الان دستور #نون_تارت_خونگی رو براتون میزارم خودتونم میشه درست کنید😊
مواد لازم برای #خمیر_تارت
کره 120 گرم
.
پودر قند 60 گرم
.
آرد 200 گرم
.
زرده تخم مرغ 1 عدد
.
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
.
نمک یک هشتم قاشق چای خوری
.
. طرز تهیه : کره و پودر قند را با همزن بزنید تا نرم و لطیف شود. سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و باز هم بزنید تا مواد کاملاً سفید و پفکی شود. سپس آرد و نمک را اضافه نمایید و آرام مخلوط کنید. بهتر است با سرانگشت خمیر را مخلوط کنید تا روغن نیندازد. خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و بگذارید یک ساعت در جای خنک بماند و استراحت کند. قالب مخصوص تارت را چرب کنید. سپس خمیر را به طور یکنواخت در قالب، پهن کنید، به طوری که خمیر دیواره های قالبو بپوشاند. سپس با چنگال روی خمیر را چند سوراخ بزنید و قالب را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه گرم کرده اید، به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا خمیر بپزد. سپس از فر بیرون آورید و بزارید تا سرد شود.
داخل تارت ها رو میتونید مثل من با پودینگهای آماده پر کنید یا با کاسترد یا کرم پاتیسیر
همشون عالی و خوشمزه میشن و روشونو با میوه های دلخواه و در دسترست
سلام عزیزای دلم .امروز با رسپی یه حلوای متنوع اومدم
#حلوا_بیسکوئیتی
برای حلوا، دو لیوان آرد و یک لیوان روغن مایع رو تفت دادم تا کمی تغییر رنگ بده و بعد شیره داغ رو اضافه کردم. برای شیره یک لیوان آب و یک لیوان شکر و یک سوم لیوان گلاب و مقداری زعفران و پودر هل رو روی حرارت گذاشتم تا جوش بیاد بعد از یکی دو قل خاموش کردم.
برای بیسکوئیت زیرش،،، صد گرم پودر قند و صد وپنجاه گرم کره (در محیط نرم شده) رو حدود سه دقیقه با همزن زدم، یه دونه تخم مرغ و کمی وانیل رو هم ریختم و کمی با همزن زدم، سیصد گرم آرد و یک قاشق چای خوری بکینگ پودر رو هم به مواد اضافه کردم و با دست مخلوط کردم تا خمیر نرمی به دست بیاد، اواخر مخلوط کردن خمیر رو دو قسمت کردم و به یه قسمت پودر کاکائو و به یه قسمت کمی زعفران اضافه کردم و خمیر ها رو تو کیسه فریزر و برای نیم ساعت تو یخچال گذاشتم.
خمیر ها رو بین کیسه فریزر با وردنه به قطر نیم سانت باز کردم،مجدداً یخچال گذاشتم وبعد قالب زدم، تو سینی فر که کاغذ روغنی انداختم چیدم و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه در طبقه وسط به مدت 15 دقیقه گذاشتم ،بعد از پخت صبر کردم تا بیسکوئیت ها خنک شدن بعد از سینی فر برداشتم.
بعد از خنک شدن حلوا رو نازک باز کردم و قالب زدم و روی بیسکوئیت ها گذاشتم و پودر نارگیل وخلال پسته تزئین کردم.
#بیسکو_حلوا#حلوا_بیسکوئیتی #حلوا_مجلسی #حلوا_مدرن #حلوا
🍡 @deser_jeleh_tavrizh 🍮
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر کیک_ژله🍰🍧🍡🍬🍭
🍡 @deser_jeleh_tavrizh 🍮
#کیک_شکلاتی🍰🍰🍫🍫 بینظیرو خوشمزه
تخم مرغ 4 عدد، روغن مایع یک پیمانه، شکر یک پیمانه ، شیر یک پیمانه، پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری، نوتلا 3 قاشق غذاخوری (میتونید از هر شکلاتی که بن ماری میکنید استفاده کنید) پکین پودر یک قاشق غذاخوری، جوش شیرین یک قاشق چایخوری، آرد 2 پیمانه
تخم مرغ ها را با شکر بزنید تا کرمی شود، روغن مایع را اضافه کرده دوباره بزنید، شیر را اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن،نوتلا را اضافه کرده دوباره بزنید ، مواد خشک را تماما (با هم مخلوط و الک کنید) به مایع اضافه کنید و آرام هم بزنید یا فولد کنید در قالب چرب شده و آرد پاشی شده بریزید برای 25 تا 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه
قالب من پاند بود ولی در قالب مربع یا دایره ساده هم بینظیر میشه، میتونید روشو با شکلات بن ماری یا خامه تزیین کنید
من با شکلات شیری بن ماری تزیین کردم
🍡 @deser_jeleh_tavrizh 🍮
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍰#کیک_بدون_فر
یدونه تخم مرغ
۳ ق غ شکر
نوک ق غ وانیل
۳ ق غ روغن مایع (مخصوص پختنی جات باشه بهتره)
۵ ق غ آب یا شیر (من طعم شیر رو زیاد دوس نداشتم آب ریختم.
۷ یا ۸ ق غ آرد سفید (من اول ۶ تا زدم دیدم مواد غلیظ نیس،یکم دیگه اضافه کردم)
بکینگ پودر نصف ق چ
۳ ق غ پودر کاکائو
🍡 @deser_jeleh_tavrizh 🍮
#پنکیک_خامه_ای
تخم مرغ ۲ عدد
پودر شکر ۳ ق غ(سر پر)
پودر کاکائو ۳ ق غ
شیر نصف لیوان
روغن مایع ۴ ق غ
آرد ۱ لیوان
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
برای کرم؛
پودر خامه قنادی یک پاکت
شیر نصف لیوان(بنا به دستور روی جعبه)
توت فرنگی یا هر میوه دیگه بنا به فصل ۱۰ عدد
داخل ظرفی تخم مرغهارو بریزید پودر شکر اضافه کنید و با همزن بزنید.شیر،پودر کاکائو،روغن مایع،وانیل،آرد و بکینگ پودر اضافه کنید و خوب هم بزنید.تابه تفلون رو روی اجاق بزارید تا گرم شه،و به هر اندازه که دوست دارید(بزرگی دسر)از مواد روی تابه بریزید(به اندازه یک قاشق ریختم).و قتی روش شروع به حباب زدن کرد با یک قاشق اونو از تابه بردارید(یه طرفش بپزه)بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد با دست به شکل کلاه حالت میدیم و میزاریم کاملا خنک شه،و در این حین پودر خامه قنادیرو با شیر بزنید و و داخل کلاه ها پر کنید.بنا به دلخواه با توت فرنگی و یا پودر بادام زمینی تزیین کنید.
🍡 @deser_jeleh_tavrizh 🍮