تو، همان لباست هستی ! 🤔
🔻بخش بزرگی از هویت و شناخت ما انسانها بر اساس ظواهر است، یا بهتر بگوییم برگرفته از نوع پوشش و ظاهر ما است. همچنین پوشش و ظاهر ما نیز به نوعی نشاندهنده دیدگاه و نگرش ما و در واقع شخصیت ما است
🔻به نوعی ارتباط بین پوشش، لباس و تیپ ظاهری افراد با شخصیت، دیدگاه و نگرش آنها، ارتباط دوسویه دارد.
🔻همچنین نوع پوشش و چیدمان ظاهر ما برای ما هویت ساز و شخصیت ساز است. افراد تا حدودی شبیه به لباسشان فکر و رفتار میکنند. حتماً تجربه داشتهاید که هنگامی که لباسی رسمی و موقر میپوشید، رفتاری رسمیتر نیز از خود نشان میدهید و هنگامی که لباس راحتتر و به قولی خودمانی تر میپوشید، رفتارهای شما و نوع شوخیهای شما نیز متفاوت خواهد شد.
🔻همچنین دیدگاه و رفتار اجتماعی مردم با شما تا حدی به نوع پوشش شما بستگی دارد. هنگامی که لباسی که مخصوص خانه است را بیرون میپوشید، قطعاً احترام متفاوتی را در جامعه نسبت به وقتی که لباسی رسمی به تن دارید، دریافت خواهید کرد. تصور کنید به بانک میروید و رییس بانک را با پیژامه و رکابی در پشت میزش میبینید !!
چه تصوری از او پیدا خواهید کرد و برخورد شما با او چگونه خواهد بود ؟!
بنابراین نوع پوشش، در فرهنگسازی عمومی و اجتماعی، هویت سازی و رفتار اجتماعی متقابل تاثیرات زیادی خواهد داشت ✅
سلمان بهادران ✍
---------------------------
علوم و سواد شناختی 🔰
https://eitaa.com/cognitiveScience
کلان انسانی به نام جامعه 🔰
🔻دیدگاهها و تعاریف مختلفی در مورد جامعه وجود دارد. قصد تعریف واژه جامعه را ندارم، اما اگر بخواهیم از لحاظ کاربردی و واقعگرایانه به فهم جامعه برسیم باید به ساختار و عملکرد جامعه بیشتر بها بدیم
🔻در واقع میتوان جامعه را یک انسان یا یک کلان انسان در نظر گرفت. با این نگاه، تک تک افراد، چیزی جدای از یک کل بزرگ نیستند
🔻جامعه میتواند ذهنی پویا، روحی متعالی و جسمی نیرومند داشته باشد، و یا دقیقاً برعکس میتواند نحیف، لاغر و از لحاظ ذهنی و روحی مریض باشد
🔻بنابراین در یک نگاه کلگرایانه، همه افراد در هر سطح و جایگاه اجتماعی، به عنوان سلولها و بافتهای این انسان بزرگ به حساب میآیند
🟢در این زمینه در ادامه بیشتر صحبت خواهم کرد و این مبحث ادامه دارد .......
سلمان بهادران ✍🏻
_____________________________
علوم و سواد شناختی 🔰
https://eitaa.com/cognitiveScience
📚 روند رو به رشد کتابهای بلند در ادبیات معاصر 📖
مقالهی بوریس کاچکا به بررسی افزایش رمانهای بسیار بلند در سالهای اخیر پرداخته است. 📈 نویسندگانی چون حانیا یاناگیهارا با رمان «A Little Life» (736 صفحه) و آثار دیگری مانند «The Goldfinch» و «The Luminaries» نشان دادهاند که این کتابها محبوبیت بالایی در میان خوانندگان دارند.
🔍 دلایل این تمایل:
1. نیاز به تجربههای عمیقتر و فرار از دنیای شلوغ دیجیتال.
2. امکان تفکر و تحلیل عمیقتر در دنیای داستان.
📖 ویژگیها:
کتابهای بلند به عنوان رسانهای برای تجارب غنی شناخته میشوند و خوانندگان را به تعمق در داستان و شخصیتها تشویق میکنند.
📚 رشد کتابهای سریالی: این نوع کتابها به نویسندگان اجازه میدهند داستانهای پیچیدهتری را خلق کنند و خوانندگان را برای مدت طولانیتری درگیر کنند.
💸 با وجود هزینههای بیشتر تولید کتابهای بلند، ناشران از این ویژگیها به عنوان مزیت در استراتژیهای بازاریابی استفاده میکنند.
کتابهای بلند به خاطر جذابیت و عمق تجربهای که فراهم میآورند، همچنان جایگاه خود را در بازار کتاب حفظ کردهاند. 📙✨
برگرفته از:
https://slate.com/culture/2015/05/when-did-books-get-so-freaking-enormous-the-year-of-the-very-long-novel.html
__________________________
علوم و سواد شناختی | بهادران 🔰
@cognitivescience
🔍🔤 زبان، ابزاری برای ارتباط 🌍
تحقیقات جدید MIT نشان میدهد که زبان عمدتاً به عنوان ابزاری برای ارتباط استفاده میشود، نه برای تفکر. دکتر اوولینا فدرنکو و همکارانش در مقالهای در نشریه Nature به بررسی این موضوع پرداختند و نتیجهگیری کردند که سیستمهای زبانی در هنگام تفکر فعال نمیشوند. افرادی که دچار آسیبهای زبانی هستند میتوانند به خوبی وظایف تفکری را انجام دهند، مانند حل مسائل ریاضی یا برنامهریزی برای آینده.
علاوه بر این، ویژگیهای زبانی مختلف نشان میدهد که زبانها به گونهای طراحی شدهاند که انتقال اطلاعات را کارآمدتر کنند. 🔍📊
این یافتهها نشان میدهند که زبان تجلی پیشرفتهای شناختی انسان است، اما خود به فکر کردن منجر نمیشود. 🤔
#زبان #تفکر #علوم_شناختی #MIT #ارتباطات
متن اصلی در لینک زیر:
https://news.mit.edu/2024/what-is-language-for-0703
_______________________
علوم و سواد شناختی | بهادران 🔰
https://eitaa.com/cognitiveScience
هدایت شده از انجمن سواد رسانه طلاب
#علوم_شناختی | #اختصاصی
🔘 از جعبه سیاه ذهن تا روشنایی علوم شناختی
▪️سالها بود دانشمندان به معمای ذهن فکر میکردند. در اواخر قرن بیستم با ناکامیهایی که در رفتارگرایی به وجود آمد دانشمندان کم کم به نقش شناخت در فرایندهای ذهنی انسان پی بردند. رفتارگراها صرفا به بحث محرک و پاسخ میپرداختند. یعنی ورودی و خروجی ذهن را در نظر میگرفتند، اما فرایندهایی که به عنوان واسطه بین محرک و پاسخ در ذهن افراد صورت میگرفت را بررسی نمیکردند. آنها ذهن را به عنوان جعبه سیاه اسرارآمیزی در نظر میگرفتند که هیچ درکی نمیتوان از آن داشت.
▫️بعضی از رفتارگراها مثل واتسون به قدری افراطی بودند که مطالعات مربوط به ذهن را به طور کامل از پژوهشهای خود خارج میکردند و هیچ نقشی برای ذهن قائل نبودند.
▪️یکی از ناکامیهایی که رفتارگرایی با آن مواجه شد ناکامی در زمینه تبیین زبان بود. در واقع رفتارگرایی نتوانست تولید زبان در کودکان را توضیح دهد.
هنگامی که کودکان کلمات محدودی را در سن سه سالگی یاد گرفتهاند میتوانند جملات جدیدی بسازند جملاتی که تاکنون نشنیدهاند، و این مغایر با نگرش رفتارگراها بود که میگفتند هر چیزی صرفاً با تکرار و پاداش یاد گرفته میشود.
▫️موارد دیگری هم در ظهور علوم شناختی در دهه ۱۹۵۰ مطرح است. مسائلی مثل هوش مصنوعی، مدل عمومی حل مسئله و نقشههای ذهنی. در این سالها بود که همایشی در شهر دارتموس انجام شد و در این همایش برای اولین بار از اصطلاحات جدیدی مثل هوش مصنوعی پردهبرداری شد. در واقع ظهور رایانهها و پردازشگرهای رایانهای جرقهای بود برای تبیین متفاوت از ذهن و فرایندهای شناختی انسان.
اگر بخواهیم سالی را به عنوان سال تولد علوم شناختی در نظر بگیریم ۱۹۵۶ سال مناسبی برای این کار است.
▪️در یک تعریف کلی از شناخت میتوان گفت شناخت یعنی کلیه فرایندهای درگیر در دریافت، ذخیره، پردازش و بازیابی اطلاعات در ذهن.
در علوم شناختی به مسائلی همچون حافظه، توجه و تمرکز، استدلال، ادراک، حل مسئله، تصمیم گیری، یادگیری و زبان پرداخته میشود. علوم شناختی زمینهای میان رشتهای و تلفیقی از رشتههایی همچون روانشناسی، زبان شناسی، انسان شناسی، علوم اعصاب، فلسفه ذهن، هوش مصنوعی و رباتیک است.
▫️درک توانمندیهای شناختی افراد و اینکه افراد چگونه اطلاعات را از محیط دریافت میکنند، چگونه این اطلاعات در ذهن ذخیره و طبقهبندی میشوند و این اطلاعات چگونه پردازش و بازیابی میشوند، از جمله رسالتهای علوم شناختی است.
▪️فهم این موارد کمکهای زیادی به افزایش کیفیت زندگی فردی و اجتماعی افراد میکند. از یافتههای علوم شناختی در زمینههای مختلفی همچون بازتوانی شناختی و حوزه درمان، آموزش و پرورش، بازاریابی و امور اقتصادی و همچنین امور امنیتی و نظامی میتوان استفاده کرد.
✍️نویسنده: دکتر سلمان بهادران
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
.
♨️ اولین برگ زرین ایران در پاریس
🔹«ساروی» طلسم آرتور را شکست و طلایی شد
🔹محمدهادی ساروی در فینال وزن ۹۷ کیلوگرم مسابقات کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۴ پاریس مقابل آرتور الکسانیان قهرمان جهان و المپیک از ارمنستان با نتیجه ۴ بر یک به برتری رسید و مدال طلا را بر گردن آویخت.
_________________________
علوم و سواد شناختی | بهادران 🔰
https://eitaa.com/cognitiveScience
#اینترنت_اشیا #نمایشگاه_بینالمللی
🔴 *پنجمین نمایشگاه و کنفرانس بینالمللی شهر هوشمند ایران*
🔷 *محورهای نمایشگاه:*
▫️تجهیزات و زیرساختهای اطلاعات و مخابرات
▫️حمل و نقل هوشمند
▫️ساختمان هوشمند
▫️دولت هوشمند
▫️امنیت در شهرهای هوشمند و...
📆 *زمان برگزاری:* ۱ الی ۳ آبان ماه ۱۴۰۳
📍 *مکان:* مصلای امام خمینی (ره)
📞 *شماره تماس:* ۰۲۱۲۲۸۹۳۲۴۲ و ۰۹۹۱۶۳۶۴۴۱۶
🌐 اطلاعات بیشتر cct.isti.ir/Zecx
🌐 cct.isti.ir
____________________
علوم و سواد شناختی 🔰
@cognitivescience
🌐قابلیتهای جدید مرورگر کروم:
1️⃣ گوگل لنز: امکان جستجو در گوگل فقط با لمس یک المان در تصویر.
2️⃣دسترسی به نتایج جستجوهای گذشته: دسترسی به نتایج جستجوهای قبلی فقط با پرسیدن چند سوال.
3️⃣امکان مقایسه: امکان مقایسه چند محصول مختلف و انتخاب بهترین گزینه.
------------------------
علوم و سواد شناختی 🔰
https://eitaa.com/cognitiveScience
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رفتاری مشابه جن زده ها از کودکانی که معتاد به گوشی شده اند!
تاثیر موبایل بر سیستم اعصاب ومغز ضعیف کودکان
_________________________
علوم و سواد شناختی | بهادران 🔰
https://eitaa.com/cognitiveScience
🔘 فراخوان ثبتنام آزمون استخدامی
◻️سازمان صداوسیما بهمنظور تکمیل کادر نیروی انسانی در مشاغل فنی و مهندسی و تولیدی و محافظ رسانه در مراکز استانها، آزمون جذب برگزار مینماید.
▪️ علاقهمندان میتوانند برای ثبتنام و مشاهده شرایط و دفترچه راهنمای آزمون، به وبگاه http://jobregister.ir مراجعه نمایند.
▫️مهلت ثبتنام تا ۱۴۰۳/۰۵/۲۶
_____________
علوم و سواد شناختی | بهادران 🔰
https://eitaa.com/cognitiveScience
علوم و سواد شناختی | بهادران
قدرت پنهان خواب: اهمیت زمانبندی خواب پس از تمرین برای تقویت مهارتهای حرکتی
--------------------------
🔻تحقیقات جدید منتشر شده در Journal of Neuroscience نشان میدهد که زمان خواب بهویژه زمانی که بلافاصله پس از یادگیری یک مهارت جدید قرار میگیرد، میتواند به شدت بر روی تقویت حافظههای حرکتی تاثیر بگذارد. این یافتهها به چالشهای قدیمی در علم اعصاب پاسخ میدهد: آیا خواب در تقویت بروز حافظههای حرکتی نقشی دارد یا این فرآیند بهطور کامل به زمان وابسته است؟
🔻در گذشته، برخی تحقیقات نشان دادند که حافظههای حرکتی، بهخصوص در تطبیق با شرایط جدید، میتوانند بدون نیاز به خواب تقویت شوند. اما در نهایت، این تحقیقات به زمان فاصله بین آموزش و خواب توجه نکرده بودند، در حالی که این زمانبندی میتواند عامل مؤثری در فرآیند یادگیری باشد.
🔻در این مطالعه، ۲۹۰ شرکتکننده بدون سابقه اختلالات عصبی و روانی بر روی یک کار تطبیق بینایی-حرکتی (استفاده از یک جویاستیک برای هدفگذاری) آزمایش شدند. نتایج نشان داد که وقتی یادگیری به خواب نزدیک باشد، که حافظه هنوز تازه و آسیبپذیر است، حفظ آن به میزان ۳۰ درصد بهتر انجام میشود.
🔻این مطالعه بر اهمیت زمانبندی خواب پیش از آزمونها تأکید کرده و به مربیان، ورزشکاران و برنامهریزان توانبخشی توصیه میکند که سعی کنند به بهترین شکل ممکن جلسات تمرینی و خواب را هماهنگ کنند. به بیان دیگر، خواب بلافاصله پس از تمرین میتواند یک عامل کلیدی در تقویت یادگیری حرکتی و ارتقاء عملکردهای ورزشی و توانبخشی باشد.
🔻اگرچه این یافتهها نویدبخش هستند، اما پژوهشگران به محدودیتهای تحقیق اشاره کرده و به لزوم بررسی همچنین تأثیری در فعالیتهای زندگی واقعی و تأثیر خوابهای کوتاهتر برای تأسیس جمعپذیری خواب اشاره کردهاند.
🔸توجه به این نکات و استفاده از آنها میتواند گام موثری در بهبود آموزشهای حرکتی و دقت عملکردی افراد باشد.
-----------------
اصل مقاله از اینجا 🔗
_________________________________
علوم و سواد شناختی | بهادران 🔰
https://eitaa.com/cognitiveScience
هدایت شده از عصر جدید انقلاب🇮🇷
آکادمی حکمت برگزار می کند:
دوره تخصصی مبانی علوم شناختی
⚡️از جمله اهداف اصلی علوم شناختی، پژوهش در زمینه نحوه تفکر و استدلال کردن، حافظه، توجه، یادگیری و مباحثی مربوط به زبان است.
♦️در این دوره رابطه و میزان تأثیر علوم مختلف با علوم شناختی و نظریات مختلفی که در طول تاریخ تطور علوم شناختی مطرح شده را بررسی کرده اند.
#علوم_شناختی
📎 برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به این لینک مراجعه کنید
🇮🇷 @IR_asrejadid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 تیزر فراخوان اولین المپیک بازیهای فکری دانشجویان ایران
✔️در سه بخش:
▫️ طراحی بازی رومیزی فیزیکی یا دیجیتال
▫️ طراحی اتاق فرار فیزیکی یا دیجیتال
▫️ طراحی بازی محیطی براساس با جغرافیای دانشگاهها
✅ ویژه کلیه دانشجویان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور
📅 آخرین مهلت ثبتنام: ۳۰ مهرماه ۱۴۰۳
📝 اطلاعات بیشتر و ثبتنام:
Jcup.farnama.net
🌐 پشتیبانی: آیدی dabirxane در شبکههای اجتماعی تلگرام و بله
📞 شماره تماس:
09359596453
♻️ با ما همراه باشید
️
✅ پایگاه اطلاع رسانی معاونت فاد دانشگاه فردوسی مشهد
🆔 @vcsfum
https://vs.um.ac.ir
✅ آشنایی با القاب علمی دانشگاهی
آشنایی با القاب علمی دانشگاهی برای دانشجویان و دانشآموختگان علوم مختلف ضرورت دارد که در ادامه مهمترین و پرکاربردترین آنها معرفی میشوند.
به دانشآموخته دورههای کارشناسی BA یا BS گفته میشود که مخفف Bachelor of Art و Bachelor of science است. معمولاً برای دانشجویان رشتههای انسانی از BA و برای دانشجویان رشتههای مهندسی از BS استفاده میشود.
به دانشآموخته دورههای کارشناسی ارشد MA یا MS گفته میشود که مخفف Master of Art و Master of science است. معمولاً برای دانشآموخته رشتههای انسانی از MA و برای دانشآموخته رشتههای مهندسی از MS استفاده میشود.
دانشجوی دکتری (Phd student): به فاصله قبولی در مقطع دکتری تا امتحان جامع گفته میشود.
کاندیدای دکتری (Phd candidate): به فاصله بین قبولی در امتحان جامع تا دفاع از پایاننامه دکتری گفته میشود.
از PhD برای کسی که دارای مدرک دکتری است استفاده میشود که مخفف Doctor of Philosophy است.
پسادکتری (Postdoctoral): به دوره کوتاه پس از دکتری گفته میشود که معمولا جنبه پژوهشی دارد و به صورت مخفف پست داک (Postdoc) هم گفته میشود.
اینترن (Intern): به دانشجوی پزشکی عمومی که دوره کارورزی را در بیمارستان میگذراند، گفته میشود.
از MD برای کسی که دکتری پزشکی (پزشکی عمومی) دارد استفاده میشود که مخفف Doctor of Medicine است.
رزیدنت: به پزشکی که در دوره تخصص در حال گذراندن دوره دستیاری (residency) است، رزیدنت گفته میشود.
عضو هیئت علمی: به عضو هیئت علمی faculty member یا academic staff گفته میشود و درجههای عضو هیئت علمی از مربی (Instructor یا Lecturer) شروع میشود و به ترتیب به استادیار (Assistant professor)، دانشیار (Associate professor)، استاد (Professor) و استاد ممتاز (Academic tenure) ارتقا پیدا میکند.
افیلیشن (Affiliation): به پیوند سازمانی یا وابستگی سازمانی گفته میشود. بهطور مثال پژوهشگر موقع ارسال مقاله باید پیوند سازمانی خود را نیز گزارش کند و در آن نام گروه، نام دانشکده، نام دانشگاه، شهر و کشور قید شود (مثلاً گروه ادبیات، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه تهران، تهران، ایران).
علوم و سواد شناختی 🔰
https://eitaa.com/cognitiveScience
هدایت شده از عصر جدید انقلاب🇮🇷
💡 اولین دوره MPA با رویکرد حکمرانی مردمی
✅ شیپا (شبکه پیشرفت) برگزار میکند:
💎 سرفصلهای دوره:
- حکمرانی اقتصادی
- حکمرانی فرهنگی
- مسائل اجتماعی ایران
- مسائل سیاسی ایران
- مبانی حکمرانی مردمی
🎓 همراه با اعطای گواهی معتبر دانشگاهی
✅ برای ثبتنام به شناسه زیر در "ایتا" یا "بله" پیام دهید👇
@mpa_shipaa
📱بصورت حضوری و مجازی؛ با امکان شرکت از سراسر کشور
⏳مهلت ثبتنام: تا ۶ مهرماه
🔆 در کانال شیپا عضو شوید👇
https://eitaa.com/shipaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 به مناسبت میلاد حضرت رسول و امام صادق علیهما السلام
📝 از مقاله ای که به تازگی در حوزه #الهیات_اعصاب و بحث #تجربه_دینی و #وحی_نبوی منتشر شده، رونمایی می کنیم
🎁 این باشد عیدی ما بر شما
🌹پیشکش به درگاه حضرات معصومین علیهمالسلام و ان شاء الله مورد عنایتشان قرار گیرد
⚠️#الحاد_نوین از ناحیه یافته های #علوم_شناختی
❇️دفاع علمی و عقلانی از مکتب نبوی
🍃🌹 اللّهُمَّصَلِّعَلي
🍃❤️ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد
🍃🌹وَ عَجِّل فَرَجَهُــم
📚معرفی مقاله بزودی در کانال
🔰🔰🔰
🌸🌸🌸
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
🆔@Brain_Mind
علوم و سواد شناختی 🔰
https://eitaa.com/cognitiveScience
📝 واکاوی تأثیر رویکرد بیماریانگاری به تجربه دینی در نگرش الحاد عصبشناختی به وحی نبوی
✍️ حمید محسنی: دکترای حکمت متعالیۀ مؤسسۀ آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)
✍️ امیر شفیعی: دانشپژوه دکتری فلسفۀ دین مؤسسۀ آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)
چکیده:
گروهی از پژوهشگران #علوم_اعصابشناسی با توجه به تحقیقاتی که دربارة #همبستههای_عصبی_کارکردهای_شناختی_مغز انسان داشتهاند، بعضی تجربههای دینی را مرتبط با برخی بیماریهای مغزی همچون #صرع_لوب_گیجگاهی، #روانگسیختگی، #اختلال_در_ارتباط_نیمکرههای_مغزی و سایر قسمتهای آن دانستهاند.
گروهی دیگر با استناد به این نتایج علمی و تمسک به شواهدی از #حالتهای_جسمانی پیامبر اکرم در هنگام دریافت وحی، رویکردی #الحادی_عصبشناختی دربارة وحی نبوی اتخاذ کردهاند.
آنان وحی پیامبران را به نوعی تجربة دینی ناشی از عوارض بیماری مغزی تقلیل دادهاند.
پژوهش حاضر نخست با روش «توصیفی» یافتههای دانش عصبشناسی دربارة رابطة تجربة دینی و بیماریهای مغزی را مطالعه نموده، سپس با روش «تحلیلی» به مسئلة اصلی این مقاله دربارة دلالت این یافتهها بر ادعای بیماریانگاری وحی پرداخته و در جهت حل مسئلة الحاد عصبشناختی، ویژگیهای وحیانی آیات قرآن کریم (همچون علم حضوری بودن وحی و تمایزهای اساسی بین محتوای وحی و تجربههای دینی) را بررسی کرده است.
در مجموع، وحی نبوی بهکلی با سایر تجارب دینی تفاوت دارد و بههیچوجه نمیتوان آن را ناشی از بیماری مغزی دانست.
کلمات کلیدی: #الحاد_عصبشناختي،
#بيماريانگاري_تجربة_ديني، #وحی_نبوی (ص)
متن کامل مقاله🔰🔰🔰
معرفت کلامی، سال چهاردهم، شماره دوم، پیاپی 31، پاییز و زمستان 1402، صفحات 105-123
🌸🌸🌸
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
🆔@Brain_Mind
علوم و سواد شناختی 🔰
https://eitaa.com/cognitiveScience
سلام صبح بخیر و شادی
آغاز یک سال تلاش و کوشش در جبهه علم و دانش را به همه علم آموزان، دانشجویان، طلاب و محصلین عزیز تبریک عرض میکنیم
🌹🌹🌹
علوم و سواد شناختی ✅
قابل توجه دانشجویان مقطع ارشد و دکتری که کار مداخله ای و اثر بخشی برای پایان نامه و رساله شان شان انجام می دهند وسایر پژوهشگران که نیاز به مخاطب برای اجرای پژوهش خود دارند همکاری صورت خواهد گرفت وکار اطلاع رسانی برنامه انان بعد از بررسی برای دوره های آنها هم انجام خواهد شد
در این مورد پی وی پیام بدهید
شرایط توضیح داده خواهد شد@Kjhvuvb