eitaa logo
ارتباط موثر
1.3هزار دنبال‌کننده
854 عکس
304 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🖤 هفت پیشنهاد برای اربعین نرفته ها: ۱) به جای هرگونه سرزنش خود یا دیگران به سبب عدم دست یابی به این توفیق(پیاده‌روی اربعین)، از هر فرصتی برای حسینی بودن(رفتار متناسب با مکتب امام حسین علیه السلام) استفاده کنید. ۲) روز اربعین زیارت اربعین و سایر زیارت‌های امام حسین علیه السلام را در جمع‌های دوستانه و خانوادگی قرائت کنید. به خاطر داشته باشید زیارت سیدالشهداء علیه السلام اختصاص به زمان و مکان خاصی ندارد. ۳) در مراسمات روضه و عزاداری شرکت کنید. ۴) در مورد امام حسین علیه السلام و آموزه‌های اهل بیت علیهم السلام ، کتاب نذر کنید. ۵) یک عادت غلط را برای خشنودی اهل بیت علیهم السلام ترک کنید. ۶) یک رفتار پسندیده را برای خشنودی اهل بیت علیهم السلام در فعالیت روزانه خود بگنجانید. ۷) احسان و انفاق کنید و ثواب آن را به امام حسین علیه السلام و شهداء هدیه کنید. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 لحظاتی از مرثیه‌خوانی حاج میثم مطیعی در مراسم عزاداری هیئت‌های دانشجویی در حسینیه امام خمینی(ره) با حضور رهبر انقلاب اسلامی. ۱۴۰۳/۶/۴ 💻 Farsi.khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خود را در موقعیت‌هایی قرار دهید که با موقعیت‌های عادی‌تان متفاوت است. مثلا اگر جمهوری‌خواه هستید، یک دموکرات بیابید و نظرش را بپرسید و ببینید دیدگاهش چیست؟ اگر پروژه‌ای همیشه به یک روش انجام می‌گرفته است، کسی را بیابید که همان کار را به شکلی متفاوت انجام می‌دهد و ببینید چه می‌توانید بیاموزید. ❇️ یادتان باشد بدون تغییر، پیشرفتی اتفاق نمی‌افتد و هیچ تغییری هم بدون زحمت و کمی خطر رخ نمی‌دهد. 📚 چکیده کتاب یک سفر هزار فرسنگی با اولین گام آغاز می‌شود. شماره شانزده نشریه ره‌آورد مدیریت کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🟠 وقتی کسی ناراحت است چگونه با او برخورد کنیم؟(۱) یکی از سخت‌ترین چالش‌های دوستی این است که نمی‌دانید وقتی دوست‌تان غمگین است، چگونه با او صحبت کنید. هرقدر هم به این فرد نزدیک باشید، ممکن است در چنین موقعیت‌هایی ندانید باید چطور برخورد کنید. وقتی می‌بینید فردی نزدیک به شما غصه می‌خورد، خیلی طبیعی است که بخواهید هرکاری از دست‌تان برمی‌آید، انجام دهید تا احساس بهتری داشته باشد. در این مواقع، سخت است واژه‌هایی پیدا کنید که تسلای خاطرش شود. گاهی هم خوشحال‌کردن او مشکل می‌شود؛نمی‌توان گفت راهکارهای قطعی‌ وجود دارد که در تمام موقعیت‌های مشابه به شما کمک می‌کند حال دیگری را بهتر کنید؛ اما می‌توانید در این زمینه تمرین‌هایی انجام دهید. ✅ چند راهکار برای این امر پیشنهاد می کنیم: 1️⃣ نیت پاک شما ممکن است حال دوست‌تان را خراب‌تر کند! وقتی به این فکر نکنید(ندانید) که بهترین راه برای برخورد با دوست‌تان چیست، ممکن است به روش نامناسبی برخورد کنید. مثلا حرف بی‌موقعی بزنید یا به عواطفش بی‌اعتنایی کنید. گاهی چنین رفتارهایی ممکن است حال او از قبل هم بدتر کند. گاهی ما در چنین لحظاتی حاضر نیستیم سبک خود را عوض کنیم تا مفید باشیم. وقتی ندانیم روش درست چیست؟، به هرچه به ذهن‌مان برسد، می‌چسبیم و اولین چیزهایی را که به زبان‌مان می‌آید، می‌گوییم، به این امید که حرف‌مان دلداری‌اش بدهد. اما احتمالا همه‌ی ما چنین تجاربی داریم که حرف عزیزان‌مان در لحظات غم‌بار زندگی، به‌جای تسلا، زخمی بر جان‌مان شده است. ادامه دارد کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
🟠 وقتی کسی ناراحت است چگونه با او برخورد کنیم؟(۱) یکی از سخت‌ترین چالش‌های دوستی این است که نمی‌دا
🟠 وقتی کسی ناراحت است چگونه با او برخورد کنیم؟(۲) 2️⃣ عوض‌کردن بحث، کمکی به حل آن نمی‌کند. ممکن است فکر کنید وقتی بحث به جاهای ناراحت‌کننده می‌رسد، با عوض‌کردن موضوع می‌توانید کمکی کنید. احتمالا با خودتان می‌گویید الان بهترین موقعیت است که ذهن دوستم را به‌سمت موضوع دیگری منحرف کنم تا کمتر غصه بخورد. عوض‌کردن بحث با موضوعی که باحال و پرانرژی است، حال شما را خوب می‌کند نه حال او را! او در موقعیتی است که اصلا برایش مهم نیست الان چه فیلم‌هایی روی پرده‌ی سینماست یا غذای فلان رستوران چه کیفیتی دارد و یا سرانجام فلان خبر به کجا رسید... مشکل این راهکار این است که دوست شما می‌خواهد و نیاز دارد که شنیده شود. او مشکلش را با شما مطرح کرده است، چون بازگوکردنش حالش را بهتر می‌کند. اگر بحث را عوض کنید، این موقعیت را از او گرفته‌اید! ممکن است دوست‌تان از برخورد شما احساس نادیده گرفته شدن، بی توجهی و طردشدگی کند. ادامه دارد کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
🟠 وقتی کسی ناراحت است چگونه با او برخورد کنیم؟(۲) 2️⃣ عوض‌کردن بحث، کمکی به حل آن نمی‌کند. ممکن اس
🟠 وقتی کسی ناراحت است چگونه با او برخورد کنیم؟(۳) 3️⃣جملات مثبت کلیشه‌ای کار را بدتر می‌کند. وقتی فردی با مشکلی به‌سراغ‌ دوستش می‌رود، گفتن جمله‌هایی مثل: «همه‌چیز درست می‌شه» یا «خیلی‌ها وضع‌‌شون از تو بدتره» خیلی معمول است. شاید این جواب‌ها از ته دل گفته شوند؛ اما حرف‌هایی نیستند که آن فرد احتیاج دارد بشنود. دوست‌تان نیاز دارد خود را تخلیه کند. او احتیاج دارد افکارش را بیرون بریزد تا بتواند از کنار آن عبور کند. جملات سرسری و کلیشه‌ای شما ممکن است او را از ادامه‌دادن منصرف کند. اجازه دهید حرف بزند. آزادانه از مشکل و ناراحتی اش بگوید. حرف او قطع نکنید و بین سخنانش دلداری ندهید؛ ولو اینکه احساس کند اوضاعش خوب نیست، این بیان بی دغدغه به او فرصت می دهد خود و یا با کمک شما، راهکاری منطقی برای مقابله با مشکلش بیابد. شنیدن جملات کلیشه ای و دل‌داری های حساب نشده، در چنین مرحله‌ای برای بسیاری افراد آزار دهنده است. ادامه دارد کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
🟠 وقتی کسی ناراحت است چگونه با او برخورد کنیم؟(۳) 3️⃣جملات مثبت کلیشه‌ای کار را بدتر می‌کند. وقتی
وقتی کسی ناراحت است چگونه با او برخورد کنیم؟(۴) 4️⃣تلاش عجولانه برای حل مشکل ، کار را بدتر می‌کند. 📌 خیلی دردناک است ببینید کسی که برای‌تان مهم است، گرفتار ناراحتی و رنج است. ممکن است در این مواقع دل‌تان بخواهد به او کمک کنید. گفتن جملاتی مثل «اگر من به جای شما بودم…» یا «فک کنم بهتر باشه…» مثل دو راهکار قبل، کمکی به دوست‌تان نخواهد کرد. چنین جملاتی فقط به او تلقین می‌کند در حالی که دیگران می‌دانند باید چه کار کنند، او در حل مشکلش ناتوان مانده است! به‌نظر می‌آید هرقدر دوست‌تان برای‌تان ارزشمندتر باشد، احتمال بروز این رفتار اشتباه بیش‌تر می‌شود. به خاطر داشته باشید: ارائه‌ی راهکارهای فی‌البداهه باعث نمی‌شود او حس بهتری پیدا کند. ناجی‌بودن به خود شما هم آسیب می‌رساند. وقتی دوستی با شما درددل می‌کند، می‌خواهد با شما «هم‌فکری» کند، پس از امرونهی یا نصیحت دست بردارید و با درک مسئله او شریک شوید تا به نتیجه‌ای مشترک برسید. ادامه دارد کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
وقتی کسی ناراحت است چگونه با او برخورد کنیم؟(۴) 4️⃣تلاش عجولانه برای حل مشکل ، کار را بدتر می‌کند.
🟠 وقتی کسی ناراحت است چگونه با او برخورد کنیم؟(۵) 5️⃣ سراپا گوش شوید و به معنای واقعی به او بها دهید. مهم‌تر از همه‌ی موارد، دوست شما نیاز دارد شنیده شود. به او این فرصت را بدهید تا حرف بزند و شما صبورانه به حرف‌هایش گوش فرادهید. پیش‌داوری و قضاوت را کنار بگذارید. فکر خود را روی جوابی که می‌خواهید بدهید، متمرکز نکنید. به او فضا و فرصت بدهید. ✳️توجه کامل نشان دهید و با زبان بدن خود به او بفهمانید سراپا گوش هستید. تکان‌دادن سر و ارتباط چشمی عمیق، به او اطمینان می‌دهد که حواس‌تان هست و جسارت پیدا می‌کند مشکلش را بیرون بریزد. ✳️ به طور طبیعی نکات و راهکارهای مختلفی پیرامون مشکل و ناراحتی او به ذهن شما خطور می کند؛ اما بیان آنها در بین سخنان اش به جای ایجاد تسکین و آرامش، ممکن است ناراحتی او را بیشتر کند. با گوش دادن موثر ودقیق به سخنان فرد، می توانید اولا موجب آرامش و کاهش ناراحتی اولیه او باشید و ثانیا به سبب دقت در فهم مشکل او در حد خود می توانید برای حل مسئله به او کمک کنید. ادامه دارد کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
🟠 وقتی کسی ناراحت است چگونه با او برخورد کنیم؟(۵) 5️⃣ سراپا گوش شوید و به معنای واقعی به او بها دهی
🟠 وقتی کسی ناراحت است چگونه با او برخورد کنیم؟(۶) 6️⃣ واکنش متناسب نشان دهید. در بخش پیشین از گوش دادن دقیق و موثر سخن گفتیم. در حین گوش دادن لازم نیست به‌طور مداوم او را تأیید کنید؛ اما همواره مراقب میزان و نحوه مشارکت‌تان در بحث باشید. از جملاتی مانند: «می‌فهمم چی می‌گی» یا «می‌دونم هر کاری‌ هم بکنم، نمی‌تونم خودم رو جات بذارم، اما می‌فهمم چی داری می‌کشی» کمک بگیرید تا گوینده احساس ارزشمندی کند. برای واکنش و انعکاس گوش دادن، صرفا عبارات او را تکرار نکنید. اگر هرچه را او گفته است، به خودش برگردانید، مثل این است که پژواک مشکلش را به خودش برگردانده باشید. برای اینکه به او بفهمانید درباره‌ی مشکلش فکر کرده‌اید، مطالبی را که تعریف کرده است، به صورت خلاصه و در قالب جملات شخصی خودتان بازگو کنید. نکته مهم پایانی: اینکه بدانید چه بگویید و چگونه بگویید، چالش بزرگی است، و نیازمند مهارت و تمرین؛ اما اگر دوستی دارید که وقتی به مشکل برخورده، به‌سراغ‌تان آمده، نشانه‌ی این است که به شما اعتماد دارد. اعتماد او به شما هدیه‌ای است که باید قدردانش باشید؛ پس تمام تلاش‌تان را بکنید تا او را مأیوس نکنید. پایان این مطلب کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
او که من را نمی برد از یاد... این شب ها همه پدران و مادران آسمانی را یاد کنیم... کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini
هدایت شده از حسینیه امام خمینی
14000713_42630_1281k.mp3
7.95M
🎙 بشنوید | صوت کامل روضه‌خوانی حاج مهدی سلحشور در مراسم عزاداری سالروز رحلت پیامبر اعظم(ص) و شهادت حضرت امام حسن مجتبی(ع) در حسینیه امام خمینی(ره). ۱۴۰۰/۷/۱۳ 🚩 صفحه ویژه مراسم‌های حسینیه امام خمینی 💻 @hoseinie_emamkhomeini
4_5969838583903685184.mp3
19.04M
▪️از برادر غریب‌تر حسن است (روضه) 🎙 بانوای : حاج میثم مطیعی 🏴 ویژه شهادت امام (علیه السلام) 👈 مشاهده متن : Meysammotiee.ir/post/2509 ☑️ @MeysamMotiee
آیت الله العظمی جوادی آملی: «در ، سراسر سخن از وجه و توجه و وجاهت اهل بیت علیهم السلام است؛ در این دعا انسان نخست وجه خود را به واسطه توجه به اهل بیت علیهم السلام به سوی خدای سبحان میکند و سپس در میانه هر فقره بر این توجه به امامان معصوم علیهم السلام تأکید می ورزد و در پایان هر فقره برای درخواست شفاعت آل البیت علیهم السلام ایشان را با نام «وجیه» یعنی آبرودار در درگاه الهی میخواند.» ادب فنای مقربان ج۱۲ ص۵۴۷ 👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
آدمیزاد هشتاد درصد بدنش آب است. من می‌گویم اشک است. اشک چیز خوبی است لاکردار، آبادی چشم است. بزرگ‌ترین تمدن‌ها کنار رودخانه‌ها پدیدار شده‌اند. مگر نه؟ 📚از کتاب حانیه | نوشته‌ی حامدعسکری کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .