#معرفی_کتاب
📚 فقه سیاست خارجی و روابط بین الملل - مفاهیم، مبانی، اصول و قواعد
🖊 نوشته قاسم شبان نیاء رکن آبادی
✅ کتاب پیش رو، به عنوان اولین اثر از مجموعه «فقه سیاست خارجی و روابط بین الملل»، متکفل بیان مباحث مقدماتی ورود به این عرصه پژوهشی است. مفاهیم، مبانی، اصول و قواعد فقهی، به عنوان چهار محور اصلی این کتاب، چارچوبی از یک منظومه ارائه می دهد که با بهره گیری از آن می توان به حل مسائل حوزه سیاست خارجی و روابط بین الملل به شیوه استنباط فقهی دست یافت.
👈 مشاهده و خرید اینترنتی
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
@ghasem_shabannia
#معرفی_کتاب
📚 فقه سیاست خارجی و روابط بین الملل - دیپلماسی و رفتار سیاسی
🖊 قاسم شبان نیاء رکن آبادی
✅ کتاب پیش رو دومین اثر از مجموعه «فقه سیاست خارجی و روابط بین الملل» است که به تحلیل فقهی مسائل مهم حوزه دیپلماسی و رفتار سیاسی اختصاص یافته است. مسائلی همچون شناسایی دیگر کشورها و مذاکره و معاهده با آنها، شرایط فرستادگان و نمایندگان سیاسی و نیز مصونیت های دیپلماتیک محورهای اصلی این اثر را تشکیل می دهد.
👈 مشاهده و خرید اینترنتی
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
@ghasem_shabannia
📚 فقه سیاست خارجی و روابط بین الملل - مفاهیم، مبانی، اصول و قواعد
🔰 عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره تبیین کرد:
🔹تنها شریعت اسلام برای تنظیم روابط بین الملل و حل معضلات آن صلاحیت دارد/ تزلزل در سیاست خارجی کشورهای اسلامی ناشی از عدم توجه به آموزه های مترقی فقه اسلامیست.
🔸 تلاش کرده ایم در این کتاب اثبات کنیم که تنها شریعت اسلام برای تنظیم روابط بین الملل و حل معضلات کنونی آن صلاحیت دارد و عدم ثبات در نظام بین الملل و نیز تزلزل در سیاست خارجی کشورهای اسلامی ناشی از عدم توجه به آموزه های متعالی و مترقی فقه اسلامی است.
🔹به گزارش روابط عمومی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره، حجت الاسلام والمسلمین دکترقاسم شبان نیا در گفت وگویی به تبیین چرایی و انگیزه تالیف کتاب "فقه سیاست خارجی و روابط بین الملل مفاهیم، مبانی، اصول و قواعد" در سخنانی گفت: پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و استقرار نظامی با هدف تحقق احکام و ارزش های الهی در سطح جوامع بشری، یکی از دغدغه های جدی نخبگان و خواص چگونگی تحقق این احکام و ارزش ها بوده است.
🔸وی افزود: تاکنون اندیشمندان حوزه و دانشگاه تلاش های ارزشمند و گرانسنگ علمی در این زمینه کرده اند اما به جرات می توان ادعا کرد که میزان پیشرفت علمی در این عرصه ها با میزان نیاز به کشور همراه نبوده است.
👈🏻👈🏻 مشروح خبر
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
@ghasem_shabannia
🔰عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) تبیین کرد:
🔹نقش قدرت نرم در حوزه سیاست خارجی و عرصه دیپلماسی عمومی/
لزوم تحلیل فقهی مسائل مهم حوزه دیپلماسی و رفتار سیاسی
🔸در دیپلماسی عمومی، قدرت نرم، منبعی اساسی محسوب می شود و هر کشوری بتواند از قدرت نرم خویش در حوزه سیاست خارجی بهره گیرد در حوزه دیپلماسی عمومی نیز موفق تر خواهد بود.
🔹به گزارش روابط عمومی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، کتاب "فقه سیاست خارجی و روابط بین الملل، دیپلماسی و رفتار سیاسی" اثر حجت الاسلام والمسلمین دکتر قاسم شبان نیاء رکن آبادی از انتشارات موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره است که در 152 صفحه منتشر شده است، کتاب پیش رو دومین اثر از مجموعه «فقه سیاست خارجی و روابط بین الملل» است که به تحلیل فقهی مسائل مهم حوزه دیپلماسی و رفتار سیاسی اختصاص یافته است، مسائلی همچون شناسایی دیگر کشورها و مذاکره و معاهده با آنها، شرایط فرستادگان و نمایندگان سیاسی و نیز مصونیت های دیپلماتیک محورهای اصلی این اثر را تشکیل می دهد.
👈🏻👈🏻 مشروح خبر
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
@ghasem_shabannia
📙فلسفه سیاست
🔒مسائل
آیا وجود حکومت ضرورت دارد؟ اگر وجود حکومت ضروری است، چه کسی باید حاکم باشد؟ چه کسی حق دارد بر سایر مردم حکومت کند و آنها را به اموری الزام کند؟ ملاک مشروعیت و حق حاکمیت چیست؟ حکومت و حاکم مطلوب چه ویژگیهایی دارد؟ مردم در اداره حکومت چه نقشی دارند؟ نظریه ولایت فقیه چیست و بر چه دلایلی استوار است؟ ملاک کارآمدی حکومت چیست؟ آیا نظام جمهوری اسلامی ایران کارآمد است؟
🎥دورنما
ملاک مشروعیت سیاسی، اراده و اذن الهی است؛ بنابراین از میان حکومتهای گوناگون، تنها حکومت دینی مشروعیت دارد که البته تحقق آن بدون خواست مردم و پذیرش و مشارکت سیاسی فعال آنان امکانپذیر نیست.
📚سرفصلها
کليات، ضرورت حکومت اسلامی، مشروعیت حکومت، جایگاه مردم در حکومت اسلامی، مفهوم و ادله و شرایط ولی فقیه، گستره اختیارات ولی فقیه، پیشینه ولایت فقیه، سازکار تشخیص ولی فقیه، کارآمدی نظام سیاسی مبتنی بر ولایت فقیه.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
💠 #طرح_ولایت آمیزهای از علم، ایمان، تفکر و عاطفه
https://eitaa.com/joinchat/334823458Ca51717564e
@ghasem_shabannia
May 11
📣 بسته انتخاباتی
🎥🎙فیلم و صوت
🔸بصیرت و مشارکت حداکثری در انتخابات - حجت الاسلام اشکوری
🔸بصیرت و رقابت سالم در انتخابات - حجت الاسلام اشکوری
🔸بصیرت، امنیت و سلامت در انتخابات ـ حجت الاسلام اشکوری
🔸جایگاه مردم در اندیشه علامه مصباح ره ـ حجت الاسلام دکتر شبان نیا
🔸مردم؛ بزرگترین سرمایه اجتماعی ۱ ـ حجت الاسلام حسن غفاری
🔸مردم؛ بزرگترین سرمایه اجتماعی ۲ - حجت الاسلام حسن غفاری
🔸مردم؛ بزرگترین سرمایه اجتماعی ۳ ـ حجت الاسلام حسن غفاری
🔸انتخاب خوب؛ شاخصهها و ویژگیها ۱ ـ حجت الاسلام دکتر محمدرضا باقرزاده
🔸انتخاب خوب؛ شاخصهها و ویژگیها ۲ ـ حجت الاسلام دکتر محمدرضا باقرزاده
🔸انتخاب خوب؛ شاخصهها و ویژگیها ۳ ـ حجت الاسلام دکتر محمدرضا باقرزاده
🔸سیره اهل بیت و تبعیت از رأی مردم ۱ - حجت الاسلام دکتر جواد سلیمانی
🔸سیره اهل بیت و تبعیت از رأی مردم ۲ - حجت الاسلام دکتر جواد سلیمانی
🔸تأثیرات حضور حداکثری - حجت الاسلام دکتر علی مصباح
🔸مجلس خبرگان و نظام اسلامی ـ حجت الاسلام دکتر محمدرضا باقرزاده
🖥 لینک دانلود فیلم و صوت سایر نشسنههای دفتر ارتباطات فرهنگی:👇
🆔 http://dpfqom.iki.ac.ir/download
📡 لینک کانال دفتر ارتباطات فرهنگی👇
🆔https://eitaa.com/difqom
@ghasem_shabannia
دو قطبي سازي در جمهوري اسلامي؛ آري يا خير؟
اخيرا و پس از روي كار آمدن دولت چهاردهم عدهای زمزمههايي مبني بر ممنوعيت دوقطبيسازي در كشور داشتهاند و شعار وفاق ملي و يا آشتي ملي هم بيش از گذشته بر زبان كساني جاری میشود كه همواره بر مرزکشیها و قطببندیها در کشور تاكيد داشتند.
واقعیت آن است که اگر دو قطبيسازي به معناي ايجاد دو قطبيهاي كاذب در كشور باشد نه تنها مذموم است بلكه بر خلاف وحدت و انسجام و مصالح كشور است و هيچ عاقل معتقد به اسلام و انقلاب بدان راضي نيست. اما اگر مراد از دو قطبيسازي ناديده انگاشتن مرزهاي بين موافقين و معارضین داخلي و خارجي نظام جمهوري اسلامي باشد اين در حقيقت، به نوعي ناديده انگاشتن مرزهاي خودي و غيرخودي است كه همواره مقام معظم رهبری از سالیان سال نسبت به آن هشدار داده و خواص جامعه را نسبت به این نکته توجه دادهاند.
خلاصه آنكه دو قطبيسازي كاذب در نظام جمهوري اسلامي ممنوع اما تبيين و تحليل دو قطبيهايي كه در واقع وجود دارد و اقدام به موقع در مقابل جریان رقیب فکری - سیاسی انقلاب اسلامی امری ضروری و هرگونه مسامحه در مقابل آن گناهی نابخشودنی است.
همكاري با دولت چهاردهم و عدم تضعيف آن براي پيشبرد مقاصد انقلاب يك تكليف شرعي است همانگونه كه همكاري و عدم تضعيف ساير نهادهاي نظام هم يك تكليف شرعي است اما اينها هيچ يك به معناي بستن چشمان خود در برابر حركتهايي نيست كه هدايت شده مسير انقلاب را به بيراهه ميبرد.
بیانات مقام معظم رهبري در دیدار اعضای مجلس خبرگان در 15 شهريور 1380:
«البته کسی که دشمن نظام است، اینطور نیست که نمیتواند در این نظام زندگی کند؛ نه. مخالفان اسلام میتوانند در این نظام زندگی کنند؛ کسانی هم که اسلام را اصلا قبول ندارند، میتوانند در این نظام زندگی کنند. اسلام نگفته که هر کس در ظل نظام اسلامی زندگی میکند، باید معتقد به اسلام و مبانی اسلام باشد؛ نه. زندگی کنند و، از حقوق شهروندی و امنیت هم برخوردار باشند. اگر دزدی در خانهی یک غیر مسلمان را بشکند و برود دزدی کند، آن دزد را هم مجازات میکنند. در مجموع، بین کسانی که به نظام معتقدند و کسانی که مخالف نظامند، در حقوق شهروندی تفاوتی نیست. میتوانند زندگی کنند؛ اما حق معارضه و مبارزهی با نظام را ندارند. حق تیشه برداشتن و زدن به ریشهی نظام را ندارند. در اینجا نظام باید جلو آنها را بگیرد. حال ما بنشینیم بحث کنیم که معنای براندازی چیست؟ آیا فلان مرحله جزو براندازی هست یا نه؟ کلمهی براندازی که از آسمان نازل نشده است. کسی که با نظام معارضه میکند، باید در این معارضه به او کمک نکرد و جلو او را گرفت و اگر عمل او مصداق یکی از عناوین جرائم قانونی است، او را مجازات کرد. همه باید در این معنا متفق باشند. آنگاه ما بیاییم با کسانی که نظام را قبول ندارند و عازم بر معارضهی با نظامند، روزبهروز مرزهای خود را کمرنگ کنیم و دائما با خودیها به جان هم بیفتیم! این درست نیست. این بحث خودی و غیرخودی را که ما دو سه سال پیش مطرح کردیم و عدهای را هم نگران کرد، معنایش همین است. معنای غیر خودی این نیست که او نباید در این کشور زندگی کند؛ نه. غیر خودی هم زندگی کند؛ منتها معلوم شود که او با نظام میانهای ندارد؛ برای اینکه او در مواردی منشأ اثر خواهد بود. مرز حفظ شود، حرف او تکرار نشود، کار او مورد تأیید قرار نگیرد. این اساس قضیه است».
@ghasem_shabannia
🔴حجت الاسلام دکتر قاسم شبان نیا در اولین نشست علمی مرکز آموزش اندیشه های بنیادین به تبیین نقش نظریه ولایت فقیه در تحقق دولت اسلامی پرداختند.
#بخش_اول
🔸قبل از مرحوم ملا احمد نراقی صاحب کتاب عوائد الایام، علمای ما برای بحث ولایت فقیه تیتر نمی زدند و آن را تحت عنوانی مستقل بحث نمیکردند، بلکه در ابواب مختلف اختیارات فقیه را بحث میکردند. از زمان آغاز عصر غیبت همینطور بوده است، از زمان شیخ مفید. اگر کتاب المقنعه را ببینید، شیخ مفید بحث ولایت فقیه را در این کتاب خیلی جدی بیان کرده اند، اما درباره ادله ی ولایت فقیه، استدلالهای او را در کتب اعتقادیاش میبینیم. این نشان میدهد که بحث ولایت فقیه منشأش کلامی است، لذا احاطه به مباحث کلامی برای کسی که میخواهد فهم عمیقی از مباحث ولایت فقیه داشته باشد، بسیار لازم است.
🔸حتی فقهای ما به بحث ولایت فقیه که رسیده اند مهمترین ادله ای که اقامه کرده اند ادله ی عقلی است. برخی فقهای ما مثل آیت الله خویی در کتب خودشان هیچ گونه ادله ی نقلی ولایت فقیه را نپذیرفتهاند؛ یا از حیث سند یا از حیث محتوا و دلالت در احادیث تشکیک کردهاند، حتی در قضاوت هم همینطور است؛ اما مهمترین دلیلی که ایشان برای اثبات ولایت فقیه ولو در حد امور حسبه مطرح میکند، دلیل عقلی است.
🆔@difqom
@ghasem_shabannia
هدایت شده از یادداشتهای اعتقادی _ فاریاب
📌اشکالات وارد بر معراج جسمانی پیامبر، چگونه پاسخ داده می شوند؟
✍️ پاسخ
1️⃣معراج پیامبر اسلام (ص) در قرآن کریم از ادغام آیۀ نخست سورۀ اسرا و آیات سورۀ نجم(13ـ18) دانسته می شود. روایات بیشماری نیز آن را تأیید میکند.. در این سفر، پیامبر با جسم و روح خود از مسجد الحرام به بیت المقدس و از آنجا به آسمانهای هفتگانه و دیگر عوالم سفر کردند.
2️⃣برخی با طرح اشکالاتی، معراج جسمانی پیامبر را زیر سوال برده اند؛ مانند آنکه اولاً نیروی جاذبه زمین مانع از سفر فضایی یک انسان است؛ مگر آنکه سرعتی معادل 40 هزار کیلومتر در ساعت داشته باشد.
3️⃣ثانیاً در فضای بیرون جو زمین، هوا وجود ندارد تا انسان بتواند زندگی کند. ثالثاً اشعه هایی مانند اشعۀ کیهانی، ماوراء بنفش و ایکس که در ماوراء جو وجود دارد، در بيرون جو زمين فوق العاده زياد و مرگبار هستند.
4️⃣رابعاً بالاترین سرعت، سرعت سیر نور است، اگر كسى بخواهد در سراسر آسمانها سير كند بايد سرعتى بيش از سرعت سير نور داشته باشد.
5️⃣در پاسخ باید گفت: اولاً اشکالات یادشده آنگاه مهم هستند که گفته شود، پیامبر به طور عادی به این سفر رفته است، حال آنکه این کار، یک امر غیرعادی مانند دیگر معجزات است که تحت قوانین عادی طبیعت نیست.
6️⃣ثانیاً بشر به تدریج بر مشکلاتی که گفته شد، غلبه کرده و می کند. امروزه سفرهای فضایی ای انجام می دهد که سابقاً به آن فکر هم نمی کرد. سفینه هایی ساخته که بسیار سريع از حوزه جاذبه زمين بيرون میرود، نیز توانسته مساله اشعه هاى مرگبار بيرون جو را حل كند.
7️⃣ثالثاً فرضيه حداكثر سرعت، در ميان دانشمندان قطعی نیست؛ چراکه امروز مى گويند امواج جاذبه بدون نياز به زمان در آن واحد از يك سوى جهان به سوى ديگر منتقل مى شود و اثر مى گذارد.
8️⃣بنابراین، مشکلات یادشده هیچکدام نمی تواند مانع از یک سفر خارق العاده شود. بلكه مشكلاتى است كه با استفاده از وسائل و نيروى لازم قابل حل است.
برای تفصیل بیشتر، ر.ک: کتاب همه می خواهند بدانند.
#معراج_پیامبر
#اشکالات_وارد_بر_معراج_جسمانی_پیامبر
✅کانال یادداشتهای اعتقادی
🆔@faryab110
قاسم شبان نیاء
📌اشکالات وارد بر معراج جسمانی پیامبر، چگونه پاسخ داده می شوند؟ ✍️ پاسخ 1️⃣معراج پیامبر اسلام (ص) د
اين كانال متعلق به يكي از اعضاي هيئت علمي و اساتيد فرهيخته و برجسته موسسه آموزشي و پِوهشي امام خميني ره جناب حجت الاسلام و المسلمين دكتر فارياب است . اين كانال، منظم و دقيق به شبهات اعتقادي عام البلوي جوابهاي متقن ميدهد و براي قشرهاي مختلف قابل استفاده است. اين كانال از جمله كانالهاي كم شماري است كه با ادبيات قابل فهم براي عموم مردم شبهات جدي در حوزه مسايل كلامي را بررسي كرده و پاسخ ميدهد. اين كار ايشان مصداق يك كار فرهنگي تر و تميز است كه مقام معظم رهبري همواره بر آن تاكيد دارند.
@ghasem_shabannia
9 ربیع و وظیفه ما!
دو مناسبت در 9 ربیع الاول، یادآور دو وظیفه مهم ما در این ارتباط است.
◀️ در عین حال که باید به وحدت شیعه و سنی به عنوان یک استراتژی برآمده از آموزه های دینی توجه داشت، اما این امر نباید ما را نسبت به تبیین حقانیت ولایت معصومین علیهم السلام غافل نماید.
🖌پیشنهاد: به حرمت 9 ربیع هر یک از ما حداقل سهمی از دفاع از ولایت را ایفا کنیم و در همین روز یک پیام در تبیین حقانیت ولایت اهل بیت علیهم السلام در فصای مجازی نشر دهیم.
◀️آغاز ولایت حضرت حجت عجل الله تعالی فرجه الشریف همواره باید یادآور وظیفه ما نسبت به زمینه سازی برای ظهور آن حضرت باشد. تقویت و تثبیت نظام جمهوری اسلامی قطعا در زمینه سازی برای تعجیل فرج نقش غیرقابل تردیدی دارد.
🖌هر یک از ما برای ایفای نقش در زمینه سازی ظهور دست به قلم شده و در فصای مجازی برای تقویت نظام جمهوری اسلامی در راستای تخصص و توان خود قدمی برداریم.
🌹#نهم_ربیع_الاول
🌹#آغاز_ولایت_امام_زمان
🌹#ربیع_الاول
@ghasem_shabannia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقصر نتیجه انتخابات؟!!!!
این سخنرانی شهید مطهری رضوان الله علیه در 55 سال پیش را گوش کنید. حاوی نکات بسیار مهمی است:
1⃣ مردم در تعیین سرنوشت خود باید آزادی عمل داشته باشند و از تحمیل افراد به مردم باید اجتناب کرد ولو آنکه صد بار در انتخاب خود اشتباه کنند.
2⃣ این آزادی عمل وظیفه خواص را دررشد و ارتقای سطح آگاهی های مردم بالا می برد.
3⃣ اگر در جایی احساس شد رای مردم منطبق با مصالح کشور و منافع واقعی مردم نیست خواص جامعه را باید مقصر اصلی دانست که به وظیفه خود در بالا بردن سطح آگاهی مردم درست عمل نکرده اند.
4⃣ در هر صورت باید رای مردم را پذیرفت چرا که رشد جامعه در پذیرش رای مردم است ولو به نظر ما خوش نیاید.
@ghasem_shabannia
📢در دوران تشديد جنگهاي سايبري چه بايد كرد؟
⚠️اين روزها شاهد حملاتي با جنس متفاوت با سلاحهاي متفاوت هستيم؛ رژيم غاصب اسرائيل با بهرهگيري از ظرفيتهاي هوش مصنوعي، جناياتي كمنظير را در غزه رقم زد.
⚠️در شهادت اسماعيل هنيه، با نفوذ سايبري اتفاقي رخ داد كه همچنان بايد در بهت و حيرت آن باقي ماند.
⚠️ و اخيرا در لبنان از طريق دست كاري يا آلوده سازي پيجر، بيسيم و ساير وسايل ارتباط جمعي و رسانه اي، عرصه جديدي در ميدان نبرد گشوده شد و ضربه اي بر پيكره مقاومت لبنان وارد شد كه جبران آن به آساني ممكن نخواهد بود.
⚠️فقط كافي است اندك تأملي داشته باشيم تا متوجه شويم اين ميدان جنگ از ما دور نيست و بلكه شامل حال ما نيز شده است.
📢در اين عرصة مبارزه چه بايد كرد و از قبل بايد چه تدابيري اندشيد؟
❗️ اگر خود را به خواب بزنيم دشمن بيدار است و از نزديكترين فاصله ما را زيرنظر دارد.
❗️پس راه حلي جز انديشه جدي در مورد اين ميدان جديد مبارزه نداريم. مسئولين مربوطه خود را به خواب نزنند چون در اين صورت، قطعا با نهيب دشمن از خواب غفلت بيدار خواهند شد. از الان بيدار باشيد و قدرت بازدارندگي در اين عرصه مبارزاتي را ايجاد كنيد.
‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
#جنگ_سایبری
#حزب_الله
#لبنان
#پزشکیان
#هفته_وحدت
@ghasem_shabannia
یکی از سوالاتی که مکرر در دوره های #ولایت_فقیه از طرف دوستان مطرح می شود دیدگاه علما و #مراجع معاصر در مورد ولی فقیه است. نظر حضرت #آیت_الله_سیستانی حفظه الله بدون هیچ توضیحی از سایت ایشان تقدیم حضورتان می گردد.
@ghasem_shabannia
خطاب حکم آقا همه ما هستیم همه!
#مقام_معظم_رهبری در بیانات اخیرشان در جمع حماسه سازان #دفاع_مقدس فرمودند:
«حکم قطعی شرعی این است که بر همه واجب است تلاش کنند و کمک کنند #فلسطین را و #مسجدالاقصی را به مسلمانان و به صاحبان اصلیاش برگردانند».
این حکم شرعی خطاب به همه است:
✅ #مرجعیت معظم و حوزه های علمیه
✅ اهل هنر و #رسانه بویژه فعالان عرصه #فضای_مجازی به عنوان افسران جنگ نرم
✅ مسئولان نظام جمهوری اسلامی از جمله سران قوای سه گانه و فرماندهان قوای مسلح
✅ دانشجویان، اساتید و تشکلات دانشگاهی
✅ فعالان تکایا، مساجد و هیئات مذهبی
☑️☑️ و هر کس با هر توان و ظرفیتی باید نقش خود را در عمل به این حکم شرعی ادا کند.
🔸 جبهه مقاومت بیش از هر زمان دیگری نیازمند حمایت همه ماست.
@ghasem_shabannia
#برای_پیروزی_محور_مقاومت_جوشن_صغیر_میخوانم
با توجه به بیانات اخیر #مقام_معظم_رهبری بیایید در حد توانمان برای #مقاومت قدمی برداریم.
بنا به نقل#شهید_حاج_قاسم_سلیمانی که در سایت مقام معظم رهبری نیز آمده در جنگ 33 روزه که فرماندهان #حزب_الله به اضطرار شدیدی افتادند مقام معظم رهبری به آنان قرائت #دعای_جوشن_صغیر را توصیه فرمودند. و بحمدالله پیروزیهای ارزشمندی نصیب حزب الله گردید.
به تعبیر مقام معظم رهبری:
«این دعای جوشن صغیر حالت یک انسان مضطر است؛ انسانی که در یک اضطرار شدید است و میخواهد با خدا حرف بزند».
‼️با توجه به وضعیت حساس منطقه و نیز وضعیت خطیر محور مقاومت پیشنهاد می شود این پیام را در گروه های مختلف نشر دهید تا با فراگیر شدن قرائت دعای جوشن صغیر و تضرع به درگاه خداوند متعال، #محورـمقاومت با هزینه کمتر به پیروزیهایی نایل آید که زمینه ساز #نابودی_رژیم_غاصب_صهیونیستی گردد.🤲 #انشاءالله🤲
🇮🇷🇮🇶🇱🇧🇸🇾🇾🇪🇵🇸
@ghasem_shabannia
(1)
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
إِلَهِي كَمْ مِنْ عَدُوٍّ انْتَضَى عَلَيَّ سَيْفَ عَدَاوَتِهِ وَ شَحَذَ لِي ظُبَةَ مُدْيَتِهِ وَ أَرْهَفَ لِي شَبَا حَدِّهِ وَ دَافَ لِي قَوَاتِلَ سُمُومِهِ وَ سَدَّدَ إِلَيَّ صَوَائِبَ [نحوي] سِهَامِهِ وَ لَمْ تَنَمْ عَنِّي عَيْنُ حَرَاسَتِهِ وَ أَضْمَرَ أَنْ يُسَوِّمَنِي الْمَكْرُوهَ وَ يُجَرِّعَنِي ذُعَافَ [ذعاق] مَرَارَتِهِ فَنَظَرْتُ يَا إِلَهِي إِلَى ضَعْفِي عَنِ احْتِمَالِ الْفَوَادِحِ وَ عَجْزِي عَنِ الِانْتِصَارِ مِمَّنْ قَصَدَنِي بِمُحَارَبَتِهِ وَ وَحْدَتِي فِي كَثِيرٍ مِمَّنْ نَاوَأَنِي وَ إِرْصَادِهِمْ لِي فِيمَا لَمْ أَعْمَلْ فِيهِ فِكْرِي فِي الْإِرْصَادِ لَهُمْ بِمِثْلِهِ فَأَيَّدْتَنِي بِقُوَّتِكَ وَ شَدَّدْتَ أَزْرِي بِنُصْرَتِكَ وَ فَلَلْتَ لِي شَبَا حَدِّهِ وَ خَذَلْتَهُ بَعْدَ جَمْعِ عَدِيدِهِ وَ حَشْدِهِ وَ أَعْلَيْتَ كَعْبِي عَلَيْهِ وَ وَجَّهْتَ مَا سَدَّدَ إِلَيَّ مِنْ مَكَايِدِهِ إِلَيْهِ وَ رَدَدْتَهُ عَلَيْهِ وَ لَمْ تَشْفِ غَلِيلَهُ وَ لَمْ تُبَرِّدْ حَزَازَاتِ غَيْظِهِ وَ قَدْ عَضَّ عَلَيَّ أَنَامِلَهُ وَ أَدْبَرَ مُوَلِّياً قَدْ أَخْفَقَتْ سَرَايَاهُ
فَلَكَ الْحَمْدُ يَا رَبِّ مِنْ مُقْتَدِرٍ لَا يُغْلَبُ وَ ذِي أَنَاةٍ لَا يَعْجَلُ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اجْعَلْنِي لِنَعْمَائِكَ مِنَ الشَّاكِرِينَ وَ لِآلَائِكَ مِنَ الذَّاكِرِينَ إِلَهِي وَ كَمْ مِنْ بَاغٍ بَغَانِي بِمَكَايِدِهِ وَ نَصَبَ لِي أَشْرَاكَ مَصَايِدِهِ وَ وَكَّلَ بِي تَفَقُّدَ رِعَايَتِهِ وَ ضَبَأَ إِلَيَّ ضَبْأَ السَّبُعِ لِطَرِيدَتِهِ انْتِظَاراً لِانْتِهَازِ فَرْصَتِهِ وَ هُوَ يُظْهِرُ بَشَاشَةَ الْمَلِقِ وَ يَبْسُطُ لِي وَجْهاً غَيْرَ طَلِقٍ فَلَمَّا رَأَيْتَ دَغَلَ سَرِيرَتِهِ وَ قُبْحَ مَا انْطَوَى عَلَيْهِ لِشَرِيكِهِ فِي مِلَّتِهِ وَ أَصْبَحَ مُجْلِياً لِي [إِلَيَ] فِي بَغْيِهِ أَرْكَسْتَهُ لِأُمِّ رَأْسِهِ وَ أَتَيْتَ بُنْيَانَهُ مِنْ أَسَاسِهِ فَصَرَعْتَهُ فِي زُبْيَتِهِ وَ أَرْدَيْتَهُ فِي مَهْوَى حُفْرَتِهِ وَ جَعَلْتَ خَدَّهُ طَبَقاً لِتُرَابِ رِجْلِهِ وَ شَغَلْتَهُ فِي بَدَنِهِ وَ رِزْقِهِ وَ رَمَيْتَهُ بِحَجَرِهِ وَ خَنَقْتَهُ بِوَتَرِهِ وَ ذَكَّيْتَهُ بِمَشَاقِصِهِ وَ كَبَبْتَهُ لِمِنْخَرِهِ وَ رَدَدْتَ كَيْدَهُ فِي نَحْرِهِ وَ وَثَقْتَهُ بِنَدَامَتِهِ وَ فَثَأْتَهُ [فَتَنْتَهُ] بِحَسْرَتِهِ فَاسْتَخْذَأَ وَ اسْتَخْذَلَ وَ تَضَاءَلَ بَعْدَ نَخْوَتِهِ وَ انْقَمَعَ بَعْدَ اسْتِطَالَتِهِ ذَلِيلًا مَأْسُوراً فِي رِبْقِ حَبَائِلِهِ الَّتِي كَانَ يُؤَمِّلُ أَنْ يَرَانِي فِيهَا يَوْمَ سَطْوَتِهِ وَ قَدْ كِدْتُ يَا رَبِّ لَوْ لَا رَحْمَتُكَ أَنْ يَحُلَّ بِي مَا حَلَّ بِسَاحَتِهِ
فَلَكَ الْحَمْدُ يَا رَبِّ مِنْ مُقْتَدِرٍ لَا يُغْلَبُ وَ ذِي أَنَاةٍ لَا تَعْجَلُ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اجْعَلْنِي لِنَعْمَائِكَ مِنَ الشَّاكِرِينَ وَ لِآلَائِكَ مِنَ الذَّاكِرِينَ إِلَهِي وَ كَمْ مِنْ حَاسِدٍ شَرِقَ بِحَسَدِهِ وَ عَدُوٍّ شَجِيَ بِغَيْظِهِ وَ سَلَقَنِي بِحَدِّ لِسَانِهِ وَ وَخَزَنِي بِمُوقِ عَيْنِهِ وَ جَعَلَ عِرْضِي غَرَضاً [و جعلني عرضا] لِمَرَامِيهِ وَ قَلَّدَنِي خِلَالًا لَمْ تَزَلْ فِيهِ فَنَادَيْتُكَ يَا رَبِّ مُسْتَجِيراً بِكَ وَاثِقاً بِسُرْعَةِ إِجَابَتِكَ مُتَوَكِّلًا عَلَى مَا لَمْ أَزَلْ أَتَعَرَّفُهُ مِنْ حُسْنِ دِفَاعِكَ عَالِماً أَنَّهُ لَا [لن] يَضْطَهِدُ مَنْ آوَى إِلَى ظِلِّ كَنَفِكَ وَ كِفَايَتِكَ وَ اعْتَضَدَ بِوَلَايَتِكَ وَ لَنْ تَقْرَعَ الْحَوَادِثُ مَنْ لَجَأَ إِلَى مَعْقِلِ الِانْتِصَارِ بِكَ فَحَصَّنْتَنِي مِنْ بَأْسِهِ بِقُدْرَتِكَ فَلَكَ الْحَمْدُ يَا رَبِّ مِنْ مُقْتَدِرٍ لَا يُغْلَبُ وَ ذِي أَنَاةٍ لَا يَعْجَلُ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اجْعَلْنِي لِنَعْمَائِكَ مِنَ الشَّاكِرِينَ وَ لِآلَائِكَ مِنَ الذَّاكِرِينَ
إِلَهِي وَ كَمْ مِنْ سَحَائِبِ مَكْرُوهٍ جَلَّيْتَهَا وَ سَمَاءِ نِعْمَةٍ أَمْطَرْتَهَا وَ جَدَاوِلِ كَرَامَةٍ أَجْرَيْتَهَا وَ أَعْيُنِ أَحْدَاثٍ طَمَّسْتَهَا وَ نَاشِئَةِ رَحْمَةٍ نَشَرْتَهَا وَ جُنَّةِ عَافِيَةٍ أَلْبَسْتَهَا وَ غَوَامِرِ كُرُبَاتٍ كَشَفْتَهَا وَ أُمُورٍ جَارِيَةٍ قَدَّرْتَهَا لَمْ تُعْجِزْكَ إِذْ طَلَبْتَهَا وَ لَمْ تَمْتَنِعْ عَلَيْكَ إِذْ أَرَدْتَهَا
(2)
فَلَكَ الْحَمْدُ يَا رَبِّ مِنْ مُقْتَدِرٍ لَا يُغْلَبُ وَ ذِي أَنَاةٍ لَا يَعْجَلُ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اجْعَلْنِي لِنَعْمَائِكَ مِنَ الشَّاكِرِينَ وَ لِآلَائِكَ مِنَ الذَّاكِرِينَ إِلَهِي وَ كَمْ مِنْ ظَنٍّ حَسَنٍ حَقَّقْتَ وَ مِنْ كَسْرِ إِمْلَاقٍ جَبَرْتَ وَ مِنْ مَسْكَنَةٍ فَادِحَةٍ حَوَّلْتَ وَ مِنْ صَرْعَةٍ مُهْلِكَةٍ نَعَشْتَ وَ مِنْ مَشَقَّةٍ أَزَحْتَ لَا تُسْأَلُ عَمَّا تَفْعَلُ (وَ هُمْ يُسْئَلُونَ)[1] وَ لَا يَنْقُصُكَ يَا سَيِّدِي مَا أَنْفَقْتَ وَ لَقَدْ سُئِلْتَ فَأَعْطَيْتَ وَ لَمْ تُسْأَلْ فَابْتَدَأْتَ وَ اسْتُمِيحَ بَابُ فَضْلِكَ فَمَا أَكْدَيْتَ أَبَيْتَ إِلَّا إِنْعَاماً وَ امْتِنَاناً وَ إِلَّا تَطَوُّلًا يَا رَبِّ وَ إِحْسَاناً وَ أَبَيْتُ يَا رَبِّ إِلَّا انْتِهَاكاً لِحُرُمَاتِكَ [انْتِهَاكَ حُرُمَاتِكَ] وَ اجْتِرَاءً عَلَى مَعَاصِيكَ وَ تَعَدِّياً لِحُدُودِكَ وَ غَفْلَةً عَنْ وَعِيدِكَ وَ طَاعَةً لِعَدُوِّي وَ عَدُوِّكَ وَ لَمْ يَمْنَعْكَ يَا إِلَهِي وَ نَاصِرِي إِخْلَالِي بِالشُّكْرِ عَنْ إِتْمَامِ إِحْسَانِكَ وَ لَا حَجَزَنِي ذَلِكَ عَنِ ارْتِكَابِ مَسَاخَطِكَ
اللَّهُمَّ وَ هَذَا مَقَامُ عَبْدٍ ذَلِيلٍ اعْتَرَفَ لَكَ بِالتَّوْحِيدِ وَ أَقَرَّ عَلَى نَفْسِهِ بِالتَّقْصِيرِ فِي أَدَاءِ حَقِّكَ وَ شَهِدَ لَكَ بِسُبُوغِ نِعْمَتِكَ عَلَيْهِ وَ جَمِيلِ عَادَتِكَ عِنْدَهُ وَ إِحْسَانِكَ إِلَيْهِ فَهَبْ لِي يَا إِلَهِي وَ سَيِّدِي مِنْ فَضْلِكَ مَا أُرِيدُهُ إِلَى رَحْمَتِكَ وَ أَتَّخِذُهُ سُلَّماً أَعْرُجُ فِيهِ إِلَى مَرْضَاتِكَ وَ آمَنُ بِهِ مِنْ سَخَطِكَ بِعِزَّتِكَ وَ طَوْلِكَ وَ بِحَقِّ نَبِيِّكَ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ الْأَئِمَّةِ عَلَيْهِمُ السَّلَامُ
فَلَكَ الْحَمْدُ يَا رَبِّ مِنْ مُقْتَدِرٍ لَا يُغْلَبُ وَ ذِي أَنَاةٍ لَا يَعْجَلُ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اجْعَلْنِي لِنَعْمَائِكَ مِنَ الشَّاكِرِينَ وَ لِآلَائِكَ مِنَ الذَّاكِرِينَ إِلَهِي وَ كَمْ مِنْ عَبْدٍ أَمْسَى وَ أَصْبَحَ فِي كَرْبِ الْمَوْتِ وَ حَشْرَجَةِ الصَّدْرِ وَ النَّظَرِ إِلَى مَا تَقْشَعِرُّ مِنْهُ الْجُلُودُ وَ تَفْزَعُ لَهُ الْقُلُوبُ وَ أَنَا فِي عَافِيَةٍ مِنْ ذَلِكَ كُلِّهِ
فَلَكَ الْحَمْدُ يَا رَبِّ مِنْ مُقْتَدِرٍ لَا يُغْلَبُ وَ ذِي أَنَاةٍ لَا يَعْجَلُ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اجْعَلْنِي لِنَعْمَائِكَ مِنَ الشَّاكِرِينَ
وَ لِآلَائِكَ مِنَ الذَّاكِرِينَ إِلَهِي وَ كَمْ مِنْ عَبْدٍ أَمْسَى وَ أَصْبَحَ سَقِيماً مُوجِعاً مُدْنِفاً فِي أَنِينٍ وَ عَوِيلٍ يَتَقَلَّبُ فِي غَمِّهِ وَ لَا يَجِدُ مَحِيصاً وَ لَا يُسِيغُ طَعَاماً وَ لَا يُسْتَعْذَبُ شَرَاباً وَ أَنَا فِي صِحَّةٍ مِنَ الْبَدَنِ وَ سَلَامَةٍ فِي النَّفْسِ مِنَ الْعَيْشِ كُلُّ ذَلِكَ مِنْكَ فَلَكَ الْحَمْدُ يَا رَبِّ مِنْ مُقْتَدِرٍ لَا يُغْلَبُ وَ ذِي أَنَاةٍ لَا يَعْجَلُ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اجْعَلْنِي لِنَعْمَائِكَ مِنَ الشَّاكِرِينَ وَ لِآلَائِكَ مِنَ الذَّاكِرِينَ إِلَهِي وَ كَمْ مِنْ عَبْدٍ أَمْسَى وَ أَصْبَحَ خَائِفاً مَرْعُوباً مُسَهَّداً مُشْفِقاً وَحِيداً وَجِلًا هَارِباً طَرِيداً مُنْحَجِزاً فِي مُضَيَّقٍ أَوْ مَخْبَأَةٍ مِنَ الْمَخَابِئِ قَدْ ضَاقَتْ عَلَيْهِ الْأَرْضُ بِرُحْبِهَا لَا يَجِدُ حِيلَةً وَ لَا مَنْجَى وَ لَا مَأْوَى وَ لَا مَهْرَباً وَ أَنَا فِي أَمْنٍ وَ طُمَأْنِينَةٍ وَ عَافِيَةٍ مِنْ ذَلِكَ كُلِّهِ
فَلَكَ الْحَمْدُ يَا رَبِّ مِنْ مُقْتَدِرٍ لَا يُغْلَبُ وَ ذِي أَنَاةٍ لَا يَعْجَلُ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اجْعَلْنِي لِنَعْمَائِكَ مِنَ الشَّاكِرِينَ وَ لِآلَائِكَ مِنَ الذَّاكِرِينَ إِلَهِي وَ سَيِّدِي وَ كَمْ مِنْ عَبْدٍ أَمْسَى وَ أَصْبَحَ مَغْلُولًا مُكَبَّلًا فِي الْحَدِيدِ [بِالْحَدِيدِ] بِأَيْدِي الْعُدَاةِ لَا يَرْحَمُونَهُ فَقِيداً [بَعِيداً] مِنْ أَهْلِهِ وَ وُلْدِهِ مُنْقَطِعاً عَنْ إِخْوَانِهِ وَ بَلَدِهِ يَتَوَقَّعُ كُلَّ سَاعَةٍ بِأَيَّةِ قَتْلَةٍ يُقْتَلُ بِهِ وَ بِأَيَّةِ مُثْلَةٍ يُمَثَّلُ بِهِ وَ أَنَا فِي عَافِيَةٍ مِنْ ذَلِكَ كُلِّهِ
(3)
فَلَكَ الْحَمْدُ يَا رَبِّ مِنْ مُقْتَدِرٍ لَا يُغْلَبُ وَ ذِي أَنَاةٍ لَا يَعْجَلُ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اجْعَلْنِي لِنَعْمَائِكَ مِنَ الشَّاكِرِينَ وَ لِآلَائِكَ مِنَ الذَّاكِرِينَ إِلَهِي وَ سَيِّدِي وَ كَمْ مِنْ عَبْدٍ أَمْسَى وَ أَصْبَحَ يُقَاسِي الْحَرْبَ وَ مُبَاشَرَةَ الْقِتَالِ بِنَفْسِهِ قَدْ غَشِيَتْهُ الْأَعْدَاءُ مِنْ كُلِّ جَانِبٍ بِالسُّيُوفِ وَ الرِّمَاحِ وَ آلَةِ الْحَرْبِ يَتَقَعْقَعُ فِي الْحَدِيدِ قَدْ بَلَغَ مَجْهُودَهُ لَا يَعْرِفُ حِيلَةً وَ لَا يَجِدُ مَهْرَباً قَدْ أَدْنَفَ بِالْجِرَاحَاتِ أَوْ مُتَشَحِّطاً بِدَمِهِ تَحْتَ السَّنَابِكِ وَ الْأَرْجُلِ يَتَمَنَّى شَرْبَةً مِنْ مَاءٍ عَذْبٍ أَوْ نَظْرَةٍ إِلَى أَهْلِهِ وَ وُلْدِهِ وَ لَا يَقْدِرُ عَلَيْهَا قَدْ شَرِبَتِ الْأَرْضُ مِنْ دَمِهِ وَ أَكَلَتِ السِّبَاعُ وَ الطَّيْرُ مِنْ لَحْمِهِ وَ أَنَا فِي عَافِيَةٍ مِنْ ذَلِكَ كُلِّهِ
فَلَكَ الْحَمْدُ يَا رَبِّ مِنْ مُقْتَدِرٍ لَا يُغْلَبُ وَ ذِي أَنَاةٍ لَا يَعْجَلُ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اجْعَلْنِي لِنَعْمَائِكَ مِنَ الشَّاكِرِينَ وَ لِآلَائِكَ مِنَ الذَّاكِرِينَ إِلَهِي وَ كَمْ مِنْ عَبْدٍ أَمْسَى وَ أَصْبَحَ فِي ظُلُمَاتِ الْبِحَارِ وَ عَوَاصِفِ الرِّيَاحِ وَ الْأَهْوَالِ وَ الْأَمْوَاجِ يَتَوَقَّعُ الْغَرَقَ وَ الْهَلَاكَ لَا يَقْدِرُ عَلَى حِيلَةٍ أَوْ مُبْتَلًى بِصَاعِقَةٍ أَوْ هَدْمٍ أَوْ حَرَقٍ أَوْ شَرَقٍ أَوْ خَسْفٍ أَوْ مَسْخٍ أَوْ قَذْفٍ وَ أَنَا فِي عَافِيَةٍ مِنْ ذَلِكَ كُلِّهِ
فَلَكَ الْحَمْدُ يَا رَبِّ مِنْ مُقْتَدِرٍ لَا يُغْلَبُ وَ ذِي أَنَاةٍ لَا يَعْجَلُ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اجْعَلْنِي لِنَعْمَائِكَ مِنَ الشَّاكِرِينَ وَ لِآلَائِكَ مِنَ الذَّاكِرِينَ إِلَهِي وَ كَمْ مِنْ عَبْدٍ أَمْسَى وَ أَصْبَحَ مُسَافِراً شَاخِصاً عَنْ أَهْلِهِ وَ وَطَنِهِ وَ وُلْدِهِ مُتَحَيِّراً فِي الْمَفَاوِزِ تَائِهاً مَعَ الْوُحُوشِ وَ الْبَهَائِمِ وَ الْهَوَامِّ وَحِيداً فَرِيداً لَا يَعْرِفُ حِيلَةً وَ لَا يَهْتَدِي سَبِيلًا أَوْ مُتَأَذِّياً بِبَرْدٍ أَوْ حَرٍّ أَوْ جُوعٍ أَوْ عَطَشٍ أَوْ عُرًى أَوْ غَيْرِهِ مِنَ الشَّدَائِدِ مِمَّا أَنَا مِنْهُ خِلْوٌ وَ فِي عَافِيَةٍ مِنْ ذَلِكَ كُلِّهِ فَلَكَ الْحَمْدُ يَا رَبِّ مِنْ مُقْتَدِرٍ لَا يُغْلَبُ وَ ذِي أَنَاةٍ لَا يَعْجَلُ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اجْعَلْنِي لِنَعْمَائِكَ مِنَ الشَّاكِرِينَ وَ لِآلَائِكَ مِنَ الذَّاكِرِينَ إِلَهِي وَ سَيِّدِي وَ كَمْ مِنْ عَبْدٍ أَمْسَى وَ أَصْبَحَ فَقِيراً عَائِلًا عَارِفاً مُمْلِقاً مُخْفِقاً مَهْجُوراً خَائِفاً جَائِعاً ظَمْآنَ يَنْتَظِرُ مَنْ يَعُودُ عَلَيْهِ بِفَضْلٍ أَوْ عَبْدٍ وَجِيهٍ عِنْدَكَ هُوَ أَوْجُهُ مِنِّي عِنْدَكَ وَ أَشَدُّ عِبَادَةً لَكَ مَغْلُولًا مَقْهُوراً قَدْ حَمَلَ ثِقْلًا مِنْ تَعَبِ الْعَنَاءِ وَ شِدَّةِ الْعُبُودِيَّةِ وَ كُلْفَةِ الرِّقِّ وَ ثِقْلِ الضَّرِيبَةِ أَوْ مُبْتَلًى بِبَلَاءٍ شَدِيدٍ لَا قِبَلَ لَهُ بِهِ إِلَّا بِمَنِّكَ عَلَيْهِ وَ أَنَا الْمَخْدُومُ الْمُنْعَمُ الْمُعَافَى الْمُكَرَّمُ فِي عَافِيَةٍ مِمَّا هُوَ فِيهِ فَلَكَ الْحَمْدُ عَلَى ذَلِكَ كُلِّهِ
يَا رَبِّ مِنْ مُقْتَدِرٍ لَا يُغْلَبُ وَ ذِي أَنَاةٍ لَا يَعْجَلُ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اجْعَلْنِي لِنَعْمَائِكَ مِنَ الشَّاكِرِينَ وَ لِآلَائِكَ مِنَ الذَّاكِرِينَ إِلَهِي وَ سَيِّدِي وَ كَمْ مِنْ عَبْدٍ أَمْسَى وَ أَصْبَحَ عَلِيلًا مَرِيضاً سَقِيماً مُدْنِفاً عَلَى فَرْشِ الْعِلَّةِ وَ فِي لِبَاسِهَا يَتَقَلَّبُ يَمِيناً وَ شِمَالًا لَا يَعْرِفُ شَيْئاً مِنْ لَذَّةِ الطَّعَامِ وَ لَا مِنْ لَذَّةِ الشَّرَابِ يَنْظُرُ إِلَى نَفْسِهِ حَسْرَةً لَا يَسْتَطِيعُ لَهَا ضَرّاً وَ لَا نَفْعاً وَ أَنَا خِلْوٌ مِنْ ذَلِكَ كُلِّهِ بِجُودِكَ وَ كَرَمِكَ فَلَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ مِنْ مُقْتَدِرٍ لَا يُغْلَبُ وَ ذِي أَنَاةٍ لَا يَعْجَلُ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اجْعَلْنِي لَكَ مِنَ الْعَابِدِينَ وَ لِنَعْمَائِكَ مِنَ الشَّاكِرِينَ وَ لِآلَائِكَ مِنَ الذَّاكِرِينَ وَ ارْحَمْنِي بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
(4)
مَوْلَايَ وَ سَيِّدِي وَ كَمْ مِنْ عَبْدٍ أَمْسَى وَ أَصْبَحَ وَ قَدْ دَنَا يَوْمُهُ مِنْ حَتْفِهِ وَ قَدْ أَحْدَقَ بِهِ مَلَكُ الْمَوْتِ فِي أَعْوَانِهِ يُعَالِجُ سَكَرَاتِ الْمَوْتِ وَ حِيَاضَهُ تَدُورُ عَيْنَاهُ يَمِيناً وَ شِمَالًا يَنْظُرُ إِلَى أَحِبَّائِهِ وَ أَوِدَّائِهِ وَ أَخِلَّائِهِ قَدْ مُنِعَ مِنَ الْكَلَامِ وَ حُجِبَ عَنِ الْخِطَابِ يَنْظُرُ إِلَى نَفْسِهِ حَسْرَةً فَلَا يَسْتَطِيعُ لَهَا ضَرّاً وَ لَا نَفْعاً وَ أَنَا خِلْوٌ مِنْ ذَلِكَ كُلِّهِ بِجُودِكَ وَ كَرَمِكَ فَلَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ مِنْ مُقْتَدِرٍ لَا يُغْلَبُ وَ ذِي أَنَاةٍ لَا يَعْجَلُ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اجْعَلْنِي لِنَعْمَائِكَ مِنَ الشَّاكِرِينَ وَ لِآلَائِكَ مِنَ الذَّاكِرِينَ وَ ارْحَمْنِي بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
مَوْلَايَ وَ سَيِّدِي وَ كَمْ مِنْ عَبْدٍ أَمْسَى وَ أَصْبَحَ فِي مَضَايِقِ الْحُبُوسِ وَ السُّجُونِ وَ كَرْبِهَا وَ ذُلِّهَا وَ حَدِيدِهَا تَتَدَاوَلُهُ أَعْوَانُهَا وَ زَبَانِيَّتُهَا فَلَا يَدْرِي أَيُّ حَالٍ يُفْعَلُ بِهِ وَ أَيُّ مُثْلَةٍ يُمَثَّلُ بِهِ فَهُوَ فِي ضُرٍّ مِنَ الْعَيْشِ وَ ضَنْكٍ مِنَ الْحَيَاةِ يَنْظُرُ إِلَى نَفْسِهِ حَسْرَةً لَا يَسْتَطِيعُ لَهَا ضَرّاً وَ لَا نَفْعاً وَ أَنَا خِلْوٌ مِنْ ذَلِكَ كُلِّهِ بِجُودِكَ وَ كَرَمِكَ فَلَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ مِنْ مُقْتَدِرٍ لَا يُغْلَبُ وَ ذِي أَنَاةٍ لَا يَعْجَلُ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اجْعَلْنِي لَكَ مِنَ الْعَابِدِينَ وَ لِنَعْمَائِكَ مِنَ الشَّاكِرِينَ وَ لِآلَائِكَ مِنَ الذَّاكِرِينَ وَ ارْحَمْنِي بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
سَيِّدِي وَ مَوْلَايَ وَ كَمْ مِنْ عَبْدٍ أَمْسَى وَ أَصْبَحَ قَدْ اسْتَمَرَّ عَلَيْهِ الْقَضَاءُ وَ أَحْدَقَ بِهِ الْبَلَاءُ وَ فَارَقَ أَوِدَّاءَهُ وَ أَحِبَّاءَهُ وَ أَخِلَّاءَهُ وَ أَمْسَى أَسِيراً حَقِيراً ذَلِيلًا فِي أَيْدِي الْكُفَّارِ وَ الْأَعْدَاءِ يَتَدَاوَلُونَهُ يَمِيناً وَ شِمَالًا قَدْ حُصِرَ فِي الْمَطَامِيرِ وَ ثُقِلَ فِي الْحَدِيدِ [بِالْحَدِيدِ] لَا يَرَى شَيْئاً مِنْ ضِيَاءِ الدُّنْيَا وَ لَا مِنْ رَوْحِهَا يَنْظُرُ إِلَى نَفْسِهِ حَسْرَةً لَا يَسْتَطِيعُ لَهَا ضَرّاً وَ لَا نَفْعاً وَ أَنَا خِلْوٌ مِنْ ذَلِكَ كُلِّهِ بِجُودِكَ وَ كَرَمِكَ فَلَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ مِنْ مُقْتَدِرٍ لَا يُغْلَبُ وَ ذِي أَنَاةٍ لَا يَعْجَلُ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اجْعَلْنِي لَكَ مِنَ الْعَابِدِينَ وَ لِنَعْمَائِكَ مِنَ الشَّاكِرِينَ وَ لِآلَائِكَ مِنَ الذَّاكِرِينَ وَ ارْحَمْنِي بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
إِلَهِي وَ سَيِّدِي وَ مَوْلَايَ وَ كَمْ مِنْ عَبْدٍ أَمْسَى وَ أَصْبَحَ قَدِ اشْتَاقَ إِلَى الدُّنْيَا لِلرَّغْبَةِ فِيهَا إِلَى أَنْ خَاطَرَ بِنَفْسِهِ وَ مَالِهِ حِرْصاً مِنْهُ عَلَيْهَا وَ قَدْ رَكِبَ الْفُلْكَ وَ كُسِرَتْ بِهِ فَهُوَ فِي آفَاقِ الْبِحَارِ وَ ظُلُمِهَا يَنْظُرُ إِلَى نَفْسِهِ حَسْرَةً لَا يَقْدِرُ لَهَا عَلَى ضَرٍّ وَ لَا نَفْعٍ وَ أَنَا خِلْوٌ مِنْ ذَلِكَ كُلِّهِ بِجُودِكَ وَ كَرَمِكَ فَلَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ مِنْ مُقْتَدِرٍ لَا يُغْلَبُ وَ ذِي أَنَاةٍ لَا يَعْجَلُ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اجْعَلْنِي لَكَ مِنَ الْعَابِدِينَ وَ لِنَعْمَائِكَ مِنَ الشَّاكِرِينَ وَ لِآلَائِكَ مِنَ الذَّاكِرِينَ وَ ارْحَمْنِي بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
مَوْلَايَ وَ سَيِّدِي وَ كَمْ مِنْ عَبْدٍ أَمْسَى وَ أَصْبَحَ قَدِ اسْتَمَرَّ عَلَيْهِ الْقَضَاءُ وَ أَحْدَقَ بِهِ الْبَلَاءُ وَ الْكُفَّارُ وَ الْأَعْدَاءُ وَ أَخَذَتْهُ الرِّمَاحُ وَ السُّيُوفُ وَ السِّهَامُ وَ جَدَلَ صَرِيعاً [سَرِيعاً] وَ قَدْ شَرِبَتِ الْأَرْضُ مِنْ دَمِهِ وَ أَكَلَتِ السِّبَاعُ وَ الطَّيْرُ مِنْ لَحْمِهِ وَ أَنَا خِلْوٌ مِنْ ذَلِكَ كُلِّهِ بِجُودِكَ وَ كَرَمِكَ لَا بِاسْتِحْقَاقٍ مِنِّي لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ مِنْ مُقْتَدِرٍ لَا يُغْلَبُ وَ ذِي أَنَاةٍ لَا يَعْجَلُ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اجْعَلْنِي لِنَعْمَائِكَ مِنَ الشَّاكِرِينَ وَ لِآلَائِكَ مِنَ الذَّاكِرِينَ وَ ارْحَمْنِي بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
(5)
وَ عِزَّتِكَ يَا كَرِيمُ لَأَطْلُبَنَّ مِمَّا لَدَيْكَ وَ لَأُلِحَّنَّ عَلَيْكَ وَ لَأَلْجَأَنَّ إِلَيْكَ وَ لَأَمُدَّنَّ يَدِي نَحْوَكَ مَعَ جُرْمِهَا إِلَيْكَ يَا رَبِّ فَبِمَنْ أَعُوذُ وَ بِمَنْ أَلُوذُ لَا أَحَدٌ لِي إِلَّا أَنْتَ أَ فَتَرُدُّنِي وَ أَنْتَ مُعَوَّلِي وَ عَلَيْكَ مُتَّكِلِي أَسْأَلُكَ بِاسْمِكَ الَّذِي وَضَعْتَهُ عَلَى السَّمَاءِ فَاسْتَقَلَّتْ وَ عَلَى الْأَرْضِ فَاسْتَقَرَّتْ وَ عَلَى الْجِبَالِ فَرَسَتْ وَ عَلَى اللَّيْلِ فَأَظْلَمَ وَ عَلَى النَّهَارِ فَاسْتَنَارَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تَقْضِيَ لِي جَمِيعَ حَوَائِجِي كُلِّهَا وَ تَغْفِرَ لِي ذُنُوبِي كُلَّهَا صَغِيرَهَا وَ كَبِيرَهَا وَ تُوَسِّعَ عَلَيَّ مِنَ الرِّزْقِ مَا تُبَلِّغُنِي بِهِ شَرَفَ الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
مَوْلَايَ بِكَ اسْتَعَنْتُ [اسْتَغَثْتُ] فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَعِنِّي [أَغِثْنِي] وَ بِكَ اسْتَجَرْتُ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَجِرْنِي وَ أَغْنِنِي بِطَاعَتِكَ عَنْ طَاعَةِ عِبَادِكَ وَ بِمَسْأَلَتِكَ عَنْ مَسْأَلَةِ خَلْقِكَ وَ انْقُلْنِي مِنْ ذُلِّ الْفَقْرِ إِلَى عِزِّ الْغِنَى
وَ مِنْ ذُلِّ الْمَعَاصِي إِلَى عِزِّ الطَّاعَةِ فَقَدْ فَضَّلْتَنِي عَلَى كَثِيرٍ مِنْ خَلْقِكَ جُوداً مِنْكَ وَ كَرَماً لَا بِاسْتِحْقَاقٍ مِنِّي إِلَهِي فَلَكَ الْحَمْدُ عَلَى ذَلِكَ كُلِّهِ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اجْعَلْنِي لِنَعْمَائِكَ مِنَ الشَّاكِرِينَ وَ لِآلَائِكَ مِنَ الذَّاكِرِينَ وَ ارْحَمْنِي بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
ثُمَّ اسْجُدْ وَ قُلْ
سپس سجده کن و بگو:
سَجَدَ وَجْهِيَ الذَّلِيلُ لِوَجْهِكَ الْعَزِيزِ الْجَلِيلِ سَجَدَ وَجْهِيَ الْبَالِي الْفَانِي لِوَجْهِكَ الدَّائِمِ الْبَاقِي سَجَدَ وَجْهِيَ الْفَقِيرُ لِوَجْهِكَ الْغَنِيِّ الْكَبِيرِ سَجَدَ وَجْهِي وَ سَمْعِي وَ بَصَرِي وَ لَحْمِي وَ دَمِي وَ جِلْدِي وَ عَظْمِي وَ مَا أَقَلَّتِ الْأَرْضُ مِنِّي لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ عُدْ عَلَى جَهْلِي بِحِلْمِكَ وَ عَلَى فَقْرِي بِغِنَاكَ وَ عَلَى ذُلِّي بِعِزِّكَ وَ سُلْطَانِكَ وَ عَلَى ضَعْفِي بِقُوَّتِكَ وَ عَلَى خَوْفِي بِأَمْنِكَ وَ عَلَى ذُنُوبِي وَ خَطَايَايَ بِعَفْوِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا رَحْمَانُ يَا رَحِيمُ اللَّهُمَّ إِنِّي أَدْرَأُ بِكَ فِي نَحْرِ فُلَانِ بْنِ فُلَانٍ وَ أَعُوذُ بِكَ مِنْ شَرِّهِ فَاكْفِنِيهِ بِمَا كَفَيْتَ بِهِ أَنْبِيَاءَكَ وَ أَوْلِيَاءَكَ مِنْ خَلْقِكَ وَ صَالِحِي عِبَادِكَ مِنْ فَرَاعِنَةِ خَلْقِكَ وَ طُغَاةِ عِدَاتِكَ وَ شَرِّ جَمِيعِ خَلْقِكَ بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ إِنَّكَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ وَ (حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ)
گاهی دل از غم مالامال میشود -از این قبیل قضایا در زندگی انسان هست؛ چه زندگی فردی، چه زندگی اجتماعی- امّا عزم و اراده باید راسخ بماند، گام باید محکم برداشته بشود؛ غمهایی هست که کوهها را میشکند، انسانِ مؤمن را نمیتواند بشکند؛ راه را باید ادامه داد.
بیانات مقام معظم رهبری ۱۳۹۴/۱۲/۰۵
@ghasem_shabannia
⚫️متن وصیت شهید سید حسن نصرالله
بسماللهالرحمنالرحیم
برای خیر دنیا و آخرتتان به شما وصیت میکنم که ایمانتان به رهبری حضرت امام خامنهای (که سایهاش مستدام باد) قوی و محکم باشد.
#سید_حسن_نصرالله
#ولایتمداری
#لبنان
#غزه
#محور_مقاومت
#مقام_عظمای_ولایت
@ghasem_shabannia
در حالی که فرماندهان ارشد #نیروهای_مسلح از جمله #سپاه در حال تدبیر مؤثر برای اجرایی کردن اوامر #مقام_عظمای_ولایت بعد از شهادت #شهید_هنیه بودند و حتی مستقیما در این جهاد عظیم حضور داشتند، عده ای از نقد فراتر رفته و به خود جرات جسارت و توهین به این نهاد انقلابی و ولایی را دادند.
عزت و اقتدار جمهوری اسلامی مرهون روحیه انقلابی و ولایی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی و سپاه است.
با تحلیلهای غلطمان قدرناشناسی نکنیم و فضای روانی جامعه را به هم نریزیم.
حواسمان باشد در گیر #جنگ_ترکیبی هستیم و در #جنگ_ترکیبی، دشمن تلاش می کند خلا مشروعیت ایجاد کند و ارکان مؤثر نظام را از اعتبار بیاندازد. ما در زمین دشمن بازی نکنیم.
#ولایتمداری
#محور_مقاومت
#مقام_عظمای_ولایت
#سپاه_مقتدر_مظلوم
@ghasem_shabannia
📘کتاب: آثار جهاد در روابط بین الملل
◀️نویسنده: قاسم شبان نیا
📚چکیدۀ کتاب:
آیا با توجه به نظریه جهاد میتوان در عرصه روابط بین الملل حضوری فعال داشت یا اینکه نظریه جهاد تنها باعث ایجاد محدودیت در روابط میان دولتها شده و صلح و امنیت جهانی را به مخاطره میاندازد؟ این کتاب ضمن بررسی و پاسخ به این موضوع به تبیین ابعاد مختلف آثار جهاد در روابط بین الملل پرداختهاست.
اصل جهانی بودن رسالت اسلام ، اهمیت و فلسفه جهاد در اسلام ، اصل صلح و هم زیستی مسالمت آمیز و نظریه جهاد ، اثر نظریه جهاد در روابط دیپلماتیک، نظریه جهاد و اصل اعتزال در اسلام، بخشهایی از این اثر است.
📕📘لینک خرید آنلاین کتاب📕📘
انتشارات موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🏴@hatif_ir
══════••✾••═════
🏢 روابطعمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🖥 @iki_ac_ir
@ghasem_shabannia