🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#ترجمه_سوره_رعد
#صفحه۲۵۳
🌸 ۲۹_ كسانی كه ایمان آوردند، و كارهای شایسته انجام دادند، برای آنان زندگی با سعادت و بازگشتی نیك است.
🌸 ۳۰_ آن گونه [كه رسولان گذشته را ارسال كردیم] تو را در میان امتی كه پیش از آن، امتهایی روزگار به پایان بردند فرستادیم، تا آنچه را به تو وحی كردیم بر آنان بخوانی، در حالی كه آنان [با روی گرداندن از وحی] به [خدایِ] رحمان كفر میورزند. بگو: او پروردگار من است، معبودی جز او نیست، فقط بر او توكل كردم و بازگشتم فقط به سوی اوست.
🌸 ۳۱_ و اگر قرآنی بود كه به وسیله آن كوهها به حركت میآمدند، یا زمین پارهپاره میگشت، یا به وسیله آن با مردگان سخن گفته میشد [باز هم این كافران لجوج، ایمان نمیآورند، زیرا وقتی با مشاهده قرآن كه بزرگترین معجزه است ایمان نیاورند با مشاهده هیچ معجزهای ایمان نمیآورند! كار هدایت و ایمان اینان ارتباطی به معجزه ندارد] بلكه همه كارها فقط در اختیار خداست. پس آیا آنان كه ایمان آوردهاند، ندانستهاند كه اگر خدا میخواست همه مردم را [از روی اجبار] هدایت میكرد؟! [ولی هدایت اجباری فاقد ارزش است] و همواره به كافران به كیفر آنچه كه انجام دادند، حادثهای كوبنده و بسیار سخت میرسد یا حادثه نزدیك خانههایشان فرود میآید [كه شهر و دیارشان و اطرافش را ناامن میكند] تا وعده [قطعی] خدا [كه شكست كامل كافران و عذاب آخرت است] فرا رسد؛ بیتردید خدا از وعده تخلف نمیكند.
🌸 ۳۲_ [فقط تو را مسخره نمیكنند] قطعاً پیامبرانی كه پیش از تو بودند، مسخره شدند. نهایتاً به كافران مهلت دادم، سپس آنان را [به كیفر سخت] گرفتم، پس [یافتی كه] مجازات و عذاب [من] چگونه بود؟
🌸 ۳۳_ آیا كسی كه بر همه نفوس [جهانیان] با آنچه به دست آوردهاند، حاكم و نگهبان است [و همه تحولات وجود آنان را تا رساندنشان به سر منزل مقصود در اختیار دارد، مانند كسی است كه مطلقاً این صفات را ندارد؟] ولی آنان [از روی نادانی] برای خدا شریكانی قرار دادهاند! بگو: [ویژگیهای] آن شریكان را نام ببرید [تا روشن شود كه آیا شایسته شریك قرار دادن برای خدا هستند؟!] آیا خدا را از چیزی در روی زمین كه آنها را شریك خود نمیشناسد، خبر میدهید؟ یا سخنی پوچ و بیمنطق است [كه بر زبان خود میرانید؟!] بلكه برای كافران نیرنگ و دروغشان آراسته شده، و از راه خدا بازداشته شدهاند [تا آنجا كه موجودات بیارزش و بیاثر را شریكان حق پنداشتهاند]؛ و هر كه را خدا [به سبب از دست دادن لیاقتش] گمراه كند، او را هیچ هدایتكنندهای نخواهد بود.
🌸 ۳۴_ برای آنان در زندگی دنیا عذابی است، و مسلماً عذاب آخرت پر مشقتتر است، و آنان را هیچ نگه دارندهای [از عذاب خدا] نیست.
@beytolamir110
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🔴🔵 هدف مشترک بعثت و ظهور
🌕 پيامبر اعظم(ص) درباره هدف از بعثت خود فرمودند:
إنَّما بُعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَكارِمَ الأخلَاقِ؛ من فقط براى كامل كردن ارزشهاى اخلاقى به پيامبرى برانگيخته شده ام.(۱)
🔹 امام باقر(ع) درباره اهداف ظهور امام مهدی(ع) فرمودند:
🔺 إِذَا قَامَ قَائِمُنَا وَضَعَ يَدَهُ عَلَى رُءُوسِ الْعِبَادِ فَجَمَعَ بِهِ عُقُولَهُمْ وَ أَكْمَلَ بِهِ أَخْلَاقَهُم؛ هرگاه قائم قيام نمود، دست خود را روى سر مردم مى گذارد و به این وسيله عقلهاى آنان جمع و اخلاقشان كامل میگردد.(۲)
🔹 اصلى ترين وظيفه پیامبر و امام، پیراستن انسان از بيماریهاى اخلاقى و آراستن به زیباییهای اخلاقی است؛ زيرا تا سرزمین وجود از زشتیها پاک و به زیباییها مزیّن نشود؛ آماده کاشت بذر ایمان نمیشود و در نتیجه میوه اطاعت از فرمان خدا، پیامبر و امام برداشت نمیگردد.
📚(۱) بحارالانوار، ج ۶۷، ص ۳۷۲
(۲) بحارالانوار، ج ۵۲، ص ۳۳۶
🌕 آری محمدی دیگر در راه است...
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@beytolamir110
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#ترجمه_سوره_رعد
#صفحه۲۵۴
🌸 ۳۵_ صفت بهشتی كه به پرهیزكاران وعده داده شده [چنین است] از زیر [درختانِ] آن نهرها جاری است، میوهها و سایهاش همیشگی است. این عاقبت و فرجام كسانی است كه [در همه امور زندگی] پرهیزكاری كردند و فرجام كافران آتش است.
🌸 ۳۶_ و كسانی كه كتاب آسمانی به آنان عطا كردیم از آنچه بر تو نازل شده است، خوشحالند. و برخی از گروهها [یِ اهل كتاب] بخشی از آن را منكرند، بگو: من فرمان یافتهام كه خدای یكتا را بپرستم و شریكی برای او قرار ندهم، تنها به سوی او دعوت میكنم و بازگشتم فقط به سوی اوست.
🌸 ۳۷_ و همان گونه [كه پیش از این كتابهای آسمانی نازل كردیم] قرآن را فرمانی [گویا و] روشن نازل نمودیم، و اگر از خواستههای نامشروع آنان پس از دانشی كه [چون قرآن] برایت آمده پیروی كنی، برای تو در برابر [عذاب] خدا هیچ یاور و نگه دارندهای نخواهد بود.
🌸 ۳۸_ و همانا پیش از تو پیامبرانی را فرستادیم، و برای آنان همسران و فرزندانی قرار دادیم. و هیچ پیامبری را نسزد كه معجزهای بیاورد مگر به فرمان خدا. برای هر زمانی برنامه مقدّر شدهای [ثبت] است.
🌸 ۳۹_ خدا هر چه را بخواهد محو میكند و هر چه را بخواهد پابرجا مینماید، و" امّ الكتاب" نزد اوست.
🌸 ۴۰_ و اگر پارهای از عذابها را كه به منكران وعده میدهیم به تو نشان دهیم [میبینی كه بسیار سخت و دردناك است] یا اگر تو را [پیش از فرا رسیدن آن عذابها] قبض روح كنیم [در قیامت عذابشان را خواهی دید؛ در هر صورت] تنها وظیفه تو ابلاغ [وحی] است و حسابرسی بر عهده ماست.
🌸 ۴۱_ آیا نمیدانند كه ما همواره به زمین میپردازیم و از اطراف [و جوانب] آن [كه ملتها، اقوام، تمدنها و دانشمندانش هستند] میكاهیم؟ و خدا حكم میكند؛ و هیچ بازدارندهای برای حكمش نیست، و او در حسابرسی سریع است.
🌸 ۴۲_ كسانی كه پیش از این كافران لجوج و منكران عنود بودند [در برابر حكومت و حكم خدا] مكر ونیرنگ كردند [ولی به هدفشان نرسیدند] چرا كه همه تدبیرها و نقشهها در اختیار خداست؛ زیرا او هر كاری را هر كس انجام میدهد، میداند [به همین سبب مكر و نیرنگ هر كس را با تدبیر و نقشه حكیمانهاش نابود میكند] منكران به زودی خواهند دانست كه فرجامِ [نیك و بدِ] سرایِ دیگر برای كیست؟
@beytolamir110
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَا أبا عبداللّه
و اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَا منتقم ثاراللّه
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَا بْنَ الاَنْوارِ الزّاهِرَةِ ...
#سلام_امام_زمانم
روزتون حسینی 🌺🍃
سوم شعبان المعظم ، سالروز میلاد با سعادت سیدالشهدا ، سومین اخترتابناک امامت و ولایت، اباعبدالله الحسین (علیه السلام) بر شیعیان امیرالمومنین مبارک🌺
@beytolamir110
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عظمت روز سوّم شعبان
رهبر معظم انقلاب:
🔹 در این روز کسی متولد شد که سرنوشت اسلام، به او، به حرکت او، به قیام او، به فداکاری او، به اخلاص او بسته بود.
⭐ درس حسینبنعلی علیهالصّلاةوالسّلام به امّت اسلامی این است که برای حقّ، برای عدل، برای اقامهی عدل، برای مقابلهی با ظلم، باید همیشه آماده بود و باید موجودی خود را به میدان آورد. ۱۳۹۲/۰۳/۲۲
⭐ منطق حسینبنعلی (علیهما السّلام)، منطق دفاع از حق و ایستادگی در مقابل ظلم و طغیان و گمراهی و استکبار است... امروز دنیا شاهد حاکمیّت کفر و استکبار و فساد و ظلم است؛ این پیام امام حسین، پیام نجات دنیا است.۱۳۹۸/۰۶/۲۷
@beytolamir110
💎💠💎💠💎💠💎💠
💠💎💠💎
#خطبه_مفاخره
#قسمت_سی_هشت
⚜قال مولانا أميرالمؤمنين علي (ع) :
✨ " أَنَا الرّقِّ الْمَنْشُور ".
من حقیقت آن صفحه گسترده (از کتاب مسطور) هستم.
⚜قالت مولاتنا و سیدتنا فاطمة الزهراء (س):
✨ " أَنَا الْبَيْتُ الْمَعْمُور "
من حقیقت بیت المعمور هستم.
📓خطبه مفاخره (لإبن شاذان قمی) ص۸۰
ا┅═✧❁ ✨ ❁✧═┅ا
⚜ یکی از مناقب حضرت خاتون فاطمه زهراء (س) که در خطبه مفاخره اشاره شده «بیت المعمور» است.
این منقب در اشاره به شریفه سوره مبارکه طور میباشد:
✨وَ الطُّورِ* وَ كِتابٍ مَسْطُورٍ * فِي رَقٍّ مَنْشُورٍ
{سوگند به کوه طور؛ و کتابی که نوشته شده؛ در صفحه ای گسترده}
⚜ قسم به بیت المعمور، بیت ای که محاذی بیت الله الحرام در زمین است؛ بیت ای در آسمان که محل طواف آسمانیان و ملائک و محل اجتماع و مأمن أمن آنان است، چنانکه بیت الله الحرام در زمین برای مردم اینگونه می باشد:
✨ وَ جَعَلَ (الله) لَهُمُ (الملائکة) الْبَيْتَ الْمَعْمُورَ الَّذِي فِي السَّمَاءِ الرَّابِعَةِ فَجَعَلَهُ مَثَابَةً وَ أَمْناً وَ وَضَعَ الْبَيْتَ الْحَرَامَ تَحْتَ الْبَيْتِ الْمَعْمُورِ فَجَعَلَهُ مَثابَةً لِلنَّاسِ وَ أَمْناً .(۱)
⚜ بیت الله الحرام تنزل یافته ی بیت المعمور است و شرافت و تعظیم و حرمت بیت الله الحرام از بیت المعمور نشأت گرفته است. بیت المعمور دارای چهار رکن است که هر کدام از این ارکان، به محاذی یکی از ارکان اربعه عرش قرار دارد (به همین دلیل است که بیت الله الحرام نیز در زمین مربع و چهارگوشه می باشد).
ارکان اربعه عرش که بیت المعمور بر آنها بنا شده، همان تسبیحات اربعة هستند.
چنانکه حضرت صادق (ع) فرمودند:
✨ أنَّهُ سُئِلَ لِمَ سُمِّيَ الْكَعْبَةُ كَعْبَةً ؟ قالَ لِأَنَّهَا مُرَبَّعَةٌ .. لِأَنَّهَا بِحِذَاءِ بَيْتِ الْمَعْمُورِ وَ هُوَ مُرَبَّعٌ .. لِأَنَّهُ بِحِذَاءِ الْعَرْشِ وَ هُوَ مُرَبَّعٌ
لِأَنَّ الْكَلِمَاتِ الَّتِي بُنِيَ عَلَيْهَا الْإِسْلَامُ أَرْبَعٌ سُبْحَانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَ اللَّهُ أَكْبَرُ
👈 کعبة، کعبة نامیده شده چون مربع است (دارای چهار رکن است) ، و این چهار رکن بدین دلیل است که بیت المعمور، چهار رکن دارد
✨ بیت المعمور هم بر اساس ارکان اربعه عرش قرار گرفته و آن هم بدین علت است که کلماتی که اسلام بر آن بنا شده، چهار تاست:
سبحان الله و الحمد لله و لا إله إلا الله و الله اکبر
(تسبیحات أربعة) . (۲)
⚜به عبارت دیگر، عرش بر تسبیح بنا نهاده شده و ارکان بیت المعمور بر ارکان عرش یعنی تسبیحات بنا نهاده شده است.
✨ ریشه «سبح» هم به معنای منزّه دانستن است و هم به معنای شناور بودن.
سبوحیت ذات یعنی منزه دانستن ذات. این سبوحیت نهفته در سبوحیت حضرت عصمة الله الکبری (علیها السلام) است.
بطن و حقیقت معنای تسبیح، منزه دانستن حضرت عصمة الله الکبری و شناور شدن در معرفت اوست.
عبد زمانی به حقیقت معنای تسبیح مجهز می شود که در ولایت حضرت عصمة الله الکبری فاطمة الزهراء (علیها السلام) شناور شده باشد.
⚜ بنابراین ارکان بیت المعمور بر تسبیح فاطمی بنا شده و آسمانیان با طواف بر گردِ مقام سبوحیت یعنی شناور شدن در دریای معرفت و ولایت فاطمی، حج خویش را به جا می آورند.
✨ لذا حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) در مقام بیان یکی از شئونات خویش فرمودند: «وَ أَنَا الْبَيْتُ الْمَعْمُور» .
📗📗📗📗📗📗📗📗📗
(۱)بحار الأنوار ؛ ج۵۵ ؛ ص۵۸/ علل الشرائع ؛ ج۲ ؛ ص۴۰۷
(۲)تفسير كنز الدقائق و بحر الغرائب، ج۸ ص: ۲۸۹/بحار الأنوار ؛ ج۵۵ ؛ ص۵/علل الشرائع، ج۲ ص: ۳۹۸
⚜✨⚜✨⚜✨⚜✨⚜
منبع: الفضائل - شاذان بن جبرئيل القمي - ص ۷۹-۸۲
◀️ ادامه دارد.....
#یکشنبه_های_علوی_فاطمی
@beytolamir110
💎💠💎💠
💠💎💠💎💠💎💠💎