🏴رسوایی حقوق بشر غربی در غزه مظلوم و مقتدر
✍️محمدباقر مشکاتی مشاور آستان مقدس حضرت معصومه(س) نوشت:
▪️وضعیت امروز مردم مظلوم و مقتدر غزه که بیش از ده ماه زیر بمباران و کشتار وحشیانه رژیم صهیونیستی هستند، رسواکننده حقوق بشری است که مدعیان آن حامیان بی چون و چرای رژیم جنایتکار و غاصب اسرائیل هستند؛ نقض بیسابقه حقوق بشر در غزه که حاصلِ تبعیض نهادینهشده در دنیای غرب و استانداردهای دوگانه نهادهای بین المللی در مورد بشر غربی و غیر غربی است، ضرورت بازگشت به دین و محوریت بخشیدن به حقوق بشر اسلامی را دو چندان کرده است تا امنیت و کرامت انسانی را برای همه بشریت به ارمغان آورد.
📎برای مشاهده متن یادداشت اینجا کلیک کنید
#غزه_ظلوم
#یادداشت_رسیده
#نویسندگان_حوزوی_آذربایجان_غربی
@howzavian_westazarbaijan
خطای استراتژیک در تشکیل کابینه دولت
علیرضا احمدی قره زاغ نوشت: لیست نهایی رئیس جمهور در معرفی کابینه ، دو خطای استراتژیک « غربگرایی و سیاست مالی لیبرالی» را به وضوح نشان میدهد. هر چند اعضای کابینه طوری معرفی شده که حساسیت زا نباشد اما سپردن دو وزارتخانه حساس و کلیدی اقتصاد و خارجه به دو نفر فرد معلوم الحال و امتحان پس داده، که نمایندگی سیاست پولی لیبرال و دیگری غرب گرای تسلیم را دارند؛ خطای غیر قابل جبرانی است که دولت را به سوی پرتگاه سیر میدهد.
آقای پزشکیان نیاید اجازه مدیریت را به عده ایی باز نشسته سرمایه دار لیبرال بدهند که در پشت صحنه ، گرداننده اصلی دولت باشند. رئیس جمهور محترم خوب میدانند این چرچیل های روبه موت ، در دوره های مختلف به نقش افرینی منفی در ساختار پرداخته و از افزایش اختیارات رئیسجمهور تا کمپین رفراندوم قانون اساسی پیش رفتند و در این دوره نیز با توجه به موانع جدی قانونی برای کسب قدرت در کابینه و مدیریت کشور، به دنبال بازتولید فتنه ای جدید هستند. وجود درگیری و اختلاف شدید سه جریان اصلاح طلب و اعتدال و کارگزاران و سهم خواهی آنها از دولت، نقطه کانونی این فتنه انگیزی برای تحریک مردم علیه نظام و کشاندن مردم به کف خیابان است .امید که مجلس شورای اسلامی با درایت و تدبیر،نسبت به رای اعتماد وزرا، دولت جدید را در پرهیز ازاین فتنه یاری و بیدار نمایند.
#هیأت_دولت
#نویسندگان_حوزوی_آذربایجان_غربی
@howzavian_westazarbaijan
کتاب فقه و حقوق اداره خانواده منتشر شد.
✍ به قلم؛ دکتر جواد حبیبی تبار و دکتر سیدموسی موسوی
📍 یه یاری خداوند متعال کتاب «فقه و حقوق اداره خانواده» به تالیف آیت الله جواد حبیبیتبار و دکتر سید موسی موسوی به چاپ رسید.
📚 اداره خانواده از موضوعات مهم و کاربردی در مطالعات فقهی حقوقی است. پاسخ به سؤالاتی مانند اینکه مدیریت خانواده از باب ولایت یا ریاست و یا مسئولیت است و اینکه اختیارات مدیر خانواده شامل چه مواردی است؟ آیا علاوه بر روابط جنسی شامل مسائل اقتصادی اجتماعی، فرهنگی حقوقی و قضایی میشود یا خیر؟ و نیز مولفههای مدیریت در خانواده در روابط والدین و فرزندان کدامند؟ در این نوشتار ذیل هر عنوان به مناسبت، مباحث مستحدثه و نوپدید نیز مطرح و هر موضوع از منظر فقه استدلالی و حقوق ایران مورد بحث قرار گرفته است.
#تازه_های_نشر
#نویسندگان_حوزوی_آذربایجان_غربی
@howzavian_westazarbaijan
"آزادگان سرافراز ایران، نماد استقامت، ایثار و ایمان"
✍ محمدباقر مشکاتی، مشاور حرم مطهر حضرت معصومه در امور فرهنگی نوشت:
آزادگان سرافراز ایران، گنجینههای ارزشمندی هستند که با فداکاری و ایثار خود، برای آزادی و استقلال کشور جنگیدهاند. آنان الگوهای ایمان و مقاومت اند که پس از تحمل رنجها و سختیهای دوران اسارت، با بازگشت به میهن اسلامی، نقش بسیار مهمی در عرصههای مختلف اجتماعی، فرهنگی و سیاسی ایفا نمودند. حضور این عزیزان در جامعه، علاوه بر اینکه باعث تقویت روحیه مقاومت و ایثارگری در بین مردم میشد، به رشد و پیشرفت کشور نیز کمک شایانی کرده است. این عزیزان همچنان به توجه نیاز دارند و وظیفه همگان تکریم و حمایت از آنهاست.
🔖 متن کامل یادداشت در باشگاه خبرنگاران جوان📍
http://www.yjc.ir/00avdt
#آزادگان
#نویسندگان_حوزوی_آذربایجان_غربی
@howzavian_westazarbaijan
همدلی_کودکانه
✍ دکتر سیدموسی موسوی در کانال رسالتنا نوشت:
اندیشمندانِ روانشناسی کودک قائلاند کودک در سن هفت هشتسالگی شروع به ایجاد یک ویژگی بسیار مهم در زندگی میکند؛ آن ویژگی همدلی است، کودکان در این سن توانایی درک دیدگاههای دیگران و یادگیری نحوه مدیریت بهتر احساسات خود را توسعه میدهند و همدلتر میشوند.
باتوجه به این نکته، یکی از صحنههای زیبای تربیتی در #پیادهروی_اربعین همدلی کودکان خردسال با بزرگسالان است.
حتما در این سفر لذتبخش، بچههایی را میبینی که رو به زوّار ایستاده و دستشان را بالا میبرند و با صدای بلند فریاد میزنند: «لبیک یا حسین، لبیک یا حسین»؛ یا بچههای کوچکی که دستمال کاغذی یا لیوان پخش میکنند، یا اینکه ملتمسانه شما را به موکب عشق دعوت میکنند تا برای بشقابی غذا و ماء بارد مهمانشان باشی.
اینجاست که یکی از جنبههای انسانسازِ تربیتی در #اربعین حسینی را به چشم میبینی که چقدر کودکان در این سن و سال مهارت همدلی میآموزند.
#اربعین
#روایت
#نویسندگان_حوزوی_آذربایجان_غربی
@howzavian_westazarbaijan
غریبانگی کاظمین
✍ محمدباقر حسنزاده در کوتاه نوشتی در گفتهها و نکتهها نوشت:
کاظمین زمانی سرافکنده از شهادت غریبانه ی امام شهیدش بود
و امروز من شرمنده ی میزبانی شدم که به زور ما را از سیاره مان پیاده کرد و قول شرف داد که بعد احسان و استحمام، خودش ما را به حرم برساند!
تو با دل ها چه کردی؟ ایها الکاظم یابن رسول الله!
#کاظمین #کربلا
#مشایه #اربعین
#نویسندگان_حوزوی_آذربایجان_غربی
@howzavian_westazarbaijan
"شاهکلید تربیت کودکان در پیادهروی اربعین حسینی"
✍محمدباقر مشکاتی مشاور فرهنگی حرم حضرت معصومه(س) نوشت:
ایجاد "تصویر خوشایند" به همراه "خاطرهای شیرین" در ذهن کودک از "پیش از سفر" اربعین، در 'طول مسیر پیاده روی" و پس از "بازگشت از سفر زیارتی" شاهکلید تاثیرگذاری تربیتی بر کودکان است.
🖇متن کامل یادداشت در باشگاه خبرنگاران جوان📍
http://www.yjc.ir/00aw1v
🏷 ۱۰ تدبیر عملی پیش از سفر
🏷 ۲۲ تدبیر عملی در طول سفر
🏷 ۶ تدبیر عملی پس از سفر
#یادداشت
#نویسندگان_حوزوی_آذربایجان_غربی
@howzavian_westazarbaijan
تبلیغ باورها با اشاره
✍️سيد موسی موسوی
دیروز شیعه مخلص #آلمانی را در موکب دوستان #جمهوری_آذربایجان در عمود ۵۳۰ ملاقات کردم، وقتی دید آذریها لیموترش تازه را خورد کرده و در چایی انداختهاند، هوس چای آذری کرد.
نکته جالب این ملاقات برایم این بود که به کولهپشتی خود اشاره کرد تا بنده را متوجه چیزی کند، در ابتدا متوجه منظورش نشدم تا اینکه کولهپشتی اش را در آورد و سربند قرمزی که روی آن "اللهم عجّل لولیک الفرج" نوشته شده بود را نشانم داد.
این شیعهی با معرفت، خواست با یک اشاره به من بگوید پیادهروی اربعین، امتداد راه امام حسین (علیه السلام) و رسیدن به ولی زمان (عج) است.
باید اعتراف کنم این نکتهی تبلیغی را از ایشان یاد گرفتم که بعضاً با یک اشاره به یک نماد، میتوان کار تبلیغی کرد.
#تبلیغ_بین_الملل
#اربعین_حسینی
#نویسندگان_حوزوی_آذربایجان_غربی
@howzavian_westazarbaijan
آثار تربیتی مراسم پیادهروی اربعین بر کودکان و نوجوانان
محمدباقر مشکاتی مشاور فرهنگی آستان مقدس حضرت معصومه(س) نوشت:
▪️مراسم جهانی پیادهروی اربعین، فراتر از یک زیارت مذهبی، فرصتی بینظیر برای تربیت و شکلدهی شخصیت کودکان و نوجوانان است؛ بنابراین ایجاد تصویر خوشایند و مثبت و خاطره ای شیرین و لذت بخش در ذهن کودک و نوجوان از اربعین و پیاده روی اربعین شاهکلید تاثیرگذاری تربیتی بر کودک و نوجوان است. از نگاه روانشناختی، قطعاً مراقبت از خسته نشدن کودک و لذت بردن او از پیادهروی اربعین، میتواند نقش بسیار مهمی در خلق تصویر مثبت در ذهن کودک داشته باشد.
📎برای مشاهده متن یادداشت اینجا کلیک کنید.
#یادداشت
#نویسندگان_حوزوی_آذربایجان_غربی
@howzavian_westazarbaijan
دولت نامبارک یا مبارک
علیرضا احمدی قره زاغ در کانال جوشش قلم نوشت:
جوانان حزب الهی بر خط شدند و جانشان را در کف خیابان توسط براندازان شکم سیر از دست دادند تا زمینه ظهور دولت حقه امام زمان (عج) تسریع شود و حال کمتر از دو سال ، کسانی توسط رئیس جمهور به عنوان وزیر معرفی می شود که حامی سر سخت بر اندازان بوده یا نقش کلیدی در بدبختی و گرفتار شدن مردم داشتند؛ و بد تر از آن، رای اکثریت نمایندگان مجلس به این براندازان و مسببان اصلی وضعیت کنونی بود و بد تر از همه ، ورزارتخانه های مهمی مانند بهداشت و درمان و امور خارجه و اقتصاد به اینها سپرده شده که سلامت و اقتصاد و روابط بین المللی جامعه به آن وزارتخانه ها مربوط است. این انتخاب و تایید را به خانواده های معظم شهدا و خانواده شهیدان سیر روح الله عجمیان و آرمان علی وردی تسلیت عرض می نمایم .
نمایندگانی که با رای امت حزب الله از شهر قم و شهرهای دیگر به نمایندگی رسیدند و اکنون تغییر رویه داده، و رای دربستی و کیلویی به کابینه ضعیف و پیر و نا کارآمد دادند و و با افتخار این عهد شکنی و خبط خود را توئیت می کنند قطعا در سپهر حافظه ملت خواهد ماند . البته تعداد 120 نماینده ای که فریب جو سازیها و ادعاهای خلاف واقع پزشکیان وافراد دست پخت ظریف را نخوردند ، در این آزمون الهی، سر بلند بیرون آمده و نزد خدا و ملت و شهدا روسفیدند.
آقای پزشکیان شعارشان صداقت بود ولی متاسفانه به این شعار پایبند نبودند و در اولین روز کاریشان ، با بیان دروغ ، رای اعتماد مجلس را نسبت به کل کابینه پیشنهادی اخذ کردند. او با انتساب کذب تایید تمام وزرای پیشنهادی توسط رهبر، آبروی نظام و مردم سالاری دینی را زیر سوال برده و ضربه مهلکی بر بدنه جمهوریت نظام وارد نمودند و تصور دیکتاتوری از ولی فقیه را در اذهان مردم ایجاد نمودند، هر چند دفتر رهبری، این ادعا را تکذیب و دروغگو بودن این رئیس جمهور را بر ملا نمودند ،ولی جای تاسف از رئیس مجلس و نمایندگان است؛ چرا که همه میدانند رهبری معظم اولا هرگز در چنین اموری دخالت نکرده و صراحتا این کار را وظیفه مجلس میداند و ثانیا نه تنها وجود افراد نشان دار ضد انقلاب و بر انداز موردتایید رهبری نظام نیست بلکه موکدا ، استفاده از نیروهایی که با نظام و انقلاب فاصله دارند را مورد نهی قرار داده و دوازده شرط را به عنوان ویژگی افراد پیشنهادی بیان فرمودند.برخی از این وزرا، حقیقتا نه به جمهوریت اعتقاد دارند و نه به اسلامیت ؛ مواضعشان در گذشته مکتوب و مضبوط موجود است؛ این عناصر نامطمئن، ناکارآمد، بی منطق و از خط قرمزهای نظام گذشته، نقطه مقابل خواسته ملت هستند و مردم از این فتنه گران غیر تواب برانداز قهرند.لازم است اینجا هم کمی نهج البلاغه خوانده شود و سوال شود رئیس جمهور دروغگو ، نماینده قدرت طلب و بی بصیرت، برخی وزیران فتنه گر و بر انداز ، در مملکت امام زمان (عج) چه نسبتی دارند؟؟؟!!! چه فایده ای را برای این ملت و مملکت اسلامی ایران خواهند داشت؟؟؟!!
#یادداشت
#نویسندگان_حوزوی_آذربایجان_غربی
@howzavian_westazarbaijan
گریز از آشیان
✍ محمدباقر حسنزاده مدیر حوزه علمیه امام خامنهای(مدظله) نوشت:
بین دو انگشتانش دشداشه را گرفت. مثل این که جنس پارچه اش را واررسی می کند!
یکهو غمی بر چهرش نشست.
پرسیدم چه شد جناب شیخ؟
با سینه ای پُر درد و بغضی که صدایش را گرفته بود گفت: با همین دشداشه از خانه و آشیانم گریختم!!!
گزارش خانه ی ما توسط دشمنان اهل بیت علیهم السلام به دواعش داده شد و من همراه پسران و دخترانم از خانه و پناه خویش گریختم.
از دنیا فقط این دشداشه بر تنم بود!😔
#شیخ_حسین_موصلی
#عراق #داعش
#نویسندگان_حوزوی_آذربایجان_غربی
@howzavian_westazarbaijan
آثار و آداب “خدمت کریمانه” در موکبهای اربعین
✍️ محمدباقر مشکاتی مشاور فرهنگی حرم حضرت معصومه(س) نوشت:
▪️برخورد مهربانانه و "خدمت کریمانه" در ارائه خدمات رفاهی و پذیرایی به زائران اربعین از سوی خادمان مواکب اربعینی در جنبه های مختلف زائران امام حسین علیه السلام، تاثیرات مثبت، عمیق و خاطره انگیز و ماندگاری می گذارد. خدمات غیرفرهنگی در اربعین موجب بروز و ظهور روح معنوی و فرهنگی در مسیر پیاده روی است و تاثیرات عدیده ای دارد که وقتی واکاوی می شود، از جنس "تاثیر فرهنگی و تربیتی" است و لذا چه بسا تاثیر خدمت کریمانه از اثرگذاری کارهای فرهنگی مرسوم نیز بیشتر شود.
📍متن کامل یادداشت در
سایت آستان مقدس فاطمی
📍در باشگاه خبرنگاران جوان
#یادداشت #اربعین #خدمت_کریمانه
#نویسندگان_حوزوی_آذربایجان_غربی
@howzavian_westazarbaijan
حفظ نمادها ارزشمند است
✍️ سیدموسی موسوی مبلغ بین الملل میاندوآبی در کانال رسالتنا نوشت:
پیرمردی که ۸۵ سال دارد و اهل بصره است از عشق و وابستگیاش به امام حسین علیه السلام میگوید...
حکایت این مرد بسیار شنیدنی بود، مرد باصفا و با مرامی که ۵۰ سال پیادهروی اربعین شرکت کرده بود، آن هم نه فقط مسیر نجف تا کربلا را بلکه شروع حرکتش از بصره (محل اقامتش) بوده؛ در واقع این مرد نازنین هرساله ۴۰ روز پیادهروی داشته است،
میگفت حرکتشان را طوری تنظیم میکنند که روز اربعین را کربلا باشند و روز بعد از اربعین هم مسیر کربلا به نجف را با پای پیاده برمیگردنند تا در روز ارتحال پیامبر (ص) در نجف و در جوار امیرالمؤمنین باشند.
وقتی از خاطراتش میگفت تازه متوجه میشدی که امام حسین علیه السلام چه عاشقانی دارد؛ میگفت در زمان صدام نمیشد روز پیادهروی کرد و اگر متوجه میشدند که قصد پیادهروی اربعین را کردی، گردنت را میزدند (تعببر خودش همین بود و با دستش هم به گردنش اشاره کرد) به همین خاطر شبها پیادهروی میکردند؛ اینو که گفت، ازش پرسیدم: خب! شما اگر روز حرکت میکردید کسی چه میفهمید که شما چیکار میکنید و کجا میخواهید بروید!؟
برگشت نگاهی به پرچم و علم سبز بزرگی که در دست داشت انداخت و گفت که با این پرچم همه متوجه میشوند که من قصدم رفتن به کربلاست...
تازه متوجه شدم که چقدر برای این پیرمرد حفظ نماد مهم است و به نظرم هم حق با ایشان بود که زیارت و پیادهروی اربعین بدون این نمادها نمیتوانست جهانی شود.
#تبلیغ_بین_الملل
#نویسندگان_حوزوی_آذربایجان_غربی
@howzavian_westazarbaijan
قرائت انحرافی رئیس جمهور از دانشجوی بد
✍️ علیرضا احمدی قره زاغ رییس جمهور در جلسه معارفه وزیر علوم از اساس متخلف بودن، مجرم بودن و بد بودن کسی که دانشجو یا استاد است را انکار کردند! و گفتند: "دانشجو نمی تواند آدم بدی باشد". آیا آقای رئیس جمهور به لوازم سخن خود توجه ندارد یا وامدار منافاقان و مفسدین و فتنه گران است که همه را یک کاسه تطهیر می کند ؟ افرادی مانند مسعود رجوی(دانشگاه تهران) ،مسعود کشمیری(دانشگاه تهران)، مریم رجوی(دانشگاه صنعتی شریف)،محمدرضاکلاهی(دانشگاه علم و صنعت)،عباس زریبافان(دانشگاه صنعتی شریف)، موسی خیابانی(دانشگاه تهران) و... همگی جزو دانشجویان منافقی هستند که بین مردم شناخته شده هستند . افرادی مانند کیوان امام وردی، دانش آموخته رشته باستان شناسی دانشگاه تهران که به سی نفر از دختران دانشکده هنر که مدعی روشنفکری بودند، تعرض نموده و اعدام شدند و دانشجویانی که کمپین نه به اعدام او راه انداختند و صدها مورددیگر، جزو دانشجویان مفسد و منافق بودند. البته در مقابل این تعداد قلیل ؛ هزاران هزار دانشجوی با تقوی،حزب الهی، ناب ، پاک ،مخلص ، متعهد ، شهید، جانباز، آزاده، جهادگر، مدافع اسلام و انقلاب هم وجود دارند که مشغول علم و تحصیل و تدریس هستند و مورد تایید خدا و اهل بیت علیهم السلام هستند. آقای نهج البلاغه خوان ، ملاک در اسلام آیات صریح قرآن صنف نیست بلکه ملاک در اسلام تقوی است . اگر کسی در هر لباس و هر صنفی تقوی لازم را نداشته باشد، قابل تطهیر نیست و با ادعا چیزی اثبات نمی شود؛ به قول حضرت امام خمینی(ره)، لفظ را همه می گویند، شاید شیطان را هم ازش بپرسند، می گوید من انقلابی هستم!
آقای پزشکیان برای برگرداندن تعداد معدودی از اساتید و دانشجویان فاسد و مغرض و ضد انقلاب و فتنه گر، بایسته و شایسته نیست از اسم و رسم صنف دانشجو، سوء استفاده نمایید ، آنهایی که اخراج یا بازنشسته شدند قانونی بوده و قابل بازگشت نیستند؛ همانطور که آرمان علی وردیها و شهدای مدافع عفت و انقلاب اسلامی قابل جبران و برگشت نیستند.
#سیاسی
#یادداشت
#نویسندگان_حوزوی_آذربایجان_غربی
@howzavian_westazarbaijan
توحید گستری، اصلیترین مسئولیت پیامبران و امامان
✍️ محمد مختاری
هدایتگری عظیم ولی خدا در میان مخلوقات، ناظر به «توحید محوری» است که در عالم منتشر و بخاطر آن مجاهده میکند.
غربت و رنج پیامبران و امامان علیهمالسلام نیز اغلب بدلیل عدم حرکت شایستهی مردم در این مسیر است، نه صرفا نساختن حرم و ضریح پس از شهادت آنان!
وظیفه شرعی ما نیز علاوه بر تکریم و تعظیم نسبت به مدفن جسم مبارک و مطهر ایشان، تمجید از زحمات ائمه علیهمالسلام از طریق عمل به معارف به جای مانده از آن بزرگواران و تلاش برای گسترش اعتقاد توحیدی در عالم است.
#نویسندگان_حوزوی_آذربایجان_غربی
@howzavian_westazarbaijan
"نگاهی به نقش تمدن سازی امام رضا علیه السلام در ایران اسلامی"
✍️ محمدباقر مشکاتی
💠 بدون شک، امام رضا علیه السلام تأثیر بسزایی بر فرهنگ، هنر و ادب و تمدن ایران داشتهاند؛ و آستان قدس رضوی به عنوان یک قطب فرهنگی و علمی، نقش مهمی در توسعه و گسترش تمدن اسلامی ایرانی ایفا کرده است. تمدن سازی یک فرایند جمعی است ولی میتوان گفت که امام رضا علیه السلام به عنوان فردی الگو و پیشوای دینی، نقش بسیار برجستهای در شکلدهی و گسترش تمدن اسلامی ایرانی داشتهاند. به عبارتی یکی از مهمترین عوامل شکلگیری و بسط تمدن اسلامی ایرانی«شخصیت و حیات معنوی امام رضا علیه السلام» بوده است و نقش ایشان در این زمینه، بسیار برجسته و بی نظیر است و به حق میتوان ایشان را یکی از مهمترین «تمدنسازان ایران اسلامی» دانست.
📍مطالعه متن یادداشت در خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان
#نویسندگان_حوزوی_آذربایجان_غربی
@howzavian_westazarbaijan
36.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی را در این مهم یاری دهیم!
✍️محمدرضا بابایی نوشت:
اول توصیه میکنم بیان گویا و رسای ایشان درباره تعاون و تعاونی را کاملا ببینید!
محرم امسال صحبتهایم مربوط به نقش مومنین در نظم نوین جهانی بود و آنجا اشاره کردم که قرآن میفرماید: «لیقوم الناس بالقسط»
این مردم هستند که باید عدالت را در زمینههای مختلف احیاء کنند بوسیله چه سازوکاری؟
اینجا عرض میکنم که تعاونیها چاره کار هستند،
چرا که؛ راه تحقق عدالت اقتصادی، گسترش مالکیت عمومی و ابزار کار برای همه است.
لازم به ذکر است اساس تعاونیها که در سابقه تمدنی ما به آسانی قابل مشاهده است، پیوند اجتماعی امت با هم بوده است. اکنون هم اگر بخواهیم این امر را زنده کنیم بایستی از تفردگرایی که هدیه پرزرق و برق غرب به امت اسلام است بگذریم و به اجتماع اسلامی خود روی آورده و کارکردهای تمدنی اجتماعات دینی خود از جمله هیآت، مساجد و ... را پر رنگتر کنیم و با استفاده از شاخص اخوت خاص در هیآت دینی و مساجد کارکردهای اجتماعی این جمعها را بیشتر در جامعه بُروز دهیم.
حالا که وزیر در سمت درست ایستاده باید او را در تحقق این امر یاری کرد.
پ.ن: برسد به دست متولیان امر هیآت مذهبی و تشکلهای فرهنگی.
#نویسندگان_حوزوی_آذربایجان_غربی👇
@howzavian_westazarbaijan
ابعاد الگویی حضرت سکینه خاتون (س) در زمینه عفاف و حجاب
✍ محمدباقر مشکاتی نوشت:
حضرت سکینه (س)، دختر امام حسین (ع)، یکی از برجستهترین زنان تاریخ اسلام است که در زمینه عفاف و حجاب الگویی بیبدیل برای همه مسلمانان، به ویژه زنان، محسوب میشود. ایشان در شرایط بسیار سخت و پس از واقعه کربلا، با حفظ حجاب و عفاف خود، نه تنها به دین و شریعت اسلام پایبند ماندند، بلکه به عنوان نمادی از مقاومت و پایداری در برابر ظلم و ستم نیز شناخته شدند.
ابعاد الگویی حضرت سکینه (س) در زمینه عفاف و حجاب را میتوان به صورت زیر خلاصه کرد:
▪️۱. حفظ حجاب در سختترین شرایط: حضرت سکینه (س) حتی در اسارت و پس از شهادت پدر و برادران خود، به حجاب و عفاف خود اهمیت دادند و از آن محافظت کردند. این امر نشان میدهد که حجاب برای ایشان تنها یک پوشش ظاهری نبود، بلکه نمادی از ایمان، تقوا و ارزشهای انسانی بود.
▪️۲. پایداری در برابر فشارهای اجتماعی: در آن زمان، زنان اسیر مورد تحقیر و آزار و اذیت قرار میگرفتند. با این حال، حضرت سکینه (س) با حفظ وقار و متانت خود، به این فشارها تن ندادند و به ارزشهای خود پایبند ماندند.
▪️۳. ترویج فرهنگ عفاف و حجاب: حضرت سکینه (س) با رفتار و گفتار خود، به ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه پرداختند. ایشان به عنوان یک الگو، به زنان دیگر نشان دادند که حجاب نه تنها محدودیتی برای زنان نیست، بلکه باعث تقویت شخصیت و افزایش عزت نفس آنان میشود.
▪️۴. ارتباط عفاف و حجاب با ایمان و تقوا: حضرت سکینه (س) به عنوان یک مؤمنه واقعی، عفاف و حجاب را با ایمان و تقوای خود مرتبط میدانستند. ایشان معتقد بودند که حجاب، پرده عصمت و پاکدامنی است و با تقویت ایمان، انسان را به سوی کمال و سعادت هدایت میکند.
▪️۵. عفاف و حجاب به عنوان نماد مقاومت: حضرت سکینه (س) با حفظ حجاب خود در شرایط سخت، نشان دادند که عفاف و حجاب میتواند به عنوان نمادی از مقاومت در برابر ظلم و ستم مورد استفاده قرار گیرد. ایشان با این عمل، به زنان مسلمان آموختند که با حفظ ارزشهای خود، میتوانند در برابر هرگونه تهاجم فرهنگی ایستادگی کنند.
🏷 اهمیت الگوبرداری از حضرت سکینه (س) در عصر حاضر
در عصر حاضر که فرهنگ مصرفگرایی و بیحجابی به شدت تبلیغ میشود، الگوبرداری از حضرت سکینه (س) برای زنان مسلمان بسیار ضروری است. ایشان به ما میآموزند که حجاب تنها یک پوشش ظاهری نیست، بلکه یک سبک زندگی است که بر اساس ارزشهای اسلامی بنا شده است. با الگو قرار دادن حضرت سکینه (س)، میتوانیم به عنوان زنان مسلمان، هویت خود را حفظ کرده و در برابر هجمههای فرهنگی مقاومت کنیم.
در پایان، میتوان گفت که حضرت سکینه (س) با زندگی پر برکت و پرافتخار خود، الگویی بیبدیل برای همه مسلمانان، به ویژه زنان، در زمینه عفاف و حجاب بوده و خواهد بود.
#نویسندگان_حوزوی_آذربایجان_غربی
@howzavian_westazarbaijan
سکولارهای حوزوی (فاضل میبدی/ 1)
✍️ علیرضا احمدی قرهزاغ نوشت:
فاضل میبدی استاد دانشگاه مفید و از اعضای مجمع به اصطلاح محقیقین و در واقع مجمع منحرفین، اخیرا در مصاحبه با رسانه شفقنا، سیاسی شدن حوزه را امری نادرست و انحراف از رسالت خود معرفی کرده و می گوید: «متاسفانه امروز حوزههای ایران به ویژه حوزه علمیه قم، به گونهای رفتار میکنند که از جایگاه اصلی خود خارج میشوند؛ یعنی حوزه بیش از حد خودش را سیاسی میکند» این اضافات ایشان از چند جهت قابل خدشه و تامل است که به برخی ازنقدها عبارتند از :
1- اسلام دین سیاسی است و سیاست اسلام در امور اجتماعی امری غیر قابل خدشه هست چنانچه در آیات متعدد قرآن به آن تصریح شده است و در سیره عملی و نظری اهل بیت علیهم السلام نیز این امر مشهود و مضبوط است ، مثلا پیامبر گرامی اسلام ، حکومت تشکیل داد و امیر المومنین علی علیه السلام نیز حکومت تشکیل دادند؛ فلذا حوزه ها به عنوان مبلغان و مروجان اسلام ناب، الگوی خود را بر گرفته قرآن و سنت ، قرار داده و سیاست را به عنوان بخشی از اسلام جامع و جهانی تبلیغ و ترویج می نمایند و روح بلند خدا در کالبد هستی، حضرت امام خمینی (رحمه الله علیه) نیز توفیق تشکیل حکومت اسلامی مبتنی بر قرآن و سنت رایافته وآن محقق نمودند . سیاست ما عین دیانت ما و دیانت ما عین سیاست ماست. اقای میبدی شما و نحله شما و ابشخور این افکار انحرافی، در قواره ای نیستید که برای حوزه های علمیه با افکار منحرف غرب زدگی ، شاخص تعیین نمایید . اظهار نظر نسنجیده و غلط و خلاف قرآن و سیره اهل بیت از طرف شما بارها و بارها مشاهده شده است . شما که تفکر سکولاری دارید ، لباس مقدس روحانیت اصیل را به ما برگردانید و به عنوان یک سکولار وابسته به جریان خاص، به لجن پراکنی مشغول شوید تا جوابی در خور یک سکولار به شما عرضه گردد.
2- مجمع منحرفین و تفکرات القاطی شما ، نقطه مقابل اندیشههای حضرت امام خمینی(ره) در منشور روحانیت است، امام عزیز هم خودش مرد سیاست اسلامی بود و هم اینکه همه طلاب را به دخالت در سیاست دعوت و ترغیب نموده و آن را جزو رسالتهای حوزه و روحانیت برشمرده اند . امام در این باره فرمودند: « استکبار وقتی که از نابودی مطلق روحانیت و حوزه ها مأیوس شد، دو راه برای ضربه زدن انتخاب نمود؛ یکی راه ارعاب و زور و دیگری راه خدعه و نفوذ در قرن معاصر. وقتی حربۀ ارعاب و تهدید چندان کارگر نشد، راههای نفوذ تقویت گردید. اولین و مهمترین حرکت، القای شعار جدایی دین از سیاست است که متأسفانه این حربه در حوزه و روحانیت تا اندازه ای کارگر شده است تا جایی که دخالت در سیاست دون شأن فقیه و ورود در معرکۀ سیاسیون تهمت وابستگی به اجانب را به همراه می آورد»
3- اقای نا فاضل میبدی ، اگر فاضل بودید و چند کلاس درس خوانده بودید متوجه می شدید "دلیل نباید خود سوز باشد"، شما در حالی حوزه را از کار سیاسی منع میکنید که خودتان مرتبا در فضای شبکه های مجازی و فضای اینترنتی ایکس، مرتبا موضع گیری های سیاسی خود را اظهار کرده به نا حق، علیه اسلام وانقلاب و حوزه های علمیه لجن پراکنی می نمایید. آقای فاضل میبدی شما با این افکار غلط و نسنجیده خود به اسلام و انقلاب ضربه میزنید . مراقب باشید بیشتر از این تو این لجن تفکرات غیر الهی نروید و به قول امام خمینی (ره) : «آنقدر صدمهای که اسلام از یک آخوند فاسد میخورد از محمدرضا نمیخورد! در روایات هست که آخوند فاسد و ملّای فاسد در جهنم از بوی تعفّنش اهل جهنم در عذاب هستند. در این دنیا هم از بوی تعفّن بعضی از آخوندهای فاسد دنیا در عذاب است. ما طرفداری از عمامه نمیکنیم، ما طرفداری از اسلام میکنیم.»
نتیجه اینکه آقای فاضل میبدی ؛ اگر کار سیاسی بد است پس لطفا ساکت شوید و در اموری که به آن علم ندارید یا جاهل هستید دخالت نکنید و خود را بازیچه احزاب شیطانی قرار ندهید!
#یادداشت
#نویسندگان_حوزوی_آذربایجان_غربی
@howzavian_westazarbaijan
سکولارهای حوزوی (فاضل میبدی/ 2)
✍️ علیرضا احمدی زاغ
فاضل میبدی استاد دانشگاه مفید و از اعضای مجمع به اصطلاح محقیقین و در واقع مجمع منحرفین، اخیرا « نهی از معروف وزیر آموزش پرورش در زمینه حجاب و نماز و ایثار » را به باد سخره گرفته و تاب آوری پایین خود را در آموزش دینی مدارس آموزش و پرورش نشان دادند .اقای فاضل میبدی در اظهارات بسیار باور نکردنی ، نسبت به توجه وزیر آموزش پرورش مبنی بر توجه به فرهنگ نماز و ایثار و حجاب تاب نیاورده ، و وزیر را «نهی از معروف» نموده است و رسالت آموزش پرورش را تامین خور و خواب وساخت و ساز مدرسه و امکانات آن توصیف نموده است و حال آنکه هدف از اموزش هم در نهایت پرورش انسانهای فرهیخته و عبد و متخصص و متعهد برای جامعه هست. حرفهای خوب وزیر محترم آموزش پرورش برای جبران غفلت بلند مدت این وزارتخانه از آموزش دینی، جنبه ایجابی در معروفهایی مانند حجاب و نماز و ایثار داشت و سایر وظایف آموزش پرورش را نفی نکرده است به قول فلاسفه « اثبات شی نفی ما عدا نمیکند » لازم است به فرمایش قرآن توجه کنیم که خدای متعال فرمودند: «مردان و زنان منافق، متّفق با همدیگر و طرفدار یکدیگرند، مردم را به کار بد وا میدارند و از کار نیکو منع میکنند و دست خود را میبندند، و چون خدا را فراموش کردند خدا نیز آنها را فراموش کرد، در حقیقت منافقان بدترین زشتکاران عالمند.»
نتیجه اینکه آقای فاضل میبدی ؛ اگر نماز و حجاب و ایثار را معروف نمی دانید؛ خود به جرثومه ای از منکر تبدیل شدید که خدای متعال به آن وعده عذاب داده و نزد حوزه و مردم منفور و مطرود خواهید بود.
#یادداشت
#نویسندگان_حوزوی_آذربایجان_غربی
@howzavian_westazarbaijan
مدرسه اندیشهورز رحا برگزار میکند؛
✍️رواق اهل قلم(۹)✍️
💢 ۲۰ تجربه از دنیای نویسندگی
🖊تجربههای استاد مهدیکردفیروزجایی
مدرس نویسندگی و رماننویس
👤به میزبانی حجت الاسلام محمدرضابابایی،
فعال فرهنگی_تبلیغی
📅 زمان: شنبه ۳۱ شهریور
⏰ ساعت: ۲۱ الی ۲۲
🔗 در بستر اسکای روم
نام نویسی:
@Jahaderevayat
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحا مدیا)
🆔 @rahamedia
............................................
#پویش_نوشتن #تبلیغ_مکتوب #جهاد_روایت
🌻نخبگان، استادان و دوستانتان را به #نویسندگان_حوزوی دعوت کنید.👇
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
«قم، جهانشهر تمدنیِ اهل بیت(ع)» اهداف و فرصتها
✍ محمدباقر مشکاتی نوشت:
💠 انتخاب هوشمندانه شعار "قم، جهانشهر تمدنی اهل بیت" برای "روز قم" فرصتها و ظرفیتهای بالفعل و بالقوهی بسیار متعددی را پیش روی ما قرار میدهد. پر واضح است که این شعار محدود به یک روز یا حتی ایام معصومیه نیست؛ این شعار پر شور و شعور، درواقع "بیانیه مأموریت" یکساله است که به جهت مبانی دینی، جامعیت، گستره و بنیادی بودن آن، میتوان برای همیشه یک "رسالت مقدس و تمدنی مستمر" برای همگان به ویژه نهادها و فعالان و کنشگران عرصه فرهنگ و تمدن ایران اسلامی، تعریف نماید.
📎برای مشاهده متن یادداشت اینجا کلیک کنید.
#یادداشت
#نویسندگان_حوزوی_آذربایجان_غربی
@howzavian_westazarbaijan
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
🔺دین جهانی و پیامبر امت ساز!
▫️ رسول اکرم(ص) کدام آیین تمدنی را از همان ابتدا به پیروانش هدیه داد که اینگونه توانست آوازه اسلام را فراگیر کند؟ پاسخ این سوال در علت زوال تمدنهای دیگر است که عبارت بود از:
▫️ظلم و ستم حاکمان و تفرقه میان امت!
▫️بعبارتی این تمدنها امتسازی نکرده بودند و بخاطر همین بعد از مدتی به زوال منتهی میشدند!
🔹کار پیامبر دوری از این دو مولفه بود ...قرآن از این ویژگی پیامبر به عنوان "خلق عظیم" یاد میکند و او را اسوه حسنه برای جهانیان معرفی می کند.
🔹در کنار این ویژگی شخصیتی که عامل ترقی تمدن اسلام است، مردمان آن تمدن نیز باید در خود اخلاق تمدنی را نهادینه می کردند که قرآن در آیات ۱۰۳ الی ۱۰۵ سوره مبارکه آل عمران این اخلاق تمدنی را به صورت ویژه مورد اشاره قرار میدهد و مسلمانان را از تفرقه برحذر می دارد و آنان را به وفاق دعوت می کند اما وفاق و وحدتی که رشته آن دین خداست و محبت خدا که سبب نجات مسلمانان از پرتگاه های مهم بوده است.
🔹پیامبر اسلام با آموزههای تمدنی اسلام کاری کرد که سایر ادیان از انجام آن عاجز بودند و نمونه آن راهبرد هجرت در عین حفظ وحدت بود که منجر به امت سازی و انتشار این دین در کمتر از سه دهه در جهان بود. امروز با وجود بیداری اسلامی در کشورها و آشنایی افراد بیشتری با اسلام، این راهبرد بسیار راهگشا خواهد بود و اگر بتوان این برادری و وحدت را به صورت مبنای پیامبر اکرم(ص) تبیین کرد راه امتسازی اسلامی هموارتر خواهد شد.
مطاله متن کامل یادداشت حجت الاسلام محمدرضا بابایی:
🌐 https://v-o-h.ir/?p=45182
🎙جایی برای شنیدن صدای طلاب
🌐 V.O.H / Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
امام زمان عجل الله محور وحدت بشریت
✍ علیرضا احمدی قره زاغ
نگاه تک بعدی به دین و غفلت از جامعیت دین، آفت بزرگ هدایت و کمال جامعه هست.هر چند حقیقت دین و قرب الهی ،«انجام واجبات ، ترک محرّمات» است اما انجام واجبات و ترک محرمات فقط در نماز ، روزه... و یا دوری از غیبت ، تهمت و...خلاصه نمیشود بلکه یاری و زمینهسازی برای ظهور امام زمان عجل الله بالاترین واجب عالَم است، بیتفاوتی نسبت به امام زمان عجل الله و کوتاهی در یاری و زمینه سازی برای ظهور حضرت بزرگترین حرام عالَم است. امام زمان محور وحدت همه بشریت در زندگی دنیایی و اخروی هست. دینداری بدون تبعیّت ، یاری و زمینه سازی برای ولیّ زمان ، اصلِ بیدینی و به نوعی نهایت گمراهیست . رسول خدا ﷺ فرمودند ؛ «هرگاه بندهای ؛خدا را به مدت عمر نوح که در میان قومش قیام کرد (۹۵٠ سال) به عبادت خدا بپردازد ؛ و به مقدار کوه اُحد طلا داشته باشد و در راه خدا انفاق کند ؛ و بر فرض به قدری عمر کند تا بتواند با پای پیاده هزار سال حج به جا آورد ؛ و بعد (دربهترین مکان) بین صفا و مروه به ناحق کشته شود (یعنی به شهادت برسد) ؛
اما ولایت تو (و امامان بعد از تو) را قبول نداشته باشد ؛ بوی بهشت به مشام او نمیرسد و داخل آن نمیشود.» [تنزیه الشریعة ج۱ / ص۳۹۸].
پذیرش ولایت فقط اقرار به زبان نیست و باید هر انسانی با عمل خویش نسبت به یاری و همراهی ولیّ هر زمانی حقیقت ولایتمدار بودن خودش را نشان دهد . واجب ترین واجب عالَم ، مودّت و زمینه سازیظهور امام زمان عجل الله است و حرام ترین حرام عالَم ، بیتفاوتی نسبت به غربت و آوارگی امام عصر عجل الله... است. خداوند از طریق ابلاغ ولایت توسط پیامبر ﷺ در روز غدیر، حجت را بر همگان تمام کرد که ؛ با پذیرش ولایت اعمال ما پذیرفته میشود . ولایتمداری یعنی اطاعت از مهمترین دستور امام عصر عجل الله در دوازده قرن گذشته تا اکنون ، یعنی زمینه سازی ظهور و تلاش خستگی ناپذیر برای تحقق این محور است.
از محور وحدت یعنی امام زمان عجل الله و وظیفه خودمان یعنی ولایتپذیری و ولایت مداری غفلت نکنیم.
#نویسندگان_حوزوی_آذربایجان_غربی
@howzavian_westazarbaijan
💠 چرا جنگ تحمیلی ایران با عراق را “دفاع مقدس” می نامند؟
✍️ محمدباقر مشکاتی
▫️دفاع مقدس به دلیل ویژگیهای منحصر به فرد خود، از جمله انگیزههای دینی و الهی، مشارکت داوطلبانه و گسترده مردم، ایثار و فداکاری بی نظیر، وحدت ملی و همبستگی کم نظیر و رهبری حکیمانه، به عنوان یک جهاد فی سبیل الله و جنگ مقدس شناخته میشود و جایگاه ویژهای در تاریخ ایران اسلامی دارد. مشروح دلایل متعدد این تقدُّس در این یادداشت بخوانید.
📍برای مشاهده متن یادداشت اینجا کلیک کنید.
#یادداشت #دفاع_مقدس
#نویسندگان_حوزوی_آذربایجان_غربی
@@howzavian_westazarbaijan