هدایت شده از فیلمنامه نویسی
519_Arafeh.Mahdi.Samavati_YasDL.com.mp3
36.34M
دعای عرفه با نوای مهدی سماواتی از سایت عرفان دات آی آر
https://eitaa.com/FilmnameNevisi/967
صوت و متن دعای عرفه امام حسین (ع)
↙️متن عربی و ترجمه
دعای عرفه با نوای مهدی سماواتی از سایت عرفان دات آی آر
الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِى لَيْسَ لِقَضائِهِ دافِعٌ، وَلَا لِعَطائِهِ مانِعٌ، وَلَا كَصُنْعِهِ صُنْعُ صانِعٍ، وَهُوَ الْجَوادُ الْواسِعُ، فَطَرَ أَجْناسَ الْبَدائِعِ، وَأَتْقَنَ بِحِكْمَتِهِ الصَّنائِعَ، لَا تَخْفىٰ عَلَيْهِ الطَّلائِعُ، وَلَا تَضِيعُ عِنْدَهُ الْوَدائِعُ، جازِى كُلِّ صانِعٍ، وَرايِشُ كُلِّ قانِعٍ، وَراحِمُ كُلِّ ضارِعٍ، وَ مُنْزِلُ الْمَنافِعِ وَالْكِتابِ الْجامِعِ بِالنُّورِ السَّاطِعِ، وَهُوَ لِلدَّعَواتِ سامِعٌ، وَ لِلْكُرُباتِ دافِعٌ، وَلِلدَّرَجاتِ رافِعٌ، وَ لِلْجَبابِرَةِ قامِعٌ؛ فَلا إِلٰهَ غَيْرُهُ، وَلَا شَىْءَ يَعْدِلُهُ، وَلَيْسَ كَمِثْلِهِ شَىْءٌ، وَهُوَ السَّمِيعُ الْبَصِيرُ اللَّطِيفُ الْخَبِيرُ، وَهُوَ عَلَىٰ كُلِّ شَىْءٍ قَدِيرٌ . .
بقیه را اینجا ببینید
https://www.erfan.ir/m160
کانال فیلمنامه نویسی
https://eitaa.com/FilmnameNevisi/967
هدایت شده از کمپین د. ضد آمریکا و صهیونیست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢جزئیات جدید از فعالیت های جاسوسی در کویر های ایران
به همراه تصاویر جدید از بازداشت معاون سفیر انگلیس
🔴به پویش #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
کمپین دانشجویی جبهه واحد
ضد US+Zionist
در بله، آیگپ، سروش، ایتا و تلگرام
🆔
@studentcfantiusantizionist
Student
CF
AntiUSA
AntiZionist
در سروش
http://sapp.ir/studentcfantiusantizionist
در ایتا
https://eitaa.com/studentcfantiusantizionist
✅ارسال گسترده
.
🔻حسینیه هنر برگزار میکند🔻
💢 دورههای آموزشی تابستانه:
1️⃣ عکاسی (۱۰ جلسه)
📷 مدرس: حمید سلطانآبادیان
2️⃣ پریمیر (۱۲ جلسه)
🎬 مدرس: جلال حیدری
3️⃣ طنز مطبوعاتی (۸ جلسه)
🎭 مدرس: ناصر جوادی
◽️ ثبتنام از طریق سایت:
🌐 Rahlearn.ir
☎️ شماره تلفن پشتیبانی: 09301212230
⏰ آخرین مهلت ثبتنام: ۲۵ تیرماه
🏡 مکان برگزاری: بلوار شهید مدرس، مدرس ۴، پلاک ۱۰، حسینیه هنر مشهد
✅ عماریار، مرجع عرضه آثار جبهه فرهنگی انقلاب
🆔 @AmmarYar_IR
✅فیلمنامه نویسی:
تفکر فلسفی، مقدمه ای برای تولید آثار فاخر هنری در حوزه سینما و تلویزیون با ایده، طرح و فیلمنامه های فاخر
↙️ آی دی های کانال #فیلمنامه_نویسی
ا🆔 در تلگرام،
https://t.me/FilmnameNevisi
ا🆔 در بله ↙️
https://ble.im/filmnamehnevisi
در سروش↙️
https://splus.ir/filmnamenevisi
در ایتا ↙️
https://eitaa.com/FilmnameNevisi
در آی گپ ↙️
https://iGap.net/filmnamenevisi
در بله ↙️
https://ble.ir/join/ODhjNjFhNj
ble.im/join/ODhjNjFhNj
✅ارسال برای پژوهشگران هنرسینما برای تولید ایده و طرح سینمایی و سریال
..
روحانی نباید یک آخوند معمولی باشد و حرفهای دیگران را تکرار کند بلکه در مسیری باید حرکت کند که امام صادق علیه السلام حرکت می کرد و حامل علم ائمه باشد. حوزه اگر نتواند چنین افرادی تربیت کند حوزه امام صادق علیه السلام نیست.
سنت های خوب پیشینیان نباید فراموش شوند بنابراین سنت های علمای بزرگ قم و نجف باید مورد توجه قرار بگیرند. به عنوان مثال مرحوم آقای بروجردی در زمینه وحدت شیعه و سنی فعالیت کردند. اگر میان شیعه و سنی تقریب باشد داعش به وجود نمی آید. این عالم بزرگ می گفت طلبه باید علاوه بر فقه شیعه، فقه اهل سنت را هم بلد باشد، ما باید میراث آیت الله بروجردی را حفظ کنیم.
سید مرتضی آدم ثروتمندی بود لذا بخشی از ثروتش را وقف کرد و به این ترتیب، فرهنگ وقف را بین مردم جا انداخت. همچنین این بزرگوار مدیر خوبی بود و به طلابی که استعداد بیشتری داشتند توجه بیشتری می کرد. شیخ طوسی یکی از شاگردان ایشان بود و در نجف از همان شیوه مدیریتی سید مرتضی الگو گرفت که توانست علمای بزرگی تربیت کند وگرنه طلاب آنجا چیزی بیش از یک امام جماعت نمی شدند.
حتما به آن دسته از شاگردانتان که استعداد بیشتری دارند توجه خاص بکنید ولو دو سه نفر باشند چون فرهنگ نخبه پروری میراث سید مرتضی است. ائمه نیز این کار را می کردند. به عنوان مثال امام صادق علیه السلام حتی برای حفظ جان زراره تلاش می کرد.
_ علامه #جوادی_آملی
✅ @feghheakbar
💢 وقتی کلیسا مردم را از دین روی گردان کرد
استاد شهید #مطهری:
🔸 «کلیسا چه از نظر مفاهیم نارسایی که در الهیات عرضه داشت و چه از نظر رفتار غیر انسانی اش با توده مردم، خصوصاً طبقه دانشمندان و آزاد فکران، از علل عمده گرایش جهان مسیحی- و به طور غیر مستقیم جهان غیر مسیحی- به مادّیگری است.
🔸 ما این عامل را در دو بخش بررسی میکنیم: نارسایی مفاهیم کلیسایی در مورد خدا و ماوراء الطّبیعه و خشونتهای کلیسا.
🔸 امّا بخش اوّل: در قرون وسطی که مسأله خدا به دست کشیشها افتاد، یک سلسله مفاهیم کودکانه و نارسا درباره خدا به وجود آمد که به هیچ وجه با حقیقت وفق نمیداد و طبعاً افراد باهوش و روشنفکر را نه تنها قانع نمیکرد، بلکه متنفّر میساخت و بر ضدّ مکتب الهی برمی انگیخت.
🔸 در تاریخ فلسفه سیاسی می خوانیم آنگاه که مفاهیم خاص اجتماعی و سیاسی در غرب مطرح شد و مساله حقوق طبیعی و مخصوصاً حق حاکمیت ملی به میان آمد، عده ای طرفدار استبداد سیاسی شدند و برای توده مردم در مقابل حکمران حقی قائل نشدند و تنها چیزی که برای مردم در مقابل حکمران قائل شدند وظیفه و تکلیف بود.
🔸 این عده در استدلال های خود برای اینکه پشتوانه ای برای نظریات سیاسی استبدادمابانه خود پیداکنند، به مسأله خدا چسبیدند و مدعی شدند که حکمران در مقابل مردم مسئول نیست، بلکه او فقط در برابر خدا مسئول است، ولی مردم در مقابل حکمران مسئول اند و وظیفه دارند. مردم حق ندارند حکمران را بازخواست کنند که چرا چنین و چنان کرده ای؟ و یا برایش وظیفه معین کنند که چنین و چنان کن؛ فقط خداست که می تواند او را مورد پرسش و بازخواست قرار دهد. مردم حقی در برابر حکمران ندارند، ولی حکمران حقوقی دارد که مردم باید ادا کنند.
🔸 از این رو طبعاً در افکار و اندیشه ها نوعی ملازمه و ارتباط تصنّعی به وجود آمد میان اعتقاد به خدا از یک طرف، و اعتقاد به لزوم تسلیم در برابر حکمران و سلب حق هرگونه مداخله ای در برابر کسی که خدا او را برای رعایت و نگهبانی مردم برگزیده است و او را فقط در مقابل خود مسئول ساخته است از طرف دیگر. و همچنین قهراً ملازمه بوجود آمد میان حق حاکمیت ملی از یک طرف، و بی خدایی از طرف دیگر.
🔸 از نظر فلسفه اجتماعی اسلامی، نه تنها نتیجه اعتقاد به خدا پذیرش حکومت مطلقه افراد نیست و حاکم در مقابل مردم مسئولیت دارد، بلکه از نظر این فلسفه، تنها اعتقاد به خداست که حاکم را در مقابل اجتماع مسئول می سازد و افراد را ذی حق می کند و استیفای حقوق را یک وظیفه لازم شرعی معرفی می کند.
🔸 امیرالمومنین پیشوای سیاسی و اجتماعی و امام معصوم و برگزیده حضرت حق درگیرودار صفین با مردم سخن گفت و فرمود:
«حق تعالی با حکومت من بر شما برای من حقی بر شما قرارداده است و شما را همان اندازه حق بر عهده من است که مرا بر عهده شماست. حق همواره دو طرفی است؛ کسی را بر دیگری حقی نیست مگر اینکه آن دیگری را هم بر او حقی است. و اگر کسی باشد که بر دیگران حق دارد و دیگران بر او حقی ندارند، او تنها خداست و آفریدگانش را چنین مزیتی نیست، زیرا او بر بندگانش توانایی و قدرت دارد و قضای گوناگون او جز بر عدالت جاری نمی گردد.»
🔸 یعنی حق، متبادل است؛ هر کس از آن بهره مند شد، مسئولیتی در مقابل خواهد داشت.»
📘 علل گرایش به مادیگری، ص۵۵ و ۱۵۷
💢 بيان #امام_خمینی درباره کتاب فصوص الحکم #ابن_عربی
استاد حسن #رمضانى:
حضرت آیت الله فاضل لنکرانی (ره) سر درس این خاطره را نقل کردند و فرمودند:
من در محضر امام بودم و همان لحظه فصوص امام را از همدان آورده بودند.
در ایام طاغوت که به منزل امام دستبرد زده بودند، آن نسخه به سرقت رفته بود و بعدها امام جمعه همدان آقای موسوی، آن نسخه را در دست یک کتاب فروش دوره گرد، دیده و شناخته بود و آن را خریده به تهران، دفتر حضرت امام ارسال کرده بود. آنجا بودم که نسخه فصوص امام را آوردند.
امام کتاب فصوص را گرفتند و همراه با آه و مرور خاطرات تورقی کردند.
بعد کتاب را بستند و گذاشتند روی تاخچه بالای سرشان.
در همان حین که کتاب را میگذاشتند بالای تاقچه،
فرمودند: افسوس که اینگونه علوم اکنون از حوزه ها رخت بربسته.
🍃 سايت آيت الله حسن رمضانى
پن:
البته هم اکنون به برکت امام و انقلاب او، در برخی از مدارس علمی فصوص تدریس و تدرّس میشود. و اساتید شاخصی به تعلیم آن مشغولند. جوینده یابنده است.
♦️ کانال حوزه تمدنساز:
✅ @feghheakbar
💢 عقلتان را تعطيل و تسليم كسی نكنيد هر چقدر هم طرف بزرگ باشد
علامه #جعفری:
روزی طلبه فلسفه خوانی نزد من آمد تا برخی سوالات بپرسد. ديدم جوان مستعدی است كه استاد خوبی نداشته است. ذهن نقاد و سوالات بديع داشت كه بي پاسخ مانده بود. پاسخ ها را كه مي شنيد، مثل تشنه ای بود كه آب خنكي يافته باشد. خواهش كرد برايش درسي بگويم و من كه ارزش اين آدم را فهميده بودم، پذيرفتم. قرار شد فلان كتاب را نزد من بخواند. چندی كه گذشت، ديدم فريفته و واله من شده است. در ذهنش ابهت و عظمتی يافته بودم كه برايش خطر داشت. هرچه كردم، اين حالت درو كاسته نشد. میدانستم اين شيفتگی، به استقلال فكرش صدمه می زند. تصميم گرفتم فرصت تعليم را قربانی استقلال ضميرش كنم.
روزی كه قرار بود براي درس بيايد، در خانه را نيم باز گذاشتم. دوچرخه فرزندم را برداشتم و در باغچه، شروع به بازی و حركات كودكانه كردم. ديدمش كه سر ساعت، آمد. از كنار در، دقايقي با شگفتي مرا نگريست. با هيجان، بازی را ادامه دادم. در نظرش شكستم. راهش را كشيد و بی یک كلمه، رفت كه رفت.
اينجا كه رسيد، مرحوم علامه جعفري با آنهمه خدمات فكری و فرهنگي به اسلام، گفت:
برای آخرتم به معدودی از اعمالم، اميد دارم.
يكي همين دوچرخه بازی آنروز است!
درس استاد آن شب آن بود كه دنبال آدمهای بزرگ بگرديد و سعي كنيد دركشان كرده و از وجودشان توشه برگيريد. اما واله كسی نشويد.
♦️ حوزه علمیه تمدن ساز:
✅ @feghheakbar
🔘 حجابِ واجب، حجابِ حرام❗️
❓ چرا علمای معترض به بد حجابی و کشف حجاب خود در تذکر لسانی پیش قدم نمی شوند؟!
• هر از چند گاهی (بخصوص فصل تابستان) درباره بی حجابی خطبه های غرا یا تذکرات جدی چند تن از ائمه جمعه مشهور را داریم؛ واقعاً هم نگرانی بی جا نیست، اما چرا مثل مرحوم آیت الله بافقی در مقابله با کشف حجاب رضا خانی در حرم حضرت معصومه، خود وارد نمی شوند؟!
#آیت_الله_علم_الهدی در جایگاه چه از مثل آیت الله بافقی کم دارد؟!! #آیت_الله_صدیقی که از شیفتگان آن مرحوم و ناقل تشرفات شان هم هست! نهی از منکر لسانی امروز که چکمه رضا خان در جواب ندارد!
• اقلا وقتی این بزرگان به حق، هر بی حجابی را دشمن نظام اسلامی نمی دانند۱، چرا فقط در #حجابِ_تریبون و بین طرفداران و تکبیرگویان نهی از بی حجابی می کنند؟!
اگر مقصود از خطبه ها، تهییج مومنین به تذکر لسانی است با اقدام عملی حضرات، شدنی تر است.
• نمی شود بعضاً ماشین دودی نشست، پس از گیت های تفتیش هم چند قدم در مردم نبود، مطلقا پیاده از خیابان و برمردم نگذشت و فقط از پشت تریبون، مومنین و پلیس را به جنگ بی حجابی فرستاد!
• #آیت_الله_خاتمی یکبار روایت جالبی خواندند۲: "ما جعل الله بسط اللسان و کفّ الید و لکن جعلهما یُبسطان معاً و یُکفّان معاً: خداوند زبان را گشاده و دست را بسته قرار نداده بلکه آنان را چنان آفریده که باهم باز می شوند و باهم بسته می گردند"(وسائل الشیعه ج۱۱ص۴۰۴)
وقتی دست پلیس و گشت ارشاد را باز می خواهید، زبانِ دعوت و تذکر پدرانه و عالمانه خود به دختران و زنان جامعه(نه صرفاً شرکت کنندگان در نماز جمعه) را هم باز کنید، روزی یا هفته ای نیم ساعت قسمتی از مسیر ترددتان را پیاده روی کنید و چند تذکر دهید.
مواجهه زنان و دختران را خودتان از نزدیک ببینید. باور کنید شاید زمین و آسمان متفاوت از مواجه شان با تیتر خطبه هایتان -که در فضای مجازی برای آنها می فرستند- باشد!
• شاید هم زنان و دخترانی به شما بعنوان زبان حاکمیت، حرفها، درد دلها و احیانا تذکراتی داشته باشند که پس از بررسی عالمانه تان در خطبه هایتان اثر کند؛ این حرفها را محدود ناهیان منکرِ بی حجابی می شنوند، شما هم بشنوید!
خدا می داند این برای هردو طرف مفید و موثر است.
* پ.ن:
دو حجاب داریم؛ یکی واجب، یکی حرام!
همه از اولی می گویند، دومی در حجاب شدن مسئولین است. خدا رحمت کند #شهید_بهشتی را، آنرا حرام مطلق می شمرد؛ یعنی هیچ طوری -ولو در شرایط احکام ثانوی- حلال نمی شود!۳
احتجاب مسئولین و مقامات از مردم، نبودن بین مردم در کف جامعه است؛ فقط نبودن در خط واحد و صف نانوایی نیست، حرف نزدن مستقیم با بی حجاب هم هست. ماندن در حجابِ تریبون و طرفدار و تکبیرگو هم احتجاب مذموم است!
.........................
۱و۲. آیت الله خاتمی ۹۸/۳/۳۰
۳. اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان در اروپا/ شهید بهشتی ص۱۳۳
📝 محسن قنبریان ۱۴۰۱/۴/۴
☑️ @m_ghanbarian
در همان اوان (اوائل دهه بیست) یکی از اتباع کسروی (علی اکبر حکمی زاده) کتابی به نام (اسرار هزارساله) نوشت و در آن از زیارت قبور و مشاهد ائمه و از این رقم انتقاد کرده بود.
من با یک عده از طلاب به خدمت یکی از مراجع وقت رفتیم که ما چه باید بکنیم؟ شرح اجمال مضمون کتاب را به ایشان گفتم. متأسفانه با کمال خونسردی ایشان گفتند: کاری نداشته باشید، الباطل یموت بترک ذکره!
اما امام (ره) در همان وقت به خاطر رد کردن این کتاب، (مدت ها) درس اسفار را تعطیل کرده و جواب او را می نویسند، که فعلاً به صورت (کشف الاسرار) درآمده است.
🗞 آیت الله سیدعزالدین زنجانی (ره)، نشریه پگاه حوزه، شماره ۳۰۴
#امام_خمینی
♦️ حوزه علمیه تمدن ساز:
✅ @feghheakbar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 راهِ امام
«اخلاق» هدف است و «حکومت» وسیله است که به این بارگاه امین باید رسید. امام (رضوان الله تعالی علیه) با ولایت #فقه_اکبر برای میخائیل گورباچف آن طور نامه می نویسد و با داشتن ولایت #فقه_اصغر ایران اسلامی را احیا می کند، از استبداد، از استعمار، از استحمار آزاد می کند... .
✅ @a_javadiamoli_esra
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 ما باید با علوم جدید آشنا باشیم وگرنه کلی گویی خواهیم کرد.
پروفسور #لگنهاوزن
#علم_و_دین
♦️ حوزه علمیه تمدن ساز:
✅ @feghheakbar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علامه #جوادی_آملی:
"عالم زمانشناس" ، به شبهه عبائیه نائینی نمیپردازد. به شبهه #کانت و #هگل میپردازد که دانشجویان ما را بینماز می کند.
#اسلامی_کردن_علوم_انسانی_دانشگاه
#ضرورتاسلامیکردن_جامعهشناسی
#ضرورتاسلامیکردن_روانشناسی
#ضرورتاسلامیکردن_مدیریت
#ضرورتاسلامیکردن_سیاست
#ضرورتاسلامیکردن_اقتصاد
#ضرورتاسلامیکردن_فلسفهدین
♦️ حوزه علمیه تمدن ساز:
✅ @feghheakbar
32.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻هرکس از توافق استعماری برجام دفاع کرد این فیلم را نشانش دهید.
حرفهایی که طرفداران برجام حتی آن را نمیدانند، چه برسد به آنکه پاسخی برایش داشته باشند.
در قسمت ۲۴ برنامه حافظه تاریخی ایرانی به صورت خلاصه و مستند نشان داده شده که متن برجام در حوزه رفع تحریم ها و اقتصاد چه مشکلات بزرگی دارد و احیای آن نیز نمیتواند تاثیر خاصی در معیشت مردم داشته باشد.
@Hafezeh_tarikhi_irani
حاج آقا مجتبی مصباح فرزند علامه مصباح درباره پدرشان میفرمودند:
علامه مصباح دو سه ماه آخر عمر از لحاظ بدنی بسیار ضعیف شده بودند و در طول روز استراحت میکردند و حتی حال نشستن یا صحبت کردن نداشتند.
تنها در طول روز یکی دو ساعت حدود ساعت ده شب کمی حالشان مساعدتر میشد و مینشستند و کمی سخن میگفتند. همان موقع که حالشان بهتر میشد دغدغه دین و وظیفه دینی خود را داشتند و میگفتند کسی سوالی نپرسیده تا جواب بدهیم؟
خیلی شبهات اعتقادی و مسائل مهم را همان یکی دو سال آخر که ضعف بیشتری داشتند انجام دادند. در حالی که از نظر مزاجی بسیار ضعیف بودند. کتاب زیبایی شرور را در ایام کرونا بیان کردند.
▫️ این کتاب کوتاه حاصل چند سخنرانی علامه مصباح رحمهالله در اوائل ایام کروناست و جایگاه شرور را در نظام احسن الهی تبیین میکنند.
✍ مصطفی ایزدی
♦️ حوزه علمیه تمدن ساز:
✅ @feghheakbar
ای خدا، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند.
باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میفروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد.
باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
_ شهید چمران
♦️ حوزه علمیه تمدن ساز:
✅ @feghheakbar
مسألهی تولید علم فقط مربوط به علوم پایه، تجربی و ... نیست، بلکه شامل همهی علوم و از جمله علوم انسانی است.
ما بخصوص در زمینهی علوم انسانی، برخلاف آنچه که انتظار میرفت و توقّع بود، حرکت متناسب و خوبی نکردهایم، بلکه مفاهیم گوناگون مربوط به این علم را - چه در زمینهی اقتصاد و چه در زمینههای جامعهشناسی، روانشناسی و سیاست - به شکل وحی مُنزل از مراکز و خاستگاههای غربی گرفتهایم و بهصورت فرمولهای تغییر نکردنی در ذهنمان جا دادهایم و بر اساس آن میخواهیم عمل و برنامهی خودمان را تنظیم کنیم! گاهی که این فرمولها جواب نمیدهد و خراب درمیآید، خودمان را ملامت میکنیم که ما درست بهکار نگرفتهایم؛ در حالیکه این روش، روشِ غلطی است.
ما در زمینهی علوم انسانی احتیاج به تحقیق و نوآوری داریم. مواد و مفاهیم اساسیای هم که بر اساس آن میتوان حقوق، اقتصاد، سیاست و سایر بخشهای اساسی علوم انسانی را شکل داد و تولید و فراوری کرد، به معنای حقیقی کلمه در فرهنگ عریق و عمیق اسلامی ما وجود دارد که باید از آن استفاده کنیم. البته در این قسمت، حوزه و استادان مؤمن و معتقد به اسلام میتوانند با جستجو و تفحّص، نقش ایفا کنند. اینجا از آنجاهایی است که ما باید به تولید علم برسیم.
۱۳۸۲/۰۸/۰۸
♦️ حوزه علمیه تمدن ساز:
✅ @feghheakbar
علامه #جوادی_آملی:
شما دقیق ترین مسائل فلسفی یا فقهی یا کلامی یا اصولی را به بازار عرضه کنید، خریدار ندارد؛
اما وقتی #مؤدب بودید در #برخوردتان #رفتارتان #نوشتارتان، مردم متاثر میشوند.
♦️ حوزه علمیه تمدن ساز:
✅ @feghheakbar
1_1195840905.mp3
1.6M
🎙آیت الله #جوادی_آملی: تربيت با گفتن و شنيدن نيست. آن عالمی که ديدار او شما را عوض نکند لفظش هم عوض کننده نيست.
✅ @feghheakbar
💢 همواره فال نیک بزنید تا آن را بیابید؛ تفالوا بالخیر تجدوه
در روایات این جمله از رسول خدا (صلى اللّه علیه و آله وسلم) نقل شده که فرموده: تفالوا بالخیر تجدوه - همواره فال نیک بزنید تا آن را بیابید.
و نیز از آن بزرگوار نقل شده که بسیار تفال مى زده، همچنان که در داستان حدیبیه دیدیم که وقتى سهیل بن عمرو از طرف مشرکین مکّه آمد رسول خدا (صلى اللّه علیه و آله وسلم) فرمود: حالا دیگر امر بر شما سهل و آسان شد.
و نیز در داستان نامه نوشتنش به خسرو پرویز آمده که وى را دعوت به اسلام کرد، و او نامه آن جناب را پاره کرد و در جواب نامه مشتى خاک براى آن حضرت فرستاد، حضرت همین عمل را به فال نیک گرفت و فرمود: به زودى مسلمانان خاک او را مالک مى شوند
و این گونه تفال ها را در بسیارى از مواقفش داشته.
📚 علامه #طباطبایی، المیزان، ج۱۹، ص۱۲۶
کسی مثل علامه #طباطبایی (رضوان الله تعالی علیه) در حوزه علمیه ى قم پیدا شد؛
ايشان هم فقیه بود و هم اصولى؛ هم مى توانست درس خارج فقه مفصلی بدهد؛ هم مى توانست درس خارج اصول مفصلی ترتیب دهد و فضلا را جمع کند؛
اما او به کارى پرداخت که ان روز آن را لازم مى دانست. بعد هم حوادث و وقایع شهادت داد بر اين که اين ها لازم است. او گفت من مى بينم که دارند تفکرات و فلسفه ى کاذب مارکسیستی را در ذهن ها جا مى دهند؛
نمى شود با توضیح المسائل اين ها را پاسخ دهیم؛ توضیح المسائل جای خودش را دارد؛ جواب اين #شبهه ها را با چیز ديگرى بايد داد.
ايشان #اصول_فلسفه_و_روش_رئالیسم را نوشت.
♦️ حوزه علمیه تمدن ساز:
✅ @feghheakbar
1_1347817295.mp3
1.43M
🎙 علامه #جوادی_آملی:
از جناب بهمنیار نقل شده است كه می گوید ما روزانه منتظر ورود بوعلی بودیم كه ایشان تدریس كنند و ما تَدَرّس كنیم و فرا بگیریم، روزی استاد آمد و ما در كنار شمع وجودش جمع شدیم و پروانه وار نشستیم كه ایشان تدریس بكنند، وقتی شروع به تدریس كردند از چشمان ما و رخسار ما فهمیدند كه ما درس دیروز را نفهمیدیم ... كم كم به عرضش رسید یا برای او معلوم شد که ما دیشب گعده داشتیم ...
آنگاه اشك از چشمان بوعلی سرازیر شد، گفت طناب بازهای شهر ـ این سیرك ها ـ می كوشند در رشته شان متخصص بشوند، شما كه در رشته علمی و علوم الهی تلاش و كوشش می كنید تلاش و كوششتان این نیست كه در رشته تان متخصص بشوید؟!
✅ @feghheakbar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 تنبلانهترین سخن دنیا
استاد #دینانی:
جملهای در میان مردم رایج است که زیاد آن را شنیدهایم فکر میکنم تنبلانه ترین جمله است.
این جمله که «آزاد باش. هر کس حق دارد هر عقیده ای داشته باشد» حرف ظاهراً خوب، مدرن و صلح طلبانهای به نظر می رسد، اما تنبلانه ترین سخن ممکن است.
باید دانست که #واقعیت چیست و کجاست. نه این که هرکس هر عقیدهای بخواهد داشته باشد.
#پلورالیزم #پلورالیسم
#تعدد_قرائات #هرمنوتیک
@Islamicphilosophy_ir
4_6012520229429575842.mp3
641.4K
علامه #مصباح_یزدی:
امام صادق (ع) فرمودند: قائم ما وقتی ظهور می کنند با مشکلی سخت تر ازمشکل پیغمبر (ص) مواجه می شوند ...
📛و آن شبههی #تعدد_قرائات است📛
@Islamicphilosophy_ir