30.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰آینده مذاکرات هسته ای
🔶ایالات متحده در توافق های گوناگون هسته ای نشان داده است به تعهداتش پایبند نیست و رفتار دو گانه ای را در این قبال از خود بروز می دهد. با در نظر گرفتن این مسئله جمهوری اسلامی ایران چه رفتاری را باید در مقابله با این سیاست نشان دهد؟ آیا صرف دوری از مذاکرات راه حلی اساسی خواهد بود؟ با توجه به تجربه مذاکرات آینده برنامه هسته ایران چه نتیجه ای خواهد داشت؟
📽 برای مشاهده کامل گفتگو به سی و ششمین قسمت برنامه کالک مراجعه فرمایید.
🌐 در سایت کانون ببینید.
📽 در آپارات کانون ببینید.
📱در اینستاگرام کانون ببینید.
#کالک
#برجام
#مذاکرات
#هسته_ای
#رضا_رئیسی
#مهدی_شبان
#انرژی_هسته_ای
#تشکل_های_دانشجویی
#گفتگوهای_تشکل_های_دانشجویی
📌@canoon_org
کانون اندیشه جوان
🔶امروزه انواع رسانه های #ارتباط_جمعی شامل رسانه های ،کابلی، امواجی و مطبوعاتی در زمره گسترده ترین و اساسی ترین وجوه تمدن بشری قرار گرفته و با تکامل خویش ماهیت انسان و جامعه معاصر را دگرگون ساخته اند. انسان ،امروزه به واسطه تکامل رسانه های #مطبوعاتی #رادیویی،#تلویزیونی_مخابراتی و #ماهواره_ای؛ به قدرتی افسانه ای دست یافته است؛ که پیش از این در داستانها و آرزوها نقش بسته بود.
🔷 #رسانه_های_جمعی از لحاظ مالکیت مطلوبیت و فلسفه وجودی هنوز هم در وضعیت آزاردهنده ای به سر میبرند و حتی شاید بتوان گفت که از این نظر رو به وضعیتی دهشتناک و اسف بار گذاشته اند. روشنفکران غربی از برنامه های فرهنگی و رسانه ای حاکم بر جوامع خود به تنگ آمدهاند و با انتقاد از روند نابودسازی ماهیت انسان در پروسه برنامه های رسانه ای خویش از تعابیری چون «فرهنگ مبتذل»، «رسانه های جمعی شرم آور » و «دیکتاتوری رسانه ها» سخن می گویند.
🔻 تئوری مطبوعات و الگوی رسانه ای در نظامهای سیاسی ،#لیبرالیستی , #کمونیستی، #توتالیتاریستی و نظامهای دینی متفاوت است و اندیشمندان و حقوق دانانی که این الگوها را ترسیم یا شفاف نموده اند؛ هر کدام براساس دیدگاه و نظام سیاسی خویش عمل کردهاند؛ که به هر حال تا حدودی مطالبات جوامع خود را فراهم میساخت.
💢 اما کشورهای جهان سوم و از جمله کشورهای اسلامی به دلیل نابسامانی های اجتماعی و خودباختگی های فرهنگی توفیق ارائه یک تئوری مطبوعاتی و رسانه ای را نیافتند و رسانه های جمعی این جوامع نیاز ملی یا مذهبی این کشورها را به درستی برآورده و در بسیاری از موارد نیز باعث ایجاد تضادها و شکافهای فرهنگی و اجتماعی زیانباری گردیده است.
📖ماهنامه #زمانه، شماره ۱۴
#معرفی_کتاب
#کانون_اندیشه_جوان
📌@canoon_org
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰ضرورت اساسی
🔶 حقوق اساسی در ایران از دوره مشروطه شکل جدی به خود گرفته و سیر تطوری را دنبال کرده است. با مرور این مسیر متوجه می شویم که هر گاه این تغییرات بر اساس روح و هویت حقیقی ملت همراه بوده، بیشترین اثر گذاری را از خود نشان داده است.
💢پرسشی که همواره باید مطرح کرد که آیا این حقوق همچنان با هویت حقیقی ملت همراه است؟بازسازی قانون اساسی چه زمانی شکل می گیرد و چه زمانی این امر به ضرورتی اساسی تغییر پیدا می کند؟
#شابک
#قاجار
#مشروطه
#مهدی_شهابی
#فلسفه_حقوق
#حقوق_اساسی
#مقاله_تصویری
#کانون_اندیشه_جوان
#مبانی_نظری_تحول_نظام_حقوقی_از_حقوق_سنتی_تا_حقوق_مدرن
📌@canoon_org
کانون اندیشه جوان
🔸مفهوم رئالیستی و دارای تمامیت و کلیت من فردی به عنوان قهرمان داستان در آن به کلی مورد نفی و انکار قرار گرفته است.
🔹در داستان، «زمان» با استفاده از تکنیک جریان سیال ذهن، رنگ و بویی شخصی و ذهنی می گیرد.
🔸عینیت مفهوم کلاسیک علت و معلول در داستان فرو می ریزد. به داستان گونه ای که مثلاً در صد سال تنهایی کسی که مرده است وارد مسیر می شود و نقش بازی میکند و در جایی دیگر خونی به مدت صدسال بــه راه می افتد و جاری میشود؛ و کلاً روابط واقع گرایانه میان امور و اشیاء رنگ می بازد.
🔹منطق متأثر از هرمنوتیک سوفسطایی زده گادامری موجب میشود که اثر داستانی نیز همچون هر متن دیگر پدیده ای دارای قرائت های مختلف فرض گردد که بعضا پایان داستان بر عهده مخاطب نهاده می شود.
🔸با حذف تدریجی سوژه فردی به عنوان قهرمان داستان مدرن و پذیرش #هرمنوتیک نسبیت ،انگار کار به آنجا می رسد که هر نوع مرکزیت یا اطمینان عقلانی به روند داستان حذف می گردد. آراء رولان بارت ژاک لاكان، ژوليا كريستوا ، ژیل دلوز فلیکس کاتاری ژاک دریدا و نظریه هایی چون مرگ مؤلف حاصل این پدیده است.
🔹در داستان های پست مدرن غالباً تلاش میشود تا داستان بر پایه نحوى عدم اطمینان هستی شناختی عمیق سامان یابد. این معنا را #برایان_مک_هیل در کتاب Post Modernist Fiction) توضیح داده است.
🔸بدبینی پست مدرنیست ها به آنچه خود آن را «فراروایت ها» کلان می نامند - که ریشه در آرای ژان بودریار و ژان فرانسوا ليوتار دارد - موجب گردیده که اساس پیرنگ و ساختار داستانی در ادبیات پست مدرن نادیده گرفته شود.
🔹درون مایه های اکثر آثار پست مدرن - با استثنا کردن برخی ا بورخس و بعضی آثار دیگر - غالباً یأس آلود و بدبینانه است که این امر در آثار تی اس البوت و ازرا پاوند و دی اچ لارنس و فرانتس کافکا و کنوت هامسون به صور و مراتب مختلف ظاهر گردیده است.
🔸سقوط شدید انسان به حد و اندازه های حیوانی و غریزی و گریز شدید از رعایت نکات اخلاقی در توصیفات داستانی، صبغه ای خــاص بـه اکثر آثار ادبی پست مدرن بخشیده است.
📖 کتاب #ادبیات_داستانی_معاصر به کوشش #شهریار_زرشناس
#ادبیات
#مسئله
#داستان
#معرفی_کتاب
#ادبیات_پست_مدرن
#کانون_اندیشه_جوان
📌@canoon_org
کانون اندیشه جوان
🔸مفهوم رئالیستی و دارای تمامیت و کلیت من فردی به عنوان قهرمان داستان در آن به کلی مورد نفی و انکار ق
ضرورت اساسی.mp3
8.35M
🎧 صوت کلیپ «ضرورت اساسی» را بشنوید.
📌@canoon_org
🔶 شواهد بسیاری از ورود #مسلمانان از #اسپانیا و غرب آفریقا به آمریکا حداقل پنج قرن پیش از ورود #کریستف_کلمب به آنجا وجود دارد. برای مثال گزارش شده است که در نیمه قرن دهم میلادی در طی حکومت #عبدالرحمن_سوم_خلیفه_اموی (۹۶۱-۹۲۹م)، مسلمانان آفریقایی الاصل از بندر اسپانیایی (دلبا پالوس) به درون «بحر ظلمات و مدآلود» به جانب غرب کشتیرانی کردند. آنها پس از یک غیبت طولانی با غنایم بسیار از «سرزمینی عجیب و شگفت انگیز» بازگشتند.
🔷 واضح است که این قوم مسلمان شناخته شده کریستف کلمب و مکتشفان اسپانیایی بعدی دنیای جدید آمریکا را همراهی کرده اند. آخرین پایگاه مسلمانان در اسپانیا یعنی ، #غرناطه در سال ۱۴۹۲م به دست #مسیحیان سقوط کرد یعنی درست پیش از برپایی دادگاه تفتیش عقاید اسپانیا بسیاری از غیر مسیحیان جهت نجات از دست آزار و اذیت مسیحیان یا فرار کردند و یا مذهب کاتولیک را پذیرفتند.
💢 حداقل دو سند دال بر حضور مسلمانان در آمریکای اسپانیایی نشین پیش از ۱۵۵۰م وجود دارد؛ به رغم این واقعیت که فرمانی توسط چارلز پنجم، پادشاه اسپانیا در سال ۱۵۳۹م صادر شد تا از مهاجرت نوه های مسلمانانی که بر چوبه مرگ سوزانده شده بودند به جزایر هند غربی جلوگیری به عمل آید اما این فرمان در سال ۱۵۴۳م تویب شده و دستوری به منظور اخراج همۀ مسلمانان از قلمروهای خارجی اسپانیایی ها متعاقباً انتشار یافت و منابع بسیاری دال بر ورود مسلمانان به قاره آمریکا وجود دارد.
📖ماهنامه #زمانه، شماره ۱۲۰
#معرفی_کتاب
#کانون_اندیشه_جوان
📌@canoon_org
🔶 از حادثه ی ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ که در روزهای پر التهاب پس از کودتای #۲۸_مرداد و در اعتراض به ورود #نیکسون، معاون رئیس جمهور #آمریکا به ایران شکل گرفت، به عنوان اولین و اصلی ترین حرکت جنبش دانشجویی یاد می شود. حرکت هایی از این دست باعث شد تا دانشگاه ها، همواره یکی از کانون های جدی مخالفت با ظلم و ستم #پهلوی به شمار آیند.
🔷 در سال های پیش از پیروزی انقلاب، آرمانهای #چپ گرایانه و اندیشههای #مارکسیستی و #کمونیستی و سپس عناصر #ملی_گرا خود را به عنوان تنها مکاتبی که میتوانند محملی برای حرکتهای آزادی خواهانه و انقلابی باشند معرفی کرده و با توجه به روحیه آرمان خواهانه دانشجویان، طرفداران زیادی در دانشگاه یافته بودند.
💢 با آغاز نهضت اسلامی مردم ایران به رهبری #امام_خمینی، در دانشگاهها اقبال به اسلام و آموزه های آن به شدت افزایش یافت و تعداد انجمنهای دانشجویی با گرایش اسلامی بیشتر شد بدین ترتیب زمینه برای رشد تفکرات مبتنی بر اسلام در میان جنبش دانشجویی بیش از پیش فراهم گشت و حتی ساخت تشکلهای مبارز مسلمان در میان دانشجویان شکل گرفت.
📖کتاب #یار_دبستانی من از مجموعه #مشق_آزاد
#دانشجو
#روز_دانشجو
#معرفی_کتاب
#کانون_اندیشه_جوان
📌@canoon_org
🔶 نظم شکوهمند جهان از جذاب ترین آیات الهی و برهان نظم پرآوازه ترین دلیل #خداشناسی است که همواره مورد توجه متون دینی، #فیلسوفان، دانشوران و عموم انسان ها بوده و #ملحدان و شکاکان نیز پیوسته تیغ نقد را بر آن کشیده اند.
📖 کتاب #برهان_نظم_و_چالش_های_الحاد_جدید به قلم #حمید_رضا_شاکریان از انتشارات #کانون_اندیشه_جوان حاضر بر آن است تا این برهان را در مصاف با جدید ترین چالش های برآمده از سوی خداناباوران در بوته سنجش گذارد. در این راستا توجه ویژه ای به انتقادات #چان_هاسپرز (فیلسوف) #ریچارد_داوکینز زیست شناسی و #ویلیام_هاوکینگ فیزیکدان شده است.
💢فصل های این کتاب عبارت است از:
🔸فصل اول: آشنایی با #برهان_نظم
🔹فصل دوم و سوم : شبهه ها و اشکالات برهان نظم
#معرفی_کتاب
#کانون_اندیشه_جوان
📌@canoon_org
🔰نشست ماهیت و قدرت روایت
🔶 از نظر تاریخی، قدرت داستانها و داستانسرایی همواره در مرکز تلاشها برای تغییر اجتماعی بوده است. جنبشها با داستانهای قدرتمند، حمایت عمومی را به دست میآورند.
🔺یک صدا، فیلم یا تصویر که بهطور گسترده توسط عموم مشاهده میشود میتواند حامل یک داستان جدید باشد و فضای احساسی یک موضوع را تغییر دهد و منجر به تغییرات چشمگیر در افکار عمومی و سیاست شود؛ تصویری از یک کودک پناهنده سوری که در اثر جنگ آسیب دیده یا تصویر مردمی که از هر قشری هستند و دستهایشان را بالا گرفتهاند تا توجهات را به سوی تیراندازی پلیس به سیاهپوستان غیرمسلح جلب کنند.
🔷 رویکرد ما توجه به نقش و قدرت روایت و داستان در ایجاد کنشها، جنبشها و قدرتهای اجتماعی و سیاسی با توجه به نمونههای امروزی آن است: داستان میتواند یک جمع انسانی را به تحرک وادارد، به آنها هویت دهد و احساسات آنها را برانگیزد.
🗓 در همین راستا قصد داریم تا در روز دوشنبه ۲۰ آذر ماه با حضور دکتر کامران پارسی نژاد نشستی در اسکای روم کانون اندیشه جوان تحت عنوان «ماهیت و قدرت روایت» برگزار نماییم.
🌐 این گفتگو به صورت برخط در اسکای روم کانون اندیشه جوان به نشانی b2n.ir/d05397 برقرار است.
#روایت
#ادبیات
#قدرت_روایت
#گفتگوی_زنده
#نشست_علمی
#داستان_پردازی
#ماهیت_روایت
#نشست_مجازی
#نشست_حضوری
#کامران_پارسی_نژاد
#خبر_نشست_علمی
#کانون_اندیشه_جوان
📌@canoon_org