هدایت شده از حجره انقلاب
🔻کیهان: افراد ردصلاحیت شده را به عنوان نامزد ریاست جمهوری جا نزدید!
روزنامه کیهان به اعلام اسامی کاندیداهای انتخاباتی انتقاد کرد و نوشت:
🔸افراد ردصلاحیت شده را به عنوان نامزد ریاست جمهوری جا نزدید!
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
هدایت شده از حجره انقلاب
🔻حواشی و سوابق منفی محمدباقر قالیباف که در طی ۱۸ سال سابقهٔ مدیریت، در پروندهٔ وی ثبت شده است؛
اما باز هم برخی جریانها به دنبال کاندیداتوری وی در انتخابات ریاست جمهوری هستند!
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 روزنامه زنجیرهای، رد صلاحیتشدگان را نامزد جا زد
🔸روزنامه زنجیرهای اعتماد، ضمن ردیف کردن برخی افراد که صلاحیتشان در انتخاباتهای گذشته رد شده، آنان را هم جزو نامزدهای احتمالی معرفی کرد.
🔸اعتماد ذیل تیتر «کاندیداهای احتمالی»، اسامی این افراد را قید کرده است:
🔻«عباس آخوندی، محمد جواد آذری، جهرمی محمود احمدینژاد، مجید انصاری، مهرداد بذرپاش، مسعود پزشكيان، عزيز جعفري، سعيد جليلي، اسحاق جهانگيري، غلامعلي حداد عادل، محمد جواد حقشناس، حسين دهقان، علی ربیعی، محسن رضايي، عليرضا زاكاني، محمد شريعتمداري، علي شمخاني، محمد صدر، عزتالله ضرغامي، علی طیبنیا، محمدجواد ظريف، محمدرضا عارف، حسين علايي، پرويز فتاح، محمدباقر قاليباف، مصطفي كواكبيان، علي لاريجاني، غلامحسين محسني اژهاي، محمد مخبر، علی مطهری، شهيندخت مولاوردي، محسن مهرعليزاده، محمدباقر نوبخت، محسن هاشمي، ناصر همتي».
🔸این در حالی است که برخی از افراد مذکور در انتخاباتهای گذشته رد صلاحیت شدهاند. برخی دیگر مانند عباس آخوندی همچنان ناتوانی و بیکفایتی مدیریتی از خود در سطح وزارت نشان دادند که با اعتراض گسترده مردم و فشار نمایندگان در مجلس برای استیضاح مواجه شدند و نهایتا کنارهگیری و استعفا را بر ادامه وزارت ترجیح دادند.
🔸روزنامه اعتماد در عین حال از قول الیاس حضرتی (صاحب امتیاز این روزنامه) نوشت: امیدواریم زمینه حضور همه اقشار در انتخابات فراهم شود.
🔸این اظهارات در حالی است که افراطیون مدعی اصلاحات بارها زیر میز جمهوریت و اسلامیت و فعالیت قانونمند زده و از خود سلب صلاحیت کردهاند. آنها در حالی که ادعای اصلاحطلبی ذیل قانون اساسی داشتهاند در مقاطع مختلف با گروهکهای برانداز همپوشانی و همکاری نزدیک داشتهاند؛ نظیر کارنامه ننگینی که از خود در فتنه سال ۱۳۸۸، ۱۳۹۸، و ۱۴۰۱ بر جا گذاشتند و این غیر از سوء مدیریت و بیکفایتی کمرشکنی است که در دولت مدعی اعتدال و تدبیر و امید به معیشت مردم تحمیل کردند.
#انتخابات
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
3.22M
📢 بشنوید
🔶🔹 نکاتی پیرامون سانحهی سقوط بالگرد شهدای خدمت
💢 محورهای موضوعی
1️⃣ کلیات سانحهی سقوط بالگرد؛
2️⃣ قیاس سانحهی بالگرد با سانحهی هواپیمای اوکراینی؛
3️⃣ تلاش دشمن برای بهرهبرداری شناختی از سانحه؛
4️⃣ اولویتسنجی سانحهی بالگرد در شرایط فعلی؛
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
رحمت الله بیگدلی گفته : مسعود پزشکیان هم میخواهد کاندیدا شود....
یک لحظه به آنچه میگویم توجه کنید : در هر انتخابات ریاست جمهوری بین انبوه ثبت نام کننده ها حداقل 35 الی 40 وزیر و نماینده مجلس و شخصیت مطرح ثبت نام میکنند.
فرض کنید همه ی اینها را تایید کنند.
رقابت انتخاباتی بین 35 الی 40 چهره کاریکاتوری هست یا نه؟
فرض کنید کاریکاتوری نیست. چند مناظره لازم است؟ مردم اینها را چه طور بشناسند؟ آرا بین چند نفر قرار است پخش شود؟؟!!
کجای دنیا یک انتخابات ریاست جمهوری با 30 الی 40 کاندید شاخص برگزار میشود؟
کدام کشور ظرفیت برگزاری چنین انتخاباتی را با این تعداد چهره ی شاخص دارد؟
سالهاست همین وضع است و در بین سیاستمداران ایران نه دولتی ها ، نه مجلس ، نه احزاب و نه هیچکس نمیخواهد تلاشی برای سر و شکل دادن به این قضیه و مدیریت این شلختگی کند.....
داستانی که انگار قرار است این دوره هم شاهدش باشیم.
ما بارها فوتبالی ها و سینماگر ها و گروه های مختلف را نقد کرده ایم. نقد فوق به سیاستمداران ایران بی حد جدی است. مانده ام چرا هیچ وقت فکری برایش نمی کنند.
پرچم بالاست 🇮🇷✌️
@mrtahlilgar1
هدایت شده از پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
🔖 #عکس_نگاشت | سیاستمدارِ دلربا🌷
💢 نسبتِ برآمده از مودّت مؤمنانه و عمیق، به نظریۀ «مردمسالاری دینی» اختصاص دارد که در تجربۀ انقلاب اسلامی، دهها مصداق و نمونه یافته است.
✖️ برخی گمان میکردند که این تجربه در «دهۀ شصت»، متوقف گردیده، اما تشییع اخیر، نشان داد که جامعه، همچنان به ارزشهای انقلابی، وفادار است و هویّتش را ذیل عالَم انقلابی، تعریف میکند.
🔹 این اشتراک همدلانه و وفاق مؤمنانه و همنظری شورانگیز، بهراستی حاکی از آن است که جامعه، همبسته و همدل است و دغدغههای ملّی و ایمانی، زنده هستند.
✍️ #مهدی_جمشیدی
عضو هیأت علمی گروه فرهنگ پژوهی پژوهشگاه؛
📍 برای مطالعه این مطلب کلیک کنید
#یادداشت
#شهید_جمهور
🆔 @iictchannel
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1716746032765394258
🗒 بسماللهالرحمنالرحیم
دربارهی رئیسی عزیز باید گفت:
«نقشِ خالِ نگارم نمیرود ز ضمیر».
دربارهی رئیسجمهور آینده نیز، إنشاءالله چنین است که:
«ز وصلِ رویِ جوانان، تَمَتُّعی بردار».
دولت جوان حزباللهی، یک «تولد» داشت که به دست رئیسی رقم خورد، و یک «تکامل» خواهد داشت که با استقرار جلیلی، پدید میآید.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺آسوده بخواب سید جان
🔻دیگر تهمتها و تمسخرها تمام شد
@Kayhan_online
🟢«مجلس خبرگان» و اهداف کلیدی حکمرانی اسلامی
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی در پیامی که به مناسبت آغاز به کار ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در تاریخ ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ صادر کردند، شش هدف مهم و کلیدی حکمرانی اسلامی را اینگونه ترسیم کردند:
1.برقراری «عدالت»؛
2.حفظ و ارتقاء «کرامت انسان»؛
3.«آبادی زمین»؛
4.«پُربار کردن زمان»؛
5.شکلدهی به «زندگی توحیدی»
6.زمینهسازی برای «عروج آدمی به مرتبت قرب خدا».
🔻به باور این بنده، از مهمترین کارویژههای اجتماعی و علمی یکایک اعضای محترم مجلس خبرگان رهبری، تشریح و تبیین این اهداف و تبیین تمایزات نظام سیاسی اسلامی و قرآنی با نظامهای سیاسی رقیب به ویژه لیبرال دموکراسی در سطوح و لایههای مختلف اجتماعی است.
🔹البته پیشتر درباره بسیاری از این اهداف مطالب خوبی نوشته شده و تحقیقاتی در قالب کتاب و رساله انجام گرفته است. اما تا جایی که بنده میدانم،
اولاً، مطالعات تطبیقی و مقایسهای (به ویژه با نظام لیبرال دموکراسی) در این خصوص بسیار اندک و انگشتشمار بوده است؛
ثانیاً، ادبیات تولید شده در این زمینهها، بیشتر ادبیات داخلی و غالباً حوزهای بوده است و نه ادبیات جهانی (که الان مهمترین وظیفه، تشریح جهانی این مفاهیم و موضوعات از منظر حکمرانی اسلامی است)
ثالثاً، مطالعات انجام گرفته بیشتر جنبه تئوریک و نظری محض دارد، و کمتر نگاه کاربردی و سیاستی به این نوع مطالعات انجام گرفته است. به تعبیر دیگر، بیشتر کتابخانهای بوده است تا مدیریتی و سیاستگذارانه.
رابعاً، کارهای انجام شده در خصوص «عدالت» و «کرامت انسانی» و «سبک زندگی توحیدی» و امثال آن، بسیار کمشمارتر و حتی کممحتواتر از آن است که بتواند نیازها و تقاضاهای موجود در این خصوص را پاسخ دهد و قوت و قدرت نگاه اسلامی به این موضوعات را نسبت به نگاههای اومانیستی و لیبرالیستی نشان دهد؛
و خامساً، برخی از این اهداف، مثل «پر بار کردن زمان» برای نخستین بار است که از سوی رهبر حکیم و فرزانه انقلاب به عنوان یکی از اهداف مهم حکمرانی اسلامی، برجستهسازی شده است. به همین دلیل، نیازمند مطالعات تئوریک و کاربردی جدیٰتر و ضروریتری است. انتظار میرود اندیشمندان و دغدغهمندان نظام مردمسالاری دینی، و در رأس آنان، اعضای محترم مجلس خبرگان رهبری که مخاطب اصلی این پیام بودهاند، در این زمینه تبیینگری بیشتری داشته باشند.
#مردمسالاری
#حکمرانی
#سیاست
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
.
کمال طلبی و عقلانیت تنازل
🔹مرحوم آیت الله مجتهدی، از امام صادق (ع) نقل می کرد: «در دنيا جوياي چند چيز نباش که نخواهي يافت، در حالي که به آنها نيازمندي: عالمي که به علمش عمل کند، پس بي علم ميماني؛ علمي که بدون ريا باشد که در اين صورت، بدون عمل ميماني؛ غذايي که بدون شبهه باشد که بدون غذا ميماني؛ و دوستي که بي عيب باشد، که بي دوست ميماني.»
♦️بسیاری از انتخاب های ما در ساحت زندگی، با مضمون حدیث منطبق است. در هر انتخابی، باید تراز های عقلی و شرعی را مد نظر داشت و در عین حال متوجه بود که انتخاب بی عیب و نقض، غالبا ناممکن است و انسان اگر "کمال طلبی منفی" پیشه کند و مو را از ماست بکشد، درمانده می شود، در بن بست می افتد و گرفتار عقبگرد می شود.
🔹سال ها باید بگذرد تا شخصیت جامع الاطرافی مانند آیت الله شهید رئیسی در معرض انتخاب مردم قرار بگیرد. در انتخاب رئیس جمهور بعدی، اولا باید ملتزم بود مسیری که آن شهید برای هموار کردن مسیر پیشرفت پیمود، ادامه پیدا کند؛ ثانیا اگر شخصیتی در تراز آن شهید در میان ما نیست، منطقا باید تنازل کرد و کاستی ها را از طریق همدلی و هم افزایی جریان های وفادار به اسلام و انقلاب و ایران، جبران کرد.
♦️خداوند به این همدلی مخلصانه برکت می دهد. ما رمز موفقیت را می شناسیم؛ همان که خداوند وعده داده و ما شیرینی آن را بارها چشیده ایم:
💠"وَ مَن يَتَّقِ اللهَ يَجعَل لَهُ مَخرَجا وَ يَرزُقهَ مِن حَيثُ لا يَحتَسِب وَ مَن يَتَوَكَّل عَلَي الله فَهُوَ حَسبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمرِهِ قَد جَعَلَ اللهُ لِكُلِّ شَيئ قَدرا".
💠"الَّذِينَ كَفَرُوا وَصَدُّوا عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ أَضَلَّ أَعْمَالَهُمْ. وَالَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَآمَنُوا بِمَا نُزِّلَ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَهُوَ الْحَقُّ مِنْ رَبِّهِمْ كَفَّرَ عَنْهُمْ سَيِّئَاتِهِمْ وَأَصْلَحَ بَالَهُمْ".
🔻آنان که کفر ورزیدند و از راه خدا باز داشتند، خداوند اعمال شان را تباه ساخت؛ و کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند و به آنچه بر محمّد نازل شده و حقی از سوی پروردگارشان است، گرویدند، خداوند بدی هایشان را پوشاند و حال شان را اصلاح کرد.
💠 ... يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُرْكُمْ وَ يُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ.
🔻ای مؤمنان! اگر خدا را یاری کنید، خدا هم شما را یاری می کند و گام هایتان را استوار می سازد.
💠 ... ذَلِكَ بِأَنَّ اللَّهَ مَوْلَى الَّذِينَ آمَنُوا وَأَنَّ الْكَافِرِينَ لا مَوْلَى لَهُمْ. ... و لَنَبْلُوَنَّكُمْ حَتَّى نَعْلَمَ الْمُجَاهِدِينَ مِنكُمْ وَالصَّابِرِينَ وَ نَبْلُوَ أَخْبَارَكُمْ.
🔻این به سبب این است که خدا سرپرست و یاور کسانی است که ایمان آورده اند، و کافران را سرپرست و یاری نیست... به یقین ما شما را امتحان می کنیم تا مجاهدان از شما و صابران را مشخص نماییم، و اخبار شما را نیز [که اعمال و اسرار شماست] می آزماییم".
@Kayhan_Online
❇️تصور خطا و گناه کبیره
نظر صریح امام خامنهای درباره مواضعی که به ایشان نسبت داده میشود
مبادا کسی تصور کند که رهبری یک نظری دارد که برخلاف آنچه که به عنوان نظر رسمی مطرح میشود، در خفا به بعضی از خواص و خلّصین، آن نظر را منتقل میکند که اجراء کنند؛ مطلقاً چنین چیزی نیست. اگر کسی چنین تصور کند، #تصور_خطائی است؛ اگر نسبت بدهد، #گناه_کبیرهای انجام داده. نظرات و مواضع رهبری همینی است که صریحاً اعلام میشود؛ همینی است که من صریحاً اعلام میکنم.
۱۳۸۹/۰۵/۳۱
https://khl.ink/f/10683