از سال ۷۶ در انتخاباتها بودهام. از هشت انتخابات، ۵ بار نتیجه برای ما پیروزی نبوده. شنبهی شکست را ۵ بار تجربه کردهام. اینبار شاید تلختر. چون از فراق و داغ شهادت ناگهانی #شهید_جمهور هنوز آرام نگرفته بودیم که چنین شد.
تلخ هست ولی احساس خستگی و ناامیدی ندارم. شکست زیاد دیدهام. جهانِ بندگان و درویشان جهان شر نیست. در جهان او همه چیز ابتلاء است. پیروزی ابتلاء، شکست هم ابتلاء:
فَأَمَّا الْإِنسَانُ إِذَا مَا ابتَلَاهُ رَبُّهُ فَأَكرَمَهُ وَ نَعَّمهُ فَيقُولُ رَبِّي اكرَمن!
چه بسا ابتلای پیروزی ما را به ورطه غرور و هلاک بیندازد و ابتلای شکست ما را از مهلکهای نجات دهد. شاید "خضر"ی آمده و کشتی ما را با تبر شکسته است تا بلایی را دفع کند.
ما از حکمت ابتلائات خبر نداریم. ما که در حجابیم نمیتوانیم بگوییم آنچه رخ داده مجازات یا کفران یا چیز دیگری است. صبر انسان بر بلا آغاز تغییر تاریخ توسط اوست. گاهی خداوند او را در سایه میبرد تا از گزندی حفظش کند و گاهی به میدان میآورد تا با دست و بازویش کاری را رقم بزند. کسی که به آمد و شدها و بالا و پایینها و مکر لیل و نهار آشنا نباشد، طفل است و گرفتار اراده. برای آنکه از اراده به عجز هجرت کرده، تمام لحظات لحظهی طرب است.
از زبان لسان الغیب بشنویم که:
رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند
چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
من ار چه در نظر یار خاکسار شدم
رقیب نیز چنین محترم نخواهد ماند
چو پرده دار به شمشیر میزند همه را
کسی مقیم حریم حرم نخواهد ماند
چهجای شکر و شکایت ز نقش نیکوبد است
چو بر صحیفه هستی رقم نخواهد ماند
سرود مجلس جمشید گفتهاند این بود
که جام باده بیاور که جم نخواهد ماند
غنیمتی شمر ای شمع وصل پروانه
که این معامله تا صبحدم نخواهد ماند
توانگرا دل درویش خود به دست آور
که مخزن زر و گنج درم نخواهد ماند
بدین رواق زبرجد نوشتهاند به زر
که جز نکویی اهل کرم نخواهد ماند
ز مهربانی جانان طمع مبر حافظ
که نقش جور و نشان ستم نخواهد ماند
▪️برای جناب پزشکیان آرزوی توفیق داریم. امید که بداند بر جای چه بزرگی تکیه زده و چه امیدها به اوست... برای او دعا میکنیم. همت میلیونها رای ایرانی مومن پشت اوست. انشاءالله قدر بداند و گامهای بزرگ بردارد.
➕️ @yaminpour
هدایت شده از حیفه نبینی/یک از هزاران
☫﷽☫
#تحریر_حم
🚩 عباس مغبوط الشهدآء!
✅ شاهکار عباس چیست؟
👈(بخش ۱):
⁉️ چرا به #حضرت_عباس ابن علی(ع) در قیامت، مقامی اعطاء میشود که مورد #غبطه همه #شهداء قرار میگیرد؟!
💠 حضرت #امام_سجاد عليهالسلام فرمودند:
«أنَّ لِلعَبّاسِ عِندَ اللّهِ مَنزِلَةٌ يَغبِطُهُ بِها جَميعُ الشُّهدآءِ يَومَ القيامَةِ»
همانا برای (عمویم) عباس نزد پروردگار، مقام و منزلتیست که روز قیامت همه شهدا به آن مقام و منزلت غبطه میخورند.
(بحارالأنوار/ج۲۲/ص۲۷۴)
🤔 چرائی این مطلب، جای بسی تأمل دارد!
⁉️ مگر عباس چه کرده که به چنان مقامی نائل میگردد که مغبوط جمیع شهداء عالم میشود؟!
توجه به چند نکته اهمیت این مسئله را مشخص میسازد:
جایگاههائی که #عباس در آنها درخشید:
۱) در #جنگ_صفین وقتی که نوجوانی ۱۳ ساله بود.
#اذن_میدان نداشت ولی روی خود را پوشانید و بصورت ناشناس به #معرکه تاخت و بعد از کشتن یکی از فرماندهان نامدار #سپاه_معاویه و پسران او وقتی برگشت همه فهمیدند که او عباس ابن علی(ع) است و حضرت او را از #قتال مجدد برحذر داشت. زیرا تقدیر الهی ذخیرهسازی او برای #عاشورا بود.
بلی! او از کودکی جنگاوری کمنظیر بود ولیکن آن مقام بینظیر آیا به همین دلیل به او اعطاء میشود؟!
۲) یزید علیهاللعنة و علی شجرةالخبیثة، بعد از هجرت #امام_حسین علیهالسلام از #مدینه به #مکه (که مفهوم گریز از #بیعت با او را داشت) ۸۰ نفر آدمکش را به مکه فرستاد تا حسینبنعلی(علیهماالسلام) را در حال إحرام و #طواف_حج (که غیرمسلح است) محاصره و #ترور کنند.
عباس بمحض پی بردن به این توطئه رذیله به #پرده_کعبه آویخته و بالا رفت و فریاد کشید؛ اگر به مولایم حسین، جسارتی بکنید، با من طرف هستید و مطمئن باشید که حتی یکنفرتان را زنده نخواهم گذاشت.
این غریو شهامت، تروریستهای اموی را چنان مرعوب کرد که #قتل_امام را به فرصت دیگری موکول کردند.
آیا عباس بخاطر این صحنه جسورانه مستحق دریافت آن مقام بینظیر خواهد گشت؟!
۳) تأمین (تهیه، ذخیره، حمل و مدیریت مصرف) #آب برای انسانها و حیوانات کاروانهای صحرانورد، از سختترین کارهای قوافل بود.
تعهد #عباس(ع) به این امر ثقیل و طاقتفرسا تا آنجا بود که تا آخرین لحظات عمر خود بدان پایبندی ورزید و در همین وفاداری دستها و چشمها و سرش را از دست داد و به #شهادت رسید.
آیا عباس بخاطر رشادت در امر #سقایت_قافله حسینی به آن مقام بینظیر نائل خواهد شد؟!
۴) روز #تاسوعا از طرف #شمر بن ذیالجوشن (بلحاظ وابستگیهای عشیرهای از طرف مادری) اماننامهای به عباس، تقدیم شد ولیکن عباس غیور نه تنها آنرا رد کرد بلکه شمر را بگونهای مذمت و نکوهش کرد که وی پریشان گشت.
آیا عباس بخاطر رد در امان ماندن از مرگ و اظهار وفاداری و معیّت به اباعبدالله الحسین و شهادت در رکاب آنحضرت، به چنان مقامی خواهد رسید؟!
۵) در جنگهای قدیمی، معمولا دو نقطه، آماج شدیدترین حملات حریف قرار میگرفت؛ یکی جایگاه #فرماندهی و دیگری جایگاه #پرچمداری سپاه.
در روز #عاشورا هم از اول صبح تا آخرین شهیدی که هنگام عصر به شهادت رسید، عباس یک تنه علمدار سپاه کوچک حسین(ع) بود و یک لحظه هم اجازه نداد که علَم سپاه توسط امواج خروشان و پیاپی دشمن واژگون شود که قرین جسارت، شجاعت، مقاومت و مهابت او بود.
آیا آن مقام عظمای بینظیر به دلیل همین رشادت و رفعت به عباس اعطاء میشود؟!
☝️ همه اینها ارزشمند و نفیس هستند ولیکن بینظیر نیستند و لذا نمیتوانند باعث اعطای آن مقام منحصربفرد الهی باشند که #جمیع_شهداء بدان #غبطه بخورند.
👈 میماند جنگاوری عباس (هجوم مستقیم به دشمن و کشتار چشمگیر و کمرشکن از آنها) در روز عاشورا که عباس از این امر (که لحظه به لحظه آنروز بیتاب آن بود) محروم بود!
یعنی حتی یک مورد هم پیش نیامد که عباس همانند سایر شهدای کربلا به #قصد_قتال به دشمن هجوم ببرد و از کشتهها پشتهها سازد!
اساسا در عاشورا هرگز #إذن_حمله پیدا نکرد و برای آوردن آب برای #اطفال هم صرفا اجازه #دفاع داشت نه هجوم و قتال!
بنابراین اعطای آن مقام بینظیر به عباس بخاطر #جهاد_قتّاله او با دشمن و کم کردن شرّ دشمنان هم نبود.
⁉️پس دلیل اصلی چیست؟!
بعضیها #بصیرت_عباس را دلیل برتری او بر شهداء ذکر کردهاند و به حدیثی از امام صادق عليهالسلام اشاره میکنند که فرمود:
«كانَ عَمُّنَا العَبّاسُ نافِذَ البَصيرَةِ،
صَلبَ الإِيمانِ،
جاهَدَ مَعَ أبي عَبدِاللّهِ عليهالسلام
و أَبلى بَلاءً حَسَنا
و مَضى شَهيدا»
(عمدةالطالب صفحه۳۵۶)
یعنی؛
عمويمان عبّاس(ع)، بصيرتى عميق و ایمانی استوار داشت و در معیّت اباعبدالله ...
...ادامه دارد.
✍ سیدمحمدحسینی(منتظر)
تاسوعای ۱۴۰۱
💠کانال اطلاعرسانی
حیفه نبینی/یک از هزاران👇
🆔 @chelcheraaqHM
💠
گروه هماندیشی
چلچراغ معارف و احکام
🎲
🔻به خدای «وعده صادق» اعتماد کنیم/ چند کلام با جوانان انقلابی
محسن مقصودی فعال فرهنگی و رسانهای:
🔹با همانها که این روزها، شب و روز در تبلیغ و جهاد تبیین بودند و شاید برخی شان امروز احساس سرخوردگی و یا شکست کنند.
🔹 این چند خط را در حالی مینویسم که در بیمارستان و در نوبت عمل هستم و البته سرشار از امید به آینده ایرانجریان انقلاب اسلامی بن بست ندارد باید کمی از اتفاقات سیاسی فاصله بگیریم و از بالا روند کلی را نگاه کنیم.
🔹 این فراز و فرودهای مقطعی و حتی احساس شکستها و یا پیروزیها در مقاطع مختلف بوده است. لازمه «جمهوریت» نظام در انقلاب اسلامی همین است و این زیباست و رازبقای انقلاب همین بوده
🔹 سال ۹۲ وقتی حسن روحانی رییس جمهور و برجام امضا میشد و دشمن گمان میکرد ایران را در دام برجام گرفتار گرده، هیچ کس فکر نمیکرد در همان سالهای وادادگی و انفعال برخی مسوولان، با مدیریت کلان رهبر انقلاب و حاج قاسم عزیز، همزمان با ظهور طراحی استکباری داعش، ایران جبهه مقاومت را از یمن تا عراق و سوریه و لبنان و حتی تا آمریکای لاتین گسترش دهد.
باور کنید یا نکنید سپاه قدس و نفوذ منطقهای ایران در همان دوران انفعال، در منطقه و جهان چند برابر شد. چیزی شبیه معجزه...
راهبرد «نرمش قهرمانانه» رهبری، شاید بدون آنکه دولتمردان بخواهند، قهرمانی در منطقه را رقم زد.
🔹 چهار سال پیش وقتی دشمن حاج قاسم را ترور کرد، همه مات و مبهوت بودیم و خیلی ها گمان میکردند نفوذ منطقهای ایران پایان یافت و مسأله فلسطین و مقاومت تا مدتها فراموش خواهد شد. اما هیچ کس گمان نمیکرد روزگاری طوفان الاقصی چنان منطقه را زنده کند و فرزندان معنوی حاج قاسم و مقاومت در عراق و لبنان و فلسطین و یمن خواب را این چنین از چشم دشمنان بربایند.
🔹 چه کسی گمان می کرد در کمتر از چهار سال از شهادت سردار سپاه قدس، پرچم فلسطین و مقاومت و شعار مرگ بر اسرائیل به فارسی در دانشگاه های آمریکا و سایر کشور های جهان طنین انداز شود؟
🔹 هیچ کس پیش بینی نمی کرد همان یمنی که زمانی وزیرخارجه ما با تلفن جان کری، کشتی کمک رسانی مردم ایران به مردم در محاصره یمن را از میانه راه برگرداند، در کمتر از چهار سال به برکت جریان مقاومت، چنان قدرت یابد که پس از طوفان الاقصی، هر صبح مان را با خبر حمله به یک ناو آمریکایی و انگلیسی و اسراییلی در دریای سرخ آغاز کنیم و دشمن مستأصل از پاسخ باشد. همان دشمنی که میگفتند با یک دکمه همه تجهیزات نظامی ما را نابود می کند، در مقابل یمن شجاع و البته محروم ترین ملت منطقه زانو زد.
🔹 آنروزی که حسن تهرانی مقدم عزیز را شهید کردند یادم هست خیلی ها می گفتند توسعه موشکی ایران متوقف میشود. شاید هیچ کس گمان نمی کرد روزگاری در وعده صادق، سیصد موشک و پهپاد ایرانی به سمت اسرائیل روانه شود و ایران سرزمین اشغالی را شخم بزند و دنیای استکبار را مات و مبهوت کند.
🔹 و اما حالا؛ از آنروزی که سید ابراهیم عزیز و مظلوم در پرواز اردیبهشت پر کشید و نتیجه انتخابات ظاهراً ادامه راه او را با سختی و تردید مواجه کرده، برخی ناامید شدهاند، اما من یقین دارم این ماجرا هم به فضل الهی موجب گشایش و جهش در مسیر تحقق آرمانهای انقلاب و راه رییس جمهور شهید خواهد بود. چگونگی اش را نمیدانم اما به تقدیر او ایمان دارم و میدانم همانگونه که جهاد و ایثار مدافعان حرم و شهدای قدس مسیر حق را باز کرد اینجا هم صبر و ایثار، اتحاد و امید میخواهد. کار تشکیلاتی منظم و با برنامه در کنار کمک به دولت منتخب و مطالبه آرمانها و نیازهای مردم و انشاالله بشرط حیات در آینده باید بیشتر در این خصوص صحبت کنیم. امروز زمان، کینه ورزی ها و باز کردن حواشی و تفرقه در مسیر انقلاب و کشور نیست. حرکت مان را آسیب شناسی کنیم اما با امید به آینده و اتحاد حول آرمانها و مطالبات مردم و حل مشکلات کشور و با محوریت فرامین سکاندار انقلاب
✅ @Rajanews_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افزایش مشارکت بهدلیل «جلیلیهراسی» واقعیت ندارد
«پرویز امینی» استاد دانشگاه:
🔹کمپین تبلیغاتی مرحله دوم انتخابات، جذب آرا از طریق «نه به دیگری» بود.
🔹آقای جلیلی سعی میکرد بر اساس ایده «نه به دولت سوم روحانی» رای سلبی جذب کند و آقای پزشکیان بر اساس «نه به افزایش محدودیتهای اجتماعی» جذب آرای سلبی را دنبال میکرد.
🔹اینکه گفته میشود افزایش مشارکت ۱۰ درصدی در دور دوم بر اساس «جلیلیهراسی» شکل گرفته واقعیت ندارد چراکه اگر جلیلیهراسی کار میکرد رأی آقای جلیلی نباید افزایشی میشد و آرای آقای پزشکیان هم باید بیش از این مقدار میشد.
@TasnimNews
🔻در ستایش شمایل سیاسی سعید جلیلی
🔻 #سجاد_صفار_هرندی
من «جلیلیچی» نیستم. سال ۹۲ به او رای ندادم. دور اول انتخابات همین امسال هم به او رای ندادم. به ضعفها و محدودیتهای او در مقام یک سیاستمرد واقفم. اما حالا که پس از سه هفته ممنوعیت سخن گفتن درباره نامزدهای انتخاباتی امکان نوشتن یافته ام دوست دارم از او بنویسم. از سعید جلیلی که به نحو کمنظیری نماینده بخش بزرگی از فضیلتها و زیباییهای انقلاب اسلامی پنجاه و هفت در سیاست ملی ماست.
اگر آرمان پنجاه و هفت پیوند یافتن و بلکه یگانه شدن دین و سیاست در متن حیات مدنی بود، این یگانگی نخست باید در وجود سیاستمرد محقق شود. جلیلی به وضوح مصداق این معناست. پیشتر نوشتم که مهمترین میراث شهید رییسی سیاست تقواست و اینک باید افزود که میراثدار او از این جهت بیشک سعید جلیلی است. با این ملاحظه که آنچه برای سید شهید با شمّ و غریزه محقق بود، برای جلیلی با نحوی تفصیل و نظرورزی همراه شده است. نحوی درک سازوار مبتنی بر دیانت از سیاست و مقاومت و عدالت که در جزئیات مشی عملی و زیست شخصی نیز متبلور است. و این فقط مربوط به امور کلان سیاست نیست؛ شاید به چشم کسانی خرد و کم اهمیت به نظر برسد، برای من اما اینکه سیاستمداری داریم که در اوج مشاجره پینگیپنگی مناظره دونفره، وقتی رقیب قرآن میخواند، ملتزم به امر «فاستمعوا له و انصتوا» لب از سخن میبندد، قیمتی است. اینکه مجاهد جانبازی داریم که زخم و جراحت خود را محمل تبلیغ سیاسی قرار نمیدهد (شاید هنوز هم بسیاری از مردم جانباز بودن او را ندانند) ارزشمند است. اینکه نامزد انتخاباتی داریم که در نحوه عمل خود، در گفتن و نگفتن، در رفتن و ماندن، بیش از هر چیزی حجت شرعی را در نظر میآورد همان لحظه طلایی سیاست پنجاه و هفتی است.
جلیلی امروز خیلی بیش از گذشته در منظر و مرئی وجدان ایرانی ما حاضر است. میدانم که بابت جمله بعدی ملامت و تمسخر خواهم شد اما چه باک؟ این وجدان ایرانی هر چند به او رأی ندهد اما عمیقا دوستش دارد. همچون شمایلی از فضیلتهای بنیادینی که مدینه ما را برافراشته است: تقوا، شجاعت، سلامت، سادهزیستی و مردمداری. ممکن است بسیاری بترسند و ترجیح دهند که در این شرایط سخت و خطرناک چون اویی سکان کشور را به دست نگیرد. اما این ترس به خلاف تصور همراه با نفرت نیست. تلاش دو هفته اخیر برای نفرت ساختن حول جلیلی موفق نبود (به خلاف مورد احمدی نژاد در سال هشتاد و هشت). فضیلت و تقوا چیزی نیست که از نظر انسان ایرانی نکتهسنج مخفی بماند و او کسی را که به این زیور آراسته است، نمیتواند دشمن بدارد.
همچنین این ترس چندان مربوط به ویژگیهای شخصی جلیلی نیست. در واقع این ترس، ترس از تنگ شدن زندگی و مجال و امکانهای آن (خواه در پرتو سیاست حجاب و محدودیت اینترنت یا نزاع با قدرتهای جهانی) به حفرههای بزرگی در کلیت سیاست انقلابی باز میگردد. بار دیگر مسائل جلیلی را به یاد آوریم: اینکه جلیلی زبان تخاطب با بخش مهمی از مردم را ندارد، اینکه ایدهای در نسبت با تکثر واقعاً موجود در ایران امروز ندارد، اینکه ایده آزادی در منظومه او جای روشنی ندارد و اینکه ایده امکان پیشرفت بدون همراهی با هژمونی غرب هنوز اعتماد و امید چندانی بر نمیانگیزد، جملگی به کاستیهای اساسی نیروی انقلاب و گفتار و طرح سیاسی آن باز میگردد. اگر این خللها زیر عبای پوشاننده شهید رییسی و سیادت و صفا و معنویت او از نظر مخفی شده بود (که البته چندان هم نشده بود) به معنای حل و فصل آنها نبود. و مسیر آینده مسیر در انداختن طرحی نو و حل و فصل واقعی این کاستیهاست. با مشاجره ملالآور تعیین مقصر و سرزنش متقابل در میان نیروهای انقلابی گامی به پیش برداشته نمیشود.
شمایل محبوب و دوست داشتنی جلیلی اینک به مثابه یک سرمایه سیاسی متعلق به نیروهای انقلاب است. من تصور میکنم روند وقایع ماهها و سالهای پیش رو ارزش اجتماعی این سرمایه را بالاتر نیز خواهد برد. اما گشایش آینده ما در هزینه کردن مسرفانه این سرمایه نیست. در تلاش جدی و سخت کوشانه و بیرحمانه برای حل مسائلی است که موجد ترس فوق الذکر میشود. کاش سعید جلیلی خود به محور این تلاش تبدیل شود.
برخی از سر ناراحتی میگویند رای قومیتی بود که فلانی را رئیس جمهور کرد. اما مگر آراء حزبی و جناحی همه نوعی رای قبیلگی نیست؟ بسیاری از همانها که رای قوم و قبیله را نقد میکنند خود ملاک صلاحیت را قبیلگی میفهمند و گرفتار حب و بغض و رفاقتاند.
طرفداری از سیاست و قدرت اغلب متعلَّق عالم خیال است و تمایل و تنفرش را از سلطه تصاویر وهمی میگیرد.
از قضا آنکه به جهت همزبانی به همشهریاش رای داده چه بسا با صرافت طبع به آنچه اعتمادش را برانگیخته رای داده است. در نظام درک او، هویت قومی و زبانی منشاء اعتبار و اعتماد است و نه هویت حزبی و قبیلهی سیاسی.
آری رای قومی و قبیلگی قابل انتقاد است اما این نقد، برای کسانیکه خود به گونهی مدرن نیستانگارانهای از تعلق به قبیله گرفتارند، شاید مجاز نباشد و حتی متضمن نوعی تحقیر باشد.
رشد، در پرتو عقل قدسی میسور و میسر است نه وهم و تعلق به قوم و قبیله یا تعلقات نیستانگارانهی حزبی. کار سیاسی برای نظام اسلامی از نقطهی رشد عقل قدسی جامعه آغاز میشود.
#یادگاری
➕️ @yaminpour
نامردها با این حالت رفتن تبلیغ برای نامزد مورد حمایت و غربگراشون! ببینید چقدر دارن تلاش میکنن!😔😔😔
مگر ایران قفسه،😔😖😖
چقدر اینها وقیحن!😡😡😡😡
اونوقت بعضی بچهمذهبیا حتی گفتگوی چهره به چهره و تلفنی رو هم انجام ندادند
به کانال روشنگری با
کلیپهای مستند و معتبر
با ارسالات محدود بپیوندید👇
@Roshangaree1
میبینی سید؟ ۱۸ میلیون رأی آوردی بهت میگفتن رئیسجمهور اقلیت! اما دیگه به کسی ١۶ میلیون رای داره نمیگن رئیس جمهور اقلیت، به پورمحمدی که از نابودی منافقین گفت نمیگن آیت الله اعدام
دلم برای رئیسی سوخت❤️🔥
به پایان رسید این دفتر
حکایت همچنان باقیست✋
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شورای نگهبان امتیاز ویژهای به اصلاحطلبان داد
«سلیمینمین» تحلیلگر سیاسی:
🔹در انتخابات امسال شورای نگهبان یک امتیاز ویژه به اصلاحطلبان داد؛ چون رساندن نامزدهای یک طیف به وحدت هزینه چشمگیر دارد.
🔹اصولگرایان در این دوره نیاز به رقیب نداشتند و خودشان خودشان را تخریب کردند؛ نتوانستند ائتلاف کنند و هزینه پرداخت کردند.
♦️پزشکیان خوشبخت ترین رییس جمهور جهان
🔹هیچ وعده ای نداد
هیچ قولی نداد
هیچ برنامه ای هم اعلام نکرد
رشد ۸ درصد هم گفت نمیتونم
مسکن هم گفت نمیتونم
بنزینم گفت گرون میکنم
🔹رای هم آورد ...
خدا قوت ملت ایران
#اتهامات_عدیده_دولت_روحانی_ضرورت_محاکمه_او
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ یادی کنیم از دیالوگ ماندگار متین سلطانخواه در سریال هفت سر اژدها
مردم خونه ، زمین، ماشین، کارخونه، مزارع و شرکت های ما رو میبینن، به ما هم میگن دزد!
اما در نهایت باز هم به ما رأی میدن 🤦♂😐
قشنگ گفت، نه ؟
.
♨️ حقانیان: شایعه دیداری میان ظریف با رهبری صحت ندارد / هدف از انتشار اخبار کذب جنگ روانی است
🔹وحید حقانیان در شبکه ایکس نوشت: متاسفانه، مجددا خبری جعلی، مبنی بر دیدار دکتر ظریف با مقام رهبری و تاکیدات ایشان، به نقل از بنده منتشر کرده اند. هدف از این اخبار کذب صرفا جنگ روانی است. چرا دروغ؟ مواضع اینجانب صرفأ از طریق همین حساب منتشر میشود.
آخه یکی بگه رهبرمگه دلقکی بنام ظریف رو میپذیره
پيامبر صلي الله عليه و آله :
اِنَّ اللّه َ يُحِبُّ الحَيَّى الحَليمَ العَفيفَ المُتَعَفِّفَ؛
خداوند انسان با حياىِ بردبارِ با عفّتى را كه پاكدامنى مى ورزد،دوست دارد
(كافى، ج۲، ص ۱۱۲، ح۸)
@shamime141
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴زنی دیگر حقیقت اسلام را شناخت و نجات یافت
🔹ملیکا مکدونالد بانوی موفق غربی است که مسیر زن زندگی آزادی را به طور کامل تجربه کرده است و ضمن تباهی عمر دوستانش، اسلام را یافته و با انجام احکام اسلامی، یاد گرفته است به خود احترام بگذارد. پوشش کامل، در دسترس نبودن، داشتن حریم، مراقب از خانواده که دارایی زن است و خیلی احکام دیگر ملیکا را از سراب آزادی نجات داده و به نورانیت کرامت، احترام و تشخص رسانده است .
⏪کلیپی بسیار آموزنده از تبعات زندگی به سبک زن زندگی آزادی است.
@shamime141
🔔 راه خودسازی
✅ امام علی علیه السلام:
انديشه آيينهاى است روشن،
عبرت بيم دهندهاى است خيرخواه.
و براى ادب نفست همين بس كه از آنچه براى ديگران دوست ندارى بپرهيزى.
حکمت 365 نهج البلاغه
@shamime141
🎥 رمز پیروزی پزشکیان
اگر در این روزها شنیدید افرادی علت پیروزی اصلاح طلبان غربگرای نئولیبرال رو عملکرد اطرافیان جلیلی یا مطالبه گفتمانی مردم از اصلاحطلبان و ... عنوان کردند یا هر عامل دیگه ای ،
با احتساب اختلاف حدود ۲ میلیون در آرا، چه خوشمون بیاد چه خوشمون نیاد حقیقت اینه که رای قومیتی باعث پیروزی پزشکیان شد ولاغیر.این رای گفتمانی و سیاسی نبود.
اما این حضور و مشارکت مردم غیور آذری زبان ستودنیست
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔴نقشه آرا انتخابات ریاست جمهوری
استان های قرمز جلیلی جلوتر و استان های آبی پزشکیان جلوتر بوده است. طبق تفکیک استانی دلیل پیروزی پزشکیان رای استان های ترک نشین آذربایجان غربی،آذربایجان شرقی و اردبیل بوده که به تنهایی سه میلیون رای برایش داشته است. اختلاف جلیلی و پزشکیان فقط 2800 میلیون رای است یعنی کمتر از سه میلیون.
برخی استان های شمالی سنی نشین و استان سیستان بلوچستان نیز که آرا پزشکیان در آنها بالا بوده در رتبه های بعدی قرار دارند.
https://eitaa.com/joinchat/1250885827Ccee52197c0
*برادران و خواهران انقلابی! کمربندها را محکم ببندید...*
_بخش دوم_
✨ [برای مطالعه بخش اول، اینجا را کلیک کنید](https://t.me/syjebraily/4108)✨
جریان انقلابی هرگز نباید سرخورده و دلسرد شود. باید از فرصت استفاده کرد و در مبارزه با سرمایهداری نئولیبرال هم فکر و هم قسم شد. این مبارزه، مبارزهای نیست که یک شبه و یک ساله نتیجه دهد. ما با جریانی مواجهیم که از جنگ ایران و روس تا به امروز نتواسته هیچ امتیازی از غرب بگیرد، بیش از یک قرن است که اقتصاد و معیشت مردم را هم به گرو غرب درآورده است و میخواهد ریشههای غرب گرایی را در همه کشور بدواند و به سرمایهداری جهانی متصل کند، کارشناسان معتقد به سرمایهداری را تربیت کند و در همه جا بگمارد.
نئولیبرالیسم میخواهد دولت را کوچک و ضعیف کند تا «سرمایهسالاری» جایگزین «مردمسالاری» شود. لذا #نه_به_نئولیبرالیسم نه به سیاست و آموزش و فرهنگ نئولیبرال هم هست.
کمربندها را محکم ببندید که فرصت جدیدی برای جنگ حق و باطل، جنگ فقر و غنا، جنگ استضعاف و استکبار، و جنگ پابرهنهها و مرفهین بیدرد، ایجاد شده و البته که پیشرفت گفتمان مبارزه با سرمایه داری نئولیبرال در همین مدت محدود، کم نبوده است.
ما برخلاف بخشی از اصولگرایان که معتقدند در عصر حاضر نمیتوان با شعارهای انقلاب اسلامی از مردم رای گرفت، عمیقا معتقدیم شعارها و آرمانهای این انقلاب هرگز رنگ کهنگی نمیگیرند و همچون اصل اسلام، در همه اعصار و دورانها و برای همه نسلها جذابیت دارند. قدرت، یک ابزار برای رسیدن به هدف است، نه خود هدف؛ آنکه از هدف عدول میکند که به ابزار دست یابد، نه فلسفه حیات را درک کرده و نه انسان را شناخته است.
برادران و خواهران! ما نه تنها چیزی را از دست ندادهایم، بلکه برای پیروزی چیزی کم نداریم. آماده یک خیزش بزرگ باشید و به این وعده الهی مطمئن باشید که وَلَیَنصُرَنَّ اللهُ مَن یَنصُرُه. ما تردیدی نداریم که به یاری خدای متعال، تمدن نوین اسلامی را در همین گام دوم انقلاب اسلامی محقق خواهیم کرد. به شرطی که چنانکه حضرت سجاد(ع) در دعای ابوحمزه ثمالی میفرمایند، از کسالت و سرافکندگی، از اندوه و ترس و بخل، از غفلت و سنگدلی، به خدای متعال پناه ببریم.
امروز، وقت عمل به این دستورالعمل تاریخی و کلیدی خمینی کبیر(ره) است: «وظیفه ما این است که از حالا برای پایه ریزی یک دولت حقه اسلامی کوشش کنیم، تبلیغ کنیم، تعلیمات بدهیم، همفکر بسازیم، یک موج تبلیغاتی و فکری به وجود آوریم تا یک جریان اجتماعی پدید آید و کم کم تودههای آگاه، وظیفه شناس و دیندار در نهضت اسلامی متشکل شده قیام کنند و حکومت اسلامی تشکیل دهند. تبلیغات و تعلیمات دو فعالیت مهم و اساسی ماست».
جریان انقلابی باید خود را برای یک خیزش عظیم آماده کند...
نقطه آغاز تحولی که برای رسیدن به پیشرفت و عدالت ضروری است، تغییر در نظم سیاسی کشور است.
برادر کوچک شما
سید یاسر جبرائیلی
@syjebraily
⭕️نشریه ینی مساوات #باکو: ایدئولوژی ترک تمام قید و بندهای مذهبی را شکست و به میدان آمد!
پیروزی #پزشکیان معادل یک انقلاب است و الان عالی ترین مقامات ایران،ترک های آذربایجان هستند!
ایران بیش از ۴۰ میلیون ترک دارد و لذا میتوان آن را جمهوری ترک نیز نامید!
بلوک ترک، شنگن ترک، ناتوی ترک
#انتخابات
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
هدایت شده از حیفه نبینی/یک از هزاران
☫﷽☫
#تحریر_حم
🚩 عباس مغبوط الشهدآء!
✅ شاهکار عباس چیست؟
👈(بخش ۲):
{👈 بخش ۱ 👉}
... یعنی؛ عمويمان عبّاس(ع)، بصيرتى عميق و ايمانى استوار داشت و در معیّت اباعبدالله الحسين(ع) جهاد كرد و مردانه جنگيد و شهيد شد.
و حال آنکه این ساحت (#بصیرت و #معیت) هم بینظیر نبود و نمیتواند #دلیل_اصلی کسب آن مقام اعلای الهی گردد و او را #مغبوط_الشهدآء سازد.
‼️ بد نیست مقایسهای بین عباس(س) با قرین و تالیتِلوِ او یعنی علیاکبر(س) داشته باشیم:
عباس در عاشورای ۶۱ هـ.ق. حدودا ۳۴ ساله بود و علی اکبر حدوداً ۲۷ ساله. فلذا تقریبا جوانانی همسن و سال بودند.
بصیرت و رشادت و نیز وفاداری هر دو به مولایشان یکسان بود.
در شجاعت و رزمآوری و پیشتازی و مقاومت، دست کمی از همدیگر نداشتند.
اگر عباس #مسئول_آب کاروانیان بود، علیاکبر هم #مسئول_غذا و آذوقه آنان بود که زحمات و سختیهای هر دو تقریبا یکسان بود و ایبسا #غذا_رسانی جمعیت از #آب_رسانی آنان طاقتفرساتر بود.
(👌خوشا به حال فعالان غذارسانی و آبرسانی به شیعیان و زوار و دوستداران حسینبنعلی و یاران آنحضرت علیهمالسلام)
کار مردمی و عمدهترین اشتغال علیاکبر در مدینه آن بود که همچون عمویش؛ #امام_حسن مجتبی (ابن علی علیهماالسلام) مهمانسرائی داشت برای پذیرائی از فقرای دور و نزدیک و لذا در طول روز اغذیهای - معمولا آبگوشت شتر - را فراهم میکرد و حتی غروبها در بلندیهای اطراف شهر آتشهای بزرگی بر میافروخت تا اگر در بیابانهای اطراف و اکناف کسی راه گم کرده باشد، #هدایت شود و بدینگونه خیلیها را از #مرگ و #گرسنگی نجات بخشید.
به همین جهت بدنی کارآمد و بازوانی قدرتمند داشت.
اگر #علمداری_سپاه بجای عباس به علیاکبر سپرده میشد، چندان فرقی نداشت. زیرا او هم بیباک و قوی و هوشیار و مقاوم بود.
اگر برای عباس، اماننامهای آوردند برای علیاکبر هم اماننامهای آوردند که او هم همچون عباس آنرا رد کرد و به خاندان پدری خود وفاداری نشان داد.
(علیاکبر از طرف مادری با بنیامیه قرابت داشت)
👇
نسب مادر علیاکبر به بنیامیه میرسید.[۳۰] ازاینرو، در روز عاشورا به علیاکبر پیشنهاد شد که به #یزید بن #معاویه بپیوندد؛ ولی او این پیشنهاد را رد کرد و گفت: «اِنَّ قَرابَةَ رَسولِ اللهِ اَحَقُّ اَنْ تُرعیٰ» (رعایت خویشاوندی رسول خدا(ص) به حقیقت نزدیکتر است.).[۳۱]
پانویس:
[۳۰] ابوالفرج اصفهانی، مقاتل الطالبیین، ۱۴۰۸ق، ص۸۶.
[۳۱] ابیمخنف، وقعة الطف، ۱۴۲۷ق، ص۲۷۶.
بنابراین #علی_اکبر قرین و همانند و مثل #عباس بود!
مضافاً که «أشبه الناس برسولالله» (شبیهترین مردمان به پیامبر اعظم) هم بود.
علیاکبر هم همچون عمویش عباس، پیشتاز #صحنه_شهادت بود. چنانکه نخستین شخص از #بنی_هاشم بود که به #معرکه_قتال شتافت و بعد از کشتن دهها نفر از دشمنان بعلت تشنگی از پای درآمد و شاید بیش از عباس، بدنش قطعه قطعه (إرباً إرباً) شد.
البته تفاوتی هم بین عباس و علیاکبر بود؛ هر گاه عباس، #اذن_میدان میخواست، امام #علمداری او را بهانه میکردند و اجازه نمیدادند! ولیکن وقتی که علیاکبر تقاضای میدان کرد، امام بلافاصله اذن فرمودند!
فلذا علیاکبر بعد از شهادت یاران امام (که از #شب_عاشورا به حضرت زینب(س) قول داده بودند که تا آخرین نفر #مدافعین_حرم باشند و همقسم شده بودند که تا آخرین قطره خونشان اجازه ندهند کسی از #بنی_هاشم به میدان برود!)، نخستین شهید از بنیهاشم بود.
علیاکبر بر خلاف عباس، بیشترین تعداد از نیروهای دشمن را به درک واصل کرد.
⁉️ اما چه شد که فقط عباس به آن مقام اعلای الهی نائل میگردد؟!
✅ #شاهکار_عباس، عملی عجیب در چند ثانیه بیشتر نبود!
عصر روز عاشورا بعد از دو مرحله جنگ سخت تن به تن بمنظور شکستن حلقههای محاصره، بمحض ورود به #رود_فرات، از #شدت_عطش، ناخودآگاه دستانش را از آب زلال و گوارای جاری، پر کرد و بالا برد تا بنوشد اما او #اهل_غفلت نبود و لذا قبل از آنکه آب را به لبهای خشکیدهاش برساند آنرا فرو ریخت! به همین سادگی!
تمام!
عباس #نقش_رجعتی خود را به عالیترین وجه ایفاء کرد که بینظیر بود و لذا مستحق پاداش بینظیری گشت.
و جمیع شهدآء بدان #غبطه خواهند خورد!
و اما اینکه آن یک مشت آب را چرا فرو ریخت و چرا حتی یک #جرعه هم ننوشید و این مسئله چه اهمیت و ارزشی داشت؟!
تحریر مقاله مفصل دیگری را میطلبد در حد یک کتاب قطور!
...ادامه دارد.
یا لیتنیٰ کنا معهم فنفوز #فوزاً_عظیما
✍️سیدمحمدحسینی(منتظر)
تاسوعای ۱۴۰۱
💠کانال اطلاعرسانی
حیفه نبینی/ یک از هزاران👇
🆔 @chelcheraaqHM
🙏گروه هماندیشی
چلچراغ معارف و احکام
🎲
هدایت شده از مقالات حسینی منتظر
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎@SMHM212
آسیبشناسی پیشبینیها
(بخش سیزدهم):
عینک دو بُعدی ما #قومیت را ندید!
«شورای نگهبان؛ کماکان
در سلطه اصولگرایان!!» عنوان تمسخرآمیزی بود برای اولین عبارتی که ذیل آن نوشتم (#شورای_نگهبان، با #مهندسی عجیبی، #ریاست_جمهوری ۱۴۰۳ را به #پزشکیان سپرد!).
این برداشت (بمحض شنیدن اسامی نامزدها در ساعت ۱۵ بیستم خرداد ۱۴۰۳) قدری عجولانه بود! زیرا با عینک مرسومی به صحنه نگاه میکردم که #اسلامیزه و #انقلابیزه بود! و #قومیت_گرایی را ندیدم!
یعنی با یک چشم #اسلام و با چشم دیگر، #انقلاب در منظر من بود و اینکه لابد #ملت #مسلمان و #انقلابی #ایران در رفتار انتخاباتی خود این دو مطلب را معیار گرایشات #سیاسی خود قرار میدهند و اینکه متأثر از #قومیت_گرایی، رفتار نخواهند کرد! و حال آنکه خود غلط بود آنچه میپنداشتیم!
فلذا نوشتم: «مدعیان اصولگرایی با ۵ کاندید، قطعاً دچار اختلافات و تنازعات شده و آراء متفرقه آنها زمینه لازم را به مدعیان اصلاحطلبی خواهد داد که تنها نامزد تأیید شده خود را بر #کرسی_ریاست جمهوری بنشانند!»
البته این عبارت که: «... غریو «آی خر برفت آی خر برفت» در حال طنیناندازی است!» را درست نوشته بودم ولیکن آنرا هم از همان عینک محدود و مرسوم خود میدیدم! و اینکه مردم در گرایشات انتخاباتی خود لابد یا اصولگرایی را ترجیح میدهند یا اصلاحطلبی و نهایتاً اعتدالطلبی را!!
زیرا تحلیلم صرفاً بر همین مبنا بود که نوشتم؛ «آیا #جناح_راست، ممکنست به این #عقلانیت_سیاسی برسد که چهار نفر بنفع یک نفر کنار بروند؟! بنده که بسیار بعید میدانم!»
و ضمن توصیه به غیرمشهدیها (آقایان زاکانی و پورمحمدی) برای #انصراف از #رقابت، ادامه دادم: «بنده به نامزد مورد نظر خود (آقای #زاکانی) در همینجا توصیه میکنم هرچه زودتر خود را از این #فضیحة بیرون بکشد و شریک چنین بازی مفتضحی [=پیروزی پزشکیان] نباشد!
به پورمحمدی هم بعنوان یک همکسوت توصیه میکنم هرچه زودتر انصراف بدهد و پای #روحانیت را از این #غائله خارج سازد.
لطفاً اجازه بدهید، شکست اصولگرایی فقط بدست قالیباف و جلیلی و هاشمی [هر سه نفر مشهدی] رقم بخورد که کمترین تمایلی به انصراف نخواهند داشت!»
(آنها که انصراف دادند، عقلشان کار کرد و پورمحمدی هم که لجاجت کرد مفتضح شد!) و غلبه پزشکیان بر بقیه را بنده چنان پررنگ دیدم که آن مقاله را ختم کردم به این جمله؛ «حال وقت آن است که به میزان و انحاء #تعامل یا #تقابل #مجلس و #دولت مسعود پزشکیان بپردازیم!»
اما امروز بعد از ۲۷ روز، حرف آن «پیرزن ترک بیسواد» مرا به خود آورد که عینک تحلیلی من در ارزیابی صحنه، بر حسب عادت، محدود بوده است!
زیرا همین که به زبان آذری گفت: «اگر باهاش حرف بزنم، زبان مرا میفهمد»! فهمیدم که همه تبلیغات و تحلیلهای مثلاً تیزبینانه من و امثال من، تماماً باد هوا بوده است! و من بیهوده غرق در دنیای سیاسی خودم بودم و گویا که کاملاً کور بودم!
زیرا در کلام این پیرزن ترک بیسواد، هزاران حرف نهفته است! این جمله ساده او یکی از گرانترین و سنگینترین پتکهایی بود که بر سرم کوبیده شد و از مسجد تا منزل و هنوز هم، اشکهای من جاریست! زیرا احساس میکنم یک دنیا #مظلومیت بر باد رفته در حرف این پیرزن نهفته است که حتی مورد توجه کسی مثل من هم که دائماً در متن مردم (از جمله جامعه ترکزبانها) هستم، نبوده است!
این پیرزن همانند میلیونها ترکزبان ایرانی دیگر (که خود من هم یکی از آنها هستم) نیازمند این هستند که حرفشان (رنجها و دردها و مشکلاتشان) شنیده شود و گویا که صدها سال است شنیده نشده و حال کسی مثل پزشکیان پیدا شده و قرار است حرف آنها را بشنود!
بنابراین رقابت دوره چهاردهم ریاست جمهوری، بین اصولگرایان و اصلاحطلبان نبود و بلکه دعوای اصلی بین ترکها و مشهدیها بود!
بخاطر آوردم که بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب، جنگی بر ما تحمیل شد که پیامد آن، گویا خوزستانیها حکومت را در قبضه خود گرفتهاند و م.رضایی و ع.شمخانی، بازماندگان همان دوران هستند!
طولی نکشید که اصفهانیها هم به آنها پیوستند و خراسانیها و آنگاه کویریها (رفسنجانیها و کرمانیها و یزدیها) و سپس سمنانیها و سرخهایها و خلاصه اینکه دولتها دائماً بین فارسها در حال تداول بود! حتی در این دوره از انتخابات، ۳ نفر از ۶ نامزد مؤید، از مشهدیها بودند! و این شایعه چندان هم بیربط نبود که مشهدیها همهجا را گرفتهاند!
#دولت_پایه و #دولت_سایه و #مجلس و #شورایعالی_امنیت_ملی ووو... همه و همه در سلطه مشهدیها!!!
پزشکیان خود را در پشت مدعیان اصلاحطلبی پنهان کرد و لذا تمام رقبای او، دونکیشوتوار در هوا شمشیر میزدند و حال آنکه پایگاه اصلی او قومیتها بود بدون جلب توجه آنچنانی! اگرچه ترکها خودجوش هم به میدان آمدند!
..ادامه دارد.
✍سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۴/۱۶
🆔@chelcheraaqHM
💠
🎲 چلچراغ
🙏
هدایت شده از مقالات حسینی منتظر
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎 @SMHM212
آسیبشناسی پیشبینیها
(بخش چهاردهم):
خودجوشی ترکها
اینکه گفته میشود پزشکیان، #قومیت_گرایی را بعنوان یک #حربه_انتخاباتی مورد سوءاستفاده قرار داد، بنظرم اغراقآمیز است. زیرا در طی دهههای گذشته، این #حربه عملاً مورد بهرهبرداری دیگران بود. و حال آنکه ترکها بعنوان بزرگترین قوم ایرانی، آنچنان که باید مورد توجه نبوده و بدنبال بهانهای بودند که خود را به سیم آخر بزنند و #پزشکیان، جرقه این خودجوشی شد!
باز هم خاطرمه در یک روز بارانی که بعنوان کارشناسمسئول هویتی فرهنگسرای خاوران، وارد ستاد سازمان فرهنگی هنری شهرداری (به ریاست رحیممشایی) شدم تا از برنامهها و بودجههای ۱۶ واحد عملیاتی بزرگترین فرهنگسرای خاورمیانه دفاع بکنم، مدیر رشتی برنامه و بودجه سازمان، چشم از پنجره بر نمیداشت و تکرار میکرد که هوای تهران عین شمال لطیف شده! نه؟!
گفتم؛ من از صبح که وارد سازمان شدم، احساس میکنم از نگهبانان درب ورودی تا این طبقه که بالا آمدم، همه اهل شمال هستند! و کمتر کسی را دیدم که لهجه شمالی نداشته باشد!!
ظاهراً ناراحت شد و نصف بودجه را برید!!
الغرض؛ «موجسواری بر قومیتگرایی» را پزشکیان آغاز نکرد و «شهادت رئیس جمهور مشهدی در خطه آذربایجان»، برائت استهلالی بود از آنچه که در انتظار #ایرانیان است!
#جلیلی هم در آخرین روز تبلیغاتی متوجه شد که نادیده گرفتن همیشگی ترکها غلط بوده و لذا در مصلای تهران، پرویز فتاح و علی نیکزاد را کنار خود کشید ولیکن دیگر خیلی دیر شده است!
...ادامه دارد.
✍ سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۴/۱۶
🆔 کانال @chelcheraaqHM
💠
🎲 گروه هماندیشی چلچراغ
🙏
🔴 🔴 ما امروز نباختیم، بلکه سالهاست که باخته ایم........،
اما دقیقا چه زمانی و چرا باختیم؟!🤔🤔
اون وقتی باختیم که برای سنگرهای انقلاب و بزرگترین شبکه تخاطب حقیقیمان یعنی مساجد، برنامه ای نداشتیم تا اینکه به اذعان مسئولین امور مساجد، بیش از نیمی از آنان تعطیل شده؛ همون مراکزی که انقلاب رو پدید آورد و بحران های بعد از انقلاب رو مدیریت و حل کرد.
اونوقتی باختیم که دَرِ مساجد رو در بیشتر ساعات شبانه روز قفل زدیم، با این توجیهات که مسجدمون تمیز بمونه، خادممون اذیت نشه و راحت باشه، دزدی نشه و ...
اونوقتی باختیم که به قول حاج قاسم، افراد خسته و چند شغله رو گذاشتیم امام جماعت برخی مساجد.
اونوقتی باختیم که مساجدمون بیشتر محل حضور سالمندان معزز شد و میزان حضور جوانان در مسجد به شدت کاهش یافت.
اونوقتی باختیم که کمتر از ۲ درصدِ مردم محلهمون با مسجد مرتبط شدن.
اونوقتی باختیم که بسیاری از مساجد و ائمه جماعات، نسبت به جهاد تبیین و بصیرت افزایی مردم محلهشون منفعل عمل کردن.
اونوقتی باختیم که امام جماعت های ناکارآمد یا سکولار رو به خاطر مصلحت اندیشی های پیپایه و چند توصیه، برکنار نکردیم.
اونوقتی باختیم که مسئولین امر مساجد، هشدار های امامین انقلاب نسبت به مسئله نفوذ، انجمن حجتیه و سکولار شدن مساجد رو جدی نگرفتن.
اونوقتی باختیم که هیئت امنای خسته و ناکارآمد رو براشون حکم زدیم و فرصت ایفای نقش رو از جوانان گرفتیم.
اونوقتی باختیم که حاضر به حضور بانوان در هیئت امنای مساجد نبودیم تا دغدغه ها، نیاز ها و مسائل بانوان مسجد را بشنویم.
اونوقتی باختیم که مهاجرت هیئت ها از مساجد به حسینیه هارو دیدیم اما این هم برامون اهمیت نداشت
بماند که چه بسا در این انتخابات، خودمون هم بصیرت نداشتیم و فقط در این یک هفته با خودمون دعوا کردیم.
جبهه انقلاب باخت به انفعال، باخت به مصلحت اندیشی های بیمورد، باخت به بی بصیرتی برخی یارانش و باخت به ترک فعل های متولیان فرهنگی کشور.
و اما در آن طرف، دشمنی که خوب میداند که پایگاه اصلی و عقبهی انقلاب همین مساجده و با تمام توان، تلاش می کنه تا مساجد رو خالی از جوانان کنه، ناکارآمد کنه، سکولار کنه و به در نهایت مساجد رو حاشیه برونه...
و اما در اینطرف این ماییم که میدانیم آباد و بعضا آزادسازی مساجد قطعا مسیری دشوار هست که به هم افزایی، مقاومت و حرکت عمومی نیاز داره ولی به اعتقاد ما اگر میخواهیم به جامعه اسلامی برسیم باید ابتدا جوامع کوچیک اسلامی درست کنیم و تحقق جوامع کوچک اسلامی بدون مساجدی در طراز انقلاب اسلامی صورت نخواهد گرفت.
با وجود این مسائل و مشکلات، حق نداریم ناامید و دلسرد بشیم باید هم افزایی کنیم، مقاومت کنیم و با تمام توان با جریانی که سنگر های انقلاب رو هدف قرار داده مقابله کنیم.
و اما در مورد امور مساجد هم به نظر میرسد لازم است این مرکز علاوه بر اصلاح ساختار خود، نسبت به مديريت مساجد و انتصاب ائمه جماعاتی در طرازانقلاب اسلامی، تجدید نظر جدی صورت دهد.
✍️پ.ن: البته که ما نافی تلاش برخی از ائمه جماعات مجاهد و فعالین حوزه مسجد نیستیم ولی به اذعان خود مسئولین امر، وضعیت مساجد کشور اصلا خوب نیست.
نهایتا باید گفت اکنون نیاز به مساجد طراز انقلاب اسلامی بیش از هر زمانی احساس میشود.
🔷🔹🔹روحیه و سابقه ی آقای پزشکیان نشان می دهد باید با تشویق و ترغیب او را در مسیر انقلاب حفظ کرد تا بتواند کار کند و نگاههای حزبی و سیاسی را در کار خود وارد نکند یا لااقل کمتر وارد کند
👈چنین فردی با آن اطرافیان وحشتناک که فقط دو نمونه ی اش ظریف و آذری جهرمی است را هیچگاه نمی توان با حمله و طلبکارانه سخن گفتن و صراحت لهجه ی لجاجت ساز، در خط انقلاب نگاه داشت چرا که نیش همیشه باز ظریف و آغوش باز افسادطلبان پناهگاه خوبی برای فرار او از دست ما نیست
👈او الان دیگر کاندیدای ریاست جمهوری نیست بلکه رئیس جمهور است و شیوه و لحن مطالبه گری از او باید کاملا آرام مودبانه و روحیه بخش و جذب کننده باشد
👈فرق است بین اینکه به یک کشتی گیر که در وسط تشک است با اخم و حرص و جوش بگویی تو باید برنده شوی با اینکه با لبخند و روحیه بگویی تو قطعا می توانی