هدایت شده از محمد جوانی
9.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️🎥ماجرای نامه تُند حضرت امام(ره) به آیتالله خامنهای و ادامه ماجراها مثل کفنپوش شدن دانشجویان و آتش زدن تصویر ایشان در دانشگاهها...
📍ماجرا مربوط به دیماه سال ۱۳۶۶ و خطبههای نمازجمعه رئیسجمهور است که ایشان درباره حدود اختیارات ولیفقیه صحبت میکنند؛ نامه خصوصی امام به رسانهها میرسد و الباقی داستان...
📍پس از این اتفاقات آیتالله خامنهای در جلسهای به امام توضیح میدهند که منظورشان چه بوده و امام در واکنش ۳بار میفرمایند: جبران میکنم!
📍وقتی با شیطنت برخی آب گلآلود میشود، جالبترین بخش ماجرا واکنشهای عجولانه و بهظاهرا متناقض هاشمیرفسنجانی است که در قامت ریاست مجلس انجام میدهد!
📍این کلیپ بخشی از مستند "این یک اعتراض است" که اخیرا شبکه مستند آن را پخش کرده و میتواند برای نسل امروز هم جذاب واقع شود!
🖋محمد جوانی
🧠⚔عضو شوید👈علوم و جنگ شناختی
@Cwarfare
هدایت شده از محمد جوانی
♨️آمادهباش | دستور و تاکید مجددا رهبرمعظمانقلاب بر #جهاد_تبیین جهت خنثیسازی سناریوی بعدی دشمن♨️
❌ "همه توجّه کنند! آخرین تلاش دشمن _البتّه آخرین تلاش تا حالا؛ در آینده کارهایی خواهند داشت_ همین اغتشاشهای پاییز گذشته بود. توجّه کنید! طرّاحی این اغتشاشهای پاییز گذشته در اتاقهای فکر کشورهای غربی انجام گرفت؛ طرّاحیاش آنجا شد. طرّاحی جامعی هم انجام دادند؛ طرّاحی در اتاقهای فکر غربی، پشتیبانی مالی و رسانهای و تسلیحاتی به وسیلهی دستگاههای امنیّتی غربی. پشتیبانی کردند؛ هم پشتیبانی مالی کردند، هم پشتیبانی تسلیحاتی کردند، هم پشتیبانی رسانهای وسیع و گسترده انجام دادند.
❌ ...پادوییاش را به وسیلهی تعدادی از عناصر خائنی که پشت به وطن کرده بودند انجام دادند...یک عدّه هم پیادهنظامِ اینها در داخل بودند. این پیادهنظام ترکیبی [بود] از تعداد معدودی آدمهای مغرض، تعداد بیشتری آدمهای غافل و احساساتی و کمعمق و جمعی هم اراذل و اوباش؛ اینها هم پیادهنظام این اغتشاش بودند!
✅ ...البتّه ملّت ایران به آنها بیاعتنائی کرد، به فراخوان آنها اعتنائی نکرد. جوانهای متعهّد در خیابانها، در دانشگاهها توانستند کارهای بزرگی انجام بدهند. بسیج دانشجویی، بسیج اقشار در داخل شهرهای کشور، مردم متعهّد و متدیّن، وظایف خودشان را انجام دادند، دشمن را ناکام کردند. نقشهی دشمن باطل شد ولی این هشدار به همه داده شد که از کید دشمن غفلت نکنید؛ از کید دشمن غفلت نکنید!
✅ ...ما همه وظیفه داریم؛ نخبگان وظیفه دارند؛ هستههای انقلابی وظیفه دارند؛ فعّالان دانشگاهی، فعّالان حوزوی، صاحبان جایگاههای اجتماعی بویژه کسانی که حرف آنها به گوش مردم میرسد، مردم حرف آنها را میشنوند، اینها وظیفه دارند؛ وظیفه این است که ایمانها را تقویت کنند، امیدها را تقویت کنند، شبههها را برطرف کنند، شیوههای دشمن در شبههآفرینی و یأسآفرینی را خنثی کنند."(بیانات۱۴۰۲/۳/۱۴)
✍تمام کسانی که مخاطب این فرمان حضرتآقا هستند باید هرچه زودتر خودشان و دیگران را مجهز کنند به #سلاح_تبیین ؛ دشمن حسابی دارد کار میکند و بدنبال موجسواری در سالگرد سناریوی #مهسا_کومله یا حتی طراحی یک سناریوی متفاوت اما جدید است؛ پس نباید لحظهای غفلت کرد و ساکن شد!
امیدواری بدون تحرک هم خیال خام است؛ متاسفانه در زمستان ۱۴۰۰ فتوای جهادتبیین دیدهبان انقلاب را جدی نگرفتیم، چَکَش را حسابی در پاییز ۱۴۰۱ خوردیم! گرچه جلوی گسترش دامنه بحران، موقتا گرفته شد اما هزینههای جانیومالی بسیاری پرداختیم!
فَاعْتَبِرُوا يَا أُولِي الْأَبْصَارِ...
🖋محمد جوانی
🧠⚔علوم و جنگ شناختی|جوانی
@Cwarfare
هدایت شده از روزنه
4.75M
🎙بشنوید|| پاسخ استدلالی یک استاد علوم سیاسی به سخنان تسلیمطلبانه اخیر ظریف
🔸پاسخ تفصیلی و استدلالی حجتالاسلام والمسلمین #دکتر_مهدی_امیدی به مواضع جنجالی اخیر #دکتر_ظریف پیرامون کارنامه و الگوی مطلوب در سیاست خارجی جمهوری اسلامی
#اختصاصی_روزنه
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔻سازشکار و خائن کسی است که از ظرفیتهای درونی کشور خودش بیگانه است و چشم به قدرت دشمن دوخته و خودش را همواره برای اعطای داوطلبانه بخشی از ظرفیتها و توانمندیهای کشور به دشمن آماده کرده است و توانایی بهرهگیری از تواناییهای بالقوه و بالفعل کشور برای بهبود وضعیت مردم و تغییر مناسبات جهانی و منطقهای به نفع کشور را ندارد.
🔻آقای ظریف با همین رویکرد با مقایسه دو قرارداد گلستان و ترکمنچای پرداخته، از قرارداد ترکمنچای حمایت میکند و نخبگان را به انتخاب یکی از این دو قرارداد ترغيب میکند.
🔻این نوع نگرش ظریف به سیاست خارجی، اصل را به ضعف کشور و امتیاز دادن به دشمن و عدن مقاومت در برابر مطامع آن قرار میدهند.
واضح است که نخبگان هوشمند معترض به چنین نگرشی خواهند بود و آن را عزتمندانه تلقی نمیکنند.
#روزنه؛ دریچه ای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر:👇
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
نیاز یا عدم نیاز به قانون گذاری جدید در برخورد کیفری با عدم رعایت حجاب شرعی.pdf
231.3K
🔴مقاله نیاز یا عدم نیاز به قانون گذاری جدید در برخورد کیفری با عدم رعایت حجاب شرعی
👈پاسخ به این سوال که اگر لایحه عفاف و حجاب تصویب نشود، چه برخورد قانونی با افراد فاقد حجاب شرعی ممکن است؟
✍️به قلم: دکتر جواد جاویدنیا قاضی دادگستری 16 خرداد 1402
🔹با عنایت به مطرح شدن لایحه «حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب» و به منظور دستیابی به نوع تأثیر این لایحه یا هر قانون جدید در این حوزه و اهداف تنظیم کنندگان آن لایحه و نیز اهداف افرادی که عدم برخورد با این پدیده را به فقدان قانون مناسب نسبت می دهند، ابتدا ضرورت دارد وضعیت فعلی قوانین و راهکارهایی که برای مقابله کیفری با موضوع عدم رعایت حجاب شرعی وجود دارد، بررسی شود.
🔸با بررسی دقیق مواد قانونی مشاهده می شود که مطابق با قوانین فعلی طیف گسترده ای از تدابیر انتظامی و قضایی برای برخورد مؤثر با کشف حجاب و فراتر از آن پوششها و آرایشهای خلاف شرع وجود دارد. لیکن همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند، در کشور سند و قانون خوب کم نداریم. بلکه مدیران جهادی لازم است تا این قوانین را اجرایی و عملیاتی نمایند.
🔹در نقدی که متعاقبا منتشر خواهیم کرد، به صورت مستند و مستدل کاملا مشخص خواهد شد که متأسفانه لایحه عفاف و حجاب به رغم برخی نکات مثبت، بیشترین کارکردش تقلیل توان دستگاه قضایی و انتظامی در برخورد با این پدیده است.
🔸به عبارت بهتر هر گونه طرح و لایحه که سطح اختیارات قضایی و انتظامی موجود را در برخورد با عدم رعایت حجاب شرعی از سطح موجود کاهش دهد، باید در صداقت یا آگاهی تدوین کنندگان یا حامیان آن کاملا شک کرد.
💠✍️ #دکتر_جاویدنیا
🆔 @Dr_Javidnia
هدایت شده از روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره
بازسازي ليبراليسم در ايران، گزارش و نقد ديد گاههاي دکتر غنينژاد.pdf
12.85M
♦️ این مقاله که در دهه 80 به چاپ رسیده است، به بهانه مناظرات اخیر آقای دکتر موسی غنی نژاد در دفاع از اندیشه لیبرالیسم، مجددا منتشر میشود.
✳️ در این مقاله، اندیشههای دکتر موسی غنینژاد از منظرهای متفاوتی مورد نقد و ارزیابی قرار گرفته است که مهمترین آنها عبارتند از:
1️⃣ وامداری اندیشه غنی نژاد از نگرشهای نولیبرال غربی همچون «هایک» و تقلیدی بودن نظریات؛
2️⃣ نگاه لیبرالی به سنتهای دینی ایران اسلامی و در نتیجه انحرافی و غیرواقعی بودن آن؛
3️⃣ بیتوجهی به لزوم نظریهپردازی بر مبنای توسعه بومی.
✳️ مقاله فوق در مجموعه کتابهای آموزه شماره 10: «تشیع و مدرنیته در ایران معاصر»، ج 1، در سال 1387، توسط مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) به چاپ رسیده است.
🆔@meshkatnoor
💠 کانال و سایت مؤسسه امام خمینی(ره)
🔰 https://eitaa.com/iki_ac_ir
🔰 https://iki.ac.ir
☎️ 02532113627
هدایت شده از روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 آقای دکتر غنینژاد مشخصا یک لیبرال اقتصادی است اما این سخنان وی روشن میکند که لیبرالیسم اقتصادی با لیبرالیسم فرهنگی و دینی پیوندی عمیق دارد. در لیبرالیسم فرهنگی، باید به تکثر فرهنگی تن داد و در لیبرالیسم دینی باید به تکثر قرائتهای دینی و تساهل و تسامح دینی ملتزم بود و هر کسی میتواند به فهم شخصی خود از دین اعتماد نماید؛ البته وی قبلا هم گفته بود که «باید سنتها را شناخت اما پیش از آن باید ابتدا لیبرال بود» (خردنامه همشهری، شماره 13، آبانماه 1383).
🔹غنینژاد در این گفتگو، برداشت شخصی و سکولار خود را از دین و واجبات اجتماعی دین با تحریف و برداشتی نادرست از فرمایشات امام(ره)، همراه مینماید. آن همه تأکیدات امام(ره) بر تشکیل حکومت دینی برای اجرای احکام اسلامی، به چشم آقای غنینژاد نیامده است اما وی در قامت یک لیبرال دینی از این جمله امام که حفظ نظام از اوجب واجبات است، به این نتیجه نغز رسیده است که باید برای حفظ جمهوری اسلامی، احکام الهی را از بین ببریم!!! به کدامین دلیل و شاهد الان حفظ نظام اسلامی ایران مشروط به لغو قانون حجاب شده است؟!
✍️ حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد جعفری، عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
📝واحد پاسخگویی به شبهات مؤسسه امام خمینی(ره)
🆔@mjafari_ir
💠 کانال و سایت مؤسسه امام خمینی(ره)
🔰 https://eitaa.com/iki_ac_ir
🔰 https://iki.ac.ir
☎️ 02532113627
💐در زلال اندیشه امام خمینی ره
❇️دیدگاه صریح امام خمینی ره درباره اشتباه بودن سپردن مناصب کلیدی به گروه های #لیبرال و فاقد اعتقاد خالص به اسلام :
«من امروز بعد از ده سال از پیروزی انقلاب اسلامی همچون گذشته اعتراف میکنم که بعضی تصمیمات اول انقلاب در سپردن پستها و امور مهمه کشور به گروهی که عقیده خالص و واقعی به اسلام ناب محمدی نداشتهاند، اشتباهی بوده است که تلخی آثار آن به راحتی از میان نمیرود، گرچه در آن موقع هم من شخصاً مایل به روی کار آمدن آنان نبودم ولی با صلاحدید و تأیید دوستان قبول نمودم و الان هم سخت معتقدم که آنان به چیزی کمتر از #انحراف_انقلاب از تمامی اصولش و هر حرکت به سوی آمریکای جهانخوار قناعت نمیکنند، در حالی که در کارهای دیگر نیز جز حرف و ادعا هنری ندارند. امروز هیچ تأسفی نمیخوریم که آنان در کنار ما نیستند چرا که از اول هم نبودهاند.
انقلاب به هیچ گروهی بدهکاری ندارد و ما هنوز هم چوب اعتمادهای فراوان خود را به گروهها و لیبرالها میخوریم،
آغوش کشور و انقلاب همیشه برای پذیرفتن همه کسانی که #قصد_خدمت و آهنگ مراجعت داشته و دارند گشوده است ولی #نه_به_قیمت_طلبکاری_آنان از همه اصول، که چرا مرگ بر آمریکا گفتید! چرا جنگ کردید! چرا نسبت به منافقین و ضدانقلابیون #حکم_خدا را جاری میکنید؟ چرا شعار نه شرقی و نه غربی دادهاید؟ چرا لانه جاسوسی را اشغال کردهایم و صدها چرای دیگر.
و نکته مهم در این رابطه اینکه نباید تحت تأثیر ترحمهای بیجا و بیمورد نسبت به دشمنان خدا و مخالفین و متخلفین نظام، بهگونهای تبلیغ کنیم که #احکام_خدا و حدود الهی زیر سؤال بروند...
صریحاً اعلام میکنم: تا من هستم نخواهم گذاشت حکومت به دست #لیبرالها بیفتد، تا من هستم نخواهم گذاشت #منافقین اسلام این مردم بیپناه را از بین ببرند».
📚صحیفه امام خمینی - جلد 21 - صفحه 286
https://farsi.rouhollah.ir/library/sahifeh-imam-khomeini/vol/21/page/286
⭕️نگذارید انقلاب بدست نا اهلان بیفتد
#احکام_خدا
#انحراف_انقلاب
#تفکر_لیبرال
#نا_اهلان
🔴 قاطعیت امام در خنثی سازی جریان آمریکایی #انحلال_مجلس_خبرگان
📣خط سازش با آمریکا وقتی احساس کرد که مجلس خبرگان بررسی نهایی قانون اساسی خطوط اساسی یک نظام اسلامی ضد غرب و شرق را ترسیم می کند و دیگر جای پایی برای افراد التقاطی غرب زده و شرق زده وجود ندارد برای انحلال و نابودی مجلس خبرگان قانون اساسی توطئه چینی کرد. آنها به هیچوجه فکر هوشیاری و قاطعیت حضرت امام و یاران امام را نمی کردند.
سخنان امام خمینی در 24 خرداد 1360 از این ماجرا پرده بر می دارد :
قضیه آنکه مجلس خبرگان منحل بشود در زمان دولت ـ موقت طرح شد و معلوم شد که اساسش از امیرانتظام بوده. آن وقت آمدند آقایان پیش ما؛ آقای بازرگان و رفقایش گفتند: ما خیال داریم این مجلس را منحلش کنیم. من گفتم: شما چه کاره هستید که میخواهید این کار را بکنید! شما چه سمتی دارید که بتوانید مجلس منحل کنید؟ پا شوید بروید سراغ کارتان. وقتی دیدند محکم است مساله، کنار رفتند.
مسئله #انحلال_مجلس_خبرگان روی این زمینه بود که دیدند مجلس خبرگان یک مجلس اسلامی شد، یک مجلسی شد که اکثرش از علما هستند. اینها خوب، از این علما میترسند، ضربه خوردند.
اگر قانون بنویسند، یک قانونی مینویسند که با مزاج غرب و شرق سازش ندارد و آن غیر آنی است که شرقی یا غربی میخواهد. این آقایان هم توجه به مسائل خیلی ندارند - مع الاسف - با اینکه بودند در مسائل سیاسی. و از این جهت، آن طرح را درست کردند.
❇️روشنگری امام خامنهاى درباره توطئه جریان سازشکاران درباره انحلال مجلس خبرگان قانون اساسی:
✅امام فرمودند مجلس خبرگان باید باشد و به کار خود ادامه دهد.
✳️به یاد دارم که امیر انتظام، معاون نخست وزیر دولت موقت، نامهاى تهیه کرده بود، و به امضاى چهارده ـ پانزده نفر از وزرا هم رسانده بود که یا مجلس خبرگان منحل شود، یا آنها دسته جمعى استعفا خواهند داد، وقتى این نامه در هیات وزیران مطرح شد، اینجانب از طرف شوراى انقلاب در آن جلسه حضور داشتم، در جلسه مطرح کردند که از این تاریخ خبرگان نماینده مردم نیستند، و ما مىگفتیم که اینطور نیست، خبرگان یقیناً نماینده مردمند و باید قانون اساسى را تمام کند، البته آقایان تندى کردند، حتى به ما اهانت نمودند؛ ولى فهمیدند که قبل از اینکه به امام برسد ما در مقابل توطئههایى که علیه مجلس خبرگان ممکن است انجام گیرد، ایستادهایم.
ما آنها را قانع کردیم که شما قبل از اینکه مسأله را در سطح عموم مطرح کنید باید با امام مطرح کنید، وقتى به اطلاع امام رسید، امام به طور قاطع و بدون اندکى تردید اعلام کرده بودند که:
اگر مىخواهید استعفا بدهید، بدهید. مجلس خبرگان باید باشد و به کار خود ادامه دهد.
📚خاطرات و حکایتها؛ ج2، ص 75.
هدایت شده از روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره
✳️ همایش بینالمللی علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی(ره)
🗓 زمان برگزاری: 25 و 26 خردادماه 1402
✅ پایگاه اطلاعرسانی آثار حضرت آیتالله مصباح یزدی(ره)
🌐 https://mesbahyazdi.ir
✅ کانال اطلاعرسانی آثار علامه مصباح(ره)
🔰 @mesbahyazdi_ir
✅ انتشارات مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) و انتشار آثار حضرت علامه مصباح(ره)
🌐 https://eshop.iki.ac.ir/shop/7
🔷 سایت همایش بینالمللی علوم انسانی در اندیشه علامه مصباح(ره)
🌐 www.ihsam.iki.ac.ir
🔷 کانال همایش در ایتا، سروش و بله
🔰 @ihsam_ir
🔷 شماره دبیرخانه همایش
☎️ 02532113456
🕌 مکان برگزاری: قم، بلوار جمهوری، مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
💠 کانال و سایت مؤسسه امام خمینی(ره)
🔰 https://eitaa.com/iki_ac_ir
🔰 https://iki.ac.ir
☎️ 02532113627
Signing ceremony of the Treaty of Turkmenchay on 21 February 1828 (5 Sha'ban 1243) and Persian payment of indemnity.