فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️تکنیک ناب مرحوم اندی هوگ
@honarrazmi
🥋 بی شائولین در ایران
⛩ سبک بى شائولين چوان ووشو سال ۱۳۸۲ در ايران زير نظر فدراسيون ورزش هاى رزمى مجوز فعاليت گرفت و رسماً به جمع سبک های آن زمان #ووشو پيوست.
این سبک در همان سال اقدام به برگزارى يك دوره استاژ فنی كشورى نمود كه با استقبال بسيار خوبی روبرو شد و اين دوره با حضور ۱۲۳ نفر از سراسر كشور برگزار شد كه در نوع خود كم نظير بود.
اين سبک از آن تاريخ به بعد تحت پوشش فدراسيون وقت شروع به پذيرش نمايندگى از استان هاى مختلف كشور نمود و در كمتر از يک سال ۱۴ استان كشور در اين سبک مشغول به فعاليت شدند.
🏢 با تشكيل فدراسيون ووشو، سبک بى شائولين چوان نيز در كنار بقيه سبک هاى ووشو فعاليت خود را دنبال نمود و در حال حاضر اين سبک در بيش از ۲۵ استان فعال مى باشد.
سبک بى شائولين چوان در مدت فعاليت خود در كشور اقدام به برگزارى دوره هاى مختلف آموزشى، مسابقاتى، سمينار ها و همايش ها نموده است.
🏆 سبک #بى_شائولين چوان در بخش استعداديابى و قهرمانى نيز با برگزارى كلاس هاى فنى بيش از ۳۰ نفر ملى پوش و چند قهرمان جهان و آسيا در بخش آقايان و بانوان به تيم ملى ووشو كشور معرفى نموده است.☯
#تاریخچه 📜
@KongFoo
🌐 جایگاه جهانی کونگ فو توآ
❇️ اولین مجمع با نام #ووکا با حضور ۲۵ کشور تشکیل شد که بعد از حدود ۱ سال به #ووتا تغییر نام داد.
اولین حرکت سازمان #جهانی توآ، برگزاری اولین دوره کلاس های بینالمللی داوری و مربی گری بود که از تمام کشورهای عضو برای حضور در این کلاسها شرکت کردند.
طولی نکشید که کشورهای عضو به بیش از کشورهایی از ۵ قاره جهان رسید. سپس به برگزاری اولین دوره مسابقات جهانی کونگ فو توآ با حضور ۴۵ کشور کونگ فو توآ در بین جوامع جهانی بار دیگر مطرح شد.
💪 ورزش رزمی کونگ فو توآ به جز در برخی مبانی نظری و مفاهیم بنیادین که ویژگی تمام سبکهای کونگ فو است، به لحاظ مکانیزم و دینامیک حرکات و ضربات ارتباط چندانی با #کونگ_فو چینی ندارد و ابراهیم #میرزایی الفاظ آن را از زبانهای مختلف از جمله زبان پارسی پهلوی و کتاب اوستا گرفتهاست.
🏆 دو دوره مسابقات آسیایی این رشته با شرکت ۲۲ کشور در سال های۹۴ و ۹۶ در شهرهای قصر شیرین و مشهد برگزار شده است. ☯
#ویکی_پدیا
#تاریخچه 🀄️
@KongFoo
@honarrazmi
🥋 دختر بروس لی نقل قول معروف پدرش را تایید کرد.
🎥 بروس لی نامی آشنا برای طرف داران #فیلم های رزمی است.
وی در ۲۷ نوامبر ۱۹۴۰ به دنیا آمد و در ۲۰ ژوئیه ۱۹۷۳ عمر کوتاهش پایان یافت.
📣 یک نقل قول الهامبخش و منتسب به #بروس لی Bruce Lee، اسطوره هنرهای رزمی و سینما، سالهاست که همه جا می چرخد.
برای برخی این سوال پیش آمده است که آیا این نقل قول واقعی است یا خیر.
این نقل این قول است:
👊 من از کسی نمی ترسم که ۱۰۰۰۰ ضربه را یک بار تمرین کرده است، بلکه از کسی می ترسم که یک ضربه را ۱۰۰۰۰ بار تمرین کرده باشد.
✅ حساب رسمی توییتر بروس لی که توسط دخترش، شانون لی ( Shannon Emery Lee) اداره می شود، این نقل قول را توییت کرده است.
بنیاد بروس لی نیز این نقل قول را معتبر اعلام کرد و منبع آن را آرشیو رسمی خانواده بروس لی خواند.
این نقل قول به منظور القای اهمیت کامل کردن یک تکنیک با استفاده از تمرینات بسیار به جای تمرینات پراکنده که نهایتا هم موثر نخواهد بود، گفته شده است.
⛩ بروس لی یک نماد فرهنگی است؛ یک استاد هنرهای رزمی که رشته خود را با نام جیت کان دو ایجاد کرد.
او برای عموم مردم به عنوان یک ستاره فیلم هنرهای رزمی با حرکات برق آسا شناخته می شود.
📗 پس از مرگ او همسرش، لیندا لی کتابی را با عنوان #تائوی جیت کان دو منتشر کرد که حاوی مجموعهای از نوشتههای لی درباره هنر رزمیاش بود. ☯
#مشاهیررزمی
@HrazmiVpahlvani
@honarrazmi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در حدود پنج قرن پیش از میلاد، یک راهب هندی به نام "بود هیدهارما" که با نام
های "تامو" و "داروما تائیشی" هم از او یاد می شود، به قصد اشاعه تعلیمات مذهبی از
هند راهی چین شد و در معبدی به نام شائولین به تعلیم و تربیت راهبان آن پرداخت.
تعالیم وی شامل مجموعه ای از تمرین های پرهیزگاری و قواعد خشک انضباطی بود که به
واسطه وضعیت جسمانی ضعیف، پیروان او طاقت تحمل آموزش های وی را نداشته و
بتدریج دچار ضعف و بی حالی می شدند. از این رو تامو حرکاتی را برای تقویت بنیه
جسمانی شاگردان خود ابداع نمود که به "18 حرکت دست لوهان" معروف شد.
این حرکات بتدریج گسترش یافته و پایه و اساس سبک های ووشو را تشکیل دادند.
در طی قرون 14 تا 16 میلادی چهره های برجسته ای از ورزش های رزمی در معبد
شائولین گرد هم آمدند و سبک های اصلی ووشو را به تقلید از حرکات حیواناتی چون پلنگ، درنا، مار، ببر و اژدها به وجود آوردند. لیکن امپراتور وقت که بتدریج از فعالیت های
ساکنان این معبد دچار ترس و نگرانی شده و معبد را تهدیدی برای حکومت خود می دید،
فرمان انهدام و به آتش کشیدن معبد شائولین را صادر کرد. در لشکرکشی امپراتور برای
انهدام معبد، فقط تعداد اندکی از افراد توانستند از مهلکه جان سالم به دربرند. این واقعه
تلخ موجب انتشار و اشاعه ورزش های رزمی معبد شائولین که تا آن زمان محفوظ و
مخفی مانده بود به سایر نقاط کشور چین گردید. هر چند امپراتوران برخی از سلسله های حاکم بر چین تمرین های ورزش های رزمی را خطری برای حکومت خود قلمداد نموده و انجام آن را ممنوع اعلام کرده بودند ولی امپراتورانی هم بودند علاقمنده به آن.
#تاریخ #ووشو #معبد
@KongFoo
بروسلی:
۱۳-حقیقت در سادگی است.
۱۴-راه بدست آوردن دانش اهمیت دارد.
۱۵-رقابت سازنده جهت دستیابی به هدف به زندگی شما معنی و دوام می دهد.
کتاب:بروسلی چه می گوید،ص۶۷
#بروسلی #پند #انگیزه
@wushucaran
@honarrazmi
یک رزمی کار خوب هرگز هیجان زده نمیشود اما آماده است ،فکر نمیکند و در رویا هم نیست ،آماده است برای هر اتفاقی که ممکن است بیفتد.
منبع: زندگینامه اژدهای طلایی-ص۱۳۳
@honarrazmi
#بروسلی
#نکته
#پند
#رزمی
هدایت شده از آموزش نینجاوهنررزمی
نینجا (یا در ژاپن شینوبی) به مزدوران مخفی در دوران ژاپن فئودال گفته میشود. نینجا در لغت امروزی به هنرجویان رشته نینجوتسو گفته میشود. نینجاها تخصصشان در جنگهای غیرمتعارف بود. آنها معمولاً برای جاسوسی، خرابکاری، نفوذ، ترور، جنگ چریکی و عملیات های مختلف و گاهی هم برای مبارزات مستقیم استخدام میشدند و از مهارت رزمی و روش جنگی نینجوتسو استفاده میکردند.[۱] کاربرد این کلمه به هنرجویان مهارتهای رزمی نینجوتسو اشاره دارد. نینجاها در مقابل ساموراییها بودند. ساموراییها نجیب زادگانی بودند که از طبقه بالای جامعه محسوب میشدند و از لحاظ مهارت و فن، حرفهای بودند. نینجاها از طبقه پایین جامعه و اکثرا کشاورز یا کارگر بودند که تحت ظلم و ستم قرار گرفته بودند و از این رو هنر نینجوتسو را آموخته و به نینجاهایی تبدیل شدند که وحشت بر دل سامورایی ها می انداخت.نینجا ها به دلیل اینکه از طبقه بالا نبودند و نمیتوانستند در مقام های دولتی باشند معمولا برای افراد خاصی کار میکردند و اکثرا عملیات ترور انجام میدادند.
@NIMJARNJR
ماهیت مرموز نینجاها، در قرن اخیر توجه مردم ژاپن و سپس کل دنیا را جلب کرد و آن را به بخشی از فولکلور و افسانههای ژاپن تبدیل کرد. نتیجه این افسانهسازی، مشکلتر شدن جدا کردن افسانه از واقعیت بود تا حدی که قابلیتهای فراطبیعی مثل نامرئی شدن و راه رفتن روی آب، به نینجاها نسبت داده شد و این شخصیت، به شکل فیلم و داستان به فرهنگ عامه تمامی جهان، راه یافت. از واژه نینجوتسو برای توصیف فعالیتهای مختلف نینجاها استفاده میشود.
نینجاها با رنگ لباس تیره خود و پوشیدن نقاب همواره نمادی از ترس و دلهره برای ساموراییها مطرح بودهاند. برعکس ساموراییها که از سلاح کاتانا به عنوان سلاح اصلی خود استفاده میکردند، نینجاها هر ابزاری را که میتوانستند برای رسیدن به هدف خود به کار گیرند به عنوان سلاح در نظر میگرفتند. این تنوع در بکارگیری سلاح از آنان مبارزانی مخوف و راز آلود ساخته بود. شاید معروفترین سلاح یک نینجا شوریکن یا ستاره نینجا باشد که تقریباً نماد این افراد یا این هنر نیز شدهاست. ستاره نینجا یا شوریکن سلاحی بود که از فاصله به طرف دشمن پرتاب میشد و با زخمیکردن یا کشتن حریف و دشمن او را از مقابله با نینجاها بازمیداشت. توانایی این افراد در جاسوسی در گرو تغییر چهره و استتار آنها بود که ایشان از کودکی آن را فرا میگرفتند و استادان این هنر بودند.[۲] یک تفاوت مهم نینجاها با ساموراییها این است که ساموراییها اگر نتوانند مأموریتشان را انجام دهند هاراگیری(خودکشی) میکنند، اما نینجاها هر کاری میکنند که مأموریتشان را به درستی انجام دهند.
@NIMJARNJR
@honarrazmi
هدایت شده از کونگ فو
پژوهشی در هنرهای رزمی چین
مقدمه
ووشو و يا هنرهاي رزمي چين با يك تاريخ طولاني و سير تكويني سبكهاي متنوع درسرتاسر چين و نيز در جهان شناخته شده است . آن براي سلامتي و بخصوص براي دفاع شخصي مفيد ميباشد . اين مقاله در سه بخش تهيه شده ، بخش اول درباره منشاء و سير تكامل است . و بخش دوم درخصوص معرفي سبكهاي مختلف ووشو . و بخش آخر شرح سبكهاي اصلي ووشو ، از قبيل چانگ چوان ( مشت بلند شمالي ) تاي چي چوان ( مشت زني نهائي عظيم ) و شائولين چوان و تشريح ساير هنرهاي رزمي اصيل و معتبر چين .
بخش اول : پيدايش و سير تكامل ووشو چين :
ووشو ، و يا هنرهاي رزمي چين ، ورزشي است که جهت سلامتي و دفاع شخصي بكار برده ميشود ، كه داراي يك تاريخ چند هزار ساله است . و بعنوان قسمتي از ميراث فرهنگ باستاني چين محسوب ميشود . پارهاي از اطلاعات بدست آمده از سنتهاي ادبي و هنري باستانی چين بيانگر اين مطلب است كه ووشو بدوي در ما بين پنج قرن قبل از ميلاد همزمان با اختراع شيشه در چين آغاز شد و در قرن سوم ميلادي يعني زماني كه تمرينات هنرهاي رزمي به آن وابسته است براي اولين بار به ثبت رسيد ، و در ميان اين تمدنها پيشرفت كرده است .
#ووشو #پژوهش #مطالعه
@wushucaran
@KongFoo
هنر رزمی چیزی ماورای هنر است و تنها هنرمندان شایسته و حقیقی میتوانند آن را نشان دهند.
نوشتن چند خط داستان کار هر کسی است اما هنرمند کسی است که بتواند درونیات خود را با هنرش عرضه کند و این چیزی بود که بروس لی برای هنرهای رزمی میخواست.
زندگی هر هنرمند آزمونی است برای خود او که باید با صداقت در آن شرکت کند زندگی بی نهایتی است که برای بودن در آن باید با فشار و باز کردن درها مرزهای خلاقیت و تغییر را یافت، این عقیده صادقانه که در سفرهای هنرمندانه میتوان به لزوم هنر در زندگی پی برد و اینکه هر کدام از ما به نوبه خود میتواند هنرمندی برای زندگی و خواست های خود باشد.
قسمتی از مقدمه جان لیتل بر زندگی اژدهای طلائی (بروس لی).
@KongFoo
@honarrazmi
#بروسلی