان و جامعه است. از این رو ارادهای که منشا آن، تحمیل و تزویر و تقلید و توهم و تزیین باشد با قواعد و ساخت عالم صغیر و کبیر همخوانی ندارد و محکوم به نابودی است.
میل به بقا در ساخت متربی نهادینه شده است او میل به کمال مطلق دارد پس باید به فهمی برسد تا عزمی طبق فطرتش صادر شود و قیام لله کند.
به این خاطر است که تکریم انسان و جامعه یعنی احترام و ایمان داشتن به فهمیدن او، یعنی اعتقاد به سالاریت او.
اسلام و شریعت به دنبال قیام لله انسان و جامعه است. لذا اندیشه و ذهن و فهم او برایش مهم است، تعلیم و تبیین برایش راهبردی است. بستر سازی برای رفع حجب فطرت برایش ضرورت دارد.
ذهن و اندیشه جامعه آن قدر مهم است که نزاع حق و باطل بر سر آن است. آن قدر مهم است که باید برای فهمیدن و جوشیدن و قیام لله جامعه جهاد کرد، جهاد تبیین.
باطل با پر کردن مفاهیم غلط در ذهن جامعه، ارادهی جامعه را به سمت سبک زندگی غلط و شجره خبیثه میکشاند و او را نسبت به حیات طیبه بی توفیق میکند در نتیجه فطرت حق طلب او محجوب میشود.
انبیاء بدنبال تبیین بودند، در دل تبیین هم تعلیم و هم تزکیه وجود دارد. بدنبال بسترسازی برای دانایی جامعه بودند. اندیشه و ذهن جامعه عنصری حیاتی برای موفقیت در هدایت و اثاره عقول است.
🔹یکی از راههای موثر تبیین، گفتگو و کلام است. گفتگو کمک میکند تا دریافت شود چه چیزی نیاز به تبیین دارد.
با گفتگو میتوان از آنچه که در ذهن متربی است آگاه شد.
گفتگو و کلام در جامعه و با جامعه در فهم مسئله و حل مسئله ضرورت دارد.
گفتگو یعنی تکریم سالاریت متربی.
گفتگو یک ابزار برای رصد و ویرایش ذهن متربی است. گفتگو برای شکوفایی فطرت لازم است.
گفتگو سبب ظهور باطن و حد جامعه است.
گفتگو ایجاد فهم جمعی و بافت فکری میکند.
گفتگو منشأ تولید و خلق محتوا است.
گفتگو تجلی ذهن جامعه و فرد است.
اینکه گفتگو و کلام، فرهنگ یک جامعه شود آن جامعه به تحقق مردم سالاری نیل پیدا میکند.
گفتگو در جامعه و با جامعه یک فرهنگ توحیدی و احترام به سنن عالم است.
نهادینه شدن فرهنگ #گفتگو در جامعه سبب بازسازی ساختار تمدنی بر اساس آن فرهنگ میشود. معماری و شهرسازی و حتی بروکراسی اداری آن جامعه متفاوت میشود و...
در یک جمله گفتگو مقدمه و کلید تحقق خیرات زیادی است.
حجه الاسلام مرتضی قربانی
🦋 @banooyeab
#بانوی_آب
#سبک_زندگی_اسلامی
°•🦋•° بانوی موفق؛ مادری دارای ماموریت به وسعت تحقق تمدن اسلامی
🌼 برای مشاوره خانوادگی به صورت مجازی و حضوری در موسسه عالی رفیعه:
@Z_moshaver66
☘ مشاوره پوست و زیبایی
@baryaripoor
🌸 مشاوره فعالیتهای فرهنگی شبکه بانوان:
@mahjobm
🌼 احکام شرعی بانوان:
@ahkamesharie
🌸 پاسخگویی سوالات اعتقادی:
@tzahedi
به #بانوی_آب 💧بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/1242038283C53201e044e
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 دیدار آرمیتا رضایینژاد فرزند شهید داریوش رضایینژاد با رهبر انقلاب در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای صنعت هستهای کشور
@banooyeab
#زنان_و_حکمرانی
#الگوی_سوم
برای پذیرش مسئولیتهای مهم زنان در عرصه های کلان، معمولا موانع متعددی وجود دارد، عدم تجربه های کلان در بین زنان، سنگینی کارهای اجرایی، موانع فرهنگی در باور کردن زنان توسط خود جامعه زنان و ندادن پروبال به زنان جهت تصمیم سازی های کلان ....
گذر از این وضعیت قحط النساء، نیازمند مدارای اجتماعی و مدد جمعی است، در مواردی که حل مسایل کلان جامعه خصوصا در مسائل مختص خانواده، انتخاب مدیران زن را طلب می کند، همگرایی نخبگان همراه، در عبور از خلأهای موجود مدد رسان و ضروری است.
تاکید به تجارب شکست قبلی، گاهی به نحوی تبعیض آمیز مطرح می گردد، که گویی در جامعه مدیران مرد، چنین آسیب هایی وجود نداشته است.
تاکید اخیر حضرت آقا بر استفاده از زنان نخبه در امر #تصمیم_سازی و تصمیم گیری، صبر، مدد و جمع مشاوران همدل را جهت تسریع در رفع این نیاز مطالبه می نماید.
در خصوص مقوله مادری و خانواده که اولویت جدی زنان است، نیز مطالعه تجارب موفق نشان می دهد، جمعیت بیشتر فرزندان و حضور فیزیکی بیشتر مادر در سالهای اول، می تواند حضور کیفی بیشتر و کمی کمتر در سالهای خدمت رسانی زنان نخبه در اجتماع، جهت رفع نیازهای جامعه را رقم بزند.
@banooyeab