16.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 افغانستان باتلاق سلطهگران جهان
🌐 حجت الاسلام #محمد_ملکزاده
▪️ دومینوی بحرانهای #افغانستان با ورود شوروی سابق به کابل شروع شد و آن را آبستن درگیریهای نظام سلطه کرد...
⚜ #نشست_علمی افغانستان و مساله طالبان
#برشی_از_نشست
🆔 @iictchannel
🔰 تقوا محوری در فرهنگ اسلامی
✍ #علی_ذوعلم
◾️ تقوا یکی از مفاهیم محوری در فرهنگ اسلامی است که روح فرهنگ اسلامی را میسازد. خویشتنشناسی، خویشتنداری و مدیریت رفتار و گفتار با مراقبت دائمی، از مفاهیم معنایی و فرهنگساز محوری در فرهنگ اسلامی است.
▪️ در برابر نگرشهای اومانیستی که خواستهها و گرایشهای نفسانی انسانها را در رفتارها و تصمیمات آنان مجاز و مطلوب میشمارد و فراتر از محدودیتهای قانونی، هیچ مرزی را در فرهنگ جامعه تعبیه نمیکند.
📖 کتاب #فرهنگ_ناب_اسلامی
📍 برای تهیه این کتاب کلیک کنید.
#برشی_از_کتاب
🆔 @iictchannel
💠 به تو از دور سلام
◾️ قَالَ أَبِی عَبْدِ اللَّه علیه السلام قُلْ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْکَ یَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ تُعِیدُ ذَلِکَ ثَلَاثاً فَإِنَّ السَّلَامَ یَصِلُ إِلَیْهِ مِنْ قَرِیبٍ وَ مِنْ بَعِیدٍ الْحَدِیثَ
▪️ حضرت امام صادق علیه السلام فرمودند: این ذکر صلی الله علیک یا اباعبدالله را سه مرتبه بگو چرا که سلام از نزدیک و دور به ایشان میرسد.
#حدیث_هفته
🆔 @iictchannel
▫️اساس حرکت امام حسین(ع) مبتنی بر شفافیت بود
🔰 گفتگو با حجت الاسلام والمسلمین #سیدسجاد_ایزدهی
🔻 غبارآلود کردن فضا؛ منطق یزیدیان در مقابل حق
🔹 در حالی که راهبرد دشمن جنگ روانی و غبارآلود کردن فضا بود، تنها رویکرد و راهبرد مهم امام شفاف کردن جبهه حق و باطل، افشای ماهیت واقعی باطل و تبیین وظایف عوام و خواص برای جبههگیری مشخص در بین این دو خط بود.
#محرم
🆔 @iictchannel
▫️چرا امر به معروف در جامعه ما کمرنگ شده است؟
🔰 آیت الله #ابوالقاسم_علیدوست عضو هیأت علمی گروه فقه و حقوق پژوهشگاه:
🔻 آمرین به معروف باید عاملین به آن باشند
🔹 سه عامل کلی برای کم رنگ شدن امر به معروف و نهی از منکر در جامعه کنونی می توان برشمرد؛ باید از ظرفیت تربیت شدگان علمی در دوران ۴۲ ساله بعد از #انقلاب در بدنه نظام اسلامی استفاده شود.
#امر_به_معروف
🆔 @iictchannel
ZEHN_ 74.pdf
984.2K
💯 #بخوانید
🔰 مقاله "ذاتگرایی جدید در فلسفۀ علم معاصر"
✍️ #ابراهیم_دادجو عضو هیأت علمی گروه #معرفت_شناسی پژوهشگاه
📌 چکیده:
🔸 در عرصه «فلسفۀ علم معاصر» دو جریان قابل تشخیص است:
1. جریان ضد ذاتگرایی؛ 2. جریان ذاتگرایی.
🔹 جریان نخست از زمان بارکلی و هیوم تا پیش از چهل سال اخیر یکهتاز میدان بود و در چهل سال اخیر از طریق پوزیتیویستها و فلسفههای تحلیلی و زبانی منشأ فراموشی جریان دوم شده است. جریان دوم در چهل سال اخیر به ظهور رسیده و در تقابل با مابعدالطبیعۀ هیومی بهشدت به گسترش و تقویت مابعدالطبیعۀ ذاتگرایانه همت گماشته است. متأسفانه ایران معاصر از جریان دوم تا حدود زیادی بیاطلاع است.
🗒 منتشر شده در فصلنامه #ذهن شماره ۷۴
🆔 @iictchannel
🔰 سرمایه با ارزش جامعه
✍️ #سیدحسین_فخرزارع
▪️ «پیر بوردیو» سرمایه اجتماعی را مجموعهای از منابع موجود بالقوه میداند که منتج از یک شبکه بادوام متشکل از روابط کم و بیش نهادی شده در باب آشنایی و شناخت دو طرفه است، یا به بیان دیگر، ناشی از عضویت در یک گروه است.
▪️ وی #سرمایه_اجتماعی را منبع سرمایه فرهنگی میداند؛ ضمن اینکه عنصر مهم تشکیل دهنده سرمایه اجتماعی را محیط فرهنگی و اجتماعی در هر جامعه میداند و افراد را به صورت انفرادی مدنظر قرار نداده است.
📖 کتاب #جهان_فرهنگی_قران
📍 برای تهیه این کتاب کلیک کنید.
#برشی_از_کتاب
🆔 @iictchannel
💠 نهادی برای امر به معروف
⚜️ آیت الله #ابوالقاسم_علیدوست
🔸 لزوم تشکیل نهادی برای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه از سوی خداوند متعال در قرآن کریم اشاره شده است...
📍 برای مطالعه ادامه این مطلب کلیک کنید.
#عکس_نوشت
#مصاحبه
🆔 @iictchannel
💢 تاثیرگذار بیصدا
✍ #سجاد_مهرگان
▪️ به عنوان مخاطبان و تماشاگران سینما بدون آنکه خود از آن آگاهی داشته باشیم، نگاه و فکرمان روی پرده سینما توسط عوامل سازنده فیلم کنترل میشود.
🔹 مانستربرگ در کتاب کم حجم، اما پرمایهاش به نام (فیلم: یک بررسی روانشناختی) اساسا به مقولهای به نام پذیرش فیلم از سوی تماشاگر میپردازد.
▪️ از نظر مانستربرگ سینما یک فرایند ذهنی است که از چند فعالیت ذهنی اصلی ناشی میشود. اولین این عوامل، توجه و تمرکز است که بر اساس همان فرایندهایی که در آنها ذهن به واقعیت مفهوم میبخشد، سازمان مییابد.
📖 کتاب #نور_صدا_مدیریت_مکان_درسینما
📍 برای تهیه این کتاب کلیک کنید.
#برشی_از_کتاب
#سینما
🆔 @iictchannel
🔰 نرسیدنی عین رسیدن!
✍ #محمود_مقدمی
◾️ آنچه از نظر امام مهم است، عمل به وظایف الاهی است که در صورت عمل به وظیفه الاهی و آخرتی، چه در امور ظاهری و دنیایی شکست بخوریم و چه پیروز شویم، فرقی نمیکند.
▪️ آن چیزی که مربوط به معنویات است و مربوط به یک جهان دیگر است، برای ما سرمایه است. وقتی در دست ما باشد، چه شکست بخوریم و چه پیروز بشویم، هیچ فرقی باهم ندارد.
📖 کتاب #دین_و_معنویت
📍 برای تهیه این کتاب کلیک کنید.
#برشی_از_کتاب
🆔 @iictchannel
▫️مهندسی قراردادها در پرتو آموزههای فقهی
🔰 دکتر #محمود_حکمت_نیا در مدرسه تابستانه مسائل فقهی معاصر
🔹 یک قرارداد باید بتواند چهار عنصر انتظارات، اتفاقات، اختلافها و راه حلها را در خود ببیند؛ بنابراین کسی که در مقام عقد قرارداد وارد عقد میشود باید به تمام جوانب این چهار عنصر احاطه داشته باشد تا عقدی بر خلاف مقصود و هدف خود منعقد نکند.
#سخنرانی
🆔 @iictchannel