آمار به دست آمده توسط Labour نشان می دهد که تقریباً 120,000 نفر در انگلیس در حالی که منتظر درمان بودند به دلیل کمبود تخت و پرسنل بیمارستانی جان خود را از دست دادند!
این انگلیس همون انگلیسی هست که غنی نژاد میگفت الگوی اقتصاد آزاده!
پ ن: البته گور بابای عدالت اجتماعی
پ ن 2: صد و بیست هزار نفر! یه وقت اشتباه نخونده باشی! یعنی بیش از دو برابر شهدای غزه در یکسال گذشته
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوگل کردم رشد غده سرطانی فیلم مراحل تشکیل رژیم صهیونیستی رو داده 😂😂
وژدانا خیلی شبیهه!
تازه متاستاز هم کرده!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصلا نیاز نیست عربی بلد باشی تا بفهمی این سید نازنین داره چی میگه!
این کلیپ رو ببین و از ته قلبت عشق طلب کن که بشه اشک روی چشمات...
خدایا...
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
نقدی بر نقدِ "غلط اندر غلط اندر غلط"
آقای علی مهدیان در یادداشتی به این سخنرانی استاد قنبریان نقدهایی وارد کرده است که برای من حکم یک کارگاه آموزشی مغالطات را داشت!
خوب است هم متن ایشان و هم سخنرانی استاد قنبریان را بخوانید و گوش دهید!
اما بعد...
آقای مهدویان!
1. منبرمجازی چیست؟ این تکرار عبارت "منبر مجازی" که طبیعتا مخاطب برداشت خوبی از آن در متنی که "منتقدانه" است ندارد کدام گوشه از نفستان را حال می آورد؟!
2. فرمودید اینکه خوف و امید عادی از خوف و امید ایمانی و توحیدی جدا نشده بود بالکل غلط بود!
به نظرم توجه ندارید وقتی در چنین مباحثاتی می گویید یک حرفی "بالکل" غلط است یعنی چه؟! این حرف را در هیچ "نقدی" استفاده نکنید. باعث ضعف استدلال شما می شود نه تقویت آن!
اما بالجزء هم غلط نبود! زیرا اولا ایشان نقل کردند از آیت الله شاه آبادی (استاد عرفان امام) در رابطه با در کنار هم بودن خوف و رجا. یعنی خوف و رجاء ایمانی و توحیدی باید در کنار هم باشند. روایات متعددی هم در این رابطه وجود دارد. اتفاقا دو آیه ای هم که استفاده کرده اید تایید نکته ایشان بود! عجیب است که می گویید بالکل غلط بود اما در ادامه می گویید اساسا خوف و رجا نمی توانند از هم جدا باشند اگر ایمانی باشند!
فلذا اگر دیدیم رجا داریم و خوف نداریم بهتر است به ایمانمان شک کنیم!
ثانیا اگر خوف و رجای عادی را در نظر بگیریم باز فرقی نمی کند! انسان باید همیشه و همه جا این خوف و رجا را داشته باشد. مثل ورزشکاری که قدرتش بیشتر است از حریف اما تا لحظه آخر ترس این را دارد که خودش خطایی کند یا حریفش غافلگیرش کند!
مغرور شدن انسان به حقانیت دقیقا جایی است که بگوید ما چون حقیم پس عیبی ندارد که تلاش نکنیم. عیبی ندارد که طراحی نکنیم. عیبی ندارد که کم کاری کنیم!
امیدی که همراه نگرانی نباشد قطعا رجاء کاذب است. مفهومش واضح و مصادیقش بسیار است. اینکه ما بگوییم اسلام پیروز است و نگران نباشیم که به علت سستی ما خداوند نصرت اسلام را از ما بگیرد و به دیگری بدهد قطعا خلاف عقلانیت اسلامی است.
3. فرمودید "بدتر اینکه جمله ای که در مقام توصیف جنگ و اهداف دو طرف آن است"! عجیب است! مگر استاد قنبریان گفتند که این جمله توصیف و بیان اهداف نیست؟ خب اساسا دقیقا موضوع جلسه و احتمالا کل نشست های این رویداد گفتگو در مورد همین توصیف بوده است. اینکه این شرایط مرگ و زندگی برای دو طرف یعنی چه!
ایشان کجا از ترس از دشمن سخن گفتند که شما آن را نقد میکنید؟ این پیش فرض غلط ذهنی شماست! ترس از شکست به واسطه سستی و کاهلی را طرح کردند که خب هر شنونده منصفی همین برداشت را دارد وگرنه که می توان هر نیتی را به هر عبارتی الصاق کرد! اتفاقا علت شکست می تواند ترس از دشمن باشد نه اینکه باید از دشمن بترسیم! چطور میتوانید چنین حرف غلطی را به کسی که می دانید توصیه به ترس از دشمن نمی کند نسبت دهید و بعد با یک آیه قرآن تیر نقد بر آن بیاندازید؟ اساسا چه نیازی به تفکیکی وجود دارد که هر شنونده ای متوجه آن می شود مگر اینکه تصمیم بر مخالفت داشته باشد. (حتما این صوت را دوباره و در کنار دیگران بشنوید و به چهره و فهم آنها دقت کنید)
5. "سپس آن بزرگوار بر منبر مجازی اش، خوف از دشمن را تطبیق میدهد به محصور شدن گروههای مقاومت در چنبره دولت_ملتها، گویا دولت_ملتها مانعی هستند که باید کنار باشند و دور بخورند"
این جملات را دوباره بخوانید و از خودتان بپرسید که چطور توانستید این جملات که "هیچ" ربطی به نکات مطرح شده توسط استاد ندارد را به عنوان نقد بنویسید. ایشان نه خوف از دشمن را طرح کردند. نه اساسا خوف را بر بحث دولت ملت تطبیق دادند. بحث دولت ملت یک بحث مجزایی در ارائه ایشان بود با عنوان "تفسر جنگ وجودی" و آن خوف و رجا حالت روحی و روانی ما در مواجهه با این وضعیت است. چطور این دو مطلب را سعی کرده اید به هم ربط دهید و نقدش کنید خدا می داند!
ادامه
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
بخش اول
ادامه:
6. هیچگاه ایشان از تلاش محور مقاومت بر دور زدن دولت ها نگفتند که شما بگویید "گویا" دولت _ملتها مانعی هستند که باید کنار باشند و دور بخورند!
برعکس! ایشان می گویند در وضعیت مرگ و زندگی دشمن تلاشش را کرده که بوسیله دولت های غربگرا دست جریان های مقاومت را ببندد. مثال هم زدند. اساسا خبر دادند و تحلیل نکردند! این یک تذکر است برای اینکه مراقب باشیم. اگر دولت لبنان به سمتی رفت که دست حزب الله را ببندد این یعنی نابودی حزب الله! به همین دلیل هم راهبرد هماهنگی با دولت ها مهم است. اما این تکلیف ماست نه اتفاق واقعی روی زمین که ممکن است باعث مرگ ما شود!
7. حضرت آقا از ائتلاف دولت ها سخن گفتند اما این یعنی از امت سازی و ائتلاف جریان های مقاومت و جریان های مردمی مسلمان بلکه از ائتلاف مردم دنیا در مقابل صهیونیست ها سخن نگفتند؟! اثبات لزوم همکاری دولت ها که نفی لزوم امت سازی نمی کند! اما نکته استاد قنبریان این بود که مرگ ما زمانی خواهد رسید که در این "دوگانه کاذب" اسیر شویم و دولت را انتخاب کنیم به جای امت. یا امت را انتخاب کنیم به جای دولت!
مگر انقلاب اسلامی از جمهوری اسلامی چنین تفکیکی دارد؟! جمهوری اسلامی در یک معنا فرزند و در یک معنا والد انقلاب اسلامی است.
جمهوری اسلامی انقلاب را رقم زد!
"جمهور"ی که به حکم امام به خیابان ها آمدند و جانشان را فدا کردند. جمهوری که "امام را قبول داشتند" و "به پشتوانه اینکه این ملت امام را قبول داشتند" امام توانست "دولت تعیین کند"!
یک ساختار دولتی هم دارد این جمهوری اسلامی که گاهی اوقات مسیری خلاف آرمان های انقلاب قدم برمیدارد که باید مراقب آنها بود!
وگرنه به تعبیر مقام معظم رهبری جمهوری اسلامی می شود دندانی که از درون پوسیده است و ظاهرش باقی مانده!
جمله استاد قنبریان این است: اگر پروژه امت سازی "در عین" حفظ این دولت ملت ها شکل نگرفت این وجه نابودی ماست
8. اینکه کسی جزء قاعدین باشد و حرف آن کسی که وسط میدان است را فقط تکرار کند قطعا اشتباه است. ما باید خشم مقدس مردم را از خون شهید بجوشانیم... نه اینکه با امید کاذب به سراغ بی عملی برویم!
اگر بگوییم خب او به آرزویش رسید و دشمن هیچ ضربه ای به ما نزده است و .... مثل این است که نعوذ بالله وقتی اباالفضل العباس علیه السلام رجز می خواند که: والله ان قطعتموا یمینی ...انی احامی ابدا عن دینی! شما از دور فریاد بزنید: والله ان قطعتموا یساره!!!.... انه یحامی ابدا عن دینه! (خدا را شکر که وزنش خراب است)
مشخص است که وقتی سید مقاومت را شهید کردند باید فریاد خشم مردم مثل شهادت حاج قاسم بلند می شد!
مشخص است که ما برای سید مقاومت حتی عزاداری هم نکردیم چه برسد به مطالبه انتقام! یکی دو روز اول بعد از شهادت سید را به خاطر بیاورید.
مشخص است که ما با همین جملاتِ "خون شهید هدر نمی رود" و "شهیدان زنده اند الله اکبر"، نشستیم و کاری که باید می کردیم را نکردیم!
در مورد مهمانمان یعنی شهید هنیه که تا ابد ننگش بر چهره مان خواهد ماند که میهمان ما را در تهران ترور کردند اما انتقامش را نگرفتیم!
9. استاد قنبریان از 26 دقیقه بیش از 12 دقیقه در مورد مساله امت سازی که حضرت آقا روی آن تاکید کردند صحبت می کنند! اما شما در متن خود حتی یک اشاره کوچک به این مساله نکرده اید! چرا؟ چون باز هم خواستید فهم اشتباه خودتان را به حرف ایشان الصاق کنید و آن را نقد کنید!
10. بند آخر هم که تکرار مدعای غلط است و غلط اندر غلط اندر غلط!
کجای بحث ایشان به این ربط داشت که مردم از مسئولین ناامید شوند یا از دشمن بترسند؟!
امیدآفرینی که مقام معظم رهبری فرمودند با بیان واقعیت است نه پوشاندن آن!
11. یاد بگیریم تا مقام معظم رهبری یک کلمه را استفاده می کنند آن را تبدیل به فحش نکرده و به سمت دیگران پرتاب نکنیم!
#مرجفون توهین بسیار زشتی است آن هم با این سطح از مغالطه و بی اخلاقی!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از محسن قنبریان
مقاومت مردم پایه!
• نقشه امام، بنای یک نظم مدنی-سیاسی بر اساس #عقلانیت_اسلامی بود که دو رکن اصلی داشت: سپردن کارها به دست مردم/ حرکت در چارچوب شریعت.(ر.ک:رهبری۱۴خرداد۹۳)
روح و معنای جمهوری اسلامی دقیقا همین است.
• در این مدنیت جدید، همه امور چنین رقم می خورد:
مردمسالاری یعنی بر اساس دین، سالارِ زندگیِ جامعه، خود مردمند(رهبری۹۵/۹/۳)
• مقوله مقاومت، استثناء نیست و درون آن نظم باید دیده شود. اصلا #ابتکار_ملت_ایران، یکی همین است.
• در مقاومت مردم پایه بلکه مردمسالار:
۱. گفتمان مقاومت -با تنوع سیاسی و بدون دیکته- درون مردم شکل و رواج می یابد. بی تفاوتی و تخدیر یا تفویض کار به مسئولین و تنزل به تماشاگری منع می شود.
هیچ موشک و پهپادی جای این مردم پایه گی را نمی گیرد.
۲. رابطه ملت و مسئولین، رابطه #اعتماد و هم #نظارت است.
مسئولین بعداز احراز صلاحیت، برآمده از اراده ملت اند، پس مورد اعتمادند اما به تعبیر بهشتی: "مردم اداره کننده و نظارت کننده واقعی این انقلابند"(ولایت، رهبری ص۲۴۸)
۳. در این مدنیت ابتکاری، نظارت و پیگیری غیر از "#دخالت" است (ر.ک: مبانی نظری قانون اساسی/ بهشتی ص۵۴)
پس مثلا با اطلاع کم، کسی زمان یا نحوه عملیات نظامی یا... را معلوم نمی کند!
۴. مسئولین در طراحی ها باید ملت ایران، فکر و انگیزه و آمادگیِ موجودشان را خوب بشناسند و درست بفهمند، بر اساس آن، کیفیت کار مقاومت و مقابله با دشمن و... را تشخیص دهند.
۵. برآیند طراحی و اجرا باید تصحیح خطای محاسباتی و درک درستِ "دوست" و "دشمن" از اراده و قدرت ملت ایران باشد.
محسن قنبریان ۱۴۰۳/۸/۷
☑️ @m_ghanbarian
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ استاد دانشگاه بارسلون و لندن: سرمایهداری نمیگذارد، فلسطین آزاد شود، چون سرمایهداری با بحران مواجه میشود
🔺جیسون ادوارد هیکل استاد انسان شناس اقتصادی دانشگاه خودمختار بارسلون و عضو ارشد مدعو در مؤسسه بینالمللی نابرابری در دانشکده اقتصاد لندن میگوید:
🔸سرمایهداری نمیگذارد، فلسطین آزاد شود؛ چرا که آزادی فلسطین یعنی آزادی خاورمیانه (غرب آسیا) و این برای سرمایهداری بحران ایجاد میکند.
🔹جیسون ادوارد هیکل یک انسان شناس اقتصادی است که تحقیقاتش بر اقتصاد بوم شناختی، نابرابری جهانی، امپریالیسم و اقتصاد سیاسی متمرکز است.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
وقتی ۷۲ درصد تروریستهای صهیونیست با حمله به تاسیسات هستهای ایران مخالف نیستند (۶۲ درصد موافق هستند) یعنی ما با عدهای از "مردم" طرف نیستیم. با یک پادگان تروریستی طرفیم که به دنبال حذف موجودیت ماست.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
26.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برخی جملات و کلمات علیز حقیقتا حکم موشک هایپرسونیک داره!
پدافند داخلی صهیونیست ها (دنیای اقتصاد و سلاح ورزی و ...) را نابود کرد
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
برخی از اتفاقاتی که در سالهای اخیر برای ایران افتاده است را نام بردم (مثل تحریم و شورش های داخلی و ...) و از هوش مصنوعی پرسیدم اگر این شرایط برای صنعتی ترین کشور دنیا یعنی آلمان رخ دهد چه اتفاقی خواهد افتاد و پاسخ هوش مصنوعی را در تصویر بخوانید:
#مقاومت_اقتصادی ایران بی نظیر است
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar