7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شمردن امامان این کودک شیعه😍😍😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰خدا حفظش کنه الهی🤲🤲🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعر طنز نماز خواندن ،،در محضر مقام معظم رهبری مد ظله العالی ،،
بشنوید ، خیلی زیباست
مواظب باشیم اگه خواستیم نماز بخونیم 👆اینطوری نماز نخونیم😅
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
🔴 به ترکیه شبیه نشدیم، خسارت این بود
#دانشطلب
🔸 در افتتاحیه جشنواره فجر خواستند از پرویز شیخطادی تجلیل کنند اما اتفاقِ متفاوتی رخ داد. در موقعیتی نمایشی پشت به مسئولین و رو به جمعیت آنها را خطاب قرار داد، گفت برای وزیر کراوات هدیه آوردهام چون قبلا مُد بود و کارمندان دولت همه میزدند. برای سالهای پس از انقلاب مرثیه خواند که حذف کراوات چقدر خسارت زد، از برخورد با ویدئو و ماهواره گفت که چقدر خسارت زد و آخر سر یک روسری از جیبش بیرون آورد که اینقدر خسارت نزنید!
🔹 در تلاقی کراوات و روسری طنزی نهفته که حتما به فکر شیخطادی نرسیده. آنجا که سرکوب نیست، لباسِ رسمی مردها باید تا زیر یقه پوشیده باشد و به گردن هم گره بزنند اما زنها تنگ و کوتاه میپوشند. اگر کراوات قانون میشد آیا هموطنانِ ناراضی از اجبار، بدشان میآمد؟ شلوغ میکردند و شر و خونریزی راه میانداختند؟ طبیعتا خیر، اما یک تکه شال آن هم ناقص برایشان مسئله شده در حد مرگ و زندگی! چرا؟ چون آن ایرانی است این عربی؟!
🔸 مسئولین دستشان را در عسل کردند و در دهانِ شیخطادی گذاشتند اما او دستشان را گاز گرفت. کراوات دادن به وزیر انقلابی مثل این است که به یک روحانی گردنبندِ صلیب هدیه بدهید، معنایی جز توهین دارد؟ شاید بگویند اصلا متوجه نشده و فقط خواسته نمایش بازی کند که من با اینها نیستم، اما موقعیتی که انتخاب کرده چطور؟ میشود فرض کرد یک کارگردان نفهمد فرصتطلبی روی صحنه و سرکوفت زدن رو به تماشاچی چه معنایی دارد؟
🔹 با گزکگیری در طرف مقابل باید بگوییم به سر تا پای دولتیها نجاست زد و اگر چنین هدفی داشته موفق شده. برای بنده آنجایی جالب بود که به دغدغه اخلاقی و دینی تظاهر کرد و گفت: «بابا این چهره حزباللهی نیست، چهره بچه مسلمان این نیست، این اخلاق پیامبری نیست». به هیچ وجه نمیتوانم فرض کنم کسی نگرانِ اخلاق باشد اما خودش را در موقعیت رودست زدن و نمکنشناسی و دیگران را در وضعیت شرمساری و پشیمانی از لطف قرار بدهد.
🔸 شیخطادی «خسارت» را زیاد تکرار کرد و کسی آنجا نمیتوانست به رویش بیاورد که خسارتِ سیاستها شبیه نشدن به ترکیه بوده، که ناموس هنوز ارزش مانده، که خیابانهایمان شبیه آنتالیا و پاتایا نشد، که سینمای پیش از انقلاب به گور رفت، که جشن هنر شیراز ادامه پیدا نکرد، که اگر ویدیو و ماهواره و اینترنت محدود و مدیریت نمیشد (هر چند پر اشکال) انقلابی نمیماند تا تو نگران چهرهاش شوی. خسارتش این است که از شماها تقدیر میکنند.
🔹 این تلاش برای لجن زدن به سابقه انقلاب، در جشنواره فجر، در شب افتتاحیه، آنهم از طرف کسی که برایش بزرگداشت گرفتند درس خوبی برای مسئولین بود. مردم لنگِ زندگی عادیشان هستند و خطر جنگ تا بیخ گوششان آمده اما سینماییها به شرارتِ سال گذشته چسبیدهاند و همان خطی که علینژاد و رسانههای ضدایرانی به اقلیت القا کردند را ادامه میدهند. برخلاف شماری از موارد گذشته این درس بسیار صریح و رکیک بود و جایی برای تردید باقی نگذاشت.
🔸 قاطبه مردم نه تنها سینما برایشان مهم نیست که از طبقه زیادهخواهی که حتی تن به مالیات نمیدهند و در بدترین فشارها اکثریت را تنها میگذارند شاکی هستند. انقلاب با سینما پیروز نشد که از دست دادن سینما برایش فاجعه باشد، نگرانی مسئولین در کم شدن رونق یا فاصله گرفتن سینماییها واقعا بچهگانه است. اگر بودجهها را کاهش و حمایت از سینما را به حداقل برسانید آنکه ضرر خواهد کرد نه مردم خواهند بود نه نظام. خودتان را ذلیلِ اینها نکنید.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔰 از پدرم پرسیدم برای چی انقلاب کردید؟ گفت:👇👇
1. انقلاب کردیم اول برای #اسلام. برای اینکه پهلوی به هویت شیعی ما حمله ور شده بود، اول با زور و چکمه بعد با تبلیغات و رسانه به جان دین مان افتاده بودند. از حجاب تا روضه عاشورا. در عصری بودیم که بردن نام #حسین(ع) در این کشور قدغن بود. میخواستیم به عصری برسیم که میلیونها نفر در #اربعین به زیارت سمبل انسانیت و آزادگی بروند. میخواستیم به مقام انسانیت برسیم.💚
2. انقلاب کردیم برای #ایران. برای استقلال ایران. کشورمان زیر لگد انگلیسیها و امریکاییها له شده بود. 50 هزار مستشار امریکایی از ما کاپیتولاسیون و حق توحش میگرفتند و شاه مملکت بدون اجازه آنها آب نمیخورد!
3. انقلاب کردیم برای ایران. برای خاک ایران. شاه، سرزمین #بحرین و 32 جزیره زیبای آن را به انگلیسیها و وهابی ها بخشید و گفتند دخترمان بود شوهرش دادیم. انقلاب کردیم تا بقیه خاک وطن را شوهر ندهند.👌
4. انقلاب کردیم برای عزت و حیثیت مان. در عصری که بر سر در باشگاههای انگلیس در ایران در وطن خودمان مینوشتند: ورود سگ و ایرانی ممنوع.
5. انقلاب کردیم برای نجات #فرهنگ و فکرمان. در عصری که تعداد کاباره ها و قمارخانه ها و فاحشه خانه ها از تعداد کتابخانه ها و دانشگاهها بیشتر بود، انقلاب کردیم تا فکر و فرهنگ ایرانی لگدمال نشود. #شاه حقیری داشتیم که صریحا میگفت: شما #زنان هرگز میکل آنژ یا باخ نداشتید. شما حتی یک آشپز بزرگ نداشته اید.. شما هیچ چیز بزرگ و فوق العاده عرضه نکرده اید. هیچ چیز."
6. انقلاب کردیم برای حفظ #نجابت دختران و پسران مان. از چنگ حکومتی که دستاوردش برای زنان ایران «شهر نو» بود و 50 هزار #فاحشه رسمی. از شر حکومتی که از خود شاه تا برادران و خواهرش اشرف، مافیای بین المللی مواد مخدر بودند و درخت نحس اعتیاد را در ایران کاشتند.
7. انقلاب کردیم برای نجات از عقب ماندگی #علمی مان. از کشوری که 57 سال تحت سلطنت پهلوی بود و 68 درصد مردمش بیسواد نگه داشته بودند، در حالیکه آمریکا ناسا داشت، هند ماهواره به فضا فرستاده بود، ترکیه متروی 50 ساله داشت ولی ما هیچ نداشتیم. تا برسیم به کشوری که طی 40 سال 93 درصد مردمش باسواد شوند. و رتبه علمی 16 ام جهان باشیم.
8. انقلاب کردیم برای #رفاه. از عصری که نیمی از جمعیت ایران سوءتغذیه داشتند و بجای خانه، در یک "اتاق" زندگی میکردند. (فیلمفارسیها شاهد است)، از عصری که نیازهای اولیه زندگی (آب و برق و گاز و یخچال و کولر) یک آرزو بود. تنها 45 شهر ایران آب لوله کشی داشت، 96 درصد روستاها برق نداشت، تنها 9 شهر گاز لوله کشی داشت. از عصری که 46 درصد مردم ایران زیر خط فقر زندگی میکردند، مترو و سیستم فاضلاب و موشک و زیردریایی و.. رویا بود! تا برسیم به عصری که همه 1100 شهر ایران و 34 هزار روستا آب دارند، همه شهرها و تمام روستاهای بالای 40 خانوار برق دارند. 95 درصد جمعیت ایران گاز دارند. و برای رفع فقر، از کمیته امداد تا بهزیستی و صدها خیریه ساختیم.
9. انقلاب کردیم برای حتی #سلامتی و بهداشت مان. از عصری که مردم ما درگیر شپش بودند، حتی #فرح همسر شاه را پشه سالک گزید، و برایمان از هند و بنگلادش و پاکستان پزشک و پرستار می آوردند. از عصری که سن امید به زندگیمان فقط 54 سال بود! تا برسیم به عصری که سن امید به زندگی مان به بالای 75 سال رسیده. و جزء 10 کشور دارای بهترین سیستم پزشکی هستیم.
10. انقلاب کردیم برای #آزادی. تا از شر چنگال آهنین #ساواک نجات یابیم. یک سازمان تروریستی وحشی که به اذعان شخص شاه 3000 زندانی سیاسی داشت. از حکومت وحشت شاهنشاهی که فالاچی، خبرنگار آمریکایی متعجبانه به شاه میگوید: «مردم ایران با شنیدن اسم شاه در خیابانها #وحشت میکنند. میترسند کلمه ای بر زبان آورند.»
11. انقلاب کردیم برای اینکه #مردم باشیم، نه رعیت. برای نجات از 2500 سال شاهنشاهی که مردم در آمد و شد این شاه و آن شاه، هیچ کاره بودند تا حکومت در دست ما مردم باشد. برای اینکه شاه مان با کودتا و دستور اجنبی نیاید. برای اینکه از رئیس جمهور تا خبرگان از مجلس تا شورای شهر و شورای مدرسه کودکان مان، خودمان انتخاب کنیم.
12. انقلاب کردیم برای تشکیل حکومتی که ثمره 1400 سال صبر و خون دل خوردن #شیعه و مسلمانان راستین است. تا به جرم مسلمان بودن و شیعه بودن کشته نشویم. انقلاب کردیم تا نام خدا و پیامبر و امیرمومنان را بر ماذنه ها بشنویم. تا طعم حکومت عدل و مرحمت را بچشیم. تا با #ظالم در هر جای جهان بجنگیم و پناه مظلومان باشیم. تا کانون انسانیت و مهربانی و مبارزه با شیاطین بزرگ و کوچک باشیم.
🔶(متن برگرفته از کتاب "شایعات رایج فضای مجازی"، نوشته دکتر الهه خانی)
🔺️🔻 *امروز، آخرین مهلت ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش*
🔹️مهلت ثبت نام در آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در رشتههای شغلی آموزگاری، دبیری و هنرآموز سال ۱۴۰۳ امروز پایان مییابد.
@akharinkhabar | akharinkhabar.ir
🔶 نرگس محمدی از زندانهای خوفناک و دیکتاتوری جمهوریاسلامی هر سی ثانیه یکبار زنگ میزنه با رسانهها و بزرگان اپوزیسیون و آنجلینا جولی و هزارنفر دیگه مصاحبه میکنه؛
همزمان حمید نوری از زندانهای گلوبلبل و مهد دموکراسی اروپا حتی حق نداره به تماسی که باهاش گرفته شده جواب بده!
@Fars_plus
هدایت شده از بر پا
اولین دولت «مخفی نشده»
درباره #انتخابات ۴
🔺دولت آقای رییسی با همه دولتهای بعد از انقلاب، یک تفاوت ماهوی دارد. چه تفاوتی؟
🔺ایران یا دسترسی به پول نفت داشته یا تحریم بوده. اگر دسترسی به پول نفت داشته، ضعف مدیریت و ساختارهای بروکراتیک را با پول نفت جبران میکرده. لذا ضعف مدیریتش به چشم نمیآمده.
🔺اما وقتی تحریم میشده. دسترسی به پول نفت برای پوشاندن ضعفها از بین میرفته. ضعفها آشکار میشده. و اینجا بوده که هر دولتی روشی را انتخاب میکرده. یکی از بهترین روشها دو قطبی سازی و دعوا راه انداختن بود. راهش این بود که دولت ، اصل حکومت را متهم کند و اینطوری وسط دعوا ها خود را پنهان کند.
🔺سالهای آخر عمر دولت احمدی نژاد، خبرنگاری از او پرسید به دولت خود چه نمره ای میدهید؟ او در جواب گفت:«باید ببینیم اولا این دیکته را چقدرش را ما نوشته ایم چقدرش را دیگران. »
او در دو سال آخر دولتش پول نفت را به دلیل تحریم از دست داده بود لذا میخواست پشت دعواها پنهان کند خود را. این روش را روحانی هم در دو سال آخر که «افسانه برجام» هوا شد، استفاده کرد. تهمت دزدی به دیگر قوا و دعوا با حاکمیت و شعار رفراندوم و امثالهم همه برای پنهان کردن ضعفها بود.
🔺داستان پر غصه «افسانه برجام» و نقش آن در پنهان کردن ضعفها هم جای خود دارد. نکته مهم این بود که دیگران به درستی میگفتند مشکل کشور ضعف مدیریت است نه تحریم، اما نمیگفتند تحریم، اثرش این است که این ضعفها را آشکار کرده.
🔺دولت رییسی اما پنهان نشد. نه پشت دو قطبی ها و دعواهای زرگری نه پشت پول نفت نه پشت هیچ چیز. حالا معلوم شده ایران در سال ۲۰۲۳ از نظر میزان رشد اقتصاد، رتبه دوم را در کل جهان کسب کرده. و رشد عجیب ۵.۴ درصدی بعد از هند با رشد۶.۷ درصدی داشته، مهمتر از نتیجه کارنامه این است که این کارنامه محصول مدیریت بدون مخفی شدن بوده. یعنی همه ضعف و قوتها جلوی چشم بوده.
🔺این را بگذارید در کنار پایین کشیدن نمودار تورم از شصت درصد به چهل، و ثابت نگه داشتن و کنترل تورم روی عدد چهل درصد ، در حالیکه هم نرخ ارز ترجیحی را حذف کردند، هم اغتشاشات بود و سپس تغییر جدی قیمت ارز را داشتند، هم باید فکری به حال تولید و اشتغال و مسکن میکردند، کاهش بیکاری را رقم زدند و یک ملیون و هفتصد هزار مسکن را شروع کردند اما تورم را هم در عین حال کنترل کردند. بله عدد چهل درصد دردآور است، «سفره کوچک کن» است اما کنترل آن هم مهم است.
🔺این دولت همین است. سوال این است که ابتنا و اتکای آن به چیست؟ او چگونه این توانایی را دارد؟
دو نکته اولا حقیقتا به اهداف و آرمانها که هویت این مردم را میسازد معتقد است. ثانیا پشتوانه اش حضور مردم است. حضوری پر معنا. این حضور جمعیت مخصوصا در قشر متوسط و فقیر کشور بعد از یک دهه فشار اقتصادی است که فقط به دلیل اعتقادشان میآیند و رای میدهند و در صحنه حاضر میشوند. شکست کمپین های تحریم انتخابات و رشد سی درصدی راه پیماییها و تصویر اعجاب آور تشییع سردار و همه و همه را کنار هم بگذارید. مساله روشن خواهد شد.
🔺در واقع این رشد سرسام آور و عجیب ایران در اوج دشمنی ها و سختی ها، محصول مردم است. حضور مردم. این باعث شده با یک دولت «در مجموع» / «تا اینجا» موفق، همراه باشیم. و این همان منبع فیاض و لایزالی است که مدیران هر چقدر به آن توجه کنند موفق تر خواهند بود.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از فارس پلاس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 رضا عطاران در واکنش به گریههای بازیکنان تیمملی؛ اینا گل زدن تا خانوادههاشون نجات بدن 😂
🔹 رضا عطاران در قسمتی از فیلم طنز خود دلیل گریههای بازیکنان را ترس از حکومت بیان میکرد اما خندهدار تر از آن تکرار همین حرفها در آنتن زنده از طرف مزدک میرزایی خبرنگار اینترنشنال در سال گذشته بود.
@Fars_plus
🔴 رتبه دوم ایران در میان ۳۰ اقتصاد بزرگ دنیا از نظر میزان رشد
صندوق بین المللی پول در جدیدترین گزارش خود از وضعیت اقتصادی جهان که تحت عنوان گزارش چشم انداز اقتصادی جهان منتشر شده رشد اقتصادی ایران در سال 2023 را 5.4 درصد اعلام کرده است.
این رشد طی سال های اخیر بی سابقه بوده و بهترین عملکرد اقتصاد ایران از زمان خروج آمریکا در سال 2018 و اجرای سیاست فشار حداکثری از سوی کاخ سفید بوده است.
بر اساس این گزارش ایران در میان 30 اقتصاد برتر دنیا پس از هند بیشترین رشد اقتصادی در سال 2023 را داشته است. این 30 اقتصاد که مجموعا 83 درصد از تولید ناخالص داخلی دنیا را به خود اختصاص داده اند شامل اقتصادهای توسعه یافته ای مثل آمریکا و آلمان و کشورهای در حال توسعه ای مثل ایران، ترکیه، کره جنوبی و چین هستند.
در میان این اقتصادها، هند با رشد 6.7 درصدی رتبه اول و پس از آن ایران با رشد 5.4 درصدی دررتبه دوم از نظر رشد اقتصادی قرار گرفته است.
درمیان این کشورها، آرژانتین و عربستان با منفی 1.1 و آلمان با منفی 0.3 درصد و پاکستان با منفی 0.2 درصد با رکود اقتصادی و رشد منفی مواجه شده اند.
رشد اقتصادی برخی کشورهای دیگر عبارت است از: برزیل 3.1 درصد، کانادا 1.1 درصد، مصر 3.8 درصد، فرانسه 0.8 درصد، ژاپن 1.9 درصد، کره جنوبی 1.4 درصد، نیجریه 2.8 درصد، هلند 0.2 درصد، روسیه 3 درصد، تایلند 2.5 درصد، آمریکا 2.5 درصد و انگلیس 0.5 درصد.
صندوق بین المللی پول در این گزارش رشد 3.7 درصدی را برای اقتصاد ایران طی سال 2024 و رشد 3.2 درصدی را برای سال 2025 پیش بینی کرده است.
🆔 @Maaref_Daneshjooyi