هدایت شده از پرفسور مسعود درخشان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹مشکلات اقتصادی کشور نیاز به بیان ندارد
🔸علت العلل مشکلات اقتصادی مسائل ساختاری است
🔹رویکردی که در چند دهه اخیر توسط جریان لیبرال در ایران پیگیری و اجرا شد و هنوز در همان چارچوب و بستر مسائل اقتصادی بررسی و برای حل آنها فکر می شود.
🔸کم رنگ شدن روحیه انقلابی در بین مسئولین و مدیران که نتیجه اتاق های فکری است که این جریان در دنیا و در کشور ما راه اندازی کردند ریشه مشکلات اقتصادی است.
🔹هر وقت حرف از تفکر انقلابی و روحیه انقلابی و عملکرد جهادی می زنیم می گویند: علم اقتصاد!
#فریب_بزرگ
💠 @profderakhshan
هدایت شده از اندیشکده قصد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢برای طبقه کارگری ما طراحی نظام خدماتی متفاوتی باید داشته باشیم.
🔹دکتر حمیدرضا مقصودی
اقتصاددان و عضو هیئت علمی دانشگاه قم
💠 اندیشکده قصد
💡 @qasdway
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مناظره ریشههای تورم و راهکارهای مهار آن|رحیمی: کشوری که دارای تراز ارزی مثبت است باید در بازار آزاد مداخله کند
محمدطاهر رحیمی، کارشناس اقتصادی در برنامه «شاخص»:
🔸زمانیکه ما از تثبیت صحبت میکنیم، در حال صحبت کردن درباره ابزارهایی هستیم که باید منجر به تثبیت شود. اگر از ابزارها استفاده نکنیم و صرفا بگوییم قیمت ارز در یک عدد باید ثابت باشد ره به جایی نمیبریم.
🔸سال ۱۴۰۱ حدود ۵۶ میلیارد دلار صادرات نفتی و ۵۴.۴ میلیارد دلار هم صادرات غیرنفتی داشتیم. نزدیک به ۶۰ میلیارد دلار هم واردات انجام دادیم؛ یعنی تراز ارزی کشور حدود ۵۰ میلیارد دلار مثبت بوده است. دولت باید در این شرایط در بازار مداخله کند کمااینکه در دهه ۸۰ و ابتدای دهه ۹۰ این کار را کرد.
#برنامه_شاخص
___
♨️تلویزیون اینترنتی خبرگزاری دانشجو 👇
🆔 @snn_ir
هدایت شده از دکتر میثم لطیفی
📌 در مدح و رثای یک نعمت کم نظیر ...
✍🏻 بخشی از دلنوشته دکتر مصباح الهدی باقری
امروز نود و دومین سالروز تولد حضرت آیت الله مهدوی کنی رحمه الله علیه است. یادم میآید در همان سال اول بعد از رحلت حاج آقا، از ابوی مکرم حفظه الله پرسیدم که آیا مناسب است روز تولد حاج آقای مهدوی را گرامی و بزرگ بداریم؟ فرمودند: قدر و فضیلت اخوی مغفول است.
🔸 بدون تردید مهمترین رکن وجودی و سرمایه اصلی حاج آقا و همراهان اولیه ایشان، مهار نفس و مهذب بودن شان بود. بعدا که ایامی گذشت، بیشتر و بیشتر متوجه شدیم این تهذیب و مهار چه گوهر باارزشی است و کسی که متصف به آن است، چه زحمت زیادی برای آن کشیده و چه گوهر قیمتی در خود بوجود آورده است.
🔹 ایشان در بزنگاههای مختلف از هر چه رنگ تعلق بگیرد آزاد بودهاند؛ چه در وقتی که قدرت مطلق نخست وزیری را بعد از شهادت شهیدان رجائی و باهنر برعهده گرفتند و یک ماه بعد با فهم نظر مثبت امام رضواناللهعلیه نسبت به حضرت آقا حفظهالله، بدون لحظهای تردید و با شوق و شعف مسئولیت را واگذار کردند و در دانشگاهی که هیچ چیز دندانگیری نداشت و باید برای کوچکترین امکان و نظم و نظام، طراحی و تعریف میکردند، مستقر شدند و چه در وقتی که در انتهای حیات پربرکتشان، مسئولیت سنگین و مهم خبرگان رهبری بر دوششان متعین شد.
#دلنوشته
#دانشگاه_امام_صادق_علیهالسلام
@meisamlatifi
بله | ایتا | روبیکا | ویراستی
هدایت شده از دکتر میثم لطیفی
ادامه ...
🔸 در همه این سالها، مانند یک عبد حقیقی، برای خدمت به مکتب، ولی و نظام، کوچکترین فتور و سستی نداشته و با درک درست از اقتضائات زمان و مکان، وظیفه درست را تشخیص داده و انجام دادهاند و در فضاسازیهای کاذب و وهمی قرار نگرفتند و همه وجود خود را وقف مسیر جریان اصیل انقلاب ذیل ولایت امامین انقلاب کردند.
🔹 مواظب باشیم آسان بدست آمدن این نعمت که حاصل مراقبه، مجاهده و سختی کشیدنهای موسسین متقی آن است، ما را از قیمت قویم و قدمت قدیم آن، غافل نسازد و آن را به ثمن بخس، حراج نکنیم.
#دلنوشته
#دانشگاه_امام_صادق_علیهالسلام
@meisamlatifi
بله | ایتا | روبیکا | ویراستی
هدایت شده از احمد نبویان
برای شعلهور نمودن مجدد آتش اغتشاش و ناامنی در سالمرگ مهسا امینی
چه اتفاقی بهتر از #افزایش_قیمت_بنزین ؟!
آقای مسئول محترم، #نفوذی های دور و برت را بشناس...
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
🔴خبری خوب برای تقویت بازار بورس
♦️نمایندگان مجلس به صندوق توسعه ملی اجازه دادند تا یک درصد از منابع ورودی سالانه خود را در صندوق تثبیت بازار سرمایهگذاری کند.
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا🇮🇷
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 splus.ir/ebratha.org سروش
آیا نمایندگان محترم اجازه استفاده از صندوق جهت محرومان و مستضعفان، جهت مشاغل خرد و کارگران و ... را هم می دهند یا این منابع باید جیب سفته بازان را سبز کند؟
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
فرض کنید نیروهای مسلح بخشی از توان نظامی شان را در خدمت سرمایه داران قرار دهند و پول بگیرند. مثلا بادیگارد افراد ثروتمند شوند. یا امنیت سرمایه های آنها را فراهم کنند. بهانه شان هم این باشد که بودجه نظامی کم است و باید از این طریق جبران کنیم.
یعنی یک سرمایه عمومی (ارتش و ...) را به اغنیا بفروشند.
لابد میگویید کار احمقانه ایست اما این اتفاق دقیقا در حوزه فرهنگ و رسانه در حال رخ دادن است. یعنی صدا و سیما به بهانه کمبود بودجه در حال فروش رسانه ملی و فرهنگ جامعه به سرمایه داران است برای اینکه کسری بودجه شان را جبران کنند.
#تبلیغات_بازرگانی فروش فرهنگ و عدالت و آزادی است #برای_یک_مشت_دلار!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از جارا
♨️ پخش زنده در بستر ایتا ♨️
🔺 دکتر همت قلی زاده کارشناس مسائل اقتصادی و انرژی🔻
✅ موضوع:
مصرف انرژی در ایران و مقایسه آن با جهان
📆 چهارشنبه 1402/05/18
⏱ زمان : ساعت 21
📌پخش زنده در کانال ایتا 👇:
🆔 https://eitaa.com/jarapublic
هشتگ:
#یارانه_جعلی_پنهان_انرژی
🔰 جارا در سایر پیام رسان ها:
✴️ ایتا:
eitaa.com/jarapublic
💠 بله:
https://ble.ir/jarapublic
هدایت شده از دکتر علی سعیدی
35.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 بررسی ابعاد روابط با عربستان
🔹 دکتر علی سعیدی
اقتصاددان و عضو هیئت علمی دانشگاه قم
💠 اندیشکده قصد
💡 @qasdway
ما گاهی کودکِ خود را برای نماز صبح بیدار نمیکنیم؛ او را تربیت نمیکنیم که از خواب سحر بزند.
این کار، محبّت و دلسوزی نیست؛ درهای بهشت، هنگام سحر و نماز باز میشود، در حالی که او خواب است!
نمیگویم خشونت به خرج دهیم؛ بحثِ تربیت است. حیفمان میآید صحنههایی پیش بیاوریم که او در سختی بیفتد و تربیت شود.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از عدالتخواهی
زنان نمکچین قلعهرشید؛ نگرانِ تصرف معدنشان.
در شمال شرق روستای قلعهرشید؛ در ۲۵ کیلومتری از شهرستان اردل و ۷۵ کیلومتری شهرکرد، مرکز استان چهارمحال و بختیاری، معدن نمکی کوچک، قرنهاست که منبع ارتزاق پیرزنان و زنان سرپرست خانوار این روستا و روستاهای شکرآباد و حسین آباد بوده است.
چند سالی است که فردی با نادیده گرفتن حق انسانی و چندصدساله مردم زجرکشیده این روستاها و با حمایت ارگانهای دولتی برای تصرف معدن نمک دندان تیز کرده است. در این سالها، زنان نمکچین، علاوه بر درد و رنج کار طاقت فرسای معدن، اضطراب و نگرانی از احتمال تصرف معدن را نیز تحمل می کنند.
زنان سالخورده، آب چشمهً شور بیرون آمده از دل کوههای سالداران بختیاری را بر روی تخته سنگها جاری میکنند تا بلورهای نمک بر تخته سنگها بنشیند و با لیسه و تیشه، این نمکها را برداشت کنند. احتمالا در حین کار با خود زمزمه میکنند، که ای کاش توان آن را داشتند با همان تیشه، ریشه ظلم و زورگویی را میزدند.
میزان درآمدی که هر زن در ماه از این معدن دارد، شاید به سختی به ۸۰۰ هزار تومان برسد. رنج جانکاهی که برای این درآمد اندک میبرند، قامتشان را خمیده و جانشان را زخمی کرده است.
مشخص نیست تلاش ارگانهای دولتی برای تصرف این معدن با کدام انسانیت، عرف یا شرع همخوانی دارد؟
دستان مادران نمکچین انگار نمک نداشته است! با اثر انگشتشان کسانی را روانه مجلس و دولت میکنند که برای زخمهایشان مرهمی ندارند.
مرهمتان پیشکش! با ظلمتان، دستان زخمخورده مادران ما را از این منبع طبیعی و خدادادی کوتاه نکنید.
✍ سلیمان سلیمانی
منبع: کهکشاننامه
@edallat
هدایت شده از شبکه یکپارچه فرآوری و ترابری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازم نیست نابغه باشید!
در کشور مالی صدها معدن طلا وجود دارد ولی این کشور ذخایر طلا ندارد. فرانسه هیچ معدن طلایی ندارد اما چهارمین ذخایر طلای جهان را دارد! لازم نیست نابغه باشید تا آنچه در جریان هست را متوجه شوید!
جورج گالوی
#تمدن_چپاول
#استثمار
#منحنی_لبخند
کانال "شبکه یکپارچه فرآوری و ترابری" در ایتا و تلگرام:
eitaa.com/inpt1404
t.me/inpt1404
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🟢پیش به سوی «لانههای تابوتی هنگکنگی» به جای «مسکن اسلامی ایرانی»!
طرحی صددرصد ضد فرهنگی در حوزه مسکن و شهرسازی!
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
جناب مهندس باقرپور، مدیر عامل اتحادیه تعاونیهای عمرانی و انبوهسازی تهران، از اجرای طرح اقتصادی «مسکن ما» به شکل آزمایشی در دو استان تهران و البرز خبر داده و گفته است:
«طرح ایده خوبی برای زوجهای جوان است و زوجهایی که معمولاً طی روز سرکار هستند و بعد از ساعات کار به یک سرپناه نیاز دارند، میتوانند از طریق این طرح صاحب خانه شوند. ...در این طرح از الگوی آسیای شرقی بهره بردیم و واحدهای کوچک متراژ ۲۵ تا ۳۵ متری با تکنولوژیهای نوین ساخته میشوند.»
🔶در این رابطه چند نکته را بیان میکنم:
یک. واقعاً بنده متوجه نمیشوم که چرا فهم این حقیقت بدیهی برای عدهای از تصمیمسازان و تصمیمگیران حوزه مسکن و شهرسازی سخت است که معماری و شهرسازی نقشی بیبدیل در شکلدهی به فرهنگ و سبک زندگی و ارزشهای فردی و اجتماعی دارد؟ چرا نمیدانند یا نمیخواهند بدانند که خانههای هنگکنگی و لانههای شبانه، مبتنی بر یک فلسفه زیست دنیاگرایانه و اومانیستی است که در تقابل کامل با فلسفه زیست اسلامی ایرانی و نگاه توحیدی ما قرار دارد؟
دو. برای عامه مردم ما معلوم شده است که با ترویج و اجرای #شهرسازی و #معماری غربی و لیبرالی، بسیاری از ارزشهای اسلامی و ایرانی ما در سبک زندگی مردم به عقب رانده شده است و ارزشهای لیبرالی و اومانیستی جایگزین آنها شده است! مع الاسف هنوز در حال شمارش آسیبهای اخلاقی، فرهنگی و اجتماعی معماریهای لیبرالی هستیم که ناگهان سخن از معماریهای آسیای شرقی و هنگکنگی به میان میآید: «خانههای تابوتی» و «مسکنهای کپسولی»! یا همان «لانههای خوابگاهی»!
سه. طرح فوقالذکر، به صورتی عوامفریبانه به عنوان «مسکن ما» نامگذاری شده است! زیرا:
اولاً، لانههای ۲۵ متری را که «مسکن» نمیگویند؛
ثانیاً، اگر هم مسکن باشد، مسکن «ما» نیست! هیچ نسبتی با «ما» ندارد! نه با «مای ایرانی» و نه با «مای مسلمان». اینها «لانههای شبانهای» است که میتواند مرکز شکلگیری دهها فساد و آسیب اجتماعی و فرهنگی کنترلناپذیر باشد.
چهار. فراموش نکنیم که مسکن، «سبکساز» و «فرهنگساز» و «ارزشساز» است. چنین لانههایی بیشتر به «خانههای فساد» و محلههایی مثل «شهر نو در رژیم طاغوت» شباهت دارد تا «مسکن ما»:
فتنهها این فتنهپرداز آورد
لات و عزا به حرم باز آورد
پنج. امیدوارم داغ ننگ ساخت چنین خوابگاهها و لانههای شبانهای بر پیشانی دولت انقلابی و مجلس انقلابی حک نشود. امیدوارم که مردم و رسانهها اجازه ساخت حتی یک لانه از چنین لانههایی را ندهند!
🆔https://eitaa.com/ahmadhoseinsharifi
🌹