💢روز مرگ اسرائیل روزیست که جنگ دیگری با حزبالله شروع کند!
🔹رفته بودیم محضر سیدحسن نصرالله که خدا به حق حضرت ولیعصر حفظ بکنه این سایه و بارقهای از انوار امیرالمؤمنینه. جملهای که به من گفت، ما خجالت کشیدیم. گفتم نگاه کن، امام اومد و ما رو تربیت کرد، اینا رو هم تربیت کرد، اینا از همهٔ شیعهها سبقت گرفتن. ماشاءالله به اینا. از تخلیهٔ اطلاعاتی و از رعب و وحشتی که اسرائیلیا رو در بر گرفته، بچهها، روزی که علم و پرچم زرد امیرالمؤمنین را روی پیشانی مبارکش میبست، بچهها، [روزی که] این پرچم برافراشته بشه. و روز مرگ [اسرائیل] روزیه که جنگ دیگری با حزبالله دربگیره، بچهها! [اونا] وحشت کردن، بچهها! حزبالله کیه؟ ما چی یادشون دادیم؟ چند نفرن؟
🔹بچهها، روحیهٔ تهاجمی [داشته باشید.] بچهها، مقام و شهرت [را دنبالش نرید.] ناموس، خط اسلام، عزت، امیرالمؤمنین، خون شهدا و حضرت سیدالشهدا علیهالسلام، بچهها، میدرخشه و [باعث شده] اون دشمن، [که] سومین ارتش دنیاس، میلرزه امروز. ما باید به اون روحیه برگردیم، وگرنه موشکهای گندهتر از ما رو هم اومدن و ارّه کردن و بلدوزرا از روش رفتن. اینا ابزارهاییه که اگه او بخواد عمل میکنه. اون دست و اون نیت و اون شجاعت و روحیهٔ الهی رو باید در بچهها تقویت کنیم. اگه این شد، بچهها، دشمن ذلیله. صدام چی گفت، بچهها؟ گفت اگه من بسیجیای ایرانو داشته باشم، کشوری دربرابر ارتش عراق، حتی یک روز تاب مقاومت نخواهد داشت.
🔹بسیجی ما چی داشت، بچهها؟ بسیجی ما این بود که قطاری که حرکت میکرد از تهران بهسمت اندیمشک و اهواز، [توی قطار] جک و بزن و... البته ما رقص و اینا نداشتیم، ولی خب خنده و شوخی بچهها میکردند. بعد هم سکوت... عملیات هم پیروز، بچهها! [اما میدیدی همین بسیجی] حرف نمیزنه و فقط یک گوشهای رو نگاه میکنه، بچهها! شوخی میکردیم که «چرا اینقدر ناراحتی؟!» [میگفت] «خدا ما رو نپذیرفت. ما لیاقت دیدار خدا رو نداشتیم. ما پسماندههای جبههایم. برادرای ما رفتن و رسیدن به نقطهٔ هدف و ما موندیم.»
« بابا هدف گرفته شد.»
«نه؛ هدف لقاءالله بود، وگرنه ما شکست خوردیم، ما انتخاب نشدیم.» یعنی الان هم اون روحیات [در] موشکی باید [اصل] بشه. محمود، اگه ابزار، نظم، انضباط، درجه، مقررات، دستورالعمل، ترتیب توالی کار، آییننامه، رزمایش و پرتاب، آخر سال هدف شما بود توی فرماندهی، آخر سال به هیچجا نمیرسید، [ولی] اگر این روحیه رو تقویت کردین، بچهها، به همهجا خواهیم رسید به برکت صلوات بر محمد و آل محمد.
🟢پ.ن: متن بالا برشیست از سخنرانی شهید طهرانیمقدم در ۲۷ ماه رمضان سال ۹٠ در جمع فرماندهان موشکی، از جلد سوم کتاب «مرد ابدی»؛ روایتی مستند از زندگی سردار شهید طهرانیمقدم
📚کتاب: مرد ابدی
✍نویسنده: معصومه سپهری
🔘ناشر: شهید کاظمی، تسنیم
#بدون_مرز
#معرفی_کتاب
#مرد_ابدی
#شهید_طهرانی_مقدم
#لبنان
#حزب_الله
#سید_حسن_نصرالله
#ادبیات_بیداری
🌍با بدون مرز همراه باشید!
@bedun_e_marz
💢۵ برادری که از پی شهادت شتافتند!
🔹شهید احمد جعفر قصیر، در سال ۱۳۴۳ در روستای دیر قانونالنهر شهر صور لبنان به دنیا آمد. او تا سه سالگی به همراه خانوادهاش در عربستان و لیبی بود. با آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان، به کشور خود بازگشت. وی با فرا گرفتن آموزشهای نظامی در لبنان بعد از اشغال بخشی از خاک لبنان، با دوستانش گروههاى پایداری محلى را پایهگذاری کردند. مبارزه کوچه به کوچه با نیروهاى اسرائیلى و حمله و شبیخون به پایگاههای نظامى صهیونیستها بخشی از اقدامات روزانه احمد و دوستانش بود. حزبالله لبنان در آن زمان برنامهریزی برای آغاز دور جدید از مبارزات بر ضد رژیم صهیونیستی را بر اساس عملیات شهادتطلبانه در دستور کار خود قرار داده بود. قرار بود عملیاتی گسترده با تعداد تلفات بالا در مقر فرماندهی نظامیان رژیم صهیونیستی در صور انجام شود. بامداد ۲٠ آبان ۱۳۶۱ احمد جعفر قصیر به طرف مقر صهیونیستها به راه میافتد. در لحظه اجرای عملیات بر شدت باران افزوده شد و همین موضوع صهیونیستهایی را که خارج از ساختمان بودند وادار میکند برای در امان ماندن از باران به داخل آن ساختمان هشت طبقه محل استقرار خود بروند. پس از این که احمد قصیر اطمینان حاصل میکند که اکثر قریب به اتفاق صهیونیستها برای فرار از باران به ساختمان پناه بردهاند، ماشین خود را روشن کرده و با آخرین سرعت خود را به طبقه اول ساختمان میکوبد تا در عرض تنها چند ثانیه تمامی ساختمان به تلی از خاکستر تبدیل شده و بنا بر برخی آمارها بر اثر این عملیات استشهادی تا ۱۵۱ صهیونیست به هلاکت برسند که جنازه های ۱٠ نفر از آنها هرگز پیدا نشد. مقامات این رژیم در میان حیرت به تحلیلهای مختلف نظامی در این خصوص پرداختند و در نهایت این روز به عنوان بزرگترین روز اندوه در سرزمینهای اشغالی نامگذاری شد. سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان ۲۷ بهمن ۱۳۶۳ در گردهمایی عظیم شهر صیدا که به اعلام علنی شکلگیری حزب الله منجر شد، یازدهم نوامبر سالروز شهادت احمد قصیر را "روز شهید" نامگذاری کرد.
🔹برادر احمد، «موسی جعفر قصیر» نیز از شهدای مقاومت لبنان است. موسی پس از عملیات برادرش داوطلب عملیات استشهادی شد. به واسطهای توانست اجازه شرعی عملیات استشهادی را از امام خمینی(ره) دریافت کند و پس از آن ماشینی را که توسط یکی از جوانهای حزبالله بمبگذاری شده بود، برای عملیات برگزید. تنها کسانی که از عملیات خبر داشتند، همان دوست حزباللهی بود و یکی از فرماندهان کارآمد حرکت امل به نام «شهید محمد سعد» که از بچههای شهید چمران بود. قبل از غروب، ماشین خود را از کوچه کنار مدرسه برداشت و به کاروان ماشینهای اشغالگران کوبید و انفجار آن باعث کشته و زخمی شدن دهها افسر و سرباز دشمن اشغالگر شد. عملیات استشهادی موسی جعفر قصیر بیست ساله در ۱۸ بهمن ۱۳۶۳ در منطقه البرج الشمالی انجام شد که ۱۵ کشته و ۵۹ زخمی صهیونسیت برجای گذاشت. به واسطه قولی که این دو برادر شهید از همرزمان خود میگیرند، تا دو سال و نیم بعد از شهادت، خبر شهادتشان به خانواده نمیرسد و مادر شهید فکر میکند فرزندانش در اسارت هستند.
🔹ربیع جعفر قصیر پس از شهادت دو برادرش متولد شد و تقدیر چنین بود که او هم به یکی از مجاهدان مقاومت اسلامی لبنان تبدیل شود. ربیع در جنگ ۳۳ روزه در تابستان ۱۳۸۵، با نام عملیاتی "حاج علی" به عنوان مسئول یک تیم ضد زرهی وارد میدان شد و پس از شکار ۸ تا ۱٠ تانک ضدهستهای "مرکاوا"، توسط هواپیماهای ارتش صهیونیستی هدف موشک قرار گرفت و به شهادت رسید.
🔸دیدهبان حقوق بشر سوریه اعلام کرد حسن جعفر قصیر، داماد سیدحسن نصرالله، همسر زینب نصرالله، در حمله اسرائیل به المزه دمشق در روز چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴٠۳ به شهادت رسید. او تازه از لبنان وارد سوریه شده بود که در یک آپارتمان مورد هدف قرار گرفت. برادر او محمد جعفر قصیر (حاج فادی) نیز یک روز قبلتر در بیروت ترور شد. ارتش اسرائیل، محمد جعفر قصیر ۵۷ ساله را حلقه ارتباطی ایران، سوریه و لبنان نامیده و گفته بود او «صدها مورد عملیات نقل و انتقال تسلیحات راهبردی برای حزبالله را رهبری کرد و بر طرح توسعه موشکهای دقیق این گروه نظارت داشت.» آمریکا از چند سال پیش برای اطلاعاتی که به شناسایی و بازداشت محمد جعفر قصیر منجر شود، ده میلیون دلار جایزه تعیین کرده بود.
#بدون_مرز
#سید_حسن_نصرالله
#لبنان
#حزب_الله
#ادبیات_بیداری
🌍با بدون مرز همراه باشید!
@bedun_e_marz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢چه تفاوتهایی بین رویکرد سید حسن نصرالله و سید عباس موسوی در دوران دبیرکلی حزبالله وجود داشت؟
🔹برشی از روایت رضا ابوالحسنی، پژوهشگر مقاومت، از تاریخچه حزبالله لبنان
🔘برنامه چاووش، شبکه چهار
#بدون_مرز
#سید_حسن_نصرالله
#حزب_الله
#لبنان
#ادبیات_بیداری
🌍با بدون مرز همراه باشید!
@bedun_e_marz
💢عکس روایت
🔹...سیدعباس موسوی را اسرائیل ترور کرده بود و ما داشتیم به چند چیز همزمان فکر میکردیم که سیدعباس را چگونه باشکوه تشییع کرده و چطور دبیرکل جدید را انتخاب کنیم؟ روشن بود که اسرائیلیها فکر میکردند که از بین بردن رهبر حزب، باعث از پا افتادن حزبالله خواهد شد. هنوز حزبالله و روش مدیریتی تشکیلاتیاش را نمیشناختند و نمیدانستند حتی اگر حزب خسارتی ببیند، باز هم تشکیلاتش منظم خواهد ماند.
🔹این موضوع بعد از ترور سیدعباس معلوم شد. شورا اصرار داشت که در کوتاهترین زمان ممکن پیش از خاکسپاری ایشان، دبیرکل جدید انتخاب شود تا به همه بگوییم این مسأله خللی در کار ما ایجاد نکرده است. به این ترتیب، جناب سیدحسن نصرالله با توافق همهٔ اعضای شورا به عنوان دبیرکل جدید انتخاب شد...
🟢پ.ن: متن بالا برشیست از کتاب خاطرات شیخ نعیم قاسم، فوریه ۱۹۹۲.
تصویر شهید سیدحسن نصرالله، قبل از دبیرکلی حزبالله در مراسم تشییع پیکر یکی از شهدای مقاومت در سال ۱۹۹۸، در ضاحیهٔ بیروت مشاهده میشود.
منبع عکس: گنجینه خانه عکاسان ایران
#بدون_مرز
#سید_حسن_نصرالله
#حزب_الله
#ادبیات_بیداری
🌍با بدون مرز همراه باشید!
@bedun_e_marz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢یکی از مهمترین عملیاتهای سپاه در سوریه که دیده نشد!
🔹برشی از روایت سید محمد حسینی، خبرنگار ارشد در بحرانها، درباره سپاه
🔘برنامه برمودا، شبکه نسیم
#بدون_مرز
#سپاه
#سوریه
#ادبیات_بیداری
🌍با بدون مرز همراه باشید!
@bedun_e_marz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢کودکان در جنگ کجا پنهان میشوند؟!
🔹خوانش بخشی از کتاب «لهجههای غزهای» توسط المیرا شریفیمقدم
🔘برنامه صبحانه ایرانی، شبکه دو
#بدون_مرز
#معرفی_کتاب
#کتاب_لهجه_های_غزه_ای
#غزه
#المیرا_شریفی_مقدم
#ادبیات_بیداری
🌍با بدون مرز همراه باشید!
@bedun_e_marz
✅ دفتر هنر و ادبیات بیداری برگزار میکند:
🔴 روایت آنسوی مرزها: نسلکشی در قرن 21
🇵🇸 🇧🇦 نشستی به بهانه رونمایی از کتاب «نسلکشی در قرن 21 نوشته پروفسور حمید مولانا»، و گفتگو پیرامون نسلکشی در بوسنیوهرزگوین و غزه با حضور گردآورنده و کارشناسان حقوق بینالملل
⏱️ زمان: چهارشنبه، 18مهر، ساعت 15 تا 17
🏫 مکان: حوزه هنری، سالن صفارزاده
📌 حضور مجازی:
📎https://www.skyroom.online/ch/akhavan61/bidari
🌍با بدون مرز همراه باشید!
@bedun_e_marz
💢علت حمایت ما از مردم فلسطین چیه؟
🔹یه شب طبق معمول اون روزا دوباره سر بحث باز شد. عمر میگفت: «آمریکا گفته تا ماه جون به ایران حمله میکنه. نظرت چیه؟! شوخی هم نداره. به عراق هم گفت حمله میکنه و حمله کرد. حالا نوبت شماست. تو چی میگی؟!» تو رو خدا چه سؤالایی از آدم میپرسن! مثلاً یعنی انتظار داشت چی بگم؟ بگم نه، من میرم راضیش میکنم حمله نکنه؟! گفتم: «بیخود گفته!»
_چیچی رو بیخود گفته؟ میآد پدرتون رو در میآره. میخواید بشینید نگاه کنید؟
_من نگفتم، به فرض، اگه یه روزی کشوری به ما حمله کنه، ما میشینیم نگاه میکنیم، گفتم بیخود گفته! چون مدتهاست که دلش میخواد به ما حمله کنه. اگه میتونست، تا حالا حمله کرده بود، ایران نه عراقه، نه افغانستان.
_حالا فرض کنیم آمریکا و چند تا کشور همه با هم یهو حمله کنن!
_مگه نکردهان؟ شما فکر میکنید عراق وقتی به ایران حمله کرد تنها بود؟ تجهیزاتش مال خودش بود؟ پس بمبای شیمیایی آلمانی توی ارتشش چی کار میکرد؟ همین آمریکا و فرانسه و آلمان و خیلیای دیگه نبودن که تجهیزش میکردند و توی همون موقع ما تحریم بودیم؟ برای آمریکا همینقدر که تهدید کنه و بعضیا جدی بگیرنش و سرش بحث کنن و بترسن کافیه.»
🔹عمر گفت: «مثل اینکه متوجه نیستی! آمریکا بزرگترین قدرت دنیاست. اگه اشاره کنه، همه بدبخت میشن؛ حتی شما. (این لغت «حتی» که گفت خیلی معنی داره ها!) خود بوش گفته اگه ایران سر مسئلهٔ هستهای تسلیم نشه، بدبختش میکنیم.» گفتم: «خوشبختی و بدبختی رو آمریکا واسه ما تعریف نمیکنه که حالا با حرف اون بدبخت شیم. رئیسجمهور آمریکا هم عادت کرده حرف بیخود زیاد بزنه.» عمر از امبروژا (دوست آمریکاییم) پرسید: «تو چی میگی؟ بوش گفته تا ماه جون حتماً به ایران حمله میکنه.» امبروژا گفت: «خب... در واقع... مامان جورج هیچوقت بهش یاد نداده که دروغگویی کار زشتیه!» از جوابش خیلی کیف کردم و توی دلم قاهقاه خندیدم. عمر دوباره گفت: «به هر حال به نظر من نباید جلوی آمریکا وایسید. تأثیر خوبی نداره! همه میگن ایران با صلح مخالفه؛ چیزی که الان همه بهش نیاز دارن.» گفتم: «همه میگن؟ همه یعنی کی؟ این همهای که میگی به حقارت میگن صلح. ما به عدالت میگیم صلح. تازه، متصدی اجرای این صلح که میگی کیه؟ آمریکا؟ هاهاها... اگه جلوی زورگو واینستادن علامت صلحطلب بودن بود، تا حالا الجزایر و مراکش شده بودن مظهر صلح؛ الجزایری که خاکش رو داد، منابعش رو داد، اومدن هرچی داشت رو بردن، توی زمینای خودشون برای فرانسه کار کردن و همهٔ حق و حقوقشون رو دادن به فرانسه که خودش رو آباد کنه، با دستای خودشون فرانسه رو ساختن، کلفتی فرانسه رو هم کردن... هیچی ازشون نموند به امید روزی که فرانسه عددی حسابشون کنه و بشن دوست فرانسه. هنوز که هنوزه دارن نوکری میکنن؛ اما هر جای فرانسه مشکلی پیش میآد میگن تقصیر عرباست. هرجا ترقهای صدا میکنه میگن این اعراب تروریست!»
🔹ریاض، همسایه الجزایریم گفت: «ما چارهای نداریم. بالاخره باید از یه جایی شروع میکردیم تا الجزایر رو به رسمیت بشناسن یا نه؟ اما واقعاً فرانسه همیشه به ما ظلم کرده.» گفتم: «بهتره یه کم به اصل صورتمسئله فکر کنیم؛ به اینکه اصلاً چرا باید فرانسه شما رو به رسمیت بشناسه؟! چرا اینقدر برای فرانسه اعتبار قائلید؟ از این بیشتر باید براشون چی کار میکردید که نکردید؟ اگه میخواست به رسمیت بشناسدتون که تا حالا شناخته بود. چی از الجزایر مونده؟ فرهنگش؟ مذهبش؟ علمش؟... گیرم امروز فرانسه بگه حالا شما رسمی... تو هم یه قدرت... بعد شما در مقام یه قدرت! چی رو میخواید معرفی کنید؟ دیگه چی از الجزایر مونده که معرفی بشه؟ تازه، به چه قیمتی؟» ریاض گفت: «میفهمم شما چی میگید، ما خیلی چیزا رو از دست دادهیم. البته اون موقع شاید کسی متوجهش نبود، اما الان دیگه گفتنش چه فایدهای داره؟ به هر حال من، به عنوان یه مسلمون، خیلی خوشحال میشم وقتی وضعیت ایران رو میبینم. یه جورایی افتخار میکنم. اینکه عمر میگه... شاید هم آمریکا حمله کنه... نمیدونم ایران چی کار میکنه. اما میدونم حتماً جلوش در میآد.» به عمر گفتم: «علت حمایت ما از مردم فلسطین اینه که سر حرف حق وایسادن؛ به قیمت همهچیزشون. ما حس میکنیم یه ارزش متعالی توی ذهنشونه و براش دارن مقاومت میکنن؛ والا کتک خوردن که به خودی خود ارزش نیست! ایران همیشه حامی فلسطین بوده. خب، حالا این همه سال اون کشورای طرفدار صلحی که میگفتید کجا بودن؟» عمر گفت: «والله ما هم بدمون میآد از آمریکا! هرچی گفتم فقط سوال بود.»
🟢متن بالا برشیست از کتاب «خاطرات سفیر»؛ خاطرات نیلوفر شادمهری از دوران تحصیل در پاریس
📚کتاب: خاطرات سفیر
✍نویسنده: نیلوفر شادمهری
🔘ناشر: سوره مهر
#بدون_مرز
#معرفی_کتاب
#فلسطین
#ادبیات_بیداری
🌍با بدون مرز همراه باشید!
@bedun_e_marz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ شاید بزرگترین و مهمترین تأثیری که فاجعهٔ غزه در سطح جهانی به جا گذاشته است، افزایش ترس و اضطراب شهروندان دنیا و به ویژه در آمریکا و اروپاست.
تصاویر هولناک و وحشتآور تخریب فیزیکی و انسانی غزه، فریاد کودکان و زنان زیر بمباران هوایی دشمن، انهدام بیمارستانها، مدارس، دانشگاهها و موزهها، شیوع گرسنگی و انواع بیماریها، همه نشانهٔ آسیبپذیری جوامع امروزی در مقابله با خیانت و قساوت ستمکاران مدرن فراصنعتی و دیجیتال و الکترونی است.
🔴 دفتر هنر و ادبیات بیداری به بهانه نشر کتاب «روایت آنسوی مرزها: نسلکشی در قرن 21» نشستی با حضور گردآورنده و کارشناسان حقوق بینالملل برگزار میکند.
🖊️ نویسنده: حمید مولانا
📝گردآورنده: ابراهیم شمشیری
🎤 کارشناسان: مجید جاودان، امیر بیپروا
⏱️ زمان: چهارشنبه، 18مهر، ساعت 15 تا 17
🏫 مکان: حوزه هنری، سالن صفارزاده
📌 حضور مجازی:
📎https://www.skyroom.online/ch/akhavan61/bidari
🌍با بدون مرز همراه باشید!
@bedun_e_marz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 موقع نسلکشی تو داشتی چیکار میکردی؟
#بدون_مرز
#غزه
#نسل_کشی
#ادبیات_بیداری
🌍با بدون مرز همراه باشید!
@bedun_e_marz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢نشست «روایت آن سوی مرزها» به همراه رونمایی از کتاب «نسلکشی در قرن ۲۱؛ از بوسنی و هرزگوین تا غزه» روز چهارشنبه ۱۸ مهر، به ابتکار دفتر هنر و ادبیات بیداری در حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد.
🌍با بدون مرز همراه باشید!
@bedun_e_marz
💢 آنها که با تکیه بر مظاهر تمدن غرب از حفاظت تمدن انسانی سخن میگویند، خود بیش از دیگران وحشی هستند!
🔹بیستوسه سال قبل، در اسفند ۱۳۸٠ شمسی، به دعوت حوزهٔ علمیهٔ قم برای ایراد یکرشته سخنرانیها در مدرسهٔ فیضیه و مؤسسهٔ آموزشی و پژوهشی امام خمینی در ایران بودم. در ملاقات و گفتوگویی که با مرحوم حضرت آیتالله العظمی محمدتقی بهجت در اتاق کار ایشان داشتم، این سؤال را مطرح کردم که «دربارهٔ وضع امروزی دنیا چه نظری دارید؟» ایشان فرمودند: «آنها که امروز با تکیه بر مظاهر تمدن غرب از حفاظت تمدن انسانی سخن میگویند، خود بیش از دیگران وحشی هستند. قدرتطلبی و طمع و تکیه به مادیات به قدری آنها را از حقایق دور کرده است که حتی فنای خود و سقوط نهایی نظامشان را نیز درک و احساس نمیکنند و این کشتار و جنگ علیه مردم بیگناه در دنیا را دامن میزنند. به این ترتیب، آیندهٔ جهان اسلام بدون شک، در سازش و تفاهم با نظام جهانی امروز نیست، زیرا این نظام از جنبهٔ اجتماعی و اخلاقی و دینی دورهٔ کهولت و نزول را طی میکند و در حال سرگیجه و بیامنیتی است.»
🔹 سؤال کردم چه نصیحت و توصیهای برای ما دارید؟ فرمودند: «خدا را فراموش نکنیم. ما همه در این دنیا بر سفرهٔ خداوند و انبیا و ائمه نشستهایم و آنها به ما نگاه میکنند و بر ما نظارت دارند.» وقتی که خداحافظی کردم و از حضور این فقیه و عارف بزرگ مرخص شدم، اولین چیزی که به نظرم رسید، این بود که خداوندا! چه تفاوتی بین «من کیستم»های آنان که در کاخ جاه و مقامند و آنان که در کاخ عشق خداوندی و ابدی هستند وجود دارد.
🟢متن بالا برشیست از روایت «حمید مولانا» از کتاب «نسلکشی در قرن ۲۱»؛ از بوسنی و هرزگوین تا غزه
📚کتاب: نسلکشی در قرن ۲۱
✍نویسنده: حمید مولانا
🔘ناشر: سوره مهر
#بدون_مرز
#معرفی_کتاب
#فلسطین
#آیت_الله_بهجت
#ادبیات_بیداری
🌍با بدون مرز همراه باشید!
@bedun_e_marz
30.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 یک دقیقه مانده بود به پایان سخنرانی سید حسن نصرالله که ناگهان ...
🔹برشی از مستند «حبیب مقاومت۲» ، ساخته احمد عبدالرحیمی
روایت شهید سیدحسن نصرالله از بهآتشکشیدن ناوچه اسرائیلی جلوی چشم همه بینندگان در جنگ ۳۳وزه
#بدون_مرز
#سید_حسن_نصرالله
#حاج_قاسم_سلیمانی
#ادبیات_بیداری
🌍با بدون مرز همراه باشید!
@bedun_e_marz