🔴 سخنان رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با آئین تجلیل و تکریم از پیشکسوتان دفاع مقدس
🔖 https://gap.im/KHAMENEI_IR
🔖 https://rubika.ir/khamenei_ir
🔻رهبر انقلاب اسلامی، صبح امروز در ارتباط تصویری با شرکتکنندگان در آئین تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس:
⚠️ #خطر_تحریف دفاع مقدس جدی است
🔹حرکت عظیم مردم در دفاع مقدس به تشخیص امام بود
🔹 امام از اول فهمید این یک درگیری عادی بین دو همسایه نیست. دشمن را شناخت و تشخیص داد که صدام یک ابزار است.
🔹 یک تشخیص حیاتی امام داد و آن این بود که این مسئله مهم را #ملت ایران میتواند حل کند صرفا مسئله نیروهای مسلح نیست؛ این کار کار ملت ایران است. ملت باید بیاید وسط.
🔹دفاع مقدس، یکی از عقلانیترین حرکات ملت ایران بود
🔹در دفاع مقدس نقش پشتجبهه به قدر جبهه اهمیت داشت
🔹 گستره کارهای #شهیدسلیمانی شگفتآور است و در آینده آشکار خواهد شد
❗️ #کرونا را دست کم نگیرید. اینکه روزی ۱۵۰ هم وطن از دست بروند، این چیز کوچکی است؟ بعضیها ارزیابی مناسبی ندارند از این قضیه.
🔹 علاج هم دست خودمان است. خوب مسئولین که میبینید دارند تلاش میکنند. ما مردم بایستی به وظایفمان عمل کنیم. این فاصله اجتماعی، این ماسک، این دستوراتی که داده میشود، این شستشوی دست، این کارهای لازمی است که باید انجام بگیرد.
🏴 در بحث #اربعین همه باید تابع ستاد کرونا باشیم
👈 روز #اربعین همه بنشینند، زیارت اربعین را بخوانند با حال و با توجه، و پیش امام حسین (ع) شکوه کنند بگویند یا سیدالشهدا ما دلمان میخواست بیاییم، نشد، وضع این جوری است تایک نظری بکنند یک کمکی بکنند. ۹۹/۶/۳۱
https://hawzahnews.com/x9Qbw
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
13990631_40488_12811k.mp3
16.72M
🎙بشنوید | صوت کامل سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب در آئین تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس.
۹۹/۶/۳۱
☑️ @Khamenei_ir
🖌 بیانیه مرکز مدیریت حوزه های علمیه به مناسبت هفته دفاع مقدس
✅ هشت سال دفاع جانانه ملت شجاع ایران در برابر تجاوز وحشیانه دشمنان اسلام منشأ حرکت و بیداری امت های اسلامی در سراسر جهان گردید و باعث شد که توطئه مشترک شرق و غرب برای به زانو در آوردن ملت بزرگ ایران به فرصتی برای اثبات توانمندی های انقلاب اسلامی تبدیل شود. و اکنون شجره طوبای انقلاب اسلامی آنچنان مستحکم و تنومند گردیده که تعجب و خشم دشمنان را بیش از پیش برانگیخته است؛ چنان که قرآن کریم فرمود: « كَزَرْعٍ أَخْرَجَ شَطْأَهُ فَآزَرَهُ فَاسْتَغْلَظَ فَاسْتَوَىٰ عَلَىٰ سُوقِهِ يُعْجِبُ الزُّرَّاعَ لِيَغِيظَ بِهِمُ الْكُفَّارَ » (فتح / ۲۹)
✅ رشادت های جوانان برومند این سرزمین، انقلاب و نظام را بیمه کرد و نشان داد که با داشتن پشتوانه مردمی و در پرتو حاکمیت اسلام و وحدت نیروها می توان هر دشمن خیره سری را ناکام ساخت؛ « الَّذِينَ آمَنُوا وَهَاجَرُوا وَجَاهَدُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ أَعْظَمُ دَرَجَةً عِنْدَ اللَّهِ ۚ وَأُولَٰئِكَ هُمُ الْفَائِزُونَ » (توبه/۲۰)
✅ هدف انقلاب اسلامی از ابتدا تحقق حاکمیت اسلام و رهایی از سلطه تمام بیگانگان به ویژه آمریکا و رژیم اشغالگر قدس با تأکید بر وحدت امت اسلامی بوده است؛ از این روی استکبار جهانی با انواع توطئه ها از جمله جنگ تحمیلی به مقابله با این نظام اسلامی بر آمد که با نصرت الهی پیروزی های نظام انقلاب، نه تنها ضربه سختی به اسرائیل و آمریکا وارد آورد بلکه عامل مهمی در بسیج مسلمانان و تقویت مقاومت در برابر سیاست های غاصبانه مستکبرین گردید...
✅ امروز متاسفانه شاهدیم برخی از کشورهای همسایه و منطقه که در زمان دفاع مقدس به دشمنان ایران اسلامی کمک می کردند و به دنبال عادی سازی روابط با رژیم کودک کش اسراییل هستند؛ در حالی که اگر آنان خطر اسرائیل را جدی می گرفتند، این دولت غاصب فرصت نمی یافت تا سیاست توسعه طلبانه خود را ادامه دهد. جای بسی تاسف است که این کشورها به جای صرف توان و قدرت خود در برانداختن اسرائیل و نجات بيت المقدس بزرگ با هجوم بر امت های مسلمان مخالف سرسخت اسرائیل و آمریکا به همکاری با شیطان بزرگ و صهیونیسم جهانی همت می گمارند
✅ ملت بزرگ ایران به توفیق الهی در گام دوم انقلاب با تاسی به سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسين (عليه السلام) و اطاعت از رهبر معظم انقلاب حضرت آية الله العظمی امام خامنه ای (مد ظله العالی) ضمن حفظ هوشیاری خود نسبت به توطئه های دشمن زبون، کشور را به عزت و سر بلندی در همه ی زمینه ها خواهند رساند و زمینه را برای ظهور آقا و مولایمان حضرت حجت بن الحسن (ارواحنا و ارواح العالمين لتراب مقدمه الفداء) آماده خواهند کرد
✅ حوزه های علمیه نیز همچنانکه در ۸ سال دفاع مقدس با تمام توان حضور یافتند و بیشترین درصد شهید را به اسلام تقدیم نمودند، آمادگی خویش را برای صیانت از نظام مقدس اسلامی در برابر همه توطئه های استکبار جهانی اعلام می نماید.
مرکز مدیریت حوزه های علمیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزارشی متفاوت از آقای مدیر؛
🎬 نگاه نکن از حفظ بگو!
🔹 آیت الله اعرافی، مدیر حوزه های علمیه بازدید سرزده از معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه داشت.
🔹«اعرافی» در این بازدید به طور رندوم با برخی از مبلغان در شهرهای مختلف تماس گرفت و جویای برنامههای فرهنگی روحانیون شد و همچنین از میزان پاسخگویی مدیران در معاونت تبلیغ سوال کرد.
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حدیث بندگی
ایت الله جوادی املی
✳️
⭕️⭕️⭕️موانع #تفکرمحوری و اندیشه ورزی در حوزه
✅ 1.سرعت آموزش دروس حوزه: یعنی یا استاد سرعت میگیرد و به هر دلیل تند درس میدهد و جلو میرود یا طلبه خودش سرعت میگیرد و میخواهد مثلاً دو سال را در یک سال بخواند. سرعت در فرآیند علمی، جلوی فکر را میگیرد.
✅2.تراکم دروس: اگر مواد درسی متراکم و زیاد باشد، برای فکر و تحلیل جایی نمیماند، حتی اگر استاد و طلبه بخواهند ـ یعنی انگیزه و حوصله داشته باشند که با تأمل درس بخوانند ـ چنین روندی را نمیتوانند پیش بگیرند.
✅ 3.پراکندگی دروس: برای نمونه، یک نفر میآید با مسئولان حوزه صحبت میکند که چرا به درس تاریخ اهمیت نمیدهید؟ دیگری میگوید که چرا نسبت به حدیث بیاهمیت هستید؟ شخص دیگری پیشنهاد میدهد که ریاضی ذهن طلبه را تقویت میکند.
تشتت سبب کاهش تمرکز میشود. با کاهش تمرکز، قدرت اندیشه نیز پایین میآید.
✅ 4.وقت نگذاشتن استاد برای طلبه: عامل دیگر این است که عملاً استاد برای طلبه نمیتواند وقت بگذارد، یعنی استاد خودش را جز در ارائه درس در مقابل طلبه مسئول نمیداند.
استاد فرصت ندارد بررسی کند آیا درسی را که ارائه داده، طلبه فهمیده است یا خیر؟ آیا طلبه رشد کرده است یا خیر؟ فقط در این اندیشه است که درس را خوب ارائه بدهد. اگر بخواهد وضعیت طلبه را بفهمد، متوقف بر این است که از او چند امتحان بگیرد. یک دفعه به او بگوید که درس را ارائه کند و کنفرانس بدهد یا مقالهای بنویسد تا استاد ببیند، ولی اگر او هم مقالهای بنویسد، استاد وقت ندارد مقاله را ببیند، چون او چند تا درس میرود و چند درس هم میدهد.
🌀حجت الاسلام رضا اسلامی، ش 10رهنامه، ص 11
👉@rahnameh
هدایت شده از پاورقی
📝محمدصدرا مازنی
💠آموزش پژوهش محور
🔻یکی از دغدغه های چند سال اخیرم مساله آموزش پژوهش محور است؛ در این زمینه مطالعاتی داشتم و کارگاههایی نیز برگزار کردم. از این رو فرصت ها را برای اصلاح و تکمیل مطالعه ام غنیمت می شمرم.
روز گذشته(سی و یکم شهریور ماه) به مناسبت مراسم پایانی یازدهمین دوره جشنواره علامه حلی آیت الله اعرافی سخنرانی کردند که بخشی از بیاناتشان درباره آموزش پژوهشمحور بود. در فرصت محدود حدود ده دقیقه امکان بحث دربارۀ همه اجزاء و ارکان آموزشپژوهش محور امکان پذیر نیست؛ با این حال می توان نوع نگاه و رویکرد ایشان را درباره موضوع یاد شده دریافت کرد؛ امیدوارم در فرصتی مناسب بتوانیم همۀ مؤلفهها، عناصر، امتیازات، مخاطرات و لوازم آموزشپژوهشمحور را از منظر ایشان به دست آوریم.
نکاتی که در جلسه یادداشت کردم و میتواند رهیافت اخیر اینجانب در بحث آموزش پژوهشمحور را تکمیل نماید به قرار زیر است.
🔻آیت الله اعرافی به اصلاح متون درسی بر محور پژوهش تأکید کردند. از نظر آقای اعرافی متن درسی باید ضمن روانی از دقت و عمق لازم برخوردار باشد، مسأله برانگیز و سؤالساز باشد؛ با خواندن متن پرسشهایی در ذهن طلبه شکل بگیرد.
🔻همچنین استاد باید رویکرد پژوهشی داشته باشد.
🔻نظامهای ارزیابی باید بر محور پژوهش استوار شود.
🔻طلبه در این نظام سنتهای علمی را عمق بخشی نماید و؛
1. قبل از کلاس مطالعه کند؛
2. به مباحثه اهتمام ورزد؛
3. برای مباحثه آمادگی لازم را کسب کند(پیش مباحثه)؛
4. مطالب استاد را تقریر نماید؛
5. مطالعه پیرامونی داشته و به منابع تکمیلی مراجعه کند؛
6. با استاد به طور مستمر گفتگو نماید(از فرصتهای مختلف خارج از کلاس استفاده کرده و با استاد وارد گفتگوی علمی شود.)؛
7. از ارائه تحقیق کلاسی دریغ نورزد؛
8. تحقیق خویش را در قالب نشست علمی ارائه نماید؛
9. حتی از فرصت گعدهها و فراغت برای طرح مباحث علمی استفاده کند؛
10. در ر قابتهای علمی مانند جشنواره علامه حلی مشارکت کند؛
11. در کنار تحصیل تدریس نماید؛
12. به تحقیق و پایاننامه اهتمام بورزد؛
13. در مسیر تحقیق از نرمافزارهای دیجیتال استفاده کند؛
14. با روشهای اجتهادی آشنا شود.
🔻این موارد می تواند با مراجعه به سخنان پیشین ایشان و یا دوستانی که از سیره و روش تدریسشان اطلاع دارند تکمیل شود.
#آموزش_پژوهش_محور
#آیت_الله_اعرافی
#جشنواره_علامه_حلی
#مسائل_پژوهشی
#محمدصدرامازنی
@masaelepazuheshi
◾️آیت الله ممدوحی دار فانی را وداع گفت
آیت الله ممدوحی، نماینده سابق مردم کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری، به دلیل ابتلا به سرطان دارفانی را وداع گفت.
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
🔔 فراگیری رمز ارزها، بیتکوین، سهام و بورس تا حقوق کودک و شبکه های اجتماعی و فقه پزشکی در دروس خارج فقه معاصر حوزه
◻️طلاب دروس خارج امسال میتوانند با شرکت در دروس خارج فقه معاصر علاوه بر بررسی اجتهادی موضوعات جدید و مورد نیاز از امتیازات ویژه این دروس بهرهمند گردند.
طلاب برای استفاده از این امتیازات باید حضور مستمر و فعال در دروس اعلامی ذیل داشته و تا تاریخ ۱۵ مهرماه ۱۳۹۹ نیز در سامانه نجاح http://login.ismc.ir/ به ثبت نام در حداقل یکی از این دروس اقدام نموده باشند.
جزئیات بیشتر:👇
https://hawzahnews.com/x9QhM
🔴🔵 برگزاری کارگاه #پژوهش پایه تا پیشرفته
👌👌با تدریس اساتید و پژوهشگران برجسته علوم انسانی و اسلامی
💠🔶 دوره مجازی#مقاله_نویسی علمی پژوهشی 🔶💠
📅 برگزاری دوره: ۱ مهر تا ۷ آبان ۱۳۹۹
👇
❇️ آیدی ثبت نام: @Hadis_111
چه کسانی #دفاع_مقدس را #غیرعقلانی و #غیرمدبرانه می خواندند؟!
پاسخ مقام معظم رهبری به شبهات دگراندیشان و #تحریف_گران_تاریخ_جنگ
🔳مقام معظم رهبری در سخنرانی تاریخی خود در چهلمین سالگرد آغاز جنگ تحمیلی، در پاسخ به برخی تفسیرهای تحریف آمیز، پدیده دفاع مقدس را یکی از «عقلانیترین و مدبرانهترین حرکات ملت ایران» برشمرده، فرمودند:
🔻دفاع مقدّس یکی از عقلانیترین حوادث ملّت ایران بود. بعضیها با استناد به یک خطایی که در یک بخشی انجام گرفته یا یک جمعی انجام دادهاند، مجموعهی دفاع مقدّس را به بیتدبیری متّهم میکنند؛ ابداً این جور نیست؛ دفاع مقدّس از اوّل تا آخر مدبّرانه و عُقلائی بود.
🔻حتّی قبول قطعنامه هم در پایان کار، در آن شرایط که امام از آن تعبیر کردند به «نوشیدن جام زهر»، این هم مدبّرانه بود. در آن مقطع، این کار، کار مدبّرانهای بود، باید انجام میگرفت. اگر مدبّرانه نبود، اگر عاقلانه نبود، امام انجام نمیداد. ما از نزدیک شاهد بودیم و میدیدیم که چه دارد میگذرد؛ کار، بسیار عاقلانه بود. بنابراین، از اوّل تا آخر، مسئلهی دفاع مقدّس یک پدیدهی عُقلایی و یکی از عقلانیترین حرکات ملّت ایران بود و تحریفها را در این مورد بایستی مراقب بود.
⚫️این سخنان در محافل سیاسی مختلف محل بحث و بررسی فراوان قرار گرفته و جالب آنکه برخی جریان های زاویه دار، در اقدامی شیطنت آمیز، تلاش دارند آن را مستمسکی برای #تطهیر_کارشکنی_ها و #خیانت_های_دهه_شصت قرار دهند که این نیز حکایت از #مظلومیت مضاعف دهه شصت دارد.
🔶پرسش اساسی پیرامون بیانات مذکور آنکه، چه کسانی در دوران جنگ تحمیلی، دفاع مقدس را زیر سؤال بردند و غیرعقلانی نامیدند؟!!
🔻پاسخ به این پرسش بنیادین، در رازگشایی از بیانات حکیمانه مقام معظم، بسیار راهگشاست. در این یادداشت به اختصار به ۵ طائفه از مخالفان دفاع مقدس می پردازیم:
1-نهضت آزادی
نهضتی ها از جمله مخالفان نشان دار دفاع مقدس بودند که در کوران جنگ تمام عیار تحمیلی، به جای نقش آفرینی در عرصه جهاد و شهادت، مدام به نق زدن و کارشکنی و تخطئه و تشکیک روی آورده بودند و تلاش داشتند، از روحانیت و رهبری و انقلاب اسلامی به دلیل قطع رابطه با شیطان بزرگ (که استعفا و حذف آنان از رأس هرم قدرت سیاسی را به دنبال داشت) #انتقام بگیرند. نامه ها و بیانیه های زهرآگین بازرگان و یارانش، بهترین سند برای اثبات مدعاست. اینها همان کسانی بودند که در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، در اقدامی خیانت بار، قصد داشتند انقلاب اسلامی را #خلع_سلاح کنند که البته با روشنگری آیت الله خامنه ای، ناکام ماندند. آنان با سوءاستفاده از برخی رجال حوزوی منتقد انقلاب، برخی اظهارنظرهای خاص آنان را در رسانه های خود از جمله #میزان، به طور گسترده بازنشر کردند. نهضت آزادی پرچمدار تشکیک در دفاع مقدس در میان جریان های سیاسی ایران بود.
2- انجمن حجتیه
به موازات سمپاشی ضدانقلاب خارج نشین و طعنه های گاه و بیگاه سیاسیون زاویه دار داخلی، انجمن حجتیه تشکیلاتی بود که پرچمدار مخالفت با جنگ تحمیلی در دل #محافل_مذهبی بود. مخالفت های این طیف که ابتدای نهضت امام تا پیروزی نیز برقرار بود، در منشور روحانیت، جگرسوز تر از گلوله دشمن تعبیر شده است. دامن زدن به گفتمان معاندین در پوشش ادبیات مذهبی و ژست دینی، خیانتی فراموش ناشدنی است.
3- #جریان_منتظری
اظهارات گاه و بیگاه منتظری و خصوصا سخنان رادیکال او در 22بهمن 67، از نظر قدرت تخریب ارزشهای دفاع مقدس، قابل مقایسه با هیچ جریان دیگری نبود؛ سوابق مبارزاتی، منصب قائم مقامی و مرجعیت دینی او(که به برکت انقلاب اسلامی، رونق گرفته بود) انتشار گسترده سخنانش را به دنبال داشت.
#منشور_روحانیت امام خمینی در 5اسفند67 در حقیقت پاسخ به سخنان ضدجنگ منتظری بود و ایضا یکی از عوامل اصلی در نگارش نامه 1/6(که منتج به استعفای منتظری شد) نیز در همین چارچوب قابل تحلیل است.
اعضا و سمپاتهای نهضت آزادی، سازمان منافقین و حجتیه، همزمان با سوء استفاده از نفوذپذیری منتظری، سهم مهمی در بیان مواضع رادیکال آقای منتظری داشتند. سخنانی که خون به دل امام، رزمندگان و خانواده های شهدا کرد.
4- #مجمع_عقلا
جمعی از نمایندگان مجلس و در رأس آنان حسن روحانی، محفلی را با انگاره های ضدجنگ در دل مجلس تشکیل داده بودند که در نهایت با تشر شدید امام منحل شد!(شرحش را در راز قطعنامه بخوانید)
5- #سکولارهای_حوزوی
در شرایطی که شهید صدر و آیتالله خوئی، در شرایط خفقان عراق، به حمایت از انقلاب اسلامی پرداختند، برخی سکولارهای حوزوی بلندگوی bbc و صدام و منافقین شدند؛ از شیخ علی تهرانی و گنجه ای تا تشیع لندنی و دنباله های داخلی ارتجاع نجف، به سمپاشی علیه جنگ پرداختند.
۹۹/۷/۱
🔘روزنه؛ دریچه ای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
#قابل_توجه_آخوندهای_اصلاح_طلب_و_محافظه_کار
✡ محمد موسوی #خوئینیها، #دبیر_کل_مجمع_روحانیون_مبارز، در بیانیهای درباره انتخابات سال ۱۴۰۰ خطاب به طرفداران براندازی جمهوری اسلامی نوشت: «آنچه در #ورای_جمهوری_اسلامی میبینید، #سرابی بیش نیست و به آن دل نبندید؛ شما نیز برای آبادانی و سربلندی ایران به همین نظام و به اصلاح آن بیندیشید.»
✅پ.ن: قابل توجه عمامه به سرهایی که دم از #اصلاح_طلبی می زنند و با لیبرال های غرب گرا همسو هستند؛ بزرگ شما خوئینی ها پس از سال ها اقدامات براندارانه ی ناموفق از جمله لیدری #فتنه_ی۸۸ و نامه نگاری گستاخانه و تهدید آمیز خطاب به #رهبر معظم انقلاب، اکنون در آستانه ی مرگ به این نتیجه رسیده است که اگر قرار باشد با کمک آمریکا و غربی ها و عوامل نفوذی آنان در داخل ،خواب براندازی حکومت فعلی جمهوری اسلامی تعبیر شود،نتیجه اش هر چه باشد روی کار آمدن آخوند جماعت در هیچ پست و منصبی نخواهد بود؛حتی اصلاح طلب و غرب گرا....
این است راز دعوت او به #مشارکت_حداکثری مردم در انتخابات ۱۴۰۰ ریاست جمهوری و تفسیرِ ورای جمهوری اسلامی به #سراب...
🖌محمد حسین محمودی
💢 آقای عبدی! امام رضا علیه السلام بیمارستان ندارند!
🔹«عباس عبدی» فعال سیاسی اصلاح طلب -در یادداشتی در روزنامه اعتماد، ۱۵ شهریور ۹۹، به مدیرمسئولی «الیاس حضرتی» نماینده اصلاح طلب مجلس دهم و کاندیدای ردصلاحیت شده مجلس یازدهم- با عنوان «دینداری و کرونا» نوشت: «دینی که برای شفای بیمار و بینا کردن چشم نابینا به کار آید، در مقابله با اپیدمی جهان امروز ناکارآمد خواهد بود و شکست میخورد. چرا؟ توسل به امامزادهها و هیاتهای مذهبی و... برای بهبودی و شفای بیماران ویژه و بهطور معمول پس از ناامیدی از طی کردن مسیر طبیعی درمان و مراجعه به پزشک جدی میشود. ابتدا بیمار را برای درمان به هر بیمارستان و نزد هر پزشکی میبرند و خلاصه هنگامی که ناامید میشوند، خالصانه و با توسل رو به سوی زیارتگاهها و عزاداریها یا نذر و نیاز میآورند، این در همه ادیان هم هست. گر چه آماری نداریم، ولی به نظر میرسد که اکثر قریب به اتفاق این ها نیز نتیجهای به دست نمیآورند و بیماری همچنان ادامه پیدا میکند».
♦️تمسخر #توسل_به_ائمه!♦️
🔹عبدی در ادامه نوشت: «بخش کوچکی که درمان میشود به این علت است که یا در شرایط عادی هم درمان میشد، همچنان که افرادی داریم که پس از ناامیدی از پزشکان به هر دلیلی خوب میشوند که شاید ناشی از خطای تشخیص پزشکان باشد. بنابراین بهبودی در این مرحله میتواند ناشی از خطای اولیّه پزشکی یا تغییرات شناخته نشده، یا بروز تحوّلات روحی و روانی در فرد بیمار باشد که به علت این توسّل یا تضرّع خالصانه رخ میدهد. ولی نکته اینجاست که حتی اگر این موارد شفا یافتن یک درصد هم باشد برای مردم برجسته و دیده میشود، ولی آن ۹۹ درصد درمان نشده هیچ گاه برجسته نمیشود. به همین علت این مسیر شفایابی همچنان باز است و پرطرفدار».
✍ از کسانی که باوری به قدرت الهی ائمه معصومین ندارند، این گونه اظهارات بعید نیست. بی تردید صدها هزار انسانی که کرامات ائمه را با تمام وجود لمس کرده اند با این گونه حرف ها تغییر عقیده نمی دهند.
🔸ولی متأسفانه عبدی با نگاه سطحی و غیر تخصصی که به دین دارد، فکر میکند دین نیز در کنار روش های درمان بیماران، راه دیگری در کنار راه های دیگر معرفی کرده است و امام رضا و امام حسین علیهما السلام مانند یک طبیب در حرم نشسته اند و منتظر ویزیت بیماران هستند! مردم یا باید به بیمارستان ها مراجعه کنند و یا به حرم ها بروند و بعد با ارائه آمارهای بی مبنا می گوید یک درصد بیماران شفا می گیرند، آن هم شفا نیست، بلکه ناشی از خطای پزشکان است!
🔸این درحالی است که عملیات پزشکان و تاثیر دارو همه در طول تاثیر فعل خدا و پیامبران و ائمه است نه در عرض آن ها؛ اگر چنان چه خدا نخواهد هیچ دارویی تاثیر نمی کند.
🔸البته از کسانی که باورهای دینی خود را از دست داده، با پذیرش مکتب اومانیزم و لیبرالیزم، خدا راهیچ کاره میپندارند، طرح چنین مسائلی چندان بعید نیست.
🔸در نگاه توحید افعالی همه کارها کار خدا و تاثیر داروها نیز فعل خداست و اوست که شفا می دهد.
🔸به همین دلیل بود که خود پیامبران و امامان معصوم نیز به هنگام بیماری هم به پزشک مراجعه می کردند و هم داروی مناسب با بیماری مصرف می کردند. و حتی دستورات بهداشتی و مصرف غذاهای خاص برای جلوگیری از بیماری یا درمان برخی امراض به مردم پیشنهاد می دادند.
🔸اما آن چه در حرم ها اتفاق می افتد عمدتا شفای دردهایی است که پزشکان نیز از درمان آن عاجزند مانند شفای کور مادرزاد و سرطان هایی که راه علاجی ندارد و... .
🔸ولی به معنای آن نیست که هر کس در هر زمانی به آن جا مراجعه کرد درمان شود. این سنخ شفا نوعی معجزه است و معجزات برای آن است که مردم با دیدن آن، ایمان به غیب و خدا و پیامبر و امام معصوم بیاورند.
🔸چنین نبود که حضرت عیسی علیه السلام بیمارستانی داشت که کورهای مادرزاد را درمان می کرد و همه پیس ها را شفا می داد. یا عصای موسی همیشه اژدها می شد و... . معجزات در واقع برای نشان دادن حجیت پیامبر یا امام معصوم است، نه راهی در کنار راههای عادی که خدا در پیش روی بشر قرار داده است.
✍ قاسم روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
📚چرا درس می خوانیم؟
#تقویت_بنیه_علمی
🔶آمدن در این میدان ها نیاز به مایه های علمی دارد، احتیاج به #قوام_فکری دارد. این قوام فکری را حوزه ها، تحصیلات دینی و فقهی و کلامی و فلسفی باید تامین کنند. این کاری است که در درجه اول درحوزه ها باید باشد که عبارت است از #تقویت_بنیه_علمی؛ این را نیاید دست کم گرفت.
🔸 #طلاب_جوان نباید فکر کنند که ما چرا درس می خوانیم، برویم دنبال این کارها (کارهای متناسب با شئون طلبگی) خیر، دنبال این فکر رفتن بدون تقویت بنیه علمی، هیچ خدمتی نمی کند. اگر غیرعالمانه کسی وارد این میدان شود، به احتمال زیاد #سودی نخواهد بخشدید، #زیان هم خواهد داشت.
🔖مقام معظم رهبری حفظه الله 🔖سخنرانی در جمع طلاب مدرسه علمیه مجتهدی 29/09/1360
📝خشت اول، شماره 7، صفحه 9 #کلام_رهبری
🔰نشست مشترک کارگروههای تخصصی ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش امروز باحضور آیت الله اعرافی و نمایندگان ستادی هر دو نهاد در سالن همایشهای مدرسه علمیه معصومیه قم برگزار گردید.
➖➖➖
🔻آیت الله اعرافی :
🔹بیش از ۳۰ رشته تحصیلی مرتبط با آموزش و پرورش در حوزه علمیه فعال است
https://hawzahnews.com/x9QD2
🔻مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش:
🔹در برنامهریزیهای کلان موضوع تربیت دینی دختران با همکاری حوزه علمیه خواهران یکی از اولویتهای ستاد همکاریها است
https://hawzahnews.com/x9QDf
📸 گزارش تصویری:
https://hawzahnews.com/x9QCP
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 انتقاد شدید استاد اخلاق تهران به سکوت و محافظه کاری برخی علماء و بزرگان حوزه های علمیه:
🔻سکوت روحانیت، عامل انتشار ویروس منحوس بی دینی در جامعه
⚠️ نابودی کامل دینِ امام زمان -ع- ، فاجعه ای بنیان شکن، در صورت عدم تغییر روند برخی حوزه ها
🔥حضرت استاد آیت الله وفسی
☄️ #نشر_حداکثری
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@OstadRaefipoor1
﷽
⛔️شبهه
بحث زنان در اسلام، احادیث درمعتبرترین منابع آمده که با نام آن کشورمان را به خاک سیاه نشاندند و...(!)
❇️ پاسخ
احادیث در مورد زنان به سه دسته تقسیم میشود:👇
1⃣احادیث باطل،مجعول و ضعیف چون با ظاهر آیات قرآن در تضاد است،یا مرفوع است یا مرسل و..که به اینگونه روایات استناد نمیشود.
✍️ این گونه روایات که مخالف #قرآن است از معصوم صادر نمی شود. (العاملي،السيدجعفر مرتضى،خلفيات كتاب مأساة الزهراء(ع)،ج۲،ص۵۳۸-۵۴۲)
💠 قرآن کریم، 👈زن و مرد را از یک جنس و یک نفس و دارای شرافت و ارزش انسانی برابر و نیز مایه #آرامش ❤️ مرد می داند و این از واضحات قرآن است: «و از نشانههای او اینکه همسرانی از جنس خود شما برای شما آفرید. تا در کنار آنها آرامش یابید، و در میانتان مودت و رحمت قرار داد، در این نشانههائی است برای اهل تفکر»(روم/21﴾ 😊
💠 پیامبر اکرم در خطبه حجة الوداع: ای مردم زنانتان بر شما حقوقی دارند، چنانکه شما را بر آنان حقوقی است خدا را نسبت به زنان در نظر دارید و نسبت به آنها به خیر ونیکی سفارش کنید.
2⃣روایاتی که در واقع بیانگر طبیعت زن است،کما اینکه در مورد طبیعت مرد روایاتی هست.
پیامبر(ص):خداى بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است. 🏷كافى_ج۶،ص۶،ح۷
امام على: زن مانند گل لطيف و زيباست و مانند مردان جنگى سخت و خشن نيست🏷نهج البلاغه نامه ۳۱
امام علی: زنان نزد شما امانت هاى خدا هستند،آزارشان نرسانید و بر آنها سخت نگیرید.🏷مستدرک جلد ۲ص ۵۵۱
امام علی: در هر حال با زن ها مدارا کنید و با زبان خوش با آنها سخن بگویید. 🏷بحارالانوار، ج۱۰۳، ص۲۲۳
امام صادق: من گمان ندارم بر ایمان مردی اضافه شود مگر اینکه محبت و علاقه او به همسرش زیادتر میگردد. 🏷وسایل الشیعه ج ۲۰،ص ۲۲
3⃣روایات ناظر بر زنانی که مسیر صحیح را نمی پیمایند،همچنان که در مورد مردان نیز هست.یعنی برای موارد و اشخاص خاص است.
______________________
پاسخ شایعات اخیر: زن در منظر امیرمؤمنان:
1⃣شبهه ناقص العقل بودن زن !
✍️ناقل این حدیث احمد بن محمد بن خالد برقي است.نامبرده از ضعفا،روايت کرده و بر روايات مرسله اعتماد نموده و در نقل اخبار،طريقه اهل فن را رعايت نمي نموده است.🏷فهيم کرماني،ص۹۱
✍️کتاب های «وافی»و«قوت القلوب» به عنوان منابع گفتار امير المومنين،فاقد این خطبه هستند. در نتیجه چنین روایتی معتبر محسوب نمیشود.
2⃣ شبهه شرّ و دردسرساز بودن زن!
✍️این روایت در كتابهاى ديگر شيعه با سند نقل نشده و متن آن نيز با آن چه از اميرمؤمنان در باره زنان وارد شده است، سازگار نيست. بنابراين ارزش استناد ندارد.
✍️ طبق برخی منابع، مأمون عباسي، گوينده اين جمله است. تعدادى از علماى اهل سنت، این جمله را از زبان مأمون عباسى نقل كردهاند؛
✖️ابن أبى الحديد معتزلى؛🏷شرح نهج البلاغة، ج۱۸، ص۹۶
3⃣شبهه تشبیه زن به عقرب!
زن مثل عقرب است كه نيش آن در آغاز شيرين ولى مسموم است. كلمات قصار، شماره۶۱.
✍️اين گونه روايات هشدارى به مرد است تا فريب #شهوت را نخورد. اين سخن براى آن نيست كه بگويد زن عقرب است !
☄️بلكه میفرماید:خود را به وسيله نگاه به نامحرم به آتش ندهيد، ديدن نامحرم شيرين است اما اين گناه، درونش همچون نیش عقرب است
☄️چه اين كه اگر زنى در دام مرد بيفتد آن مرد پرستى، عقرب مى شود و بين زن و مرد فرقى نيست، منتها چون #جاذبه از آن سو بيشتر است،حضرت به آن اشاره نموده است.👌
4⃣شبهه معاشرت زنان با مردان!
امام على به امام مجتبى چنين توصيه مى فرمايد: تا مى توانى كارى كن كه زن تو با مردان بيگانه معاشرت نداشته باشد.هيچ چيز بهتر از خانه زن را حفظ نمى كندنهج البلاغه،نامه۳۱
✍️ اين جمله ها حمل به توصيه اخلاقى شده است و ارزش اخلاقى دارد نه فقهى.
✍️علماء اين جمله را به شكل يك توصيه #اخلاقى تلقى ولى علت اينكه فقها به مضمون چنين جمله ها فتوا نداده اند؛
#ادله_قطعى_از_آيات_و_روايات_و_سيره_معصومين برخلاف مفاد ظاهر اين تعبيرات است و ظاهر اين جمله ها «معرض عنه» اصحاب است.
5⃣شبهه عورت بودن و نفهم بودن زن!
✍️روایت از لحاظ سند، ضعیف است. ✍️این حدیث مخالف سیره علماء و مخالف عمل اهل بیت است.
فاضل لنکرانی،تفصیل الشریعه فی شرح تحریر الوسیله ،النکاح/۵ /۱۶
🔵نکــــته؛
☑️سید رضی گرداورنده نهج البلاغه؛ در صدد تهیه یک کتاب روایی محض نبوده تا سلسله سند آن را ذکر کند...🏷نهج البلاغه ومعارف الهی،ص۱۸
☑️ تمام روايات موجود در نهج البلاغه، قطعى الصدور نیستند.حدود چهار پنجم نهج البلاغه دارای سند محکم و یک چهارم آن حاوی روایات ضعیف است.
--------------------------
🔰 اطلاعنگاشت | فرماندهی امام در جنگ
پدری مهربان و مدیری قوی
🔻حضرت آیتالله خامنهای در ارتباط تصویری با پیشکسـوتـان دفـاع مقـدس (۹۹/۶/۳۱) بخشهـایی از مدیریت جنگی امام در هشت سال دفاع مقدس را بیان کردند کـه در این اطـلاعنگاشـت مرور میشود.
💻 @Khamenei_ir
✍️ تمام مشکلات را گردن تحریم انداختن امری خلاف واقع است
آیتالله العظمی نوری همدانی در پاسخ به سوال بعضی از طلاب پیرامون مسائل روز گفتند:🔻
◻️ علما و طلاب باید عالم به زمان خود باشند هم علوم زمان را بیاموزند هم حوادث را رصد کنند.
آن زمان گذشت که علماء فقط مشغول درس و بحث باشند و کاری به حوادث زمان نداشته باشند.
ثمره درس و بحث باید درخدمت به #دینومردم باشد.
◻️ در زمان ما دشمنان با تمام قوا برای ضربه زدن به اسلام و ایران وارد عرصه شدن و از هیچ تلاشی فروگذار نمی کنند بر این اساس وظیفه بسیارسنگین است.
◻️اینکه تمام مشکلات را به گردن #تحریم بگذاریم امری خلاف واقع است چون باید توجه داشت که چهل سال است انقلاب با تحریم وتهدید مواجه است و ملت هم تحمل کردن و در مقابل دشمن سرفرودنیاوردند. اما آنچه مردم را گلهمند میکند، این است که #مدیریت صحیح نمیشود از امکانات داخلی استفاد نمیشود.
◻️ ما نامههایی داریم از بی توجهی به تولید داخل یا حمایت نکردن از تولیدکنندگان، از طرفی کشاورزان #گلهمند هستند که تولیداتشان را با قیمت کم، دلال ها خریداری میکنند ولی به مصرف کننده با قیمت بالا میرسانند.
این دیگر ربطی به تحریم ندارد؛ چند سال است رهبر معظم درباره تولید و جهش تولید و کالای داخلی سفارش و تاکیددارند واقعا اگر مسئولان عملی میکردن امروز مشکلات کمتربود.
◻️ مسئولان با مردم همدرد باشند، نه اینکه مردم زیر بار گرانی قرار بگیرند ولی عده ای از بیت المال برای خود امکانات فراهم نمایند، امروز وظیفه اول همه #خدمتبهمردم و حل مشکلات آنهاست و بجای اختلاف باید حول محور ولی فقیه وحدت کامل داشته باشند.