هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#با_مسئولیت_من!
ببینید: کلیپ تصویری «با مسئولیت من!» #حجم_پایین
🔹تفاوت اقتصاد مردمی و اقتصاددان مردمی با اقتصاد کاپیتالیستی و کمونیستی چیست؟
🔸 چرا باید کسانی که در مورد اقتصاد ایران تصمیمسازی و تصمیمگیری میکنند مسئولیت بپذیرند؟
🔹 برای رفع انحصار چه باید کرد؟
🔸 چطور حال مردم خوب می شود؟
پ ن: یکی از شاهکارهای سینمای دفاع مقدس فیلم سینمایی «غریب» است.
تماشای این فیلم را به همراه خانواده از دست ندهید.
#دکتر_حمیدرضا_مقصودی
دانلود با حجم و کیفیت بالا
💠 اندیشکده قصد
💡 @qasdway
حسن عباسی
#با_مسئولیت_من! ببینید: کلیپ تصویری «با مسئولیت من!» #حجم_پایین 🔹تفاوت اقتصاد مردمی و اقتصاددان م
پست اینستاگرامم راجب فیلم غریب
پارسال همین ایام نوروز بود که فیلم رو دیدم
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
از مهمترین موانع تولید انحصار است:
انحصار پول: بانکهای خصوصی
انحصار دانش: کپیرایت
انحصار تقاضا: تبلیغات بازرگانی
انحصار عرضه: نظام استانداردها (نظام مهندسی، نظام پزشکی، قوانین تعیین حداقل تولید، مجوزهای اساسی و...)
انحصار توزیع: مالها و سراها و فروشگاههای زنجیرهای
قطعا با وجود این موانع جهش در تولید اتفاق نخواهد افتاد.
برای تحقق شعار امسال باید تصمیمهای بزرگ گرفت.
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
سال قبل، عدهای نیمی از شعار سال را ندیدند و تنها بر #مهار_تورم تاکید کردند.
حال آن که همان مهار تورم هم از #رشد_تولید عبور می کند.
امسال اما رهبر معظم انقلاب، تنها همان تولید را شعار سال قرار دادند آن هم با وصف #جهش.
و راه آن را هم مشخص کردند:
با #مشارکت_مردم
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
📖#تفسیر_شعار_سال از دیدگاه مقام معظم رهبری در دیدار کارگزاران نظام سال ۱۴۰۲:
✅بخش سوم
🔖ما باید کاری کنیم که مردم بتوانند، همهی کسانی که نیرو دارند، توان کار دارند، در بهاصطلاح محدودهی کار کردن هستند، بتوانند یک کاری انجام بدهند که به زندگیشان کمک کند، معیشتشان را بهتر کند، به تعبیر رایج، سفرهی آنها را رنگینتر بکند، که بند اوّل سیاستهای اقتصاد مقاومتی هم ناظر به همین است.
🔖تمهیداتی را باید انجام بدهید تا طبقات کمدرآمد به این وسیله درآمدشان بالا برود.
آنوقت توانمندسازیِ طبقات ضعیف به این شکل انجام خواهد گرفت؛ یعنی نقشهی راهِ کاملی در این زمینه به وجود بیاید، و میتواند به وجود بیاید؛ یعنی سازمان برنامه و امثال این تشکیلات در دولت، میتوانند بنشینند و طرّاحی کنند و مشخّص کنند که آحاد مردم، قشرهای ضعیف مردم، چگونه میتوانند در فعّالیّتهای اقتصادی همکاری کنند.
🔖بهترین راهِ عدالتبنیان کردنِ اقتصاد همین است.
اینکه ما روی مسئلهی عدالت که اساس کار اقتصاد در اسلام عدالت است ــ «لِیَقومَ النّاسُ بِالقِسط»ــ [تأکید میکنیم،] عدالتبنیان کردن از این راه به وجود خواهد آمد؛ بتوانیم امکان کار کردن و درآمد کسب کردن را برای همهی مردم فراهم کنیم.
🔖من اطّلاع دارم بعضی از دستگاهها مثلاً در مناطق دوردستِ کشور، یعنی خیلی دور از تهران، مثلاً در روستاها رفتهاند، کارهایی را انجام دادهاند، توانستهاند خانوادههایی را گاهی مثلاً فرض کنید با چند رأس گوسفند ــ حالا این نمونههای خیلی کوچکش اینجوری است ــ احیا کنند؛ یک خانواده با داشتن مثلاً فرض کنید چند رأس گوسفند یا در یک جاهایی در ایرانشهر که ما بودیم، با بُز ــ بُزهای مخصوصی که آنجا هستند ــ و مانند اینها احیا شده.
از اینجا بگیرید تا کارهای بسیار بزرگی که میتواند یک شهر را، یک منطقه را آباد بکند.
🔖خب، پس بنابراین این الزامات وجود دارد. اگر بخواهیم که این شعار عملیّاتی بشود، این چند مورد الزاماتی بود که من عرض کردم. البتّه بیش از اینها است، [ولی] دیگر حالا وضع جلسه و مانند اینها اقتضا نمیکرده که بنده بیشتر وارد بشوم.
🔖مسئولین محترم، صاحبان فکر، کسانی که اهل تأمّل و دقّت در این مسائل هستند، میتوانند اینها را توسعه بدهند، بیشتر روی آن کار کنند، فکر کنند.
اینها الزامات تحقّق این شعار است.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
«حداقل دستمزد کارگران و تریبون نماز جمعه»
از طریق یکی از ائمهی جمعه مطلع شدیم که از طرف شورای سیاستگذاری، اعلام کرده اند که به هیچ عنوان در خطبههای نماز جمعه این هفته درباره حداقل دستمزد کارگران صحبت نشود، چون افزایش حقوق کارگران باعث تورم، بیکاری، اخراج کارگران و ضربه به تولید میشود و به نفع کارگران نیست و از طرفی ممکن است ضد انقلاب روی این اعتراضات موج سواری کنند و مشکلات امنیتی ایجاد شود.
مرسوم است که در خطبههای نماز جمعه درباره اتفاقات مهمی که در هفته جاری در کشور و یا در جهان افتاده است صحبت میشود. یکی از مهمترین اتفاقات این هفته تعیین حداقل دستمزد کارگران بود که بطور مستقیم روی معیشت حدود ۴۰ میلیون نفر تاثیر گذاشته است.مگر میشود درمورد موضوعی با این اهمیت صحبت نکرد؟
اگر از درستی استدلال های خود اطمینان دارید خب باید با مردم صحبت کنید و قانعشان کنید که افزایش دستمزدشان به نفعشان نیست، اگر میدانید که این استدلالها غلط است، خب مسئولین را موعظه کنید تا چنین تصمیمات معیشت سوزی را نگیرند. سکوت و عدم موضع گیری نشان میدهد خودتان هم به درستی این استدلالها اطمینان ندارید.
غلط بودن این حرف که افزایش حقوق کارگران باعث تورم و بیکاری میشود ، هم بصورت علمی و هم بصورت تجربی ثابت شده است. واقعا جای تاسف دارد که نظرات کارشناسان اقتصاد اسلامی را کنار گذاشتهاید و حرفهای لیبرالها را تکرار میکنید. عین این جملات در گزارشی که اتاق بازرگانی بعد از افزایش ۵۷ درصدی منتشر کرد آمده بود که غلط بودن آن در عمل با ثبت پایین ترین نرخ بیکاری در پایان سال ۱۴۰۱ ثابت شد.
این عدم موضع گیری اتفاقا میتواند زمینهی اعتراضات کارگری را فراهم کند. مردم وقتی ببینند که مطالباتشان و اعتراضشان از طریق تریبون نماز جمعه و از زبان امام جمعه شهرشان به گوش مسئولین میرسد، دیگر لزومی نمیبینند که اعتراضشان را کف خیابانها بیاورند که خوراک رسانهای برای دشمن فراهم شود.
نکته بعدی اینکه مقام معظم رهبری در دیدارشان با ائمه جمعه، توصیه کردند که دو مسئلهی فرزندآوری و ازدواج جوانان به عنوان موعظهی اجتماعی در خطبهها مطرح شود
سوال اینجاست مگر میشود مردم را توصیه به فرزندآوری کرد ولی درمقابل کاهش قدرت خریدشان و کوچک شدن سفره مردم سکوت کرد؟
نمیشود موقع تعیین دستمزد کارگران ، خانواده را ۳.۳ نفر درنظر گرفت، بعد مردم را تشویق کرد که ۴ فرزند بیاورند.
اگر قرار باشد برای فرزندآوری و ازدواج موعظه کنیم، اولویت با مسئولین است که تصمیمات غلطشان علت اصلی کاهش ازدواج و فرزندآوری است.
حرف آخر اینکه در شرایطی که دشمن دارد تلاش میکند تا چهرهی روحانیت را در نزد مردم تخریب کند، سکوت در برابر این بیعدالتی بزرگ به عملی شدن نقشه دشمن کمک میکند.
امیدواریم که ائمهی جمعهی محترم، موضع گیری صحیحی در این خصوص داشته باشند و صدای اعتراض کارگران را به گوش مسئولین برسانند.
البته باید مطالبهی اصلی همه ما، مشارکت دادن مردم در اقتصاد باشد که حقیقتا تنها راه توانمند کردن مردم و ریشه کن کردن فقر همین است.
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از احمد نبویان
🔻نتیجه سیاستهای منفعلانهی چون ارزپاشی و طلاپاشی برای کنترل قیمت ارز و طلا:
▪️سکه ۳۸ میلیون
▪️دلار ۶۱ تومن
▪️هدر رفت منابع ارزشمند کشور به اسم کنترل بازار
🔸تأسفبار تر اینکه آقایان راضی و خرسند از کرده خویش، قصد ادامه این سیاستها را در سال آینده دارند
🙏خدایا کشور ما را از شر مسئولین نادان خلاص بفرما
#حذف_بازار_آزاد_ارزوطلا
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
بسیج مردمی تولید
🔹 رهبر انقلاب امروز از ضرورت بسیج مردمی برای تولید سخن گفتند.
🔸 در نازلترین معنابخشی، شاید به ذهنمان بیاید که باید به سرعت نهاد بسیج مردمی تولید را به راه بیاندازیم. که البته این هم کار لازمی است. اما پیش از این پیشنهاد، شاید خوب باشد نگاهی به بسیجهای موجودمان بیاندازیم. بسیج اصناف، بسیج سازندگی، بسیجهای وزارتخانههای تولیدی همچون جهاد کشاورزی و صنعت و ...
این بسبج ها در واقع همگی بسیج اقتصادی هستند. اما چه نقصی در این بسیجها وجود دارد که کفایت نمیکنند برای حل مسئله؟ چه پدید آمده که رهبر انقلاب باز از ضرورت بسیج در امر تولید سخن میگویند؟
🔸 به نظر میرسد که آنچه امروز در این بسیجها و البته به طور ویژه در تولید ضرورت دارد، روح معنا و شوریدگی بسیجی است. همان که در دهه اول انقلاب جهاد سازندگی را سبب شد. همان که پایگاههای مقاومت مساجد را به محفلی برای حفظ امنیت کشور تبدیل کرد. همانکه در برهههایی از زمان، سازندگی را توسط اقشار مختلف در قالب بسیج سازندگی راهی مناطق محروم کشور کرد.
🔸 تولید امروز، روح معنا ندارد. تولید امروز شوریدگی ندارد. نهضت ندارد. هیجان ندارد. نیت قرب ندارد. آنچه امروز در سازوکار تولید حاکمیت میکند، سودپرستی کوتاهمدت فردی است. تولید امروز روح جمعی ندارد. تولید نیازمند یک برانگیختگی است. بسیج تولید هم خانقاهی است برای این برانگیختگی. برای این احساس تقرب. برای این نهضت عظیم اجتماعی.
🔸 در نهضتهاست که روح جمعی حاکم میشود و مردم برانگیخته میشوند و شوریدهحال میشتابند. این نهضت که راه بیفتد، دستگاه تولید مردمی روشن میشود. دانش مورد نیازش را احضار میکند و نیل را میشکافد.
🔸 بسیج مردمی امروز را باید در شعارهای اصلی دولت راهاندازی کرد. نهضت ملی مسکن، محملی مناسب است برای حضور جمعی مردم. کافی است زمینها را واگذار کنیم و به مردم بگوییم بسازید. تسهیلات و زیرساخت را هم رفته رفته فراهم کنیم. کافی است شابلونهای ساخت را در اختیار مردم قراردهیم و بدنه کارشناسی را صرفا پشتیبان آنها قرار دهیم. فرمانده بسیج مردمی در نهضت ملی مسکن میتواند وزیر مسکن و شهرسازی باشد. کسی که مسئولیت واگذاری به مردم را میپذیرد و پیشگام آنها موتور ساخت را روشن میکند.
🔸 نهضت اشتغالآفرینی میتواند رکن دوم این ماجرا باشد. با فرماندهی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی.
و همچنین سایر طرحها.
🔸 باید به این باور برسیم که مردم هم دانشبنیانتر، هم سریعتر و هم ارزانتر و به عبارت کلی بهینهتر تولید میکنند. به این باور که برسیم، امکانات را به سوی آنها گسیل میکنیم. در این صورت است که بسیج مردمی به راه میافتد. روح معنای بسیج پدیدار میشود و شورانگیزی، بدنه اجتماع را فرا میگیرد. تنها از چنین جامعهای میتوان انتظار جهش اقتصاد را داشت.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsood
این توئیت آقای رائفیپور رو بخونید
حالا این بخش از صحبت های امروز رهبری رو بخونید:
«چیزهایی که امید در انسان ایجاد میکند در کشور فراوان است. همین پیشرفتهای علمی در عرصهی صنعت، در عرصهی سلامت... آنچه که در کشور به صورت امنیت مورد توجه است، امنیتی که در کشور وجود دارد. ما در ۲۲ بهمن چند میلیون افراد ما در سرتاسر کشور حرکت میکنند بحمداللّه با امنیت کامل. انتخابات صورت میگیرد با امنیت کامل. کمتر جایی در دنیا این ثبات، این امنیت، این حضور مردمی، این پیشرفتهای سریع و شگفت آور وجود دارد. خب اینها عوامل امیدزاست. حس عزّت را، حس افتخار را در مردم ما تقویت میکند.» ۱۴۰۳/۰۱/۰۱
«در هر کجای این منطقه در یمن در عراق در سوریه در لبنان از سوی نیروهای مبارز و شجاع مقاومت هر اقدامی انجام میگیرد آمریکاییها در محاسباتشان آن را به ایران نسبت میدهند.
این محاسبهی غلط قطعاً آمریکا را بالاخره به زانو درخواهد آورد. مردم را نمیشناسند. هم به ملتها و به جوانهای شجاع این ملتها اهانت میکنند. اینها خودشان اهل فکرند، اهل ارادهاند، عزم راسخ دارند، شجاعاند.
ما البته از مقاومت دفاع میکنیم. ما تا آنجایی که امکان برایمان داشته باشد از گروههای مقاومت حمایت و پشتیبانی هم میکنیم. از کار آنها تمجید هم میکنیم اما آنها خودشان هستند که دارند تصمیم میگیرند و حرکت میکنند. و در این حرکت حق با آنهاست.» ۱۴۰۳/۰۱/۰۱
خدا عاقبت همهی ما را ختم بخیر کند
📎 @hassanabbasi1374
مبارزه با فساد بهانه است
حجاب را نشانه گرفتهاند
#هفت_سر_اژدها
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر کی گفت تعاونی به درد نمیخوره بزنیدش
هرکی گفت تعاونی شکست خورده اونم بزنیدش
هرکی گفت تعاونی فساد داره اونم بزنیدش
هرکی گفت کجای دنیا تعاونی داره اونو دوبار بزنیدش
بعد مستند موندراگون رو ببینید
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
پن: هر کی گفت تعاونی کمونیستیه به ۴۳ سه قسمت نامساوی تقسیمش کنید
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از بازگشت || محمدامین رضایی
🔻#حضرت_خدیجه س ثروتمند بود نه سرمایه دار! در ذات سرمایه داری فزونی و تکثر سرمایه خوابیده و حال آنکه حضرت خدیجه تمام ثروتش را خرج اسلام کرد و آخر عمری جز کفن چیزی را نداشت!
بعضی ها صرفا آغاز ماجرا را میگویند نه این این پایان را، لذا به بهانه حضرت خدیجه س سرمایه داری را جای اسلام جا میزنند!
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
پیام #مخاطبین
جهش تولید و مشارکت مردم و مسئله مسکن
در شرایطی که سال جدید سال جهش تولید و مشارکت مردم نامگذاری شده است بایستی به نقش اساسی مسکن در تحقق این شعار توجه ویژه شود زیرا هم اکنون مسکن بیشترین سهم در تورم کشور را دارد به نحوی که در برخی مناطق شهری، سهم مسکن از سبد هزینههای خانوار حتی تا ۷۰ درصد را شامل میشود. تولید مسکن از معدود راهکارهایی است که میتواند علاوه بر جهش تولید و به تبعش رشد اقتصادی، همزمان زمینه کاهش تورم را نیز فراهم کند البته به یک شرط مهم که آن هم عرضه گسترده زمین است تا بتوان علاوه بر رساندن سهم هزینه زمین به عدد صفر، زمینه مردمی سازی را نیز میسر نمود.
لیکن اگر زمین به صورت گسترده عرضه شود تا امکان ساخت مسکن ویلایی برای مردم میسر شود، خود مردم وارد عرصه ساخت خواهند شد
عنایت بفرمایید که اینجا فقط بحث خود مسکن نیست زیرا مسکن به عنوان یک پیشران اقتصادی باعث رونق بیش از صد شغل دیگر خواهد شد
هر جا مردم وارد صحنه شدند ما پیروز شدیم. باید نقشه ورود مردم در حوزه اقتصادی را به آنها نشان داد
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
نظام سرمایه داری صدها سال تلاش کرده تا ساختارهای لازم برای پیشبرد اهدافش را ایجاد کند. مثلا برای ایجاد بورس اوراق بهادار که چیزی جز یک بازار نیست، هزاران صفحه مقررات تدوین کردند، ساختارهای حقوقی و نرمافزاری گستردهای ایجاد کردند و مدام تکمیلش کردند. با این وجود، هنوز کامل نیست و در بحرانها، سوراخهای جدید کشف میشود. اونوقت تا حرف از قالبهای اقتصادی اسلامی مثل تعاون، مشارکت، انفاق،.. میزنیم، در حالی که به لحاظ نظری قابل خدشه نیستند، همان اول میگویند "نمیشود"
چقدر تلاش کردید؟ کدام مقررات را تدوین و کدام ساختار را ایجاد کردید که به "نمیشود" رسیدید؟
@DrRezaGholami
هدایت شده از حسین زمانی میقان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اقتصاد سرمایهداری خرابکاری میکند و به پای اقتصاد اسلامی و انقلاب نوشته میشود...
#آیتاله_میرباقری
@hzamanim
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مهم/۳۰ ساله درگیر جنگ تمدنی هستیم / فاتحه این جنبش دانشجویی را باید خواند
الان کشور ما با علوم انسانی مدرن اداره میشه؟ درسته؟ من که احساس نمیکنم با فقه اداره میشه!
👤آیتالله میرباقری
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
کوتاهترین راه جهش تولید با مشارکت مردم
🔹بعد از نامگذاری امسال با عنوان "جهش تولید با مشارکت مردم" به این میاندیشیدم که باتوجه به محدودیتها و اقتضائات فعلی کشور، کدام راه میتواند سهلالوصولترین گزینه برای جهش تولید با مشارکت مردم باشد؟ به دلایل زیر، ساخت مسکن با راهبرد مردمیسازی میتواند پاسخ این سوال باشد:
🔹اولا، در زمینه ساخت مسکن در دولت قبل به شدت کوتاهی شد و لذا باتوجه به عقب ماندگی که در این زمینه داریم جهش تولید مسکن موضوعی است که زمینه استقبال را هم از طرف مردم و هم از طرف دولت کاملا دارا می باشد.
🔹ثانیا، به علت قصور و تقصیرات قبلی، شاخصهای مسکن در کشور ما در مقایسه با متوسط جهانی دارای وضعیت چندان مطلوبی نیست (برای مثال، سهم مسکن از سبد هزینههای خانوار در کلانشهرهای ما بیش از سه برابر متوسط جهانی است) و لذا برای اصلاج این شاخصها چارهای جز جهش تولید مسکن نداریم.
🔹ثالثا، برخلاف اغلب صنایع بزرگ، صنعت ساخت و ساز و به ویژه تولید مسکن از معدود مواردی است که مردمیسازی و جلب مشارکت مردم در تولید آن با کمترین پیچیدگی میسر میشود. کافیست به جای تکرار سیاستهای اشتباه قبلی (در قالب انبوهسازیها و عمودیسازیها و ...) اینبار به خود مردم اعتماد کنیم و زمین را در اختیار خود آنها بگذاریم تا با الگوی افقی (یک یا دو طبقه) شاهد مشارکت حداکثریِ مردم در زمینه ساخت مسکن باشیم.
🔹رابعا، بخش عمدهای از هزینه تولید مسکن مربوط به هزینه زمین است (در برخی مناطق کلانشهرهای ما تاحدود ۸۰ درصد از هزینه تهیه مسکن، صرفا مربوط به هزینه تامین زمین است) و از آنجایی که زمین به وفور در اختیار دولت قرار دارد لذا برخلاف سایر صنایع دیگر، جهش تولید مسکن برای دولت کمترین معونه را دارد.
🔹خامسا، مسکن از معدود مواردی است که در صورت رونق و جهش تولید آن، دهها رسته شغلی دیگر نیز رونق خواهند یافت؛ از موارد مستقیمی همچون فولاد و سیمان و سرامیک و شیرآلات و غیره تا موارد غیرمستقیمی نظیر فرش و لوازم خانگی و غیره؛ و لذا جهش تولید مسکن به معنای جهش تولید دهها رسته شغلی دیگر خواهد بود.
🔹سادسا، در صورت جهش تولید مسکن با رویکرد مردمیسازی، علاوه بر مزایای اقتصادی و رونق گرفتن دهها رسته شغلی، فواید فرهنگی قابل توجهی نیز حاصل خواهد شد که مهمترینش این است که با الگوی توسعه افقی و مردمیسازیِ مسکن، سبک زندگی مردم که امروزه با عمودیسازیها و متراکمسازیها دگرگون شده است دوباره قابلیت تطبیق با سبک زندگی اسلامی ایرانی را خواهد یافت. در چنین صورتی، مسکن میتواند دوباره از یک محصول صرفا اقتصادی به یک پدیدار فرهنگی تبدیل شود؛ پدیداری که در صورت ریلگذاری صحیح میتواند آیینه سلایق فرهنگی و ارزشهای بومیِ مردم باشد.
🔹بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
مسئله عفاف و حجاب؛ پرداختن به معلولها یا علتها؟!
🔹سلام خدا بر مرحوم آیت الله حائری شیرازی که چنین فرمود: "از اذان گفتن غافل نباشید...اذان شما یک اثر دیگری دارد. شما میتوانید مسألۀ بدحجابی را به طور غیر مستقیم حل کنید. بوی اسلام که آمد، بوی اذان که آمد، صدای اذان که بلند شد، یک عده بلند میشوند و میروند وضو میگیرند و نماز میخوانند. شما میخواهید مسئله حجاب را با گفتن حل کنید، توی روی خودش بگویید و حل کنید، اما این گاهی جواب نمیدهد. غنچۀ گل را با دست باز نمیکنند! اگر غنچۀ گل را با دست باز کنند، گل دیگر گل نمیشود، گل را باید گذاشت تا خودش باز شود. این امور را باید مثل گل آبش بدهی، هوایش را درست کنید؛ خودش به موقع باز میشود".
🔹 علاوه بر صدا (اینجا آوای ملکوتی اذان)، موارد مهم دیگری نظیر بو، ساختار فیزیکی یا کالبدی و ... نیز بر حس ما از محیط تاثیرگذار است و مجموعه این عوامل سبب شکلگیری برداشتهای مختلف ما (معنوی، خنثی یا غیرمعنوی) از محیط میشود و نوع برداشت ما نیز بر نحوه رفتار ما در آن محیط کاملا موثر است. معنای "كُلٌّ يَعمَلُ عَلىٰ شاكلَتِه" نیز همین است: "از کوزه همان برون تراود که در اوست". حالا لطفا به این دو تصویر و رابطه حجاب بانوان با محیط و ساختار فیزیکی آن بیاندیشید. اگر قرار است مسئله عفاف و حجاب به صورت مبنایی حل شود گریزی نداریم جز آنکه بیش و پیش از آنکه به معلولهایی نظیر بدحجابی و بیحجابی بیاندیشیم، به علل (نظیر بسترهای حجابزدا و عفافزدا) بیاندیشیم و به تعبیر مرحوم آیت الله حائری هوایش را درست کنیم تا خودش به موقع باز شود.
https://eitaa.com/baladetayyeb
هدایت شده از جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
بسیج مردمی در اقتصاد.pdf
673.2K
#تبیین_شعار_سال
⚜بسیج مردمی در اقتصاد واقعا به چه معناست؟
⁉چگونه می توان عموم مردم را در اقتصاد، مشارکت داد؟
⚠جریان تحریف رسانه ای، چگونه مردمی سازی اقتصاد را تحریف می کند؟
👈🏻با توجه به بعضی جریان های تحریف رسانه ای اقتصادی در کشور، این امر را بر خود لازم دیدیم که معنای واقعی مردمی سازی اقتصاد در نگاه مقام معظم رهبری را تبیین کنیم.
💡در این جزوه، سعی شده است به تبیین نسبتا مناسبی درباره مفاهیم اقتصاد غیر دولتی، سیاست های کلی اصل ۴۴، راهکارهای مردمی سازی اقتصاد و زیرساخت های قانونی موجود آن، بپردازیم.
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
@jebhetse
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
«شکاف عجیب جیب کارگر و قسط مسکن ملی»!
حداقل حقوق کارگران برای سال ۱۴۰۳، در حالی ۱۱میلیون تصویب شد که کارگران مستاجر برای صاحبخانه شدن در طرح ملی مسکن میبایست هر ۳ماه، در شرایطی که نهایتا ۳۳میلیون دریافت میکنند و حداقل نیمی از آن را هم بابت اجاره مسکن میپردازند، باید ۴۰میلیون تومان به طرح ملی مسکن بپردازند!
آقای رییسی عزیز
میشود بپرسیم چطور این ناترازی عجیب باید برطرف شود؟!
کارگران و حتی کارمندانی که مستاجرند حتی اگر در دنیای خیالی، اجاره آنان رایگان باشد و تمام هزینههای زندگی آنان صفر شود، باز هم ۷میلیون تومان کسری عملیاتی پرداخت اقساط مسکن ملی را دارند!!
پس دقیقا مسکن ملی برای چه اقشاری ساخته میشود اگر قرار نیست که حتی طبقات متوسط جامعه را پوشش دهد؟!
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
توی یه جمعی از حزب اللهی ها گفتم:
اختیارات فقیه از اختیارات امیرالمومنین علیه السلام کمتر نیست
یکی دو تاشون شروع کردن به داد و بیداد که آقا شما فلانید و افراطی هستید و ...
گفتم: امام خمینی رحمت الله علیه. جمع در سکوت عجیبی فرو رفت
امام خمینی:
این توهّم که اختیارات حکومتى رسول اکرم «صلى الله علیه وآله وسلّم» بیشتر از حضرت امیر «علیه السلام» بود، یا اختیارات حکومتى حضرت امیر «علیه السلام» بیش از فقیه است، باطل و غلط است.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از بازگشت || محمدامین رضایی
درباره #غزه سوال جدی این است دستگاه دیپلماسی ما چه اقداماتی انجام میدهد؟ چرا ما هیچ اقدام متفاوت و تحرک جدی را در میدان نمیبینیم؟ایده ها و تذکرات دلسوزان که عمری روی مسائل جهان اسلام وفلسطین متمرکز بودند هم که شنیده نمیشود! آقای امیرعبدللهیان دقیقا چکار میکنید؟
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
حسن عباسی
درباره #غزه سوال جدی این است دستگاه دیپلماسی ما چه اقداماتی انجام میدهد؟ چرا ما هیچ اقدام متفاوت و ت
به امیرعبداللهیان که هیچ امیدی نیست
احتمالا مصاحبه میکنه میگه: اگر تجاوز به زنان ادامه پیدا کند ، دامنه جنگ را گسترش میدهیم
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
بسمهتعالی
رؤسای محترم سه قوه
مسئولین و مدیران جمهوری اسلامی ایران
سلام علیکم؛
تحقق شعار سال، راهی جز بازگشت به قانون اساسی ندارد. میثاقی که برای آن صدها هزار جانِ پاک تقدیم شده است. میثاقی که امامِ امت فرمودند انشاالله تا ظهور حضرت بقیتالله ارواحنالهفداه باقی و مورد عمل باشد.
اگر مساله و اولویت کشور اقتصاد است باید به فصل اقتصادی قانون اساسی و بهطور خاص اصل ۴۳ و ۴۴ رجوع کنیم. اصلی که به اتفاق آراء در مجلس خبرگان قانون اساسی تصویب و با تأیید امام و رأی امّت مهر و امضا شد. در این میان به طور ویژه بند ۲ اصل ۴۳ و بند ب سیاستهای کلی اصل ۴۴ نزدیکترین و دقیقترین راهبردها برای تحقق شعار سال است.
قرار دادن ابزار و وسایل کار در اختیار همه کسانی که قادر به کارند اما ابزار کار ندارند (بند ۲ #اصل_۴۳) و اعطاء سهم ۲۵ درصدی تعاونی از اقتصاد ایران (#بند_ب سیاستهای کلی اصل ۴۴)، دقیقترین مسیر برای تحقق شعار سال را معین کرده است. هر مسیر دیگری، تحریف و تصغیر مفاهیم بلندی است که در شعار سال آمده است.
امید که بدون هیچ شک و تردیدی در راستای تحقق اهداف و آرمانهای بلند انقلاب اسلامی که در قانون اساسی و سیاستهای کلی نظام تجلی دارد، گام دوم انقلاب را بلند و استوار برداریم.
لطفا چند ثانیه وقت بگذارید، این کارزار را امضا و برای دیگران ارسال نمایید:
https://www.karzar.net/108096
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar