هدایت شده از خبر فوری سراسری
.
♨️ بیانیه ارتش یمن درباره حمله به مرکز اراضی اشغالی
سخنگوی نیروهای مسلح یمن:
🔹عملیات ویژهای را با موشک فراصوت بالستیک از نوع فلسطین۲ علیه فرودگاه بن گوریون در منطقه اشغالی یافا (تل آویو) انجام دادیم.
🔹نیروی پهپادی ارتش عملیات نظامی را با حمله به یک هدف حیاتی دشمن صهیونیستی در منطقه اشغالی یافا با یک پهپاد انجام داد.
🔹نیروی پهپادی ما یک عملیات نظامی را علیه کشتی Santa Ursula در دریای عرب در شرق جزیره سقطری با تعدادی پهپاد انجام داد و این پهپادها به صورت مستقیم به کشتی اصابت کردند.
✍پس خبر دیشب ما مبنی بر حمله به کشتی درست بود منتها کشتی جنگی نبوده بلکه یک کشتی باری بود که بنا به گفته یمن دلیلش هم این بوده که شرکت مالک این کشتی ممنوعیت ورود به بنادر فلسطین اشغالی رو نادیده گرفته بود.
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
هدایت شده از مُنحطّ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #اقتصاددانزاتدان
قسمت ششم: توافق! کردن
👑 سخن بزرگان:
اَوفَقَ یوفق اِوفاق!
🐪 شما تا حالا شنیدید یه قیمتی رو اصلاح کنند پایین بیاد؟
مُنحطّ|ترجمان رسانههای لیبرال
💢 @monhaTT
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
استاد مطهری، مالکیت تکنولوژی [و انرژی]!
شاید مهم ترین نکته در مورد نظام سرمایه داری را شهید مطهری بیان کردند. نکته ای که بسیاری از اساتید اقتصاد اسلامی هم شاید می ترسند آن را بیان کنند!
شهید مطهری به ریشه اصلی نظام سرمایه داری می پردازد؛ مالکیت تکنولوژی !
استاد مطهری با بیانی منطقی و استدلالی عقلی بیان می کنند که تکنولوژی مالکیت خصوصی بردار نیست و حاصل تلاش و تفکر جامعه است. (نظام اقتصادی اسلام و مقدمه ای بر اقتصاد تطبیقی)
من می خواهم نکته دیگری به استدلال استاد اضافه کنم!
آن هم سهیم بودن جامعه در تکنولوژی به واسطه مالکیت آنها بر انرژی است. همه می دانیم که با بوجود آمدن ابزار تولید و ماشین ها و ربات ها و ... ارزش افزوده تولید که تابعی از کار و سرمایه است به شدت افزایش پیدا کرد و سهم کارگر در هزینه تولید به یکباره سقوط کرد! مثلا قبلا 10 کارگر 100 میز تولید می کرد و امروز همان 10 کارگر 1000 میز را تولید می کند!
دستمزد کارگر ثابت مانده اما سود تولیدکننده 900 میز منهای هزینه سرمایه (اجاره یا استهلاک) اضافه شده است. سوال اینجاست: آن دستگاه ها و ماشین ها بدون انرژی چه میزان می توانند تولید کنند؟!
طبیعتا هیچ!
نقش انرژی در تولید بسیار بیشتر از هزینه برق و گاز و ذغال سنگی است که تولیدکننده می پردازد!
اولین جایی که انرژی نقش اساسی ایفا می کند ساخت همان ابزار است. یعنی قبل از اینکه یک ربات در خط تولید خودروسازی استفاده شود در یک کارخانه دیگر خود آن ربات تولید می شود!
اما مواد اولیه و انرژی که آن ربات را تولید می کند و بعد آن ربات دوباره با انرژی تولید ثانویه ای انجام می دهد متعلق به عموم مردم است که با هزینه نزدیک به صفر به تولیدکننده داده شده است.
چرا می گویم هزینه نزدیک به صفر؟!
واقعیت این است که قیمت گذاری مواد اولیه و انرژی در دنیای سرمایه داری به شکل عجیب و خیره کننده ای ظالمانه به نفع سرمایه داران است!
شما اگر یک سرکه را تولید کنید و برای تولید این سرکه هفت سال وقت بگذارید قطعا قیمت آن با سرکه یک ساله متفاوت است!
قیمت نفت و گاز و مواد معدنی که با آن تولید صورت میگیرد باید با توجه به هزاران و میلیون ها سالی که ادعا می شود زمان برده تا بوجود بیایند تناسب داشته باشد. یعنی نفت باید به جای اینکه بشکه ای فروخته شود به قیمت 70 دلار، قطره قطره فروخته شود!
اما اتفاقی که افتاده این است که این مواد اولیه و انرژی ها توسط ساختار سرمایه داری بین المللی به ثمن بخس خریداری می شود!
اگر جوامع اسلامی از این ظرفیت بی نظیر از روز اول درست استفاده کرده بودند و نفت و گازشان را مفت در اختیار کشورهای استعمارگر و سلطه جو قرار نداده بودند آنگاه همه دنیا با احترام با مسلمانان و صاحبان نفت و گاز و... برخورد می کردند و به خود اجازه نمی دادند در این منطقه جنگ افروزی کنند. در حقیقت مهم ترین ابزار استعمار حکومت های خودباخته و سلطه پذیر است که گاو شیرده امپریالیسم غرب و شرق شده اند.
حال در کشور خودمان این موضوع چگونه است؟
برعکس رفتاری که با کشورهای استعمارگر و سلطه جو باید می کردیم، شایسته و بایسته است که با مردم خودمان بکنیم. یعنی قیمت انرژی و مواد اولیه برای مردم خودمان صفر شود. مال خود مردم است و این مالکیت یک مالکیت قطعی و شرعی از جانب خداوند متعال است که در اصل 43 قانون اساسی به آن اشاره شده.
حال اگر آمدیم و این ابزار اصلی تولید یعنی انرژی و مواد اولیه ارزان را در اختیار عده ای معدود گذاشتیم (بعلاوه نقدینگی مورد نیازشان برای تولید) آنگاه ساختاری را ایجاد کرده ایم که ذاتا به بی عدالتی و شکاف طبقاتی ختم خواهد شد. ساختاری که امکان ایجاد عدالت در آن وجود ندارد. ساختاری که به تعبیر شهید مطهری رأس و رئیس مسائل مستحدثه است و تا این ساختار (نظام سرمایه داری) برپاست و همه امور بر مدار سرمایه تنظیم می شود قهرا به استثمار کارگر منتج خواهد شد. حالا اگر خواستیم با تعیین حداقل دستمزد و تشکیل اتحادیه کارگری و ... به کارگران کمک کنیم نهایتا تلاشی است برای زنده نگه داشتن آنان نه استیفای حقشان!
زمین کج نظام سرمایه داری را با اصلاحات جزئی نمی توان صاف کرد. و بدون صاف کردن زمین محال است پیوست عدالتی طراحی کرد و به سمت تمدن اسلامی پیش رفت!
فلذا آنچه استاد مطهری با عنوان مالکیت اجتماعی تکنولوژی مطرح می کنند بسیار حائذ اهمیت است و البته قسمت غصه دار این ماجرا آنجاست که در دنیای سرمایه داری علاوه بر پذیرش مالکیت تکنولوژی حتی به انحصار این مالکیت نامشروع و ظالمانه هم یک مالکیت ثانویه الصاق می شود به نام مالکیت معنوی که خودش یک دهه روضه دارد!
#یادداشت
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از کانال تخصصی امام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من از همه می خواهم...
به کانال تخصصی امام بپیوندید 👇
@IMAMMEDIA
اقتصاد فرهنگی
من از همه می خواهم... به کانال تخصصی امام بپیوندید 👇 @IMAMMEDIA
کانال یکی از رفقاست. به پیشنهاد حقیر راه اندازی شده است. کانالی برای جلوگیری از فراموشی است. حتما عضو شوید. البته شاید بعد از مدتی تصور کنید که چه کار بیهوده ای اما بعدتر متوجه خواهید شد که اساسا رسانه یعنی همین! #فذکر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش مردم یمن وقتی بمباران میشن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدایااااا اینا رو هم از خاک آفریدی یا از جگر؟!
😳😳😳😳
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
این ایدههایی که جدیداً برخی از بچه انقلابیها فریب خوردند و هی تکرار میکنند را بیست سال پیش نیلی و کروبی مطرح کردند!
البته اون موقع خیلی رسانه نداشتند اما الآن بوسیله رسانه تونستند ملت رو فریب بدن!
#بحران_نیلی
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
شهید سید حسن نصرالله خطاب به یمنیها:
ای کاش کنار شما بودم، زیر پرچم شما، و تحت امر فرمانده شجاع و عزیز شما
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
این لبخندهای تحقیرآمیز را ببین
تمام تمدن غرب و تمام دنیای شیاطین را به سخره گرفته اند
کاش آوینی بود و این صحنه را روایت می کرد...
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
«اسرائیل قوانین خود را برای هدف قرار دادن جنگجویان حماس آسانتر کرد و باعث کشته شدن غیرنظامیان بیشتری شد»
«پس از غافلگیری در حمله ۷ اکتبر و ترس از حمله دوباره، اسرائیل محدودیتهایی را که برای حفاظت از غیرنظامیان وجود داشت، کاهش داد و به افسران خود اجازه داد در هر حمله هوایی تا ۲۰ نفر را به خطر بیندازند. این تصمیم به یکی از مرگبارترین بمبارانهای قرن ۲۱ منجر شد.»
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مستی کنید...
اصل نقلی که در فیلم اشاره می شود، این است:
🔹 «امیر المؤمنین(ع) در مسیری با یک یهودی خیبری همراه شدند. بعد از مدتی به یک منطقه وسیعی که آب آنجا را گرفته بود، رسیدند.
🔸 شخص یهودی سوار بر مرکب خود شد [یا روی تکه نازک چوبی رفت] و از روی آب گذشت و بعد به امیرالمؤمنین (ع) – که ایشان را نمی شناخت – گفت: ای فلانی! اگر تو آن چه را که من می دانستم، می دانستی از این آب می گذشتی!
🔹 حضرت به او فرمود: همان جا بایست [و ببین] سپس به آب اشاره ای کرد و آب [مثل سنگ] منجمد شد و از آن گذشتند.
🔸 شخص یهودی وقتی این صحنه را مشاهده کرد خود را بر پاهای آن حضرت انداخت و گفت: ای جوان! چه گفتی که آب این چنین منجمد شد؟
🔹 حضرت فرمود: ابتدا تو بگو که چه گفتی و از آب گذشتی؟ گفت: من خدا را به اسم اعظمش خواندم، حضرت فرمود: آن اسم اعظم چیست؟
🔸 گفت: من خدا را به اسم وصیّ محمّد(ص) خواندم.
حضرت به او فرمود: من همان وصیّ محمّد (ص) هستم.
شخص یهودی حضرت را تأیید کرد و مسلمان شد.»
(الولایة التكوينية لآل محمد(ع)، سيد علی عاشور، ص۱۴۷)
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاری به اینکه رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی نشسته و سرش را تکان می دهد ندارم! یعنی انتظاری ازش ندارم!
کاری به اینکه چه کسی به این دختر گفته انگلیسی حرف بزند هم ندارم
کاری هم به این دختر ندارم که خب سن و سالی ندارد
اما حقیقتا این تناقض برایم جذاب بود
تفاوت زبان و فرهنگ انگلیسی و زبان و فرهنگ فارسی به اندازه تفاوت این دو عبارت است:
we need facilities
(ما به امکانات نیاز داریم)
و
ما بدان مقصد عالی نتوانیم رسید
هم مگر پیش نهد لطف شما گامی چند
هیچی دیگه! همین!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از ساخت ایران|حسین مهدیزاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1️⃣هیچ آدم معروف و موثر بزرگی تنها #پیش_بینی نمی کند، بلکه با هر کلمه حرف زدنش، در حال خلق کردن صحنه هاست، چرا که کوچکترها و نوچه ها به سوی عمل کردن بر اساس این -به ظاهر- پیش بینی می روند.
2️⃣امسال از آغاز سال بسیار روزهای عجیبی را پشت سر گذاشته ام. تا سعی کرده ام بر روی چیزی متمرکز شوم و با جامعه بر سر آن گفتگو کنم، شرایط تغییر کرده و آن موضوع منتفی شده.
از شهادت سید مقاومت که داغ او هیچ جوری در دلم سرد نمی شود تا به امروز فقط در حال فکر کردن به #روایت_مقاومت بودم، اما نمی دانم در چند روز یا چند هفته آینده همچنان وضع به همین منوال خواهد ماند؟ نمی دانم چند روز فرصت داریم برای اینکه دوباره توسط این #نابرادرهای_سرمایه_سالار -که قبلا هم گفتم، اصلاح طلب و اصول گرا ندارند- به یک بحران داخلی جدید بغلتیم! ظاهرا فرصت زیاد نیست.
3️⃣این فرصت باقی مانده را عمیقا دریابید و هدر ندهید. جریان انقلابی نمی تواند پُز منتقد به خود بگیرد! نقد دولت آب رفته را به جوی باز نمی گرداند.
4️⃣در این فرصت کم، باید یاد بگیریم که آتش مشترکی که استعمار و غربزدگی روشن کرده اند چیست و دقیقا #برگ_آس انقلاب اسلامی که تاکنون رو نشده تا زندگی مردم رونق پیدا کند چیست؟ برای این کار حرفهایی دارم که در این روزها در حال آماده کردن آنها در کارگاه هایی هستم که به زودی اطلاع رسانی میکنم.
5️⃣#جامعه_ایتایی یکسال و اندی مقاومت اصلا سربلند نبود! بازنشر مدام اخبار شبکه های اسرائیلی، نشان از #روایت_شکست بود! از این وضع باید در بیاییم! ایتا باید محل بازنشر تصویر واضح جریان انقلابی از تغییر بشود.
🆔 @social_theory
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
«به وقت امید»
هرچند بیکفایتی پزشکیان و کابینهاش آزارم میدهد و خیانت برخی دولتمردان اقتصادی و فرهنگی تقریبا برایم محرز است اما با رشد آگاهی اقتصادی مردم در دو سال اخیر که نتیجه تلاش مجاهدانه جمعی از اندیشمندان اقتصاد مقاومتی بود و حضور پر قدرت تعداد زیادی از صاحبنظران اقتصادی در مبارزه شجاعانه با تفکرات منحط و انحرافی در اقتصاد، رسالت خود را دیگر در نقد دولت نمیبینم.
از این پس تصمیم دارم با چشمپوشی بر برخی از ناکاراییهای مسئولین اقتصادی، مدتی از نقاط قوت و برتری اقتصاد ایران نسبت به تمام جهان صحبت کنم.
میخواهم از بدبختی و فلاکت غرب و شرق عالم بگویم و حال خوب زندگی در ایران پس از انقلاب اسلامی را با شما تقسیم نمایم.
به تعبیر مقام معظم رهبری «این سربالایی، این شیب تند را عبور کردیم، به قلهها نزدیک شدیم. نباید خسته بشویم. امروز روز خسته شدن نیست، روز ناامید شدن نیست. امروز روز شوق است، روز امید است، روز حرکت است.»
در این مسیر به کمک شما بیش از گذشته نیاز داریم🌻🌷
✍️سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جهت یادآوری!
آن مردی که امیرالمومنین علیه السلام در موردش فرمود: اگر نیمه شب در بیابانی تنها باشد و پایش را روی پستان ماده سگی بگذارد و آن سگ پارس کند پلک بر هم نمی زند یک #یمنی بود!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
یک نفس خواندم. نشد که لحظه ای بر زمین بگذارم. روح افزا بود. پر پرواز می دهد این کتاب زیبا. و چقدر امروز نیاز به #شیخ_احمد_قمی داریم.
دست بوسم آقای سید سعید هاشمی بابت نگارش این آتش پاره...
#محله_چائوسن_ها
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از حمیدرضاابراهیمی|گامینو
🔥ناشنیدههایی از یک پیام رسان
🔻تصورش دشوار است که اساتید و اهالی دانشگاه، پیام رسان داخلی انتخاب اولشان نباشد.
🔻به عنوان یک دانشگاهی، تا حدممکن به خود اجازه نمی دهم از #پیام_رسان خارجی استفاده کنم.
🔻نمی توانم در محیط دانشگاه زندگی کنم اما محصول خارجی را بر محصول فکر و تلاش نخبگان و مهندسان دانشآموخته همین دانشگاه ها ترجیح دهم.
🔻اگر ما محصول خارجی را انتخاب کنیم، نخبه ما مهاجرت را انتخاب میکند.
🔻در دهه نود بود متوجه شدم شرکت فناوری سامانه طوبی که چند سال قبل با پنج میلیون تومان وام مرکز رشدِ دانشگاهی که پیشتر در آن بودم، توسط چند مهندس جوان کارش را آغاز نموده است و صاحب یک سامانه ارسال پیامک قوی است.
این شرکت فناورانه با همت مهندسان جوانش توانسته بود اولین شرکت رشد یافته مرکز رشد دانشگاه شود و مستقل گردد.
🔻در همان سالها که متوجه شدم پیام رسانی که تازه داشت در عرصه فضای مجازی خود را نشان می داد یعنی #ایتا همان شرکت پیامک طوبی است.
🔻سراغشان را گرفتیم و برای دیدنشان به محل کارشان در طبقه دوم یک آپارتمان در انتهای خیابان عمار یاسر رفتیم.
🔻سیزده مهندس جوان با جدیت و مومنانه کار می کردند. لفظ ایتا را هم با گشودن قرآن از آیه شریفه الهام گرفته بودند...
🔻سالها بعد دوباره سراغشان رفتم ...با تعداد خیلی بیشتری از مهندسان جوان در پارک علم و فناوری استان مستقر شده بودند و گرم کار بودند به عنوان یک پیام رسان دانشگاهی...
🔻ایتا، ویراستی، بله و... محصول جوان متخصص ایرانی است ... شرمندهشان نشویم.
✍حمیدرضا ابراهیمی
✅ گامی نو: اورژانس تحلیل های فرهنگی، سیاسی👇
@Gaami_no
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
36.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لطفا این بخش از سخنرانی شهید مطهری را به طور گسترده در کانالهای عربی منتشر کنید تا بدانند چرا ما امروز در منطقه حضور فعال داریم. تا بدانند شبهات بیاساس امثال جولانی دستنشانده راه به جایی نمیبرد.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از أخٌفيالله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه عاشقانه هایی که به قیامت سپرده شد.....
هدایت شده از مُنحطّ
پوپولیست ها (مخالفان لیبرال سرمایه داری) علیه لیبرالها قیام کرده اند!
همه جا هم هستند! قبلا یک تریبون یک طرفه داشتیم الان ده ها تریبون کوچک اما بانفوذ بوجود آمده و این یک زنگ خطر بزرگ برای لیبرالیسم است!
درست است ما به آزادی اعتقاد داریم اما این وضعیت قابل تحمل نیست!
دائم می گویند لیبرال ها می خواهند گران کنند در حالی که ما فقط می خواهیم آزاد کنیم!
دائم می گویند لیبرال ها می خواهند مردم را فریب دهند (پوپولیسم) اما ما فقط می خواهیم مردم بپذیرند!
دائم می گویند لیبرال ها ذینفع گران کردن هستند اما نمی گویند مگر کسی هست که به دنبال نفع خودش نباشد؟ اساسا دست نامرئی همین است! ما به دنبال نفع شخصی خودمان که باشیم جامعه به نفع خودش می رسد!
باور ندارید از آدام اسمیت بپرسید!
تازه برخی از حزبلاهی های خودشان هم می گویند سیاست های ما عین اسلام است! اصلا لیبرالیسم از توحید گرفته شده و توحید هم از اسلام!
پس [بالارفتن] قیمت ها دست خداست و مرگ بر ضدولایت خدا!
مُنحطّ|ترجمان رسانههای لیبرال
💢 @monhaTT
هدایت شده از حسین زمانی میقان
امام، قائممقامش را به واسطه اینکه به لیبرالها بها داده بود عزل کرد
حاجآقای پناهیان با پسرش چه میکند؟
@HZAMANIM
اگر به دنبال راحتی و علم و عزت و بزرگی و اجابت دعا و بی نیازی هستی آدرس غلط نرو!
در روایت است که خداوند شش چیز را در شش جایگاه قرار داده است و انسان ها آنها را در جای دیگر طلب می کنند و هرگز به آنها نمی رسند!!!
و چقدر این روایت با آنچه انسان امروز تصور می کند متفاوت است!
و آن شش چیز و شش جایگاه که خداوند تعیین کرده است:
🔑خداوند راحتی را در بهشت قرار داده و مردم در دنیا به دنبال آنند
🔑خداوند علم را در شکم خالی قرار داده اما مردم آن را در سیری دنبال می کنند
🔑خداوند عزت را در شب زنده داری قرار داده اما مردم آن را از صاحبان قدرت و سلاطین طلب می کنند
🔑خداوند بزرگی را در تواضع قرار داده اما مردم آن را در تکبر جستجو می کنند
🔑خداوند اجابت دعا را در لقمه حلال قرار داده اما مردم آن با قیل و قال می خواهند به دست بیاورند!
🔑خداوند بی نیازی را در قناعت قرار داده اما مردم آن را در جمع کردن مال و زمین و دارایی می بینند!
#حدیث_قدسی
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
امثال هگل و مارکس و انگلس و ... از دیالکتیک و تز و آنتی تز و ... حرف زدند و سعی کردند وقایع تاریخی را تحلیل کنند!
الان به این کاری ندارم که تحلیلشان از آن چه دیده بودند درست بود یا غلط!
اما به این کار دارم که امام به جای تحلیل تاریخ و واقعیت، واقعیت را ساخت! تاریخ را ساخت! حالا شما بیا تحلیل کن که تز و آنتی تز این وسط چه بود!
اما راستش به این آخری کار دارم! یعنی به اینکه این انقلاب و تاریخ معاصر بعد از آن را چگونه تحلیل کنیم!
امام نشان داد که تاریخ نتیجه دیالکتیک نیست! یا لااقل می تواند نباشد!
دیالکتیک بین شرق و غرب در اوج بود!
باید یکی پیروز می شد!
اما نه شرقی نه غربی شعار مردمی شد که با "عشقِ" به مطلوب دیگری، حرکت کردند و انقلاب کردند!
زوج امام و امت که به وحدت "امامتِ امت" رسید جمهوری اسلامی متولد شد!
و این آغازی بود بر حرکت در مسیر "تمدن سازی" بعد از انقلاب...
و شکست انقلاب ها را دیدیم و انقلاب اسلامی با قدرت به پیش می رود!
و این سوالی است که پاسخش برای مادی گرایان بسیار مشکل است!
جمهوری اسلامی مبتنی بر عشق به وجود آمد و مبتنی بر عشق ادامه حرکت می دهد نه مبتنی بر تضاد!
در حرکت انقلاب اسلامی آنچه در میانه تضادهای مادی اتفاق می افتد سنتز نمی سازد! بلکه فقط مسیر انحراف را مشخص می کند تا انقلاب اسلامی به دوقطبی ها و دوگانه نمایی های باطل مادی نزدیک نشود!
در میانه دوگانه نمایی اصلاحطلبی و اصولگرایی، در میانه دوگانه نمایی سرمایه داری و سوسیالیسم، در میانه دوگانه نمایی اخلاق و احکام، در میانه دوگانه نمایی عدالت و توسعه، در میانه دوگانه نمایی جنگ طلبی و سازش و...
ذات انقلاب اسلامی نه در تضاد، بلکه در دوری از این دوگانه سازی های باطل است.
"نه شرقی، نه غربی" که بر زبان این انقلاب جاری شد، به معنای تعریف خویش با تضاد نبود بلکه عشق و ولایت الله است که تعریف می کند این انقلاب و حرکت را...
در مقام تصویر نفی لازم است اما در مقام تعریف نه...
ما تصاویر را به واسطه مرزبندی آنها تشخیص می دهیم اما مفاهیم را مستقلا تعریف می کنیم...
کفر را نمی شناسیم تا تصویر ایمان را از روی آن بکشیم!
میشناسیم تا به آن نزدیک هم نشویم! و به همین دلیل است که تبری مهم تر از تولی است!
زیرا چه بسیار افراد که به عشق رسیدن به تولی در آغوش شیطان ناشناخته افتادند! از کمونیست های انقلابی گرفته که رجویست های منافق شدند تا لیبرالهای ریشو که متاسفانه...
شرق و غرب هر دو با انقلاب اسلامی در جنگ هشت ساله وارد میدان نبرد شدند!
در منطق آنها باید یکی از خودشان پیروز می شد و یکی شکست میخورد! اما در آن هشت سال به دنبال این بودند که با هم، دیگری یعنی ما را شکست دهند!
دو مکتب ماتریالیستی ادای تضاد داشتن را در می آورند تا مردم را فریب دهند! درحالی که در مکتب الهی خود مردم اند که اساسا انتخاب و حکومت می کنند.
هیچ کدام از این مکاتب مادی جرأت ندارند نظام و قانون اساسی شان را به رأی مردم بگذارند! اما امام با افتخار و اطمینان و ایمان این کار را انجام داد...
#شطحیات...
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
مهمترین ابزار لیبرالها برای زنده ماندن در سایه جمهوری اسلامی "نفاق" بود. هیچگاه نمیگفتند ما لیبرالیم! نهایتا میگفتند ما دنبال آزادی و اصلاح و... هستیم!
امروز به دلائلی از لاک نفاق بیرون آمدند و ظاهرا بوی کباب به دماغشان خورده است!
هیجانزده شدهاند و مثل غنینژاد و احتمالا به توصیه او فریاد میزنند که ما لیبرالیم!
در ساحت یک مردمسالاری دینی چنین فریادی همان نتیجهای را برایشان در پی خواهد داشت که برای کمونیستها و منافقین آن زمان در پی داشت! آنها هم بهمحض آنکه پرده نفاقشان کنار رفت نابود شدند... هرچند هزینه تراشیدند و لیبرالها هم هزینه میتراشند اما نابودیشان قطعی است.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از دکتر علی سعیدی
🔹 رابرت اچ نلسون در کتاب اقتصاد بهمثابۀ دین، با موشکافی عقاید مکاتب مختلف اقتصادی حاکم بر آمریکا از جنبش پیشرفتگرایی آمریکا در پایان قرن نوزدهم گرفته تا نظریات ساموئلسن و متفکران مکتب شیکاگو و نهایتاً اقتصاد نهادی جدید، استدلال میکند که اگرچه اقتصاددانان در ایجاد دانشی کاربردی در زمینۀ رفتار ایالات متحده آمریکا و نظامهای اقتصادی جهانی نقش مهمی ایفا کردهاند، نقش مهمتر آنان «دفاع از برخی ارزشها» در جامعۀ آمریکا بوده است.
🔹 نگارنده با رد این ادعا که تمایز روشنی میان قلمروهای اقتصاد و شکلگیری #ارزش وجود دارد، به بررسی مبانی الهیاتی اقتصاد پرداخته است و تصریح میکند که اعضای مکاتب اقتصادی از زمان آدام اسمیت به جای اینکه متخصصانی فارغ از پیشداوریهای ارزشی باشند، بانفوذترین #کاهنان_عصر_مدرن بودهاند و وظیفۀ دینی ویژۀ آنان، یافتن راهحل اخلاقی رضایتبخشی برای «تناقض بازار» بوده است.
🔹 نویسندۀ کتاب بر این باور است که بهرغم ادعای اقتصاددانان که نقش خود را در جامعه صرفاً تأمین شناخت فنی دربارۀ نحوۀ عملکرد نظام اقتصاد میدانند، آنها نقش مهمتری را به مثابۀ #کشیشان_دین_سکولار جدید ایفا میکنند که همانند ادعاهای مسیحیت اولیه، به دنبال پیشرفت اقتصادی بودهاند.
🔹 ازجملۀ محوریترین ارزشهایی که اقتصاددانان در قالب دین سکولار خود از آن بهشدت حمایت میکنند میتوان به #اخلاق_فردگرایانه و #آزادیخواهانه و #پیگیری_منافع_فردی در بازار اشاره کرد که اقتصاددانان بدون توجه به اصول و روشهای علمی خود، آنها را پیشفرض همۀ تحلیلها و سیاستهای پیشنهادی خود قرار دادهاند.
🆔 @DrSaeedi