🔥تکلیف رهبری برای خبرگان
#مطالبه_گری_آرمانی
🔻چهارم اسفند ۱۴۰۱ رهبر حکیم انقلاب علما را به ارتباط با جوانان و دانشجویان و حضور در مراکز دانشجویی سفارش کردند و تشکیل حلقههای معرفتی از فضلای جوان در شهرهای مختلف با محوریت علمای بزرگ و #اعضای_مجلس_خبرگان را گامی دیگر برای ارتباط مؤثر با جوانان، خواندند و فرمودند: با حرف نو، بیان نو و منطق نو، با جوانان گفتگو و گرههای ذهنی آنها را باز کنید...
🔸پ.ن۱: شش ماه از دستور ولی فقیه می گذرد، شایسته است دفاتر علمای انقلابی و همچنین بزرگان عضو مجلس خبرگان گزارشی از اقدامات عملی خود در مسیر اجرای فرمان صریح امام خامنهای منتشر کنند.
🔸پ.ن۲: به نظر میرسد با توجه به اهمیت حیاتی جهاد تبیین برای حفظ نظام اسلامی، شاخص ارتباط نزدیک و تبیینی با مردم از شاخص های اصلی عضویت در این مجلس از دیدگاه رهبر انقلاب باشد.
🔻بنابراین ایجاب می کند جوانان و مجموعههای اصیل انقلابی در انتخابات آتی خبرگان از کسانی حمایت کرده و به آنها رای دهند که ضمن دارا بودن علم و تقوا و بصیرت سیاسی و اخلاق، #ارتباط بسیار نزدیکی با مردم داشته باشند.
🔸پ.ن۳: واقعا آیا منتخبانی که در حوزه انتخابیه خود سکونت ندارند؛ یا ماهی حداقل [بطور] متوسط حتی دو سه روز در آنجا حضور ندارند یا آنقدر پیرند که امکان تبیین ندارند یا آنقدر جوان [و بی تجربه اند و] وزانت اجتماعی کافی ندارند مناسب عضویت در مهمترین نماد در همآمیختگی اسلامیت و جمهوریت و تجلی مردمسالاری دینی هستند؟
✍️حمیدرضا ابراهیمی
@Gaami_no
[با اندکی ویرایش]
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
❌ راهی که از ابتدا اشتباه است؛
آدرس دهی نادرست وزیر علوم برای کسب مرجعیت علمی
🔹 وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری ضمن تشریح اقداماتی که برای اولین بار در این وزارتخانه طی دو سال گذشته انجام شده است، گفتند که تلاش ها برای تحقق مرجعیت علمی با نمایهسازی بینالمللی مجلات تشدید شده است. (اینجا)
لینک ادامه مقاله 👇
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
❌ راهی که از ابتدا اشتباه است؛
آدرس دهی نادرست وزیر علوم برای کسب مرجعیت علمی
🔹 وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری ضمن تشریح اقداماتی که برای اولین بار در این وزارتخانه طی دو سال گذشته انجام شده است، گفتند که تلاش ها برای تحقق مرجعیت علمی با نمایهسازی بینالمللی مجلات تشدید شده است. (اینجا)
📊 به منظور بررسی دورنمای راهکار در دست اقدام وزارت عتف، تعداد مجلات نمایه شده در پایگاه اسکوپوس مربوط به ایران در مقایسه با رقبای منطقه ای و چند کشور اروپایی از جمله دانمارک، سوئد، فنلاند، نروژ، اتریش و یک کشور آسیایی: سنگاپور و یک کشور اقیانوسیه: استرالیا، مورد بررسی قرار گرفت (جدول فوق).
🔄 بر اساس این نتایج، ایران دارای ۲۸۴ مجله با نمایه اسکوپوس است در حالی که نروژ، فنلاند، سوئد، دانمارک، سنگاپور و دانمارک به ترتیب دارای ۳۲، ۴۰، ۴۶، ۸۷ ، ۱۸۵ و ۱۹۹ مجله با همین نمایه هستند. کاش، وزیر محترم وزارت عتف و مدیران محترم ایشان به وضوح، آدرس دهی ناصحیح خود در خصوص رابطه مستقیم تعداد مجلات دارای نمایه بین المللی و مرجعیت علمی را مشاهده نمایند و به فوریت به سمت کسب مرجعیت علمی از طریق ارتقاء کیفیت علم تغییر مسیر دهند.
🖇 بدیهی است که کیفیت علم تولید شده و چارک مجلات می تواند در ارتقای جایگاه علمی کشور مفید واقع شوند؛ لیکن، تلاش وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری صرفا برای دو برابر کردن مجلات دارای نمایه بین المللی تاثیری بر مرجعیت علمی کشور نخواهد داشت؛ زیرا اگر کمّیت مجلات دارای نمایه بین المللی در زمینه تحقق مرجعیت علمی تعیین کننده بود باید در حال حاضر، ما در مقایسه با تمام رقبای منطقه ای و چند کشور منتخب اروپایی (شامل دانمارک، سوئد، فنلاند، نروژ، اتریش) و سایر کشورها از جمله استرالیا و سنگاپور، از نظر مرجعیت علمی با فاصله و در رتبه های بسیار بالاتری از این رقبا قرار داشتیم.
😔 تدوام آدرس دهی ناصحیح وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص مرجعیت علمی و پافشاری بر آن تاسف بار و مایه خسارت کشور است.
🎯 به نظر می رسد افزایش تعداد مجلات ایرانی دارای نمایه بین المللی، به بهانه تحقق مرجعیت علمی و عدم لحاظ نقش محوری کیفیت بروندادهای پژوهشی در کنار چارک طبقه های موضوعی مجلات، دارای یک دستاورد اصلی خواهد بود و آن، افزایش تعداد مقالات ایرانی با نمایه بین الملی می باشد.
📢 در این صورت، مدیران نهاد علم کشور از اعداد و ارقام چاپ مقاله با نمایه بین المللی به وجد آمده و با خرسندی آن را به عنوان موفقیت خویش جا می زنند. البته پیامد چنین مساله ای، به محاق رفتن سایر سیاستها و راهبردهای کلان کشور در زمینه علم و فناوری در پشت هیاهوهای افزایش کمیت چاپ مقالات علمی خواهد بود.
#دانشگاه
#مرجعیت_علمی
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
💠 از رجایی و باهنر بیاموزیم
🔰 چه بسا اشخاصی هستند که اگر کدخدای ده بشوند؛ تغییر میکنند به واسطه ضعفی که در نفسشان هست، تحت تأثیر آن مقامی که پیدا میکنند؛ واقع میشوند، و اشخاصی هستند که مقام تحت تأثیر آنهاست از باب قوّت نفسی که دارند.
🔹 آقای رجایی، آقای باهنر در عین حالی که خوب، یکیشان رئیس جمهور بود، یکیشان نخست وزیر بود، اینطور نبود که ریاست در آنها تأثیر کرده باشد؛ آنها در ریاست تأثیر کرده بودند. یعنی، آنها ریاست را آورده بودند زیر چنگ خودشان، ریاست آنها را نبرده بود تحت لوای خودش.
دیدار حضرت امام خمینی (ره) با رئیس جمهور، نخست وزیر و هیأت دولت به مناسبت هفته دولت
مورخ: ۱۳۶۵/۰۶/۰۸
📚صحیفه نور جلد ۲۰ صفحه ۳۵
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
⭕️ مصادره به مطلوب به سبک وزیر علوم، تحقیقات و فناوری
❓وزیر محترم علوم، با استناد به درصد همکاریهای بین المللی ایران، آنرا به عنوان شاخص مرجعیت علمی ایران (اینجا) و نشانه به رسمیت شناخته شدن اساتید و دانشمندان ما می داند. (اینجا)
اما ببینیم واقعیت از چه قرار است؟؟
📊 بر اساس داده های پایگاه scimago درصد همکاری های علمی بین المللی ایران در سال ۲۰۲۲ به حدود ۳۷ درصد رسیده است. طبق این آمار، این همکاریها برای کشورهای عربستان، پاکستان و مصر به ترتیب به حدود ۸۰، ۷۰ و ۶۰ درصد رسیده است. همچنین، همکاریهای علمی بین المللی رژیم صهیونیستی بیش از ۵۰ درصد می باشد.
🔺 بدین ترتیب، بر اساس نمودار فوق از نظر همکاری های علمی بین المللی، ایران، در میان ۶ رقیب اصلی منطقه ای، جایگاه پنجم را به خود اختصاص داده است!!
♨️ با این تفاصیل، وزیر محترم علوم ، تحقیقات و فناوری پاسخ بدهد که اگر عدد ۳۷ درصد همکاری علمی بین المللی و کسب رتبه پنجم بین شش رقیب اصلی منطقه ای، درخور شان کشور بزرگ ایران و بیانگر مرجعیت علمی ایران است؛ اعداد ۷۰ و ۶۰ درصد همکاری بین المللی علمی کشورهای کم بضاعت پاکستان و مصر بیانگر چیست؟
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
🔔دوره علمی «حکومت دینی و جریانهای اعتراضی: از دولت نبوی (ص) تا جمهوری اسلامی ایران»
🔻برخی محورهای دوره:
🔹اعتراض در اسلام؛ امکان یا امتناع!؟
🔸خواست افراد و احکام اسلامی؛ تعارض یا توافق!؟
🔹نسبت آشوب و اعتراض در حکومت اسلامی
🔸جريان شناسی و ماهیت شناسی مواجهه حکومت های دینی با اعتراض
🔹زمينهها، تجارب و موانع اعتراض در جمهوری اسلامی ایران
و...
👤با حضور اساتید:
🎙استاد حسن رحیمپور ازغدی
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و استاد حوزه و دانشگاه
🎙حجتالاسلام والمسلمین احمد رهدار
عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم علیهالسلام
🎙حجتالاسلام والمسلمین سید سجاد ایزدهی
عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
🎙دکتر محمد حسین رجبی دوانی
مورخ و پژوهشگر تاریخ اسلام و عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین علیهالسلام
🎙دکتر حمید رضا بیگدلی
عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب
🎙دکتر محمد باقر خرمشاد
عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و معاون پژوهشی مرکز اسناد انقلاب اسلامی
📆 تاریخ برگزاری ۲۱ و ۲۲ شهریور ماه
💻 دوره به صورت مجازی و در فضای اسکای روم برگزار میگردد.
📌به همراه اعطای گواهی معتبر برای شرکت کنندگان
🔗 پیوند ثبت نام: https://formafzar.com/form/8jxxs
💬 در صورت بروز هرگونه ابهام و سوال و همچنین دریافت اطلاعات بیشتر به آیدی @Atraze پیام دهید.
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
🟢 لزوم همراهی خودسازی و جامعهسازی
🔸با کمال تأسف الآن در اجتماع ما اکثر آنهایى که شور اسلامى دارند، دو دسته هستند: یک دسته ...اسلام براى اینها عبارت است از ذکر و دعا و نافله خواندن و زیارت رفتن و زیارت عاشورا خواندن. ...اصلًا کارى به دنیا ندارند، کارى به زندگى ندارند، کارى به مقررات اجتماعى اسلام ندارند، کارى به اصول و ارکان اسلام ندارند، کارى به تربیت اسلام ندارند، به هیچ چیز اساساً کارى ندارند.
🔹عکس العمل کندروى اینها این است که یک طبقه دیگرى پیدا شده از تندروها که واقعاً به مسائل اجتماعى اسلام اهمیت مىدهند و حساسیت هم نشان مىدهند. اینجور اشخاص از این نظر خیلى هم باارزش هستند، ولى برخى از همینها را من گاهى دیدهام که مثلًا مستطیع شده است اما به حج نمىرود. ...به نمازش اهمیت نمىدهد. به اینکه در مسائل باید تقلید کرد اهمیت نمىدهد، ...
🔸... یک نفر مسلمان، هم باید یک رابطه دائم و ثابت میان او و خداى خودش برقرار باشد و هم باید یک رابطه ثابت و دائم میان او و جامعه خودش برقرار باشد. بدون عبادت، ذکر و یاد خدا، مناجات با حق، حضور قلب، نماز و روزه نمىشود یک جامعه اسلامى ساخت و حتى خود انسان سالم نمىماند. و همچنین بدون یک اجتماع صالح و یک محیط سالم، بدون امر به معروف و نهى از منکر، بدون رسیدگى و تعاطف و تراحم میان افراد مسلمان نمىشود عابد خوبى بود.
📗 استاد مطهری، آزادی معنوی، ص۸۰
@motahari_ir
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
📚 انتشار «نظامنامه نهاد علم تمدن ساز»
جایگزین آئین نامه ارتقاء مرتبه علمی اعضاء هیات علمی
🔰 با فضل الهی و عنایات حضرت بقیه الله الاعظم، با مشارکت بیش از 60000 نفر ساعت اعضای هیات علمی سراسر کشور و صرف بیش از 7000 ساعت کارشناسی، جهت جمع بندی و تدوین، ویرایش هفتم (نهایی) «نظامنامه نهاد علم تمدن ساز» منتشر گردید. این نظامنامه، بستر و چارچوب اصلی فعالیت نهاد علم کشور را فراهم می آورد و با فعالیتهای اعضای هیات علمی تکمیل می شود.
👈 اهداف این نظامنامه به قرار زیر است:
▫️ ایفای رسالتهای اجتماعی نهاد علم
▫️ پاسخ به نیازها و حل مسائل و مشکلات
▫️ افزایش کیفیت و تاثیر گذاری تولیدات علمی و کسب مرجعیت علمی
▫️ تدوین و اجرای برنامه جامع و هماهنگ پیشرفت با همکاری نهاد علم
▫️ تحقق حکمرانی عالمانه با محوریت پژوهش و اندیشه ورزی نهاد علم
▫️ برپایی تمدن نوین اسلامی
🟢 شرط تحقق حرکتهای اصلاحی بزرگ و اساسی، اتحاد و هم افزایی است.
🤝 از اعضای هیات علمی و نخبگان سراسر کشور، دعوت می شود با عضویت در کانال و گروه زیر در ایتا، جمع را مفتخر فرمایند تا به خواست خداوند و با یاری یکدیگر، گام بعدی مطالبه و پیگیری تصویب و اجرای نظامنامه را طی نمائیم.
(نظامنامه در کانال و گروه زیر منتشر گردیده است.)
🔹 کانال حکمرانی مسوولانه
https://eitaa.com/hokmrani_masoulaneh
🔹 گروه رسالت اجتماعی و تمدن ساز نهاد علم
https://eitaa.com/joinchat/307298671C6e377c79f8
♻️ مستدعی است؛ اطلاعیه را در گروهها و کانالهای اعضای هیات علمی سراسر کشور بازنشر بفرمائید.
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
🛑 انتظارات یکسان با وجود ظرفیتهای متفاوت دانشگاهها!!
🔰 دانشگاهها امکانات و ظرفیتهای مختلفی برای فعالیت دارند. امکانات و ظرفیتهای یک دانشگاه واقع در مرکز کشور یا مراکز استان با امکانات یک دانشگاه واقع در شهرهای دور، متفاوت است. این تفاوت باید در انتظاراتی که از عضو هیات علمی دانشگاههای مختلف می رود نیز لحاظ گردد. متاسفانه تفاوت ظرفیتهای دانشگاههای مختلف در آئین نامه های فعلی نظام آموزش عالی کشور به صورت شایسته لحاظ نشده است.
🔃 در «نظامنامه نهاد علم تمدن ساز» که به یاری خداوند جایگزین «آئین نامه ارتقاء مرتبه علمی» خواهد شد؛ شاخصهایی با نام «شاخص ظرفیت» و «شاخص عملکرد» لحاظ گردیده است. با توجه به این شاخصها، انتظار از اعضای هیات علمی دانشگاههای مختلف، متناسب با ظرفیت هر دانشگاه و گروه خواهد بود. تفصیل آن در فایل «شیوه نامه داوری و ارزیابی» بیان گردیده است.
👈 پیشنهاد می کنیم جزئیات این شاخصها را از اینجا مطالعه کنید. 🔺
▫️در کانال و گروه زیر گردهم آمده ایم تا «علم» را بجای سلایق، محور حرکتهای اجتماعی قرار دهیم.
🔹 کانال حکمرانی مسوولانه
https://eitaa.com/hokmrani_masoulaneh
🔹 گروه رسالت اجتماعی و تمدن ساز نهاد علم
https://eitaa.com/joinchat/307298671C6e377c79f8
💚 منتظر حضور سبز شما نیز هسیتم.
♻️ مستدعی است؛ اطلاعیه را در گروهها و کانالهای اعضای هیات علمی سراسر کشور بازنشر بفرمائید.
#معرفی_نظامنامه_نهاد_علم_تمدنساز
#معرفی_شیوه_نامه_داوری_و_ارزیابی
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
🗝 رمز تحول از حکمرانی جزیره ای به حکمرانی یکپارچه، هماهنگ و هم افزا
🔗 سه بخش مهم اعمال حکمرانی شامل دستگاههای حاکمیتی، واحدهای اجرایی و نهاد علم می باشد.
▫️ دستگاههای حاکمیتی مشتمل بر وزارتخانه ها و سازمانهای دولتی است.
▫️ واحدهای اجرایی شامل بخشهای دولتی و خصوصی است که زیر نظر دستگاههای حاکمیتی فعالیت می کنند.
▫️ نهاد علم شامل کلیه مراکز علمی، آموزشی، تربیتی و پژوهشی است و در حالت خاص مقصود از آن نظام پژوهش و آموزش عالی میباشد.
⚜️ یکی از ریشه های مشکلات و بحرانهای کشور به این مساله بر می گردد که واحدهای اجرایی و خدماتی بصورت عالمانه و روزآمد فعالیت نمی کنند و در نتیجه محصولات خود را با کیفیت پایینتر و قیمت بالاتر نسبت به شرایط روز دنیا عرضه می کنند. هزینه این روز آمد نبودن به دوش مردم سنگینی می کند.
⭕️ حاکمیت برای تداوم فعالیت این واحدهای اجرایی و حفظ اشتغال و توسعه کشور، مجبور به حمایتهای مختلف یارانه ای و تعرفه ای از آنها می باشد. این حمایتها موجب هدر رفت بیشتر منابع و فرصتهای کشور است که باعث ایجاد یک چرخه معیوب و گروه کور به ظاهر باز نشدنی در حکمرانی کشور گردیده است.
❌ تبعات ناکارآمدی واحدهای اجرایی، دامن حاکمیت را می گیرد و به تدریج مردم را نسبت به حاکمیت بدبین می کند و زمینه سوء استفاده دشمنان خاک و ملت را فراهم می آورد.
❓ یافتن روشهای علمی و روزآمد رسالت نهاد علم است. اما نهاد علم و واحدهای اجرایی ارتباط و احساس نیازی به یکدیگر ندارند و هر یک بصورت مستقل فعالیت می کنند.
🤔 راه حل چیست؟
🔀 چنانچه «واحد اجرایی» به دلایل گوناگون از جمله استفاده از مساعدتها و حمایتهای مختلف حاکمیتی و غیر رقابتی بودن فرآیندها و محصولات خود، به تداوم روشهای غیرعلمی و غیر قابل رقابت و ناکارآمد موجود خو گرفته باشد؛ احساس نیازی به «نهاد علم» برای حل آن نخواهد کرد. در این صورت هر کدام از «نهاد علم»، «دستگاه حاکمیتی» و «واحد اجرایی» بدون احساس نیاز به یکدیگر به صورت جزیره های مستقل از هم به راه خود خواهند رفت و پیشرفت واقعی و درونزایی در کشور محقق نمی شود. برای حل این مساله باید اصلاحاتی در «نهاد علم»، «دستگاههای حاکمیتی» و «واحدهای اجرایی» به وقوع بپیوندد.
⛓ برای این منظور نیازمند «برنامه جامع پیشرفت» خواهیم بود که در آن «نهاد علم»، «دستگاه حاکمیتی» و «واحد اجرایی» درجهبندی میشوند. ارتقاء درجه «دستگاه حاکمیتی» مستلزم تحقق برنامههای پیشرفت و ارتقاء «واحدهای اجرایی» زیر نظر آن میباشد. ارتقاء «واحدهای اجرایی» مستلزم رسیدن به حد نصابهایی است که بصورت دورهای سختگیرانهتر میشود و تحقق آن در گرو انجام طرحهای پژوهشی روز آمد میباشد که «نهاد علم» متولی آن است. ارتقاء «نهاد علم» مستلزم انجام این طرحهای پژوهشی است. در این صورت بخشهای مختلف جامعه بصورت زنجیره، به هم پیوسته شده و اجزاء مرتبط یک موجود زنده را تشکیل خواهد داد که تداوم حیات هر یک وابسته به حیات دیگری و ارتقاء هر کدام مستلزم پیشرفت و ارتقاء دیگر بخشها میباشد. بنابراین تمام بخشها هماهنگ و همافزا و با کمک هم به پیشرفت و ارتقاء دست مییابند.
▫️ تفصیل آن در «نظامنامه نهاد علم تمدن ساز»، فایل «برنامه جامع پیشرفت» بیان گردیده است.
👈 پیشنهاد می کنیم جزئیات آن را از اینجا مطالعه فرمائید. 🔺
▫️در کانال و گروه زیر گردهم آمده ایم تا «علم» را بجای سلایق، محور حرکتهای اجتماعی قرار دهیم.
🔹 کانال حکمرانی مسوولانه
https://eitaa.com/hokmrani_masoulaneh
🔹 گروه رسالت اجتماعی و تمدن ساز نهاد علم
https://eitaa.com/joinchat/307298671C6e377c79f8
💚 منتظر حضور سبز شما نیز هسیتم.
#معرفی_نظامنامه_نهاد_علم_تمدنساز
#معرفی_برنامه_جامع_پیشرفت
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
📊 معرفی شاخصی جدید برای ارزیابی کیفیت تولید مقالات علمی
🔰 در مراحل قبلی تدوین و تصویب آیین نامه های ارتقای اعضای هیئت علمی، معیار اصلی تولید مقاله بوده است و تعداد مقاله معیار کارآمدی نهاد علم قلمداد شده است!! این در حالی است که نهاد علم کشور دارای رسالت ها و مأموریت های ویژه است و باید پاسخ به شبکه نیازها، حل شبکه مسائل و مشکلات، تحول آفرینی و نوآوری در مرز دانش معیارهای کارآمدی نهاد علم کشور باشند. در مبحث تولید مقاله اگر بخواهیم کارآمدی نهاد علم کشور را افزایش دهیم توجه به شاخص های مربوط به اثرات دانشگاهی، اجتماعی و اقتصادی در کنار استناددهی و مجله محل چاپ مقاله و چارک آن به صورت تلفیقی تصویر دقیق تری از کارآمدی نهاد علم کشور به دست می دهند.
✳️ در «نظامنامه نهاد علم تمدن ساز» که به یاری خداوند جایگزین «آئین نامه ارتقاء مرتبه علمی» خواهد شد؛ ضمن تحلیل دقیق جایگاه های جهانی بر اساس انواع شاخص های معتبر بین المللی، برای ارزیابی تولید مقاله، یک شاخص ابداعی با نام «شاخص ترکیبی» معرفی شده است. این شاخص ترکیبی از سه شاخص شناخته شده علم سنجی است و به بررسی توامان کمیت و کیفیت مقالات می پردازد؛ با این وجود رتبه کشورها در این شاخص ارتباط معنی داری با رتبه آنها در شاخص نوآوری و نیز شاخص رقابت پذیری جهانی دارد.
🔹 علاوه بر شاخص کمی، لازم است برای بررسی اثرات دانشگاهی و اجتماعی و اقتصادی مقالات علمی، از «شاخص ترکیبی» در ارزیابی ها استفاده شود. تفصیل آن در فایل «شاخص های علم سنجی» ارائه شده است.
👈 پیشنهاد می کنیم جزئیات این شاخص و تحلیل جایگاه های منطقه ای و جهانی ایران را از اینجا مطالعه کنید. 🔺
▫️در کانال و گروه زیر گردهم آمده ایم تا «علم» را بجای سلایق، محور حرکتهای اجتماعی قرار دهیم.
🔹 کانال حکمرانی مسوولانه
https://eitaa.com/hokmrani_masoulaneh
🔹 گروه رسالت اجتماعی و تمدن ساز نهاد علم
https://eitaa.com/joinchat/307298671C6e377c79f8
💚 منتظر حضور سبز شما نیز هسیتم.
♻️ مستدعی است؛ اطلاعیه را در گروهها و کانالهای اعضای هیات علمی سراسر کشور بازنشر بفرمائید.
#معرفی_نظامنامه_نهاد_علم_تمدنساز
#معرفی_شاخص_های_علم_سنجی
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
42.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ گفت و گوی شورانگیز عقل و عشق را پای دوشکا در وسط نبرد ببینید! و اینگونه است که هویت ملی و تمامیت ارضی ایران نسل به نسل حراست شده است!
📛 عقل می گفت خط را رها کن به فکر عروسی باش؛ اما همین که چند گام برمی گشتم عشق می گفت کجا ای نامرد!
✔️ عقل می گفت پدر، مادر، برادران و خواهران منتظرند؛ اما عشق می گفت نامرد! امروز اما روز امتحان است!
🔀 عقل می گفت برگرد! کشته می شوی؛ اما عشق می گفت باید تیربارهای دشمن را خاموش کنی تا بروبچه ها از محاصره آزاد شوند!
🔹 در بین نجواها و گفت و گوهای متحیرانه مابین عقل و عشق، من که می دانستم انسان شجاعی نیستم به ناگاه چشمم به سیم های بریده شده خطوط تلفن صحرایی افتاد. به سرعت سیم ها را گرفتم آمدم پای قبضه و پاهایم را محکم با پایه دوشکا بستم تا مبادا عقلم مرا به فرار ترغیب و حریف عشق شود!
✅ امام خامنه ای گفته بود: "جنگ ما یک گنج بود آیا خواهیم توانست این گنج را استخراج کنیم ؟!"
⁉️ گفت و گوی شورانگیز عقل و عشق علی حسن احمدی یکی از نسخه های شفابخش وحدت ملی و تمامیت ارضی ایران است که باید برای نسل جدید، دانشجویان و جوانان با زبان هنر به تصویر در آید. آیا خواهیم توانست؟!
✍️ مجتبی زارعی
عضو هیات علمی گروه علوم سیاسی، دانشگاه تربیت مدرس
همراه با اندکی ویرایش
@Dr_Zareii_Siasatefetrat
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
⚜️ آخرین خطابه پیامبر مهر و انسانیت
🔰 امام صادق (علیه السلام) فرمودند:
آخرین کلامی که رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) بر روی منبر، خطاب به اصحاب خود ایراد نمودند و بعد از آن، رحلت فرمودند، این بود:
🔹 خدا را به یاد آن کس می آورم که پس از من، فرمانروای امت من گردد؛
که مبادا بدون رحم و مهربانی، بر امت من فرمان براند.
🔹 فرمانروای بر امت من، باید بزرگان این امت را احترام گذارد و به ناتوانان مِهر ورزد و دانشمندان امت را با پیروی از نظریاتشان احترام کند.
🔹 موجب ضرر و زیان مردم نگردد تا آنها را خوار و ذلیل نماید و مردم را تهیدست و فقیر نکند تا از دین به در کند.
🔹 درِ خانه خود را بر روی مردم نبندد و بین خود و مردم، حجاب درست نکند تا زورمندان جامعه، ناتوانان را پایمال کنند.
🔹 مردم را چنان مشغول کار نکند تا از رسیدگی به امور خانواده، باز بمانند و نسل امت من کاهش یابد.
آنگاه رسول خدا با صدایی رسا فرمودند: خدایا شاهد باش که من گفتم و این پیام را رساندم.
📚 (اصول کافی جلد اول، صفحه ۴۰۶)
میلاد پیامبر مهر و عاطفه و فریادگر عدل و انسانیت و حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) مبارک باد
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 اظهارات قابل تامل وزیر صمت در پخش زنده ناخواسته!
توصیفی از حکمرانی غیر مسوولانه و برنامه های جزیره ای پیشرفت در کشور
💠 عباس علی آبادی، وزیر صمت:
📛 هیچکی اختیار هیچ کاری را ندارد. دست همه است. یکخوردش دست اقای خاندوزیه یک خوردش دست بانک مرکزیه ...
⭕️ همش شده التماس ... ما وزیر التماسیم ... ولی کاری [دستمان] نیست.
🔺 فقدان رهبری واحد، [در] تولید [داریم] ...
💢 هیچ کس پاسخگو نیست. هیچکی [نمی تونه] یقه هیچ کس را [بگیرد] ...
💯 هیچ کس مسول تامین هیچ مزیتی برای صنعت نیست. آقایان دانش بنیانها خودتان باید همه کارهای خودتان را بکنید.
پینوشت:
▫️ این سخنان، گوشه کوچکی از وضعیت حکمرانی غیر مسوولانه و برنامه های جزیره ای و پراکنده پیشرفت در کشور را نشان می دهد.
تاکید می کنیم:
👈 این نحوه حکمرانی باعث هدر رفت و تبذیر سرمایه ها و منابع کشور و عدم تحقق اهداف و برنامه ها می باشد.
❌ این حکمرانی نمی تواند حقوق مردم را اداء کند و از اساس، توان تحقق حکمرانی عالمانه و حکمرانی اسلامی را ندارد.
▫️ راهکار در نظامنامه نهاد علم تمدن ساز بیان گردیده است.
🗝 تحول از حکمرانی موجود به حکمرانی مسوولانه و تحقق برنامه جامع پیشرفت راه حل اساسی برون رفت از این نابسامانی است.
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
❌ چرا اسرائیل باید از صفحه روزگار محو شود؟؟
⭕️ مثل همیشه، دشمن صهیونیستی که از مقابله با رزمندگان مقاومت و جنبش حماس عاجز است؛ به مقابله با زنان و کودکان بی پناه فلسطینی روی آورده و آنها را به خاک و خون می کشاند.
🔴 این رژیم خبیث اینطور وانمود می کند که برای دفاع از خود، مجبور به انجام این جنایتها است.
👈 یعنی اعتراف می کند تار و پود این رژیم با جنایت و نقض حقوق اولیه انسانی گره خورده است و برای تداوم حیات پلید خود راهی جز ظلم و جنایت و کشتار و ویرانگری ندارد. 👉
📛 بلی! طبیعی است رژیمی که تاسیس آن با اشغال و ظلم و جنایت بوده است؛ تداوم حیاتش نیز وابسته به تداوم اشغالگری و ظلم و جنایت می باشد و این یعنی ذات این رژیم مساوی با ظلم و جنایت بوده و اصلاح ناپذیر است و مثل یک غده سرطانی تنها راه پایان یافتن این جنایتها، پایان دادن به حیات این رژیم است.
📣 ای سازمان ملل!! ای دولتهای به اصطلاح متمدن!! ای ملتهای پیشرفته!! و ای مدعیان حقوق بشر!!
حمایت شما از تداوم حیات رژیم صهیونیستی مساوی با حمایت از تداوم ظلم و جنایت و نابودی حقوق بشر است. تاریخ بشریت، این دورویی رسوای شما را از یاد نخواهد برد!!
💯 ای امت اسلامی!! ای ملتهای آزاده و رنج کشیده!! و ای آزادگان جهان!! برای اضمحلال این رژیم ناپاک یکصدا و همداستان شوید و انسانیت را از چنگال این ددمنشان رهایی بخشید.
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh