هیات تمدن ساز
🔴 #طرحنامه_عملیاتی ⭕️شرح سه مرحله ی طرحنامه - قسمت 3 〰〰〰〰〰〰 🔹پس اگر هدف غایی ایجاد فرهنگ و تمدن ت
🔴 #طرحنامه_عملیاتی
⭕️شرح سه مرحله ی طرحنامه - قسمت 4
〰〰〰〰〰〰
2⃣ جبهه واحد فرهنگی (مرحله دوم):
🔹این قسمت که از آن به عنوان جبهه فرهنگی یاد می شود ،در واقع نقش ستاد عملیات را برعهده دارد.
در این جبهه فرماندهان جبهه های فرهنگی کنار هم می نشینند و به بررسی صحنه و وضعیت میدان های فرهنگی می پردازند و بعد از طراحی عملیات ، مشخص می شود که هر کدام از این لشگر ها در به ثمر نشستن این عملیات مد نظر چه نقشی را بر عهده خواند داشت .
اینکه این جبهه ها (موسسات، نهادها و...) چه هستند و افراد با چه ساز و کاری در این طرح نامه وارد این لشگر ها می شوند ، بعد از توضیح قسمت سوم به وضوح روشن خواهد شد .
🔹عدم تشکیل جبهه واحد فرهنگی به معنای درست خودش ،جزء خلل های برنامه ریزان فرهنگی ما می باشد، که مکرر در فرمایشات مقام معظم رهبری به آن اشاره شده است :
🖊وقتی انسان نقطه مقابل خودش را نگاه می کند، یک جبهه ای می بیند. ما در مقابلمان، جبهه فرهنگی - سیاسی غرب وجود دارد که در دل این جبهه باز یک جبهه سرمایه داری خطرناک و آدم خوار وجود دارد و همینطور در کنار آن، جبهه صهیونیستی و مرتجع خوک صفت ... که همه اینها یک مجموعه را تشکیل می دهند در مقابل ما ؛ من وقتی به تنوع ابزارهای دشمن نگاه می کنم می فهمم چقدر قضیه برای اینها اهمیت داشته 71/5/21
🖊ما اگر بخواهیم در مقابل این جبهه کار کنیم هم باید تنوع داشته باشیم، هم ابتکار داشته باشیم، هم باید انگیزه داشته باشیم، هم باید برنامه داشته باشیم ؛ کارمان هدایت شده باشد و این نمی شود مگر با تشکیل جبهه. این طرف هم باید جبهه تشکیل داد. از افراد و حتی مجموعه ها به تنهایی کار بر نمی آید. سنگرهای فرهنگی باید به وجود آید. همه باید کار کنند و امروز، روز کار است. امروز روزی است که همه آنهایی که دارای استعدادند، می توانند در زمینه فرهنگی کار کنند. کارِ نکرده هم زیاد است که باید انجام گیرد. این آن چیزی است که من امروز برای خطاب به همه اهل فکر و فرهنگ و هنر و ادب و دانش و معلومات و معارف عرض می کنم و آن را یک چیز لازم می دانم.72/5/8
〰〰〰〰〰〰
💠هیأت تمدن ساز
رهیافتی شیعی به سوی تمدن توحیدی مهدوی
🏴 http://eitaa.com/joinchat/502988811C13eb3e3e52
هیات تمدن ساز
🔴 #طرحنامه_عملیاتی ⭕️شرح سه مرحله ی طرحنامه - قسمت 4 〰〰〰〰〰〰 2⃣ جبهه واحد فرهنگی (مرحله دوم): 🔹ای
🔴 #طرحنامه_عملیاتی
⭕️شرح سه مرحله ی طرحنامه - قسمت 5
〰〰〰〰〰〰
🔻در ادامه بعد از توضیح قسمت سوم ، مجددا به توضیحات تکمیلی در مورد جبهه فرهنگی می پردازیم.
3⃣ قرارگاه تربیتی (مرحله اول):
🔹نقش این پادگان های تربیتی و فرهنگی که امروزه در کشور عزیزمان ایران ، تعداد آنها رو به افزایش است ،تربیت نیروهای متخصص و متعهد برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خواهد بود .
🔹ما در ادامه به تفصیل به توضیح مبانی این پادگان های تربیتی خواهیم پرداخت اما آنچه در این قسمت حائز اهمیت است توجه به نکته می باشد که ، نقش اصلی این مجموعه های تربیت محور ، پرورش انسانهایی در تراز جمهوری اسلامی ایران است، که بعد از اتمام فرآیند تربیتی و پرورش این دانش آموزان ، ما شاهد تربیت شدگان و خروجی هایی باشیم که این افراد با عزمی استوار، با تکیه بر نیروی لا یزال الهی و با اعتماد به نفسی که حاصل از توکل عمیق به حضرت حق تعالی می باشد برای پیشبرد اهداف جبهه حق ماموریتی را انتخاب کرده باشد و تمام عمر خود را صرف به ثمر رساندن آن ماموریت بکنند.
🔹 (همانطور که در ادامه به تفصیل به این مبانی خواهیم پرداخت ) این انسانها با انتخاب مأموریتی با این روحیه که استعدادها و علایق در راستای نصرت امام و ولی جامعه هزینه شود،انسانیت خود را رقم زده و به عبودیت آنها درگرو به سرانجام رسیدن مأموریتی است که حاصل ترجمه فرمان امام و ولی جامع برای خودشان می باشد.
🔹به زبان ساده تر اگر بخواهیم از ابتدا به کل ماجرا نگاه کنیم ، معمولاً مجموعه های تربیت محور و مجموعه های فرهنگی، اقدام به تربیت افراد می کنند بی آنکه بخواهند برای این خروجی ها مجموعه خود و برای ادامه حیات فردی و اجتماعیشان بستری را تصویر کنند. لذا متربی پس از پایان فرآیند تربیت یا رها می شود و صرفاً یا به فرآیند تربیت دیگران بازمیگردد. اما ماحصل تربیت خود را تحت لوای یک مأموریت در بستر جامعه رقم نمیزند.
〰〰〰〰〰〰
💠هیأت تمدن ساز
رهیافتی شیعی به سوی تمدن توحیدی مهدوی
🏴 http://eitaa.com/joinchat/502988811C13eb3e3e52
هیات تمدن ساز
🔴 #طرحنامه_عملیاتی ⭕️شرح سه مرحله ی طرحنامه - قسمت 5 〰〰〰〰〰〰 🔻در ادامه بعد از توضیح قسمت سوم ، مجد
🔴 #طرحنامه_عملیاتی
⭕️شرح سه مرحله ی طرحنامه - قسمت 6
〰〰〰〰〰〰
🔹لذا ما همواره شاهد این هستیم که افراد تربیت شده در این مجموعه ها به راحتی خود نیز منحل در سیل عمومی جامعه می شوند. آنچه در قسمت دوم به آن پرداخته شد و از آن به جبهه واحد فرهنگی یاد شد ، تکمیل کننده این نقص خواهد بود .
🔹یعنی افراد خروجی هیأت زوار الزهراء (س) با توجه به مبانی تربیتی که در ادامه تفصیل از آنها یاد خواهد شد ،پس دوره تربیتی 8 ساله خود با انتخاب مأموریت در راستای نصرت امام ولی جامعه ،اقدام به تأسیس یا عضویت در یک جبهه فرهنگی (به معنای اصطلاحی) خود می شوند و بعد از آن با حضور در جبهه واحد فرهنگی در عملیات های لازم فرهنگی و علمی کشور حضور جدی خواهند داشت .
🔹این ها افرادی هستند که تمام زندگی خود را با توجه به مأموریت انتخاب شده ،هزینه و صرف جبهه حق و ظرف تعین یافته آین یعنی نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهند کرد .
🔹لازم به ذکر است که خروجی این مجموعه فقط افرادی نخواهند بود که در زمینه های علوم انسانی یا فرهنگی یا حوزوی فعالیت داشته باشند ،بلکه این خروجی ها حتی افرادی هستند که در کارهای علمی بنیادی، شرکت های مهندسی، هنری، ورزشی و... فعال خواهند بود .بله، یعنی مأموریتشان این خواهد شد که به عنوان مثال در زمینه عمرانی به کشور خدمت کنند، و این مساله در فرهنگ به معنای عام جامعه تاثیرگذار خواهد بود. خروجی های این نوع فرآیند و این نگاه تربیتی اگر در زمینه عمرانی هم انتخاب مأموریت کنند، عملکردشان مانند جهاد سازندگی اول انقلاب خواهد بود که تمام روح کار به ظاهر دنیایشان در گروه آثار کلان فرهنگی است.
⚠️ لذا تأکید می کنیم که در جبهه فرهنگی، همه این افراد نقش خواهند داشت و این دست به دست دادن همه این افراد فرهنگ را رقم خواهد زد .
〰〰〰〰〰〰
💠هیأت تمدن ساز
رهیافتی شیعی به سوی تمدن توحیدی مهدوی
🏴 http://eitaa.com/joinchat/502988811C13eb3e3e52
هدایت شده از هیات تمدن ساز
10.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 همراهان فرهیخته پایگاه #هیات_تمدن_ساز 🌹
💠 برای کسب آشنایی مقدماتی با اهداف و محتوای کانال و شیوه استفاده از مطالب آن، از شما برای تماشای این ویدئو دعوت می شود.
#ویژه
🔰 @heiattamadonsaz
🔶 برای آشنایی با نمونه اجرا شده ی #هیات_تمدن_ساز کلیک کنید👇
🆔 http://eitaa.com/joinchat/4154458112C55fda7a1a5
هیات تمدن ساز
#هیأت_و_بقای_اسلام ✅ مولفه های درونی ذاتی 🆔 نقش هیأت و جریان عاشورا در پاسبانی از حیات اجتماعی اسل
#هیأت_و_بقای_اسلام
✅ مولفه های درونی ذاتی
🆔 نقش هیأت و جریان عاشورا در پاسبانی از حیات اجتماعی اسلام
🔢 1- بررسی در بستر وقایع تاریخی (قسمت ۸)
🔶انحراف جامعه مسلمین بعد از پیامبر (ص) از اسلام جامع (ادامه):
5⃣ گسترش جغرافیای اسلام و فراموشس استحکام درونی جامعه
🔸گستره جغرافیایی مملکت اسلامی در طی این نیم قرن دگرگونی چشمگیری یافت. از زمانی که پیامبر (ص) بنای حکومت دینی خود را در مدینه نهاد و در واپسین زمانهای حکومت، بر مناطق بیرونی روی کرد (موته و تبوک) تا زمانی که حکومتگران اموی بر سر کار آمدند دامنه حکومت تفاوت کرده بود. پس از پیامبر (ص) ، نبردهای گسترش طلبانه ای در دوران سه خلیفه اول، به ویژه عمر رخ داد که با چشم پوشی از جهت مثبت و منفی آن، بسط حکومت و توسعه جامعه اسلامی را به دنبال داشت، تنها در دوره امام علی (ع) چنین حرکاتی متوقف شد و بیش از هر چیز به اصلاح درون و خویشتن پرداخته شد؛ ولی پس از او معاویه به پیروی از خلیفگان اول، دست به فتوحات درغرب و شرق زد. و با این گسترش، در عصر امام حسین گستره جغرافیایی مملکت اسلامی محدود به حجاز و عراق نبود بلکه در شرق تا سند و هند و در شمال شرقی تا ماوراءالنهر و در مناطق شمالی تا ارمنستان و در جهت غرب تا افریقیه و در جنوب تا منتهی الیه دیار یمن به سرزمین اسلامی پیوسته بود.
6⃣ دنیاپرستی در قالب دین داری، روش رایج جامعه اسلامی :
🔸جامعه عرب با بعثت پیامبر بزرگ و تلاش پی گیر او و اصحابش از بدترین روش زندگی به متعالی ترین آن فراخوانده شد و در اندک زمانی دگرگونی فاحشی یافت و قوانین و احکام اسلامی بر آن حاکم شد و باورهای پاک و آسمانی جای گزین عقاید خرافی و غلط گردید، دین اسلام به عنوان عنصری نجات دهنده آدمی که نگرش جامع به هستی داشت و دنیا و آخرت را هم چون پدیده ای واحد و جدا ناپذیر می دید، در آن سایه افکند و انسانها را به حقیقتی فرا خواند که در آن آدمیان برابر و جهان مسخر قدرت لایزال الهی بود. پس از پیامبر (ص) چیزی نگذشت که در میان صحابه برای رسیدن به قدرت دنیایی اختلاف افتاد و دین به عنوان عاملی توجیه کننده خواسته های آنان درآمد.
💠هیأت تمدن ساز
رهیافتی شیعی به سوی تمدن توحیدی مهدوی
🏴 eitaa.com/joinchat/502988811C13eb3e3e52
#هیأت_و_بقای_اسلام
✅ مولفه های درونی ذاتی
🆔 نقش هیأت و جریان عاشورا در پاسبانی از حیات اجتماعی اسلام
🔢 1- بررسی در بستر وقایع تاریخی (قسمت ۹)
🔸این کجروی و دنیا خواهی در تمامی زوایای زندگی مسلمانان سایه افکند. جهاد، مبارزه، ایثار و از خودگذشتگی و تحمل سختیهای طاقت فرسا که پیش این به جهت تقرب به خدا و کمال یابی بود، در خدمت رسیدن به غنیمت و بیرون کردن حریف از میدان رقابت به کار گرفته شد.
🔸دین در میان عموم مردم به تبع از سردمداران وکارگزاران، وسیله و ابزاری برای آسوده زیستن و بی دغدغه بودن تلقی شد تا آنجا که دین را [به تعبیر امام حسین (ع)] تا آنجا می خواستند که به کار دنیایشان بیاید:
🖋 «الناس عبید الدنیا، و الدین لعق علی السنتهم، یحوطونه ما درت معایشهم فاذا محصوا بالبلاء قل الدیانون » ؛ مردم برده های دنیا هستند و دین لقلقه زبانشان است، تا آنجا از دین حمایت و پشتیبانی می کنند که زندگیشان در رفاه باشد. و آنگاه که به آزمون در آیند دینداران اندک اند.
🔸 دین در زندگی آدمی هم بخشی از نیازهای آدمی را رفع می کند و هم نیازهایی را که به حقیقت وجود انسانی مربوط است و بشر بدان توجهی ندارد، به انسان معرفی می کند. آدمیان گاه در فراز و نشیب زندگی و بیشتر در عصر آرامش و آسایش، تنها به خویشتن ظاهری خود می اندیشند و انسانیت خود را تا سرحد موجودی جاندار (حیوان) تنزل میدهند و حقیقت وجود خویش را فراموش می کنند و دین، با توجه دادن او به حقیقت مطلق، راه صحیح زیستن را که به سوی خداوند و کمال مطلق است در پیشش می نهد. انسان زمان پیامبر (ص) در چنین مسیری گام می نهد ولی بعدها مسیر زندگی عوض شد به ویژه پس از خلافت امام حسن (ع) و روی کار آمدن معاویه، که رسما دین حقیقی از صحنه زندگی کنار نهاده شد و دینی جایگزین آن شد که تنها در قاموس امویان تعریف پذیر بود.
💠هیأت تمدن ساز
رهیافتی شیعی به سوی تمدن توحیدی مهدوی
🏴 eitaa.com/joinchat/502988811C13eb3e3e52
#هیأت_و_بقای_اسلام
✅ مولفه های درونی ذاتی
🆔 نقش هیأت و جریان عاشورا در پاسبانی از حیات اجتماعی اسلام
🔢 1- بررسی در بستر وقایع تاریخی (قسمت ۱۰)
☑️شرایط ویژه اسلام در جامعه مسلمین زمان امام حسین (ع):
🔸در یک نگاه کلی و دقیق تر، می توان تمام انگیزه ها و علل و عوامل بر شمرده شده در خصوص قیام امام (ع) را در « #احیای_دین » خلاصه کرد.
🔸امام حسین (ع) در نامه ای به بزرگان بصره از آنها می خواهد که به کتاب الهی و سنت نبوی بیاندیشند و از واقعیت های جامعه غافل نباشند زیرا سنتها و روش های پسندیده مُرده و از میان رفته و بدعتها و ارزشهای جاهلی زنده جای آنها را گرفته است.
🖋«من شما را به پیروی از کتاب خدا و راه و روش پیامبر فرا می خوانم; زیرا هم اکنون سنت پیامبر از میان رفته و بدعتها و احکام ناروا زنده شده است، پس اگر گوش به این پیام فرا دهید و آن را بپذیرید، شما را به راه سعادت رهبری خواهم کرد.»
🔸همچنین آن حضرت پذیرش دعوت کوفیان را، به جهت هویت احیاگرانه آن می داند و می فرماید:
🖋«ان اهل الکوفة کتبوا الی یسالوننی ان اقدم علیهم لما رجوا من احیاء معالم الحق و اماتة البدع »
🔸قیام برای احیای حق و میراندن باطل را وظیفه دینی خود می دانست:
🖋«ما اهون الموت علی سبیل نیل العز و احیاء الحق. لیس الموت فی سبیل العز الا حیاة خالدة و لیست الحیاة مع الذل الا الموت الذی لا حیاة معه ».
🔸پیامبر (ص) ، برتری روحیه قومی و عصبیت بر هنجارهای اسلامی عصر پیامبر (ص) که نشات گرفته از تعالیم مقدس اسلام بود، تبدیل اشرافیت معنوی به اشرافیت مادی و ثروت اندوزی و گرایش به تجمل و کمرنگ شدن روحیه عالی اسلامی به ویژه در عصر عثمان و از آن پس، برتری حربه ارعاب و تزویر بر عامل حق طلبی و ظلم ستیزی در روحیه جامعه اسلامی بالاخص مردم کوفه، بی عدالتی و فساد رهبران سیاسی و برخی موارد دیگر، از جمله مسائل دردناک و آسیب های عمده اجتماعی بود که امام حسین (ع) با آنها مواجه شد.
🔜لذا وضعیت جامعه مسلمین در زمان امام حسین (ع) به لحاظ فرهنگی – سیاسی دارای ویژگی های زیر بود: (ادامه دارد)
💠هیأت تمدن ساز
رهیافتی شیعی به سوی تمدن توحیدی مهدوی
🏴 eitaa.com/joinchat/502988811C13eb3e3e52
هیات تمدن ساز
#هیأت_و_بقای_اسلام ✅ مولفه های درونی ذاتی 🆔 نقش هیأت و جریان عاشورا در پاسبانی از حیات اجتماعی اسلا
#هیأت_و_بقای_اسلام
✅ مولفه های درونی ذاتی
🆔 نقش هیأت و جریان عاشورا در پاسبانی از حیات اجتماعی اسلام
🔢 1- بررسی در بستر وقایع تاریخی (قسمت 11)
☑️ لذا وضعیت جامعه مسلمین در زمان امام حسین (ع) به لحاظ فرهنگی – سیاسی دارای ویژگی های زیر بود:
1⃣ عمل نشدن به حق
2⃣ تعطیلی امر به معروف و نهی از منکر
3⃣مرگ سنت و شکوفایی بدعت
4⃣ تجری در مقابل احکام الهی
5⃣ کنار گذاشتن دستور رسول خدا (ص)
6⃣ بازگشت نژاد و خون محوری به جای فضیلت محوری
7⃣ حاکمیت نظام قبیله ای بر تصمیمات و عدم استقلال در هویت
8⃣ نفع و ضرر، محور تشخیص حق و باطل
9⃣ نظام ملوک الطوایفی
☑️ تلاش های امیر مؤمنان علی (ع) و امام حسن (ع) برای بازگشت جامعه به نقطه اصلی:
🔻پس از عثمان، اندک آگاهی که در مردم پیدا شد آنان را به سوی علی (ع) کشاند و برای اولین بار پس از رسول خدا(ص)، رو به سوی جانشین حق ایشان کردند.
🔻حضرت علی (ع) با اکراه پذیرای خلافت شد و بر آن شد تا راه صحیح و اصولی اش را در پیش گیرد و کژی ها را به راستی کشانده و سرنوشت مردم را به دست خودشان دهد. او، اصل هدایت، اصلاح، امر به معروف و نهی از منکر، عدالت گستری و انسان سازی را که از شؤون امامت مسلمین بود، به کار بست تا آب رفته را به جوی بازگرداند، اما آنان که کام خویش را با این شهدها تلخ می یافتند با افروختن آتش فتنه به نقض عهد پرداخته، ستم پیشه کردند و از دیانت خارج شدند (ناکثین، قاسطین و مارقین) و در نهایت امام را با حیله گری و ستم به شهادت رساندند و پس از آن حضرت امام حسن (ع) را نیز که نزدیک هشت ماه یا شش ماه خلافت کرده بود همان گونه از صحنه برکنار کردند.
🔻بدین گونه حقیقتی که می رفت تا پس از سالها تجدید حیات کند، مجددا در پس پرده ای پنهان شد و صحنه سیاست عرصه قدرت نهایی و تاخت و تاز فرد و خاندانی شد که با دو خلیفه پیشین کینه ای دیرینه داشت.
💠هیأت تمدن ساز
رهیافتی شیعی به سوی تمدن توحیدی مهدوی
🏴 eitaa.com/joinchat/502988811C13eb3e3e52
هیات تمدن ساز
#هیأت_و_بقای_اسلام ✅ مولفه های درونی ذاتی 🆔 نقش هیأت و جریان عاشورا در پاسبانی از حیات اجتماعی اسلا
#هیأت_و_بقای_اسلام
✅ مولفه های درونی ذاتی
🆔 نقش هیأت و جریان عاشورا در پاسبانی از حیات اجتماعی اسلام
🔢 1- بررسی در بستر وقایع تاریخی (قسمت 12)
🔻بنا به آنچه ذکر شد، در زمان ابی عبدالله (ع)، آنچه از اسلام در جامعه باقی مانده بود، نه جامعیت آن بود نه خبری از محتوای عمیق اسلام بود. لذا عملا در عرصه اجتماعی جزء پوسته ای از اسلام در جامعه باقی نمانده بود.
🔻یکی از ابعاد بسیار مهمّ نهضت عاشورا بُعد اصلاح گرانهی آن بود. جامعهای که از معیارهای اصیل دین و ملاکهای ارزشی فاصله بگیرد و فساد در پیکره آن ریشه بدواند، بیبند و باری در آن گسترش یابد و ظلم و ستم بر مردم حکومت کند و به جان و مال مسلمانان تعرض شود، چنین جامعهای بیش از هر چیز نیاز به اصلاح از درون دارد و این همان هدف اصلی قیام حضرت امام حسین (ع) راجع به امت رسول خدا(ص) بود.
🖋امام خمینی (ره):
🔻«امروز این مطلب مهم است. از مهماتی است که جان باید پایش داد. همان مهمی است که سید الشهداء جانش را داد برایش، همان مهمی است که پیغمبر اسلام بیست و سه سال زحمت برایش کشید، همان مهمی است که حضرت امیر - سلام الله علیه - هجده ماه با معاویه جنگ کرد در صورتی که معاویه دعوی اسلام می کرد... برای اینکه یک سلطان جائر بود، برای اینکه یک دستگاه جائر بود، باید به زمینش بزند. آن قدر از اصحاب بزرگوارش را به کشتن داد، آن قدر از آنها را هم کشت؛ برای چه؟ برای اینکه اقامه حق بکند، اقامه عدل بکند.» (صحیفه امام؛ ج6، (ص) 33)
🔻در صدر اسلام، پس از رحلت پیامبر (ص) _ پایه گذار عدالت و آزادی _ می رفت که با کجرویهای بنی امیه اسلام در حلقوم ستم کاران فرو رود و عدالت در زیر پای تبهکاران نابود شود که سید الشهداء (ع)، نهضت عظیم عاشورا را بر پا نمود.
💠هیأت تمدن ساز
رهیافتی شیعی به سوی تمدن توحیدی مهدوی
🏴? eitaa.com/joinchat/502988811C13eb3e3e52
🔴 #اطلاعیه_مهم
با سلام و احترام🌷
🔻نظر به این که کادر پژوهشی « #هیات_تمدن_ساز » توفیق داشته در این سالها در محضر اساتید، علما و بزرگان کسب فیض کرده است و همواره از مجالست و ملازمت ایشان بهره مند شده است، در نظر داریم، در طی یک طرح پژوهشی، سوالات تخصصی شما در زمینه مسائل فرهنگی، تربیتی و ... را به محضر بزرگانی چون حضرت حجت الاسلام و المسلمین تحریری، حضرت حجت الاسلام و المسلمین عابدینی،حضرت حجت الاسلام و المسلمین یزدان پناه،حضرت حجت الاسلام و المسلمین ملکی، حضرت حجت الاسلام و المسلمین شیخ جعفر ناصری، حضرت حجت الاسلام و المسلمین میرهاشم حسینی و سایر علما و اساتید تربیتی حفظهم الله تعالی، ارائه کرده و پاسخ های مبذول داشته ی ایشان را پس از گردآوری در اختیار شما سروران قرار دهیم.
🔻فلذا برای ارسال سوالات خود می توانید از طریق شناسه زیر اقدام بفرمائید:
🆔 @Nazarat_pishnahadat
🏴 @heiattamadonsaz
🌒شهادت رئیس مکتب جعفری حضرت امام جعفرصادق (ع) برعموم شيعيان تسليت باد
@heiattamadonsaz