هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻دینشناسیِ دینستیزانۀ شریعتی:
تولّد ماتریالیسمِ دیالکتیک در دامان اسلام
🖊مهدی جمشیدی
۱. من در سالهای اخیر، پژوهشی را با عنوان «استاد مطهری و چپهای ایرانی» نگاشتهام که در قالب کتاب، منتشر خواهد شد. در فصلی از این کتاب، به ماجرای تقابل و تعارض استاد مطهری با علی شریعتی پرداختهام و بهگمانم، تمام یا اغلب مواضع استاد مطهری را دربارۀ شریعتی در آن آوردهام. پیش از این هم به سبب مناقشهها و مباحثههایی که وجود داشت، این مسأله را از نظر بسیاری از بزرگان و اصحاب معرفت، مطالعه و دربارۀ آنها تأمّل کردهام. به جز این، در دورۀ کوتاهی از حیات فکریام نیز اندک تمایلی به نوشتههای شریعتی داشتهام و آنها را با دقت مطالعه کردهام.
۲. استاد مطهری، چندی پس از آنکه شریعتی را به حسینیۀ ارشاد دعوت میکند، بهتدریج درمییابد که تفکّر شریعتی، آغشتۀ به «ماتریالیسمِ دیالکتیک» است و او در حقیقت، سرباز همان دشمنی است که مطهری برای مبارزه با آن، شریعتی را به حسینیه فراخوانده است. از سوی دیگر، مطهری درمییابد که شریعتی، انحرافها و التقاطها و کجاندیشیهایش را پذیرا نیست و میخواهد به مسیر خویش ادامه بدهد. شریعتی که اینک، قدرت اجتماعی یافته و مخاطبانش حتی از مطهری نیز فزونی گرفتهاند، دیگر حاضر نیست دینفهمیِ خود را ذیل نظارت مطهری، تعریف کند. از جمله دلایل اصلیِ کنارهگیری مطهری از حسینیۀ ارشاد، همین خطی بود که شریعتی در پیش گرفت؛ چیزی که «مارکسیسمِ اسلامی» خوانده میشد. طرح شریعتی، «پروتستانتیسم اسلامی» بود و نه «بازگشت به خویشتن اسلامی»، و مطهری، این حقیقت را فهمیده بود و نمیتوانست نسبت به آن بیتفاوت باشد.
۳. مطهری در حاشیۀ کتابهای شریعتی، نکتههای انتقادی و چالشیای نگاشته که در سالهای اخیر، سه جلد از آنها منتشر شدهاند. این مواضع، «صریح» و «گزنده»اند؛ چنانکه در آنها، مطهری هم از آفات اخلاقی شریعتی میگوید و هم از آفات اعتقادی او. در بخش فکری، مطهری بارها تصریح میکند که گفتههای شریعتی، دربردارندۀ «انکار دین» است و با «ضروریّات دین»، نمیخواند. مطهری تأکید میکند که شریعتی، «نگاه ابزاری» به دین دارد و برای وی، دین و غیردین، همعرض هستند. به دلیل فشارهای اجتماعی که حامیان متعصّب شریعتی ایجاد کرده بودند، مطهری هرگز نمیتوانست این مواضع را عیان کند، اما خوشبختانه این یادداشتهای شخصی، به جا مانده و امروز میتوان بهروشنی فهمید که مطهری، وی را فردی التقاطی میدانسته که از مرزهای قطعیّات دین، عبور کرده بود. اگر نامۀ محرمانۀ مطهری به امام خمینی را نیز به این مواضع اندرونی وی اضافه کنیم، داستان بسی غمانگیزتر نیز میشود؛ آن نامۀ تند و صریح، تفکّر شریعتی را یک بحران بزرگ و انحطاط جدّی نشان داد که بلای جان دین و تفکّر دینی در ایران شده است.
۴. بهنظرم تنها کسیکه نقدهایش به شریعتی در آن دورۀ تاریخی، در پوسته و ظاهر متوقف نمانده بود و همانند مطهری، عمق و اتقان معرفتی داشت، استاد مصباح بود. وی بهصورتی عجیب، موضعی مطابق مطهری داشت و هر دو، یک سخن را میگفتند. دیگران، یا چنین درکی نداشتند و انحراف و التقاط را تشخیص نمیدادند، و یا حسّاسیّت چندانی نداشتند و ستیز با التقاط، دغدغۀ اصلیشان نبود. خصوصیّت «التقاطستیزی»، یکی از وجوه اشتراک مطهری و مصباح بود؛ با اینکه این دو، آمدوشد چندانی با یکدیگر نداشتند. به یاد دارم که یکبار از استاد مصباح پرسیدم که شما ارتباط جدّی و مستمر با استاد مطهری داشتید؟ ایشان با همان تواضع همیشگی پاسخ دادند که: من در زمان، بچه بودم و با ایشان، فاصلۀ فراوان داشتم. کسانیکه امروز، استاد مصباح را به دلیل مخالفت با شریعتی ملامت میکنند، نمیگویند که موضع مطهری، تندتر از او بود.
۵. اگر شریعتی در دهۀ پنجاه، یکی از پرچمداران التقاط «اسلام» و «مارکسیسم» بود و بدینجهت، تباهی و ضلالت آفرید و نقش منفی و مخرّب ایفا کرد، در دهۀ هفتاد و هشتاد که مارکسیسم از سکه افتاده بود و لیبرالیسم در جامعۀ ایران، غوغا انگیخته بود، التقاط «اسلام» با «لیبرالیسم»، رونق یافته بود. این التقاط، سه لایۀ موازی و فزاینده داشت: عبدالکریم سروش در حلقۀ کیان، مسیر «لیبرالیسم معرفتی» را در پیش گرفت و به قبض و بسط معرفت دینی و نسبیّت فهم دینی و پوپریسم رسید؛ اکبر هاشمیرفسنجانی در دولت سازندگی، مسیر «لیبرالیسم اقتصادی» را انتخاب کرد و به تعدیل اقتصادی و اقتصاد آزاد و اشرافیّت و تکنوکراتیسم و ثروتهای بادآورده رسید؛ محمد خاتمی نیز در دولت اصلاحات، مسیر «لیبرالیسم سیاسی» را پیمود و به دموکراتیزاسیون و تساهلوتسامح و اباحهگری و سکولاریسم رسید. برداشت من این است که تعبیر «واگراییهای دهۀ هفتاد» که آیتالله خامنهای به کار برده است، اشارۀ هوشمندانه به همین خطِ التقاطیِ سهلایه است.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
هدایت شده از سُلَّمْ | کـاوه
♦️ جـنـگ ارادهها!
🌐 IR شناسۀ کـاوه W وبـگـاه سُـلَّـم
🔹 همانگونه که میزان کرامت در گرو میزان تقوا، میزان شجاعت در گرو میزان ایمان و میزان بصیرت در گرو میزان عقل است، میزان اختیار نیز در گرو میزان اراده میباشد.
🔸 امام خمینی کبیر با تقوا و ایمان و عقل در جنگ ارادهها بر همۀ طواغیت غلبه کرد و برای تاریخ مسیر جدیدی اختیار نمود که امام خامنهای عزیز ادامه دهندۀ آن هستند.
👤 حسین کاوه ✍️
#️⃣ #انقلاب_اسلامی #نظام_سلطه #جنگ_ارادهها
🆔 @SOLLAM 👈 عضو شوید ✌️
هدایت شده از مقاومت اسلامی قفقاز
86.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 ببینید| روایتی مستند از نفوذ جدی صهیونیسم در جمهوری آذربایجان
#ترور_جمهور
ـــ ـ ـ ـــ ـ ــ ـ
▪️@Mojahedoun
هدایت شده از کودکان ایران🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽انیمیشن ویژه
🚥این انیمیشن برنده جایزه بهترین فیلم کوتاه درمورد #بازیهای_مخرب اینترنتی شده👌
💡با دقت نگاه کنید....
#سواد_رسانه
#موبایل
#بازی_اندروید
#انیمیشن
#کارتون
#کلیپ
🇮🇷 @kodakaneiran
هدایت شده از بَرَهوت تیوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹ایده جالبی بود؛ وقتی ورزشکار اسرائیلی با بقیه ورزشکارها دست میده، اونا متوجه میشن که دستشون خونیه و بعدش ...
#المپیک
🔺@barahoot_tv1
هدایت شده از جهش ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 داگلاس مکگرگور، سرهنگ بازنشسته مشهور ارتش آمریکا مدعی شد که به اطلاعاتی محرمانه دست یافته که مطابق آن، نیروهای حوثی یمن در یک کمین موفق ۷۰ سرباز اسرائیلی و آمریکایی که قصد ورود به یمن را داشتند را کشتهاند!
#یمن
🗳 جهش ایران |
@jahesheiran
هدایت شده از نیمه پنهان(حقیقت غرب)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انبار باروت؛ اوضاع وخیم شهروندان انگلیسی از زبان فعال سرشناس رسانهای
🔶️ اندرو تیت، بوکسور و فعال رسانهای سرشناس در انگلیس:
🔺️همه در تقلا برای پرداخت قبوض خود هستند، قیمت انرژی و تورم به بالاترین حد خود رسیده، ما میلیاردها دلار به اوکراین میفرستیم، مردم دیگر در خیابانها احساس امنیت نمیکنند و پلیس برای اکثر جنایات حاضر نمیشود.
🔴 #نیمه_پنهان_غرب 👇
https://eitaa.com/joinchat/3959554299C7b558c3f51
هدایت شده از العبد آیت الله بهجت (ره)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نامش را نشنیدهاید ولی یکی از بزرگترین حجتهای تشیع را نوشت!
✳️ @bahjat_alabd
هدایت شده از فلسفه نظری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معماری_ایرانی_اسلامی
آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد...
🔻فی الجمله از زیبایی آفاق و هنر و حُسن وجمال نهفته در میراث ملی_دینی ماست، اما در پی یافتن این امور به دست اجنبی نگاه کرده و با تحقیر خود بر طبل تقلید میکوبیم...
⌜@falsafeh_nazari⌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دانشمندان آمریکایی دریافتند که سینه زدن جمعی و گروهی، استرس و اضطراب را از بین میبرد و در کنسرت جاز، سینه زنی راه انداختند!
⭕️ ما شیعیان اگر سینه بزنیم میشیم عقب مونده، ولی اروپاییها سینه بزنن میشن متمدن 😏
@maryam_alavi
༅🍃🌸🍃༅
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 شبکه پیچیده پروژه نفوذ درحوزه جمعیت و فرزندآوری
🔶 وقتی آنقدر موضوع جلوگیری از برنامه های مرتبط با افزایش فرزندآوری برایشان مهم است که در وزارتخانه ها و مراکز مهم تا سطوح بالا نفوذ میکنند....
❗️ این زن دستگیر شد اما هنوز نفوذی ها هستند....
⭕️ باور کنیم برای دشمن موضوع جمعیت ایران از انرژی هسته ای،مهم تر است!!!!
هدایت شده از بیداری طلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻اذان اعتراضی و انتقادی یوسف یاسین؛ امریکایی عرب تبار مورد توجه کاربران عرب زبان در شبکه های اجتماعی قرار گرفته است.
🔻پ ن: روشن است که ما دستکاری اذان برای انتقاد را مطلقا تایید نمیکنیم.
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
هدایت شده از پونز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️ ماجرای کلاغها و پرچم اسرائیل معمایی است که روزی حل میشود
📌 @ponezs
هدایت شده از بیداری طلاب
حالا که فرمایشات استاد فیاضی منتشر شده چند نکته عرض میکنم:
۱) رویه جناب استاد، تبری شدید نسبت به غرب و غربگراست و بر این مساله دلیل و برهان دارند. چنین نیست که از روی تعصب یا لجبازی برائت بجویند
۲) از گذشته به ایشان گفته میشد تبری علنی موجب مفاسدی است و ایشان هم اخیرا پذیرفته بودند ولی این شیطنتها و خیانتها در امانت مجالس به این انتشار کمک کرد.
۳) من مدتها شاگردی ایشان را کردم و خوب میدانم ایشان همواره مبتنی بر مبانی سخن میگویند نه بر اساس عصبانی شدم یه چیزی گفتم و امثال آن.
خوب است منتقدین ایشان مبانی را نقد کنند نه آن که هو کنند و سخنان درشت نصیب ایشان کنند.
۴) اگر مدائحی که شریعتی نسبت به خلفا دارد منتشر شود و اگر عموم مومنین بدانند دینداری پوپری که خاتمی و سروش ترویج میکردند یعنی چه؟ مواضع سادهتری از جناب استاد نخواهند گرفت.
@Mousavi_Fard
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
هدایت شده از مهدوی ارفع
.
🖌 آقای پزشکیان، اخطار می دهیم!
جناب پزشکیان❗️
انتخاب آقای ظریف با سوابق فردی و خانوادگی مورد مناقشه و دیدگاه های غربگرایانه غیرقابل کتمان، انتخاب معاون اجرایی حامی اغتشاشگران ۱۴۰۱ و اینک در یک اقدام بسیار خطرناک انتخاب جلال جلالی زاده به عنوان معاون امور اقوام و مذاهب ما را در توجیه رفتارهای رییس جمهور منتخب، به دست انداز می اندازد.
جلالی زاده که تنها عضو اهل سنت شورای مرکزی حزب منحله مشارکت اسلامی است در ۱۶ خرداد ۱۳۸۴ در آق قلعه گرگان به بهانه دفاع از کاندیدای مورد حمایت خود سخنرانی می کند و به جرم فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی به یک سال حبس تعزیری محکوم می شود.
آقای پزشکیان❗️
کافی است فقط ۵ دقیقه وقت بگذارید و به کانال تلگرامی جلالی زاده سری بزنید تا ببینید دیدگاه های افراطی و تفرقه آمیز ایشان و حرف های تند او هیچ تناسبی با سوگندی که در مراسم تحلیف ۹ مرداد خوردید ندارد.
در یک نمونه او از قاضی محمد تجزیه طلب که به دستور استالین،جمهوری مهاباد را با تجزیه بخشی از خاک ایران ایجاد کرده بود، تمجید کرده و از وی به عنوان مدافع حقوق ملت کورد یاد می کند ، جلالی زاده هم چنین از ابن تیمیه پدر فکری وهابیت و سلفی گرایی و مقتدای جریان های تندروی سلفی .... به عنوان عالم مجاهد بزرگ یاد کرده است.
یقینا غیور مردان کرد و برادران اهل سنت اجازه سوءاستفاده از نژاد و مذهب شان را به منادیان تفرقه و تجزیه ایران عزیز نخواهند داد.
آقای رئیس جمهور
اگر از جریان انتصابات دولت خود بی خبرید وای بر شما و اگر بااطلاع شما این انتصاب ها انجام می شود پس وای بر ما .
#مهدوی_ارفع
🆔@mahdavi_arfae
.
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻دینشناسیِ دینستیزانۀ شریعتی:
ماتریالیسمِ دیالکتیک در دامان اسلام
🖊مهدی جمشیدی
۱. من در سالهای اخیر، پژوهشی را با عنوان «استاد مطهری و چپهای ایرانی» نگاشتهام که در قالب کتاب، منتشر خواهد شد. در فصلی از این کتاب، به ماجرای تقابل و تعارض استاد مطهری با علی شریعتی پرداختهام و بهگمانم، تمام یا اغلب مواضع استاد مطهری را دربارۀ شریعتی در آن آوردهام. پیش از این هم به سبب مناقشهها و مباحثههایی که وجود داشت، این مسأله را از نظر بسیاری از بزرگان و اصحاب معرفت، مطالعه و دربارۀ آنها تأمّل کردهام. به جز این، در دورۀ کوتاهی از حیات فکریام نیز اندک تمایلی به نوشتههای شریعتی داشتهام و آنها را با دقت مطالعه کردهام.
۲. استاد مطهری، چندی پس از آنکه شریعتی را به حسینیۀ ارشاد دعوت میکند، بهتدریج درمییابد که تفکّر شریعتی، آغشتۀ به «ماتریالیسمِ دیالکتیک» است و او در حقیقت، سرباز همان دشمنی است که مطهری برای مبارزه با آن، شریعتی را به حسینیه فراخوانده است. از سوی دیگر، مطهری درمییابد که شریعتی، انحرافها و التقاطها و کجاندیشیهایش را پذیرا نیست و میخواهد به مسیر خویش ادامه بدهد. شریعتی که اینک، قدرت اجتماعی یافته و مخاطبانش حتی از مطهری نیز فزونی گرفتهاند، دیگر حاضر نیست دینفهمیِ خود را ذیل نظارت مطهری، تعریف کند. از جمله دلایل اصلیِ کنارهگیری مطهری از حسینیۀ ارشاد، همین خطی بود که شریعتی در پیش گرفت؛ چیزی که «مارکسیسمِ اسلامی» خوانده میشد. طرح شریعتی، «پروتستانتیسم اسلامی» بود و نه «بازگشت به خویشتن اسلامی»، و مطهری، این حقیقت را فهمیده بود و نمیتوانست نسبت به آن بیتفاوت باشد.
۳. مطهری در حاشیۀ کتابهای شریعتی، نکتههای انتقادی و چالشیای نگاشته که در سالهای اخیر، سه جلد از آنها منتشر شدهاند. این مواضع، «صریح» و «گزنده»اند؛ چنانکه در آنها، مطهری هم از آفات اخلاقی شریعتی میگوید و هم از آفات اعتقادی او. در بخش فکری، مطهری بارها تصریح میکند که گفتههای شریعتی، دربردارندۀ «انکار دین» است و با «ضروریّات دین»، نمیخواند. مطهری تأکید میکند که شریعتی، «نگاه ابزاری» به دین دارد و برای وی، دین و غیردین، همعرض هستند. به دلیل فشارهای اجتماعی که حامیان متعصّب شریعتی ایجاد کرده بودند، مطهری هرگز نمیتوانست این مواضع را عیان کند، اما خوشبختانه این یادداشتهای شخصی، به جا مانده و امروز میتوان بهروشنی فهمید که مطهری، وی را فردی التقاطی میدانسته که از مرزهای قطعیّات دین، عبور کرده بود. اگر نامۀ محرمانۀ مطهری به امام خمینی را نیز به این مواضع اندرونی وی اضافه کنیم، داستان بسی غمانگیزتر نیز میشود؛ آن نامۀ تند و صریح، تفکّر شریعتی را یک بحران بزرگ و انحطاط جدّی نشان داد که بلای جان دین و تفکّر دینی در ایران شده است.
۴. بهنظرم تنها کسیکه نقدهایش به شریعتی در آن دورۀ تاریخی، در پوسته و ظاهر متوقف نمانده بود و همانند مطهری، عمق و اتقان معرفتی داشت، استاد مصباح بود. وی بهصورتی عجیب، موضعی مطابق مطهری داشت و هر دو، یک سخن را میگفتند. دیگران، یا چنین درکی نداشتند و انحراف و التقاط را تشخیص نمیدادند، و یا حسّاسیّت چندانی نداشتند و ستیز با التقاط، دغدغۀ اصلیشان نبود. خصوصیّت «التقاطستیزی»، یکی از وجوه اشتراک مطهری و مصباح بود؛ با اینکه این دو، آمدوشد چندانی با یکدیگر نداشتند. به یاد دارم که یکبار از استاد مصباح پرسیدم که شما ارتباط جدّی و مستمر با استاد مطهری داشتید؟ ایشان با همان تواضع همیشگی پاسخ دادند که: من در آن زمان، بچه بودم و با ایشان، فاصلۀ فراوان داشتم. کسانیکه امروز، استاد مصباح را به دلیل مخالفت با شریعتی ملامت میکنند، نمیگویند که موضع مطهری، تندتر از او بود.
۵. اگر شریعتی در دهۀ پنجاه، یکی از پرچمداران التقاط «اسلام» و «مارکسیسم» بود و بدینجهت، تباهی و ضلالت آفرید و نقش منفی و مخرّب ایفا کرد، در دهۀ هفتاد و هشتاد که مارکسیسم از سکه افتاده بود و لیبرالیسم در جامعۀ ایران، غوغا انگیخته بود، التقاط «اسلام» با «لیبرالیسم»، رونق یافته بود. این التقاط، سه لایۀ موازی و فزاینده داشت: عبدالکریم سروش در حلقۀ کیان، مسیر «لیبرالیسم معرفتی» را در پیش گرفت و به قبض و بسط معرفت دینی و نسبیّت فهم دینی و پوپریسم رسید؛ اکبر هاشمیرفسنجانی در دولت سازندگی، مسیر «لیبرالیسم اقتصادی» را انتخاب کرد و به تعدیل اقتصادی و اقتصاد آزاد و اشرافیّت و تکنوکراتیسم و ثروتهای بادآورده رسید؛ محمد خاتمی نیز در دولت اصلاحات، مسیر «لیبرالیسم سیاسی» را پیمود و به دموکراتیزاسیون و تساهلوتسامح و اباحهگری و سکولاریسم رسید. برداشت من این است که تعبیر «واگراییهای دهۀ هفتاد» که آیتالله خامنهای به کار برده است، اشارۀ هوشمندانه به همین خطِ التقاطیِ سهلایه است.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يه كار جالب در پياده روى اربعين👌👌👌👌 کانال اربعین حسینی 🔸 @arbaeenhoseyni 🔸
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
🔴 #آقازاده پزشکیان درباره سهم خواهی جریان سیاسی همسوی پدرش(اصلاحطلبان) نوشته!
کاری نداریم که این آقازاده هیچ جايگاهی در مسائل سیاسی و مدیریتی کشور نداره، اما حرفش مهمه، که باز رسوایی برای اصلاحطلبان مدعی است.
سهمخواهی و قبیلهگرایی جريانات چپ و راست، برای دیروز و امروز نیست، بلکه علت عقب ماندگیهای فعلی، همین حضور افراد ناشایست در مدیریت کارهای مهم اجرایی کشوره که چون با سهم خواهی روی کار اومدند، به کسی هم پاسخگو نبودند.
مجلس باید اجرای جدی قوانين ترک فعل رو تحت نظارت دقیق قرار بده
✅ کانال بدون سانسور | عضو شوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
🔥 دشمن در خانه
💢 فکر میکنید اینجا کجاست؟ ترکیه؟
💢 نه. همین تهران خودمونه. این افراد هم عاشق انگلیسی شدن هستن. اما الان دیگه برای انگلیسی شدن نیازی نیست حتما مهاجرت کنن.
💢 انگلیس مدارسش رو آورده داخل ایران. اینها هم بچههاشون رو ثبت نام میکنن تا دانش آموز مجازی انگلستان بشن؛ و با همون فکر و فرهنگ تربیت بشن و در نهایت هم مدرک انگلیسی بگیرن و آدم اونها بشن.
💢 مدیونی اگه فکر کنی آموزش و پرورش ما رگ غیرتش بالا زده که با اینها برخورد کنه! بلکه در یک دورهای نشستن قانون نوشتن که مدارک امثال این مدارس در ایران مورد قبول هم هست!
💢 ولی وای به اون روزی که شما بخواید یک مدرسه تربیتی بر اساس الگوهای دینی و ایرانی و اسلامی تاسیس کنید. باید از هفت خوان رستم رد بشید. تازه اگر بتونید رد بشید و دوام بیارید.
💢 و این است وضعیت مملکت در باب تعلیم و تربیت ...
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️درسنامه های الگوی پیشرفت اسلامی/ جلسه نهم/ شنبه ساعت ۱۰ شب
https://virasty.com/Islam1357/1723290138410514678
۱- درسنامه روش تحقیق
۲- درسنامه طبقه بندی
۳- درسنامه نظریات پایه
🌷پیشرفت کشور با اتکاء و ترویج مفاهیم معیوب توسعه پایدار به دست نمی آید...
#مدیریت_خبر
#درسنامه_های_الگوی_پیشرفت
https://eitaa.com/olgou4
وضعیت جریان تابلودار غربگرا و معارض اسلام و انقلاب روشن است اما بسیاری از چهرهها و افراد مذهبی و انقلابی هم همنوا با همان جریان، همواره مصادیق توسل به زور را محکوم میکنند! و جای مجرم و مصلح را عوض میکنند! لذا اینان بهرغم شعارها و توجیهات بهظاهر خیرخواهانهشان درواقع مبتلا به تساهل مفرط شدهاند و از لیبرالها هم، بهخصوص در امور فرهنگیاجتماعی و حاکمیتی، لیبرالتر و منحرفتر شدهاند!
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
این ها اجساد تکه پاره فلسطینیهایی است که امروز صبح برای نماز رفته بودند و صهیونیستها آنها را بمب باران کردند
@BisimchiMedia
هدایت شده از نیمه پنهان(حقیقت غرب)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 محمد منظرپور، سردبیر سابق BBC: اسرائیل به سرعت در حال سقوط است؛ با توجه به خوی تجاوزگری اسرائیل، ایران باید از NPT خارج شود و بمب اتمی بسازد!
🔹منظرپور:وجود رژیمی که نظام ارزشی آن به پایینترین سطح سقوط کرده، نه تنها برای ایران بلکه برای جهان بسیار خطرآفرین است.
🔹نظام ارزشی در اسرائیل به پایینترین سطح خودش سقوط کرده است؛ به گونهای که در نظرسنجی تلویزیون اسرائیل، اکثریت مردم موافق تجاوز جنسی به زندانیان فلسطینی هستند!
🔴 #نیمه_پنهان_غرب 👇
https://eitaa.com/joinchat/3959554299C7b558c3f51