🔆 پرورش نهال امید
✴️ ملت ایران این استعداد را دارد که آنقدر پیشرفت کند که بتواند در جهات گوناگون به عنوان یک الگوئی در دنیا خودش را نشان دهد. چرا ما به خودمان بدبین باشیم؟ چرا با نظر تحقیر به خودمان و ملت خودمان و آینده خودمان نگاه کنیم؟
❌ دشمن میخواهد این را به ملت ما تلقین کند و در طول سالهای متمادی تلقین کرده است. اینجور باوراندند که حتماً عنصر غربی پیشرو است و باید دنبال او حرکت کرد؛ نه، یک روزی تاریخ ما به ما نشان میدهد که قضیه بعکس بوده است.
🔰 ما در دنیا پیشرو بودیم؛ پیشرو در علم بودیم، پیشرو در صنعت بودیم، پیشرو در تمدنسازی بودیم، پیشرو در فرهنگ بودیم، دیگران از ما یاد میگرفتند، میآموختند؛ چرا امروز همانطور نشود؟
🎙 بیانات مقام معظم رهبری (حفظهالله)، ۱۳۹۶/۱۱/۲۹
#شماره_38
#امامین_انقلاب
#آینده_انقلاب
🆔 @farhang_puya
💠 حضرت امیرالمومنین علی (عليهالسلام):
✅ هر که صداقت و راستگویی پیشه کند، بار زندگی برای او سبک میشود.
📙 تحفالعقول، ص ٩١
#حدیث
🆔 @farhang_puya
⭕️ امیرالمومنین (ع): ای کاش مرگ من فرا برسد! چرا غیرت ندارید؟
💢 وقتی معاویه به مصر حمله کرد، امیرالمؤمنین (ع) از مردم خواست که برای مقابله با او راهی مصر شوند، اما حتی صدنفر هم برای این کار آماده نشدند، حضرت شبهنگام بزرگان آنها را جمع کرد و برایشان خطبه خواند:
‼️ «ای كاش مرگ من فرا برسد و ميان من و شما جدايى بیفتد، كه من از همراهی با شما بیزارم. هيچ دینی نیست كه شما را جمع کند؟ آيا در وجودتان غیرتی نيست كه شما را به خشم بیاورد، وقتی شنيديد كه دشمن سرزمینهای شما را یکییکی مىگيرد و به شما حمله میکند و هجوم مىآورد؟...»
📙 بخشی از کتاب «ترجمه الغارات»، روایت سالهای روایت نشده حکومت امیرالمؤمنین (عليهالسلام)
#الغارات
#پاراکتاب
🆔 @farhang_puya
✅ انجام واجبات و ترک محرمات
💠 آیتالله مصباح یزدی (ره) میفرمودند:
🔰 مطلب کاملاً مشخص در زندگی آیتالله بهجت (قدس سره) این بود که تمرکز کردار و رفتار ایشان بر محور تقرب به خدای متعال بود و بر این محور که کمال حقیقی برای انسان، جز در سایه اطاعت خدا و عمل به دستورات شریعت حاصل نمیشود و هیچ راه دیگری وجود ندارد. تکیه کلام ایشان انجام واجبات و ترک محرمات بود.
#شماره_40
#علامه_مصباح
#عمار_انقلاب
#اساتید_اخلاق
🆔 @farhang_puya
💠 آیتالله سیدرضا بهاءالدینی (قدس سره)
🖌 به کوشش علیاکبر مازندرانی:
🔘 آیتالله سیدرضا بهاءالدینی زندگی سادهای داشتند و ۵۰ سال در خانه زندگی کردند که کوچکترین امکاناتی نداشت اما با همین سادگی هر گاه که مهمانی میآمد و افرادی به نزد ایشان میآمدند تا ملاقاتشان کنند، با روی باز پذیرای آنان بودند.
☑️ ایشان یک سماور کوچک ذغالی داشتند که وقتی مهمان میآمد خودشان کنار سماور مینشستند و برای مهمان که مهم نبود که چه کسی باشد چای می ریختند و اگر سوالی داشتند با روی باز پاسخگوی آنان بودند.
🔆 ایشان تلاششان این بود که بنده خوبی برای خدا باشد، بنابراین دوست داشتند که هرگز مطرح نشوند و هر وقت هم که برای کسی هدیه میفرستادند سعی میکردند شبانه و بدون اینکه شناخته شوند این کار را بکنند.
#اخلاق
#شماره_40
#اساتید_اخلاق
🆔 @farhang_puya
✔️ الگوی معیشتی امیرالمومنین عليهالسلام
🖌 دکتر محمدجواد توکلی:
❌ مدلی که ما طراحی میکنیم باید بر اساس مبانی دین اسلام و ترازهای آن باشد، باید یک نوع اقتصاد اخلاقی همراه با معنویت، مدلسازی شود. زمانی برنامهای در صدا و سیما برای کودکان با عنوان «فیتیله، جمعه، تعطیله» پخش میشد، این برنامه با مبانی دینی ما سازگاری نداشت، چون تعطیلی با کار و تلاش سازگاری ندار. د الحمدلله خود آن هم تعطیل شد!
💎 در فرهنگ معیشت میتوانیم الگوی معیشت حضرت امیرالمومنین (ع) را مثال بزنیم. در شیوه معیشت ایشان سه ارزش حاکم بود: ایشان در تولید بسیار پرکار ولی در مصرف اهل قناعت بودند و مازاد درآمد خود را انفاق میکردند. پرکاری در تولید، قناعت در مصرف و انفاق در مازاد درآمد، یک الگو و مدل معیشتی بر اساس آموزههای دینی ماست که حضرت بر آن اهتمام داشتند.
#شماره_40
#اقتصاد
#اقتصاد_اسلامی
🆔 @farhang_puya
🔸 فرهنگ پویا: به نظر شما چه کار باید کرد تا این فرهنگ پشت میزنشینی و لذت بردن از درآمدهای بادآورده که به دلیل وجود نفت در اقتصاد ایران، یا گسترش شهرنشینی و... ایجاد شده است، از اذهان جامعه ما زدوده شود؟
🎙 دکتر محمدجواد توکلی:
🔹 به نظر من ما باید شاخصبندی کنیم. مثلا آن قسمت از رفتارهای مردم را که نامناسب و متناسب با فرهنگ دینی ما نیست، شناسایی کنیم و برای جایگزینی آن یک برنامه جامع داشته باشیم.
🔸 برای فرهنگسازی آن از مهدکودکها شروع کنیم سپس در مقطع ابتدایی و دورههای متوسطه و... ادامه داشته باشد. حتی این برنامهها را در رسانه ملی و سایر رسانهها اجرا کنیم تا در جامعه نهادینه شود. البته این کار یک روند طولانی را میطلبد.
#فرهنگ
#شماره_40
🆔 @farhang_puya
💠 پيامبر خدا (صلىالله عليه وآله):
👈 مَنْ لم يُغفَرْ لَهُ في شَهرِرمضانَ ففِي أيِّ شهرٍ يُغفَرُ لَهُ؟
⁉️ كسى كه در رمضان آمرزيده نشود، در كدام ماه آمرزيده مىشود؟
📙 ميزانالحكمه، ج ۴، ص ۵٢١
#حدیث
🆔 @farhang_puya
💢 جریان لیبرال و سکولار در سینما و رسانههای جهان
🖌 مرحوم دکتر محمدحسین فرجنژاد:
⭕️ جریان لیبرال و سکولار در سینما و رسانههای فعلی جهان بیشترین گستره را دارند. شاید یکی از مهمترین دلایل آن پشتیبانی زرسالاران و سرمایهداران غالباً صهیونیست و مجتمعهای عظیم نظامی-صنعتی و رسانههای وابسته بدان است.
✔️ بی شک، پولهای کثیف بزرگترین شبکه بانکداری و خلق پول جهانی نقش قابل توجهی در این امر دارند. چاپ دلارهای بیپشتوانه که بزرگترین دزدی عظیم کل تاریخ بشر را در نظام کاپیتالیسم یهودگرای فدرال رزرو، به وجود آورده است، موجب افزایش این قدرت است.
🔻 این جریان لیبرال و سکولار، نه تنها معنویت اصیلی را ارائه نداده بلکه ریایی از معنویت را پژواک میکند. علاوه بر این، در این وادی، نظام قاچاق و بهرهکشی از انسان امروز، نتایجی بس هولناک را برای بشر در عرصه رسانه و سینمای معناگرا به ارمغان آورده است.
#شماره_40
#هنر
#سینما
#فرج_نژاد
🆔 @farhang_puya
📌 حوزه علمیه قم میداندار نجات بشریت از «سلطههای فرانوین»
🖌 مرحوم حجتالاسلام فرجنژاد:
📲 قطعاً این جریان [سکولار و لیبرال] به آسانی از ذهنآرایی افکار عمومی جهان دست بر نخواهد داشت و معنویتگرایی به یکی از حربههای سلطه تبدیل شده است.
🕹 امروزه پروژه «سلطه تقدسنما» یکی از مهمترین پروژههای مورد مطالعه برخی حوزویان، دانشگاهیان، دلسوزان فرهنگ، عقلانیت و عرفان اسلامی است که باید تا به سرانجام رسیدنش صبوری و یاری مدام کرد.
🔰 این افتخاری برای حوزه علمیه قم است که هنوز قم، میداندار طلیعه نجات بشریت از «سلطههای فرانوین» است.
#شماره_40
#هنر
#سینما
#فرج_نژاد
🆔 @farhang_puya