👌 پیشنهادی جایگزین برای مطالعات عنصر پایه؛ 👈 مطالعات شئ پایه و تمرکز بر روی خواص اشیاء است نه عناصر تشکیل دهنده اشیاء!!
* نکته: ما وقتی جدول مندلیف را مطالعه میکنیم، با مجموعه ای از خاصیت های عناصر آشنا میشویم اما با مجموعه مهمتری از خاصیت های اشیاء هم آشنا نمیشویم که این یک خلأ جدی است.
جهت مطالعات بیشتر👇
📎 جدول فقهی تسخیر
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️ نشست تخصصی: الگوی مردم پایه مشاغل برتر (در مقایسه با الگوی معیوب Sme) روز چهارشنبه ۸ فروردین ۱۴۰۳ در شهر تهران برگزار می گردد.
❓معرفی ۸ تصمیم ارتباطی برای مردمی کردن اقتصاد
❓معرفی ۴ تصمیم زیرساختی برای مردمی کردن اقتصاد
❓معرفی ۳۰ تصمیم مشارکتی برای مردمی کردن اقتصاد
#الگوی_مردم_پایه_مشاغل_برتر
#مشاغل_برتر
#طرح_و_برنامه_فقهی
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از سعید قربانی
✍ آمیش ها پس از رد واکسن های صنعت داروسازی رسما به عنوان "سالم ترین کودکان جهان" معرفی شدند❗️
👈 یک مطالعه جدید بزرگ نشان داده است که کودکان آمیش از بیماریهای مزمنی که کودکان خردسال در بقیه جهان را تحت تاثیر قرار میدهند، رنج نمیبرند.
آمیش ها گروهی از مسیحیان سنت گرا هستند که اکثر فن آوری ها و داروهای مدرن را رد می کنند و سخت تلاش می کنند تا در جوامع محلی خود زندگی خودکفا داشته باشند.
🌐https://wahrheitsiegt.substack.com/p/amische-werden-offiziell-zu-den-gesundesten
😡😤😭😭
✍ لعنت به منفعلین نسبت به جهان اسلام و مردم مظلوم غزه
👈 منتظر پاسخ شکننده و موضع جدی از سمت جبهه های مقاومت علیه رژیم منحوس و نامشروع صهیونیستی هستیم.
#پاسخ_سخت👊
#تحریم_کالای_صهیونیستی_بامشارکت_مردم
#تحریم_متاع_الاسرائیلی_ومحامه
هدایت شده از مدرسه تمدنی بینات
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
--مردمیسازی اقتصاد یعنی همه بتوانند تولید کنند...
#فقه_المکاسب
#عمومی_سازی_تجارت
https://eitaa.com/olgou_mashhad
#چالش
✍ گستره علم امام معصوم علیه السلام چقدره⁉️🤔
👈 معتقدین به محدوده علم امام معصوم علیه السلام، ازین پنج گروه خارج نیستند؛👇👇
۱_ امام فقط در امور عبادی و معنوی حرف برای گفتن دارد و به اصطلاح یک مرشد معنویست...
۲_ امام در همه امور و همه نیازهای جامعه بشری(معنوی و مادی) حرف برای گفتن داره اما بهره بردن از علم کامل امام علیه السلام،مختص به زمان ظهوره و در زمان فعلی ما ناچاریم به بنای عقلاء و علوم موجود روز مراجعه کنیم...
۳_ عده ای معتقدن که امام در همه امور و همه نیازهای جامعه بشری حرف برای گفتن داره اما فقط به تعداد محدودی از رشته های تخصصی پرداختند و به همه شؤوناتی که امام میتونه به اونها پاسخ بده( و داده) نپرداختند!!( نگاه بخشی و غیر جامع...)
۴_ گروه دیگه ای معتقدند که امام در همه امور و نیازهای بشری حرف برای گفتن داره و به شاخه های مختلف علم امام علیه السلام هم پرداختن اما صرفا در قالب طبقه بندی فعلی از علم؛ یعنی به شیوه #طبقه_بندی_بیکنی(آقای فرانسیس بیکن) از علوم امام بحث کردند؛ یعنی علم امام رو ذیل دسته های سه گانه علوم پایه_علوم تجربی_ و علوم انسانی برده و از آن بحث کرده اند...
۵_ گروه آخر معتقدند که امام در همه امور و نیازهای بشری حرف برای گفتن داره و به شاخه های مختلف علم امام معصوم علیه السلام هم پرداخته اند منتهی در قالب #طبقه_بندی_فقهی از علم(👇 فقه الامام_ فقه العلم_فقه المکاسب_ فقه العبرة_ فقه البیان_ فقه التزکیة_ فقه الفرقان _ فقه النظم_ فقه نفی سبیل)
👇👇
❓شما جزو کدوم دسته و گروه هستید؟؟!!😢
👆👆
#معرفة_الإمام
#فقه_الإمام
@Montazeralmahdi77
🍏🍎🍏
https://eitaa.com/Ghazaye_tayyeb
هدایت شده از بسلام آمنين
#یادداشت_۱۵۷
۷ فروردین ۱۴٠۳/ سال چهارم
دستان بسته خدا در آموزه های رشته مدیریت!
تاکنون در چند یادداشت به این مسئله پرداخته ایم که ارتباط ما با قرآن عظیم قطع است و بریده. ما #عملا قرآن را کتابی مربوط به گذشته می دانیم و شخصیت های هدایت و ضلالت مطرح در قرآن را، #اساطیر_الأولین های تاریخ گذشته. این است که نه از انبیاء علیهم السلام و موضع گیری شان راه امروزمان را روشن می کنیم، نه دشمنان پیامبران و حرفهایشان را کماکان زنده و در جریان می دانیم. شرح دلایل این مصیبت معرفتی در این مقال نمی گنجد اما می توان گفت: به رسمیت نشناختن قرآن و سنت به عنوان یک #دستگاه_دانشی_مستقل، در رفع تمامی نیازهای انسان و نپرسیدن مسائل و مشکلات زندگی از قرآن، نتیجه این نگاه است.
از باب نمونه:
مهم ترین عرصه حیات انسان، راه و روش و علومی است که بر اساس آن، زندگی را #مدیریت می کند و پیش می برد. یکی از نمودهای مبنا نبودن قرآن در زندگی ما این است که تصمیم گیری مدیران جامعه، از حزب اللهی و انقلابی تا توسعه گرا و سکولار، بر اساس مجموعه کتابها و نگاه های یکسانی در رشته های مختلف #علم_مدیریت است. عرصه های متنوع دانش مدیریت کنونی در یک موضوع بنیادین اشتراک دارند و آنهم عدم توجه به جایگاه مدیریتی خداوند متعال در عالم و تاثیر آن در سرنوشت انسان است. مبنای عمل یک مدیر حزب اللهی همان کتابهایی است که مبنای کار مدیر ضد دین و ملحد است. شاید تنها تفاوتش این باشد که مدیر انقلابی در ابتدای کار بسم الله هم می گوید! بیشتر به آپارتمان ام الفسادی می ماند که مسمای به یک نام مذهبی هم شده. نتیجه این رویکرد این است که حضرت باری تعالی هیچ نقشی در عالم ندارد و این است همان نگاه های مثلا علمی ذاتا مسموم!
حذف نرم و بنیادین خداوند متعال از اداره زندگی بشر، همان امتداد نگاه #یهودیان است که با لباس #علم و این بار در کتابهای رشته مدیریت ظاهر شده: وَ قالَتِ الْيَهُودُ يَدُ اللَّـهِ مَغْلُولَةٌ (۶۴ مائده).
اما مبنای اصلی نگاه مدیریتی صحیح زندگی انسان که در قرآن ارائه شده، توجه به اَبَر مسئله ی #تقدیر است(۲۱ حجر). امری که دانش مدیریت کنونی فرسنگها با فهمش فاصله دارد. تقدیری که از طرف خداوند متعال به صورت سالیانه برای انسان رقم می خورد و آغازش از #شب_قدر است(سوره قدر/ طلاق۱۲/ دخان ۱تا۶). تقدیر الهی حداقل چهار عرصه مهم برای انسان دارد: حیات و ممات(۵۶ یونس)، فقر و غنا(۲۶ آل عمران)، عزت و ذلت(۲۶ آل عمران) و سعادت و شقاوت.
مناسک حاکم بر تقدیر و نسبت آن با اختیار انسان، همچنین نوع ارتباط بین تقدیر و شب قدر با نظم و نظامات اجتماعی از مهم ترین موضوعات مطرح در #مدیریت زندگی انسان بر اساس صراط مستقیم قرآن است.
مطالعه بیشتر: ارکان ثلاثه مدیریت اسلامی
@besalamen_amenin
سلام دوستان
طاعاتتون مقبول إن شاء الله
دنبال گندمی میگردم با این خصوصیات⬇️
👈 دیمه
👈 بدون ذره ای سم و کود شیمیایی
👈 خمس و زکات داده شده
👈 ترجیحا صاحبش متدین و مومن باشه( اگر هم نبود زیاد مسأله ای نیست...)
اگر در اطرافتون سراغ داشتید محبت کنید اطلاع بدید👇
@Montazeralmahdi77
۰۹۱۵۶۹۲۰۲۸۷
22.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 صحبت درباره نوع جدیدی از شیوه واکسیناسیون غیر تزریقی؛
« واکسیناسیون عمومی از طریق انتشار در هوا»❗️