🔶 #گام_دوم و سبک زندگی؛ بخش 1️⃣
🔺 #سبک_زندگی غربی و اسلامی
🔹 #سبک_زندگی_غربی، تاکنون نتایج شوم اخلاقی، اجتماعی و فرهنگیِ بسیاری را در قالب ابتذال، دشمنی با نهاد #خانواده، #افزایش_سن_ازدواج، زندگی با حیوانات و روابط نامشروع جنسی به بار آورده است؛ روابط نامشروعی که در قالبهایی چون #ازدواج_سفید، #همجنسگرایی، #تغییر_جنسیت و حتی اخیرا روابط جنسی با حیوانات، انسان را به موجودی بسیار ذلیلتر از اقوام دوره #جاهلیت و قصص قرآنی همچون #قوم_لوط، #قوم _عاد و …. دچار کرده است.
🔹 در مقاله حاضر، به تعریف سبک زندگی غربی و اسلامی به صورت مختصر پرداخته خواهد شد.
hmp.me/cjtk
👈🏻مطالعه متن کامل مقاله در پایگاه اینترنتی اندیشکده برهان:
👉🏻 http://borhan.ir/4605
✍🏻 سید امیرعلی ناقدی
#گروه_فرهنگ_و_جامعه
#بیانیه_گام_دوم_انقلاب #سبک_زندگی_اسلامی
💠اندیشکده برهان💠
@BORHAN_IR
🔶 چرا ایرانیها کالای مشابه خارجی را ترجیح میدهند؟
🔹 چه شده است که #مقام_معظم_رهبری #سال_۹۸ را #سال_رونق_تولید نامگذاری کردند؟ در این سال وظیفهی دولت، مجلس و مردم چیست؟ چه موانعی بر سر راه #حمایت_از_تولید قرار دارد؟ چرا ایرانیها به جای استفاده از کالای وطنی ترجیح میدهند کالای مشابه خارجی مصرف کنند و چند سؤال دیگر….
🔹 «رونق تولید»؛ این عنوان نام سال ۹۸ است که از سوی رهبری انقلاب انتخاب شده است. باید دید منظور رهبری از حمایت از تولید ملی چیست؟ نقش ارکان جامعه در این سال چیست و مردم، مجلس و دولت چه وظایفی را بر عهده دارند؟ چه اقداماتی باید در این راستا صورت گیرد؟ در هر حال سال ۹۸ آغاز شده و همگان منتظرند تا ببینند مصادیق حمایت از تولید ملی چگونه در جامعه نمود پیدا خواهد کرد.
🔹 در همین ارتباط گروه اقتصادی #اندیشکده_برهان در گفتوگویی با دکتر «محمد جلیلی»، استاد دانشگاه، به بررسی زوایای مختلف این موضوع پرداخته است.
hmp.me/cjt4
👈🏻مطالعه متن کامل مقاله در پایگاه اینترنتی اندیشکده برهان:
👉🏻 http://borhan.ir/4580
🎙 گفتوگو با دکتر محمد جلیلی
#گروه_اقتصادی
#رونق_تولید #تولید_ملی
💠اندیشکده برهان💠
@BORHAN_IR
🔶 #گام_دوم و سبک زندگی؛ بخش 2️⃣
🔺 تبعات اقتصادی #سبک_زندگی_غربی
🔹 یکی از عواقب شوم #سبک_زندگی غربی، علاوه بر گسست خانوادهها و یا متلاشی شدن آن، شکل نگرفتن #خانواده است؛ بهطوریکه در انسانهای تربیتیافته در این تمدن، دیگر تمایلی برای تشکیل خانواده، فرزندآوری و تعهد نسبت به کودک و #همسر دیده نمیشود.
🔹 در بخش اول از مقاله حاضر، به تعریف سبک زندگی غربی و اسلامی بصورت مختصر پرداخته شد. در این بخش به عوارض حاصل از این سبک زندگی در جوامع غربی از جنبه اقتصادی، اجتماعی و فردی پرداخته خواهد شد.
hmp.me/cjxv
👈🏻مطالعه متن کامل مقاله در پایگاه اینترنتی اندیشکده برهان:
👉🏻 http://borhan.ir/4609
✍🏻 سید امیرعلی ناقدی
#گروه_فرهنگ_و_جامعه
#بیانیه_گام_دوم_انقلاب #سبک_زندگی_اسلامی
👈🏻 پیوند بخش اول این نوشتار:
https://t.me/borhan_ir/5521
💠اندیشکده برهان💠
@BORHAN_IR
🔶 چرا سود دلالی در اقتصاد ایران بالاست؟!
🔹 مشکلات کنونی #تولید کشور چیست؟ چرا هیچگاه #رشد_اقتصادی گنجاندهشده در برنامههای #توسعه_اقتصادی محقق نمیشود؟ چه عواملی باعث جذاب شدن بخش #دلالی و غیرتولیدی در کشور شده و موجب میگردد که انگیزه برای #سرمایهگذاری در تولید، روند نزولی به خود گیرد؟! در این میان، وظیفه دولت چیست؟...
hmp.me/cjym
👈🏻مطالعه متن کامل مقاله در پایگاه اینترنتی اندیشکده برهان:
👉🏻 http://borhan.ir/4620
✍🏻 دکتر عبدالمجید شیخی
#گروه_اقتصادی
#رونق_تولید #تولید_ملی
💠اندیشکده برهان💠
@BORHAN_IR
📚 حضور غرفه اندیشکده برهان در اولین روز نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
🔹 با آغاز فعالیت سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، اندیشکده برهان با شرکت در بخش انتشارات عمومی (شبستان مصلی-راهرو ۲۲-غرفه ۱۶) روز چهارشنبه 4 اردیبهشت 98 شروع به کار نمود.
🔸 سیودومین نمایشگاه کتاب بین المللی گامی برای تحکیم دوستی پایدار ایران با ملت های جهان است و امسال با شعار «خواندن توانستن است»افتتاح شد.
🔹 در نمایشگاه کتاب امسال، دو هزار و 400 ناشر داخلی و 800 ناشر خارجی آثار خود را به شکل مستقیم و غیرمستقیم در این دوره ارائه می دهند. چهارصد هزار عنوان کتاب مربوط به چهار تا پنج سال گذشته و صدها رویداد فرهنگی اعم از رونمایی کتاب و نشست و پژوهش های فرهنگی در این دوره نمایشگاه برگزار خواهد شد.
🔸 گفتنی است انتشارات دیدمان با حدود ۱۲۰ عنوان کتاب از سال ۹۵ تا 97 در این نمایشگاه حضور پیدا کرده است. حدود ۵۰ عدد کتاب سال 97 و ۲۰ عنوان کتاب سال 98 در این نمایشگاه قرار دارد.
💠 @borhan_ir
6426883_-213073.pdf
343.1K
فهرست کتابهای عرضهشده انتشارات دیدمان در سیودومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
👈 سالن ناشران عمومی (شبستان) راهرو ۲۲، غرفه ۱۶
t.me/didemanpub
با حضور در غرفه اندیشکده برهان در سیدومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، #هدیه ویژه فرهنگی دریافت نمایید:
👈 سالن ناشران عمومی (شبستان) راهرو ۲۲، غرفه ۱۶
🔸 @borhan_ir
📚 کتاب "تکنوکراسی با طعم لیبرالیسم" منتشر گردید.
📖 جدیدترین کتاب با موضوع نقد و بررسی گفتمان و کارنامه تکنوکراتها در جمهوری اسلامی ایران
📌 تکنوکراتها چگونه در جمهوری اسلامی رسوخ کردند؟
📌 هاشمی رفسنجانی چه قرابتی با تکنوکراتها داشت؟
📌 کارنامه دولت سازندگی در حوزه های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی
و ...
نویسنده: محمدجواد اخوان
عرضهشده در سیودومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
👈 سالن ناشران عمومی (شبستان) راهرو ۲۲، غرفه ۱۶، انتشارات دیدمان
💠 t.me/mjakhavan
#باهم_کتاب_بخوانیم
📚 کتاب «تاریخچه ادبیات معاصر ایران»
جلد اول - از آغاز تا سال 1300 ه.ش
جلد دوم- دوره پهلوی اول
https://t.me/DidemanPub/33
✍️ به قلم دکتر شهریار زرشناس
🔻این کتاب در ۲۹۱ صفحه و در ۲ فصل اصلی، از سوی #انتشارات_دیدمان به زیور طبع آراسته گردیده است.
💠 در بخشی از مقدمه این کتاب می خوانیم:
«آثار منظوم و منثور ادبی در ملل و اقوام مختلف چونان آیینهای بازتابانندهی روح و هویت و احوال و عهد و عالم و افق تاریخی آنهاست. در یونان باستان، هنگام ظهور تاریخ غرب، آثار شاعرانی چون هومر و هیزیود، اولین مظاهر مکتوب و ادبی ظهور همهی تاریخ غرب (در دورهی باستانی آن) بودند... این امر اختصاص به یک عهد تاریخی ندارد.
🔶 در عالم #ایران_پس_از_اسلام، ادب منظوم و منثور و حکایات و اشعار و در کل، آنچه میتوان میراث ادبی ایرانیان مسلمان در زبان فارسی نامید، از جهات عدیده، هم بازتابدهندهی مؤلفههای اصلی هویتی ما بوده است و هم احوال و اطوار و ادوار و اکوار تاریخ ایران پس از اسلام را روایت کرده است.
📜 در بررسی #تاریخ_تطور_ادب_فارسی از نیمهی اول قرن سوم هجریقمری و پیدایی اولین آثار منظوم و منثور فارسی دری تا دهههای پایانی قرن سیزدهم هجریقمری (که سیطرهی #ادبیات_شبه_مدرن تدریجاً پدیدار میشود و میراث و میراثداران ادب کلاسیک فارسی به حاشیه رانده میشوند) مشاهده میکنیم که ادبیات کلاسیک فارسی بهموازات فراز و فرودهای #تمدن_ایران پس از اسلام، احوال و دگرگونیهای مختلفی را تجربه میکند.
✅ مجموعهی ادب #کلاسیک فارسی اگرچه تماماً اسلامی نیست و برخی جنبههای ناهنجار متأثر از فرهنگهای دیگر در آن حضور دارد، اما وجه غالب آن عمیقاً ملهم از #آموزه_های_دینی است و در کل همانگونه که گفتیم، ادب کلاسیک فارسی را میتوان و باید نوعی #ادبیات_حکمی و #دینی و اخلاقی و #عرفانی دانست.
✅ غزل #حافظ و نثر #سعدی را میتوان نقاط اوج ادبیات کلاسیک فارسی دانست و در این آثار بهعنوان آیینهای برای دریافت درونیترین لایههای روح معنوی ساکنان این مرز و بوم نظر کرد.
🔷 در بررسی #تاریخ_هنر و ادب کلاسیک، میبینیم که اگرچه در #دوره_صفویه کوششی برای احیای نحوی هنر و ادب دینی و اسلامی اصیل (شیعی) صورت گرفت که تا حدودی و از جهاتی نیز موفق بود و موجب رواج گونهای از شعر دینی و مدح و منقبت اولیای دین گردید، اما بنا به عللی، شعر و نثر دینی-شیعی ما نتوانست به نقطهی اوجی برسد که مرحلهی کمال پیش از خود را پشت سر بگذارد و ازاینرو شکوفایی ادبی پدیدارشده همچون خودِ رستاخیز #صفویه دولت مستعجل بود. وجه غالب ادب دورهی صفویه در شعر، یعنی «سبک هندی» نیز علیرغم زیباییها و ظرافت و حتی در بسیاری موارد، عمق معانی عرفانیاش ( مثلاً در شاعری چون عبدالقادر #بیدل_دهلوی ) بههرحال موفق به ایجاد گونهای سبک ادبی خلاق زیبایی شکوفای تماماً مبتنی بر رویکرد متعهدانهی شیعی نگردید و شاید تاریخ، انجام این وظیفه را برای #شاعران_متعهد انقلابی شیعهی دوران #انقلاب_اسلامی به امانت نگاه داشته بوده است.
🔴 راهورسم موسوم به « #نهضت_بازگشت » نیز اگرچه به دوران شکوفایی از تاریخ ادب این سرزمین چشم دوخته بود، اما بهدلیل #فقدان_اصالت و حالت سطحی و انفعالیای که داشت و نیز به این علت که دیگر وضع و اقتضای مرحلهی تاریخیای که این مردمان و شاعران و نویسندگان در آن قرار داشتند، امکان چنین احیایی را به ایشان نمیداد، در عمل ناموفق ماند.»
نمایشگاه کتاب، شبستان، راهرو22، غرفه ۱۶
#هرروز_یک_کتاب
t.me/didemanpub