سبب ازدیاد طلاق در اروپا که افکار عمومی را مُشوش کرده، نبود پوشش و حجاب در زنان است. مردان به واسطه معاشرت با زنان بدحجاب، نسبت به همسر خود بی میل می شوند و زنان هم به واسطه معاشرت با مردانی که موافق میل آن ها هستند، از همسر خود روی می گردانند و محبت صادقانه به عنوان اساس رابطه خانوادگی در اروپا نادر است
_ لئو تولستوی، نویسنده و فلسفه ورز شهیر روسی (جلوهنمایی زنان و نگاه مردان، ص ۱۲۹)
@Islamicphilosophy_ir
درس اسفار و درس اصول کافی استاد #پارسانیا از روز شنبه ۱۲ آذر ماه ۱۴۰۱ در مرکز تخصصی مطالعات فلسفی اسلام و غرب واقع در ۲۰ متری گلستان، کوچه ۱۲، پلاک ۳۱، راس ساعت ۷ صبح (بخش کتابخانه) برگزار میشود؛ نقشه هم در ذیل پیوست شده است:
https://eitaa.com/parsania_net/2485
✅ @feghheakbar
حوزه علمیه تمدن ساز
سبب ازدیاد طلاق در اروپا که افکار عمومی را مُشوش کرده، نبود پوشش و حجاب در زنان است. مردان به واسطه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 وضعیت حجاب در گوشهای از تهران
✍ تذکر:
▫️ ۱. در صورت تسامح، همین وضعیت هم به کل تهران و شهرهای هم جوار و کل کشور سرایت خواهد کرد.
▫️ ۲. شهر قم باید قوانین خاص و اختصاصی خود در برخورد با بی حجابی داشته باشد. چرا که حتی با مبانی اندیشه سکولار و الحادی، به خاطر اکثریت متدینان در قم، باید از جولان بیحجابان جلوگیری کرد.
▫️ ۳. در این عرصه فرهنگی باید حکمرانی فرهنگی و منسجم داشت، نه اینکه سر یک کوچه گشت ارشاد باشد درحالیکه سه کوچه آن طرفتر مغازه های فروش مانتوهای کوتاه و جلوباز در حال جولان باشند. باید ارگان ها به صورت سیستمی و هماهنگ عمل کنند.
سالها است که در اثر بی رشدی ما در اثر بی لیاقتی ما در اثر
عدم شناخت ما از اسلام و فلسفه اجتماعی و انسانی اسلام مقررات اسلام به عنوان چیزهایی دور ریختنی تدریجاً از مدار زندگی اجتماعی ما خارج می شود و به جای آنها مقررات موضوعه و مجعوله دیگران جانشین می گردد. آیا در این کار مطالعه ای به عمل می آید؟ یعنی ما واقعاً نشستیم و مطالعه کردیم و دیدیم مثلاً مقررات جزائی اسلام مقررات قضائی اسلام ، مقررات خانوادگی اسلام قادر به تنظیم صحیح اجتماع و خانواده نیست؟ اگر از روی مطالعه کاری صورت گیرد جای گله نیست متأسفانه توجه و مطالعه نداریم.
_ شهید استاد #مطهری
✅ @feghheakbar
💢 فرازی از مقاله "پیشگامان حوزه علمیه شیعه در مواجهه با فلسفه غرب"
مشاهده کامل منبع
✍ استاد #فنایی_اشکوری
✅ @feghheakbar
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 تبیین چیستی و حقیقت #آزادی در بیان علامه #جوادی_آملی
همه ما علاقه مندیم که آزاد باشیم، آزادی از بهترین نعمت ها است؛ اما آزادی درباره انسان، فرع #انسانشناسی است؛ انسان شناسی #خداشناسی #جهانشناسی، این آزادی را تبیین می کند.
اگر کسی با آن #حقیقت_نامتناهی پیوند ناگسستنی دارد او می تواند طعم آزادی را بچشد ... اگر کسی آن حقیقت نامتناهی را به اندازه خودش ادارک کرد و تلاش کرد که در آن حقیقت تلاش و کوشش کند و برای تقرب به آن حقیقت او را عبادت کند.
حریت در این است که انسان با آن حقیقت نامتناهی پیوند داشته باشد.
https://eitaa.com/a_javadiamoli_esra/5910
https://eitaa.com/a_javadiamoli_esra/5911
@Islamicphilosophy_ir
20.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◾️ مقام علمی حضرت زهرا سلام الله علیها در بیان آیت الله العظمی جوادی آملی
▪️علامه #جوادی_آملی: این ایام، ایام فاطمیه است که باید ذکر مصیبتی داشته باشیم، اما اولی در ذکر مصیبت اینها، بازگویی معارف اینها و فضائل علمی اینهاست... .
آپارات: https://aparat.com/v/GwCZk
▫️ درس خارج فقه _ ۱۶ آذر ۱۴۰۱
🔸 در زمینه علوم عقلی و مسائل فلسفی، اکنون در حوزه ها رغبت و رواجی دیده می شود که از برکات انقلاب و رهبری امت که معتقد به این حرکت هستند، چه مسائلی را لازم می دانید که با آن، آثار حکمای متاله، ترویج بیشتری بیابد؟
▫️ پاسخ علامه #حسن_زاده_آملی را (اینجا) مطالعه نمایید.
♦ حوزه علمیه تمدن ساز:
✅ @feghheakbar
💢 لزوم امتداد سیاسی_اجتماعی فلسفه
#رهبرمعظم انقلاب:
فلسفه، حفاظ جنگ اعتقادی است؛ شما الان ببینید جُرج بوش یک حرفی می زند فوراً ۶۰تا آدم برایش فلسفه و زیرساخت ایدئولوژیک میسازند و پخش میکنند.
ماهم باید فلسفه مان به همین طرف برود که امتداد سیاسی و اجتماعی داشته باشد.
📗 فلسفه سیاسی آیت الله خامنه ای، اثر استاد #مهاجرنیا، ص۷۳
_ کانال استاد مهاجرنیا: @Azadandishi_dini
#فلسفه_های_مضاف
♦️ حوزه علمیه تمدن ساز:
✅ @feghheakbar
💢 قرآن و عرفان و برهان از هم جدایی ندارند.
علامه #حسن_زاده_آملی:
... ما رساله اى در این واقعیت و حقیقت، به نام "قرآن و عرفان و برهان از هم جدایی ندارند" نوشته ایم. که در موضوع مذکور، اهمیت بسیار شایان توجه دارد. و حقا دانش پژوه فرزانه را چراغى فرا راه نيکبختى و رستگاری است. این رساله مکرر به طبع رسیده است و در دانشگاه تهران از کتب برگزیده سال شناخته و معرفی شده است.
📙 کتاب "گفتگو"، ص۱۶۷
✅ @feghheakbar