#انتقال_صحبت_به_بیرون_توسط_کودک
سلام
دخترم ۵سالشه تک فرزند
هرچی اتفاق میفته توی منزل میره برا همه تعریف میکنه یا جایی بریم و ...
هرچی هم میگم نگو و ...
یادش میره
از نظر توجه هم چون سرزبون داره مورد توجه هست
فکر نکنم نیازی به جلب توجه داشته باشه
چکارش کنم؟؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر ارجمند
🍁در بین کودکان به ویژه دختران اقتضای جنسیت و شخصیتشان و محیط؛ برخی خوش بیان و اهل صحبت هستند؛ به قول معروف شیرین زبان هستند جوری که هم زیاد صحبت میکنند؛ هم دیگران از هم کلامی با آنها لذت میبرند.
کودک اقتضای سنش حد و حدود گفته ها را زیاد درک نمیکند. به مرور زمان باید این حریم برای کودک جا بیفتد. منتها نباید زیادی حساسیت به خرج داد. مدام تذکر دادن کودک را حساس میکند.
بلکه میتوانید در فضای آرامش و با محبت به او بگویید. و یا در قالب قصه به او آموزش دهید.
و یا از مربی مهد کمک بگیرید که در قالب یک برنامه آموزشی و با قصه و بازی به بچه ها آموزش دهند که نباید هر صحبتی را به بیرون از منزل ببرند.
🍁در فضای منزل سعی کنید بیشتر برای کودکتان وقت بگذارید و تشویق و تایید لازم را از شما و پدرش دریافت کند. یعنی این جلب توجه فقط از جانب اطرافیان نباشد بلکه شما و پدرش در اولویت هستید.
و همچنین سعی کنید گفتگوی بین خود و همسرتان را مدیریت کنید. جلوی کودکتان تنشی نداشته باشید و یا حرف مهمی که میدانید ممکن است گفته شود نزنید.
ان شاء الله به مرور زمان با برخورد صحیح و با مهارت شما کودک آگاه میشود و حد و حدود و حریم صحبت ها را نگه میدارد.
🦋مجموعه تربیت فرزند را ان شاء الله از کانال تهیه و دنبال بفرمایید.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#استفاده_همسر_از_گوشی
#بیاعتمادی_به_همسر
سلام وقتتون بخیر . .من خانم 22 همسرمم 26 .چهار سال و نیمه ازدواج کردیم . مشکل من با همسرمه ایشون خیلی وقت شونو با گوشی شون پر میکنن و خیلی حساسن رو گوشی و حتی به من اجازه دست زدن به گوشبشون هم نمیدن و من رمزشم نمیدونم اوایل رمز گوشبشون اثر انگشت منم بود اما الان نه . وقتی بهش میگم میگه من بدم میاد این کار فضولیه و دیگه حرف شو نزن . با این کارش اعتماد ندارم بهشون ... ممنون میشم راهنمایی کنید🙏🙏
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
⬅️اگر شما میخواهید رمز گوشی همسرتان را داشته باشید، ابتدا از خود این سوال مهم را بپرسید که «چرا میخوام رمز گوشی همسرم رو بدونم؟» اگر برای این است که به او اعتماد ندارید و میخواهید هر از چند گاهی آن را چک کنید تا خیالتان راحت شود، باید گفت که اشتباه است که با این هدف، رمز گوشی همسرتان را بخواهید داشته باشید. اگر به هر دلیلی اعتماد ندارید، باید این مشکل بیاعتمادی را حل کنید و نه اینکه مشکل را حل نکرده، از چک کردن موبایل استفاده کنید!
⬅️اگر چه که شایسته نیست زن و شوهر نسبت به هم بیاعتماد باشند و گوشی شخصی را رمز گذاری کنند. اما از طرف دیگر شماهم به این مسئله زیاد حساسیت نشان ندهید چه بسا حساسیت زیاد نشان داده اید و حس بیاعتمادی را به همسرتان منتقل کردهاید و نیز با این کارتان احساس کردهاند ، دارید محدودشان میکنید و همین امر همسر شما را حساس کرده و اقدام به رمزگذاری کرده است.
⬅️بنابراین بخشی به شما برمیگردد که حس بیاعتمادی به همسر محترم نداشته باشید، بلکه در نهایت اعتماد و احترام برخورد کنید و به مرور و غیر مستقیم تلاش کنید همسرتان را دلبسته خود کنید. با دلبری و پوششهای جذاب و برقراری روابط عاطفی و زیستی رضایت بخش و گفتگوهای محبت آمیز و صمیمانه در طول روز همسرتان را شیفته خود کنید.
⬅️همچنین میتوانید غیر مستقیم زمینه معنویت همسرتان را هم تقویت کنید و فضای منزل را با یاد خدا همراه کنید. معنویت در زندگی مثل یک ترمز عمل میکند و از خیلی لغزش ها جلوگیری میکند.
⬅️حتما کسب مهارت کنید و در این زمینه رفتار با مهارت داشته باشید. و با اعتمادی که به همسر میدهید و کم کردن حساسیت خود و عدم پیگیری و صحبت کردن در رابطه با این موضوع؛ ایشان هم به مرور از رمزگذاری و... پرهیز کند.
🔸در مورد استفاده زیاد ایشان از گوشی هم:
⬅️برای مواقع تنهایی و با هم بودن برنامه داشته باشید، هم شما و هم همسر محترم، برنامه مطالعاتی، استفاده از کلاسها و مطالب مفید و... که این عامل باعث کاهش استفاده بدون هدف ایشان از گوشی و فضای مجازی خواهد شد. در واقع در حد ضرورت مراجعه به گوشی خواهند داشت.
⬅️مدتی که بدون هیچ حساسیتی و با صبر فعال، موارد فوق را رعایت کردید؛ در فضایی آرام و با لحنی زیبا به بیان منطقی خواسته خود بپردازید و انتظارات و احساس خود را نسبت به کار ایشان بدون هیچ توبیخ و سرزنشی و با حفظ احترام و اقتدار همسر خود بیان کنید و یا در قالب نامه،خواسته خود را بنویسید.
✔️پیشنهادمیکنم،مجموعهصوتی یا کتابِ «هنرِ زن بودن» برایِخودتان و«هنرِ مرد بودن» را برایِهمسرتان،حتماً از کانال تهیه و گوش بفرمایید.
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ازدواج
#ملاکهای_ازدواج
#انتخاب_صحیح_همسر
سلام،من با آقاپسری ۹ماهه داریم آشنامیشیم ایشون و خانوادش مذهبی هستن اما من باحجاب معمولی ومادرایشان بخاطراینکه من چادری نیستم زیاد تمایل ندارند البته هیچی رسمی و ب صراحت و جدی عنوان نشده فقط از سلیقشون باخبرم، آقاپسر مراسم عروسی رو ب صورت مولودی بدون آهنگ و رقص میخوان اما من به صورت جشن و پایکوبی
لطفا راهنمایی کنید ک باتوجه ب حس و علاقمون با این تفاوت باید چ کنیم وچگونه ب توافق برسیم که دوطرف راضی باشند؟آیا وجود این تفاوت مذهبی بعدازدواج مشکل سازاست؟
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
🔰همانطور که میدانید، ازدواج یکی از مهمترین مسائل و تصمیمات زندگی است و نقشمهمیدر سرنوشتوسعادت و رشدوکمال و خوشبختی انسان دارد،همچنین اگر به صورتِ صحیح، انجامبگیرد،خیلی از نیازهای انسان اعم از نیازهایعاطفیوجنسی تأمین و باعث آرامش و سلامت روح و جسم می شود.
✓ بنابراین در عینِحالی که نباید در انتخابِ همسر، وسواسهای غیرمنطقی داشت، ولی دقتِکافی ،شناختِلازم، تحقیقوتصمیمِ درست و حساب شده و در نهایت انتخابِ صحیح،از شرایط یک ازدواج موفق است.
✅ لازمهی یک انتخابصحیح و یک ازدواج موفق،این است که :
⬅️ شما، به یک خودشناسی و خودآگاهیِ مناسب،نسبت به خود رسیده باشید و شخصیت،خصوصیات،روحیات و معیارها و ارزشها وخطوطِقرمز خود و زندگیِخود را بشناسید و بر اساس آن اولویتبندی داشته باشید، و بدانید که برای چه می خواهید ازدواج کنید؟ هدفتان از ازدواج چیست؟ و چه معیارها و دغدغهها و خطوطِقرمزی در این موضوع دارید؟
⬅️ به یک شناخت و آگاهیِ کامل نسبت به خواستگارمحترمتان،شخصیت،خصوصیات، روحیات، ملاکها،خطوط قرمز، و خانواده ایشان برسید.(پذیرش شما با این خصوصیات ، و...)
☑️ دقت داشته باشید که مهمترین مسئله در ازدواج و انتخابِهمسر رعایتِ ملاکهایاصلیِ ازدواج یعنی «اعتقاد» و «اخلاق» و #کفویت داشتن در آن است.
⬅️تشابه مذهبی در ازدواج ، نقش مهمی دارد،
وقتی حرف حس و علاقه در میان باشد، شاید فکر کنید ملاکهای اعتقادی،مذهبی و اخلاقی خیلی مهم نیست، ولی بدانید برای موفقیت در ازدواج، کفویت در عقاید و ارزشها یک عامل اصلی و کلیدی است. دیدگاه اعتقادی و مذهبی فرد بر خیلی از جنبههای مهم زندگی مشترک أثر میگذارد. ارزشها و باورهای یک پسر مذهبی بر هدف گذاری او در زندگی، انتظاراتی که از همسرش دارد، برنامه ریزی مالی و اقتصادی، نحوه پرورش فرزندان و حتی نوع تفریحات و گذراندن وقت آزاد تاثیرگذار است. تفاوت زیاد در نگرش و دیدگاه مذهبی دختر و پسر، میتواند در آینده در روابط زوج و زندگی مشترکشان مشکلات جدی ایجاد کند. این تفاوتها معمولا موجب میشود حداقل یکی از طرفین پس از ازدواج از طرف مقابلش، انتظار داشته باشد، که در رفتارهای فردی و اجتماعیاش تغییر ایجاد کند.
⬅️توجه داشته باشید تغییر باورهای مذهبی فرد پس از ازدواج مشکل و حتی گاهی غیرممکن است. پس سعی کنید قبل از ازدواج در مورد دیدگاههای مذهبی خود صراحتا و صادقانه صحبت کنید.اگر تصمیم دارید با خواستگار مذهبیتر از خود ازدواج کنید، برای کنار آمدن با این تفاوتها باید تلاش کنید به عقاید مذهبی طرف مقابل احترام بگذارید و برای مدیریت امور زندگی، از جمله نحوه تربیت فرزندان، به یک نتیجه واحد و متعادل برسید.
⬅️ در انتخاب،#دلسوزی_ممنوع_است ،چون انتخاب بخاطر دلسوزی ،به احتمال زیاد محکوم به شکست خواهد بود و باید ملاک ازدواج کفویت و تفاهم باشد نه دلسوزی!
✔️عاقلانه انتخاب کنید، بعد عاشق شوید نه اینکه اول عاشق شوید و بعد بخواهید به موضوع،عاقلانه بنگرید.
✔️✔️جهتِ بررسیهاینهایی حتماً با یک مشاورِ امین به صورتحضوری یا تلفنی در ارتباط باشید و از ایشان راهنماییهای لازم را بگیرید.
✔️✔️پیشنهاد میکنم ، مجموعهی صوتی انتخاب صحیح همسر، استادپوراحمد را از کانال تهیه و حتما گوش بفرمایید.
💠 در رابطه با #انتخاب_صحیح_همسر ، #خواستگاری ، #ازدواج قبلاً هم پاسخ داده شده ، که میتوانید با سرچ هشتگهای مذکور در همین کانال ،توضیحات و اطلاعات بیشتری را کسب کنید.
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#حجاب_اعتقادات
سلام وعرض ادب و احترام
دختر۲۳ ساله ام درنمازش کاهلی میکندومیگوید نماز کارشخصی است و لاک دست و پاش را موقع وضو و غسل پاک نمیکند و میگوید چون زمانه عوض شده باید طبق زمانه پیش بریم و از این حرفای جدید در صورتی که قبلا اینگونه نبوده خانواده تقریبا مذهبی هستیم و مادری هستم از این بابت نگران به حجاب هم کم اهمیت هست کمکم کنیددعاگویتان هستم
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب
سرکار خانم #بهروزبیاتی
عرض سلام و وقت به خیر 🌺
✔️زمانیکه اعتقادات با تحقیق و به صورت عمیق نباشد ،و از سر دل و احساس صرف یا تاثیر پذیری صرف از محیط و خانواده باشد در بزرگسالی و با ایجاد و مطرح شدن شبهاتی احتمال بروز این رفتارها قوت پیدا میکند.
لذا سعی کنید اعتقادات،حجاب و مسائل دیگر را با تفکر و تامل و ......برایش جا بیاندازید.
برای این کار از کتب ،سخنرانیها، مشاورین مذهبی و....کمک بگیرید .
در بیشتر موارد عنادی وجود ندارد ،بلکه از سر ناآگاهی افراد به سمتی دیگر کشیده میشوند.
سرزنش و بزرگنمایی ،ممنوع ❌
خلط مباحث و درگیر کردن این موضوع و بسط دادنش به کل شخصیت فرزندتان ،ممنوع❌
✅همدلی
✅همراهی
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ازدواج
#قیافه_ظاهر
سلام. دختر خانمی ۳۰ ساله هستم در حال اشنایی با پسری برای ازدواج هستم
من کمی لاغر هستم و همیشه نگران هستم که بعد ازدواج همسرم از اندام من و لاغر بودن من خوشش نیاید، چطور میتونم با این نگرانی کنار بیام( البته من دکتر هم رفته ام و در حال رژیم و چاق شدن هستم ولی زمانبر هست و نمی دونم که چقدر جواب خواهد داد و به هیکل متناسب خواهم رسید یا نه)
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب
سرکار خانم #بهروزبیاتی
عرض سلام و وقت به خیر 🌺
✔️حتما پیش متخصص تغذیه بروید و علت لاغری بیش از اندازه را بررسی نمایید .
✔️به تغذیه خود اهمیت بدهید .
✔️حتما ورزش و باشگاه را در برنامه های خود قرار دهید .
✔️به متخصصین طب سنتی مراجعه کنید .
✔️توکل به خدا نمایید ،استرس و اضطراب را کنار بگذارید که یکی از عوامل بی اشتهایی و لاغری همین فکرهای منفی و استرس میباشد .
✔️بر روی تواناییها، نقاط مثبت و....تمرکز بیشتری داشته باشید .
✔️باید بدانیم صورت ظاهری گر چه اهمیت دارد ،اما صورت و حُسن باطنی هم خیلی مهم هست .
ان شاءالله با کمک دکتر تغذیه مشکل شما قابل حل است اما خودتان را سرزنش نکنید سعی کنید شکل باطنی و از اخلاق خوبی برخوردار باشید 😊🌷
✔️خداوند را به خاطر نعمتهای بی شمارش شکر کنید .سعی کنید سرزنده و شاداب باشید .
✔️در صورتی که رفع نشد با یکی از مشاورین امین کانال ،مشاوره تلفنی داشته باشید .
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ازپوشک گرفتن
سلام
بنده ۲۳ سالمه دختر دو سال و سه ماهه ای دارم همسرم خیلی فشار میاره که باید از پوشک گرفته بشه مدتی هست پوشکش رو باز میکنم وقتی دستشویی داره گریه میکنه برام پوشک بزار و اصلا دستشویی بدون پوشک نمیکنه یه بار که تو دستشویی ادرار کرد خیلی گریه کرد بنظر شما چگونه باید از پوشک گرفته بشه چون اصلا همکاری نمیکنه و همش میگه من پوشک دوست دارم؟
سوال دوم شبا تو اتاق ما میخوابه من و همسرم رو تخت و او روی زمین پایین تخت همش توی خواب بیدار میشه منو نگاه میکنه اگه نباشم خیلی گریه میکنه چطور باید اقدام کن به جدا کردن اتاق خوابش که اذیت نشه ؟
ممنونم از پاسخگویی شما🌹
🌸پاسخ #مشاور کانال همسران خوب،سرکارخانم #پورشفیعی 🌸
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
خواهر عزیزم از پوشک گرفتن توی بچه های مختلف متفاوت هست .و چند نکته وجود داره برای از پوشک گرفتن .
اول اینکه فرزند شما از لحاظ کلامی بتونه یه کلمه برای ابراز نیازش بگه .بچه ای که هنوز ازلحاظ کلامی در حد گفتن چند کلمه نقص داره نمیتونه ابراز کنه و دچار مشکل میشه .
🦋دوم اینکه فرزند شماباید نیاز به دستشویی رفتن رو تا حدی حس کنه .گاهی اوقات بچه ها هنوز به این حس نرسیدن ودرک نمیکنن .
🦋 این پروسه باید کاملا با آرامش انجام بشه. درواقع ما تعیین کننده زمان دقیق این پروسه نیستیم،بلکه زمان مناسب زمانی هست که کودک کاملا با ما همراه باشه .وارد شدن استرس و فشار در این پروسه باعث عقب افتادن و گاهی عدم پیشرفت کودک در این زمینه میشه .
🦋سعی کنید فعلا پروسه رو متوقف کنید وچندماه بعد و حتما در فصول گرم مثل بهاروتابستان این کارو شروع کنید .
🦋نکته بعدی اینکه هیچوقت نباید چند پروسه رو باهم روی کودک اجرا کرد .مثلا از شیر گرفتن واز پوشک گرفتن وجداکردن جای خواب کودک همه از پروسه هایی هستن که استرس و فشار برای کودک به همراه دارن .سعی کنید حداقل سه ماه بین هرپروسه وقت بذارید واگر مثلا احساس میکنید هنوز یه پروسه برای فرزند شما فشار روحی داشته تا برطرف شدن کامل فشار صبر کنید.
🦋پروسه جدا خوابی فرزندتون پروسه دفعی و یکباره نیست .باید روند پله به پله داشته باشه .مثلا اول با فرزندتان در اتاقش بخوابید وبعد خواب رفتن اتاق رو ترک کنید .یا کم کم از ساعات خوابیدن کم کنید . به طور کلی سعی کنید هردوکار رو با آرامش وبا توجه به شرایط کودک انجام بدید .اگر دیدید موفق نیستید کمی توقف کنید وروش دیگری رو امتحان کنید .
🦋موفق باشید .
غدیری ام:
#اضطراب در تامین همسر
سلام خانم ۳۴ ساله هستم دارای ۲ فرزند ۴ و ۱ ساله. کلاس هنر زن بودن رو گوش دادم شما میفرمایید که با این اوضاع جامعه باید همسرمون رو توی خونه تأمین کنیم ازنظر خوب پوشیدن و آراستگی و ... . اما خودتون فرمودین که مردها بصری هستن و با دیدن لذت میبرن. راستش من نمیتونم مثل بیرونیا باشم برای همسرم. اونوقت با این اوضاع و تنوع و رنگای بیرون، باز جذابیتی دارم برا همسرم؟! چون من هر روز نمیتونم تیپ بزنم و... بخاطر همین واقعا آرامش روانی ندارم توی این اوضاع و با این ویژگی مردها. خواهش میکنم یه چیزی بگید قلبم آروم بگیره... بیماری قلبی دارم اما هر روز سر این موضوع استرس دارم و قلبم درد میگیره.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. خدا خیرتون بده
پاسخ #مشاور کانال همسران خوب ،سرکارخانم #پورشفیعی
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🌸سلام علیکم🌸
خواهر عزیزم اولین نکته اینکه منظور ما این نیست عین بیرونی ها هرروز یه جور رنگ عوض کنید.اینجوری که برای خود آرایی از پا وزندگی میفتیم .کافیه تو این قضیه در فضایی صمیمانه صحبت کنید و ازشون درمورد نوع سلیقشون که دوست دارن سوال کنید .مطمئنا همسر شما توقع درحد خودتون دارند .
🦋آراستگی با آرایش تفاوت داره .سعی کنید همیشه در منزل آراسته وخوش عطر و خوش چهره باشید اما چندروزی یکبار یا هفتگی به طور ویژه آرایش کنید برای همسرتان.
نکته دوم بحث جذب همسر فقط بعد ظاهر نیست علاوه بر ظاهر، اخلاق و جذابیت یه زن در زندگی شامل مواردی غیر از فقط زیبایی هست .خانمی که به روشهای مختلف بتونن در منزل شادی آفرینی وجذب داشته باشه تا حد زیادی در حفظ همسر انشالله موفق میشوند.
🦋سعی کنید در این زمینه وظیفه خودتون رو انجام بدید وبه خداوند توکل کنید .اضطراب و نشان دادن این دلواپسی در رفتار خودتون به نوعی نشان دادن ضعف جلوی همسر هست و ممکنه به نوعی طرف حس کنه که حق داره دچار خطا بشه و شما نقصی دارید .
🦋با اعتماد به نفس کامل از خود ائمه هم دراین مسیر مدد بگیرید ویه روند متعادل رو در پیش بگیرید .
🦋در حد توانتون به خودتون برسید وبا روحیه باشید .در نهایت محبت وقلبها در دست خداوند است .انشالله موفق باشید .
#سردی_رابطه_زناشویی
سلام وقت بخیر
دختری ۲۶ ساله هستم و با شوهرم ۶ ماه فاصله سنی دارم. دو سال و یک ماه است که در عقد هستیم و حدود یک سال و شش ماه است که رابطه ی زناشویی کامل داریم... در اوایل رابطه میل زیادی داشتم و رابطه ی مطلوبی داشتیم ولی حدود سه چهار ماهی میشه که مثل قبل نیستم و وقتی همسرم میاد سمتم پسش میزنم البته شوهرم هم خیلی نیاز بالایی داره و من توان برآورده کردن نیازش رو ندارم مثلا ایشون هفته ای ۱۰ الی ۱۲ دفعه هم قادر به انجام رابطه هستند ولی من هفته ای یک بار مایل هستم و به سختی ارضا میشوم خیلی از این بابت ناراحتم و نگرانم نکند همسرم به خاطر این موضوع لغزش کند. ممنون میشم راهنمایی کنید.
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و خداقوت خدمت شما🌸
خواهر عزیزم باید بدانید که نیاز جنسی ، یک نیاز زیستیِ طبیعی هست و شما با هر پس زدنِ بی علتی ، اقتدار ایشان را خدشه دار می کنید و نتیجه ی این کار ، ضعیف شدن رابطه ی عاطفی و دور شدن هر چه بیشتر شما از او می شود .
باید مسئله ی شما بررسی بیشتری شود ؛
چرا سه ماهی است که مثل قبل نیستید ، آیا اتفاقی بینتان افتاده ، آیا تغذیه شما بهم ریخته است و ...
البته این نکته را در نظر بگیرید که عقد های طولانی چنین پیامدهایی هم دارد .
به نظر حقیر ، زودتر شرایط را فراهم کنید و زندگی مشترک را شروع کنید .
همچنین حتما صوتهای آقای پوراحمد خمینی ، در مورد هنر زن بودن را گوش دهید .
بدانید که هر چه اقتدار همسرتان در همه ی زمینه ها ، من جمله برآوردن نیازهای زیستی ایشان ، حفظ شود ؛ باعث زیباتر شدن زندگی تان میشود .
با آرزوی موفقیت و آرامش برای شما 🌹
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#اعتیاد_همسر
سلام خسته نباشید.من۲۷وهمسرم۳۵سال دارد.همسرم مردخوبی است ومن عاشق همسرم هستم.مشکل مااین است که همسرم مشروب میخوردمن باهرزبانی که شده باهاش حرف زدم اوایل دعوابعدبازبان محبت جوری که گاهی پیش من مشروب میخوردازدرون داغون میشدم ولی چیزی نگفتم.حدوداده سال است که اینکارراانجام میدهد.ممنون میشم راهنمایی کنید.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
میگی از مواردی که باعث آزار بزرگ روحی برای خانم ها هست بحث اعتیاد همسران می باشد، چون بشدت دچار نا امنی روانی شده و تامین نیازهای زیستی و عاطفی دوطرف را خدشه دار می کند.
اما برای رفع و حل مسئله، گاهی در مواجهه با بحران ، بنا به شرایط اضطرابی و فشار روحی آنی فرد، تخلیه هیجان با شدت بالایی اتفاق می افتد و توجهی به پیامد آن صورت نمی گیرد.
پیامدی مانند، طلاق عاطفی، سردی رابطه، انزوا، پنهان کاری، و حتی شکستن قبح مسائل و تکرار و علنی انجام دادن آن مسئله
که خب طبیعتا این پیامدها، فشار روانی و ناامنی و اضطراب بیشتری را بر خانم تحمیل میکند و از طرف دیگر او اکنون حس بی ارزشی، نادیده گرفتن احساسات و نیازهایش، و در نهایت افسردگی و ناامیدی از تلاش و ادامه راه زندگی بر رنج های سابق او افزون شده است.
لذا بهترین کار پیشگیری قبل از درمان هست.
اما اکنون که به هر دلیلی در مواجهه با مسئله و بحران در زندگی قرار گرفته ایم، باید بدانیم که در حالت هیجانی (غم، خشم، و ..) تصمیم نگیریم و عملی انجام ندهیم.
بررسی بفرمائید که چه شد که همسرتان به این اعتیاد روی آوردند، آیا زمینه آن قبل از ازدواج رخ داده بود؟
و یا بعد از تشکیل زندگی مشترک این مسئله پیش آمده است؟
آیا در مهمانی ها، دور همی ها، ارتباط با دوستان و اطرفیان، مسائل استحکام خانواده و عفاف و... رعایت شده بود؟
چقدر به بعد معنویت در متن زندگی توجه داده شده؟ و برای آن برنامه ریزی کرده اید؟
توجه به حلال و طیب بودن درآمد و لقمه در زندگی بسیار حائز اهمیت است.
به جای اینکه مدام تمرکزتان، روی ترک این مسئله باشد، چقدر روی خودتان، شخصیت تان، مهارت ها و کیفیت رابطه عاطفی تلاش کرده اید؟
وقتی امر و نهی و تذکر و سرزنش بالا گرفت، نتیجه آن لجبازی و چه بسا دیده شدن منفی گاه اتفاق می افتد.
لذا پیشنهاد بنده این است که با تکیه و تمرکز و توجه به ویژگی های مثبت و خوب همسرتان که باعث شده با وجود این مشکل بعد از ده سال عاشقانه او را دوست داشته باشید، مسیر زندگی را پیش ببرید و هدف گذاری کنید.
و همچنین توجه و برنامه ریزی به سوالاتی که در بالا مطرح شد.
انشاالله موفق باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#آرامش_درونی_یا_بیرونی
#پنهان_کاری_همسر
باسلام خدمت شما .
من و همسرم ۱۲ساله ازدواج کردیم صاحب ۳فرزند .در کل زندگی آرومی دارم و شاکرم ،همسرم مرد خوبیه و تلاشش و برا آسایش ماداره.فقط یه اخلاقی که داره و منو ناراحت میکنه اینه که با من رو راست نیست ،بعضی مسائلی که مربوط به خودمون میشه یا مربوط به خانواده ش میشه و خصوصی هم نیست از من پنهان میکنه ،باهاش هم که حرف میزنم میگه من اخلاقم همینه قصد تغییر هم نداره..گاهی وقتها آرامش و از من و زندگیمون میگیره،چکار کنم که این رفتارش و ترک کنه؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
خواهر خوبم، الحمدالله که زندگی خوب، آرام و همسری با ویژگی های شایسته دارید که باعث خرسندی شما و فرزندانتان هست.
اما برای دغدغه پیش آمده چند نکته خدمتتان عرض میکنم:
۱. مادامی که آرامش مان را منوط به عوامل محیطی و بیرونی کنیم، ممکن هست هر لحظه یک احوالی داشته باشیم. اما اگر توجه مان درونی باشد، با یک سنگ دریا متلاطم نخواهد شد.
مثلا، همسر و شریک زندگی ما خصلتی دارد که به هر دلیلی ما نمی پسندیم ، از خودم سوال کنم چرا انقدر به من بر میخورد؟ چرا بهم می ریزم؟ و ...
این رفتار همسر باعث بهم ریختگی و سلب آرامش من شده یا افکاری که در پی رفتار همسرم سراغ من می آید؟
مثلا به من اعتماد ندارد، من بی ارزشم، دوستم نداره و ...
آیا مسئول فکر من خودم هستم یا دیگران؟ کنترل افکار من دست خودم هست یا دیگران؟
پس نتیجه، چه کسی اکنون باعث سلب آرامش از من شده است؟ نوع افکارم که حاصل تفکر خودم هست و نه الزاما رفتار و عملکرد دیگران
این قدرت ذهن هست.
۲. آیا من به عنوان هنسر و مادر تمام اعمالم ۱۰۰ هست که چنین انتظاری از طرف مقابلم و یا حتی فرزندانم دارم؟!
اگر خود را ارزیابی کنیم به خود چه نمره ای می دهیم؟
۳. گاهی اصرار و تلاش برای اثبات حرف و خواسته خودمان باعث پافشاری یک رفتار شاید اشتباه در طرف مقابل میشود.
خصوصا در آقایان، چون احساس خدشه دار شدن نیاز اقتدار در مرد میشود و بر آن رفتار ولو اشتباه تاکید و پافشاری میکند و ما اسمش را می گزاریم لجبازی!
در صورتیکه این رفتار واکنشی ست در مقابل رفتار خود ما.
مثلا، تا زمانی که یک طناب، یک سرش در دست شما باشد و سر دیگر در دست طرف مقابل (اصرار به پنهان کاری، اصرار به شفاف سازی) و مدام بکشید این کشمکش ادامه دارد.
اما اگر یک طرف رها کند، چه میشود؟
با اینکه طرف دیگر طناب در دست دیگری هست، ولی انرژی و دلیلی برای کشیدن وجود ندارد، و خواه ناخواه مجبور به رها کردن خواهد شد.
لذا این خود شما هستید که تعیین می کنید بازی تا کجا ادامه داشته باشد.
انشاالله موفق باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#کلاس_آموزشی_همسر
#ابراز_محبت_کلامی
#حفظ_اقتدار_دانایی_مرد
سلام وقتتون بخیر
بنده خانمی هستم 42 ساله و دارای دو فرزند 18 و 13 ساله همسرم مردی بسیار سازگار و مودب و پرتلاش و از لحاظ تحصیلی و موقعیت کاری دارای پست بالایی میباشند. با توجه به مشکلات مطرح شده در کانالتون خداروشکر من با همسرم چنین مشکلاتی ندارم و چنین برداشت کردم اگر فایلهای صوتی هنر مرد بودن در اختیار ایشان بگذارم شاید نتیجه عکس بگیرم و حدس میزنم ایشون حدودا ده درصد و آنهم در حیطه ابراز احساس های کلامی کم و بیش نیاز به آموزش داشته باشند ولی بنده بعد از گوش کردن هنر زن بودن متوجه شدم حداقل چهل درصد نیاز به آموزش چنین مطالبی داشتم باتوجه به این شرایط آیا باز هم پیشنهاد میدید همسرم فایلها و گوش کنند یا خیر؟ممنونم از تمام زحمات و آموزشهای مفید و سازنده شما بزرگواران
🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
بسیار خداروشاکر هستیم که همسری فهیم و همراه دارید و خرسندتر از اینکه مطالب هنرزن بودن برای شما کاربردی و عبرت آموز بوده
خواهر عزیزم از قدیم گفتن سری که درد نمیکنه احتیاج به بستن دستمال نداره
چه بسا شاید اگر ایراد کوچکی هم در رفتار ایشان هست با مهارت و هنر زن بودن جنابعالی رفع و حل خواهد شد
توصیه میکنم بجای پیشنهاد گوش دادن صوت ها از شیوه نامه نگاری استفاده بفرمایید و با ابراز علاقه و جملات محبت آمیز بصورت مکرر و بعد از مدت زمانی به ایشان ابراز نمایید و ازشون درخواست کنید که مشتاقانه تشنه شنیدن چنین جملات و حرف هایی از سمت ایشان هستین حالا با جملات و ادبیات های متفاوت مثلا
گوش های من مشتاقانه منتظر شنیدن نواهای زیبای دوستت دارم و عزیزم و ... با صدای دلنشین تو هستن
تصور میشه با این شیوه نتیجه مطلوب تر و سریعتری خواهید گرفت و این سبک شیوه ها برای آقایون بسیار دلنشین تر و باب میل تر هست
چرا که شما در نهایت حفظ اقتدار و دانایی مردتان با شیوه محبت و تمنا از ایشان تقاضایی میکنید و قطعا برای ایشان بسیار مطلوب تر هست
البته در رفع و بهبود رفتار و گفتار خود و کیفیت بخشیدن به روابط بینتون گام بردارید تا این ابراز محبت از صمیم قلب از طرف ایشان نسبت بشما باشد
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#کنترل_خشم
#کنترل_رفتار
🖤❤🖤
سلام علیکم خسته نباشید و خداقوت
بنده ۲۲ سالمه و همسرم ۲۵سالشونه یک ساله عقدیم همسرمو خیلی دوست دارم ولی یه اخلاق خیلی بدی که دارم وقتی عصبانی میشم دیگه انگار همسرمو دوست ندارم و عصبانت میاد جای دوست داشتن
همسرم بارها گفته تو وقتی عصبی میشی دیگه دوست داشتنو همه چیو میذاری کنار
از یطرفم از هررفتار همسرم یه ایراد میگرم و سر هر موضوع کوچیکو بزرگ باهاشون قهر میکن و ایشون خیلییی روی قهر کردن من حساسن و عذاب میکشن ولی منم دست خودم نیست و تنها دفاع از خودمو قهر کردن میدونم...
خیلی تلاش کردم که سر هر موضوعی زود ناراحت نشم اما موفق نبودم
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇
🌹 بسم الله الرحمن الرحیم 🌹
سلام علیکم خدمت شما خواهر گرامی
عرض تبریک و شادباش بابت این پیوند مقدس و آغاز فصل جدید زندگیتان 🌺
🔵 شناخت تفاوت های روانشناختی زن و مرد و پذیرش آن ها توسط زوجین باعث کاهش بسیاری از مسائل و آسیب های جدی در خانواده میشود.
🔵 یکی از ویژگی های بنیادی و اساسی مرد اقتدار اوست، که اگر از جانب همسر نادیده گرفته شود بنیان مشکلات زیادی در روابط زوجین و خانواده گذاشته میشود.
💢 رفتارهای اقتدار شکنانه عبارتند از:
❌مجادله کردن، بحث و جدل کردن به نیت مغلوب کردن و اثبات نقص در او
❌قهر کردن، قهر کردن این پیام را به مرد می دهد که بود و نبود تو برای من یکی هست.
❌نادیده گرفتن ویژگیهای خوب همسر و تعمیم دادن یک نقص یا اشتباه به تمام ابعاد شخصیتی او
❌پرخاش کردن
و❌❌❌❌.......
⛔️که نتیجهی ادامهی این رفتارها طلاق عاطفی یا طلاق حقوقی و یا زمینه ساز انحراف و حاشیه روی آقا خواهد بود.❌
🔵 طبیعتاً هر فردی دارای نقاط قوت و ضعفی در وجود خود هست و مسلما اطرافیان ما و خود ما هم معصوم و مبرا از اشکال نیستیم، پس منطقی نیست انتظار کامل بودن از طرف مقابل خود را داشته باشیم در حالیکه خود ماهم کامل و صد در صدی نیستیم. لطفاً عینک کمالگرایی را از چشمان خود برداشته و ویژگیهای مثبت همسر و زندگی خود را ببینید و بابت آنها همسر خود را تحسین و خداراشکر کنید.
🔵 شما خواهر عزیز که میخواهید زندگی گرم و موفقی داشته باشید در اولین فرصت به دنبال یادگیری مهارت کنترل خشم و کنترل رفتار خود باشید و با در نظر گرفتن نتیجه و پیامدهای رفتار خود، خودآگاهی خود را بالا برده و سعی در اصلاح و تغییر نگرش و رفتار خود داشته باشید. بجای بدخلقی و قهر کردن در مورد احساسات و نیازهای خود با ایشان صحبت کنید و آگاهشان کنید.
🔵 تلاش کنید با یادگیری و رعایت مهارت های همسرداری محیط خانه را تبدیل به محیطی آرام و لذت بخش کنید بگونه ای که همسرتان از شلوغی ها و اضطراب های بیرون از خانه به آرامش و امنیت داخل خانه پناه بیاورد و برای ورود به منزل لحظه شماری کند👌 و با رفتارهای سلبی خود او را برای تامین نیازهایش به بیرون از خانه سوق ندهید.
🔵 جهت بالا بردن سطح آگاهی و بهبود روابط میتوانید از مجموعه های صوتی کنترل خشم و هنر زن بودن ۱ و ۲ استاد پوراحمد بهره ببرید.
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما دوست عزیز 🌹
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#خیانت_همسر
#عدم_وفاداری
سلام خدمت استاد بزرگوار آقای پور احمد من حدود ۱۴ساله که ازدواج کردم و یه دختر ۹ساله دارم حدود سه چهار سال پیش فهمیدم شوهرم بهم خیانت کرده یه نفر رو صیغه کرده و با یه نفرم دوست بوده و هفت هشت ماه پیش باز هم با یه نفر دیدمش ولی مثل همیشه توجیح میکنه من الان خونه پدرمم و میخوام ازش جدا شم نمیدونم کارم درسته یا نه همش بهم میگه که بهم محبت نکردی من محبت کم دارم میگم خب چرا این کارو میکنی میگه میرم دنبال دلخوشی نمیدونم چقدر حرفش درسته.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇
🌹 بسم الله الرحمن الرحیم 🌹
با سلام خدمت شما خواهر گرامی
🍁 شرایط شما و رنجش خاطرتان قابل درک است، مسلما هر خانمی دوست دارد همسرش بصورت کامل برای او و وفادار و متعهد به زندگی باشد، اگر خلاف این اتفاق بیفتد تحمل وضعیت برای خانم بسیار سخت و طاقت فرساست.
🍁اما خواهر عزیزم نباید ناامید و تسلیم شوید و میدان را خالی کنید بلکه برای حفظ زندگی خود باید تلاش کنید؛ قبول داریم که تحمل شرایط و صبوری کردن سخت است اما نباید اشتباهات قبل را با اشتباهی بزرگتر تبدیل به بحران و معضل کنید؛ باید به دنبال پیدا کردن ریشه های مشکل و حل هر چه سریعتر آنها باشید، مخصوصاً با وجود فرزند تان که برای رشد خود نیاز به محیطی امن و آرام با حضور هر دوی شما یعنی پدر و مادر باهم دارد.
🍁بهتر است بدانید طلاق گرفتن هم دردی از شما دوا نخواهد کرد، بلکه صرفا شکل مشکل و رنج شما را تغییر خواهد داد؛ پس منطقی تر به قضیه نگاه کنید و با برخورد مسئولانه دنبال حل مشکل و حفظ زندگی مشترک خود و برگرداندن آرامش به آن باشید.
🍁با توجه به انتقاد همسرتان نسبت به عملکرد شما به گذشته خود رجوع کنید و بدون توجه به کم کاری همسر خود ببینید در چه مواردی کم گذاشتید یا برمبنای عدم مهارت برخورد کردید یا در برآورده کردن کدام نیاز ایشان کم کاری داشتید که مرد شما برای تامین آن نیازها چه روحی و عاطفی چه جسمی.... به غیر از شما مراجعه کرده است؟؟؟! در واقع ببینید با چه رفتارهایی زمینه این حاشیه روی همسر خود را آماده کرده اید؟؟
البته دقت داشته باشید که این صحبت باعث ایجاد سوءتفاهم نشود؛ منظور این نیست که فقط شما مقصر هستید، خیر. مطمئنا تمام اشکالات مربوط به شما نیست و ممکن است آقا بواسطه شرایط شغلی یا حضور در فضای مجازی یا به هر دلیل دیگر دچار این بی تقوایی و اشتباه شده باشد؛ که قطعا در این زمینه هم شما میتوانید با برنامهریزی درست و برمبنای مهارت اثرگذار بوده و کمک کنید تا معنویت خانواده و همسر تقویت شود.
🍁در فرصتی مناسب که هر دوی شما شرایط جسمی و روحی خوبی داشته باشید حتما با همسر خود با حفظ احترام و محبت، البته بصورت مسالمت آمیز صحبت کنید و از تمام انتقادات ایشان در مورد خودتان البته با جزئیات سوال کنید تا درست متوجه اشکال شوید، توجه داشته باشید که بعد از انتقاد ایشان شروع به توجیه کردن یا انکارشان نکنید، اشکالات وارده را یادداشت کرده و فکر کنید و سعی کنید هر کدام از اشکالات که وارد بود را هر چه سریعتر برطرف کنید؛ شما هم احساس و انتقادات خود را بیان کنید البته نه با توهین یا سرزنش یا دعوا بلکه با حفظ آرامش؛ پس از آن هر دو سعی کنید خطاها و اشتباهاتتان را با افزایش آگاهی و مهارت اصلاح کنید.
🍁در این زمینه مجموعه صوتی هنر زن بودن ۱ و ۲ استاد پوراحمد به شما و هنر مرد بودن استاد به همسرتان توصیه میشود.👌
و اما توصیه های کلی برای بهتر شدن کیفیت زندگی مشترک شما:
🔸قبل از هر کاری آگاهی خود را در زمینه ویژگی ها و نیازهای مردان و تفاوت های زن و مرد با مطالعه یا استفاده از کلاسهای مهارتی بالا ببرید. (همچنین همسر شما نیاز به این دانش افزایی و مهارت آموزی دارند.)
🔸به مهارت هایِ کلامیِ محبت آمیز، توجه ویژه داشته باشید.
🔸اقتدار همسرتان را حفظ کنید و در موارد قابل تحسین از ایشان تعریف و تمجید کنید.
🔸جر و بحث کردن و غر زدن ممنوع
🔸با آرایش و رسیدگی به آراستگی ظاهری خود نشاط و شادابی و گرما را وارد زندگی خود کنید.
🔸هنرها و مهارتهای زنانه را یاد بگیرید و به کار ببندید چرا که یادگیری بدون عمل تاثیری نخواهد داشت.
🔴 در صورتی که با رعایت نکات فوق مشکل حل نشد با مشاوری امین بصورت تلفنی یا حضوری ارتباط برقرار کنید.
✨ از توکل بر خدا و توسل بر ائمه معصومین علیهم السلام غافل نشوید که یاد خدا آرامبخش دلهاست.💫
یاد خدا و آرامش مهمان لحظات زندگیتان 🌹
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#خانواده_شوهر
سلام من عروس دوم یک خانواده ای هستم که سه تا پسر دارن پسر اولی ۳۰ سال سن داره و یک خانم ۲۲ ساله داره که خانوم هم فرهنگی هستن از وقتی که جاریم حامله شده بیشترین توجه ها مال اون شده و من که عروس دومم و هنوز ۲۰ سال سن دارم و دارم درس میخونم و هنوزم صاحب فرزند نشدم ولی با این که در حال تحصیل هم هستم و حقوقی چیزی ندارم شده یک عدد جوراب هم یک ماه یک بار برای مادر شوهرم یا پدر شوهرم به عنوان هدیه میخرم اما هنوزم که هنوزه جاریم براشون عزیز تره و بیشتر تعارفش میکنن.
🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀
☘ سلام علیکم ☘
🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
این موضوعات اصلا مهم نیست و نسبت به آنها حساس نباشید و در عوض سعی کنید به جاری خود نزدیک شوید و با یکدیگر مانند دو دوست و رفیق تعامل کنید مخصوصاً که در این ایام نیاز به کمک بیشتری دارند.
موفق باشید.
@hamsaranekhoob
#همسرداری
سلام وقت بخیر خانمی ۴۵ساله ودارای دوفرزند۱۸ و۱۲ ساله هستم مدتیست که شوهرم اصلابهم توجه نداردمن همه راهکارهای که بلدم راانجام دادم ولی ایشون هیچ تغیرنمبکنند ماچندسالیست که مثل خواهربرادرناتنی زندگی میکنیم درحالیکه خودش قبلااگرچنین مواردی دربین دوست وآشنامیبودایشون رابانشان دادن راهکار درست میکرد ولی انگارمنواصلانمیبینه خیلی ازین وضع خسته ودرمانده شدم😥 اوایل اینطورنبودلطفا به بزرگواری خودتون یک راهکاربهترنشونم بدهید
🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀
☘ سلام علیکم ☘
🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
دقت به چند نکته لازم و ضروری است:
۱.حتما فایل یا کتاب هنر زن بودن را مطالعه بفرمایید.
۲.برای همسرتان جلوه گری کنید و خود را نشان دهید تا شما را ببیند بعنوان نمونه:
🌸 حتماً به استقبال و بدرقه همسرتان بروید.
🌸همیشه ظاهری زیبا و جذاب داشته باشید.
۳.هیچگاه همسرتان را با گوشه و کنایه و طعنه و تحقیر و سرزنش از خود مرنجانید.
۴.از تعریف و تمجید و تأیید و همراهی کردن نسبت به همسرتان کوتاهی نکنید.
۵. همسرتان را نسبت به هیچ کس مقایسه نکنید.
۶.اولویت اول خود را در هر موضوعی همسرتان قرار دهید حتی نسبت به پدر ،مادر،خواهر،برادر و فرزندانتان.
موفق باشید.
@hamsaranekhoob
#اختلاف_عقیده_در_تربیت_فرزند
#عدم_کفویت_در_ازدواج
سلام علیکم.خانمی ۴۵وهمسرم ۵۲دختر ۱۹ساله وپسر۱۳ساله.۲۰ساله ازدواج کردم.خانواده همسراعتقادات ضعیفی داشتندودارند،باوجودسختیهای فراوان دخترم چادری و مقید.بااینکه خیلی مسخره واذیت شد.باوجودسختی،همسردوست نداشت از خانواده دوربشه.طبقه پایینشون زندگی میکنم.همسرهیچ موقع تو تربیت دینی بچهها کمکم نکرد.برعکس جاهایی میگفت سخت میگیری،مثل تماشای فیلمهایا کارتونهای نامناسب،،،فردا میره تو جامعه باید بفهمه!ابرای پسرم نگرانم دوست دارم تواعتقادات قویتربشه.اینجاغریبم.کسی هم رو ندارم احکامش روبراش توضیح بده. پدرش برای اشتباهت کوچیکش خوردش میکنه،اهل ویس گوش دادن پیام خوندن،راهنمایی،اصلا نیستنداگه حرفی بزنم میگن منونمیخادچیز یادبدی.حتی تونماز یاروزه که هنوز بهش واجب نشده بود،برخورد میکرد.شرایط مسجدهم جورنشد.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به شما خواهر گرامی و صبور
الحمدالله که برای تربیت فرزند صالح دغدغه مند هستید و برنامه ریزی می کنید.
و البته هر کسی در این مسیر با امتحانات و چالش هایی دست و پنجه نرم میکند، یکی با بیماری، یکی فقر، یکی غربت و تنهایی، یکی اعتیاد و گاه یکی با عدم تفاهم در مسائل اعتقادی، سیاسی و ...
اما باید حواسمان باشد که زندگی در شرایط عادی و جاده صاف که هنر نمیخواهد، هنر همسر بودن و هنر مادر بودن را کسی بلد است و در واقع هنرمند کسی است که بتواند در جاده لغزنده و یا پر پیچ و خم ، سالم و آرام و بدون آسیب به خودش و اطرافیان بیرون بیاید.
لذا امتحانات و ابتلائات زندگی از این جنس هست و ما باید جایگاه خودمان را در آن پیدا کنیم و از مسیر خسته نشویم.
حال در شرایطی که استادانه بعد از ۲۰ سال در نقطه صعود آن ایستاده اید باید حواسمان باشد که نقش والد مقابل را با همه این تفاوت ها و اختلاف نظرهایی که هست، پس نزنیم یا خدای نکرده خرد نکنیم در ذهن فرزند. (خودمان قطع کننده بازوهای تربیتی نباشیم)
ما در جایگاه مادر آنچه وظیفه و توان مان هست انجام می دهیم، به آنچه که دانش داریم عمل می کنیم.
اگر همسر محترم حس کند از موضع بالا با او صحبت میشود، یا دارید او را قضاوت می کنید یا در معرض اتهام شماست، خب چنین فردی مسلما از خود دفاع خواهد کرد(خودم بلدم شما لازم نکرده بهم یاد بدی) البته اگر حمله نکند!
از سوی دیگر، در ارتباط با فرزندان و دغدغه و نگرانی اینکه مبادا فرزند من چنین و چنان شود، نکنه مثل باباش بشه ، نکنه منحرف بشه، سست اعتقاد بشه و ...
باید عرض شود که
اولا هر انسانی یک شخصیت کاملا مستقل دارد و ما والدین با بستر سازی صحیح برای فرزندان میتوانیم زمینه رشد سالم را برای بچه ها فراهم کنیم اما به طور قطعی نمیتوانیم تعیین کننده صد درصدی باشیم.
بخشی با ماست، بخشی را باید توکل و توسل داشت، و بخشی را هم باید اعتماد کنیم به توانمندی های فرزندانمان.
وقتی پدر سرزنش میکند یا خطای تربیتی دارد، پرخاش نابجا کرد و ... اینجا اگر مادر نقش و وظیفه خود را بدرستی انجام داده باشد، فرزند ما با خودش فکر میکنه که :
وقتی من حالم با مامانم خوب باشه،
حالا بابا هرچقدر هم بد رفتار کنه،
یا حتی خواهر و برادر یا اطرافیان باهام بد باشن، تاثیر شاید بزاره، ولی آسیب اتفاق نمیفته!!
پس مادرم نگران آسیب دیدن من از جانب بقیه نباش، و فقط به فکر رابطه ی خودم و خودت باش.👌
همچنین، منه مادر در چنین مواقعی اگر بهم نریختم، مقام اقتدار مرد را خرد نکردم، حس عدم اعتماد و عدم دانایی را به همسرم القا نکردم اتفاقا با احساس او همدلی کردم (مثلا، میدونم که شما ناراحت شدید - انقدر ناراحت نکن خودت رو که منم بهم میریزم)، نه تنها تاثیر بد تربیتی را حتی به صفر می رسانید بلکه در دل همسرتان نیز مقام اعتماد پیدا می کنید.🌟
بعدا در خفا حتی اگر پیشنهاد و ایده اضافی هم به همسرتان ارائه دهید از شما می پذیرد، این یعنی دو سر بُرد.☘
برای بحث بلوغ فرزندتان، باید در چنین شرایطی تلاش بیشتری کرد، مثلا امام جماعت محل، مربی فرهنگی قابل اعتماد مدرسه، دایی یا عموی فرزندمان که همسو با روحیات و اعتقادات شما میتواند عمل کند، پدر بزرگ ، و یا حتی در صورت لزوم مشاورین کانال.
انشاالله ماجور و پیروز باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#ازدواج_به_وقت_نیاز
#استقلال_مالی_در_زندگی
باسلام و تشکر بابت زحماتتون،پسری هستم 20 ساله. به زود ازدواج کردن هم اعتقاد دارم، حال سوال من در رابطه با مشترک یا جدا زندگی کردن با خانواده (در یک ساختمان و در واحد های جدا)
است،با شرایطی که مادرم متاسفانه با خانواده پدرم تو یک خونه رابطه خوبی نداشتند و در حرف هاشون میارن که من مثل اون ها نمیخوام باشم.
صوت انتخاب همسر رو کردم و کتاب اقای عباسی رو خوندم
اجرتون با مادر سادات.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
الحمدالله در سن مناسب و به وقت لزوم، به دنبال راه درست و انتخاب صحیح همسر، از مسیر دانش افزایی و کسب مهارت هستید.
در خصوص سوالتان، مادر گرامی شما چون خودشان زندگی اشتراکی را تجربه نموده اند و با سختی ها و چالش های آن را مواجه و تجربه کرده اند لذا این شرایط را برای شما که فرزندشان هستید نیز نمی پسندند، البته به جهت پیشگیری از کدورت و حاشیه در زندگی شما.
که البته فرمایش ایشان کاملا درست است و استاد نیز در درس تعامل عروس و داماد با خانواده دو طرف، به این مسئله اشاره میکنند که ولو شده در یک اتاق استیجاری و یا در نزدیکی منزل خانواده ها هم که شد، زندگی خودتون را آغاز کنید از بسیاری از جهات به نفع زندگی زوجی، تربیت فرزندان و همچنین خود والدین می باشد.
این حرف به معنای این نیست که اگر خانواده آقا یا خانم کمک و حمایتی تمایل داشتند در ابتدای زندگی مشترک فرزندشان به ایشان داشته باشند، دیگر از آن پرهیز کنند. یا اینکه حضور والدین باعث خدای نکرده مزاحمت برای زوج جوان خواهد بود.
خیر، بلکه این حمایت و کمک در جهت استقلال این زوج جوان باشد تا بتوانند انشاالله خودشان در همه امور مسئولیت زندگی شان را به عهده بگیرند و زندگی وارد مسیر حاشیه های خود نشود و از ریل اصلی خارج شود.
مرد خانواده که وظیفه و مسئولیت تامین معاش زندگی بر عهده اوست، و زن خانواده که وظیفه و مسئولیت تربیت نسل صالح بر عهده اوست بتوانند هر دو برای انجام وظایف خود برنامه ریزی و هدف گذاری کنند و متعهدانه نسبت به آن عمل نمایند.
انشاالله موفق و پر توفیق باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#همراهی_همسر
#بچه_دوم
من یه بچه۴ماهه دارم و دوست دارم بچم رو بتونم به بهترین نحو تربیت کنم
اما همسرم زیاد همکاری نمیکنن بیشتر اوقات داخل گوشی وقت تلف میکنن بچه دستشونه میزارن زمین باز گوشی
گاهی که بچه گریه میکنه همون اول عصبی میشن داد میزنن با اینکه بچه دست خودمه و خودم آروم میکنم و هیچ فشاری روی ایشون نیست
سره بچه داد میزنن بچه گریه میکنه بهشون میگم میگن شوخیه
گاهی از مطالبی که خوندم براشون میگم بدشون میاد حتی گوش بهم نمیدن
چطوری بتونم شوهرم رو همراه خودم کنم
صلاحه اقدام برای بچه دوم؟
چون واقعا با این شرایط از تربیت همین یدونه بچه هم بر نمیام
و اضافه کنم که خودشون برای فرزنداول مشتاق بودن و اجبار من نبوده
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و خداقوت خدمت شما🌸
آفرین بر مادر دغدغه مندی چون شما.
خواهر عزیزم گاهی ایرادگرفتن و گیر دادن های زیادی ، باعث خدشه دار شدن روابط عاطفی بین زن و شوهر میشود .
با حفظ افتدار همسر خود با همه ی ریزه کاریهایی که در این راستا وجود دارد ، ان شاء الله میتوانید همسرتان را با خود همراه کنید .
برای افزایش مهارت خود ، صوت های هنر زن بودن از استاد پوراحمدخمینی را حتما گوش دهید .
در مورد اقدام برای بچه ی دوم ، الان که فرزند اولتون ۴ ماهه هستن ، فعلا صبر کنید تا ۲ ساله شوند و تا این زمان ان شاء الله با رعایت نکات بالا ، کیفیت روابط شما و همسرتان بهبود می یابد ، به امید خداوند متعال.
با آرزوی موفقیت و سلامتی شما🌹
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#چگونگی اعلام فوت مادربزرگ
سلام ممنون بابت کلاس های عالیتون
خدا خیر دنیا و آخرتتون بده
من یک دختر 3سال و 2ماهه دارم 10روز پیش مادرشوهرم فوت شدن
دخترم هراز گاهی سراغش رو میگیره
چون قبل از فوتشون 1ماهی بیمارستان بودن هنوز دخترم فکر میکنه بیمارستان هستن. نمیدونیم باید بهش چی و چطور بهش بگیم که ترس از دست دادن مارو نداشته باشه.مرگ رو چطور بهش توضیح بدیم؟ ممنون
پاسخ #مشاور کانال همسران خوب،سرکارخانم# پورشفیعی 🌸
سلام علیکم 🌸
🦋مادر عزیز کافیه به فرزندتون بگید
مادربزرگ رفته پیش خدا .یا اینکه رفتن به بهشت .لازم نیست مساله مرگ رو برای بچه ها باز کنید چون تصور انتزاعی ندارن هرچی بیشتر توضیح بدید بیشتر گیج میشن .مساله رو بدون اضطراب وبا آرامش بگید وبد ازمرگ یاد نکنید .با مرور زمان انشالله فراموش میکنند .
🦋موفق باشید .
#کاهلی و بهانه گیری فرزند درانجام تکالیف و کارهای شخصی .
سلام وعرض ادب خدمتتون پسری ۷ونیم ساله دارم که کلاس دوم هست خیلی توی کارهاش کند عمل میکنه شبها برای خواب برای مشق نوشتن و لباس پوشیدن خودشم خیلی بچه باهوش و زرنگیه معلمها میگن توی کلاس فوق العاده سریع عمل میکنه نمیدونم چرا توی خونه برای هرکاری که بخواد انجام بده ۲ساعت گریه میکنه تا انجامش بده مشقی که معلم میگه در مدرسه ۵دقیقه طول کشیده انجامش بده توخونه۵ ساعت طول میده تا دوتا کتاب رو از زمین برداره کلی گریه میکنه که من خسته شدم.موقع غذاخوردن ۲ساعت طول میکشه تا بخوره احساس میکنم میخواد از قصد حرصم بده تا آخرش عصبانی بشم خواهش میکنم راهنمایی کنید که چطوری باهاش رفتار کنم تا این عادتش رو ترک کنه. ممنون از شما.
پاسخ #مشاور کانال همسران خوب ،سرکارخانم #پورشفیعی
بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام علیکم مادر عزیز 🌸
نکاتی که به نظرم اومد خدمتتون عرض کنم ؛
🦋گاهی اوقات دلیل اینکه بچه ها برای کارهاشون گریه میکنن نوع رفتار ماست .مثلا گاهی گریه بعنوان حربه استفاده میشه کافیه تکنیک خاموشی استفاده بشه .مثلا اگه قراره مهمونی بریم و فرزند شما از پوشیدن لباس معطل میکنه گاهی بهش بگید اگه سریع نباشی ها جا میمونی و حتی اگه لازم شد برید بیرون! نه اینکه کامل محیط رو ترک کنید فقط حالتی که فرزند شما متوجه عملکرد بسیار ارامش بشه .
یا مثلا سفره بعد گذشت زمان خاصی جمع میشه این کار نباید با خشونت باشه مهربان ولی مقتدر
🦋احساس میکنم شما از جمله مادرهای محترمی هستید که روی همه ی موارد فرزندتون بسیار حساس و پیگیر هستید .فرزند شما کم کم باید خود گردان با بیان. قرار نیست برای همه تکالیف شما حضور داشته باشید .بد نیست گاهی بعد از اینکه نوشتن تکالیف رو یادآوری کردید فرزند شما با کاهلی کردن با عقب ماندن از درس روبه رو بشه و فردا چون معلم از فرزند شما علت ننوشتن رو سوال میکنه ،مطمئنا فرزند شما برای برنامه ریزی ونوشتن تکالیف در روزهای بعد کمی به خود می آد.
🦋طوری برخورد نکنید که این قضیه برای فرزند شما نوعی پیدا کردن نقطه ضعف از شما محسوب شود ؛طوری برخورد کنید که فرزند مسولیت کارخودرا قبول کند .
🦋سعی کنید به جای حرص خوردن وای واینکه نشون بدید که عصبی شدید با آرامش فرزندتون رو با نتیجه عملش روبه رو کنید .
🦋موفق باشید .
#مشاجره_زوجین
#حفظ_اقتدار_مرد
سلام، من ۲۸ سال و همسرم ۳۳ ساله است، تقریبا ۳ سالی هست که ازدواج کردیم و خدا بهمون دو تا بچه داده، قبل از ازدواج، نامزد کرده بودم(با آقای غیر از همسرم) و بهم خورد، به همسرم گفته بودم که قبلا نامزد کردم مشکلی نداشت اما بعد از ازدواج هر وقت بحثمون میشه به من میگه تو تفاله بودی، تو قبلا شوهر داشتی، دلم برات سوخته که با تو ازدواج کردم و طلاقت میدم و منو کتک میزنه و بچه ها رو میبره خونه باباش و از من جدا میکنه، احساسات منو درک نمیکنه، خیلی بد دهنی میکنه، من هم علاقه اولیه رو بهش ندارم. الان هم منو کتک زده و از خونه بیرون کرده و بچه ها و ازم گرفته، باید چکار کنم؟
🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
از این اتفاق متاثر شدیم ان شاالله هرچه سریعتر با دقت نظر جنابعالی روابط بین شما به زیباترین و شیرین ترین شکل ممکن بشه
در ابتدای صحبتم حتما توصیه میکنم صوت کلاسهای هنرزن بودن ۱و۲ رو با دقت گوش بفرمایید و نکته برداری کنید
خواهر عزیز علت این رفتار همسر رو از خودتون بپرسید و جویا شوید
دلیل و ریشه اصلی این ناملایمات و نامهربانی ایشان چیست
آیا خانمها با رفتار و منش خودشون موجبات تنش در منزل رو فراهم نمیکنن؟!
چه مسائلی موجبات بی ارزش شدن و توهین نسبت به خانم رو در منزل فراهم میکنه؟!
متاسفانه خیلی از مسائل مورد توجه خانمها نیست، از سر ناآگاهی و عدم اطلاع از ویژگی های جنس مخالف و نیازهایشان و عدم داشتن مهارت کافی در برخورد با آنها هست
پس توصیه میکنم تا میتونید با ایشان مشاجره و جروبحث نداشته باشید
سعی کنید منزلتون رو آرام نگه دارید
احترام و اقتدار ایشان را حفظ کنید و از نیش و کنایه وطعنه زدن بپرهیزید
لازم هست از صوت استاد حبشی نیز بهره ببرید
برای دانلود وارد لینک زیر شوید
http://delbakhoda.blogfa.com/tag/%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%B1%D8%AF
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#بارداری_پشت_هم
#تقویت_مادر_کودک
#تغذیه_مناسب
سلام وعرض تشکر وخداقوت به مشاوران خداشناس۲۹سالمه.۴ساله ازدواج کردم.شوهرم ۳۴سالشه.یه پسربچه یکساله دارم که به خواست واراده خداوند ۴ماهه باردارم..اول قصدمون ۳یا۴سال دیگه بود ولی خواست خدای مهربون این شد..یک ماهه پسرم رو از شیر گرفتم.تغذیه ش رو چیکار کنم خوب رشد کنه وضعیف نشه ؟کی از پوشک بگیرمش؟هر مطلبی در رابطه به تربیت فرزندان شیر به شیر لازمه لطفا راهنمایی کنید؟ضمن اینکه الحمدالله فرزند دومم دختر هستش❤️فرزند سوم رو چندسال دیگه خوبه به دنیا بیاریم؟باتشکرودعای خیر..التماس دعا
🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
تبریک عرض میکنیم بابت توراهی و تشکر من باب دغدغه مندی شما مادر گرامی
لازم به ذکر هست که در حال حاضر هم تغذیه کودک و هم جنابعالی حائز اهمیت است چرا که فرزندی دیگر در شما در حال رشد و نمو میباشد و خود جنابعالی هم نیاز به رسیدگی و تغذیه مناسب تری دارید تا مواد مغذی به بدن شما و جنین برسد پس در کنار فرزندتان خودتان نیز از موارد مذکور استفاده نمایید
از مواد غذایی مثل حریره بادام تخم بلدرچين و مغزها مثل گردو پسته بادام و فندق غافل نباشید
چرا که هم قوه بچه و هم هوش آنرا تقویت میکند
پختن گوشت با شیر بسیار بسیار مقوی است به نام شیرگوشت معروف است
خوردن سویق های متنوع و ریختن اونها در غذاتون بخصوص سوپ کودکتان
مصرف میوه جات بصورت تکی به گونه ای که در هر وعده تنها یک میوه رو مصرف نمایید نه چند میوه را با هم چرا که موجب عدم جذب مناسب میشود
حتما حتما داشتن برنامه ورزشی و تحرکی برای جنابعالی چرا که فعالیت مناسب و متناسب هم آسیب های دوره بارداری را کاهش میدهد و هم جذب مواد مفید را در بدن بسیار افزایش داده
فرزند ۱سالتون چون از شیر مادر تغذیه نمیکنن حتما روزانه مصرف شیر یا ماست جهت رسیدن کلسیم کافی به بدن رو داشته باشن
جهت تامین کم خونی در بدن شما و کودک مصرف فالوده یک عدد سیب بهمراه یک قاشق گلاب و بیدمشک و عسل بصورت ناشتا توصیه میشود
مصرف ویتامین دی در کنار آن هم برای شما و هم کودک جهت جذب کلسیم لازم است
حتما حتما از صوت کلاس تربیت فرزند کانال استفاده بفرمایید تا آگاهی کامل نسبت به مابقی پرسش هاتون رو پیدا بفرمایید
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#تغییر_زندگی
سلام خسته نباشید
ما یازده سال زندگی کردیم سه تا سقط بچه نداریم ،زندگی پر چالش و تنش داشتیم تا پای طلاق رفتم ولی عذر خواهی میکنه برمیگردم، تو کاری موفق نباشه همیشه من مقصر میدونه، همسرم از زیر بار زندگی فرار میکند همیشه میخواد خودش تنهایی یا گروهی به سفر کاری برود ،مشکلی در خانه پیش میاد سریع به خانواده گزارش میکنه از من بدگویی میکنه منم میگم حتما نمیخواد با من زندگی کنه ، مشکل بزرگی که برامون پیش اومده بعضی شب ها به بهانه خانه نمیاد و یا چند بار غسل واجب از بیرون میاد در منزل انجام میده که من از حرکات کاملا متوجه میشوم بعد چند سال زندگی، بهش اعتراض میکنم میگه دلم میخواد (به مشاور مراجعه کردیم گفت همسرت خود شیفته و منم اضطراب زیاد)
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خواب خانم#نصیری.
🌸به نام خداوند یاری بخش🌸
سلام دوست عزیز واقعا شرایط دشواری رو پشت سرگذاشتید جای تبریک داره که این سختی ها منجر به تصمیم صحیح شما شده و راه مشاوره انتخاب کردید.
دوست عزیز توصیه اول اینکه شمااز مشاوران تلفنی کمک بگیرید زیرا هر کدام از مشکلات شما نیاز به بررسی موشکافانه تری داره ولی برای بهتر شدن شرایط من لیستی از مشکلات شما بیان میکنم .
یازده سال زندگی مشترک و سه تا سقط که هر کدام برای یک خانم سختی جسمی و روحی در پی داره.
سرزنشگری همسر شما
عدم مسئولیت پذیری
تفریحات و برنامه های مجردی یا دوستانه
عدم رازداری
بدگویی از شما در غیابتان
ارتباط جنسی خارج از همسر
نکته ی مهم این هست که تغییر یک چالش مهم در زندگی هست حالا اگر بخواهیم طرف مقابل را هدف قرار دهیم، کار چندین برابر سختتر می شود پس باید روحیه ی بالا و اطمینان محکمی داشته باشید. برای این کار لازم است ابتدا با کمک یک مشاور امین به بررسی زندگی خود بپردازید که من می خواهم در این زندگی بمانم و بسازم یا بروم، تصمیم قاطع خود را با کمک یک مشاور امین بگیرید ما حد وسط نداریم، بسوزیم یا بسوزانیم نداریم یا بمانیم و یا برویم.
یعنی اگر در زندگی ضربه میخورید و یا ضربه می زنید بهتر است جدا شوید. ولی به تنهایی و بررسی همه جوانب میتوانید به مفید بودن یا مضر بودن رابطه خود برسید.
پس با اطمینان بالا و ضرث قاطع بمانید و زندگی را بسازید و برای افزایش روحیه استقامت مرتب ویژگی های مثبتی که برای آن در این زندگی مانده اید را مرور کنید و شکرگزاری کنید و با سلام روزانه به امام زمان(عج) از ایشون کمک بخواید.
دوست عزیز در رابطه با مشکلات طرف مقابل باید دقیق و متقن باشید. ما بانوان به خاطر شرایط پسازایمانی امکان سوظن داریم، پس باید مطمئن باشید که واقعا این اتفاق ها می افتد مثل بدگویی پشت سرتان و عدم رازداری و یا برنامه غسل واجب که مطرح کردید این ظن ها به راحتی دستمایه شیطون قرار میگیره برای ضربه زدن به زندگی مشترک پس باید بررسی دقیق بشه و نمیشه با حدس و گمان ساده حکم قطعی داد.
من به شما توصیه میکنم به مدت چند ماه نگاه رو از ایشون بردارید و ذره بین روی خودتون قرار بدید که در رابطه محبتی ،عاطفی، جسمی و جنسی با همسرتون چه نواقصی دارید و قدم قدم و آرام و آهسته با توکل و توسل برنامه بریزید که آرام و به تدریج عیوب خود را برطرف کنید و رابطه تون رو بهتر کنید و مهارت گفتگوی کلامی و مهارت همسرداری خود را تقویت کنید تا با شکل گیری یک رابطه صحیح طرف مقابل را در جاذبه خود قرار دهید و او را آرام وارد فرایند تغییر کنید .
لازمه ی این کار تا مدتی فقط و فقط روی خودتون کار کردن و ندیدن تمام کم کاری های طرف مقابل هست .
دوست عزیز کافی است شما به بودن در زندگی مشترک اطمینان محکم داشته باشید و بخواهید آن را بسازید خداوند به بهترین وجه و مناسبترین مسیر شما را سوق خواهد داد فقط کافی است با ارادهای محکم بخواهید.
#جدا_کردن_فرزند
سلام.وقت بخیر.دخترم رو از۱۷ماهگی جدا کردم.الان دوسالش شده و یکماهه از شیر گرفتم.شبا بیدار میشه وخیلی خیلی گریه میکنه میرم پیشش و به سختی آرومش میکنم وقتی خوابید دوباره میام امااونم دوباره بعداز یه مدت بیدار میشه و گریه میکنه اما دو شبه که تو اتاق خودم میخوابه بیدار نمیشه(خیلی ترسیدم که گریه هاش بخاطر ترس از تنهایی باشه این دوشبه میارم پیش خودم).گریه هاش بخاطر ترس از تنهایی هست؟اشتباه کردم جداش کردم؟یا زود جداش کردم؟بعضیا میگن باید بعداز ازشیرگرفتن جداش میکردم.قبل از خواب هم خیلی پاش رو تکون میده بخاطر استرس هست؟تا ازش غافل میشم شلوارشو میکشه پایین و به بدنش دست میزنه.عکس العملم چی باشه؟
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
🌸به نام خداوند مهربان🌸
سلام و خدا قوت دوست عزیز
زمان جدا کردن کودک زمان مناسبی بوده وبرای اتفاق رخ داده خودتان را سرزنش نکنید زیرا سرزنش و پشیمانی بخش زیادی از نیرو و انرژی شما رو میگیرد .
اینکه کودک شما دوباره دوست داره پیش شما باشه به دلیل از شیر گرفتن کودک است. ببینید شیر گرفتن مانند فرایند عزیز از دست دادن هست، همانطور که بزرگسال نیاز با تسلی دارد کودک در این شرایط نیاز به تسلی دارد پس به کودک فرصت بدهید آرام آرام با شرایط جدید عادت کند .
فقط چند نکته....
اول صوت سلامت جنسی آقای پوراحمد رو حتما گوش بدید .
دوم اینکه در این بازه زمانی از شیر گرفتن مرتب با کودک خود بازی کنید، نوازش و محبت کلامی و غیر کلامی هم خودتون و هم همسر گرامی افزایش دهید به حدی که کودک شما در طول روز خسته شود.
سعی کنید در این مدت غذاهای مورد علاقه کودک خود را تهییه کنید تا در وعده های مخصوصا شبانه کودک سیر بشود.
یک جایزه زیر بالش قرار بدید و کودک صبح ها این جایزه رو برداره تا تخت و محل خوابش براش لذت بخش باشه .اتاقش رو مرتب کنید که کودک دوست داشته باشه در اتاق خودش باشه .
کودک رو به اتاق خودتون نیارید شما به اتاق کودکتان بروید و آرام آرام بعد از شیر گرفتن کودک دوبار به تدریج به اتاق خود بازگردید.
#بداخلاقی_شوهر
#قهر
سلام خداقوت_من33سال لیسانس نرم افزاروهمسرم 38ساله لیسانس تربیت بدنی. 9ساله عقدکردیم و5ساله خانه دارهستم وبچه نداریم. مشکلم اینه من خیلی شوهرمو دوست دارم وهرکاری براش کردم وشرایط بی پولی وبیماری وبددهنی و دخالت ورفتاربدخانوادش وحتی دست بزنش رو تحمل کردم وهرسری شوهرم قهرومن تازش میکشیدم. مااصلا نمیتونیم باهم حرف بزنیم.همسرباخانواده من رفت وآمد نداره واونا هم حق ندارن بیان خونه ما.شوهرم خیلی منوخوردمیکنه خرج نمیکنه یاوقتی بیمارم محل نمیده الان مشکل اینه عقلم میگه طلاق ولی دلم نه،نمیدونم ازنبودنش ازحرف مردم و..میترسم
اصلا نمیدونم کار درست چیه. حرف هیچکس روقبول نداره. یکبار7ماه قهر ودرگیردادگاه بودیم واخراشتی کردیم واقابدتر
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
بدزبانی ، بداخلاقی و... که ناشی از سبک زندگی و محیطی است که فرد در آن رشد یافته و سالها در وجود فرد بوده را، نباید توقع داشت که در عرض چند ماه از بین برود .حُسن رفتار و نرمی و متانت شما در گفتار می تواند تاثیر مثبتی بر روی ایشان و تغییر رفتار و گفتار ایشان داشته باشد.
✅بنابراین به چند نکته توجه داشته باشید :
⬅️به هیچ وجه با همسرتان به مشاجره و بگومگو نپردازید حتی اگر حق با شما باشد .
⬅️همیشه و در همه حال جانب ادب و احترام را نسبت به همسرتان رعایت کنید.
⬅️بد زبانیها را با سکوت و یا خوش زبانی و نرمی جواب دهید.
⬅️فضای خانه را غرق در شادابی و نشاط کنید.
⬅️آبروی او آبروی شماست، در خانه و بیرون از خانه با احترام و اکرام ایشان حافظ آبروی او باشید.
⬅️همیشه و درهمه جا اقتدار او را حفظ کنید که شما با این کارتان در اصل تکیه گاه خود را حفظ کرده اید.
⬅️همسر شما بیش از هر چیز نیاز به تایید و همراهی شما دارد ،اگر نقدی داشتیداز هنر زنانگی خود استفاده کنید و بسیار با لطافت و تا می توانید به صورت غیر مستقیم بیان کنید.
⬅️به جای اینکه از او ایراد بگیرید یا مدام انتقاد کنید، سعی کنید بیشتر با روحیات او آشنا شوید، بپذیرید و با او همدلی کنید.
⬅️شنوندهی خوبی باشید و او را درک کنید.
⬅️ارتباط عاطفی و تماس جسمی داشته باشید.انجام دادن این کار، باعث ترشح هورمونهایی در بدن میشود که به او آرامش زیادی میدهد.
⬅️لحن کلام و تُن صدای خود را کنترل کنید و مقابله به مثل نکنید.
✅در مورد قهر همسرتان آنچه مهم است این است که شما با مهارت و سیاست به مرور زمان همسرتان را از این عادت قهر کردن دور کنید. ←البته میطلبد شما ابتدا به رفتارتان نیز توجه کنید. ممکن است در زمانی که بحثی بین شما رخ میدهد و منجر به قهر همسرتان میشود رفتار و یا گفتاری اقتدار شکن نسبت به همسرتان بیان داشتید که بسیار ایشان را ناراحت کرده است. پس ابتدا به رفتار خودتان توجه کنید و تا میتوانید از فضایی که منجر به دلخوری و ناراحتی میشود دوری کنید. و اگر بحث بین شما بالا گرفته همان طور که در موارد قبلی گفته شد با سکوت ادامه بحث و دلخوری را تمام کنید و یا همان لحظه از درشوخی و خنده وارد شوید و اجازه ندهید کار به ناراحتی و قهر بکشد.
←بعد از آشتی حتما در فرصتی ناب و آرام با همسرتان صحبت کنید. اگر از صحبت کردن استقبال نمیکند در قالب نامه و یا حتی پیامک برای او بنویسید.
⬅️علت مشکل را پیدا کنید و در جهت حل آن تلاش کنید.
⬅️لازم نیست هر چیزی که بین شما و همسرتان میگذرد، به اطلاع خانواده برسانید و برعکس.
⬅️با خانواده همسرتان طوری برخورد کنید که دوست دارید همسرتان با خانواده شما برخورد کند.
⬅️در صورت امکان از اعضای خانوادهی همسرتان (کسی که ارتباط خوبی با همسرتان دارد و حرفش خریدار دارد) برای حل این مسئله ، کمک بگیرید.
🌱بنابه فرمایش امیرالمؤمنین(علیهالسلام) از جمله گناهانی که انسان را زود هلاک میکند؛ "قطع رحم" و قهر کردن افراد خانوادهها است.
چه بسا خانوادهای هستند، که با اینکه از حق دورند، ولی بر اثر همکاری و خدمت به همدیگر، دور هم جمع میشوند، و همین کار موجب میشود که خداوند به آنها روزی میرساند؛ و چه بسا افراد پرهیزکاری که تفرقه و درگیری در میان خانواده آنها، موجب می شود که خداوند آنها را از رزق و روزی و رحمتش، محروم سازد.
✔️برای حل مشکلات زندگی صبور باشید و با توکل بر خدا و توسل به اهلبیت (علیهم السلام) حرکت نمایید، و تلاش کنید با یادگیری مهارتها، بهترین زندگی را در کنار همسرتان داشته باشید.
✔️پیشنهادمیکنم،مجموعهصوتی«هنرِ زن بودن» برایِخودتان و«هنرِ مرد بودن» را برایِهمسرتان،حتماً از کانال تهیه و گوش بفرمایید.
⬅️در صورت نیاز ، با مشاورینامین کانال، به صورت تلفنی ارتباط برقرار کنید.
🌷ان شاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob