فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #حدیث_زندگی | راه غلبه بر هوای نفسانی
✏️ شرح حدیث اخلاق توسط حضرت آیتالله خامنهای
🌙 #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
✅ بچه ها باید باشند...
مسجد امام حسن مجتبی علیه السلام کوچک بود و شلوغ.
پیرمردها از شیطنت و سر و صدای هر روزه بچه ها شاکی و کلافه بودند و می گفتند "بچه ها را به مسجد نیاورید، اذیت می کنند."
خبر به آیت الله خوشوقت رسید. حاج آقا گفتند "هرکس اذیت می شود، مسجد نیاید، بچه ها باید باشند..."
#ماه_مبارک_رمضان
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرزوی بانوی شاعر هندوستانی که برآورده شد
خانم آذرمیدخت صفوی از شعرای هندوستان: امشب با چشم خودم دیدم که رهبر معظم چقدر نسبت به شعر و ادب ذوق دارند و واقعا یک شخصیت منفرد هستند. سیاستمداران و کشورداران مختلف به امور ادبی و شعری اینقدر توجه ندارند.
فقط واکنش رهبر انقلاب 😍
#میلاد_امام_حسن_مجتبی
#ماه_مبارک_رمضان
#ماه_رمضان
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
عصبانیت صهیونیستها از حضور دبیر کل جهاد اسلامی فلسطین در مراسم امروز محفل و استادیوم آزادی
هر محفل قرآنی، برنامه و هیأتی که اسرائیل و صهیونیستها را بسوزاند یقینا مورد قبول حضرت حق است، چرا که دشمنان خدا را عصبانی کرده و تیر به هدف خورده است.
عزیزان محفل و محفلیها... خداقوت / محسن مقصودی
#میلاد_امام_حسن_مجتبی
#ماه_رمضان
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
🔹«بیراهه طرح موسوم به هدفمندی یارانهها در شرایط امروز»
✍ دکتر محمدطاهر رحیمی
🔻طرح هدفمندی یارانهها در بستر دهه ۸۰ مطلقا قابل تجویز در مختصات اقتصاد عبور کرده از نیمه دوم دهه ۹۰ و سالهای اخیر نیست، که در ادامه به این تفاوتها خواهیم پرداخت:
1⃣ سال ۸۹(اجرای هدفمندی یارانهها)محیط اقتصاد کلان با «ثبات بلندمدت نرخ ارز» یعنی ثبات لنگر انتظارات عاملان اقتصادی طی بیش از یک دهه مواجه بود.
نرخ ارز طی این دهه رشد متوسط ۲.۷٪ را تجربه کرد، از این رو به دلیل ثبات لنگر انتظارات، شرایط برای استفاده از ابزار قیمتی فراهم بود حال آنکه اکنون در دورانی به سر میبریم که نرخ ارز از ۹۷ تا ۱۴۰۱ متوسط ۶۱.۱٪ افزایش و از نیمه سال ۱۴۰۱ تا کنون دوباره بیش از ۱۰۰٪ جهش داشته است؛
از این رو لنگر انتظارات عاملان اقتصادی رهاتر از هر دورانی دیگری در تاریخ کشور است بنابراین «بهره انتظاری، فشار هزینه بر ترازنامه بنگاه و خانوار و نیز هزینه فرصت تأمین مالی بخش مولد اقتصاد» در اوج است،
فلذا ابزارهای قیمتی مشابه هدفمندی یارانهها از جمله فوب سازی نرخ سوخت و ... اقتصاد کشور را به تلاطمهای شدیدتر دچار میکند که بخشی از آن را در آبان ۹۸ دیدیم،ضمن اینکه اثربخشی هرگونه ابزار قیمتی با شرایط پرنوسان ارزی عملا از بین خواهد رفت
در شرایط بیثبات ارزی، کارایی یارانه نقدی مثل یارانه اخیر شدیدا کاهش مییابد چراکه بیش از یارانه پرداختی، در قالب «مالیات پنهان یا همان مالیات کثیف تورمی»از ترازنامه خانوار کسر میشود.
2⃣ متوسط «تورم» سالانه در دهه ۸۰، ۱۴.۷٪ بود حال آنکه از ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۱ با تورم میانگین ۴۲.۴٪ روبرو بودیم و در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ نیز اقتصاد کشور از تورمهای ۴۶٪ و ۴۰.۷٪ رنج برده است.
3⃣ از طرف دیگر «سرمایه گذاری و مخارج مصرفی خصوصی(به عبارت ساده مصرف مردم)» به لحاظ حقیقی تا قبل از اجرای طرح هدفمندی یارانهها طی دو دهه تقریبا مستمرا رشد کرده بود حال آنکه اکنون از دهه ۹۰ای عبور کردیم که رشد مصرف به لحاظ حقیقی بعد از دو دهه متوقف و نزولی شد. بنابراین ترازنامه خانوار هم از جانب هزینه با تورم جهش یافته و هم از جانب درآمد با مصرف نزولی مواجه است.
بنگاه هم با تورم تولیدکننده حتی تا ۱۰۰٪ و با استهلاک ناشی از روند نزولی سرمایه گذاری روبرو است،
فلذا بنگاه و خانوار مطلقا نسبت به ابزار قیمتی منعطف نیست (برعکس زمان اجرای طرح هدفمندی).
4⃣ تحمیل فشار هزینه جدید به بنگاه و خانوار مستلزم یک «برنامه پولی انبساطی هدفمند و توسعه یافتگی حداقلی در بازار مالی و اعتباری» برای تأمین مالی بنگاه و خانوار اقلا برای کنترل انتظارات و هراس(Panic) اقتصادی مردم در شرایط عدم تثبیت لنگر انتظارات(نرخ ارز) است، حال آنکه در جریان حذف ارز ترجیحی ۴۲۰۰ به عنوان یکی از منابع خلق فشار هزینه بر اقتصاد، کاملا ملموس شد که مطلقا چنین زیرساخت پولی و اعتباری و مالی فعلا فراهم نیست.
5⃣ فوبسازی قیمت ها به ویژه در کالایی مثل سوخت زمانی در مصرف اثربخش است که مصرف نسبت به قیمت «کشش پذیر» باشد، یعنی با افزایش قیمت ها شاهد کاهش تقاضا و مصرف باشیم که این هم مستلزم حمل و نقل عمومی توسعه یافته، کاهش مصرف خودروها در سطح استاندارد(نصف تا یک چهارم مصرف فعلی)، توسعه سبد سوختی کشور و اقداماتی نظیر احیای واقعی کارت سوخت است که هیچکدام فراهم نشده است.
6⃣ «شرایط اجتماعی» دهه ۸۰ با توجه به نرخ مشارکت سیاسی بالای آن سالها، تورم متوسط کمتر از ۱۵٪، ثبات محیط اقتصاد نه کلان و ... به مراتب برای پذیرش جهشهای قیمتی(مشابه هدفمندی یارانهها) فراهمتر از امروز بوده است. حال آنکه امروز در دورانی به سر میبریم که علاوه بر شوک های ارزی و اقتصادی به تازگی از بحرانهای اجتماعی نیمه دوم ۱۴۰۱، بحران آبان ۹۸، بحران ۹۶ و ... عبور کرده ایم.
نرخ مشارکت سیاسی کشور به کمتر از ۵۰٪ رسیده است.
سرکوب های متواتر دستمزدهای حقیقی کارگران در شرایط تنگنای مصرفی و جابجایی درآمدها نیز مزید بر علت شده است.
از این رو تجویز نسخه بدون توجه به شرایط زمینهای، کشور را علاوه بر بحران اقتصادی دچار بحران های عمیق اجتماعی و سیاسی و حتی امنیتی خواهد کرد.
بنابراین تعمیم طرح هدفمندی یارانه ها در انتهای دهه ۸۰ به نسخهای برای شرایط کاملا متفاوتِ امروز و بدتر از آن هزینه کردن از بیانات رهبر انقلاب برای این قیاس ناصواب، فاجعهآفرین و بیش از آنکه بحثی فنی باشد به کریخوانی و لجاجتهای استادیومی شبیه است.
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
🔹به این نمودار بنگرید؛ در حالی که قیمت مسکن در تهران از سال ۹۵ تاکنون بیش از ۱۸۰۰ درصد رشد داشته اما طی همین مدت، حداقل دستمزد کارگران فقط ۷۸۲ درصد رشد داشته و این یعنی رشد دستمزد کارگران حتی به اندازه نصف رشد مسکن هم نبوده است. نتیجه؟ افت بیش از ۵۰ درصدیِ دسترسی به مسکن استطاعت پذیر. در چنین شرایطی راهکار چیست؟ اکنون چارهای نداریم جز آنکه دسترسی به مسکن استطاعت پذیر را با همین شیب شدیدی که افت کرده، مجددا رشد دهیم. اما کلید این کار چیست؟
🔹اولا زمین؛ زیرا زمین به تنهایی حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد از قیمت مسکن در کلانشهرها را شامل میشود و لذا عرضه گسترده آن در کلانشهرها به همراه تنظیمگری بازار با ابزارهای مالیاتی میتواند سبب افت قابل توجه قیمت زمین شود (سیاستگذاران توجه بفرمایند که عمده مشکل مسکن مربوط به کلانشهرها است و عرضه زمین در شهرهای کوچکتر و روستاها چندان دردی را دوا نمیکند).
🔹ثانیا کاهش شدید قیمت تمام شده مسکن در طرحهای دولتی در کلانشهرها از طریق تغییر الگوی ساخت از الگوی آپارتمانی و عمودی به الگوی افقی. زیرا در الگوی افقی به دو دلیل، قیمت تمام شده مسکن به شدت افت پیدا میکند؛ چون مسکن افقی هم زودتر به مرحله بهرهبرداری میرسد و لذا مشمول تورم کمتری میشود (برخلاف الگوهای عمودی که معمولا ساخت آنها چند سال زمان میبرد) و هم چون مسکن افقی فاقد مشاعاتی نظیر لابی و پیلوت و آسانسور و ... است لذا هزینه ساخت در آن به مراتب کمتر میشود. در چنین صورتی میتوان به معکوس شدن نمودار فوق امیدوار شد.
دکتر منان رئیسی
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
🔷🔷بلژیک: زمان برسمیت شناختن دولت مستقل فلسطینی فرا رسیده است
🔻معاون نخست وزیر بلژیک روز سهشنبه گفت هم اکنون زمان برسمیت شناختن دولت مستقل فلسطینی فرا رسیده است.
#غزه
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺🔻تداوم تجمع و تحصن در برابر سفارت رژیم اسرائیل
🔻اردنیها همچنان اطراف سفارت رژیم اسرائیل را محاصره کرده و شعارهایی در حمایت از مقاومت فلسطین و گردانهای القسام سر میدهند.
🔻شمشیر را در برابر شمشیر قرار دهید ما مردان محمد ضیف هستیم
#غزه
#ماه_رمضان
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
.
♨️ ایالت فلوریدای آمریکا قانونی تصویب کرد که بر اساس آن افراد زیر ۱۴ سال حتی با اجازه والدین خود هم نمیتوانند به شبکههای اجتماعی دسترسی داشته باشند
۱.اگر چنین قانونی در ایران تصویب می شد چه سر و صدایی به راه می انداختند که آزادی بیان را محدود کرده اند!! ولی در آمريکا تصويب چنین قوانینی هیچ منافاتی با آزادی بيان ندارد.
۲.غربی ها با وضع چنین قوانینی به فکر حراست از نسل آینده اشان هستند ولی متاسفانه ما از نسل آینده خودمان غافلیم!!
#جنگ_رسانه_ای
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
🔥فرصت تقارن شهادت امام علی و روز طبیعت
🔻امسال روز شهادت امیرالمومنین علی علیه السلام با سیزدهم فروردین روز طبیعت مقارن است.
🔻رسانههای دشمن تلاش می کنند مردم مرا به حرمت شکنی تشویق کنند و البته در برابر ایمان مردم شکست خواهند خورد...
🔻مساجد، هیات های مذهبی، موکب داران و موسسات و تشکلهای مردمی و خصوصا دستگاههای مسئول مانند شهرداری ها، ادارات ارشاد، سازمان تبلیغات و... می توانند در قالب پویشی به نام #افطار_سبز_به_عشق_علی یا عناوین مشابه، بطور گسترده در بوستانها، خیابانها، محلات، شهرها و روستاها؛ دو ساعت پیش افطار با اجرای برنامه های جذاب با محوریت نام امیرالمومنین(ع)، همه حاضران را میهمان سفره افطاری حضرت علی نمایند.
🔻اجرای شایسته این پویش می تواند موجب توسعه مشارکت مردم در امور فرهنگی، تقویت ایمان و همدلی اجتماعی و تعظیم شعائر الهی گردد.
✍حمیدرضا ابراهیمی
#ماه_رمضان
#رمضان_مهدوی
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
☑️دفتر اطلاع رسانی دولت در غزه ، شهادت ۱۸ شهروند فلسطینی را در جریان پرتاب محموله های کمک ها از طریق هوایی تایید کرد.
#غزه
#ماه_رمضان
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 پیام محمد الضیف به مسلمانان برای شرکت در آزادسازی مسجدالاقصی
🔰 محمد الضیف «ابوخالد» رئیس ستاد گردانهای قسام:
◽️ حرکت به سمت فلسطین را از همین الان شروع کنید نه از فردا.
◽️ اجازه ندهید هیچ محدودیت، مرزها و مقرراتی افتخار شرکت در آزادسازی مسجدالاقصی را از شما سلب کند.
#ماه_رمضان
#رمضان_مهدوی
#غزه
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
🚨فوری
شبکه 12عبری: آمریکا با یک عملیات نظامی کارآمد برای حذف حماس در رفح موافقت کرد.
#غزه
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
🔴 ۵.۵ میلیارد دلار سرمایهگذاری خارجی در سال گذشته
🔸مدیرکل دفتر سرمایه گذاری خارجی سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران از رکوردشکنی در سرمایه گذاری خارجی با رقم بیش از ۵.۵ میلیارد دلار در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: آمار سرمایهگذاری خارجی واقعی شده و طرحهای صرفا مصوب بدون ورود سرمایه از آمار حذف شده است.
🔸سال ۹۳، ۲۶۴ میلیون دلار سرمایهگذاری مصوب معتبر داشتیم؛ سال ۹۴، ۸۶۶ میلیون دلار، سال ۹۵ یک میلیارد و ۶۸۲ میلیون دلار، سال ۹۶، ۲ میلیارد و ۶۳۱ میلیون دلار، سال ۹۷، ۸۲۵ میلیون دلار، سال ۹۸ یک میلیارد و ۱۰۳ میلیون دلار، سال ۹۹ یک میلیارد و ۸۰۳ میلیون دلار، سال ۱۴۰۰، ۲ میلیارد و ۱۹۹ میلیون دلار، ۱۴۰۱، ۴ میلیارد و ۱۹۳ میلیون دلار و سال ۱۴۰۲ تا امروز به عنوان آمار اولیه ۵ میلیارد و ۵۳۱ میلیون دلار است.
🔸 بیشترین حجم سرمایه گذاری خارجی در دولت سیزدهم به ترتیب از سوی روسیه، چین، امارات متحده عربی، ایرانیان مقیم خارج از کشور، ترکیه، عراق، افغانستان، هندوستان و عمان انجام شده است.
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️انفجار مهیب پمپ بنزین در آمریکا
🔹به دنبال انفجار و آتش سوزی مهیب در یک پمپ بنزین Comfuel در بولینگ گرین، تخلیه در کنتاکی در حال انجام است.
مردم از ساختمان ها فرار می کنند. چندین خیابان مسدود شده است.
منابع محلی کنتاکی اذعان کردند احتمال عمدی بودن این اتفاق دور از ذهن نیست.
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
menshavi017.mp3
13.52M
ترتیل جزء هفدهم قرآن کریم، محمد صدیق منشاوی
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
هدایت شده از محسن قنبریان
13-ولاء ها و ولایت ها در قرآن.mp3
24.32M
💠 ولاء ها و ولایت ها در قرآن
حجت الاسلام محسن قنبریان
رمضان ۱۴۴۵ / جلسه سیزدهم/ بخش چالشها و قواعد
❗️ چالش حق_جماعت
▫️معمای دو امام:
• صلح امام حسن(ع) بخاطر "صلاح امت"/ خروج امام حسین(ع) بخاطر "اصلاح امت"
❓"حقن دماء" یا "بذل مهجه"؟!
❓آیا امام مجتبی(ع) جانب جماعت و اباعبدالله(ع) جانب حق را گرفت؟!
❓چرا امام حسن(ع) یک ایالت مستقل برای حق جدا نکرد (مثل راهی که ارتدوکس_کاتولیک در مسیحیت و حکونت اموی اندلس در عهد عباسیان طی کرد)؟
✔️ تفاوتها دو سیره:
1⃣ امام در نظام / امام در نهضت
2⃣ ادامه جنگ قبل با معاویه / نه به بدعت ولایتعهدی و سلطنت
• در دوگانه حق_جماعت نیست:
- "نه" گفتن به رای اجباری ، جماعت و اکثریت نمی خواهد و الا شرافت ها منحل می شود!
- "اثبات و استمرار" همراهی جماعت را می خواهد و الا سبک علوی به ضدش بدل میشود.
• امام حسن(ع) کشور شیعی نساخت چون رهبر امت بود نه صرفا امام شیعه!
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
10211_S1.mp3
2.94M
🌸 #هر_روز_یک_آیه_یک_نکته
🔊 بشنوید | شرح یک آیه از قرآن کریم با بیان آیت الله حائری شیرازی
💎 وأَشْرَقَتِ الْأَرْضُ بِنُورِ رَبِّهَا | زمر؛ 69 💎
@haerishirazi
کانال سیاسی 💥 بصیر 💥
فرازهایی از دعای ندبه به نیت فرج امام زمان و نجات مردم مظلوم غزه👇
اللّٰهُمَّ أَنْتَ كَشَّافُ الْكَرْبِ [الْكُرَبِ] وَالْبَلْوَىٰ، وَ إِلَيْكَ أَسْتَعْدِي فَعِنْدَكَ الْعَدْوَىٰ، وَأَنْتَ رَبُّ الْآخِرَةِ وَالدُّنْيا ، فَأَغِثْ يَا غِياثَ الْمُسْتَغِيثِينَ عُبَيْدَكَ الْمُبْتَلىٰ، وَأَرِهِ سَيِّدَهُ يَا شَدِيدَ الْقُوَىٰ، وَأَزِلْ عَنْهُ بِهِ الْأَسَىٰ وَالْجَوَىٰ، وَبَرِّدْ غَلِيلَهُ يَا مَنْ عَلَى الْعَرْشِ اسْتَوَىٰ، وَمَنْ إِلَيْهِ الرُّجْعىٰ وَالْمُنْتَهىٰ .
خدایا تو برطرف کننده سختیها و حوادث ناگواری، از تو یاری میطلبم که یاری و کمک تنها نزد توست و تو پروردگار آخرت و دنیایی، پس ای فریادرس درماندگان، به فریاد بنده کوچک گرفتارت برس و سرورش را به او نشان بده، ای دارندۀ نیروهای شگرف و به دیدار سرورش، اندوه و سوز دل را از او بزدای و آتش تشنگیاش را خاموش کن، ای که بر عرش چیرهای و بازگشت و سرانجام به سوی اوست...