#فلسفه_کودک
برای کشف راه حل مسائل درکنار کودک باشید نه جلوتر از او!
برای حل معماها یا تحلیل یک موضوع همراه با کودک راه های مختلفی را امتحان کنید، تا کودک بیاموزد که در برخورد با مشکلات راهکارهای مختلفی را امتحان کند، حتی اگر دیگران آن راهها را نیازموده باشند، چون تفکر خلاق یعنی بدست آوردن ایدههای تحلیلی متفاوت و منحصربفرد
مجتمع علمی عمارت دانایی 👇
http://eitaa.com/EmarateDanai
در کل تلویزیون نگاه نمیکنم ولی امشب اتفاقی قسمتی از فیلم مهیارعیار رو دیدم صحنه ای بود که کتاب قانون ابن سینا نسخه اصلی رو فروخته بودند به یک فرد خارجی و یک نفر که اون رو دزدیده بود وقتی داشتن کتاب رو از زیرزمین خونهش برمیداشتند میگفت من رو اعدام کنید ولی کتاب رو از ایران خارج نکنید.
یاد مطلبی از علامه حسن زاده افتادم که بیان میکردند زمانی یک نفر بهم مراجعه کرد و یک نسخه خطی نفیس و کمیاب رو آورده بود برای فروش، بهش گفتم کتاب ارزشمندی هست و قیمتی هم که میفرمایید قیمت معقولی هست ولی چون هزینه زیاد هست نمیتوانم کتاب رو از شما بخرم پیش فلان شخص که مسولیت خرید این کتابها رو در کشور برعهده دارد بروید و بگویید حسن زاده شما را فرستاده و نسخه مورد تایید ایشان هست به هر قمیت که فرمودند خریداری کنید.
علامه بیان میکردند که بعد از مدتی که پیگیر کتاب شدم دیدم که از ایشان نخریدهاند و کتاب فروخته شده به یک فرد خارجی و کتاب از ایران خارج شده و ایشان چقدر حسرت میخوردند که چقدر از نسخه های کتابهای مهم از کشور بابت بیکفایتی برخی از افراد از دستمان رفت.
آه و صد افسوس از این همه بی توجهی...
مجتمع علمی عمارت دانایی 👇
http://eitaa.com/EmarateDanai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقدیم به تمام مادران که عاشقانه و با تمام وجود فرزندانشان را دوست میدارند😍😉
مجتمع علمی عمارت دانایی 👇
http://eitaa.com/EmarateDanai
#فلسفه_کودک
#تفکر_انتزاعی
وقتی درک انتزاعی ضعیف باشد، ادبیات را نمی توانیم درک و بشناسیم و به همین دلیل نمی توانیم حافظ و شاهنامه بخوانیم. تمام ادبیات ما سرشار از تمثیل و اسطوره است. ما این زبان را نمی شناسیم و فقط می گوییم مگرمیشود گرز رستم هفتاد من بوده باشد؟ در صورتی که به نظر من رستم وجود خارجی نداشته و او مظهر قدرت است همچنین سهراب سمبل و تمثیل غرور جوانی است. وقتی این زبان را نشناسیم نمی توانیم با آن اثر ارتباط برقرار کنیم و به دنبال انتقاد و نفی آن می رویم ما این ها را متوجه نمی شویم چون فقط به شکل توجه داریم نه به محتوا.
حال بچه ها این زبان را به خوبی متوجه می شوند اما از دوره ی ادراکی به بعد با کمک آموزش مستقیم ذهنشان را می بندیم و آن ها هم آرام آرام از مطالعه جدا می شوند. توجه داشته باشیم که این ساختار اصلاً ربطی به سواد و تحصیلات ندارد آدم بی سواد هم می تواند این ساختار را داشته باشد و ما در طول تاریخ بسیار داشتیم که بی سواد ولی خردمند بودند؛ تحصیلات این ساختار را غنی تر می کند نه این که آن را بسازد.
ما هنر را خوب درک نمی کنیم، نقاشی، تلویزیون، تئاتر و... چرا نقاشی را درک نمی کنیم؟ چون تحریک بینایی و ادراک بینایی ما پایین است. زیر ساخت ها درست شکل نگرفته اند. و حال می آییم و می خواهیم نقاش بشیم! تکنیک را می آموزیم ولی روح آن هنر را درک نخواهیم کرد. فیلم ها و تئاترها و موسیقی حال ما گویای این مشکل است چون ما هنوز نتوانستیم یک شیدا یا نی داوود و یا یک ابوالحسن صبا ی دیگر بسازیم. چون بچه های ما فقط حفظ می کنند ما اگر چرایی را پیدا کنیم چگونگی خودش پیدا می شود. یک ذهن با ساختار درست و متعادل مملو از چرای بی جواب و ابهام است.
چه قدر چراهای بی جواب در ذهنمان هست، چه قدر نمی دانم در ذهن داریم؟ تا ذهن ما چرای بی جواب نداشته باشد رشد نمی کند؛ ذهن بچه ها بی نهایت چرای بی جواب دارد و ما فقط سعی می کنیم جواب بدیم که آخرسر مثل خود ما بشوند. یعنی توانایی استفاده از ذهن را از دست می دهند. مابه سؤال ها فوری جواب می دهیم، برای همه ی پرسش ها در هر زمینه جوابی داریم و اصلاً حاضر نیستیم بگیم نمی دانم و برای به دست آوردن جواب تحقیق کنیم.
آدم های زیبا و دوست داشتنی، به صورت تصادفی به وجود نمیآیند
زیباترین و دوست داشتنی ترین انسانهایی که میشناسیم،
آنهایی هستند که با شکست آشنا شدهاند،
آنهایی که رنج را تجربه کردهاند،
آنهایی که از دست دادن را تجربه کردهاند،
آنهایی که پس از این رویدادهای دشوار دوباره مسیر خود را به سمت زندگی پیدا کردهاند،
این افراد، زندگی را به شکل متفاوتی میفهمند،
آن را به شکل متفاوتی تحسین میکنند
و نیز به شکل متفاوتی حس میکنند
به همین دلیل ،
آرامترند و دوست داشتن و محبت به دغدغهشان تبدیل میشود.
اینها را میتوان همدم لحظات دلگرفتگی دانست و در کنارشان به اندکی آرامش رسید
اینها یک روزه اینقدر آرامشبخش نشدهاند بلکه سالها سختی درون را چشیدهاند تا امروز اینچنین میتوانند همدم تنهایی ماها شوند...
◍⃟⚘🍃࿐💕
مجتمع علمی عمارت دانایی 👇
http://eitaa.com/EmarateDanai
ثبتنام کلاس فلسفه کودک مخصوص نوجوانان
🌿 محوریت مباحث این دوره #هدفگذاری و #موانع_رشد علمی و اجتماعی در نوجوانان میباشد
🔰نوجوانی، مهمترین و حساسترین دوران زندگی هر فرد است؛ و همین حساسیت آن است که به اهمیت هدفگذاری صحیح میافزاید.
از دلایل مهم دیگر، که هدفگذاری در نوجوانی را با اهمیت میکند، ورود به دوران جدیدی از زندگی است، که در این دوران اتفاق میافتد؛ کم کم متوجه افزایش مسئولیتهای فردی، خانوادگی و اجتماعی خود میشوید. حس استقلال پیدا میکنید و استرس برای داشتن یک زندگی بدون دغدغه ونگرانی در آینده است.
کلاس این گروه سنی روزهای دوشنبه ساعت ۸شب مخصوص دختران میباشد
جهت ثبت نام به شخصی پیام دهید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
#توسعه_فردی
#فلسفه_کودک
#هدفگذاری
چقدر #آلن_دوباتن در این کلیپ زیبا در مورد موفقیت افراد صحبت میکنه در دوره اخیر #کلاس_فلسفه_کودک در مورد این مدل موفقیت با بچهها زیاد صحبت کردم و در دوره جدید ادامه همین مبحث رو خواهیم داشت.
متاسفانه موفقیتهایی که برای ما تعریف کردند و ما هم برای فرزندانمان تعریف میکنیم یا جامعه آن را تعریف میکند باعث بسیاری از ناکامیها میشود چون اکثر اوقات آن مسیر موفقیت مروبط به ما نیست و ما آن را از تفکر دیگران و جامعه گرفتهایم و الان چندین جلسه هست که دارم به بچهها کمک میکنم که بتونن به این نگرش موفقیت شخصی خود دست پیدا کنند.
هرکدام از ما منحصر بفرد هستیم ولی چون در مسیرهای موفقیت دیگران حرکت کردیم تبدیل به افراد معمولی شدیم وگرنه اگر هرکسی در مسیر خود قرار میگرفت امروز دنیای متفاوتی را تجربه میکردیم
حداقل امروز که شمای والدین از این موضوع آگاه شدین به فرزندتان کمک کنید که مسیر موفقیت خودش را بر اساس شخصیت و ذات خودش مشخص کند نه بر اساس تبلیغات و نگرش جامعه
باغبانی استاد دانشگاه پژوهشگر
.
مجتمع علمی عمارت دانایی 👇
http://eitaa.com/EmarateDanai
#فلسفه_کودک
🔰هفته قبل کلاس نوجوانان در مورد موانع پیشرفت صحبت و گفتگو داشتیم یکی از بچهها در مورد مانع رشدش در رفتن به تیم ملی میگفت که حدود چندین سال هست که به دلیل یک مانع خاص در وجود خودش در اردوی انتخابی تیم ملی جوانان نمیتونه عملکرد خوبی داشته باشه به سبک فلسفه کودک در کلاس در موردش صحبت شد و چون در این مدل تحلیلها کلاس فلسفه کودک خود فرد به روش #تفکر_انتقادی تحلیل انجام میدهد، در نهایت خودشان به این نتیجه میرسند که باید چگونه رفتار کنند، نه اینکه به آنها گفته شود که اینچنین رفتار کنید، و این تفاوت مهم فلسفه کودک میباشد با شبکههای آموزشی دیگر
🔰دیشب که جلسه اول دوره جدید بود با یک هیجان خاصی میگفت بالاخره بعد از ۵سال موفق شدم بابت تحلیلی که در جلسه قبل رخ داد تونستم اون مانع رو در روز تمرین انتخابی تیم ملی در وجودم خودم بعد از چند سال برطرف کنم و بالاخره به #اردوی_دوم تیم ملی دعوت شدم. تمام وجودم مملو از شعف شد وقتی دیدم فلسفه کودک اینچنین ابعاد مختلف زندگی بچهها رو حتی در موفقیتهای ورزشی هم رشد میدهد.
🔰خوشحالم که از پا ننشیتم و بعد حدود ۱۰سال کار با بچهها اینچنین تفکر و فلسفه کودک داره باعث رشد بچهها میشه.
ادامه خواهم داد تا روزی که تفکر را بصورت گسترده بتوانم گسترش دهم تا بیشتر بچهها از این نیرو اندیشه به موفقیتهای بزرگ برسند
باغبانی
مجتمع علمی عمارت دانایی 👇
http://eitaa.com/EmarateDanai
خلاقیت
#خلاقیت هم مانند #هوش از واژههایی است که بسیار مورد علاقه ی والدین است و متأسفانه جامعه ی امروز ما درک درستی از آن ندارد. خلاقیت با هوش متفاوت است، حتی مرکزشان در مغز هم متفاوت است. مرکز هوش نیمکره ی چپ و مرکز خلاقیت نیمکره ی راست است. کشف و پردازش کار هوش هستند و ابداع کار خلاقیت، خلاقیت یعنی تولید. هوش مهارت پردازش است و خلاقیت قدرت تولید.
ممکن است که ما مهارت پردازش را به دست نیاوریم ولی همه ی ما قدرت تولید را داریم .
🔰 هوش و خلاقیت لازم و ملزوم هستند هرکدام بدون دیگری ناقص است. یکی از مشکلات ما در خانواده ها و جامعه و سیستم آموزشی این است که این دو را از هم جدا می کنیم یعنی معیارهای ما خلاقیت و هوش را از هم جدا می کند.
هوش و خلاقیت با هم چهارنوع ترکیب می سازند:
1- خلاقیت و هوش هر دو پایین هستند
2- خلاقیت بالا، هوش پایین
3- هوش بالا، خلاقیت پایین
4_هوش و خلاقیت هر دو بالا
بچه های باهوش ولی بدون خلاقیت بچه هایی به شدت وظیفه شناس، درس خوان، مؤدب و همراه هستند و بسیار مورد علاقه ی معلم ها هستند. اما تحمل کوچکترین شکست را ندارند و اگر نمرهی 20 شان 19 شود دق می کنند. این بچه ها را والدین هم خیلی دوست دارند. در حالی که بهترین ترکیب حالت بچه های باهوش و خلاق است. این بچه ها خیلی راحت نیستند. برای این که بچه های خلاق داشته باشید باید آماده باشید، کودک متعادل و کودک آرزوها، کودک سختی است اگر برای پرورش مراحل بعدی این کودک آماده نباشید اذیت خواهید شد چون اصلاً بچه های راحتی نیستند.
ادامه دارد...
مجتمع علمی عمارت دانایی 👇
http://eitaa.com/EmarateDanai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این روایت پربرکت رو تقدیم میکنم به تمام مادران عزیز که وجودشان سراسر برکت است و عشق
چند بار این کلیپ رو دیدم و اشک ریختم از بس ارزش و مقام مادر در این روایت حضرت رسول صلوات الله علیه زیبا بیان میکند
ارزش زن و مادر در دین اسلام اینگونه است بالاترین ارزشمندی زن را میتوان در دین اسلام یافت.
🔰امروز کتاب ژرفای زن بودن که بصورت دستجمعی با تعدادی از مادران عزیز میخواندیم به اتمام رسید کتابی که خانم #مورداک بصورت تلنگری ارزشمند نسبت به جایگاه زن در جامعه به آن پرداخته است و امروز که نظرات مادران رو نسبت به خودشان بعد از خواندن کتاب میشنیدم بسیار خوشحال بودم که توانسته بودم با راهاندازی این جمع #کتابخوانی این چنین نکرشیهایی را در مادران بوجود بیاورم
🔰نگاهم این است اگر بتوانم کمک کنم حالم مادران خوب بشود قطعاً اثر این حال خوب به زندگی مخصوصا به بچهها منتقل خواهد شد چیزی که امروز در کلاس مادران بیان میکردند از تاثیر این جلسه بر زندگی و رشد فرزندانشان بابت این جلسه کتابخوانی بود
امیدوارم بتونم این مسیر را با کتابهای بعدی که دوباره به خوانش مینشینیم محکمتر ادامه دهم...
باغبانی استاد دانشگاه پژوهشگر
مجتمع علمی عمارت دانایی 👇
http://eitaa.com/EmarateDanai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگاهی متفاوت به #رنج_کشیدن
#یونگ هدف زندگی را نه خوشبختی، بلکه "یافتن معنا" می داند. مقدر شده است که فقط از طریق رنج به خرد دست یابیم. رنج لازمه رشد و بلوغ روحی است.
مجتمع علمی عمارت دانایی 👇
http://eitaa.com/EmarateDanai
این پیام رو که خوندم وجودم سرشار از شعف شد که کسانی که تا حالا از نزدیک ندیدمشون و نمیشناسمشون اینچنین با عشق برای رشد علمی بچهها هزینه میکنند
خیلی اوقات این گونه هزینه ها میتواند زندگی یک کودک را متحول کند و اینکه ما صدقات جاریه علمی کنیم ارزشی بسی فراتر از هزینههای دیگر است
خداروشکر میکنم که چنین همراهانی داریم...
🍃باید به احساس مالکیت کودک احترام گذاشت.
👈به هیچ وجه پدر و مادر نباید بدون اجازه ی کودک خود اسباب بازی اش را حتی برای چند دقیقه به کودکی دیگر بدهند.
گاهی والدین با مخالفت فرزندشان رو به رو می شوند و نمی خواهند قسمتی از خوراکی خود را به کودکی دیگر ببخشند.
👈در این مواقع متاسفانه آنها یا کودک را مجبور به این کار می کنند و یا با بستن القابی مثل خسیس، بد، و ... سعی می کنند او را به انجام رفتار مورد دلخواه والدین ترغیب کنند.
بدانید در این شرایط شما به حریم کودکتان تجاوز می کنید و این میتواند باعث بیاعتمادی فرزندتان نسبت شما و فاصله انداختن روحی بین شما بشود...
مجتمع علمی عمارت دانایی 👇
http://eitaa.com/EmarateDanai
شب یلدا درازه من چه سازم
وِلم درخواب نازه من چه سازم
توبیدارش نکن مرغ سحرخون
که درد جانگدازه من چه سازم
در متون آماده است که تاریخ شکل گیری شب یلدا از پانصد سال قبل از میلاد بوده است ولی بنظرم به دلیل اسطورهای بودن نجوم در زمانهای گذشته اگر هم شب یلدا با این عنوان یلدا وجود نداشته ولی آیینهای خاصی در حدود ۴۰۰۰سال قبل از میلاد قبل از ورود آریاییها در ایران وجود داشته است چون در لوحهای سفالی که یافت شده نشانههایی از صورت فلکی ایکو یا مربع پگاسوس به عنوان صورتی که در طلوع صبحگاه اول زمستان وجود دارد که نشان میدهد آنها اول زمستان را تشخیص دادهاند
در کلاس نجوم و هیئت اشارهای به این مطالب کردم که قدمت نجوم محاسباتی در ایران، تاریخی بس طولانی دارد.
🌨❄️در هر صورت امشب را برایتان سراسر مهر و زیبایی طلب میکنم و امیدوارم طلوع اول زمستان برایتان سرشار از نور و درخشش خورشید عشق در وجودتان باشد🍉
باغبانی استاد دانشگاه پژوهشگر
مجتمع علمی عمارت دانایی 👇
http://eitaa.com/EmarateDanai
مجتمع علمی عمارت دانایی
خلاقیت #خلاقیت هم مانند #هوش از واژههایی است که بسیار مورد علاقه ی والدین است و متأسفانه جامعه ی ا
#خلاقیت
🔰یک ماژیک را در نظر بگیرید، آن را مثلا برای اولین باربه یک فردباهوش نشان میدهیم فکرمی کنید اولین سؤالی که بپرسد چیست؟ این چیه! جواب: ماژیکه. به چه دردی می خوره؟ جواب: نوشتن. از این به بعد دیگر سؤالهای فرد باهوش حول محور نوشتن خواهد بود و تمام اطلاعات در زمینه ی نوشتن و ماژیک را جمع آوری و طبقه بندی می کند و نگاه می دارد و هر لحظه به روزترین اطلاعات را درمورد آن می دهد ولی در این اطلاعات هیچ دخالتی نمی کند.
🔰حال یک فرد خلاق علاوه براین یک سؤال دیگر می پرسد که این ماژیک غیر از نوشتن به چه کار دیگری می آید؟! پرت کردن، اهرم، بادربش سوت بزنیم، اندازه گیری، خط کشیدن، اشاره کردن، لای درب پنجره گذاشتن تا بسته نشود، ضربه زدن، چای هم زدن و.... پس خلاقیت یعنی پیدا کردن چند مصرف برای یک شیء واحد.
🔰هوش اطلاعات را انباشت می کند و خلاقیت اطلاعات را بهم می ریزد تا به ابداع برسد، با این ماژیک چگونه می توان به محیط زیست کمک کرد چگونه می توان با آن بیزنس کرد، چگونه می توان به دانش کمک کرد و غیره. خلاقیت یعنی رفتن به دنیای ناشناخته ها. زندگی یعنی حرکت، رشد یعنی حرکت، مسیر حرکت ما ناشناخته است بهمین دلیل اکثر انسان ها ترجیح می دهند که حرکت نکنند و فقط دور خودشان بچرخند.
🔰اگر احساس امنیت نداشته باشیم، می ترسیم؛ ترس همیشه مانع حرکت است. ذهن باز از سمت پایین بسته است ولی از بالا باز است و به سمت ناشناخته ها است و نا امنی در آن نیست. اما ذهن بسته هم از سمت پایین بسته است هم از سمت بالاو اگر احساس ناامنی کنیم در ذهن بسته و مخروط برعکس خواهیم ماند. ما ترجیح می دهیم که دنبال چیز نو نباشیم، کشف نکنیم. ما نمی توانیم کشف و پردازش و ابداع را از هم جدا کنیم، یک ذهن فعال در نهایت یک ذهن خلاق است. ادامه دارد...
مجتمع علمی عمارت دانایی 👇
http://eitaa.com/EmarateDanai
عدالت یا برابری زن و مرد
همونطور که از لحاظ فیزیکی تفاوت هایی بین دختر و پسر هست.
از لحاظ رفتاری و احساسی هم تفاوت هایی هست.
و همین تفاوت ها باعث مسیولیت های متفاوت میشه.
اینکه به اسم برابری جایگاه زن و مرد رو یکی بدونیم باعث میشه کم کم نقش ها جابجا بشن!
یکبار هم گفتیم عدالت درسته نه برابری!
به اسم برابری خانم ها شدن نانآور خانه! و این درصورتیکه آیا خانم ها از خودشون پرسیدن مردها هم به همون میزان در کارهای خونه مشارکت دارن؟؟
آیا به همون میزان در تربیت و مسایل آموزشی بچه ها همراهی دارن؟
عدالت یعنی هر کسی بنا به شرایط و اقتضائات جایگاهش بهره ببره.
اینقدر گفتیم برابری مرد و زن که شد نتیجه اینکه جایگاه ها و نقش ها جابجا شدن.
حالا بعضی مردها قهر میکنن!
حالا بعضی مردها میگن خرج خانم با خودشه!
دکتر صدرا
مجتمع علمی عمارت دانایی 👇
http://eitaa.com/EmarateDanai
صَلَواتُ اللهِ و ملائِکتِه و حَمَلةِ عَرشِهِ و جَمیعِ خَلقِه مِنْ أرضِهِ و سَمائِهِ علَی الجوهرةِ القُدسیَّةِ فی تعیُّنِ الإنسیّةِ، صورهِ النَّفسِ الکُلیّةِ، جوادِ العالمِ العَقلیّةِ، بِضعَةِ الحَقیقةِ النَّبویّةِ، مطلع الأنوارِ العلویّةِ، عینِ عیونِ الأسرارِ الفاطمیّةِ، النّاجیةِ المُنجیّةِ لِمُحبّیها عن النّار، ثمرةِ شَجَرةِ الیقین، سیدةِ نساء العالمین، المعروفةِ بالقَدْر، المجهولةِ بِالْقَبرِ ، قُرّةِ عین الرَّسولِ، الزَّهراءِ البتول، علیها الصّلوة و السّلام.
🌺 فرخنده میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها بر همه مادران فرخنده و شادباش🌺
امیدوارم سایه مادران عزیز سالهای سال بر سر فرزندانشان باشد
صَلَواتُ اللهِ و ملائِکتِه و حَمَلةِ عَرشِهِ و جَمیعِ خَلقِه مِنْ أرضِهِ و سَمائِهِ علَی الجوهرةِ القُدسیَّةِ فی تعیُّنِ الإنسیّةِ، صورهِ النَّفسِ الکُلیّةِ، جوادِ العالمِ العَقلیّةِ، بِضعَةِ الحَقیقةِ النَّبویّةِ، مطلع الأنوارِ العلویّةِ، عینِ عیونِ الأسرارِ الفاطمیّةِ، النّاجیةِ المُنجیّةِ لِمُحبّیها عن النّار، ثمرةِ شَجَرةِ الیقین، سیدةِ نساء العالمین، المعروفةِ بالقَدْر، المجهولةِ بِالْقَبرِ ، قُرّةِ عین الرَّسولِ، الزَّهراءِ البتول، علیها الصّلوة و السّلام.
«درود و تحیات بى شائبه خداوند، و فرشتگان او، و حاملین عرش او، و جمیع عالم آفرینش او، از زمینى او و آسمانى او، بر آن پاکیزه گوهر قدس باد، که با تجرّد قدسیه در هیئت انسیه، عالم بشریت را زینت داده است.
آن حقیقت طاهره، خود صورت نفس کلّى و بخشنده و نیرو آورنده عالم عقلى است. پاره اى از حقیقت احمدى، و مَطلَع و مَشرِق انوار علوى است. و اصل و منبع سرچشمههاى اسرار مکنونه فاطمى است.
رستگار و آزاد کننده محبّین خود از آتش است، و جوهره ثمره درخت معرفت و یقین، و بزرگ بانوى بانوان عالمین. قدرش معلوم و معروف، و قبرش پنهان و مجهول است. نور دیده رسول اللَه، و نام گرامى و لقب سامىاش فاطمه زهراء، و بتول عذراء است؛ که درود و سلام خدا بر او باد.
🌺 فرخنده میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها بر همه مادران فرخنده و شادباش🌺
امیدوارم سایه مادران عزیز سالهای سال بر سر فرزندانشان باشد
مجتمع علمی عمارت دانایی 👇
http://eitaa.com/EmarateDanai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
نگاهم کرد و گفت....
مجتمع علمی عمارت دانایی 👇
http://eitaa.com/EmarateDanai
داستان زیر اشاره داره به #دورهی_جدیدی که قرار هست بزودی برای #بزرگسال برگزار کنم، دورهای که با محوریت #خودشناسی و #هویتیابی خواهد بود و سنگینترین پژوهشی است که انجام دادهام و اما بخوانیم داستانی که بسیار تأمل برانگیز و مربوط به این دوره است👇
🔰مردی در میانه راهِ سفری طولانی به سرزمینی دوردست، به خانهای متروکه میرسد و تصمیم میگیرد شب را در آنجا استراحت کند. در نیمههای شب، غولی به آنجا میآید که جسد انسانی را به دوش میکشد. او جسد را کنار مرد روی زمین میگذارد. کمی بعد، یک غول دیگر که در تعقیب اولی بوده به خانه متروکه میرسد. سپس دو غول شروع به مشاجره بر سر جسد میکنند. هرکدام ادعا میکنند که جسد را خودشان به خانه آوردهاند و صاحب آن هستند. پس از ناتوانی در حل اختلافشان، از مرد میخواهند که بین آنها داوری کرده و بگوید کدامیک زودتر رسیده است. آنها منتظر جواب او هستند. کدام غول جسد را به خانه آورد؟
🔰مرد که میداند دروغ گفتن به این غولها نتیجه خوبی نخواهد داشت (چون به نفع هرکدام از غولها که رأی بدهد، دیگری او را خواهد کشت)، حقیقت را میگوید: غول اول، جسد را آورد. با شنیدن این حرف، غول دوم عصبانی شده و یک دست مرد را قطع میکند. آنچه در پی میآید، همان چیزی است که این حکایت را ترسناک کرده است: غول اول، یک دست جسد را میکند و آن را به مرد میچسباند. سپس آنها همین کار را با اعضای دیگر بدن مرد هم انجام میدهند: غول دوم یک عضو از بدن مرد را قطع میکند و غول اول، همان قسمت بدن را از جسد کنده و به مرد میچسباند. آنها درنهایت همه اعضای بدن جسد ازجمله بازوها، پاها، بالاتنه و حتی سر را جدا کرده و به مرد میچسبانند. در پایان، این دو غول جسد را باهم میخورند، دهان خود را پاک میکنند و میروند.
🔰مردی که غولها پس از رفتن خود بهجا میگذارند، بهشدت آشفته است. حالا او مانده و این فکر که چه بر او گذشته است. غولها بدنی که او با آن متولد شده بود را خورده بودند و حالا بدن او کاملاً متشکل از اعضای بدن شخص دیگری بود. آیا او اکنون بدن دارد؟ اگر پاسخ مثبت است، بدن متعلق به اوست یا شخص دیگری؟ اگر هم بدن ندارد، پس این چیزی که او بهجای بدن خود میبیند چیست؟
🔰صبح روز بعد، مرد با حالتی کاملاً سردرگم به سفر خود ادامه میدهد. سرانجام، او به چند حکیم برمیخورد و سؤالی از آنها دارد که با تمام وجود میخواهد پاسخش را بداند: آیا او وجود دارد یا نه؟ حکیمان، همین سؤال را از خودش میپرسند: تو کیستی؟ مرد شک دارد که چگونه به این سؤال پاسخ دهد. او بلای وحشتناکی که غولها بر سرش آورده بودند را برای حکیمان تعریف کرده و میگوید که حالا حتی نمیداند که یک فرد است یا خیر.
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : هر كه خود را شناخت، پروردگارش را شناخت.
مجتمع علمی عمارت دانایی 👇
http://eitaa.com/EmarateDanai
.
#فلسفه_کودک
#تفکر_خلاق
#تفکرمنطقی
فلسفه برای کودکان (فبک) یک روش نوین آموزشی است که هدف آن تقویت تفکر نقادانه و خلاقانه در کودکان است. این رویکرد، که در دهههای اخیر محبوبیت یافته است، به کودکان کمک میکند تا از سنین پایین به تفکر عمیق و استدلال منطقی عادت کنند.
🔰مزایای فلسفه برای کودکان👇
۱. تقویت تفکر انتقادی
فلسفه برای کودکان به آنها میآموزد که چگونه سوالات مهم بپرسند و پاسخهای منطقی و مستدل ارائه دهند. این مهارتها در زندگی روزمره و تحصیلات عالی بسیار مفید هستند.
۲. افزایش توانایی حل مسئله
با شرکت در جلسات فلسفی، کودکان یاد میگیرند که مشکلات پیچیده را شناسایی و راهحلهای خلاقانه برای آنها پیدا کنند.
۳. توسعه مهارتهای اجتماعی
گفتگوهای فلسفی به کودکان کمک میکند تا دیدگاههای مختلف را بشنوند و به آنها احترام بگذارند، که این امر باعث بهبود مهارتهای ارتباطی و همدلی آنها میشود.
۴. تقویت خودشناسی و اعتماد به نفس
بررسی موضوعات فلسفی به کودکان کمک میکند تا درباره خود و دنیای اطرافشان بیشتر بدانند و اعتماد به نفس بیشتری در بیان ایدههایشان پیدا کنند.
مجتمع علمی عمارت دانایی 👇
http://eitaa.com/EmarateDanai
.
❌....... توجه .....❌
ثبتنام بسیار محدود دوره جدید #فلسفه_کودک
با توجه به اینکه بچههای دوره قبل اعلام کردند که دوره جدید هم شرکت میکنند پذیرش بچههای جدید به صورت بسیار محدود خواهد بود
ظرفیت همه کلاس های گروه سنی زیر ۶سال کامل هست و پذیرش نداریم فقط گروه سنی ۷_۱۲سال بصورت میانگین هرگروه سنی ۱ الی ۲ نفر ظرفیت خالی وجود دارد.
عزیزانی که تمایل دارند فرزندشان در دوره جدید ثبتنام کنند به شخصی پیام دهند
مجتمع علمی عمارت دانایی 👇
http://eitaa.com/EmarateDanai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داخل جلسات #مشاوره غالبا به مراجعه کنندهها میگم، مهم این نیست که بشینی #فکر کنی مهم این هست که فکرت رو به عمل برسونید و داخل کلاسهای #فلسفه_کودک هم تلاشم این هست که فکرهای بچهها رو به مرحله عمل برسونم
کلیپ بالا رو کمی با دقت ببینید مطالب مهمی رو در مورد فکر کردن بهش پرداخته شده
مجتمع علمی عمارت دانایی 👇
http://eitaa.com/EmarateDanai
خواب کافی به تقویت حافظه فرزند شما کمک می کند
نتایج یک تحقیق نشان می دهند که افرادی که در طول شب به اندازه کافی می خوابند، در به خاطر آوردن مطالب مختلف بهتر عمل می کنند
برخلاف تصور، مغز ما حتی در هنگام خواب هم در حال کار کردن است و اطلاعات مهم را به بخش هایی از حافظه انتقال می دهد که قادرند آنها را برای مدت بیشتری ذخیره کنند
در طول سال تحصیلی، ساعت خواب شبانه فرزند دانش_آموز خود را مشخص و ملزم به رعایت آن کنید تا یادگیری بهتری را برای آنها رقم بزنید.