هدایت شده از KHAMENEI.IR
156901122_999079382.mp3
18.81M
🎙 بشنوید | بیانات رهبر انقلاب در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح. ۱۴۰۱/۰۷/۱۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از صوت و متن بیانات اقا
نسخه قابل چاپ - بیانات در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح.PDF
154.9K
بیانات در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح
۱۴۰۱/۷/۱۱
1138040576_1282335180.pdf
720.2K
فیش *حجاب* در بیانات حضرت آیت الله خامنه ای
برای مطالعه و تحقیق
گردآوری: سادات رضوی
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
چگونه مارپیچ سکوت را بشکنیم؟
چند شب قبل در منزل داشتم شام می خوردم، یکباره صدای مبهم ولی ممتدی را شنیدم. دو سه دقیقه ای گذشت ولی صدا ادامه دارد بود. رفتم پنجره را باز کردم. صدا واضح تر شد. یک نفر از وسط کوچه فریاد می زد: «مرگ بر دیکتاتور»
کم کم یکی دو نفر دیگر هم با او همراهی کردند و شعار دادند: «زن، زندگی، آزادی» و «مرگ بر دیکتاتور»
با صدای بلند فریاد زدم: «مرگ بر منافق!»
چند ثانیه همه شان سکوت کردند:) طبیعتا انتظار شنیدن این شعار را نداشتند و تصور می کردند هرچقدر شعار خودشان را تکرار کنند، افراد بیشتری با آنها همراهی خواهند کرد.
لذا به محض اینکه دوباره شعارشان را تکرار کردند با صدای رسا تر فریاد زدم: «مرگ بر منافق»
چند ثانیه بعد این بار صداهای دیگری به گوش رسید: «مرگ بر ضدولایت فقیه»، «مرگ بر منافق» و...
چه اتفاقی افتاده بود؟ خیلی از ساکنین همان کوچه که مخالف شعارهای آنها بودند، احتمالا تا قبل از اینکه شعار «مرگ بر منافق» را بشنوند انگیزه ای برای شعار دادن در برابر آنها نداشتند. چرا؟ چون به اشتباه فکر می کردند اگر حرف خودشان را بزنند کسی همراهی نمی کند و در انزوا هستند. اما وقتی می بینند افراد دیگری هم هستند که با آنها همراهی کنند، ترس از انزوا از بین می رود و با خیال راحت حرف شان را می زنند.
لذا آن کسی که اولین بار شروع کرد «مرگ بر دیکتاتور» گفتن، احتمالا فهمید در کوچه خودش هم در اکثریت نیست، چه برسد به اینکه بخواهد نظام را عوض کند:) و جالب اینکه از فردایش دیگر هیچ شعاری ندادند.
نظریه «مارپیچ سکوت» همین است، یعنی در برابر «جو به ظاهر غالب» تسلیم نشوید و حرف خود را بزنید. اتفاقا در این ایام این کار ضرورت بیشتری دارد، چون جماعت برانداز که سواد و منطق درست و حسابی ندارد، فقط توهم اش زیاد است و اتفاقا باید همین توهم اش را شکست. شعار در برابر شعار، تجمع در برابر تجمع.
این جماعت نه تشکیلاتی تر از منافقین و حزب توده هستند و نه بدنه اجتماعی بیشتری از سال 88 دارند، چندی بعد نیز افسرده تر و منزوی تر خواهند شد. فقط چند روزی عرض خود میبرند و زحمت ما میدارند...
عضو شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
1_1769896518.pdf
169.4K
من هم مقصرم...
این روایت خواندنی برادر عزیزم محمد علیان از کف خیابان را بخوانید
@syjebraily
🌿معروف تغافل و منکر غفلت
...وقتی کسی را دوست داشته باشیم، نقاط قوت او را برجسته میکنیم و هرچه افراد با نقاط قوتشان شناخته شوند، چون احساس پذیرش و دوست داشته شدن در آنها بالا میرود، سعی در بیشینهسازی نقاط اوج خود میکنند. این روند بهجایی میرسد که همه هویت فرد یا جامعه همان نقاطقوت میشود و نقاطضعف مضمحل میشود. هر جامعهای، مجموعهای از درستیها و نادرستیهاست. جامعهای زنده است که دائم از کفه نادرستیهای خود بکاهد و به کفه درستیهایش بیفزاید و این چگونه ممکن است؟ پاسخ همین اصل تربیتی است که مربی در خطاهای متربی، خود را به تغافل بزند و به او بهخاطر رفتارهای درستش افتخار کند. لذاست که میبینیم رهبر انقلاب همیشه ما مردم ایران را با نقاط اوجمان میشناسند و به ما افتخار میکنند. گویا اشکالات ما را نمیبینند. نتیجه این شده که ما با دیدن خود در آیینه کلام او به خود افتخار میکنیم و دنبال توسعه آن بخش از وجود خود میرویم. رشد جامعه در بستر محبت و علاقه و افتخار اتفاق میافتد، در بستر احساس محبتی که بین مربی و متربی وجود دارد، در بستر علاقهای که بهخوبیها در دل متربی روییده میشود و افتخاری که باعث میشود متربی با دیدن لحظههای رشد خود، حرکتش را سرعت ببخشد.
هر عملی القای محبت و علاقه و افتخار نکرد، ناگزیر در رشد دادن فرد و جامعه ناموفق است؛ اسمش را هرچه میخواهیم بگذاریم و هرچقدر با قوانین محکمش کنیم، باز هم ناموفقیم...
ادامه یادداشت را در روزنامه فرهیختگان بخوانید👇
https://farhikhtegandaily.com/news/74777/
✍اسماء اسدی پور
@haad1442
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
12_Javani_Youth.mp3
3.46M
معترض، ما هستیم!
درد داریم و خموشیم امّا
چه بگوییم از این قصّۀ تلخ؟!
شهر، تبدار شده
برگریزان حیاست
و چه غوغاییست از حجمِ هوس،
آرمانها شدهاند تبعیدی
و حقیقت نیز، زندانیِ زنجیرِ روایتبازان
گیسوانت شده بازیچۀ باد
عقدهها، حسرتها
آهها از داغها
دل تو آسوده، چشمها آلوده
شهر در پیچوخمِ زلف تو در خود پیچید
و چه تلخیها دید
شبِ گیسوی پریشانِ تو شد فاجعهساز
و تو هم میدانی؛
فتنه اینبار شده موجسوارِ تن تو
تن تو، طعمه شده
تن تو، ریشۀ این دعواهاست
و خیابان شده بازارِ حراجِ تن تو
چشمها، وسوسهآلودِ تنت
تن تو، سهم همه
تو بگو: کافی نیست؟!
و بخواه: وطنت؟ یا که تَنَت؟
و خدا، یا که تمنّای خودت؟!
به خدا،
عاشقی نیست هوادارِ رهاییِ تَنَت ...
میم. جیم.
@sedgh_mahdijamshidi
آخرین باری که خونه ی مامان مون اینا رفته بودم، 26 شهریور بود، یعنی دقیقا همون شبی که مهسا امینی فوت کرد.
و طی یک ماه اخیر از محدوده ی میدون خراسون، 17 شهریور خارج نشده بودم.
آخر هفته ی گذشته رفتم خونه ی مامان مون اینا.... و همه ش ذهن م درگیر بود که با چه صحنه هایی مواجه خواهم شد. محله شون یه محله ی بی اصالت همه جور آدم توش پیدا شویی هست با حجاب های داغون، با خودم می گفتم هیچی دیگه داریم می ریم استانبول! الان همه لخت و پتی ریختن تو خیابون.
شب دیر وقت رفتیم و تقریبا کسی تو خیابون نبود. احساس کردم که خب به خیر گذشت و اگر فردا شب هم همین موقع برگردیم، تمومه. 😅
عاقا فردا عصرش، گل دختری کلید کرد که مامان بریم روسری بخریم! 😱🤦♀
دِ بیا! هیچی هم نه روسری!
با خودم گفتم حالا تو این انقلابات اسلامی عزیزان برانداز، روسری فروشی از کجا گیر بیارم تو بلاد کفر؟! 😜😜😜
عاقا ما رفتیم تو خیابون، و در کمال ناباوری، عین 45 دقیقه ای رو که داشتیم از این روسری فروشی به اون روسری فروشی، سر می زدیم، فقط و فقط یه خانم بی حجاب تو خیابونا دیدم! 😳😳😳
و پشت سرش هم بودم و خیلی دقت کردم ببینم واکنش مردهایی که از روبروش میان چیه و مجدد در عین ناباوری، حتی یه مرد هم با نگاه دنبال ش نکرد! 😳😳😳
آجی م می گه مردا می ترسن اگه زیاد نگاه شون کنن، پاچه شون رو بگیرن دوستان لخت و پتی مون! 😁😁😁
حالا گذشته از این یه مورد، هر چی فکر می کنم، نمی فهمم بقیه چرا روسری سرشون بود؟ و روسری فروشی ها رو بگو! غلغله! و روسری ها گرووووووون! چرا واقعا؟! چرا ایرونی ها در هیچ چارچوبی نمی گنجن؟ 😅😅😅 مگه الان نباید اونایی که همیشه به زور، یه نوار باریک دور سرشون می پیچوندن، روسری ها رو درارن آتیش بزنن؟ پَ چرا داشتن روسری نو می خریدن؟! 🧐😅
✍رضوان
@haad1442
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آهای کوه غیرت،صدامونوداری؟
@haad1442
💫چگونه وقایع را تحلیل کنیم که به خطا نرویم؟
🍀آیا من با دیدن یک حادثه و حتی ده حادثه می توانم به عمق قضایا پی ببرم؟ بدون دانستن علت ها و انگیزه های عاملان حوادث؟ عاملین اصلی یا فرعی؟ بدون دانستن نتایج حوادث؟ چه چیزی می تواند در داشتن شناخت درست و منطبق بر حقیقت به من کمک کند؟
🍀خیلی از ما وقتی اغتشاشات اخیر به اسم مرگ مشکوک مهسا امینی شروع شد، با نظر کردن در جزییات و افراد و حوادث ظاهری منعکس شده در رسانه ها سریع احساس اولیه خود را مبنای موضع گیری خود در این باره قرار دادیم و تا چندی بر اساس همان حس اولیه، حوادث بعدی را تحلیل کردیم. بعد از مدتی شک کردیم که نکند حس اولیه اشتباه بوده و قضایای دیگری هم در کار است که من نمی دانم یا حداقل برایم کمرنگ بوده ولی شاید لازم است بیشتر به آنها فکر کنم. بیاید درباره یک نیازمندی قطعی خودمان برای زندگی در دنیای پیچیده امروزی که تقابل تفکرها و جریان ها در همه جای عالم سرعت بسیار زیادی پیدا کرده، حرف بزنیم.
🍀نیاز امروز همه ما تحلیل حوادث اجتماعی در عمق تاریخ زندگی بشر است؛ اینکه همه وقایع و اتفاقات را ذیل تقابل تاریخی جبهه الهی و جبهه غیرالهی ببینیم و درگیر جزئیات حوادث نشویم. چون جزییات رنگ عمل ناقص انسانها را دارد. تطابق کامل عمل هر انسان الهی با الله زمانی است که انسانِ کامل باشد و تطابق کامل عمل هر انسان غیرالهی با شیطان زمانی است که شیطان مجسم باشد. در حالی که ما اکثرا انسان های خاکستری هستیم که مجموعه ای از نقاط الهی و غیر الهی را در خود جمع کرده اییم. پس نگاه کردن به جزییات عمل افراد نمی تواند راهنمای ما برای پیدا کردن حقیقت باشد. چون جزییات کاملا قابلیت گمراه کننده گی را دارند.
🍀پس چگونه گرفتار جزییات نشویم؟ جواب، داشتن نگاه کلان است. نگاه کلان قدرت تحلیل مسائل در حوادث مختلف را به ما می دهد و به ما این امکان را می دهد که از لایه های عمیق ایدئولوژیک به سطح محصولات سبک زندگی منتقل بشویم و این مسیر را ببینیم. برای داشتن نگاه کلان، توجه به سیر تاریخی حوادث و گستره ی وقوع آنها در تاریخ و کیفیت وقوع آنها اهمیت پیدا می کند. !لذا اگر بدون اتکاء به نگاهی کلان و تنها با نگاه جزء نگر به وقایع، تقابل تاریخی موجود بین دو جبهه الهی و غیرالهی نادیده گرفته می شود و قطعا با امپراطوری رسانه ای غرب، که تلاش دارد انسان ها جزئی نگر و بدون اتصال به پیشینه و هویت تاریخی و تمدنی خود تربیت شوند، حوزه شناختی افراد تحت تأثیر قرار می گیرد.
🍀رهبر معظم انقلاب زمانی فرمودند: "به مسائل جهانی و مسائل منطقهای و از جمله مسائل کشورمان، باید نگاه کلان و جامع داشته باشیم؛ این نگاه کلان، به ما معرفت و بصیرتی را عطا می کند که اولاً موقعیت خودمان را، جایگاه خودمان را، ایستگاه خودمان را در وضع کنونی بازیابی کنیم و بفهمیم در چه وضعی قرار داریم؛ بعد هم به ما تعلیم میدهد که برای آینده چه باید بکنیم. ( ۹۳/۶/۱۳)
🍀با نگاه جزئی به حوادث اجتماعی-سیاسی و بسنده کردن به رفع شبهات ریز، کلان نگری اتفاق نمی افتد. هرچند رفع شبهاتی که موریانه وار ذهن ها را می خورد کار بجایی است، ولی نباید دستمان خالی از سیر تاریخی فتنه ها و گستره ی درگیری ها باشد و گرنه امکان خطا زیاد است. وقتی پدیده ها را در عرصه ی درگیری تمدنی ببینیم بهتر می توانیم تحلیل کنیم و کمتر فریب فضاسازی های رسانه ای را می خوریم.
🍀تقابل حق و باطل که از خلقت انسان آغاز شده، آنجا که شیطان از سجده بر آدم سرباز زد و نتوانست مقام ملکوتی انسان را بپذیرد، پس تلاش کرد او را بفریبد، حضرت آدم نیز فریب وعده شیطان را خورد و به زمین هبوط کرد، همچنان در طول تاریخ ادامه داشته و امروز بصورت تقابل تمدنی مطرح می شود؛ تقابلی پیچیده از لایه های عمیق ایدئولوژیک تا لایه سطح زندگی؛ لذا در این تقابل تمدنی وقوع حوادث اجتماعی و فتنه های پی در پی دور از انتظار نیست فقط باید به کلان نگری مجهز باشیم.
✍مریم کتابی
@haad1442
مطالبات حضرت آقا در دیدار به مناسبت روز دانش آموز از دستگاه های مختلف کشور
1.(سه حادثه 13 آبان: تبعید امام، شهادت دانش آموزان، تسخیر لانه جاسوسی) نباید فراموش بشود...
من یک وقتی به آموزش و پرورش گفتم مضامین این کتابها [اسناد لانه جاسوسی] را در کتابهای درسی بیاورید، متأّسفانه نکردند. (ترک فعل مسئولین!)
شروع اختلاف مّلت ایران با آمریکا از روز بیست وهشتم مرداد است نه روز تسخیر لانه
مخاطب این مطالبه: سازمان پژوهش آموزش و پرورش، دفتر تالیف کتب درسی، رسانه ها، صدا و سیما، وزارت ارشاد...
2.بعضی از قدرتهای دیگر غربی هم در این زمینه مثل آمریکایند؛ در رسانه هایشان آموزش تخریب می دهند، آموزش اغتشاش می دهند. [اینها] جنایت است...یک حادثه ی دروغین را، در سکوهای اطلاعاتیشان در اینترنت، هزاران بار تکرار میکنند اّما اسم آرشام را در اینترنت ممنوع می کنند...ما یقه ی اینها را رها نخواهیم کرد. نظام جمهوری اسلامی به حساب این جنایتکارها خواهد رسید. هر کس ثابت بشود که همکاری داشته با این جنایتها، در این جنایتها دستی داشته، انشاءالله حتمًا مجازات خواهد شد؛ بدون تردید.
مخاطب این مطالبه: وزارت امور خارجه، حقوق بشر قوه قضاییه، وازرت ارتباطات، شورای عالی امنیت ملی، شورای عالی فضای مجازی، نیروهای مسلح...
3. اینکه من مدام میگویم "جهاد تبیین، جهاد تبیین" برای این است. محتوا را شما درست کنید؛ به مسئولین دارم میگویم؛ مسئولین رسانه ها، مسئولین امور ارتباطات. قبل از اینکه دشمن، محتوای غلط و انحرافی و دروغ درست کند، شما محتوای دارای حقیقت و صحیح را درست کنید، انتقال بدهید به ذهن جوانها؛...من سه مورد از خطوط اساسی را گفتم: انزوای آمریکا، انتقال قدرت به آسیا، گسترش جبهه ی مقاومت و منطق مقاومت؛ البّته چیزهای دیگری هم میشود گفت، در ذهن من هم هست، حاال مسائل اساسی تر اینها است. خب، حالا در این دنیای جدید ایران چه کاره است؟ ایران کجا قرار میگیرد؟ این، آن چیزی است که باید شما روی آن فکر کنید؛ این، آن چیزی است که باید شما خودتان را برایش آماده کنید؛ این آن چیزی است که جوان ایرانی میتواند انجام بده
مخاطب این مطالبه: وزارت ارشاد. صدا و سیما. آموزش و پرورش، آموزش عالی، حوزه های علمیه، معاونت علمی، بنیاد ملی نخبگان...
4. روی معادن بنده چقدر تکیه کرده ام در دولتهای مختلف، متأّسفانه خب خیلی نپرداختند، و خیلی از دولتها گوش نکردند به حرف ما. امیدواریم انشاءالله این دولت [به این امور بپردازد]....ما در یک نقطه ی حّساس هستیم. ترانزیت بسیار پیشرفته و خوبی می توانیم در دنیا باشیم. البّته احتیاج دارد به خطوط راه آهن، خطوط ریلی؛ من راجع به این خطوط ریلی هم باز ــ این درد دلها را با شما جوانها باید بکنیم ــ مکّرر در دولتهای مختلف راجع به خطوط ریلی من تأکید کرده ام؛ (ترک فعل مسئولین مربوطه!)
مخاطب این مطالبات: وزارت صنعت، وزارت راه
@haad1442
🥀رمزِ اسم یا اسم رمز
در جستجوی نام شهیدی بودم که نحوه شهادتش بر سر زبان هاست. نامش را که دیدم حالم دگرگون شد *سید روح الله عجمیان * وای که همه چیز در اسمش نهفته بود ...
سید روح الله، روح الله اسم رمز انقلاب است، وقتی مادری اسم کودکش را روح الله می گذارد، یعنی که اراده کرده خمینی را و انقلاب او را تکثیر کند...مادرها این را خوب می فهمند که نام فرزند از درونی ترین و حقیقی ترین جای قلب بیرون می آید و تمام آرزوی مادر در یک نام نمایان می شود. مادر این شهید به عشق خمینی و مکتب اوست که نوزادش را روح الله نام گذاشت...
از همین جا بوسه ای بر دامن مادر شهید روح الله می زنم و به او می گویم تو رسم مادری هدفمند را به ما آموختی ...عاقبت بخیری فرزند آرزوی هر مادری است ...چه خیری بهتر از شهادت 😭😭😭😭
مادر شهید گفت سید روح الله آرزوی دفاع از حرم خانم زینب سلام الله را داشته ..
طنین صدای شهید آوینی را می شنوم که می گفت:
... نومید مشو که تو را نیز عاشورایی است و کربلایی که تشنه خون توست و انتظار می کشد تا تو زنجیر خاک از پای اراده ات بگشایی و از خود و دل بستگی هایش هجرت کنی و به کهف حصین لازمان و لا مکان ولایت ملحق شوی و فراتر از زمان و مکان، خود را به قافله سال شصت و یکم هجری برسانی و در رکاب امام عشق به شهادت برسی ...
سید روح الله ۱۲ آبان ۱۴۰۱ خودش را به قافله رساند و در رکاب امام به شهادت رسید ...
✍ سادات رضوی
@haad1442
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای دختر همسایه...
@haad1442
هدایت شده از بر پا
احمدنادری گفته جناب قالیباف در پی رفع فیلترینگ اینستا و واتساپ است. راست باشد این خبر یا دروغ من مطمئنم یک جریان جدی و قوی بین مدیران کشور در پی این است که فضای مجازی را دوباره به همان وضعیت قبل از اغتشاشات و جنایتهای اخیر برگردانند.
🔺فضای مجازی یک ابزار نیست، یک تفنن نیست، یک فوق برنامه نیست. فضای مجازی یک محیط زندگی است. اگر هم کسب و کار درش هست، مقتضای این محیط زندگی است. محیط زندگی یعنی جایی که یک جامعه درش روابط اجتماعی شکل میدهد. ذهنیتش ساخته میشود. فرهنگش ، اقتصادش شکل میگیرد و بروز پیدا میکند. محیط زندگی یعنی جایی که فرزندانمان درش تربیت میشوند. رشد میکنند. بزرگ میشوند. محیط زندگی یعنی جایی که درش ذهنیتهایمان شکل میگیرد، اراده هایمان جهت میگیرد. تمایلاتمان بروز پیدا میکند. فضای مجازی به حضرت عباس ع یک فضای حقیقی است. یک زیست بوم جدید است.
🔺آنانکه دم از رفع فیلترینگ میزنند، آنانکه عزم جدی حاکمیت را پای سامان دادن به حکمرانی در این صحنه نمیآورند، آنانکه این صحنه را ول و رها میپسندند، آنانکه طرح صیانت نویسی را هو میکنند، به هر بهانه ای کنار میگذارند، از سر باز میکنند، گردن دیگری میاندازند، بی خیالش میشوند، توجه بفرمایند
🔺اگر حاکمیت الهی بالای سر این محیط زندگی قرار نگیرد، اگر حاکمیت طاغوت بر این فضا را به رسمیت بشناسیم، سنت «یخرجونهم من النور الی الظلمات» شوخی بردار نیست انجام میشود. سپردن جامعه به ولایت طاغوت نتیجه اش قتل است و جرم است و دروغ است و زامبی شدن است و پامال شدن داراییهای امت.
🔺کسب و کار زیر سایه طاغوت اگر ارزشمند بود، انقلاب نمیکردیم، کسب و کاری که لازمه اش تثبیت ولایت طاغوت باشد، به باد دادن کل کسب و کار ها است. بی عدالتی را در جان مردم تثبیت میکند. دروغ را سکه رایج میکند. شما را به خدا باز کنید چشمانتان را. ببینید ضرر اقتصادی کشور را که امروز از همه جهت به کشور وارد میشود.
🔺این تصمیم شما ضد آزادی ما است. تثبیت ارباب بودن حکمران غربی است. او سبک تصمیم گیری مردم را رصد میکند و ان را جهت میدهد. او میداند با الگوریتمهای خود چه نکته ای را به چشم بیاورد چه نکته ای را کنار بزند. او میداند چگونه با اطلاعات فراوانی که از این فضا در دست دارد نظام محاسبات من و شما را دستکاری کند. والله قسم اگر همه اینستا پر از عکس سردار شهید هم بود، و عکسهای او را علنا و با دهن کجی سانسور هم نمیکردند، باز سپردن حاکمیت به دست این جماعت خروجی اش سربرآوردن تکفیر ایرانی و کسانی که به تعبیر رهبری«بچه های ما نیستند» از همین جامعه نورانی ایرانی میشد.
🔺ببینید این جماعت جوان و نوجوان بی دفاع ما را که در این محیط رشد کردند، حالا سیلی به صورت پدرانشان میزنند و چادر از سر مادرانشان میکشند. غیرت که دارید حتما شما را به خدا کمی هم عقلانیت به جای انفعال و مصلحت بازی بنشانید.
🔺نمیشود ما دنبال جهاد تبیین و امید بخشی باشیم و شما بستر ایجاد فتنه و دروغ و ترویج ناامیدی را شکل دهید. به خدا قسم تجزیه ایران اول در ذهن و اراده مردم شکل میگیرد بعد در خاک و مرز روی زمین. جلوی تجزیه کشور را در این محیط زندگی اجتماعی بگیرید. دشمن را هر جا حاکم کنید تجزیه ایران در ان نقطه قطعی است. فساد قطعی است. قتل و جنایت قطعی است.
🔺بله خون ها ریخت که یک وجب از خاکمان را ندهیم. اما خاک به خودی خود موضوعیت نداشت، خاک برای ما معنا داشت، استقلال و هویت ایران مهم بود، اراده جامعه ایران مهم بود، سپردن محیط زندگی «حقیقی» مردم به دشمن، دادن استقلال کشور است دادن خاک است، عبور از روی خون شهدا است. میفهمید؟
🔺نکنید، عقب نشینی شما در این سالها در حوزه فرهنگ خون رهبر را به جوش آورده خواب از چشمانش ربوده و فریاد این عمار و اتش به اختیارش را بلند کرده، نکنید. با عقب نشینی تان جان و مال و ناموس مردم را به بیگانه نسپرید. فیلترینگ و مسدود کردن محیط حکمرانی دشمن لازم است اما کافی نیست. بنشینید در سطح بالای حاکمیت تصمیم بگیرید، به جای اختلاف و سنگ اندازی خاله زنکی و بچه بازیهای جناحی، شما را به خدا کشور را بسازید. زیر بنای اصلی ساختن کشور حل و فصل ماجرای حکمرانی و امامت امت است.
از ما گفتن.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از بر پا
🔺من از آتش رگبار اینها نمیترسم، صدای رگبار اسلحه های اینها معنایش شکست اینها است، خدا را شکر امروز همه دیدند جمعیت اینها چقدر کم شده و مردم با اینها همراهی نمیکنند. پس وقت کشتن است. تا در مجازی بتوانند زنده بمانند.
اما من از آن مدیرانی میترسم که فردای روزی که رهبری دستور داد «گفتمان مقاومت» را با همه سخنان و اعمالتان بروز دهید، «گفتمان تغییر» را سر دست میگیرند و هم صدا با خاتمی و اصلاحاتچیهای مفلوک میشوند. اینقدر نمیفهمند که گفتمان تغییر به نفع چه کسی مصادره میشود. مدیری که نمیفهمد دشمن روی تغییر اراده او و سخن او حساب باز کرده. مدیری که نمیفهمد چقدر سخن و گفتمان منفعلانه او میتواند فشار بر این مردم مظلوم را بیشتر کند.
🔺من از ریختن مظلومانه خون آرمان ها و روح الله های معصوم و مقتدر نمیترسم، امام گفت بکشید ما را ما زنده تر میشویم. آرمان زنده تر است روح الله زنده تر است مردم زنده تر میشوند. این درس کربلا است. من از آن مدیران نابخردی میترسم که دم از رفع فیلترینگ میزنند. انگار نه انگار که محیط زیست نوجوان و جوان ما را حق ندارند به حکمرانی طاغوت بسپارند. میگویند مردم باید خودشان انتخاب کنند، نمیفهمند کجا نیاز به تصمیم گیری واحد حاکمیت داریم کجا تصمیم فرد فرد. مثل اینکه سر چهار راه به ملت بگوییم مردم باید خودشان بفهمند طوری بروند که تصادف نشود. یک چیزی از مردمسالاری شنیده اند و خوش بینانه ترین سخن اینکه نفهمیده اند.
🔺من از قطعنامه های سازمان ملل نمیترسم. بگذار مردم لمس کنند ماهیت حقوق بشر اینها را. آنقدر واقعیت به رخسار مان سیلی بزند تا تفاوت راست و دروغ را بفهمیم. خوب است. بگذار نسل دهه هشتادی ما بفهمد هر چه میگفتیم چقدر «جدی» بود. بازی نبود. شوخی نبود. شعر رپ و پاپ و نانای نای نبود. لایک و فالور و رل زدن و فن پیج شدن نبود. همه چیز جدی بود، واقعی بود. شاید اینطور از چنبره بیست سی واقعی دشمن در مجازی خلاص شوند.
اما من از حوزه ای میترسم که خفه خون گرفته. از حزب اللهی که دچار خودتحقیری و انفعال شده. از هیاتی که فریاد «هر هیات یک پایگاه جهاد تبیبن» را نشنید. از آنانکه حرف از امید زدن را، حرف از نظام زدن را ، حرف از وصیتنامه سردار شهید زدن را، ماله کشی میدانستند و حالا دشمن به کل هیکلشان ماله میکشد از خون پدر و مادر به خون غلطان آن کودک شیرازی کنار حرم، شاید بیدار شوند. کاش بیدار شوند.
@ali_mahdiyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوربین مخفی برای عمامه پرانی
حرفهای مردم شنیدنی است...
@haad1442
2063802112_-815263137.mp3
6.01M
🎙بشنوید | زینب کبری(س) نشان داد زن در حاشیهی تاریخ نیست؛ زن در متن حوادث مهم تاریخی قرار دارد.
🌸 میلاد حضرت زینب سلاماللهعلیها مبارک
@haad1442
از تحولات جهانی به سمت نظم جدید مطلع باشید.
شاید مطلع نباشید اما بعد از چند سال زندگی در اروپا متوجه مواردی شدم که روحم هم از آن خبر نداشت...
جمعیت مسلمانان در اروپا بیش از حد تصور هست. حتی غالب کارمندان و کارکنان همه جا با گرایش دینی اسلام هستند.
گرایش به اسلام در غیرمسلمانان زیادتر از هر زمان است. جمعیت بومی کشورهای اروپایی به شدت رو به پیری و تمامی است. مسلمانان مهاجر زاد و ولد زیادی دارند... این مسلمانان غالبا غم فلسطین را در دل دارند. اما در سکوت به سر می برند...
مسلمانان حاضر در اروپا ساکن کشورهایی هستند که کشورشان توسط آن کشورها استعمارزده شده.
تنوع گرایش به اسلام وجود دارد. اهل تسنن هم تنوع زیادی دارند. برخی از این مسلمانان خود را علوی میدانند. برخی میگویند آزاد شده و اسلام آورده دست امام حسن هستند...
بسیاری گرایش قلبی به حکومت دینی ایران دارند. قدرت تفکیک اسلامگرا و غربگرا را دارند و برایشان رایج است، چون در کشور خود هم تجربه دارند. ایران را خیلی قوی میدانند.
تلاش رسانههای راهاندازی شده برای وارونه نشان دادن هر نوع واقعیت به ضرر غرب را بسیار تکراری و تجربه شده میدانند. واقعا با سرود سلام فرمانده ارتباط قلبی برقرار کردهاند. همه منتظر منجی هستند. و آتشفشانهای در حال فعال شدن هستند....
اگر در فوتبال دقت کرده باشید اکثریت رنگین پوست بودند. اینها غالبا از کشورهای تونس و مراکش و الجزایر و سودان و... هستند و مسلمان.
فرانسویها تقریبا به شدت نگران هستند و دو دسته شدهاند برخی به شدت مخالف حضور مهاجران هستند، برخی موافق و پیوندهای ازدواج زیادی صورت گرفته است...
فیلمی بسیار جدید در فرانسه از این شرایط ساخته شده است که در پست بعدی از آن خواهم گفت.
نگاه برای هر نوع تحلیلی، داخلی و خارجی باید جهانی باشد.
و باید از وضعیت درونی کشورها باخبر باشید.
سالیان سال تمام نشستها و کنوانسیونهای حقوق بشری دست کشورهایی بوده که در طول سالیان دراز استعمارگر بودهاند و همه چیز را بر اساس نفع خود تعریف کردهاند.
امروز همه چیز در حال تغییر است و بیاعتمادی زیادی به ظاهر حق طلبانه این مجموعهها که در عمل به ضرر بشریت بخصوص زنان پیش رفته، ایجاد شده است.
به شکل بسیار قابل توجهی هم برخی از این واقعیتها در برخی فیلمها دیده میشود...
✍️ مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی🇮🇷 در فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
💫فاصله تهران تا کوفه
...ما در ۴۴ سالگی انقلاب «آرمان»های بیشماری داریم که اگر در کوچه خلوتی غریب گیر بیفتند و از آنها خواسته شود که به رهبر انقلاب فقط توهین کنند تا کشته نشوند، خواهند گفت: «او نور چشم من است، شما بزنید.» این که انسان پاکنهادی چون آرمان علیوردی در جامعه گمنام بود، یک تصادف نیست. خاصیت کثرت همین است که شهرت را کمرنگ میکند. گمنامی آرمان، نشان از کثرت امثال آرمان در جامعه دارد....حضرتآقا در بیان علت روانشناختی برای سکوت و همراهی مردم کوفه با دشمنان اهلبیت(ع) به عنصر رعب و وحشت اشاره میکنند: «علت اینکه مردم کوفه در مقابل عبیدالله بن زیاد سر تسلیم فرود آورد، تن دادن به فضای رعب و وحشتی بود که با تبلیغات ایجاد کردند... کاری که ابنزیاد کرد این بود که عدهای از خواص را وارد دستههای مردم کرد تا آنها را بترساند. خواص هم در بین مردم میگشتند و میگفتند اگر میخواهید در امان باشید، به خانههایتان برگردید. چنان مردم را ترساندند و از گرد مسلم پراکندند که آن حضرت بهوقت نماز عشاء هیچکس را همراه نداشت.» رسانههای ضدانقلاب دقیقا همین الگو را پیاده میکنند. با ایجاد محیط رعب و وحشت سعی میکنند انسانهای لئیم را جلودار ساخته و اکثریت را وادار به سکوت کنند. انواع شیوهها را به کار گرفتند؛ از اعلام اسامی و آدرس افراد گرفته تا به شهادت رساندن مولوی سنی که حامی انقلاب بود برای ایجاد رعب و وحشت. اوج این فضای مسموم را باید در ماجرای آن مغازهدار سنندجی دید که به رئیسجمهور شیرینی تعارف کرد و آن بلا را بر سرش آوردند. لذا راهکار کانونی برای مقابله با فتنهای که در آن قرار داریم، این است که این فضای مسموم جعلی باید با پتک واقعیت شکسته شود. اگر در فضای واقعی، به انسانهای لئیم فرصت جولان داده شود، آن زمینه مسموم جعلی ایجادشده در فضای مجازی، به فضای واقعی تسری خواهد یافت. اینکه مسئولان تصمیم گرفتند در مقابله با فضای رعب و وحشت به کمک مردم بشتابند، اقدام بسیار مبارکی است...
ادامه سرمقاله روزنامه فرهیختگان را در لینک زیر مطالعه کنید👇
https://farhikhtegandaily.com/amp/76342
✍اسماء اسدی پور
@haad1442