eitaa logo
گریزهای مداحی و گریز های مناجاتی
3.2هزار دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
558 ویدیو
784 فایل
گریز زیارت عاشورا ، دعای کمیل و دعای توسل و جوشن کبیر https://eitaa.com/gorizhaayemaddahi
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰عمریست که من،دیده به راهت 🔰من منتظر نیمه نگاهت ✳️ای منتقم خون حسینی ✳️هرجا که تویی،خدا پناهت 💢یک صبح دل انگیز،ایکاش بیایی 💢ایکاش ببینم در کرببلایی 🔘ایکاش که یک جمعه به مردم 🔘گویی که تو صاحب الزمانی 🔸ایکاش کنار کف العباس 🔸تو روضه مشک را بخوانی 🔺تو منتقم خون خدایی 🔺بس هست دگر آقا،کجایی 🌐دل خوش شده ام که یابن زهرا 🌐این جمعه به جمع ما میایی ☑️ای قبله قلبم،بَرگو که کجایی ☑️سامره نجف یا در کرببلایی ❇️برگرد که شیعه دل غمینه ❇️از دوریه تو زار و حزینه 👌هرجمعه غروب،میگه با خود 👌این جمعه ی بی تو آخرینه ⬅️ ⬅️ 🎤 👇
روضه خانگی - هشتم شوال - 1521.mp3
7.49M
🎙غبار صحن تو بر درد جان دواست بقیع ... 🔻 | 08:58 👤استاد غبار صحن تو بر درد جان دواست بقیع! خرابه‌های تو، باغِ‌ بهشتِ ماست، بقیع! تو همچو فاطمه در شهر خویش تنهایی غریبی و، همه كس با تو آشناست، بقیع! اگر چه روی به كعبه نماز می‌خوانیم تو قبله ی دلِ مایی، خدا گواست، بقیع! به آن چهار امامی كه در بغل داری برای ما حَرَمت مثل كربلاست بقیع! به یاد چار پسر، در كنار چار مزار هنوز ناله ی اُمُّ البنین به پاست، بقیع! علی نگفت، به جان علی قسم، تو بگو كه قبرِ گمشده ی فاطمه كجاست بقیع؟ هنوز ناله ی زهراست از مدینه بلند هنوز لرزه بر اندامِ مجتبی‌ست بقیع! قوی‌ترین سندِ غربت علی در تو عِذار نیلیِ ناموسِ كبریاست، بقیع! .
. ♦️ «حبیب‌بن‌مظاهر»، آن عاشق شیدایی که «دو بار» برای امام حسین علیه‌السلام جان سپرد... نقل کرده‌اند: حبیب بن مظاهر نوجوانی بود که روزی پدرش "مظاهر" از او پرسید: ای پسرم! چه آرزو داری؟ حبیب گفت: آرزو دارم حسین علیه‌السلام به خانهٔ ما بیاید؛ "مظاهر" قبول کرد و نزد امیرالمومنین علیه‌السلام آمد و حضرت دعوت او را پذیرفت. ➖روز مهمانی فرارسید و حبیب مشتاقانه به بالای بام خانه آمد و از دور، آمدن إمام حسین علیه‌السلام را به نظاره نشست. سرانجام لحظه دیدار سر رسید و سراسیمه از پشت بام پایین می‌آمد که پای او لغزید و از پشت بام به زمین افتاد. ➖پدرش خود را به او رسانید اما حبیب دیگر جان در بدن نداشت؛ "مظاهر" سریع او را پنهان کرد و به خاطر رعایت حال مهمان، چیزی به امیرالمومنین علیه‌السلام نگفت، امّا حضرت بارها اصرار کرد که حبیب کجاست که در آخر "مظاهر" قصه را گفت. امام علیه‌السلام خواست تا مظاهر جسد حبیب را بیاورد؛ چون امیرالمومنین علیه‌السلام جسد حبیب را دید، گریه کرد و به إمام حسین علیه‌السلام فرمود: إبنٖی حُسَین! إنّ هٰذا الشّابّ یُحبُّکَ وَ قَد ماتَ شَوقاً إلیک،فَماذا تَصنَعُ لَه؟ 🔻حسین‌جان ای پسرم! این جوان تو را دوست داشته و از شوق تو مُرده است، برای او چه می‌کنی؟ سیدالشهداء علیه‌السلام هم گریست؛ سپس رو به آسمان کرد و دعایی نمود و حبیب زنده شد؛ در آن حال امیرالمومنین علیه‌السلام رو به حبیب کرده و فرمودند: لِحُبّکَ لِلحُسینِ یٰا حَبیب! سَتَکونُ مُسَجِّلَ زُوّارِ وَلَدیَ الحُسین فَلا یَزورُه الّا مَن سَجَّلتَ اِسمَهُ یا حبیب. 🔻به خاطر محبّتت به حسین علیه‌السلام، تو ثبت‌کنندهٔ اسامی زوّار او خواهی بود و او را زیارت نکند کسی مگر آن‌که تو اسمش را نوشته باشی. 📚حسین،سیدالشهداء،حقیقت بلاانتهاء، ص۵۳۴ .
♦️ بنویسید که ای کاش شوَم مثل "حبیب" تا کِشم سُرمه ز خاکِ رَهِ آن شاهِ غریب... نقل کرده‌اند: یک روز رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌وآله با گروهی از اصحاب در حال عبور بودند. ناگاه به کودکانی برخوردند که بر سر راه مشغول بازی بودند. پیامبر نزد یکی از آنان _ که حبیب بن مظاهر بود _ نشست و میان چشمان او را بوسید و نسبت به او محبت نمود، سپس او را در کنار خود نشانید و وی را بیش از پیش بوسید. وقتی دلیل این کار را از حضرت پرسیدند، فرمود: إِنِّی رَأَیْتُ هَذَا الصَّبِیَّ یَوْماً یَلْعَبُ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ رَأَیْتُهُ یَرْفَعُ التُّرَابَ مِنْ تَحْتِ قَدَمَیْهِ وَ یَمْسَحُ بِهِ وَجْهَهُ وَ عَیْنَیْهِ 🔻یک روز دیدم که این کودک با حسینم بازی می‌کرد و خاک پای حسین علیه‌السلام را برمی‌داشت و به صورت و چشمان خود می‌مالید. فَأَنَا أُحِبُّهُ لِحُبِّهِ لِوَلَدِیَ الْحُسَیْنِ وَ لَقَدْ أَخْبَرَنِی جَبْرَئِیلُ أَنَّهُ یَکُونُ مِنْ أَنْصَارِهِ فِی وَقْعَةِ کَرْبَلَاءَ. 🔻 من این کودک را به این خاطر دوست دارم که او حسینم را دوست دارد. جبرئیل به من خبر داده، این کودک در کربلا از یاران حسین علیه‌السلام خواهد بود. 📚 بحارالانوار ج۴۴ ص۲۴۲. 📚 المنتخب ص۲۰۲
لولاك لما خلقت الأفلاك_110170084502.pdf
127.6K
● نسخه PDF 💥دفاع از حدیث «لولاك لما خلقت الأفلاك» ✍ نوشتاری از مرحوم استاد سید رسول موسوی تهرانی (برگرفته از کتاب الوسائل الی غوامض الرسائل؛ ج ۳ ص ۲۸۲) 🆔 کانال اسرار تاریخ
Untitled 22.mp3
21.33M
🎤 (۷اردیبهشت ماه۱۴۰۲) | پا پس نمیکشه… محفل زوارالبقیع طهران . پا پس نمی کشه  همه رفتن ولی شمر که  دس نمی کشه زینب رسید و گفت مادر بیا ببین دیگه  نفس نمی کشه تاختن    اونا که ملک ری و باختن   بدجوری با هم دیگه ساختن    تو رو توی گودی انداختن زیرو رو شدی. پشت و رو شدی چجوری با مادرت رو برو شدی بی هوا زدن.  با عصا زدن.  جلو خواهر تو با. کف پا زدن ای وای.   ابی عبدالله۳ بارون نیزه بود.  یه مسلمون برا اب دادن اصغرش نبود لب تشنه کشتنش وسط روزه ولی آسمونا شدن کبود بردن توی مجلسی که مِی خوردن خیلی زینبت رو آزردن دسته گل های تو پژمردن بردن آبرو.    پس کجاس عمو. . که ببینه ما شدیم با کی رو برو چشممون  زدن  بی امون زدن.       چرا دیگه تو رو با خیزرون زدن ای وای ابی عبدالله۳ شعر و نغمه حسین فتحی✍🎼 ........... .
. عاقبت می رسد از کعبه مبارک خبری دل رها می شود از نکبت این در به دری صبح یک جمعه امامم، پدرم می آید مسجد سهله شود خانه ی امن پدری صبح آن روز که ما منتظرش می مانیم؛ خانه ی حضرت مهدی همگی مهمانیم چه گدایی که بیاید درِ این خانه ی نور گوشه گوشه، همه جا پر شود از عطر حضور می خورَد غبطه به حال دل مهدی، موسی مسجد سهله شود طورتر از وادی طور مسجد سهله که خود جلوه گه بیت خداست سجده بر خاک بهشتیش، عروج دل هاست سهله و شوق عبادت، شعف از بانگ اذان سهله و نغمه ی روحانی دارالقرآن سهله معراجگه احمد محمود امین، سهله بعثتگه نورانی پیغامبران طینت هر که رسول است ز خاک سهلَه ست دل هر کس که رسول است به مهدی وصل است سهله! ای مهر تو در سینه ی سینائی من سهله! ای عطر فضای تو شفابخش محن برکت عمر مگر چیست به غیر از اینکه یک دو رکعت به خدا پیش تو نزدیک شدن ای که هر گوشه ی تو حافظ اسرار خداست تو بگو سجده گه حضرت دلدار کجاست؟! مهدیِ فاطمه! ای صاحب کاشانه بیا به خدا بی تو عذاب است همه ثانیه ها ما برآنیم ظهور تو محقق شدنی ست می نویسیم روی سردر سهله این را: عاقبت این شب تاریک سحر می گردد "یک نفر مانده از این قوم که بر می گردد" (ذاکر)✍ .
. ♥️🍁 🍁♥️ ♥️فقیری نزد مجتبی(علیه‌السلام)آمد. پیش از آنکه فقیر، تقاضایی کند، امام حسن فرمودند: ♥️«هر چقدر که در خزانه ما، سکه باقی مانده است، به او بدهید.» در خزانه، بیست هزار درهم موجود بود که همه آن را به دادند. ♥️فقیر گفت: «ای مولای من! چرا نگذاشتید مدح و ثنای شما گویم و خود را اظهار کنم؟» ♥️ (علیه السلام)فرمودند: «ما اهل بیت، بی آنکه کسی به ما امید و آرزو داشته باشد می‌بخشیم، و پیش از آنکه آبروی نیازمند ریخته شود، عطا می‌کنیم» 📕مناقب ابن شهرآشوب،ج۴،ص ۱۸ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰 شعر اصل روضه 🔰 ♦️برای اصل روضه، باید حتما یک شعر ناب و محزون و با توجه به شرایط جلسه و متناسب با صاحب روضه انتخاب کنید که دارای این ویژگی ها باشد: 1⃣پیرو مطالب و روضه های قبل باشد. 2⃣متناسب با ادامه ی روضه باشد. کم کم فضا را به اوج برساند(در اصل روضه هم باید اوج وجود داشته باشد مثلا چهار بیت اصل روضه است که بیت آخر باید اوج مصیبت باشد). 3⃣در این شعر باید آهنگ محزون داشته باشد و همچنین صدا بیت به بیت به اوج نزدیک تر شود. ..... ♦️ دور شدن از روضه ♦️ ⭕️اگر وسط اجرا به هر طریقی از روضه دور شویم، مثل تذکر نابجا (مثلا حرف نزن و ...) باعث بروز مشکلات زیر می شود: 1⃣مستمع از حال روضه خارج می شود. 2⃣گام های صدا تغییر کرده و حزن صدا از بین می رود. 3⃣امکان گم کردن مطلب و بیراهه رفتن وجود دارد. 4⃣تمام زحمت های کشیده شده از شروع تا نزدیک اوج، به هدر می رود. ....... نکته: 🔔در مواردی که بین روضه اتفاقی می افتد که ما را از روضه دور می کند، نباید به آن اعتنا کنیم مثل برق رفتن، قطع شدن بلندگو، سر و صدا کردن و ... بلکه تذکرمان را باید بعد از اوج روضه گوشزد کنیم. ...... ♦️ برنامه ریزی اجرا ♦️ ♻️محتوای روضه باید مشخص و معین باشد و از قبل آماده کرده باشد تا از این شاخه به آن شاخه روضه نخواند. .
♦️ گریز جلسه ♦️ 💢تعریف گریز: ♻️ گفتاری را منتهی به موضوعی دیگر کردن و متصل کردن مطلبی را به مطلبی دیگر با تناسب، گریز می گویند. ♻️ 🔅این قضیه از دیرباز بین ثناگویان اهل بیت علیهم السلام وجود داشته است که هر مصیبتی را به گوشه ای از مصیبت کربلا متصل می کرده اند. ♦️ تاریخچه گریز ♦️ 🔰با نگاهی به کتب تاریخی در می یابیم، گریز زدن به واقعه کربلا ریشه در سنت و شیوه اهل بیت علیهم السلام دارد. مثل جمله معروف امام حسن علیه السلام که در لحظه آخر خطاب به امام حسین علیه السلام فرمود: 🌹لا یوم کیومک یا أباعبدالله🌹 ...... ☢دو نکته پیرامون گریز: 1⃣بعد از گریز نباید فقط با یک جمله، جلسه را رها کرد و باید با یک شعر خوب، روضه را کامل کرد. 2⃣از جمله آفاتی که دامنگیر بعضی مداحان شده این است که در بعضی شهادت ها به جای این که از آن امام معصوم بخوانند با گفتن یک جمله ی کوچک گریز زده و تمام روضه را وارد کربلا می کنند یا این که به جای آن، کل وقت را شور می خوانند و این ناشی از مطالعه ی پایین و نداشتن اطلاعات آنها می باشد و توجه داشته باشید که فرار از مطالعه و استفاده از گریز به این شکل، باعث کم شدن معرفت و غریب تر شدن آن امام معصوم می شود. ..
4_359326163803309206.mp3
5.06M
📝 مصیبت خوانی تخریب بقیع 🎤 کربلایی‌سیدرضا            ◾️ ویژه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. ۲۵۸ ای شهر غم شیعه دلش از غم کباب است همچون بقیع تو دل شیعه خراب است خون بر دل ارض و سماست صاحب زمان صاحب عزاست وای از مصیبت داغ زیارت تو را دارم به سینه تو با صفاتر از بهشتی ای مدینه داری مقامی بس رفیع کو قبر زهرا در بقیع وای از مصیبت نه گنبد و گلدسته ای نه یک رواقی دور مزارشان نباشد یک چراغی داری به آغوش از وفا قبر چهار امام ما وای از مصیبت ای شهر ماتم مُهر غربت بر جبین خورد دیدی چگونه مادر زینب زمین خورد در پیش چشم مجتبی زهرا کتک خورده چرا وای از مصیبت ویران شدی آندم که یاس و غنچه پژمرد دیدی به پشت در گلِ علی لگد خورد دیدی میان کوچه ها افتاده یار مرتضی وای از مصیبت .👇
تخریب سیره و کلام اهل بیت علیهم السلام!.mp3
10.4M
👆تخریب سیره و کلام اهل بیت علیهم السلام! 🔴 بی اختیار وجودمان آتش می‌گیرد... ⬅️ به یاد تخریب قبور مطهر اهل بیت علیهم السلام که می‌افتیم بی اختیار، وجودمان آتش می‌گیرد، ⬅️ نالان می‌شویم و آرزو می‌کنیم کاش می‌توانستیم برایشان گنبد و بارگاهی بسازیم، ⛔️ امّا متاسفانه عمری است که کلمات و سیره آن‌ها را در زندگیمان خراب کردیم، ⬅️ نه آتش می‌گیریم نه برای غربتشان کاری می‌کنیم.
. ‍ 🔎تحلیل📝 مقدمه روضه(تَخَلُّص)؛ نمونه ای از مقدمه تجربی برای روضه و روضه حضرت رقیه(س) حاج رضا بذری 🔗🔗🔗🔗 در مباحث قبلی عرض کردیم حلقة اتّصال🔗 بين اشعار اوليه و روضه را مقدمه یا تَخَلُّص ناميده ايم ، اين قسمت بايد از جهتي با ماقبل و از طرف ديگر با مابعد خود ارتباط داشته باشد. و گفتیم، مقدمه و نحوه ورود به اصل روضه انواع مختلفي دارد و نمونه هایی از مقدمه شعری را ارائه نمودیم. در این بحث نوع دیگر از مقدمه که مقدمه تجربی نام دارد مورد بحث قرار می دهیم. 💡مقدمه تجربي : ممكن است مقدمه و حلقه اتصال بين شعر ابتداي مجلس با متن اصلي روضه بعضي از اتفاقات روزمره زندگي باشد. که جزء مقدمه چینی های بسیار اثر گذار است. در این روش مداح می تواند از نقل اتفاقات رخ داده و تجربه شده استفاده نماید، از قبیل مکاشفات رخ داده برای بزرگان، تجربیات خود، مطالب منقول از کرامات رخ داده در عتبات و مشاهد مشرفه و... به عنوان نمونه، در فایل پیوستی، حاج رضا بذری در مقدمه ؛ به تجربه شیخ عمری و مکاشفه یکی از شیعیان، اشاره می کند و از آن وارد روضه حضرت رقیه سلام الله علیها می شود. 📝📝📝📝 ✏️متن فایل ارائه شده✏️ خدا رحمت کنه مرحوم آیت الله شیخ عمری رحمت الله علیه رو ـ ملجا و پناه و امید شیعیان عربستان ـ خدا بهش طول عمری داده بود. چند سال قبل، از دنیا رفت. ایشون میفرمود اون زمانی که بقیع رو خواستن خراب کنن من بودم. فرمود خودم با چشمام دیدم. نانجیبا اومدن گفتن فقط شیعیان باید این قبور رو خراب کنن. خیلی سخته، خیلی اصرار. با کتک، با زور گفتن که شما باید بیایید این بقاع متبرک رو خراب کنید، این حرم رو ویران کنید. هر چی اصرار کردن، کتک زدن، به زور متوسل شدن، اما شیعیان قبول نکردن. شیخ عمری رحمت الله علیه فرداش فرمود یه شیعه ای اومد بهم گفت حاج آقا من دیشب خواب امام حسن رو دیدم. فرمود برو به شیعیانم بگو خودشون خراب کنن. اگه به دست اینا بیفته حتی جنازه ما رو هم از قبر بیرون میکشن. بگو خودشون خراب کنن. بگو شیعیان خودشون دست بکار شن. اینجا یه جا بود امام حسن اومد گفت بگو خودشون خراب کنن، من یاد یه جایی افتادم؛ وقتی سه ساله جا موند از قافله، امام سجاد و عمه سادات اومدن جلو. گفتند بذارین خودمون بچه رو پیدا کنیم. دست این ملعون بیفته زندش نمی ذاره. حاج اصغر زنجانی می گفت خیلی زجر گشت تا بچه رو پیدا کنه. قافله همه معطل بودن. باباجان... ناگهان وحشت سراپایم گرفت یک نفر از پشت، موهایم گرفت ✅ حلقه ارتباطی بین روضه تخریب بقیع و روضه حضرت رقیه(س) موضوعی خاص بود که کمتر به آن توسط مداحان اشاره شده است. اینگونه حلقه ها با توجه به بدیع بودن اثرگذارترند. 📌نقل قول از حاج اصغر زنجانی در روضه حضرت رقیه(س) و استناد دادن مطلب نادری که ذکر شد به ایشان، در مقبول واقع شدن آن حائز اهمیت بود. گاهی مطالب شاذ اگر به بزرگی استناد داده نشود مقبول مردم قرار نمی گیرد. بیت آخری که خوانده شد شرایط یک مطلب تمام کننده را داشت، چرا که سطح مصیبت آن از تمام بخشهای روضه برای مستمع بالاتر بود. همیشه طبقه بندی محتوا در روضه باید به گونه ای باشد که سنگین ترین روضه در آخر کلام و جملات بیاید. 🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰 🎤 👇
سالروز تخریب بقیع 1401 - شور حائری روایته واقعیته....mp3
7.28M
🎵شور حضرت عشـق حسن💚 بانوای🎤کربلایی‌علی‌اکبر‌حائـری سبک : [ علیه‌السلام ] زمان‌اجرا: ۱۴۰۱ ◾️ روایتـه واقعیتـه که نقل‌از وسائل الشیعه حسینی‌ها ارباب شمـا شب جمعه زائـر بقیعه از مـزار مجتبی با دل شکستـه با گرد و‌خاکی از بقـیع برمی‌گرده کـربلا بهتـر نداریم..؛ یه‌امام‌حسن تو‌دنیا که بیشتر نداریم باید از روایتی که شنیدیم بفهمیم از امام‌حسین امام حسنی‌تر نداریم ◾️ روایتـه واقعیتـه که نقل از بحـارالانـواره حسینی‌ها ارباب شمـا اسمش‌ریشه از حسـن‌داره دل امید میده به‌مـن کـه میـشه مسـلماً خاک‌ تربـت بقیـع کاخ حضـرت حسن پرچم می‌زاریم..؛ تو مدینه خشت اول‌و محکم می‌زاریم بین مرزعراق و عربستان یه‌روزی موکب الحَسنین واسه محرم می‌زاریم ◾️
شور | قیام میکنم .mp3
10.23M
🔉 ◾️ قیام میکنم 🎙 🎙 ⏱ سه‌شنبه ۸ فروردین ماه ۱۴۰۲ 🏷 | _ قیام میکنم برسم شام کارو تمام می کنم به شاه نجف سلام میکنم خواب و به چشم عدو حرام میکنم من زینبم عقیده ی من آزادگی من اسوه ی مقاومت و ایستادگی شمشیر اگر دهند بجنگم به سادگی با ذوالفقار نسبت من خانوادگی عقیله منم به عالم سیده ی جلیله منم به صوت علی تکلم کنم که الان حیدر این قبیله منم (سیدتی یا زینب) . قدم میزنم به نیابت عباس علم میزنم عجب صحنه ای رقم میزنم کاخ و تخت یزید و به هم میزنم حق می دهم یزید که اینگونه تب کند خب زن ندیده بود مبارز طلب کند عباس اگر که نیست عدو را ادب کند زینب که هست کار امیر ادب کند علمدار منم علمدار منم ابوفاضل اگر نیست سپهدار منم من از کربلا شدم مرتضی عقب ننشستم و یعنی کرار منم (سیدتی یا زینب)