eitaa logo
حوزه علمیه تمدن ساز
4.4هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
573 ویدیو
94 فایل
فضایی طلبگی برای نگاهی راهبردی‌تر و عمیق‌تر ... ✏نقد تحجر ✏نقد التقاط @amin_dehghani ◾صوت @s_feghheakbar
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢 اسلام‌، ایمانِ‌ بدون عدالت‌ را برنمی‌تابد امام موسی : صد‌ها دستور اسلامی، که‌ عدالت‌ اجتماعی‌ و اقتصادی‌ را در عمقِ‌ عبادات‌ وارد می‌سازد و آن‌ را از جمله‌ شرایط‌ صحیح‌ بودنِ‌ آن‌ها می‌شمارد، به‌ روشنی‌ نشان‌ می‌دهد که‌ عدالت‌ اجتماعی‌ و عدالت‌ اقتصادی‌ نه‌تنها دو حکم‌ فرعی‌ و دو واجب‌ عادی‌ و معمولی‌ نیستند، بلکه‌ بر پایه‌ عقیده‌ و ایمان‌ استوارند و از آن‌ها جداشدنی‌ نیستند. اسلام‌ ایمانی‌ را که‌ نتیجه‌ آن‌ عدالت‌ در زندگیِ‌ فرد و جامعه‌ نباشد، برنمی‌تابد. از این‌ رو عدالت‌ اقتصادی‌ و اجتماعی‌ در اسلام‌ ریشه‌دار، دائمی‌ و فراگیر است، زیرا با طبیعت‌ و هستیِ‌ مؤ‌من‌ درآمیخته‌ و از درونِ‌ فرد و جامعه‌ مسلمان‌ سرچشمه‌ گرفته‌ است. _ برگرفته از سخنرانی امام صدر در نهمین همایش اندیشه اسلامی در الجزایر / ۱۷ تیر۱۳۵۴ / کتاب رهیافت‌های اقتصادی اسلام 🔸 برای عضویت در کانال محقق عدالت‌خواه استاد محسن قنبریان و استفاده از تحلیل‌های متفقّهانه و ظلم‌ستیزانه ایشان، اینجا کلیک کنید.
💢 حکیمانه‌هایی از علامه ▫️ نحوه خنده، حرف زدن و غذا خوردن ما در حضور بچه‌ها باید باشد. هفت سال ابتدایی بچه‌ها نزد پدر و مادر، یک دانشگاه بزرگ و دوره هفت ساله است. ---------------------------------------- ▫️ ما در جامعه چگونه زندگی کنیم؟ دعای ، گذشته از ثوابی که دارد، را هم به ما یاد میدهد. ---------------------------------------- ▫️ مگر مجبوریم عوامانه رفتار کنیم ؟! ---------------------------------------- ▫️ بیش از آن مقداری که انسان از حوزه و دانشگاه درس می گیرد از قبرستان باید درس بگیرد؛ این که دستور داریم برویم قبرستان برای عبرت گیری و طلب مغفرت برای گذشتگان است. ---------------------------------------- ▫️ شما دقیق ترین مسائل فلسفی یا فقهی یا کلامی یا اصولی را به بازار عرضه کنید، خریدار ندارد؛ اما وقتی بودید در ، مردم متاثر می‌شوند. ---------------------------------------- ▫️ اگر روحانی باشد، جامعه معطر می شود. ---------------------------------------- ▫️ کسی به وجود مبارک حضرت امیر (سلام الله علیه) عرض کرد که من توفیق ندارم چه کنم؟ حضرت فرمود: «قَد قَیَّدتک ذنوبک» روز ببین چه کردی توفیق نماز شب از تو گرفته شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 اهمیت و اوجبِ‌واجبات بودن طلبگی در بیان علامه ------------------------------------------ 💢 برای مشاهده مطالب مهم زیر از بیانات آیت الله مصباح، روی آن‌ها کلیک کنید: 👇👇👇👇 ▫️ ضرورت تخصّص‌گرایی در حوزه؛ بایدها و نبایدها (افراط‌ها و تفریط‌ها) ▫️ آیا وظیفه، صرفا گفتن احکام است. ▫️ بزرگترین نیاز حوزه و جامعه، نیاز به مربی اخلاق است. ▫️ تربیت حوزویان کارآمد. ♦️ حوزه علمیه تمدن‌ساز: ✅ @feghheakbar
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقای منتظری (دادستان کل کشور) اخیرا دستوری برای بررسی یک اهانت احتمالی به یکی از بزرگان حوزه، صادر کردند ... از وی درخواست داریم دستوری هم برای زیر مجموعه خود برای جاری کردن سیره علوی (کلیپ را مشاهده کنید) که زیر پا مانده، صادر کنند. پیامبر اکرم (ص): اِنَّما اَهْلَكَ الَّذينَ مِنْ قَبْلِكُمْ اَنـَّهُمْ كانوا اِذا سَرَقَ فيهِمُ الشَّريفُ تَرَكوهُ وَاِذا سَرَقَ فيهِمُ الضَّعيفُ اَقاموا عَلَيْهِ الْحَدَّ؛ نابودى مردمان پيش‏تر از شما فقط از آنجا بود كه اگر سرشناسى دزدى می‌کرد، رهايش می‌ساختند و چون ناتوانى دزدى می‌کرد، مجازاتش می‌کردند. / نهج الفصاحه، ح۹۴۳ ( یادآوری۱ | یادآوری۲)
آیت الله : اين‌ها نه تعهدات را قبول دارند، نه امضا را قبول دارند، نه کنوانسيون را قبول دارند. فرمود: "فَقاتِلُوا أَئِمَّةَ الْكُفْرِ إِنَّهُمْ لا أَيْمانَ لَهُمْ"،( توبه، ۱۲) نه «لا إيمان لهم». فرمود نه تنها ايمان ندارند، أيمان، سوگند، ميثاق، پيمان و امضا را به رسميت نمی‌شناسند. اگر جمعيتی امضای خود را به رسميت نشناسد، چگونه می‌شود با او زندگی کرد؟ سخن از مبارزه با ائمه کفر در اين نيست که اين‌ها کافرند، آن شواهد ديگر و ادله ديگر دارد؛ اما مبارزه با ائمه کفر اين است که اين‌ها زير بارِ امضايشان نمی‌روند. فرمود: "فَقاتِلُوا أَئِمَّةَ الْكُفْرِ إِنَّهُمْ لا أَيْمانَ لَهُمْ"، نه «لا إيمان لهم» با پیشوایان کفر بجنگید، چرا که آنان را هیچ پیمانی نیست، باشد که (از پیمان‌شکنی) باز ایستند. ما شیعه‌ی حسین بن علی (ع) هستیم بر ما حرام است زیر بار ظلم رفتن. 📔 به کتاب "روابط بین الملل در اسلام" اثر علامه جوادی آملی رجوع شود (کتاب سترگی که مطالعه آن بر هر تحلیل‌گری در مسائل سیاسی و بین المللی و دینی، لازم است)