حوزه علمیه امام صادق علیه السلام
آیا دین با آزادى انسان سازگارى دارد؟ (بخش اول) 🔸️این پرسش تاکنون به صورتهاى مختلفى طرح شده است، که
آیا دین با آزادى انسان سازگارى دارد؟(بخش دوم)
🔸️این پرسش تاکنون به صورتهاى مختلفى طرح شده است، که مجموع آنها را به دو شکل: درون دینى و برون دینى، مىتوان تقسیم کرد.
🔸️...[در شکل برون دینی،] شبهه گاهى به این صورت مطرح مىشود که...فرق انسان با سایر حیوانات در این است که آنها مجبورند طبق غریزه عمل کنند، اما انسان موجودى مختار است که بر طبق انتخاب خود عمل مىکند.
🔸️حال اگر دین با یک سلسله احکام و مقرّرات بخواهد مردم را ملزم کند که کارهایى را انجام دهند یا از انجام اعمالى بپرهیزند یا از افراد بخواهد که از پیامبر(صلى الله علیه وآله) و امام(علیه السلام) و نایب امام اطاعت کنند، با اساس انسانيّت انسان مخالفت کرده است. به عبارت دیگر قوانین و احکام دینى مستلزم سلب انسانیت و آزادى انسان است.
🔸️ما با دو مقام روبرو هستیم یکى مقام تکوین و هستها و واقعیتها، و دیگرى مقام تشریع و بایدها و ارزشها.
🔸️اشکال کنندهای مىگوید: درک کننده «هستها» عقل نظرى، و درک کننده «بایدها» عقل عملى است و این دو کاملا از یکدیگر مستقلّند. از راه هستها و دانشها به بایدها و ارزشها نمىتوان گذر کرد و این راه منطقاً بسته است. و مثلا نمىتوان گفت چون انسان تکویناً مخلوق خداوند هست، پس باید از احکام الهى تبعيّت کند.
پاسخ این شبهه بطور مختصر این است که:
🔸️اولا، این اشکال با مبناى خودتان در تناقض است. زیرا، شما، خود، در صددید از هست به باید برسید. مىگویید انسان موجود مختارى است پس«باید» او را آزاد گذاشت و «نباید» او را ملزم به اطاعت کرد.
🔸️ثانیاً، طبق گفته شما به هیچ کس در هیچ جا و هیچ حکومتى نمىتوان الزام کرد و باید هر کس هر کارى که خود خواست بتواند انجام دهد چون قانون و الزام، سلب آزادى انسان و سلب آزادى هم سلب انسانیت انسان است. و نتیجه این سخن چیزى جز توحّش، بربریت و قانون جنگل نیست که هیچ انسان عاقلى آن را نمىپذیرد.
🔸️اگر هر کسى در جامعه هر طور دلش مىخواهد رفتار کند، هر کس را خواست کتک بزند، و هر سخنى را ـ هر چند اهانت و ناسزا به دیگران باشد ـ بتواند بر زبان بیاورد، و...، آیا دیگر از زندگى بر پایه خرد و هوشمندى خبرى خواهد بود؟ فصل مقوّم و مميّز انسان عقل اوست و لازمه عقل داشتن مسئولیت داشتن و پذیرش قانون است. اگر قانون نباشد مدنيّتى نیست و اگر مسئولیتى نباشد انسانيّتى نخواهد بود.
بنابراین پاسخ اصلى شبهه این است که:
🔸️معناى آزادى و اختیار انسان، بعنوان فصل مميّز، داشتن قدرت تکوینى بر اختیار و انتخاب است، اما از بُعد تشریعى باید مسئولیت و قانونپذیر باشد و حدودى براى اعمال و گفتار خویش قائل شود و الاّ از انسانیت خارج خواهد شد. البته بحث از محدوده قانون و چگونگى آن سخن دیگرى است که در جاى خود باید بررسى شود.
📚 پرسشها و پاسخها، جلد۴، صفحه ۲۱۹ - ۲۲۱
#آزادی
#اجتماعی
#مصباح_اندیشه
📱 @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از الهادی
4_129915012582998414.mp3
2.91M
* #کلیپ_صوتی #نماز_شب #آیت_الله_قاضی
🎧 توصیه مرحوم آیت الله قاضی به علامه طباطبایی
🔺کانال رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
@Nasery_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 مرکز معنویت و مرکز اشعاع روحانیت
✏️ رهبر انقلاب: شما ببینید یک نفس گرم مثل حاج میرزا علی آقای قاضی در نجف چقدر برکات درست کرد. شاگردهای مرحوم آقای قاضی هر جا که بودند، مایهی برکت شدند؛ یک نمونهاش مرحوم علامهی طباطبایی (رضوان الله تعالی علیه) که قم را روشن کرد؛ چراغ علوم عقلی را در قم ایشان روشن کرد و ادامه داد و با مشکلات ساخت.
✏️ بقیه تلامذهی مرحوم آقای قاضی و متأثرین از ایشان هر جا بودند، همینجور بود. در تهران، در آذربایجان، در خود نجف، در بروجرد، در جاهای دیگر، هر جا شاگردهای ایشان بودند، مرکز معنویت و مرکز اشعاع روحانیت بودند. نمیشود اینها را ندیده گرفت. ۱۳۸۹/۸/۲
🗓 ۶ ربیع الاول، سالروز درگذشت آیتالله حاج میرزا علی آقای قاضی
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 الگوی سلوک شرعی در راه خدا
✏️ رهبر انقلاب: ما در بین سلسلهی علمی فقهی و حِکمی خودمان در حوزههای علمیه یک جریان خاصالخاص داریم که میتواند برای همه الگو باشد...
✏️ این حرکت عظیم سلوکی و ریاضتی را نه با طرق مندرآوردی و تخیّلی - مثل بعضی از سلسلهها و دکانهای تصوّف و عرفان و مانند اینها - بلکه صرفاً از طریق شرع مقدّس آن هم با خبرویت بالا، به دست آوردند. همین سلسلهی مرحوم آقای قاضی همهشان مجتهدین طراز اول بودند. ۱۳۹۱/۴/۲۶
🗓 ۶ ربیع الاول، سالروز درگذشت آیتالله حاج میرزا علی آقای قاضی
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از معرفی اساتید اخلاق و عرفان در قید حیات شیعه
▪️انالله و انا الیه راجعون▪️
آیت الله حاج شیخ عباس محفوظی ، از شاگردان آیت الله العظمی بروجردی و علامه طباطبایی دار فانی را وداع گفت.
ایشان علاوه بر جدیت در درس و بحث و تألیفات، اقدامات شایستهای در امور خیر نظیر تأسیس دانشگاه و مرکز معلولین و مدارس علمیه و دستگیری از نیازمندان همراه با اخلاق، مهربانی و سلم انجام دادند. ایشان ارتباطی نزدیک با آیت الله بهجت داشتند. مسئولیت شورای استفتاء آیتالله بهجت، بهگونهای که آن مرحوم میگفت؛ من روی حکم آقای محفوظی حکم نمی کنم.
#پیام_تسلیت
@shia12t
هدایت شده از کانال رسمی آیت الله حسینی قزوینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠توضیحاتی مختصر در مورد زندگینامه امام حسن عسکری علیه السلام
⬅️ به مناسبت شهادت مظلومانه حضرت امام حسن عسکری علیهالسلام
🔰 در این کلیپ آیت الله حسینی قزوینی به صورت مختصر به زندگینامه و ولادت و مدت امامت و خلفای معاصر امام عسکری علیهالسلام میپردازد.
🎙 آیت الله حسینی قزوینی
#امامت
#امام_عسکری_علیه_السلام
#شبکه_حضرت_ولیعصر_عج
━━━━━━━⊰◇⊱━━━━━━━━
کانال رسمی آیت الله حسینی قزوینی در ایتا🔻
https://eitaa.com/joinchat/280166401C0bce4a1497
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ناراحتی رهبر انقلاب از عدم ورود فضلای حوزه علمیه در مسائل روز ایران و جهان
آیت الله شب زندهدار: رهبری چندین بار فرمودند من به خیلی از مسائل نمیتوانم جواب بدهم اما چرا طلاب و فضلا جواب نمیدهند؟
🔴#بیداری_ملت
@bidariymelat
هدایت شده از افق حوزه
👈 سفارش امام حسن عسکری (ع) به شیعیان
◾️أوصِيكُمْ؛ شما را وصيت ميکنم به:
1.بِتَقْوَى اللَّهِ؛ تقواي الهي را مراعات کنيد؛
2.وَ الْوَرَعِ فِي دِينِكُمْ؛ مواظب دين خود باشيد؛
3.وَ الِاجْتِهَادِ لِلَّهِ؛ براي خدا کار و تلاش کنيد؛
4.وَ صِدْقِ الْحَدِيثِ؛ سخن راست بگوييد؛
5.وَ أَدَاءِ الْأَمَانَةِ إِلَى مَنِ ائْتَمَنَكُمْ مِنْ بَرٍّ أَوْ فَاجِرٍ؛ امانت را به کسي که شما را امين کرده است، برگردانيد، چه نيکوکار باشد و چه فاجر.
6.وَ طُولِ السُّجُودِ؛ سجدههاي طولاني کنيد.
7.وَ حُسْنِ الْجِوَارِ فَبِهَذَا جَاءَ مُحَمَّدٌ ص؛ همسايهداران خوبي براي همسايگانتان باشيد که پيامبر به اين مبعوث شد (سفارش پيامبر بود)
8.صَلُّوا فِي عَشَائِرِهِمْ وَ اشْهَدُوا جَنَائِزَهُمْ وَ عُودُوا مَرْضَاهُمْ وَ أَدُّوا حُقُوقَهُمْ؛ (دربارة مخالفان و منکران ولايت اهل بيت. شما را سفارش ميکنم که) در ميان آنان نماز بخوانيد؛ در تشييع جنازة آنان حاضر شويد؛ به عيادت بيمارانشان برويد و حقوقشان را ادا کنيد.
«فَإِنَّ الرَّجُلَ مِنْكُمْ إِذَا وَرِعَ فِي دِينِهِ وَ صَدَقَ فِي حَدِيثِهِ وَ أَدَّى الْأَمَانَةَ وَ حَسَّنَ خُلُقَهُ مَعَ النَّاسِ قِيلَ هَذَا شِيعِيٌّ فَيَسُرُّنِي ذَلِكَ؛ زيرا وقتي کسي از شما در دينش پارسايي بورزد و در سخنش راستگو باشد و امانت را ادا کند و با مخالفان و مردم، اخلاق نيک داشته باشد، گفته ميشود که اين شيعه است و همين مرا شاد ميکند.
9.اتَّقُوا اللَّهَ وَ كُونُوا زَيْناً وَ لَا تَكُونُوا شَيْناً؛ پرواي خدا را داشته باشيد و زينت [ما] باشيد و ماية ننگ [ما] نشويد.
10.جُرُّوا إِلَيْنَا كُلَّ مَوَدَّةٍ وَ ادْفَعُوا عَنَّا كُلَّ قَبِيحٍ فَإِنَّهُ مَا قِيلَ فِينَا مِنْ حُسْنٍ فَنَحْنُ أَهْلُهُ وَ مَا قِيلَ فِينَا مِنْ سُوءٍ فَمَا نَحْنُ كَذَلِكَ لَنَا حَقٌّ فِي كِتَابِ اللَّهِ وَ قَرَابَةٌ مِنْ رَسُولِ اللَّهِ وَ تَطْهِيرٌ مِنَ اللَّهِ لَا يَدَّعِيهِ أَحَدٌ غَيْرُنَا إِلَّا كَذَّابٌ؛ محبتها را به سوي ما جلب کنيد و زشتيها را از ما دور کنيد؛ زيرا هر چه از خوبي در حق ما گفته شود، ما اهل آنيم؛ و هر عيبي به ما نسبت دهند ما چنان نيستيم. ما را در کتاب خدا حقي است و با رسول خدا پيوندي و از جانب خدا طهارت و عصمتي؛ هيچکس غير از ما چنين ادعايي نميکند؛ جز دروغگو.
11.أَكْثِرُوا ذِكْرَ اللَّهِ؛ فراوان ياد خدا کنيد؛
12.وَ ذِكْرَ الْمَوْتِ؛ فراوان در انديشه مرگ باشيد؛
13.وَ تِلَاوَةَ الْقُرْآنِ؛ فراوان قرآن تلاوت کنيد؛
14.وَ الصَّلَاةَ عَلَى النَّبِيِّ ص فَإِنَّ الصَّلَاةَ عَلَى رَسُولِ اللَّهِ عَشْرُ حَسَنَاتٍ؛ و فراوان بر پيامبر خدا صلوات بفرستيد؛ چرا که صلوات بر رسول الله ده حسنه دارد.
15.احْفَظُوا مَا وَصَّيْتُكُمْ بِهِ؛ وصيت و سفارش مرا به خاطر بسپاريد.
🖐و أَسْتَوْدِعُكُمُ اللَّهَ وَ أَقْرَأُ عَلَيْكُمُ السَّلَامَ. شما را به خدا ميسپارم و بر شما سلام ميفرستم.
«أعيان الشّيعة،جلد 2، صفحه 41و بحارالأنوار جلد 75، صفحه 372»
📢کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
🌐 ofoghhawzah.ir
هدایت شده از فقه و احکام رهبری (leader.ir)
⬛️ السلام علیک یا حسن بن علی ایها الزکی العسکری(ع)
☑️ لَیْسَتِ الْعِبادَةُ کَثْرَةَ الصِّیامِ وَ الصَّلوةِ وَ إِنَّما الْعِبادَةُ کَثْرَةُ التَّفَکُّرِ فی أَمْرِ اللّهِ:
امام حسن عسکری(علیه السلام) میفرماید: عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه [حقیقتِ] عبادت، زیاد در کار خدا اندیشیدن است.
تحف العقول، ص۴۴۸
🆔 @leader_ahkam
▪️شهادت امام حسن عسکری علیهالسلام، بر دردانه فرزندش، امام زمان، حضرت بقیةاللهالاعظم، عجلالله تعالی فرجهالشریف و همه شیعیان و محبانش، تسلیت باد🏴
▪️می زند آتش به قلبم سوز داغ عسکری
▪️گیرد امشب اشک من هر دم سراغ عسکری
▪️شد به سن کودکی فرزند دلبندش یتیم
▪️گشت دُرّ اشک مهدی چلچراغ عسکری
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
⭕️مصیبت امام حسن عسکری سلاماللهعلیه، خیال میکنم که خیلیخیلی شدیدتر بود از مصائب آباء مطهّرینش علیهمالسلام؛
🔸به جهت اینکه دید و رسید به آنچه که حضرت رسول صلیاللهعلیهوآلهوسلم فرموده بود که «غیبت میکند، تا پر بشود زمین از ظلم و جور، بعد ظهور میکند»؛ دید که وقتش شده است، چقدر بر او این مطلب سخت بود.
🔹[امام حسن عسکری به امام عصر علیهماالسلام فرمود:] یا سیّد اهلبیته، در بلاد و... نمان! برو در بیابانها؛ جایی نمان که تو را ببینند و بشناسند و بکشند!
📚درس خارج اصول، ١٣٨٧/١١/٢١
☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت #آیت_الله_بهجت قدسسره
✅ @bahjat_ir
هدایت شده از الهادی حوزویان
#طلبگی
🔻 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔸 الان مسئولیت ما واقعاً نسبت به یک شاغل یا دانشجو، متفاوت است. افرادی وارد حوزه میشوند که از جهت فکری، مدیریتی و نفسانی، نصیب داشته باشند و دارای گذشت و اخلاص باشند تا رشد کنند.
🔹 قدم اول ما، باید اخلاص باشد و قرآن، گاهی فضا را به سمت اخلاص پدر و مادری میبرد که میخواهند فرزندشان را برای خدا بدهند. ان شاء الله که آن جهات، برای شما بوده است؛ ولی خودتان [هم باید اخلاص را مراعات کنید].
🔸 ورود در طلبگی، مساوی و معادل هیچ رتبهای از رتبههای دنیایی نیست! اصلاً در کاری که دارید میکنید و راهی که در آن قرار گرفتهاید، شک و تردید نکنید. خودتان را ارزان نفروشید و ارزان ندهید و وزن خودتان را سبک نکنید.
🔹 این راه، راه اهلبیت علیهمالسلام و قرآن است. چه گذشتها میکردهاند تا طلبه بمانند!
کد ۶۱۴۸
▪️ @alHadi_h
▪️ @nasery_ir
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
17.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 درخواست حضرت آیت الله سبحانی از عموم مردم در تشیع جنازه مرحوم آیت الله محفوظی
@HawzahNews | خبرگزاری حوزه
هدایت شده از بیداری ملت
🔥چرا جشن آغاز امامت ولی عصر؟
🔻امام حسن عسکری(ع)، در لحظات شهادت به حضرت ولی عصر(عج) چنین بشارت دادند:
اى فرزندم! به تو مژده ميدهم كه صاحب الزمان و مهدى هستی ...
«أَبْشِرْ يَا بُنَيَّ فَأَنْتَ صَاحِبُ الزَّمَانِ وَ أَنْتَ الْمَهْدِيُّ...»
🔻شاید ریشه گرامیداشت آغاز امامت زمان(عج) همین اشاره و بشارت امام حسن عسکری باشد.
🔻زیرا ویژگی خاص آغاز امامت امامزمان، ورود عالم به دورانی است که آرزو و هدف همه پیامبران و اوصیای آنان بوده و آن، تحقق وعده بزرگ خداوند برای حاکمیت کامل دین و نابودی کامل ستمگران و محو همه ساختارهای مادی و معنوی شیطانی است.
🔻سید ابن طاووس از عالمان برجسته شیعه قرن هفتم است که گزارشهای معتبری از ملاقات وی با امام زمان (ع) ذکر شده است و حتی برخی دعاهای حضرت مهدی در سرداب مقدس را خود شنیده و نقل کرده است.
🔻یکی از کتابهای او کتابی است به نام اقبال الاعمال که شرح اعمال و ادعیه در ماههای سال است که مورد توصیه اکید عالمان و عارفان است.
🔻وی در جلد۳ صفحه ۱۱۳ در اعمال ماه ربیع الاول می گوید:
🌸«اکنون که زمان شهادت مولای ما امام حسن عسکری(ع) در روز هشتم ربیع الاوّل رخ داده است، آغاز ولایت و امامت حضرت مهدی(عج) بر امّت، روز نهم ربیع الاوّل خواهد بود و شاید تعظیم این روز به لحاظ این مناسبت برتر و برای توجّه به آن مولای بزرگ و کامل باشد.
🔻ایشان ضمن رد زمان قتل خلیفه دوم در نهم ربیع (که منابع تاریخی آن را از ۱۸ ذیحجه تا دوم محرم نقل کرده اند) می گوید «من با جستجوی در کتابها تا کنون مستندی که موافق آن باشد و بتوان بر آن اعتماد کرد نیافتم»
✍حمیدرضا ابراهیمی
@Gaami_no
هدایت شده از هیئت فاطمیون ورامین
..........(🔥)🍒﷽🍒(🔥)..........
┄┅━═꧁꧂اطلاعیه꧁꧂═━┅┄
📢📢💥اعلان برنامه💥📢📢
💦💥🍓🍇🍒🍇🍓..💥💦
📢📢💥توجه بفرمایید💥📢📢
🌺 آغازِ نورانی ِ☘
🌼 ولایت و امامت🍀
🌸حجتبنالحسنعج☘
🌼قطب عالم امکان☘
🌺 برهمگانمبارکباد☘
💐🌸🌻🌸🌼🌸🌺🌸
🌸جشنبزرگ بیعت☘
💐جمعه ۲۳ شهریور☘
🌼راسساعتِقبلاز۲۱ ☘
🌺با کلیجوایزنفیس🍀
🌼هدیهبههمهمهدینامها ☘
💯 اطعاممتبرکمهدوی ☘
💯 گلدان و کادو هدیهبه : ☘
💯 بهترین دلنوشته های مهدوی☘
💐🌸🌻🌸🌼🌸🌺🌸
😋شیرینیشیرکاکائو،شکلات،نشاط☘
🎤واعظ:شیخ اسماعیل رمضانی ☘
🎤مدیحه سرایی اهل بیت"ع" ☘
📍باستایشگراناهلبیت"ع"☘
#نذر_ظهور_انشالله
#برادران_خواهران
📍بعشقامامزماننشرحداکثری🙏
📍بعشقامامزمانحضورحداکثری
🌸ورامین،ضلعشرقیمسجدجامع🎍
🍁آستان امامزاده زید ابوالحسن🎍
❗️+ چهلسفر زیارتی
❗️بهبه به این جشن👏👏👏
━✿━*━🚩━⊱━✿━*
━*✿🚩 @fatemyounvaramin
*✿🚩⊰━━━━*
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸پیادهرویهای گروهی به مسجد جمکران را باب کنید🔸
شما اگر میخواهید ادبیات انتظار را ترویج کنید، این حال و هوای جمکران را در مردم زنده کنید. روی جمکران خیلی کار کنید. جمکران ساده نیست! پیادهرویهای گروهی تا مسجد جمکران را باب کنید. مرحوم نواب صفوی در این مسیر، پیاده قدم میزد و اشک میریخت تا خود را به مسجد جمکران میرساند. حال و هوا و سوز و گداز داشته باشید! انقدر انسانهایی هستند که به نظر شما یک انسان معمولی هستند، اما به حضرت نزدیکند.
@haerishirazi
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای لعنت امام صادق برای یکی از اصحاب!!!
🔻 متن روایت 👇👇
وقيل للصادق - عليه السلام -: يا ابن رسول الله، إنا نرى في المسجد رجلا يعلن بسب أعدائكم ويسميهم. فقال:
ما له - لعنه الله - يعرض بنا
📚 منبع:
الاعتقادات في دين الإمامية - الشيخ الصدوق - الصفحه ۱۰۷
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت نزدیک شدن به #هفته_وحدت
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از کانال رسمی آیت الله حسینی قزوینی
اعمال روز نهم ربیع الاول در "مفاتیح الجنان"
شیخ عباس قمی در کتاب مفاتیح الجنان مینویسد:
الیوم التاسع: عید عظیم وهو عید البقر وشرحه طویل مذکور فی محله، وروی أن من انفق شیئا فی هذا الیوم غفرت ذنوبه. وقیل یستحب: فی هذا الیوم اطعام الاخوان المؤمنین وإفراحهم والتوسع فی نفقة العیال ولبس الثیاب الطیبة وشکر الله تعالى وعبادته.وهو یوم زوال الغموم والأحزان وهو یوم شریف جدا.
روز نهم ربیع الاول: این روز عیدی بزرگ است و آن عید بقر است و شرح آن طولانی است و در محل آمده است و روایت شده است که هرکس در این روز چیزی انفاق کند گناهانش آمرزیده میشود و گفته شده است اطعام برادران مؤمن و شاد ساختن آنان و توسع در نفقهی عیال و پوشیدن لباسهای پاک و شکر خدا را به جا آوردن و عبادت او در این روز مستحب است و این روز، روز از بین رفتن غمهاست و روزی بسیار شریف است.
📚 القمی، الشیخ عباس، مفاتیح الجنان ص۴۰۲
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈
کانال رسمی آیت الله حسینی قزوینی در ایتا🔻
https://eitaa.com/joinchat/280166401C0bce4a1497
هدایت شده از مدیریت حوزه علمیه استان تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طلبه ها قدر خودتون رو بدونید.
امام زمان علیه السلام کسی غیر از شما رو ندارند.
به مناسبت روز اول امامت حضرت حجت بن الحسن عج الله فرجه الشریف
☫ روابط عمومی
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
https://eitaa.com/howzehtehran
🌹 از اشعار حضرت خدیجه
سلام الله علیها
خطاب به حجّت زمانش،
رسول خدا
صلی الله علیه وآله:
"اگر همه نعمتهای دنیا از آن من باشد؛
اگر سلطنت همه پادشاهان مال من باشد؛
همهی اینها به اندازه بال مگسی نمیارزد
وقتی چشمانم نتواند چشمانت را ببیند"
فَلَو أَنّني أمسَيتُ فِي كلِّ نِعمَة.
وَ دامَت لِي الدُّنيا وَ مُلك الأكاسِرة.
فَما سَوِيَت عِندي جَناح بَعُوضَة.
إذا لَم يَكن عَيني لِعَينك ناظِرة.
📚 بحارالأنوار، جلد ۱۶، ص ۵۲.
» دهم ربیع الاول، سالروز ازدواج نورانی #پیامبر_اکرم
صلی الله علیه وآله
و #حضرت_خدیجه
سلام الله علیها
مبارک باد
هدایت شده از یاوران غدیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 عاشقانی که مدام از فرجت می گفتند
عکسشان قاب شد و از تو نیامد خبری
➖➖➖➖➖
کانال یاوران غدیر
@yavaran_ghadir
پژواک غدیر (کانال اصلی موسسه)
@pejvakGhadir
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📖 #حدیث_روز | در وصف حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها)
🔻رسول اللَّه صلّى اللَّه عليه و آله:
🔸«لا و اللَّه، ما أخلف اللَّه لي خيرا منها، لقد آمنت إذ كفر الناس، و صدقتني إذ كذبني الناس، و واستني بمالها إذ حرمني».
🔹به خدا سوگند بهتر از خدیجه (س) کسی برای من نبود. روزی که همه مردم کافر و بت پرست بودند، او به من ایمان آورد. زمانی که مردم مرا تکذیب میکردند، او مرا تصدیق کرد. در آن زمان که همه مرا محروم کرده بودند، مالش را به من ایثار کرد.
📚الاستیعاب فی معرفه الاصحاب، ج۴، ص۱۸۲۴؛ المنتظم فی تاریخ الملوک والامم، ج۳، ص۱۸.
📲lib.eshia.ir/40060/3/18/آمنت
🌸 فرا رسیدن ۱۰ ربیع الاول، سالروز ازدواج پر خیر و برکت پیامبر اکرم (ص) و حضرت خدیجه (س) را تبریک میگوییم.
🆔 @wikifeqh
هدایت شده از مفاخر
◾️رحلت فقيه عارف "جهانگير خان قشقايي" (1328ق)
✍ ميرزا جهانگير خان قشقايى (۱۲۴۳-۱۳۲۸ق)، حکیم، فیلسوف، فقیه و عارف شیعه در اواسط قرن سيزدهم هجري، در یکی از ایلات دهاقان اصفهان دیده به جهان گشود. پدرش، محمدخان قشقایی، مردی عالم و صاحب کمال و از خان های دره شور، از ایل قشقایی و مادرش نیز از خانزادگان سمیرم اصفهان و از ساکنان دهاقان بود.
✅ او در سن چهل سالگی بر اثر تغییر احوال باطنی، به فراگيري علوم اسلامي همت گماشت و به عالمي وارسته و توانا تبديل شد.
✅ از آن پس، عمر خود را به تدريس علوم ديني صرف كرد و بسياري از بزرگان، همچون حاج آقا رحیم ارباب، علامه سید حسین طباطبایی، سید حسن مدرس، شیخ حسنعلی اصفهانی نخودکی و میرزا حسین نائینی در حلقه ي درس او بهره ها بردند.
✅ ميرزا جهانگيرخان قشقايي با اين كه دروس حوزوي را تدريس مي كرد ولي به لباس محلي و سنتي خود مقيد بود و همواره از آن استفاده مي كرد. سرانجام آن فقیه عارف در 85 سالگي دار فاني را وداع گفت و در تخت فولاد اصفهان رخ در نقاب خاک کشید.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
هدایت شده از مفاخر
🌷همت بلند حکیم قشقایی
✍ همت بالای میرزا جهانگیر خان قشقایی قابل تدبر و تحسین است؛ زیرا این مرد الهی بعد از چهل سالگی كه طبیعتا نیروی جوانی اش از كف رفته بود، به كسب علم و دانش روی آورد.
🔹در حقیقت توان دست یافتن به مراحل عالی علمی، در زمانی امكان پذیر است كه انسان در بهار عمر و دوران نشاط زندگی باشد، ولی این بزرگ مرد، با همت عالی اش؛ این راه را پیمود و به مراتب عالی علم و دانش و سیر و سلوك دست یافت.
🔸شاعر هم در این باره می گوید:
همت بلنددار كه مردان روزگار
از همت بلند به جایی رسیده اند.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
میزان اختلاس شاه فقط در سال ۵۷ چقدر بود؟
🔹 ویراست و توئیت #حجت_الاسلام_راجی
___________________
🔰 آخرین مواضع و مطالب مهم حجتالاسلام راجی را در ویراستی (توئیتر ایرانی) به آدرس ذیل دنبال کنید
🔸 اگر ویراستی دارید / اگر ندارید
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از رسالات
35.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از شهید سید ابراهیم رئیسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تفاوت تحلیل یه سلبریتی با یه تحلیلگر درباره یه موضوع یکسان
هرکی قشنگ حرف میزنه لزوما درست نمیگه؛ خیلی از حرفهای مفت قشنگن!
✅اخبار سید ابراهیم رئیسی👇
https://eitaa.com/joinchat/1673658370Cff4494efc9
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
📖 #حدیث_روز | سه چيز كه خداوند اجازه ترك آن را نداده
🔻الإمامُ الباقرُ عليه السلام:
🔸«ثَلاثٌ لَم يَجعَلِ اللّهُ عزّوجلّ لِأَحَدٍ فيهِنَّ رُخصَةً: أداءُ الأَمانَةِ إلَى البِرِّ وَالفاجِرِ، وَالوَفاءُ بِالعَهدِ لِلبِرِّ وَالفاجِرِ، وبِرُّ الوالِدَينِ بِرَّينِ كانا أو فاجِرَينِ».
🔹سه چيز است كه خداوند عزّوجلّ، به كسى اجازه ترك آن را نداده است: امانتدارى نسبت به انسان هاى صالح و فاجر (درستكار و بدكار)، وفاى به عهد نسبت به صالح و فاجر، و نيكى به پدر و مادر؛ نيك باشند يا بد.
📚الكافی: ج۲، ص۱۶۲.
📲 lib.eshia.ir/11005/2/162/ثَلَاثٌ
🆔 @wikifeqh