حسین و لا غیر.میرداماد.mp3
3.5M
#نوحه
حــــــــــــــــــینولاغیر
سیدمهدیمیرداماد
@hadise_shia
#حدیث_خوانی
عَنْ أَبِی جَعْفَرٍ علیه السلام قَالَ: مَنْ لَمْ یَعْرِفْ سُوءَ مَا أَتَی إِلَیْنَا مِنْ ظُلْمِنَا وَ ذَهَابِ حَقِّنَا وَ مَا رَکِبَنَا بِهِ فَهُوَ شَرِیکُ مَنْ أَتَی إِلَیْنَا فِیمَا وُلِّینَا بِهِ.
جابر از حضرت باقر علیه السّلام نقل کرد که فرمود: هر کس نشناسد زشتی ستمی که به ما وارد شده و حق ما را که از بین رفته و آنچه ما دیده ایم، او شریک کسی است که به ما آن ستم را روا داشته در این حکومت ستمگرانه ای که به ما داشته است.
@hadise_shia
#امامعسکریعلیهالسلام
#فضائلاهلبیت
امام عسکری علیه السلام برای مهیا کردن ذهنیت شیعه، درباره امر غیبت، شیوه نهان سازی خود را بیش از آنچه در زندگی امام هادی علیه السلام، مورد توجه بود، به کار گرفت. از این رو، ایشان به جز ایامی که به دستور معتمد، برای دیدار وی از خانه بیرون می رفت و یا به کسی اجازه ملاقات می داد، یا خود، شخصاً به دیدار آنها می رفت، دیدار و ملاقات دیگری با مردم نداشت. به گفته مسعودی، امام حتی برای شیعیان خود ظاهر نمی شد و از پشت پرده، با آنان سخن می گفت.
این عمل حضرت عسکری و پدر بزرگوارش، مقدمه ای برای غیبت صاحب الزمان علیه السلام، بود تا شیعیان، با آن مأنوس شده و منکر غیبت نشوند.
اقدام دیگر امام حسن عسکری علیه السلام، برای زمینهسازی غیبت، تقویت سازمان وکالت بود. این نهاد در عصر امام صادق علیه السلام، تشکیل شد، و با فعالیتهای مختلف و نظارت امامان معصوم(علیهم السلام)، کار خود را ادامه داد و به تدریج، تا زمان امام حسن عسکری علیه السلام ، شکل منسجم نظام مندی به خود گرفت.
بدون تردید، یکی از وجوه روی آوری ائمه(علیهم السلام)، به تشکیل این نهاد، آماده سازی شیعیان برای پذیرش وضعیت جدید در عصر غیبت بود؛ عصری که شیعه در آن جز از طریق سفرا و وکلای امام، امکان ارتباط با ایشان را نداشت.
@hadise_shia
#تفسیر_روایی
#سوره_فاطر
«مَا یَفْتَحِ اللَّهُ لِلنَّاسِ مِن رَّحْمَةٍ فَلَا مُمْسِکَ لَهَا وَ مَا یُمْسِکْ فَلَا مُرْسِلَ لَهُ مِن بَعْدِهِ وَ هُوَ الْعَزِیزُ الْحَکِیمُ (۲)»
هر رحمتی را که خدا برای مردم گشاید، بازدارنده ای برای آن نیست و آن چه را که باز دارد، پس از (باز گرفتن) گشاینده ای ندارد. و اوست همان شکست ناپذیر سنجیده کار.
از امام صادق علیه السلام روایت شده است که پیرامون تفسیر آیه «مَا یَفْتَحِ اللَّهُ لِلنَّاسِ مِن رَّحْمَةٍ فَلَا مُمْسِکَ لَهَا» فرمود: منظور از این آیه، آن چیزی است، که خداوند، بر زبان امام علیه السلام، جاری میسازد.
#ترجمه_تفسیر_برهان_ج۷_ص۵۷۵
@hadise_shia