eitaa logo
ارتباط موثر
1.5هزار دنبال‌کننده
905 عکس
328 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸همه‌ی آحاد بشریت، چه مؤمنین به این دین و چه غیر آنها مدیون پیامبر اعظم و به معنای واقعی کلمه متعلق دِین آن بزرگوار هستند. 🔸پیامبر اعظم نسخه‌ی درمان همه‌ی دردهای عمده‌ی بشریت را به بشر عرضه کرد. دیدار عیدانه رهبر معظم انقلاب ۱۴۰۲/۰۷/۱۱ @ertebatmoaserdini .
💠۷ نوع استراحت که در طول روز به آن نیاز داریم. (۱) 🔹از نظر دکتر ساندرا دالتون‌-اسمیت، پزشک و پژوهشگر آمریکایی، خواب و استراحت دو چیز متفاوت هستند و به همین دلیل است که گاه حتی پس از یک خواب طولانی همچنان احساس خستگی می‌کنیم. بر این اساس هفت نوع استراحتی که برای شکوفایی انسان ضروری هستند، عبارتند از: ۱- استراحت فیزیکی: اولین نوع استراحت، فیزیکی است که مربوط به جسم بوده و می‌تواند منفعل یا فعال باشد. استراحت فیزیکی منفعل، مانند خوابیدن و چرت زدن است. در استراحت فیزیکی «فعال» علاوه بر خوابیدن، با فعالیت‌هایی مانند تمرینات قبل از خواب، حرکات کششی و ماساژ به بهبود گردش خون و انعطاف پذیری بدن کمک کنیم. ۲- استراحت ذهنی: احتمالا دوستان و یا همکارانی را می‌شناسید که روزشان را با یک فنجان قهوه و یا چای شروع می‌کنند. بعضی افراد بدون نوشیدن قهوه به سختی می‌توانند بر کارشان تمرکز کنند یا مانع از فراموشکاری خود شوند. احتمالا این افراد شب‌ها هنگام خوابیدن نیز نمی‌توانند ذهن خود را خاموش کنند و مرتب به مکالمات آن روز یا کار‌هایی برای روز بعد و گاهی بدتر از اینها به نشخوار خاطرات آزار دهنده می‌پردازند. خبر خوب این که برای رفع این مشکل لازم نیست شغلتان را ترک کنید یا به تعطیلات بروید. روز کاری‌تان را به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنید که مثلا هر دو ساعت یک استراحت کوتاه(به خصوص ذهنی) داشته باشید؛ این استراحت‌های کوتاه به شما کمک می‎‌کند سرعت تکاپوی خود را کاهش دهید و کمی آرامش داشته باشید در این استراحت‌ها سعی کنید به موضوعات چالشی و یا آزاردهنده فکر نکنید. بین روز و به خصوص قبل از خواب، با فاصله گرفتن از رسانه‌ها و فضای مجازی، مثل خاموش‌کردن موبایل و تلویزیون یا رفتن به پیاده‌روی، با ذهنی آرام‌تر به رختخواب بروید. ۳- استراحت حسی: زمانی را به خود و گیرنده‌های حواس پنج گانه‌ خویش، استراحت بدهید. برای استراحت شنوایی مثلا دقایقی از سر و صدا دوری کنید. چشمان‌تان را هر چند وقت یکبار در طول روز برای یک دقیقه ببندید (به خصوص نسبت به مشاهده پیوسته صفحات الکترونیکی) در مورد حواس دیگر هم به تناسب استراحت کنید. استراحت‌های حسی می‌توانند بخشی از آسیب‌های روحی وارد شده به بدن از جمله مشکل تحریک بیش از حد حواس را جبران کنند. ادامه دارد... @ertebatmoaserdini .
ارتباط موثر
💠۷ نوع استراحت که در طول روز به آن نیاز داریم. (۱) 🔹از نظر دکتر ساندرا دالتون‌-اسمیت، پزشک و پژوهشگ
💠۷ نوع استراحت که در طول روز به آن نیاز داریم. (۲) ۴- استراحت خلاقانه: این نوع استراحت را وقتی به خودمان اجازه می‌دهیم زیبایی را در هر شکلی که هست بستاییم، تجربه می‌کنیم؛ و به دنبال وضعیت بهتر از آن نباشیم. زیبایی‌هایی مثل آفرینش گونه های مخلوقات و یا انواع زیبایی های طبیعت و یا زیبایی در افعال و رفتار دیگران را همانطور که هست بپذیریم و در پی تصور گونه های بهتری از آن نباشیم. ۵- استراحت اجتماعی: اگر در کارتان از نزدیک با مردم سروکار دارید یا در محیط‌های پرچالش کار می‌کنید، به این نوع استراحت نیاز دارید. دکتر اسمیت می‌گوید: «من نمی‌فهمیدم در طول یک روز چقدر انرژی اجتماعی و عاطفی از دست می‌دهم‌ و هیچ سیستمی در اختیار نداشتم که این انرژی را برگردانم.» با کمی تنها بودن، می‌توانیم استراحت اجتماعی داشته باشیم، یا از بودن در کنار افرادی که به ما آرامش می‌دهند، لذت ببریم. ادامه دارد... @ertebatmoaserdini .
ارتباط موثر
💠۷ نوع استراحت که در طول روز به آن نیاز داریم. (۲) ۴- استراحت خلاقانه: این نوع استراحت را وقتی به
💠۷ نوع استراحت که در طول روز به آن نیاز داریم. (۳) ۶- استراحت هیجانی و عاطفی: بعد از حضور در یک محفل غمگین(مثل مجلس ختم) یا مشاهده اتفاقی ناراحت کننده یا فیلمی تاثربرانگیز، و یا گفتگوی مایوس کننده و ناگوار، چه حسی دارید؟ ناامید و افسرده؟ بسیاری از چالش‌های عاطفی و هیجانی بخشی از اوقات مارا پر می کند، لازم است زمانی را برای رهایی از آنها داشته باشیم. ❇️ یکی از بهترین استراحت‌ها برای چنین وضعیتی، صحبت با کسی است که بتواند فعالانه، موثر و بدون قضاوت به ما گوش دهد. با کسی که شنونده خوبی است صحبت کنید و از این طریق، بار این احساسات را کم کنید. 📌برخی تکنیک‌های استراحت عاطفی و معنوی عبارتند از: نوشتن ایده‌ها، درد دل کردن با دوستان و تمرین خودآگاهی. ۷- استراحت معنوی: یعنی درک این احساس که هر‌کسی نیاز دارد به وجودی بالاتر و بزرگ‌تر از خودش تعلق داشته باشد، و در این احساس تعلق بتواند غرق شود و خود را سرشار از عظمت و خیر آن معبود کند. در فضای این معنویت با انسان های دیگر در ارتباطی صمیمانه خوبی و خیر برساند(مواسات) و مرتبه انسانی خویش را ارتقاء بخشد. 📌 نماز، دعا و نیایش از بهترین نمونه های چنین استراحتی برای انسان هستند. اگر از خواب بیدار شوید و با خودتان بگویید «حالم خوب است، یک روز خوب دیگر را شروع می‌کنم» یعنی این هفت سطح در مرحله سلامتی قرار دارند. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دریغا که مردم در بند آن نیستند که چیزی بدانند؛ بلکه در بند آنند که خلق در ایشان اعتقاد کنند که عالمند. عین القضات همدانی @ertebatmoaserdini .
9.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 أُذِنَ لِلَّذِينَ يُقَاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا وَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى نَصْرِهِمْ لَقَدِيرٌ مثل قطره‌هایی که دریا شود، موج بلند بیافریند، سونامی ایجاد کند، و دنیایی از زر و زور و تزویر را شبیه خس و خاشاک غرق کند... کودکانِ مظلوم و ستمدیده ، بزرگ شدند و مجاهدان جبهه مقاومت شدند و طوفان الاقصی آغاز شد... @ertebatmoaserdini
⭕️ برای تامل: یک معلول می‌گفت مردم از من می‌پرسند: چگونه بعد از اين ‌که پاهايم را از دست دادم اينقدر مثبت هستم؟ من از آن‌ها ميپرسم شما که پا داريد چگونه انقدر منفی هستيد؟! @ertebatmoaserdini .
📋 مقاله: در چت‌کردن چیزی جادویی وجود دارد که هوش مصنوعی چیزی از آن نمی‌داند. 🔹آیا هوش مصنوعی هیچ‌وقت می‌تواند با ما واقعاً حرف بزند؟ 🔸در زندگی بیشتر آدم‌هایی که آن‌قدر سن و سال دارند که دورانِ قبل از اینترنت را به یاد داشته باشند، یک دورۀ شگفت‌انگیز وجود دارد: روزهایی که «لذتِ چت‌کردن» را کشف کرده‌اند. چت‌کردن به جهات مختلف از مکالمۀ رو در رو خوشایندتر است. ما هنگام چت کردن، بامزه‌تر و هوشمندانه‌تر حرف می‌زنیم و به نسخۀ بهتری از خودمان تبدیل می‌شویم. در مقابل، با نسخۀ بهتری از دیگران هم تعامل می‌کنیم. ❓آیا هوش مصنوعی‌هایی مثل چت جی‌پی‌تی که وعده می‌دهند با ما وارد گفتگو شوند هم چنین لذتی به ما خواهند بخشید؟ 🔹 چت‌بات‌ها هدف غایی مدل‌های زبانی بزرگ نیستند. مسلماً قابلیت‌های چشمگیر این فناوری بیش از آنکه معطوف به گفت‌وگو باشد، مرتبط به پردازش داده است -یافتن و تقلیدکردن الگوها، نشخوارکردن ورودی‌ها برای ساخت چیزی شبیه به چکیده- که متن گفت‌وگو صرفاً نمونه‌ای از آن است. باوجوداین، به نظر می‌رسد در آینده فرصت‌های بی‌شماری برای اختلاط با مخاطبینی خستگی‌ناپذیر در پی خواهد بود. این مقاله را در اینجا مطالعه کنید. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ با سرعت گذر زندگی، چه کنیم؟(۱) کودکان منتظرند زودتر بزرگ شوند تا بتوانند به رؤیاهایشان برسند، نوجوانان بی‌صبرانه منتظرند شمع تولد ۱۸سالگی‌شان را فوت کنند تا گواهینامه بگیرند و زندگی مستقل و جذابشان را شروع کنند. بااین‌حال، زندگی بزرگ‌ترها آن‌قدر سریع سپری می‌شود که فرصت نمی‌کنند برای سال بعدی زندگی‌شان انتظار بکشند. ناگهان به خودشان می‌آیند و می‌بینند ۳۰سالگی را رد کرده‌، به ۴۰سالگی می‌رسند و به‌سمت ۵۰سالگی می‌روند. خلاصه که با شروع بزرگ‌سالی،‌ زمان روی دور تند می‌افتد و آدم‌ها هم می‌دوند تا به گرد پایش برسند. ❓در چنین شرایطی این سوال مطرح می‌شود که: «چطور سرعت زندگی را کم کنیم؟» کارکردن(به خصوص کمیت کار) در دنیای مدرن به ارزش تبدیل شده است. بسیاری از افراد مشغله‌های دوم و سوم دارند و سعی دارند ارزش اقتصادی یا منزلت اجتماعی برای خود در جامعه خلق کنند. در میدان این مسابقه زمان کم می آورند و مایلند کارها را سریع‌تر پیش ببرند، مسیرها کوتاه‌تر شود، سرعت حرکت و انجام کارها بیشتر شود و هر میانبری ، ترفند زندگی بهتر به شمار می رود، انجام هم‌زمان چند کار نه‌تنها کارها را سریع‌تر پیش نمی‌برد، بلکه ذهن انسان را به هم می‌ریزد و بهره‌وری او را کم می‌کند. اینجا است که آدمی باید یاد بگیرید چطور از سرعت گذر زمان بکاهد تا در آرامش به کارهای خود برسد. ادامه دارد... @ertebatmoaserdini .