🇵🇸 بسته کودک و نوجوان،با موضوع مقاومت،فلسطین،غزه 🇵🇸
🪨کتابِ رسته سنگ اندازان
✍علی اکبر والایی
📚چاپونشربینالملل
🌀گروه سنی نوجوان
👈روایت زندگی پر فراز و نشیب نوجوانان فلسطینی در مبارزه با اشغالگران صهیونیست است.
💠کتابِ قندیل کوچک
✍مترجم:غلامرضا امامی
📚کانون پرورش فکری
🌀بالای ۱۱سال
👈در این کتاب داستانی تخیلی درباره امیرزادهای روایت میکند که بعد از مرگ پدر باید به نخت بنشیند اما پدر فرمان سختی برای این کار صادر کرده است.
🌴کتابِ باغهای امید
✍مترجم:غلام رضا امامی
📚کانون پرورش فکری
🌀گروه سنی دبستان
👈مجموعه ای شامل دلنوشته ها و نقاشیهای بچههای غزه است.
🕊کتابِ خواهرم پرنده شد
✍بابک نیک طلب
📚کانون پرورش فکری
🌀گروه سنی کودک
👈سروده ای از مریم هاشمپور برای کودکان غزه
🌺کتابِ من عروسک گلهانم
✍مهناز فتاحی
📚سوره مهر
🌀گروه سنی کودک
👈این کتاب برگرفته از خاطرات دختر جودت کلیچلار،شهید کشتی آزادی است.
👣 کتابِ کابوس یک رویا
✍لیلا علوی
📚ستارگان درخشان
🌀گروه سنی ۱۰ تا۱۵سال
👈کتاب درمورد شهیده راشل کوری که به سه زبان عربی،فارسی و انگلیسی نوشته شده است.
#بسته_کتاب
#فلسطین
#کودک
#نوجوان
@hamkhaniketab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیدوارم همه تون تجربه مطالعه توی همچین جایی رو داشته باشید...🌱
#آرامش
@hamkhaniketab
این روزها سالروز اعلام انقراض سلسله قاجار در سال۱۳۰۴ هستش. توی پست امروز مجموعهای از کتابهای داستانی که تاریخ این دوره از کشورمون پرداخته رو بهشکل کاملا تلگرافی معرفی کردیم🙃
#بسته_کتاب
#قاجار
#تاریخ_معاصر
@hamkhaniketab
✳️ تمدن سازی آسان نیست!
✍️ شاهد عینی
🔷 می گویند، ابو علی سینا 40 بار کتاب «ما بعد الطبیعه» ارسطو را خواند و چیزی نفهمید. چهل بار خواندن کتابی که چیزی از آن نمی فهمی خیلی سخت و شکنجه آور است. آنهایی که اهل مطالعه هستند این را خوب می فهمند... تا اینکه روزی در بازار به صورت اتفاقی کتاب «اغراض ما بعد الطبیعه» فارابی را در بساط یک دست فروش دید و خرید. به خانه نرسیده شروع کرد به خواندن. تازه بعد از خواندن این کتاب، فهمید ارسطو چه می گوید و کتاب برایش روشن شد. بله، ابن سینا شدن آسان نیست!
🔶 مگر نه این است که خیلی از ما در کل عمرمان 40 کتاب و حتی برخی از ما 40 صفحه هم کتاب نمی خوانیم و یا اگر کتابی اندک دقت و تامل نیاز داشته باشد خسته می شویم و کتاب را نیمه کاره رها می کنیم.
🔷 تمدن بزرگ اسلامی با چنین شخصیت ها و با چنین پشتکارها و تلاش هایی ساخته شد و درخشید. اکنون نیز اگر مدعی ساخت تمدن نوین اسلامی هستیم باید این گونه تلاش کنیم. هیچ تمدنی بدون کتاب و مطالعه و دانش ایجاد نمی شود. به نظر می رسد ما تمدن سازی را هم مانند کارهای جدی دیگر اگر نه به شوخی لااقل خیلی ساده گرفتیم. اکنون وضع مطالعه و کتابخوانی در کشور چگونه است؟ ابن سینا شدن سخت است؛ اما تمدن سازی از آن سخت تر.
/پنج شنبه 11 آبان 1402/
#یادداشت
#علی_نورآبادی
#فرهنگ_کتابخوانی
@hamkhaniketab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬅️ روایت فتح ۱۴۰۲
با صدای شهید آوینی
با تکنیک هوش مصنوعی!
🔹این صوت با هوش مصنوعی ساخته شده و متن آن از شهید نمی باشد.
#فلسطین
#غزه
#آوینی
@hamkhaniketab
کتاب پیرامون فلسطین.pdf
223K
⚔️ پویش مردمی #حریفت_منم 🇵🇸
✊ پیشنهادهایی برای عملیاتهای خودجوش اقشار مختلف برای #فلسطین
📣 فرستهٔ #کتابهای فلسطینی
📽 ناآگاهی عمومی دربارۀ سرگذشت فلسطین و تاریخچۀ اشغالگری رژیم صهیونیستی، عامل مهمی در شیوع شبهات و چالشهای ذهنی در جامعه است. کتابهای خوبی برای رفع این نیاز نوشته شدهاند.
📢 جمعهای خانوادگی و کلاسهای مدارس، فرصت خوبی برای معرفی و خواندن بریدههایی از این کتابهاست. همین کار در جلسات مذهبی هم قابل اجراست؛ همچنانکه بریده کتابها، مواد خام خوبی هستند برای تبلیغات فیزیکی و مجازی.
#بسته_کتاب
#فلسطین
@hamkhaniketab
نگاه می کنم به دیوار وسط دشت. احساس می کنم که این دیوار فقط مرز بین دو کشور نیست. مرز بین یک شر مطلق است با بقیه دنیا . یاد تعبیر امام موسی صدر می افتم که در توضیح شر مطلق بودن اسرائیل گفته بود:
« بدتر از اسرائیل در جهان وجود ندارد. اگر اسرائیل با شیطان درگیر شود، ما در کنار شیطان خواهیم ایستاد ! »
آن جلسه ای که إسرا برایم از جزئیات جنایات این رژیم در قتل عام مردم روستاهای فلسطین از «دیر یاسین و «کفر قاسم» تا «سعسع» و «بیت دراس» و «حیفا» تعریف کرد، حس کردم روی سینه ام تکه ای ذغال گُر گرفته گذاشت .
🖇️ برشی از کتاب #الی...
#بریده_کتاب
به گروه همخوانی کتاب الی بپیوندید:
https://eitaa.com/joinchat/3093365325C4895977706
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به هوای حرم
به امید کَرَم
بر روی لبم عجل الفرجه.. 🌿🌸🕊
@hamkhaniketab
سلام علی آل یاسین ..🕊
قلبی دارم که به محبتِ شما میتپد،
و با ارزشترین دارایی من است.. ❤️
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج 🌸🌱
🇵🇸قدس رمز ظهور است🇵🇸
@hamkhaniketab
در را نیمهباز میگذاشت تا بوی نم هوای پاییز با کتابها ادغام شود.
از وقتی یادش بود به نظرش هوای پاییز با کتابها خوب جور درمیآمد؛ هر دو به پتو، مبلهای راحتی و فنجانهای بزرگ قهوه یا چای تعلق داشتند.
#کتابخوانی_با_طعم_پاییز🍂☕️
#همخوانی_الی_...📖
#فرشته_غلامی 📸🌸
@hamkhaniketab
#یادداشت_کتاب
کتاب دنیای شگفتانگیز نو (دنیای قشنگ نو) رمانی است دربارهی آیندهی جهان. جهانی که در آن خبری از جنگ و ناامنی و اعتراض و فقر نیست. اما در عین حال خبری از عشق، خانواده، تفکر و خدا هم نیست. دنیای متمدنی که انسان خوب در آن کسی است که هیچ وقت تنها نیست، متعلق به همه است، کار خود را خوب و کامل انجام میدهد، به هر آنچه دارد راضی است و هیچوقت اعتراضی ندارد. نیازهای جسمانیاش فراهم است، هیچوقت علائم پیری در او بروز پیدا نمیکند و هر نوع علامت ناراحتی، خشم، افسردگی و ... را با دارویی به نام سوما درمان میکند. البته این دنیا خصوصیات دیگری هم دارد که امکان پرداختن به آن در این یادداشت نیست و مخاطب خود باید با آن روبرو شود.
دنیایی که آدولس هاکسلی به تصویر کشیده تا حدودی آینده تمدن غربی را بیپرده و واضح معرفی کرده است. چیزی که او حدود صد سال قبل بیان کرده و انتظار داشته امروز ما به آن نقطه رسیده باشیم. و متاسفانه باید گفت تمدن غربی در مسیر رسیدن به آن قرار دارد.
داستان این کتاب از نظر فرم اصلا قوی نیست اما غافلگیریهای جهان داستان آنقدر زیاد است که کتاب را میشود یکباره خواند و تمام کرد البته اگر دچار فشار خون بالا یا سکته قلبی نشوید. دنیای شگفتانگیز نو چنان مقابل اخلاقیات و فرهنگ ماست که واقعا خواندن آن بدون اذیت شدن ممکن نیست. هرچند برای فردی در دنیای غرب شاید بسیاری از نکات داستان بدیهی و پذیرفته شده باشد و این زنگ خطری است برای همه بشر...
#دنیای_شگفتانگیز_نو
#زهرا_عباد ✍️ 🌸
@hamkhaniketab
می دانم که برای بهتر شناختن یک خانوادۀ هلندی بهتر است بروی هلند، برای بهتر شناختن یک خانوادۀ چینی بهتر است بروی چین، ولی برای شناخت خانواده ای که وطنشان را ازشان گرفته اند، کجا باید می رفتم؟
#همخوانی
#الی
#بریده_کتاب
#مقرری_اول
@hamkhaniketab
📌معرفی هفت ادیب فلسطینی؛ پیامآوران مقاومت سرزمین قدس:
🔹روزنامه اصفهان زیبا، در یادداشتی به معرفی هفت تن از ادیبان زادهشده در سرزمین قدس که تأثیر قلمشان را بر جامعه بینالملل و آشنایی با ندای مقاومت نمیتوان انکار کرد پرداخته است که در ادامه بخشی از آن را میخوانید.
🔸غسان کنفانی
🔹غسان کنفانی را میتوان مشهورترین نویسنده فلسطینی دانست؛ کسی که دارای توانمندی بسیار در حوزه اجتماعی فلسطین و ادبيات داستانی عربی است. او جوایز جهانی بسیاری را نصیب خود کرده است؛ همچنین بسیاری از داستانهای او به فیلم تبدیل شدهاند؛ علاوه بر این، قصههایش به بیش از ۳۰ زبان زنده دنیا ترجمه شده است. غسان کنفانی ۸ ژوئیه ۱۹۷۲ در حادثه تروریستی موساد در بیروت، با انفجار بمبی که در ماشینش قرار داده بودند، بههمراه خواهرزادهاش ترور شد، تروری که پاسخ عقیده غسان بود.
🔸محمود درويش
🔹محمود درويش را میتوان مشهورترین شاعر حوزه ادبیات فلسطین دانست. شعرهای او آمیزه عشق و وطن در یکدیگر است و به بیشتر زبانهای جهان نیز ترجمه شدهاند. تأسیس «پارلمان بینالمللی نویسندگان»، بنیاننهادن یکی از مهمترین فصلنامههای مدرن به زبان عربی به نام «الکرمل» و ریاست اتحادیه نویسندگان فلسطینی ازجمله فعالیتهایی است که محمود درويش در کارنامه خود دارد.
🔸معین بسیسو
🔹معین بسیسو، شاعر و نمایشنامهنویس فلسطینی، متولد ۱۹۲۶ در غزه است. بسیسو دانشآموخته دانشگاه آمریکایی قاهره بود و پسازآن به اتهام فعالیتهای سیاسی مارکسیستی از مصر تبعید شد؛ او همچنین از آغاز تأسیس سازمان آزادیبخش فلسطین با آن همکاری میکرد.
🔸سمیح القاسم
🔹سمیح القاسم، شاعر و ادیب بزرگ فلسطینی و همطراز با اشخاصی چون محمود درويش است که شعر مقاومت فلسطین را بنیان گذاشتند.شعرهای القاسم به زبانهای مختلف چون انگلیسی، آلمانی، ایتالیایی، ژاپنی، فرانسوی و… ترجمه و منتشر شده است. او بیش از ۷۰ اثر در شعر و نثر و نمایشنامه از خود بر جای گذاشته است. سمیح القاسم پس از سالها مبارزه با سرطان در ۲۰۱۶ میلادی در ۷۵سالگی درگذشت.
🔸عزالدین المناصره
🔹عزالدین المناصره شاعر فلسطینی و همچنين تحلیلگر، روزنامهنگار و منتقد ادبیات و هنر است.المناصره تحصیلات خود را در رشته «زبان عربی و علوم اسلامی» در دانشگاه قاهره آغاز کرد و درنهایت در دهه هشتاد میلادی از دانشگاه صوفیه بلغارستان در رشته «نقد مدرن و ادبیات تطبیقی» دکتری گرفت؛ از ۱۹۹۱ نیز در اردن مقیم شد و تا پایان عمر به تدریس در دانشگاه فیلادلفیای عمان مشغول بود.
🔸مرید البرغوثی
🔹مرید البرغوثی شاعر و رماننویس فلسطینی بود که آثار خلاقانه خود را به دفاع از مسئله فلسطین و مبارزات و آرمانهای ملت فلسطین و قدس اختصاص داده است.لبرغوثی ۳۰ سال را در غربت سپری کرد و نتوانست به فلسطین بازگردد. «رامالله را دیدم» روایت بازگشت او بعد از گذشت ۳۰ سال غربت به وطن خود است. این کتاب در ۱۹۹۷ جایزه ادبی نجیب محفوظ را نصیب خود کرد. البرغوثی در ۲۰۰۹ نیز رمانی با عنوان «آنجا متولد شدم، اینجا متولد شدم» منتشر کرد که درواقع ادامهای برای رمان اول او در سفر و دیدار فلسطین بود. او در این کتاب، روایت سفر بازگشت خود بههمراه تنها پسرش به وطن مادریاش را نقل میکند.برغوثی همچنین 12 مجموعه شعر نیز منتشر کرده است.
🔸تمیم البرغوثی
🔹تمیم البرغوثی شاعر، پژوهشگر و سیاستمدار جوان و پرآوازه فلسطینیمصری است. تمیم البرغوثی فرزند مرید البرغوثی معروف، ادیب و شاعر فلسطینی و متولد ۱۹۷۷ در قاهره است و به «شاعر القدس» شهرت دارد. او محبوبترین و مهمترین چهره ادبی نسل جوان در کشورهای عربی بهشمار میآید که با مواضع ضدصهیونیستی و مدافع مقاومت شناخته میشود. با تأمل در مضمون اشعار البرغوثی میتوان دریافت که او در پیوند با قیام امامحسین(ع)، پرده از حقیقت مقاومت فلسطین و آرمانهای پایداری برمیدارد. تحلیلهای سیاسی این استاد دانشگاه در حوزه فلسطين نیز جالبتوجه است.
📌متن کامل این معرفی را در سایت روزنامه اصفهان زیبا بخوانید.
#معرفی_نویسنده
#فلسطین
#مقاومت
@hamkhaniketab
ادبیات جهان.pdf
195.6K
📕ویژه نامه ادبیات جهان
⭕️معرفی صد اثر برتر ادبیات کلاسیک و رمانهای معروف جهان
🌍به تفکیک هرکشور
👨🎓به همراه بهترین مترجم
#ادبیات_جهان
#ادبیات_کلاسیک
#روسیه #آمریکا #فرانسه #آلمان #انگلستان #ایتالیا #ایرلند #اسپانیا #استرالیا #یونان #رومانی
#بسته_کتاب
@hamkhaniketab
📖اما کِیفِ خواندن یک کتاب معرکه چیست اگر نتوانی دربارهاش به دیگران بگویی، از آن حرف بزنی و مدام از آن نقلقول کنی؟!
#بریده_کتاب
#کتابفروشی_کوچک_بروکن_ویل📖
#کاتارینا_بیوالد🖊
#لیلا_کرد📝
@hamkhaniketab
📢 کمتر کسی از #نسل الان، درباره #جنایتهای گروهکهای اوایل انقلاب میدانند. تقریبا همه آنها در این جنایتها با هم رقابت داشتند. #مجاهدین_خلق تحت رهبری مسعود رجوی، #دموکراتها و #کومله در قله این وحشیگریها هستند. جنایتهای هواداران رجوی چون در تهران و شهرهای بزرگ رخ داد و مقابل دیدگان همه بود، جایی برای انکار نگذاشت و همه کمابیش از آن مطلع هستند، اما جنایتهای #کومله و #دموکرات و بلایی که سر #مردم_محلی، #بسیجیها، #پاسدارها میآورند، کمتر روایت شده است. وقتی روایت نشود، فراموش میشود و آنها هم از این فراموشی سوءاستفاده میکنند تا خود را مظلوم و ستمدیده نشان دهند.
📖 اسیر آلواتان
✍️ به قلم: آقای رضا رستمی
🖨️ انتشارات: روایت فتح
👈 روایتی خواندنی از خاطره #اسرای_زندان_آلواتان، توریور، برده سور، دوله تو و... ، خاطراتی که باید در خاطره ها بماند و نسل به نسل تعریف شود تا جنایات مدعیان به اصطلاح دموکرات و مردمی، فراموش نشود.
🗒️ برشی از کتاب:
همراه کاک خلیل و سایر دوستان، به طرف خانه پدرم حرکت کردیم. پدرم من را نشناخت و به کاک خلیل گفت: « شما در این مدت، از من و خانواده ام مراقبت کرده ای، ولی دیگر دلم برای دیدن فرزندم تنگ شده و می خواهم او را ببینم. شما را به خدا کاری کنید. » کاک خلیل رو به پدرم کرد: « یعنی می خواهی بگویی فرزندت را نمی شناسی...»
#معرفی_کتاب
#اسیر_آلواتان
#رضا_رستمی
#انتشارات_روایت_فتح
#خاطرات_اسرای_زندان_آلواتان
📚 @hamkhaniketab
آشنایی با تاریخ آمریکا و ماهیتش و اقداماتی که در جهان انجام داده، میتونه به ما شناخت بهتری از این کشور بده. اگر این اطلاعات توسط نویسندههایی باشه که خودشون تو آمریکا زندگی کردن یا از نزدیک با این فرهنگ سلطه جو مواجه بودن میتونه شناخت بهتر و مفیدتری هم بهمون بده. حالا اگر این کتابها رمان باشن که خیلی جذابتر هم میشه.
ما تو این پست رمانهای مهمی رو که نویسندههای غربی درباره آمریکا نوشتن خیلی ساندویچی معرفی کردیم. امیدواریم خوشتون بیاد.
#بسته_کتاب
#آمریکا
#استکبار
@hamkhaniketab