شغل اوّل زن تربیت فرزند است.
نمیگوئیم شغل دیگر نداشته باشد، اسلام مانع نیست؛ اما اوّلین و اساسیترین و پراهمیتترین شغل زن، مادری است.
📚 رهبر معظم انقلاب
۱۳۶۰/۴/۶
#جوانی_جمعیت
#فرزندآوری
🆔 کانال سبک زندگی اسلامی
🇮🇷@monjiqoran
هدایت شده از عفاف گرایی
بسم الله الغیور
قسمت(86) درسنامه عفاف، ص214
♦️عفت گويايي(1)
زبان مهمترين ابزار آدمي در زندگي است كه انديشهها، احساسات و خواستههايش را در قالب الفاظ و كلمات به ديگران منتقل ميكند و از انديشهها، احساسات و خواستههاي ديگران نيز بوسيله همين قالبها آگاه ميشود. افزون بر اين، شيوه بيان، و آهنگ و لحنِ كلام نيز در شنونده تأثيری شگرف دارد و بهويژه آنگاه كه پاي شهوت بهميان آيد غريزه جنسي را برميانگيزد و لغزشگاهی خطرناك براي انسان ميشود. چنانكه قرآنكريم به اين واقعيت اشاره كرده و سفارش نموده به هنگام صحبتكردن با نامحرم، هم بايد درونمايه و محتواي كلام، سخنان شايسته و معروف باشد و هم شيوه بيان و آهنگِ كلام تحريككننده نباشد:
فَلا تَخْضَعنَ بِالْقَولِ فَيَطْمَعَ الذّي في قَلبهِ مَرَضٌ وَ قُلْنَ قَولاً مَعروفاً
پس [بههنگام صحبتكردن با نامحرم] رام و دلربا، و با ناز و عشوه سخن مگوييد تا آن كسي كه بيماردل است [تحريك شود و] طمع بورزد؛ و سخن معروف و شايسته بگوييد.
بنابراين بحث در عفت گويايي بر دو محور است:
1ـ عفتِ در آهنگ و لَحنِ كلام (بهمعنای پرهیز از سخن گفتنِ با ناز و عشوه و رام و دلربا)
2ـ عفتِ در درونمايه و محتواي كلام (بهمعنای پرهیز از بیان هر چیز منافی با عفت)
#زیست_عفیفانه_پیشران_تمدن_نوین_اسلامی
#بیانیه_گام_دوم_توصیه۷_سبک_زندگی
فایل p.d.f کتاب درسنامه عفاف در👇
@efaf_amin
هدایت شده از عفاف گرایی
بسم الله الغیور
قسمت(87) درسنامه عفاف، ص214
♦️عفت گويايي(2)
محور دوم بحث -عفتِ در درونمايه و محتواي كلام- مصاديق گوناگون دارد كه ابتدا فهرست آن بيان ميشود و سپس توضيح مختصر آن تقديم مخاطبان ارجمند ميگردد:
الف) پرهیز از چينشِ نادرستِ كلمات و جملات
ب) پرهيز از وصف زيبايي نامحرمان
پ) پرهيز از واژههاي منافي عفت
ت) پرهيز از شكستن حريمها در صدا زدن
ث) پرهيز از شوخيهاي كلامي
ج) پرهيز از سلام دادن به جوانِ نامحرم
الف) پرهیز از چينش نادرستِ كلمات و جملات
چينش كلمات بايد بهگونهاي باشد كه نامحرم را به خيالات واهي نكشاند و به وسوسه نياندازد كه نمونه بارزش، كيفيت سخن گفتن دختر شعيب(ع) با موسي(ع) است. پس از آنكه موسي(ع) به دختران شعيب(ع) كمك نمود و گوسفندان آنان را سيراب كرد، دختر فرزانه شعيب، به دستور پدرش، با حُجب و حیای فراوان، نزد موسي(ع) آمد و گفت:
قالَت إنَّ أبِي يَدعُوكَ لِيَجزِيَكَ اَجرَ ما سَقَيتَ لَنَا
پدرم شما را فرا ميخواند تا براي آب دادن به گوسفندانِ ما، پاداشت دهد.
در اينجا نحوه سخن گفتن و چينِش واژهها بسيار حائز اهميت و قابل توجه است؛ او نميگويد: به خانه ما بيا! چرا كه ممكن است در ذهنِ جوانِ نامحرم، افكارِ ناروا خطور كند و گمان بَرَد اين دعوت از سوي دختر بوده است! و بدين ترتيب وسوسه شود! بلكه ميگويد: پدرم تو را دعوت كرده، تا خاطر جوان از هر جهت جمع باشد!
و نيز توضيح ميدهد كه اين دعوت فقط براي آن است كه مزدِ آب دادنِ تو را بپردازد نه چيز ديگر! تا اين جوان را خيالات بر ندارد و پندار نابجا نبرد و فضاي ذهن و فکرش آلوده نگردد!
@efaf_amin
هدایت شده از عفاف گرایی
بسم الله الغیور
قسمت(88) درسنامه عفاف، ص215
♦️عفت گويايي(3)
ب) پرهيز از وصف زيبايي نامحرمان
يكي ديگر از مصاديق عفت گويايي و پيشگيري از انحرافات اخلاقي، پرهيز از وصف زيبايي نامحرمان است. يعني نبايد زيباييهاي زني را براي مردي، و زيباييهاي مردي را براي زني وصف كرد تا فريفته و شيفته گردند و به بزهكاري بيفتند. چنانكه رسول خدا(ص) ميفرمايد:
وَ منْ وَصَفَ إمْرَأةً لِرَجُلٍ فَافْتَتِنَ بِها الرَّجُل وَ أَصَابَ مِنْهَا فَاحِشَةً لَمْ يَخْرُجْ مِنَ الدُّنْيَا إِلَّا مَغْضُوباً عَلَيْهِ وَ مَنْ غَضِبَ اللَّهُ عَلَيْهِ غَضِبَ عَلَيْهِ السَّمَاوَاتُ السَّبْعُ وَ الْأَرَضُونَ السَّبْعُ وَ كَانَ عَلَيْهِ مِنَ الْوِزْرِ مِثْلُ الَّذِي أَصَابَهَا ... .
كسي كه زيباييهاي زني را براي مردي توصيف كند و در نتيجه آن مرد شيفته و فريفته آن زن گردد و مرتكب فحشاء شود آنكس (گوينده وصف) از دنيا نميرود مگر اينكه مورد خشم خداوند است. و كسي را كه خداوند بر او خشم گيرد آسمانها و زمينهاي هفتگانه بر او خشم گيرند و براي اوست همانند گناه آن مردي كه مرتكب فحشاء شده است.
ديگر اينكه به فرموده حضرت: زن نبايد كارها و رازهاي جنسي خود با همسرش را، براي زني ديگر بيان كند. چه اينكه اين ميتواند زمينهساز انحرافات اخلاقي شود. «وَ نَهي أنْ تُحَدِّثَ المرأةُ المرأةَ بِما تَخْلوا بِه مَعَ زَوجِها».
#زیست_عفیفانه_پیشران_تمدن_نوین_اسلامی
#بیانیه_گام_دوم_توصیه۷_سبک_زندگی
فایل p.d.f کتاب درسنامه عفاف در👇
@efaf_amin
هدایت شده از عفاف گرایی
بسم الله الغیور
قسمت(89) درسنامه عفاف، ص216
♦️عفت گويايي(4)
پ) پرهيز از واژهها و سخنان منافي عفت
ديگر از مصاديق عفت گويايي و پيشگيري از انحرافات اخلاقي، پرهيز از واژهها و سخنان منافي عفت است كه نبايد در گفتگوها و بهويژه در گفتگوي با نامحرمان بهكار برده شود. زيرا حيا را از بين ميبرد و حريمها را ميشكند.
در جریان داستان یوسف(ع) و زلیخا میبینیم که زلیخا بیعفتی به خرج داد و یوسف(ع) را به ارتباط نامشروع فرا خواند لیکن یوسف(ع) بهشدت مقاومت ورزید و با صراحت او را از خود نا امید کرد.
وَرَاوَدَتْهُ الَّتِی هُوَ فِی بَیتِهَا عَنْ نَفْسِهِ وَغَلَّقَتِ الْأَبْوَابَ وَقَالَتْ هَیتَ لَكَ قَالَ مَعَاذَ اللَّهِ
و آن زن که یوسف در خانه او بود، از او تمنای کامجویی کرد؛ درها را بست و گفت: «بیا (بسوی آنچه برای تو مهیاست!)» [یوسف] گفت: پناه میبرم به خدا! او صاحب نعمت من است؛ مقام مرا گرامی داشته؛ مسلما ظالمان رستگار نمیشوند!
ناگفته نماند كه تماسهاي تلفني و ارتباط اينترنتيِ ناشايست همانند: چَت، پيامكهاي حاكي از عشق و علاقه، نمادها و شکلکها، كلمات و جملات و نامههاي عاشقانه نيز در همين راستا قابل ارزيابي و بررسي ميباشد که در صورت مواجهه باید یوسفوار جواب ردّ و دندان شکن داد چرا که در غیر اینصورت عاقبتی ناخوشایند رقم خواهد خورد! چه اينكه بسياري از دختران و پسراني كه پيش از ازدواج، يا پس از ازدواج! ارتباطهاي اينچنيني داشتهاند، دچار تنشها و چالشهاي سخت خانوادگي شدهاند و بدبينيها، درگيريها و جدایی و طلاق زندگي آنان را آشفته و تيره ساخته!
@efaf_amin
هدایت شده از عفاف گرایی
بسم الله الغیور
قسمت(90) درسنامه عفاف، ص216
♦️عفت گويايي(5)
ت) پرهيز از شكستن حريمها در صدا زدن
يكي ديگر از مصاديق عفت گويايي پرهيز از شكستن حريمها در صدا زدن يكديگر است، خواهر و برادر، پدر و دختر، پسر و مادر، براي صدا زدنِ يكديگر از نام كوچك استفاده ميكنند حتي ممكن است ميان زن و شوهر از الفاظي كه حاكي از عشق و علاقه باشد استفاده گردد، ليكن نامحرمان بايد حريم نگه دارند و در صحبت كردن و صدا زدن همانند همسر و بستگان درجه يك، خودماني و صميمي نشوند. چرا كه خودماني شدن زن و مرد نامحرم، ميتواند به حريم عفاف آنان آسيب برساند و آنها را تحریک کند و بلغزاند.
متأسفانه صميمي و خودماني شدن برخي از سلبریتیها و مجريان برنامههاي صدا و سيما با نامحرمان، در همين راستا قابل ارزيابي است؛ بهويژه كه جنبه الگو دهي و رفتارسازي نيز دارد.
و همینگونه هستند بعضی از گزارشگران، خبرنگاران و مصاحبه کنندگان!!
#زیست_عفیفانه_پیشران_تمدن_نوین_اسلامی
#بیانیه_گام_دوم_توصیه۷_سبک_زندگی
فایل p.d.f کتاب درسنامه عفاف در👇
@efaf_amin
هدایت شده از عفاف گرایی
بسم الله الغیور
قسمت(91) درسنامه عفاف، ص217
♦️عفت گويايي(6)
ث) پرهيز از شوخيهاي كلامي
آنگاه كه غم و اندوه و افسردگي به سراغ انسان ميآيد و فشارهاي زندگي تاب و توان آدمي را ميربايد، شوخي و مزاح ميتواند سرور و شادي پديد آورد و اندكي از بار غم و فشار بكاهد.
ليكن مزاحها انواع گوناگون دارد كه بخشي از آنها نامشروعاند و با عفت و پاكدامني سازگاري ندارند كه بيگمان بايد از آنها پرهيز شود؛ بهويژه آنگاه كه پاي نامحرمي در ميان باشد. چنانكه رسول خدا(ص) ميفرمايد:
مَنْ فاكَهَ إمرَأةً لا يَمْلِكُها حَبَسَهُ اللهُ بِكُلِّ كَلِمَةٍ كَلَّمَها في الدُّنيا ألْفَ عامٍ
هر كه با زني نامحرم، شوخي كند خداوند او را براي هر كلمهاي كه در دنيا با او سخن گفته هزار سال [در آخرت] زنداني خواهد كرد.
بدون شك يكي از مصاديق اينگونه شوخيها، همان متلكگويي است كه متأسفانه برخي گرفتار آنند و همواره فضاي عفت عمومي جامعه را آلوده ميكنند و گاه براي خود و ديگران درد سر و خطر ميآفرينند!
ديگر از مصاديق اينگونه شوخيها، شوخيهاي مجريان برخي از برنامههاي سراسر مسخره و مُضحِك بعضي از شبكههاي راديو و تلويزيون ميباشد كه اميد است براي آن چاره انديشي كنند چرا كه جنبه الگودهي و رفتارسازي آن غير قابل انكار بوده و زیبنده جامعه اسلامی و انسانی نمیباشد.
#زیست_عفیفانه_پیشران_تمدن_نوین_اسلامی
#بیانیه_گام_دوم_توصیه۷_سبک_زندگی
فایل p.d.f کتاب درسنامه عفاف در👇
@efaf_amin
هدایت شده از عفاف گرایی
بسم الله الغیور
قسمت(92) درسنامه عفاف، ص217
♦️عفت گويايي(7)
شوخي و تعطيلي كلاس درس!!
مسئله رعايت عفت در كلام، و شوخي نكردن با نامحرمان، بهاندازهاي اهميت دارد كه در صورت عدم رعايت آن، حتي سزاوار است كلاس علمآموزی، تعطيل شود. چنانكه يكي از شاگردان امام باقر(ع) بهنام «ابي بصیر« ميگويد:
كُنْتُ أُقْرِئُ امْرَأَةً كُنْتُ أُعَلِّمُهَا الْقُرْآنَ فَمَازَحْتُهَا بِشَيْءٍ فَقَدِمْتُ عَلَى أَبِي جَعْفَرٍ ع فَقَالَ لِي أَيَّ شَيْءٍ قُلْتَ لِلْمَرْأَةِ (فَغَطَّيْتُ وَجْهِي) فَقَالَ لَا تَعُودَنَّ إِلَيْهَا.
من به زني، قرآن آموزش ميدادم، يكبار به شوخي چيزي به او گفتم؛ هنگامي كه نزد امام باقر(ع) آمدم حضرت مرا بازخواست نمود و فرمود: به آن زن چه گفتي؟! من [از شرم] صورتم را پوشاندم. حضرت فرمود: ديگر هرگز به سراغ او نرو [و كلاس آموزش قرآن را كه مورد پسند دين است تعطيل كن!].
ناگفته نماند كه متأسفانه در برخي از معاشرتها و در برخي از ميهمانيها و در كنار برخي از سفرههاي مختلط، اينگونه شوخيها و مزاحهاي آلوده به گناه مشاهده ميشود كه ميتواند پيآمدهاي زيانبار براي خانوادهها و بهويژه براي فرزندان آنها داشته باشد.
پس بهتر آن است كه مجلسها و سفرهها را جدا كنند تا هم مردها و هم زنها در معاشرت و صحبت كردن و غذا خوردن راحتتر باشند و هم از انحراف و گناه و عقوبت مصون بمانند.
#زیست_عفیفانه_پیشران_تمدن_نوین_اسلامی
#بیانیه_گام_دوم_توصیه۷_سبک_زندگی
فایل p.d.f کتاب درسنامه عفاف در👇
@efaf_amin
هدایت شده از عفاف گرایی
بسم الله الغیور
قسمت(93) درسنامه عفاف، ص218
♦️عفت گويايي(8)
ج) پرهيز از سلام دادن به جوانِ نامحرم
يكي از نشانههاي ادب و احترام و فروتني، سلام گفتن به ديگران است كه آثار بسيار مفيد رواني و اجتماعي در پي دارد و اجر و پاداش فراوان براي سلامدهنده قرار داده شده است. چنانكه اميرمؤمنان(ع) ميفرمايد:
لِلسّلامِ سَبعونَ حَسَنَةً، تِسْعَةٌ و سِتُّونَ لِلْمُبتدي وَ واحِدَةٌ لِلرّادِّ .
سلام هفتاد پاداش دارد كه شصتونُه تاي آن براي سلامكننده است و يكي براي جوابدهنده.
ليكن از آنجا كه حفظ عفاف و پاكدامني ارزش و اهميت والاتري دارد در روايات اسلامي از سلام گفتن به زنان جوان نهي شده است. چنانكه حضرت در حديثي ديگر ميفرمايد:
لاتَبْدَأُوا النِّساءَ بِالسِّلامِ وَ لاتَدَعُوهُنَّ إلَي الطَّعامِ.
در سلام دادن به زنان (نامحرم) پيشدستي نكنيد (آغازگر سلام نباشيد) و آنان را بر سر سفره طعام فرا نخوانيد.
در روایتی از امام صادق(ع) آمده که رسول خدا(ص) به زنها سلام ميكرد و آنها جواب سلام حضرت را ميدادند و اميرمؤمنان(ع) نيز به زنها سلام ميكرد اما دوست نداشت به زنان جوان سلام كند و ميفرمود:
أتَخَوَّفُ أن يُعجِبَني صَوتُها فَيَدْخُلَ عَلَيَّ أكثَرُ ممّا طَلَبتُ مِنَ الاجْرِ.
ميترسم صدايشان مرا خوش آيد و از اين راه زياني متوجه من گردد كه بيش از پاداش سلام كردن باشد.
ناگفته نماند امام صادق(ع) در ادامه همين حديث خاطر نشان ميكنند كه علي(ع) اينرا براي ديگران گفته، گرچه از خود تعبير فرموده است.
آري مقام و منزلت معنوي علي(ع) والاتر از آن است كه از صداي يك زن متأثر گردد.
@efaf_amin
هدایت شده از عفاف گرایی
بسم الله الغیور
قسمت(94) درسنامه عفاف، ص219
♦️عفت گويايي(9)
خاطرهاي از امام خميني(رض)
دختر امام خميني(رض) ميگويد:
من پانزده ساله بودم كه آقاي اشراقي با خواهرم ازدواج كرد و داماد ما شده بود. يك روز ما دعوت داشتيم منزل ايشان، همينجور كه من و آقا (امام) با هم وارد شديم، ديدم آقاي اشراقي ميآيند استقبال، [از كنار] يك باغچه بود كه ما داشتيم جلو ميرفتيم، من گفتم سلام بكنم؟ امام(رض) گفتند: واجب نيست. رويم نشد كه سلام نكنم، زدم و از تو باغچه رد شدم كه با آقاي اشراقي روبهرو نشوم!
خاطرهای دیگر و عجیبتر!
دختر امام خميني(رض) ميگويد:
حتى مادرم (زن امام)، وقتى آقا را گرفتند [در سال42 دستگیر کردند] و تركيه بردند؛ يعنى چهل سال بعد از زندگیشان، اولين سلام را به برادر شوهرشان كردند! آنهم وقتى بود كه عمويم مىخواستند به تركيه خدمت آقا بروند. آمدند از پشت در گفتند: «مىخواهم با خود خانم صحبت كنم، اگر بخواهند پيغامى بدون واسطه براى آقا داشته باشند» كه مادرم ناچار شدند سلام كنند!
#زیست_عفیفانه_پیشران_تمدن_نوین_اسلامی
#بیانیه_گام_دوم_توصیه۷_سبک_زندگی
فایل p.d.f کتاب درسنامه عفاف در👇
@efaf_amin
هدایت شده از عفاف گرایی
بسم الله الغیور
قسمت(95) درسنامه عفاف، ص220
♦️عفت گويايي(10)
گفتگو با نامحرمان از ديدگاه روايات
از آنجا كه انسان موجودي اجتماعي است نياز به گفتگو با ديگران دارد تا افكار و انديشهها، احساسات و عواطف، و خواستهها و نيازهايش را با ديگران در ميان نهد. عقدههاي دلش را بگشايد. و از آلام و دردهايش بكاهد. ليكن براي رسيدن به اين هدفها، حق ندارد از طريق سخنگفتن به حريم و قلمرو عفاف ديگران وارد شود و آنها را تحريك كند. چنانكه رسولخدا(ص) به هنگام بيعت با زنان، از آنان پيمان گرفت كه با نامحرمان سخن نگويند.
أنَّهُ كانَ مِمّا يَأخُذُ عَلي النِّساءِ في البَيعَة: أن لا يَتَحدَّثنَ مَعَ الرجالِ إلّا ذا مَحْرَم.
حضرت در حديثي ديگر، صحبت كردن زنان، با نامحرمان را ممنوع نمودند مگر آنكه ناچار باشند، كه در اين هنگام هم بيش از پنج كلمه سخن گفتن با نامحرم را روا ندانستند.
وَ نَهي أنْ تَتَكَلَّمَ الْمَرأَةُ عِنْدَ غَيرِ زَوجِها وَ غَيرِ ذِي مَحْرمٍ مِنْها اَكْثَرَ مِنْ خَمس كَلَماتٍ مِمّا لا بُدَّ لَها مِنْه.
البته منظور آن است كه به هنگام ضرورت، با چند كلمه مختصر مقصود خود را بيان كنند.
و نيز فرمودند:
اَرْبَعٌ يُمتنَ الْقَلْبَ ...كَثْرَةُ مُناقِشَةُ النِّساءِ، يعني مُحادَثَتُهُنَّ... .
بسيار سخنگفتن با زنان، دل را ميميراند.
#زیست_عفیفانه_پیشران_تمدن_نوین_اسلامی
#بیانیه_گام_دوم_توصیه۷_سبک_زندگی
فایل p.d.f کتاب درسنامه عفاف در👇
@efaf_amin
هدایت شده از عفاف گرایی
📣 لینک فایلهای صوتی سلسله مباحث #زیست_عفیفانه
بر اساس کتاب #درسنامه_عفاف
ارائه کننده: حجت الاسلام محمد چنارانی
به اهتمام #کانون_فرهنگی_تبلیغی_امین
1. ضرورت طرح مباحث عفافگرایی و پاکدامنی
https://eitaa.com/efaf_amin/2748
🔵 بخش نخست: درآمدی بر عفافگرایی
2. فواید عفافگرایی از دیدگاه فطرت و قرآن کریم
https://eitaa.com/efaf_amin/2749
3. فواید عفافگرایی از دیدگاه روایات اسلامی و جامعهشناسی
https://eitaa.com/efaf_amin/2751
4. فواید عفافگرایی از دیدگاه روانشناسی
https://eitaa.com/efaf_amin/2752
5. زیانهای جسمی روانی و علمی فرهنگی انحرافات اخلاقی
https://eitaa.com/efaf_amin/2756
6. زیانهای اجتماعی و سیاسی انحرافات اخلاقی
https://eitaa.com/efaf_amin/2758
7. زیانهای اقتصادی و ملی و معنوی انحرافات اخلاقی
https://eitaa.com/efaf_amin/2765
🔴 بخش دوم: شیوههای عفافورزی
8. رعایت عفت بینایی
https://eitaa.com/efaf_amin/2768
9. رعایت عفت بینایی (2)
https://eitaa.com/efaf_amin/2773
10. رعایت عفت گویایی
https://eitaa.com/efaf_amin/2774
11. رعایت عفت شنوایی
https://eitaa.com/efaf_amin/2775
12. رعایت عفت شنوایی (2)
https://eitaa.com/efaf_amin/2776
13. رعایت عفت چشایی
https://eitaa.com/efaf_amin/2777
14. رعایت عفت بویایی
https://eitaa.com/efaf_amin/2778
15. رعایت عفت بساوایی
https://eitaa.com/efaf_amin/2796
16. رعایت عفت بساوایی(2)
https://eitaa.com/efaf_amin/2799
17. رعایت عفت در پوشش
https://eitaa.com/efaf_amin/2803
18. رعایت عفت در پوشش(2)
https://eitaa.com/efaf_amin/2805
19. رعایت عفت در پوشش(3)
https://eitaa.com/efaf_amin/2806
20. رعایت عفت در پوشش(4)
https://eitaa.com/efaf_amin/2808
21. رعایت عفت در خلوت
https://eitaa.com/efaf_amin/2809
22. رعایت عفت در اختلاط و معاشرت
https://eitaa.com/efaf_amin/2810
23. رعایت عفت در معماری
https://eitaa.com/efaf_amin/2811
24. رعایت عفت در رفتار
https://eitaa.com/efaf_amin/2827
25. رعایت عفت در اندیشه و خیال
https://eitaa.com/efaf_amin/2830
26. رعایت عفت در عشق و دوستی و ارتباط
https://eitaa.com/efaf_amin/2832
27. رعایت عفت در عشق و دوستی و ارتباط (2)
https://eitaa.com/efaf_amin/2834
🟢 بخش سوم: یاریکنندهها در عرصه عفافگرايي
28. دعا و عفافگرایی
https://eitaa.com/efaf_amin/2840
29. روزهداری و عفافگرایی
https://eitaa.com/efaf_amin/2843
30. بهپاداری نماز و عفافگرایی
https://eitaa.com/efaf_amin/2845
31. معادباوری و عفافگرایی
https://eitaa.com/efaf_amin/2849
32. محبت الهی و عفافگرایی / زیارت اولیای الهی و عفافگرایی
https://eitaa.com/efaf_amin/2855
سلسله مباحث زیست عفیفانه نیاز مبرم جامعه امروز و بهویژه جوانان ماست.
در این جنگ تمدنیِ با غرب، که در پی گسترش انقلاب جنسی در دهکده جهانی است، ما نیز چارهای جز گسترش زیست عفیفانه در جامعه نداریم.
بنابراین در صورت امکان این پست را لطفا در گروهها و کانالهای مختلف منتشر کنید.
باتشکر
#عفافگرایی
#کانون_فرهنگی_تبلیغی_امین
#زیست_عفیفانه_پیشران_تمدن_نوین_اسلامی
#بیانیه_گام_دوم_توصیه۷_سبک_زندگی
فایل p.d.f کتاب درسنامه عفاف در کانال عفافگرایی پین و سنجاق شده👇
@efaf_amin