هدایت شده از ریحانه
زنی در متن تاریخ.mp3
2.41M
🎙 زنی در متن تاریخ | زینب کبری(س) نشان داد زن در حاشیهی تاریخ نیست؛ زن در متن حوادث مهم تاریخی قرار دارد.
🔹 #کلیپ_صوتی
🏴 ۱۳۸۹/۰۲/۰۱
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔍 #پیشنهاد_مطالعه | عظمت زنانه، عزت مجاهدانه
🔻 شخصیت و جهاد بزرگ حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) در بیانات حضرت آیتالله خامنهای
🔹 «در عاشورا، در حادثهی کربلا، خون بر شمشیر پیروز شد - که واقعاً پیروز شد - عامل این پیروزی، حضرت زینب بود... این حادثه نشان داد که زن در حاشیهی تاریخ نیست؛ زن در متن حوادث مهم تاریخی قرار دارد.» ۱۳۸۹/۰۲/۰۱
👈 رهبر معظم انقلاب اسلامی دربارهی حضرت زینب (سلام اللَّه علیها) این شخصیت برجستهی اسلام و تشیع سخنان زیادی را مطرح کرده و ابعاد مختلف شخصیت و مجاهدت ایشان را تبیین نمودهاند. رسانه KHAMENEI.IR در متن زیر گزیدهای از بیانات حضرت آیتالله خامنهای را در اینباره بازخوانی میکند.
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=46308
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #برش_دیدار | جهاد تبیین، نمایشی دیگر از قدرت تدبیر زینب کبری(س)
◾️ حضرت آیتالله خامنهای: این بزرگوار #جهاد_تبیین را، جهاد روایت را راه انداخت؛ نگذاشت و فرصت نداد که روایت دشمن از حادثه غلبه پیدا کند؛ کاری کرد که روایت او بر افکار عمومی غلبه پیدا کند. حالا تا امروز روایت زینب کبریٰ (سلام الله علیها) از حادثهی عاشورا در تاریخ مانده، [امّا] در همان زمان هم تأثیر گذاشت در شام، در کوفه، در مجموعهی سالهای حکومت اموی و منتهی شد به ساقط شدن حکومت اموی.
👈 ببینید! این درس است؛ این همان حرفی است که بنده همیشه میگویم: شما روایت کنید حقایق جامعهی خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را. شما اگر روایت نکنید، دشمن روایت میکند. ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
دانشآموزانی که رهبرانقلاب را همراهی کردند چه کسانی بودند؟
📸 پنج دختر شهدای مدافع حرم؛ ابوذر داودی، محمد مهدی #لطفی_نیاسر، محسن خزایی، عبدالمهدی کاظمی و رضا رستگاری همراه با رهبر انقلاب وارد مراسم «جشن فرشتهها» شدند.
🔷شهید خزایی از خبرنگارهای حاضر در نبرد با داعش و شهید رضا رستگاری از شهدای افغانستانی لشکر فاطمیون بود.
هدایت شده از ☫|مقاومتاسلامیقدس|☫
🔴صدای عادی سازی روابط با رژیم کودک کش اسرائیل از تهران به گوش می رسد!
🔹فکر کنید وسط آشوب هایی که اسرائیل رو عاجز کرده تردیدهای این آقای دوزیست چه روحیه ای به سیاستمداران اسرائیلی میده!
#نیروی_قدس_سپاه_پاسداران 🔘https://eitaa.com/joinchat/2646278352Cb26420e514
🔸کتاب «عمار انقلاب؛ حیاتنامه فکری و سیاسی علامه محمدتقی مصباح یزدی، از هنگام تولد تا پیروزی انقلاب اسلامی(۱۳۵۷-۱۳۱۳)» در آستانه دومین سالگرد ارتحال علامه محمدتقی مصباح یزدی، توسط بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی در معرض انتشار قرار گرفته است. این اثر به قلم سهراب مقدمی شهیدانی نگارش یافته و در آن برای نخستینبار برخی ناگفتههای تاریخی و اسناد تازهیاب منتشر شده است که بسیاری از ابهامات تاریخی را حل و فصل میکند. رویکرد تبیینی و مستندنگارانه کتاب، موجب آن شده که حیاتنامه آیتالله مصباح یزدی را در دل تحولات تاریخی پیرامونی روایت کند و از این رو، خوانندگان با مطالعه این اثر به اطلاعاتی گسترده دست مییابند که آنان را به دل تاریخ پرحادثه دهه ۴۰ و ۵۰ خواهد برد.
به همین مناسبت، روزنامه کیهان برای آنکه سهمی در زنده نگه داشتن جهتگیری و راه این عالم برجسته داشته باشد؛ بخشهایی از کتاب تازه منتشر شده «عمّار انقلاب» را از امروز در صفحه پاورقی تقدیم نگاه مخاطبان گرامی مینماید.
نوبت چاپ: شنبه/ دوشنبه/ چهارشنبه/ صفحه ۶ کیهان
شماره ۱ 👇👇👇
https://kayhan.ir/fa/news/259516
هدایت شده از مهدوی زادگان
🔰 ریشه های فرهنگی انقلاب اسلامی
انقلاب های مدرن غالباً ریشه اقتصادی دارند و در اثر نابسامانی های اقتصادی و گسترش فقر و محرومیت شکل گرفته اند. به همین دلیل نظریه های مدرن جامعه شناسی انقلاب با محوریت محرومیت و فقر شدید مادی تدوین و ارائه شده است. و دقیقاً به همین خاطر است که جامعه شناسان غربی در فهم و تحلیل درست انقلاب اسلامی با چالش جدی مواجه شدند. زیرا آنان التفاتی به ریشه های فرهنگی در پدید آمدن این انقلاب ندارند.
ریشه های فرهنگی انقلاب اسلامی را در چارچوب مفهومی، "تحمیلات فرهنگی ناصواب" در دوره پهلوی ها می توان تحلیل کرد. استبداد پهلوی جنبه هایی از فرهنگ ناصواب را بر مردم تحمیل کرده بود که برای مردم قابل پذیرش و تحمل نبود. شعور تاریخی/ فرهنگی مردم ایران این اندازه از تحمیلات نادرست فرهنگی را نمی توانست پذیرا باشد. به همین خاطر، وقتی مردم در آستانه بی تابی فرهنگی قرار گرفتند، کافی بود که رهبری انقلابی ندای مقابله با تحمیلات فرهنگی نا صواب را سر دهد تا ملت به این ندا پاسخ مثبت دهد. در اینجا تحمیلات فرهنگی پهلوی ها را که عمدتاً به کمک جریان روشنفکری غربگرا طراحی و اجرا می شد بر سه دسته زیر می توان بر شمرد.
باستان گرایی پوشالی
ایران باستان علیرغم حاکمیت شاهنشاهی آن از شکوه و اقتدار جهانی برخوردار بود. جهان باستان زیر سلطه دو امپراتوری بزرگ ایران و یونان و بعد ایران و روم قرار داشت. در منطقه غرب آسیا، مناطق غربی آن یعنی شام و فلسطین زیر سلطه دولت روم بودند و مناطق شرقی و جنوبی مانند عراق و یمن زیر سیطره دولت ایران به سر می بردند. حتی دولت نو ظهور قریش در مرکز شبه جزیره نیز ملاحظات جلب رضایت مندی این دو امپراتوری را داشت. اگرچه تاریخ نویسان درباری عصر پهلوی به گونه ای گسترده دست به کار بازخوانی امپراتوری ایران باستان شدند، اما از این بازخوانی هیچ اثری از آن اقتدار و سلطه جهانی ایرانیان برون نمی طراوید. مردم همزمان با این بازخوانی سلطه یونان و روم را در شکل جدید استکبار آمریکا بر مملکت خود احساس می کردند. طبیعی بود که مردم از خود بپرسند که اگر ما در دوره باستان از چنین اقتدار جهانی برخوردار بودیم، چگونه است که اکنون زیر سلطه امپراتوری غربی قرار گرفته ایم. چرا باید شاه این مملکت که از شکوه پادشاهی هخامنشی دم می زند، بدون اجازه قدرت های غربی جرأت تصمیم گیری و شاهی کردن را نداشته باشد.
دین ستیزی
ملت ایران از پیش از اسلام تا کنون مردمی دیندار و آیینی بوده و هستند. پادشاهی های پیش از اسلام نسبت خوبی با دین و دینداری برقرار کرده بودند و در ترویج دیانت نقش زیادی داشتند. سال ها پیش از یک مورخ ایرانی به هنگام دیدن تخت جمشید شنیدم که می گفت اینجا پایتخت مذهبی هخامنشیان بوده است. اما مردم روحیه و فرهنگ دینداری خود را با آیین نو ظهور اسلام بسیار سازگارتر دیدند. لذا از زمان ورود اسلام به ایران تا به امروز وفا دار و مومن به آن باقی مانند. در حالیکه معماران فرهنگی پهلوی ها در صدد دین زدایی و غیر دینی شدن مردم برآمده بودند. جلوه های گسترده ای از دین زدایی دولتی در دوره پهلوی را می توان در کتب تاریخی مطالعه کرد.
سبک زندگی فرو مایه غربی
پهلوی ها از طریق عناصر و نهاد های فرهنگی خود تلاش گسترده ای را به راه انداختند تا سبک زندگی غربی را بر مردم ایران تحمیل کنند. لکن این سبک زندگی وارداتی بیش از آنکه غربی باشد، غربزده بود. سبک غربزده هم غربی است و هم نیست. در چنین سبکی آن جنبه های عقلانی که موجب پیشرفت و ترقی می شود، دیده نمی شود بلکه جنبه های روبنایی زندگی غربی که عاری از هر گونه عقلانیت و اخلاق مداری است، در آن دیده می شود. فرهنگ بی بند و باری، لا ابالی گری، عریان گری و زندگی اشرافی و فرد گرایی های منحط از خصوصیات سبک زندگی غربزده است که پهلوی ها سعی در تحمیل آن بر مردم داشتند. لذا مردم با عفت و اخلاق مدار ایرانی دیر یا زود علیه چنین تحمیل فرهنگی قیام می کنند و تحمل پذیرش آن را ندارند.
سنگینی تحمیلات ناروای سه گانه بر ملت برای کسی که با فرهنگ و خلقیات ایرانی آشنایی دقیقی دارد، قابل پیش بینی بود که انقلابی با ریشه های فرهنگی در شرف وقوع است. مردم تا این اندازه تاب چنین تحمیلات ناروای فرهنگی را ندارند. اگر نسل جوان که تجربه عصر پهلوی را ندارد خواهان درک آن تحمیلات فرهنگی باشد، می تواند محتوای اغتشاشات پاییز امسال را از این منظر باز خوانی و باز فهمی کند. در فتنه 401 جلوه ای از خواست باستان گرایی پوشالی، اسلام ستیزی و سبک زندگی فرو مایه غربزده را شاهد بودیم. و البته از آنجا که ملت خواهان بازگشت به دوره منحط پهلوی نیستند، بار دیگر برابر چنین اراده شوم و ضد فرهنگی ایستادگی و مقاومت کردند و آن را پس زدند.
✍ داود مهدوی زادگان
17 بهمن 1401
👇👇👇
@mahdavizadegan
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 به نام خدا 🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
« اَلسَّلامُ عَلى مَنْ بَكَتْ عَلى جَسَدِ اَخيهـا بَيْنَ الْقَتْلى ، حَتّى بَكى لِبُكـائِهـا كُلُّ عَدُوّ وَ صَديق ، اَلسَّلامُ عَلى مَنْ تَكَفَّلَتْ وَاجْتَمَعَتْ في عَصْرِ عـاشُوراءَ بِبَنـاتِ رَسُولِ اللهِ وَ اَطْفـالِ الْحُسَيْنِ، و َقـامَتْ لَهَا الْقِيـامَةُ في شَهـادَة الطِّفْلَيْنِ الْغَريبَيْنِ الْمَظْلُومَيْنِ... »
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
عصر عاشورا هنگامی که حضرت زینب سلام الله علیها مشاهده کرد حضرت امام حسین علیه السلام روی زمین افتاده و دشمنان اطراف پیکر وی را با هدف کشتن ایشان گرفتهاند، از خیمه بیرون آمد و پسر سعد (فرمانده لشکر دشمن) را این گونه مورد خطاب قرار داد:
«یابن سَعد! اَیقتَلُ اَبُو عبداللّه وَ اَنتَ تَنظُرُ اِلَیهِ؟»
فرزند سعد! آیا ابوعبدالله کشته میشود و تو تماشا میکنی؟!
(نظری منفرد، قصّه کربلا، ص۳۷۱)
او هیچ جوابی نداد و حضرت زینب سلام الله علیها فریاد برآورد:
«وَا اَخاه! وَا سَیدَاه! وَا اَهلِ بَیتَاه! لَیتَ السَّمَاء انطَبَقت عَلیَ الاَرض وَ لَیتَ الجِبَال تَدَکَدکَت عَلیَ السَهل»
«وای برادرم! وای سرورم! وای اهل بیتم! ای کاش آسمان بر زمین واژگون میشد! و ای کاش کوه ها خرد و پراکنده بر هامون میریخت.»
(سیدبن طاووس، اللهوف، ص۱۵۹ و ۱۶۱؛ سید عبدالرزاق موسوی، مقتل مقرم، ترجمه عزیز الهی کرمانی، ص۱۹۲)
وی هنگام رسیدن بر بالین برادرش چنین گفت: «خدایا! این قربانی را از ما بپذیر!» (علینقی فیض الاسلام،خاتون دوسرا، ص۱۸۵)
نیز نقل شده است که رو به سوی مدینه نمود و خطاب به حضرت پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم گفت:
«وا محمّداه! بَناتُک سَبایا وَ ذُرّیتُک مُقَتّله، تسفی علیهم رِیحُ الصّبا، و هذا حُسینٌ مجزوزُ الَّرأسِ مِنَ القَفا، مَسلُوبُ العمامِةِ و الرِّداء...»
ای پیامبر! اینان دختران شمایند که به اسیری میروند. اینان فرزندان شمایند که با بدنهای خونین، روی زمین افتادهاند و باد صبا بر پیکر آنان میوزد!
(ابو مخنف، مقتل، ص ۲۵۹؛ مجلسی، بحار ، ج ۴۵، ص ۵۹)
ای رسول خدا! این حسین است که سرش را از قفا بریدهاند و عبا و ردایش را به غارت بردهاند. پدرم فدای کسی که سپاهیان او را غارت کردند، سپس خیمهگاهش را سرنگون ساختند! فدای آن مسافری که دیگر امید بازگشتش نیست!»
(مجلسی، بحار، ج ۴۵، ص ۵۹)
سخنها و نالههای وی، دوست و دشمن را تحت تأثیر قرار داد و همگان را به گریه وا داشت.
(طبری، تاریخ الامم و الملوک، ج ۵، ص ۳۴۸ - ۳۴۹؛ مجلسی، بحار، ج ۴۵، ص ۵۹)
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
جان و دلم فدای تو ای دلبرم، حسین
دیگر رسیده است دم آخرم حسین
من رو به کربلای تو خوابیده ام اخا
دیدار من بیا، پسر مادرم حسین
چیزی نماند از تو بجز کهنه پیرهن
این یادگار توست کنون در برم حسین
یک سال و نیم رفته ز عمر و نمی شود
درد نبودنت بخدا باورم حسین
یک سال و نیم مثل رباب تو می زدم
بر صورتم، ز داغ علی اصغرم حسین
پیچیده است وقت اذان توی گوش من
الله اکبرِ علی اکبرم حسین
یادم نمی رود که صدای تو قطع شد
افتاد دلهره به میان حرم حسین
بالای تل دویدم و دیدم که، می خوری…
…شمشیر و نیزه، پیش دو چشم ترم حسین
غارت شروع شد همه در خیمه ریختند
بردند گوشوار من و زیورم حسین
چهره کبود بود شب غارت حرم
هر دختری که بود به دور و برم حسین
در کربلا زدند به پیشانی تو سنگ
در شام سنگ خورد همه پیکرم حسین
هر چه گذشت بین محل یهودیان
با خود به زیر خاک سیه می برم حسین …
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
سلام علیکم
فرا رسیدن سالروز شهادت مظلومانه عمه سادات، عقیلة بنی هاشم ، شریکة الحسین، اسوه صبر و مقاومت، راوی قیام عاشورا و حافظ خون شهیدان کربلا، حضرت صدیقه صغری ، زینب کبری سلام الله علیها را تسلیت عرض می نمایم.
هدایت شده از تاملات حقوقی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌سخنگوی شورای نگهبان توضیح میدهد:
📽 چرا باید قانون انتخابات اصلاح شود؟
✅ @tahan_nazif
هدایت شده از دلداده انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تسلیت_امام_زمانم🖤
/سلام علی قلب زینب الصبور/
سلام بر آن قلب بی قراری که:
مولا دست روی آن گذاشت
و یک سال و نیم
بی صدا
تپید...😭
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
سفارش بانوی دوعالم به #امام_زمان ارواحنافداه درباره شیعیان
حاج آقا /ماندگاری/
#اَللهُمَعجِلالوَلیِکاَلفرج
💙 @deldadegi
هدایت شده از 🌎 سیاست و دیانت 🌎
🌠☫﷽☫🌠
به آسمان که رسیدند، رو به ما گفتند
زمین چقدر حقیر است، آی خاکیها ...
بیش از ۲۰۰ هزار خون پاک برای تکوین و حراست از انقلاب اسلامی ریخته شده ... #لبیک_یا_خامنه_ای و #دهه_فجر زمینه ساز ظهور #امام_زمان🥀
فتــ🇺🇸ـنـــ🇬🇧ــ️ـه
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃
┗╯\╲
╔═••⚬🇮🇷⚬••══╗
@SiasatoDianat
╚══••⚬🌍⚬••═╝
هدایت شده از دوستان سردار سلیمانی
آقای باهنر!
با این مواضع اسرائیل پسند هنوز هم مدعی اصولگرایی هستید؟
🔸باهنر :من قدری تردید دارم که امام گفته باشند اسرائیل باید از بین برود۰۱/۱۱/۱۵(برنامه حضور به میزبانی موسسه تنظیم ونشرآثارامام خمینی جهت واکاوی اندیشههای امام)
♦️انشاالله که حرف شما تحریف شده باشد و آن را تکذیب کنید. ولی اگر واقعا این حرف زده باشید احزاب 18 گانه اصول گرایی باید شما را از دبیرکلی جبهه پیروان امام و رهبری بیرون کنند. این سخن امام خمینی ره است 👇👇
اسرائیل باید از صفحه روزگار محوشود61/6/17 و این هم سخن ولی فقیه زمان امام خامنه ای👇👇
اسرائیل در منطقه،یک غدهبدخیم سرطانی است که باید قطع شود۷۰/۵/۹
#جهاد_تبیین
#جنگ_ترکیبی
#دهه_فجر_مبارک
#باز_نشر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ دستاوردهای انقلاب اسلامی| پیشرفتهای خیرهکننده زنان
https://eitaa.com/jahad_14
┄┅═🔹☫جهاد تبیین☫🔹═┅┄
هدایت شده از تاریخ و سیره اهل بیت(ع)
📌چه کسی حق #علی(ع) را شناخت؟
جرج #جرداق مسیحی می گوید:
علی(ع) نخستین فرد عربی است که با روح کلی هستی ارتباط برقرار نمود. #عرب، حقیقت و مقام علی را نشناخت تا این که مردانی از #فارس، آنان که سنگ ریزه را از جواهر تشخیص می دادند، شخصیت او را شناختند.
📚 علی، صوت العداله الانسانیه، ج۱، ص۳۶۴
👇👇
🌻 @ahlebait110
هدایت شده از اندیشه و قلم | احمد قدیری
⚖ تناقض قانونی
اژهای: «این فرصت را برای آنان فراهم کردیم تا آیندهشان بهواسطه ثبت کیفری تحت تأثیر قرار نگیرد. بدیهی است چنانچه این افراد عفو شده مجدد مرتکب جرم شوند، طبق قانون برخورد سنگینتری با آنها خواهد شد».
سؤال: با وجود عدم ثبت سابقه کیفری، چطور میتوانید قانونا برخورد سنگینتری با عفو شدگان داشته باشید؟!
پینوشت: توضیح آنکه تکرار جرم به عنوان یکی از عوامل مشدده مجازات، در عفو که سابقه مجرمانه در پرونده کیفری ثبت نمیشود قابلیت اعمال نمییابد.
۱۴۰۱/۱۱/۱۷
@GhadiriNetwork
هدایت شده از دکتر قدیری ابیانه
قدیری ابیانه:📡 *خبرگزاری انتخاب جزو مفسدترین خبرگزاری ها هست.*
خبرگزاری انتخاب مصاحبه ای با بنده داشت.
به شرط ارسال متن برای تایید نهایی بنده پذیرفتم.
متن اصلاح شده را فرستادم ولی خبرگزاری انتخاب بر خلاف قول خود متن قبلی را منتشر کردند.
مثلا بنده گفتم مردم ایران جزو مسرف ترین ملت ها هستند، آنها از قول بنده نوشته اند مردم ایران جزو مفسدترین مردم دنیا هستند.
امان از دست این خبرگزاری ها و رسانه های اصلاح طلب.
قطعا خبرگزاری انتخاب جزو خودش جزو مفسدترین رسانه ها هست.
مشکل با اصلاح در خبرگزاری انتخاب حل نمی شود و چون دیگر رسانه ها هم به نقل از انتخاب متن تحریف شده را منتشر کرده است.
حق شکابت از خبرگزاری انتخاب را برای خود محفوظ می دارم.
محمد حسن قدیری ابیانه
۱۸ بهمن ۱۴۰۱
👈 لطفا جهت دیگران هم ارسال کنید
هدایت شده از محسن مجتهدزاده « شیخ قمی »
چند تا مسافر اسپانیایی در پرواز زاگرس مشهد
شیخ قمی و شیخ سهیل اسعد
امیدوارم از ظرفیت تبلیغی شیخ سهیل مجدد در آمریکای لاتین استفاده شود.
خیلی حیف هست ایشون محدود بشود در ایران...
اینهمه ظرفیت داره می سوزه در داخل...
بعداز برجام خیلی کارهای تبلیغ بین الملل محدود شد
حالا یکی به خاطر بودجه
یکی به خاطر حساسیت
یکی به خاطر اسلام رحمانی
خلاصه حیف هست این همه ظرفیت...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐#کار_کارستان_امام
که هیچ مرجع و عالمی در تاریخ اسلام و تشیع نکرد.
امام تنها یک ایدئولوگ و نظریه پرداز نبود بلکه یک مؤسس و بنیانگذار نظام سیاسی هم بود.
این امام و تنها امام ره بود که نظریه سیاسی ولایت فقیه را مبنای تکوین و تأسیس یک نظام سیاسی منحصربفرد دینی ساخت آن هم در زمانی که تمام ایدئولوژی ها و مکاتب فکری جهان نه تنها هیچ نقشی برای دین در عرصه اجتماع و سیاست قائل نبودند بلکه آن را افیون و مخدر جامعه می دانستند.
قبل از انقلاب، زنان و بعد اجتماعی اسلام مغفول و فاقد نقش اجتماعی بودند؛امام بود که با احیای نیمی از اجتماع یعنی زنان و بعد اجتماعی اسلام در جامعه کنونی، انقلاب اسلامی برپا کرد.
#مکتب_حاج_قاسم
هدایت شده از رضا رمضان نرگسی
🇮🇷 مراسم ۲۲ بهمن
🎙 با #سخنرانی:
حجت الاسلام و المسلمین دکتر رضا رمضان نرگسی
🗓 زمان:
21 بهمن ماه 1401
جمعه شب بعد از نماز عشاء
📌 مکان:
قم، صفاشهر، کوچه ۵، مسجد امام حسن عسکری (علیه السلام)
@DrRamazan
هدایت شده از رضا رمضان نرگسی
1401111819s.mp3
7M
🎶 فایل صوتی #مصاحبه
عنوان: برنامههای جریان ضد دین، برای سرکوب حوزه، به مجری گری #رضا_شاه و تقابل #حوزه
🗓 زمان: 18 بهمن 1401
قسمت اول
🎙 #دکتر_رضا_رمضان_نرگسی
@DrRamazan
هدایت شده از دکتر کبری خزعلی
🔰 #سخن_نگاشت | متفکرِ برجسته و انقلابی
🔻 رهبر انقلاب: [آیتالله مصباح] متفکری برجسته، مدیری شایسته، دارای زبان گویائی در اظهار حق و پای با استقامتی در صراط مستقیم بودند. خدمات ایشان در تولید اندیشهی دینی و نگارش کتب راهگشا، و در تربیت شاگردان ممتاز و اثرگذار، و در حضور انقلابی در همهی میدانهائی که احساس نیاز به حضور ایشان میشد، حقاً و انصافاً کمنظیر است. ۱۳۹۹/۱۰/۱۳
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از دکتر کبری خزعلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ 📈صعود ۴۴ ساله
👌 مقایسهای از وضعیت ایران، قبل و پس از انقلاب اسلامی
#امام_زمان
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ماه_رجب
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh2 🔜 #پدرفتنه