حیات طیّبه | یوسف رستمی
🔰 #مهدویت۳۴ 💠 #راه_افزونسازىِ_معرفت_به_امام_زمان_عليه_السلام۳ 1⃣ ظاهر ساختن آثار محبّت در عمل (صدقه
🔰 #مهدویت۳۵
💠 #راه_افزونسازىِ_معرفت_به_امام_زمان_عليه_السلام۴
1⃣ ظاهر ساختن آثار محبت در عمل (صدقه، دعا و...)
🔸اين كار ما، مانند عمل آن مرغكى است كه وقتى حضرت ابراهيم (عليه السلام) را درون آتشى كه پهناى آن چهار فرسخ در چهار فرسخ بود، انداختند، با منقارش قطره آبى را از درون جوى آب بر مىداشت و به روى آتش مىپاشيد. مَلكى به مرغك گفت: اين كارى كه تو انجام مىدهى، چه اثرى دارد؟ مرغك گفت: چيزى كه از من ساخته است، همين كار است. من بايد وظيفه خود را انجام دهم و محبّت خود را به حضرت ابراهيم (عليه السلام) اظهار كنم. درست است كه كارهاى ما در پيشگاه حضرت چيزى نيست؛ ولى شرط وفا و مروّت آن است كه در حدّ وسع خويش به آن عزيز ابراز ارادت كنيم. اگر با شرمندگى و خضوع، صدقه بدهيم و براى ظهورش دعا كنيم، فقط براى خودمان سازنده و تكاملآور است.
🔹حضرت مهدى (عليه السلام) به يقين، به دعا و صدقه ما يا اموالى كه به نام او صرف مىكنيم، نيازى ندارد؛ امّا خودش فرمود كه براى فرج من دعا كنيد. دعا خواندن براى فرج امام زمان، فرج ما است: «إِنْتِظارُ الْفَرَجِ مِنَ الْفَرَجِ» منتظر فرج امام زمان (عليه السلام) بودن، فرجها و گشايشهايى را براى انسانها به ارمغان مىآورد؛ ايمانشان محفوظ مىماند؛ دلشان آرام مىشود؛ وجود مقدّس امام زمان (عليه السلام) را حس مىكنند؛ با حضرت ارتباطى برقرار مىكنند، و به تدريج يقين مىيابند روزى فرا خواهد رسيد كه حكومت عدل در جهان برقرار مىشود. دعا كردن براى فرج حضرت، براى اين است كه خودمان از او بهره بگيريم؛ امّا هيچگاه به بهانه اين كه حضرت به دعا و صدقه ما نيازى ندارد، نبايد آن گرامى را فراموش كنيم.
📚 آفتاب ولایت
🌾🍀🌺🦋🌺🍀🌾
http://eitaa.com/joinchat/2739666977Ca2e48f9f4a
࿐🌸❒○ 🌼 ○❒🌸࿐
🔰 #حکمت_های_نهجالبلاغه
💠 #حکمت۱۱۵
🔸 وَ قِيلَ لَهُ (عليه السلام) كَيْفَ نَجِدُكَ يَا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ؟ كَيْفَ يَكُونُ حَالُ مَنْ يَفْنى بِبَقَائِهِ، وَ يَسْقَمُ بِصِحَّتِهِ وَ يُؤْتى مِنْ مَأْمَنِهِ؟
🔺 #ترجمه_حکمت۱۱۵ :
🔹 كسى به امام (عليه السلام) عرض كرد: اى اميرمؤمنان حال شما چگونه است؟ امام (عليه السلام) فرمود: بيمار مىگردد و در حالى (يا در جايى) كه خود را در امان مىبيند مرگ دامانش را مىگيرد.
🌾🍀🌺🦋🌺🍀🌾
http://eitaa.com/joinchat/2739666977Ca2e48f9f4a
࿐🌸❒○ 🌼 ○❒🌸࿐
20.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓علت تشییع و دفن شبانه حضرت زهرا (س)
🔺 ادعای وهابیها در مورد علت دفن شبانه حضرت زهرا (س)❗️
🔺نظر حضرت زهرا (س) در مورد غاصبان خلافت
🌾🍀🌺🦋🌺🍀🌾
http://eitaa.com/joinchat/2739666977Ca2e48f9f4a
࿐🌸❒○ 🌼 ○❒🌸࿐
حیات طیّبه | یوسف رستمی
🔰 #جن_شیطان_جادوگر۷۵ ✴️ #رؤیت_بصری_جنّیان۱۰ ❓ سؤال: در فيلم سفر به ماوراء جادوگر ساكن كشور غنا برای
🔰 #جن_شیطان_جادوگر۷۶
✴️ #رؤیت_بصری_جنّیان۱۱
❓ سؤال: آيا افرادی که در سطح بالای سير و سلوک هستند میتوانند اسرار درون انسان را بخوانند؟
✅ جواب: نه، نمیتوانند؛ اسرار انسانها پيش خداست؛ بعضی از اسرار انسان را ملائکه هم نمیتوانند بخوانند، فقط پيش خود خدا است. بله اگر خدا مصلحت ديد که مرا هدايت کند به اندازهای که برای هدايت من موثر است، بعضی از آن اسرار را در اختيار انسانهای الهی قرار میدهد، آن هم فقط برای اين است که مرا هدايت کنند.
🔶 #جایگاه_خواب_و_رؤیا
❓ سؤال: روی هم رفته جايگاه خواب و رؤيا در عالم کجاست؟ چقدر بايد به آن اعتماد کرد؟ چگونه است بعضی افرادی که رعايت مسائل شرعی را آن طور که بايد نمیکنند، خوابهای خوبی، مثل خواب امامان را میبينند؟
✅ جواب: اگر بخواهيم به طور کامل به اين سؤال جواب دهيم احتياج به چندين جلسه دارد و لذا به طور مختصر عرض میکنم. اگر مستحضر باشيد در مباحث شرح کتاب «ده نکته از معرفت نفس» جايگاه رؤيا و رؤيای صادقه روشن شد و گفتيم نفسِ انسان چون مجرد از ماده است و فوق زمان و مکان میباشد همين که انسان به خواب رفت و نفس او از کنترل حواس ظاهریاش آزاد گشت میتواند به گذشته و آينده نظر کند و واقعياتی را که بعداً تحقق میيابد ملاحظه کند.
🔺 در قرآن از خوابهايی نام برده است كه از رابطهای بين آنچه شخص در خواب با آن روبهرو میشود و بين عالَم خارج حكايت دارد. مثل خواب حضرت ابراهيم (ع) نسبت به ذبح فرزندشان،(صافات/۱۵۰) و يا رؤيای حضرت يوسف (ع) که در خواب ديدند خورشيد و ماه و يازده ستاره بر ايشان سجده میکنند، (یوسف/۴) و يا رؤيای دو رفيق هم زندانی حضرت يوسف (ع)، و يا رؤيای پادشاه مصر، و يا رؤيای رسول خدا (ص) در رابطه با فتح مكه (فتح/۲۷) كه تمامی اين رؤياها چنانچه مستحضريد رابطهای با عالَم خارج داشتند و صرف خيالات افراد نبود.
📚 جایگاه جنّ، شیطان و جادوگر در عالم
🌾🍀🌺🦋🌺🍀🌾
http://eitaa.com/joinchat/2739666977Ca2e48f9f4a
࿐🌸❒○ 🌼 ○❒🌸࿐
🔰 #طب_ایرانی_اسلامی
✴️ #دیدگاه_طب_سنتی_ایرانی
🔹از ديدگاه ابوعلی سينا نحوهی زندگی در حفظ سلامت انسان، بسيار حايز اهميت است و عدم رعايت طولانی مدت اين اصول، مسبب مشکلات زيادی برای فرد میشود؛ هر چند که ممکن است در کوتاه مدت آثار مخرب عدم رعایت اصول حفظ سلامتی ظاهر نگردد و همین امر سبب کم توجهی برخی افراد گردد، رعایت #آداب_غذا_خوردن يکی از مهم ترین اصول حفظ سلامتی در طب ایرانی است که در این خصوص انتخاب کميت و کيفيت غذا بر اساس شرايط گوناگون جسمی و گوارشی و سنی افراد متفاوت میباشد.
🔸از منظر منابع طب ایرانی، سلامتی اعضای بدن و به دنبال آن سلامتی کل بدن وابسته به غذایی که میخوریم، است و اعتقاد عدهای از بزرگان طب سنتی این است که یکی از اولویتهای حفظ سلامتی و درمان بیماریها تلاش جهت تولید مواد صالح و مناسب از #معده است زیرا نهایتاً موجب سلامتی کل بدن خواهد شد.
📚 آداب سفرهی غذا
🌾🍀🌺🦋🌺🍀🌾
http://eitaa.com/joinchat/2739666977Ca2e48f9f4a
࿐🌸❒○ 🌼 ○❒🌸࿐
حیات طیّبه | یوسف رستمی
🔰 #تفسیر_موضوعی_قرآن_کریم ✴️ #خداشناسی۵۲ 💠 #دلالت_آيهی_ميثاق_بر_فطری_بودن_درک_صفات_ديگر_خداوند۴ 🔸
🔰 #تفسیر_موضوعی_قرآن_کریم
✴️ #خداشناسی۵۳
💠 #دلالت_آيهی_ميثاق_بر_فطری_بودن_درک_صفات_ديگر_خداوند۵
🔸به عبارت ديگر، حاصل چنين مشاهدهای در نهايت، سرشته شدن فطرت انسان بر توحيد در الوهيت (حد نصاب توحيد) و تحقق معرفتی بوده كه اثر آن، هماكنون باقی است و عذر كسی را كه درصدد خداشناسی و پرستش خدا برمیآيد، برطرف میكند؛ همچون كسی كه آثار بنّای ماهری را ببيند كه قبلاً خود او را نيز ديده است؛ او بیدرنگ متوجه شخص بنّا خواهد شد و ديگر حق ندارد بگويد اين اثر بنّای ديگری است.
🔹حتی بتپرست و مشرك عصر جاهليت هم معذور نيست؛ زيرا هرچند غفلت كرده و توجه به عالم ماده و اسباب مادی، اين معرفت او را ضعيف كرده است، وقتی در مقام پرستش برآيد و از راه دليل عقلی و انذار پيامبران، فطرت وی به او نموده شود، حق ندارد كوركورانه راه پدران مشرك خود را پی بگيرد و بگويد: من گمان كردم كه ربّ آسمان و زمين و تنها موجود پرستيدنی، بتی تراشيده از سنگ يا فراهم آمده از كشك و خرماست!
📚 خداشناسی در قرآن
🌾🍀🌺🦋🌺🍀🌾
http://eitaa.com/joinchat/2739666977Ca2e48f9f4a
࿐🌸❒○ 🌼 ○❒🌸࿐
🔰 #حدیث
✅ #اهمیت_بصیرت
❣امام علی علیه السلام:
«نابینایی، آسانتر و قابل تحملتر از نداشتن بینش و بصیرت است.»
📚 غررالحکم، جلد ۴ ص۴.
🌾🍀🌺🦋🌺🍀🌾
http://eitaa.com/joinchat/2739666977Ca2e48f9f4a
࿐🌸❒○ 🌼 ○❒🌸࿐
حیات طیّبه | یوسف رستمی
🔰 #جن_شیطان_جادوگر۷۶ ✴️ #رؤیت_بصری_جنّیان۱۱ ❓ سؤال: آيا افرادی که در سطح بالای سير و سلوک هستند میت
🔰 #جن_شیطان_جادوگر۷۷
✴️ #جایگاه_خواب_و_رؤیا۲
🔹با توجه به اين که میتوان در رؤيا يا خواب با موضوعاتی روبهرو شد که بعداً واقع میشود، بايد دانست:
1⃣ رؤيا امری است ادراكی، به طوری كه نمیتوان نقش و تأثير قوهی خيال را در آن انکار کرد؛ اين قوه دائماً مشغول کار است و در خواب و بيداری در ذهن انسان صورت میسازد.
2⃣ اکثر رؤياها تحت تأثير تخيلات نفسانی است و آن تخيلات شديداً تحت عوامل خارجی مثل گرما و سرما و يا عواملی مثل بيماری و پُر بودن معده میباشد. همچنان كه صفات اخلاقی مثل «عداوت» و «عجب» و «تكبر» و «حرص» و «طمع» در خيالات او و بالتّبع در خواب انسان تأثير میگذارند. پس در حقيقت نفس در رؤيا همان تأثيرات را در خودش حكايت میكند به همين جهت بايد متوجه بود؛ اولاً: اکثر رؤياها تحت تأثير تخيلات نفسانی است و حقيقت ديگری جز احوالات نفس ندارند. ثانياً: هر رؤيايی به حقيقت متصل نيست، هرچند هر رؤيايی تعبيري دارد كه تعبير آن يا مربوط به عوامل طبيعی و يا مربوط به عوامل اخلاقی است.
3⃣ با اين همه چون نفسِ ناطقهی انسان مجرد و فوق مکان و زمان است، رؤياهايی هم هست كه نفس با حوادث خارجی و حقايق عالَم وجود ارتباط میيابد که به آن رؤياها از يک جهت رؤياهای صادق و از جهت ديگر رؤياهای رحمانی گفته میشود. تفاوت رؤيای صادق با رؤياهای رحمانی در آن است که در رؤيای رحمانی انسان با معنايی از سنن الهی روبهرو میشود و سپس در بيداری مصداق آن معانی را میيابد. ولی در رؤيای صادق ابتدا انسان با علت حادثه روبهرو میشود و سپس در بيداری با آن حادثه روبهرو میشود، که میتوان هر دو را تحت عنوان رؤياهای حق نام برد.
📚 جایگاه جنّ، شیطان و جادوگر در عالم
🌾🍀🌺🦋🌺🍀🌾
http://eitaa.com/joinchat/2739666977Ca2e48f9f4a
࿐🌸❒○ 🌼 ○❒🌸࿐
🔰 #تربیت_فرزند
💠 #توصیههای_دینی۱
🔸توصیههایی که در متون دینی و آموزشهای اهل بیت علیهم السلام دیده میشود، همه، نشانگر عنایت به این موضوع مهم و توجه دادن والدین به آن در تربیت فرزندان است. به برخی از این جلوهها توجه کنید:
1⃣ #نام_نیک
🔸توصیه کردهاند که برای فرزندان خویش، نام نیکو انتخاب کنید و در حدیث است: «ازجمله حقوق فرزند بر پدرش، آن است که نام نیک برای او بگذارد. » [۱]
تأثیر نام زیبا و پُرمحتوا در شخصیت دادن به فرزند، انکارناپذیر است.
----------
[۱]: مستدرک وسائل الشیعه، ج۲، ص۶۲۵.
🌾🍀🌺🦋🌺🍀🌾
http://eitaa.com/joinchat/2739666977Ca2e48f9f4a
࿐🌸❒○ 🌼 ○❒🌸࿐