هدایت شده از الهادی
#ویروس_کرونا
💠 خلاصه سفارشات حضرت حجت السلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در مورد مشکلات اخیر
(ویروس کرونا)
⛑ ۱- رعایت احتیاط و دستورات بهداشتی و پرهیز از رفتارهای متهورانه (بی باکانه)
⛑ ۲- پرهیز از ترس بیجا و فضای کاذبی که ایجاد شده است و توجه به این نکته که ترس از این قضیه بیشتر از خود آن آسیب زا خواهد بود.
⛑ ۳- توکل بر خدا و توجه به مضمون آیه شریفه ۵۱ سوره توبه:
قُل لَّن يُصِيبَنَا إِلَّا مَا كَتَبَ اللَّهُ لَنَا هُوَ مَوْلَانَا وَ عَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ (ترجمه: بگو هرگز ما را جز آنچه خدا برایمان نوشته و مقرر داشته است نخواهد رسید، او سرپرست و یاور ماست و همه مؤمنان باید بر خدا توکل نمایند)
⛑ ۴- نوشتن عبارات زیر و نصب نمودن آن بر درب خانه:
ب س م ا ل ل ه ا ل ر ح م ن ا ل ر ح ی م
بسم الله الرحمن الرحیم السلام علیک یا اباعبدالله انی ارید امانا یابن فاطمه مستمسکا بیدی من طارق الزمن
[✍ تذکر: نوشتن این دعا توسط خود افراد بخصوص افراد صالح، تاثیر بیشتری نسبت به چاپ آن با دستگاه دارد. جهت مشاهده نمونه این نوشته به لینک زیر مراجعه کنید: http://eitaa.com/nasery_ir/3219 ]
⛑ ۵- توسل به حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام با خواندن زیارت عاشورا
⛑ ۶- توسل به امیرالمومنین علیه السلام با استفاده از ذکر شریف:
یا ابالغوث اغثنی یا ولی الله ادرکنی بلطفک الخفی، لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین (عدد ۱۱۴ مرتبه)
⛑ ۷- قرات روزانه سوره های چهارقُل
⛑ ۸- قرائت روزانه آیت الکرسی
⛑ ۹- نوشتن آیه ۵۱ سوره توبه و نصب نمودن آن بر ورودی خانه:
قُل لَّن يُصِيبَنَا إِلَّا مَا كَتَبَ اللَّهُ لَنَا هُوَ مَوْلَانَا ۚ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ
🎙 برگرفته از سخنرانی صوتی ایشان در تاریخ چهارم اسفندماه
🔺 @nasery_ir
🎧 به همه دوستان سفارش اکید میشود فایل صوتی این جلسه که ۲۸دقیقه بیشتر نیست را حتما ملاحظه بفرمایند:
📥 دانلود از تلگرام:
http://t.me/nasery_ir/10937
📥 دانلود از ایتا:
http://eitaa.com/nasery_ir/3217
📥 دانلود مستقیم:
https://b2n.ir/812657
🔻کانال رسمی حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
#کرونا #کرونا_ویروس
هدایت شده از 🌹سبک زندگی اسلامی🌹
امام هادی (علیه السلام):
إنَّ اللّه َ إذا أرادَ بِعَبدٍ خَيرا إذا عُوتِبَ قَبِلَ؛
چون خداوند خير بنده اى را بخواهد ، هرگاه [آن بنده] مورد گلايه واقع شود ، بپذيرد.
تحف العقول، ص 481
@sabkezendegikh
هدایت شده از 🌹سبک زندگی اسلامی🌹
از مهمترین درسهای زندگی امام هادی (ع) آن است که سازمان سری وکالت تشکیل داد یعنی برای رسیدن به هدف والای امامت، کار تشکیلاتی لازم است.
@sabkezendegikh
هدایت شده از 🌹سبک زندگی اسلامی🌹
جباری، محمدرضا، سازمان وکالت و نقش آن در عصر ائمة علیهم السلام، قم، مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی، ۱۳۸۲ش.
#فوری
◼️انا لله و انا الیه راجعون◼️
⚫️به اطلاع می رساند حجت الاسلام والمسلمین سید هادی #خسروشاهی در پی ابتلا به ویروس کرونا؛ درگذشت.
▫️حجت الاسلام والمسلمین استاد #سید_هادی_خسروشاهی که از چند روز پیش مبتلا به ویروس #کرونا شده بود، نهایتا دیروز ظهر به بیمارستان منتقل شده و پس از تأیید تست کرونا بستری شد، اما مع الاسف به دلیل کهولت سن، امروز صبح به رحمت حق واصل گردید. خداوند ایشان را مشمول رحمت واسعه خویش گرداند.
------------
🇮🇷کانال صرفا جهت اطلاع طلاب
📡 @serfan_jahate_ettela_t
حجت الاسلام و المسلمین سیدهادی خسروشاهی فرزند آیتالله سید مرتضی خسروشاهی، از علما و محققین معاصر است. «حجت الاسلام و المسلمین سید هادی خسروشاهی»، در سال ۱۳۱۷ ش در تبریز، در خانوادهای آراسته به دین، علم و فقاهت، به دنیا آمد. تاریخ سه قرن از حیات و کوشش علمی و فقهی اجداد وی، که جملگی از علمای بزرگ و فقهای نام دار ایران و عراق در دوران خود بودهاند، این حقیقت را به خوبی روشن میسازد. پدر وی، آیتالله سید مرتضی خسروشاهی، از علما و فقهای بزرگ و صاحب رساله آذربایجان و تحصیل کرده نجف بود.
استاد پس از پیروزی انقلاب اسلامی، نخست به مدت دو سال نماینده امام خمینی رحمهاللهعلیه در وزارت ارشاد اسلامی بود. آن گاه به سفارت ایران در واتیکان انتخاب شد و مدت پنج سال در خارج از کشور به فعالیت پرداخت. تاسیس مرکز «فرهنگی اسلامی اروپا» در رم و تاسیس ماه نامهای به زبان انگلیسی «انکوائری» و هفته نامهای به عربی «العالم» در لندن- با همکاری وزارت ارشاد اسلامی- از آثار این دوران است. در ایتالیا، علاوه بر چاپ و نشر ترجمه قرآن مجید و نهج البلاغه به زبان ایتالیایی و نشر ماه نامهای به نام جهان نو- به زبان ایتالیایی- جمعا در مدت پنج سال ۱۶۲ نوع کتاب و نشریه به زبانهای: فارسی، عربی، انگلیسی، ایتالیایی و فرانسوی، منتشر نموده که در سراسر جهان توزیع گردیده است.
در مدت اقامت سه ساله در قاهره نیز علاوه بر حضور بر محافل علمی- سیاسی، سخنرانی و مصاحبه تلویزیونی و مطبوعاتی و دهها بار ملاقات با شیخ الازهر و مقامات علمی- سیاسی مصر، بالغ بر پنجاه جلد کتاب و نشریه، درباره ایران، تشیع و اهل بیت علیهالسّلام با همکاری و مساعدت ایشان در مصر منتشر گردید که این خود خدمت بزرگی در راستای وحدت و تقریب بین مذاهب اسلامی است. مهمترین این آثار: نهج البلاغه با مقدمه خود و شرح شیخ محمد عبده، اهل البیت علیهالسّلام فی مصر، صحیفه سجادیه، حقیقه علاقه عبدالناصر بالثوره الاسلامیه فی ایران، عبدالله بن سبا بین الواقع و الخیال، ادعیه اهل البیت علیهالسّلام، الامام علی بن ابی طالب علیهالسّلام، الامام الحسین علیهالسّلام، الامام جعفر الصادق علیهالسّلام و الطریق الی مذهب آل البیت علیهالسّلام و عقیدتنا و… میباشد.
وی علاوه بر زبان ترکی (آذری و اسلامبولی)، فارسی و عربی، با زبان انگلیسی و ایتالیایی هم آشنایی دارد. پس از مراجعه به ایران از واتیکان، ضمن ادامه اشتغال در وزارت امور خارجه، (مشاور وزیر) در دانشگاههای تهران، از جمله دانشکده حقوق، دانشکده روابط بین الملل و غیره، به تدریس پرداخت.
ایشان مدت سه سال هم رئیس نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در مصر (قاهره) بود و در سال ۱۳۸۲ ش به ایران مراجعت نمود و به عنوان مشاور وزیر در دفتر مطالعات سیاسی و بین المللی به تحقیق و بررسی پرداخت. وی در قسمت ارتقای مقام اعضای وزارت خارجه، راهنمای بعضی از برادران در تالیف رساله آنان بود و مدت شش سال نیز با نشر فصل نامه با ارزش تاریخ و فرهنگ معاصر به نشر حقایق و روشنگری زوایای تاریک تاریخ معاصر ایران و جهان اسلام پرداخت.
تأليفات و آثار وى به زبان فارسى و عربى (علاوه بر صدها مقاله در نشريات اسلامى ايران و جهان اسلام) منتشر شده است. آثار وى كه بالغ بر هشتاد جلد مىشود، بيش از چهل جلد آنها تاكنون بارها در داخل و خارج كشور چاپ شده است. علاوه بر تأليفات و ترجمهها، 120 جلد كتاب ديگر نيز با تحقيق، توضيح و يا مقدمه و اشراف ايشان در ايران، ايتاليا و مصر چاپ و منتشر شده است.
از جمله اين آثار، عبارتند از: ترجمه و تحقيق كتاب امام على(ع) صداى عدالت انسانى تأليف استاد جرج جرداق؛ جمعآورى، تحقيق و نشر مجموعه آثار سيد جمالالدين حسينى (افغانى)، مجموعه حركتهاى اسلامى معاصر، اسناد نهضت اسلامى ايران، مجموعه آثار استاد علامه طباطبايى.
استاد علاوه بر تأليفات و ترجمههاى خود، تبويب، تنقيح و نشر آثار اساتيدى چون: آيتالله کاشفالغطاء، علامه طباطبايى، حاج سراج انصارى، سيد محمد محيط طباطبايى، سيد غلامرضا سعيدى، محمد نخشبو و... كوشا بوده و خدمات ارزندهاى در حفظ فرهنگ و نشر انديشه اصيل اسلامینموده است. به همين دليل استاد محمدرضا حكيمى ايشان را «فرهنگبان كوشا» ناميده است.
وى از سال 1332ش تاكنون، با اغلب مطبوعات اسلامى از جمله: مكتب اسلام، مكتب تشيع، معرف جعفرى، راه حق، نداى حق، وظيفه، مجموعه حكمت، نور دانش آيين اسلام، مسلمين، آستان قدس، نسل نو، نسل جوان، استوار پيكار، انديشه، مهد آزادى و... همكارى داشته است كه مجموع مقالات مندرج در آنها بالغ بر صدها مقاله مىگردد.
هدایت شده از 🌹سبک زندگی اسلامی🌹
این روزها، با ظهور و گسترش بیماری کرونا، دو دیدگاه به ظاهر ناسازگار در جامعه مطرح شده است:
1. برای رهایی از این بیماری، مراقبتهای بهداشتی و توصیههای پزشکی راهگشاست؛ باید احتیاط نموده، در برنامههای روزمره تغییر ایجاد نماییم و از حضور در تجمعات، حتی تجمعات مذهبی پرهیز کنیم.
2. راهکار برون رفت از این وضعیت، استغفار، صدقه، دعا، خواندن آیات قرآن و توسل به اهل بیت است.
در سبک زندگی اسلامی، هر دو کار با هم بایسته و شایسته است: هم احتیاط عقلی، هم استغفار و توسل و توکل!
«روزی شتر رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) گم شد، پس از جستجوی بسیار آن را یافتند و به حضور ایشان آوردند. حضرت رو به غلام کرد و فرمود: «مگر در موقع خواباندن شتر زانوانش را نبسته بودی؟» غلام عرض کرد: «کسی که توکل به قادر متعال داشته باشد، احتیاجی ندارد که زانوان شتر را ببندد. من توکل به خدا کردم و بدون آن که زانوانش را ببندم آن را خواباندم.» حضرت فرمود: «اِعقِلها و تَوَکَّل علی الله»؛ اول زانوی شتر را ببند و آن گاه توکل کن.» (ارشاد القلول دیلمی، 1، 121)
گفت آری گر توکل رهبرست / این سبب هم سنت پیغمبرست
گفت پیغامبر به آواز بلند / با توکل زانوی اشتر ببند https://eitaa.com/sabkezendegikh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻پاسخ منطقی به جسارت و شبههافکنی یک شبکه وهابی؛
🎬 چرا امام زمان کرونا را از قم دور نکرد؟!
#حتما_ببینید
📝از طریق روایت و بحث تاریخی جواب داده شده
@hagigatevasel
ويروس(1).mp3
12.52M
چرا انتشار ویروس کرونا از قم شروع شد؟!
#حرم_حضرت_معصومه_سلام_الله_علیها
#استاد_محمدی
#کرونا
#ویروس
#ماسک
بسیار جامع جواب دادن
هدایت شده از مهدی عبداللهی
💥 علل طبیعی یا ماوراءطبیعی؛ دوگانه پنداری کرونایی! (1)
ربزموجودی مرموز و به نسبت خطرناک به نام ویروس #کرونا سر از کشور عزیزمان ایران درآورده است. بسیاری از مردم احساس نگرانی میکنند. روال طبیعی زندگی اجتماعی به هم ریخته، برنامه عادی مراکز آموزشی و پژوهشی تقریبا تعطیل شده است. سازمان های فراوانی درگیر مبارزه با این ویروس هستند. در این میان، پزشکان و پرستاران عزیز و سایر کادر پزشکی که به حق #مدافعان_سلامت هستند، وظیفه دشواری بر دوش دارند و شواهد نشانگر آن است که از عهده این وظیفه سنگین در خدمت به خلق خدا برخواهند آمد.
اما نگرانی از این پدیده زمانی بیشتر می شود که درمی یابیم این پدیده تنها یک مسئله پزشکی و بهداشتی نیست، بلکه متأسفانه وجوه دیگری یافته است که گاه پررنگتر از وجهه پزشکی مسئله است.
با اندکی تأمل درمی یابیم در این عرصه، بیش از آن که کرونا سلامت_جسمانی ما را نشان رفته باشد، مسائل دیگری در پوشش کرونا بر #سلامت_ذهنی و روانی ما چنگ انداخته اند. خود کرونا توان ایجاد این آسیب روانی را ندارد، بلکه او در این میان ابزار دست عوامل دیگر شده است. فضای واقعاً آشفته مجازی که لبریز از آمارهای غیردقیق، بلکه ساختگی و سیاه نماییهای رسانه های دشمن و مزدور است، ذهنیت مردم عزیز ما را نشانه رفته است. رسالت دست اندرکاران اصلی و رسانه های مردمی اطلاع رسانی دقیق از ابعاد مسئله به خصوص راهکارهای پیشگیری و درمان است. #مدافعان_سلامت_ذهنی جامعه نباید رسالت خطیر و جهاد کبیر خود را فراموش کنند.
یکی دیگر از آسیبهای جدی که به بهانه کرونا بر جان مردم عزیز ما وارد میشود، #آسیب_ایمانی است که ناشی از دوگانه موهوم #علل_طبیعی_یا_علل_ماوراءطبیعی؟ است. این دوگانه دروغین در بستر کرونا در دو عرصه الف) ریشه یابی و ب) درمان خود را نشان میدهد. برخی با ژست علمی اندیشی بار پیدایش همه پدیده های طبیعی از جمله بیماریهایی چون کرونا را بر دوش عوامل طبیعی می گذارند و در پی آن، بهبود وضعیت و رهایی از شرایط ناگوار را نیز تنها در دستان طبیعت جستجو میکنند. برخی دیگر در جبهه مقابل، چنان بر امور معنوی تأکید میکنند که گویا امور مادی از دایره علیت و معلولیت خارج اند.
این دوگانه، امری نوپدید نیست. هنوز صدای آگوست کنت در تاریخ به گوش میرسد که تفکر الهیاتی و اندیشه فلسفی را پیشاعلم می انگاشت، یا نیوتن که خدا را تنها در حد و قواره #خدای_رخنه_ پوش میشناخت، یا آنان که نقش و تأثیر خداوند در جهان آفرینش را تنها در کسوت آغازگر پیدایش مخلوقات و بسان #ساعت_ساز_لاهوتی می انگاشتند.
اما #جهان_بینی_توحیدی قرآن کریم و تفکر فلسفی نهفته در آن با آموزه نورانی #توحید_افعالی به روشنی نشان می دهد، نظام تأثیر و تأثر در کل هستی جریان دارد. خداوند در هرم هستی قرار دارد و همه موجودات لحظه به لحظه و در همه شؤون هستی خود، محتاج افاضه و وجودبخشی اویند و در عین حال، این موجودات بر یکدیگر تأثیر مینهند و در این میان تفاوتی میان موجود مادی و غیرمادی نیست. اساساً ماده و معنا دو قلمرو بریده و دو کشور مستقل از یکدیگر نیستند. خود این مرزکشی میان ماده و معنا نیز موهوم است. بر این اساس، هم چنان که امور مادی در پیدایش امور مادی تأثیر میگذارند، نوشیدن آب تشنگی را برطرف میکند، امور معنوی نیز بر امور مادی تأثیر مینهند، مثل این که گناه مؤمن موجب تنگی روزی او میشود، یا نماز شب به رزقش وسعت میدهد و . . .
__________________________ ✍️ کانال مهدی عبدالهی
عضو هیئت علمی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران 🇮🇷
👉 🆔 @MAbdullahi
هدایت شده از مهدی عبداللهی
💥 علل طبیعی یا ماوراءطبیعی؛ دوگانه پنداری کرونایی! (2)
در پدیده ویروس #کرونا نیز هم در سوی 1) ریشه یابی و علت شناسی و هم در جهت 2) پیشگیری و درمان باید از یک جانبه نگری پرهیز کرد:
1) نه می توان علل و زمینه های مادی کرونا را نادیده گرفت و نه رواست که چشم بر زمینه های معنوی این پدیده ببندیم. کرونا یک پدیده مادی است که به بدن ما آسیب جدی میرساند. همان طور که عوامل مادی و طییعی و یا حتی آزمایشگاهی!!! این پدیده مادی را باید بررسی کرد، نباید از نگاه کلان ایمانی به آن نیز غافل شد. بنا بر توحید افعالی هیچ موجودی در هستی بی اذن و اراده الهی وجود نمی یابد، باید در این مسئله اندیشید که ممکن است این بیماری و بلا ریشه در برخی رفتارهای نادرست ما داشته باشد. بلاها برای برخی مایه تعالی و عروج در مراتب معنوی اند و برای برخی دیگر، مجازات رفتارهای نادرستی که در زبان دین، «گناه» نامیده میشوند.
2) دوجانبه نگری در بعد ریشه یابی و پیدایش کرونا ما را به دوجانبه نگری در بعد پیشگیری و درمان رهنمون میشود:
الف) حاصل شناسایی علل مادی پیدایش و تشدید کرونا آن است که از این عوامل دوری کنیم و امید است دانشمندان تلاشگر کشورمان بتوانند داروی درمان آن را نیز کشف کنند. پس با رعایت مسائل بهداشتی باید از پیدایش کرونا جلوگیری کنیم، یا اگر بدان آلوده شدیم، یاید فرآیند طبیعی درمان را به درستی و دقیق دنبال کنیم. اما این بعد مادی مسئله منافاتی با رویه معنوی آن ندارد، بلکه
ب) عوامل ماوراطبیعی همچنان که در سایر موارد تأثیرگذارند، در این عرصه نیز بریده از قلمرو طبیعت نیستند. بر همین اساس، استغفار از گناهان خود، دعا و تضرع به درگاه پروردگار، توسل به اولیاء الهی، صدقه دادن و دیگر اموری که تأثیر معنوی آنها در جای خود اثبات شده است، بعد دیگر مسئله است که در کنار بعد مادی باید مورد توجه اهل ایمان باشد. از همین روست که اندیشمندان دینی ما همچون حضرت امام خمینی قدّس سرّه هم بر رعایت مسائل مادی و توصیه های پزشکی تأکید داشتند و هم بر امور معنوی.
وقتی تشنه می شویم، آب می خوریم. خدا به وسیله آب ما را سیراب میکند. در اینجا هم با رعایت توصیه های پزشکان عزیز و ارتباط معنوی با پروردگار جهانیان، از ابتلای به کرونا دور می مانیم، چنان که امیرمؤمنان علیه السلام از دیوار در حال سقوط فاصله گرفت، و فرمود: از قضای الهی به قدر او پناه بردم. (الصدوق، التوحید، ص369)
❇️ در این پدیده ناگوار کرونا نادیده گرفتن توصیه های پزشکی که برآمده از یافته های تجربی مستند به روشهای معتبر عقلایی و علمی است، به همان میزان غیرعقلانی است که انکار تأثیر امور معنوی از قبیل دعا و توسل. اصرار بر این قبیل #دوگانه_های_پنداری_کرونایی تنها فایده اش، ضرر و زیان مردمی است که در میانه مشکلات اقتصادی فراوان، گرفتار بیماری واگیرداری شده اند که برآورد دقیقی از آن ندارند.
علل طبیعی و علل ماوراءطبیعی هر دو در نظام هستی دخالت دارند، اما همگی به اراده الهی!
اَللَّهُمَّ فَصَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ . . . وَ طَهِّرْنى مِنْ دَنَسِ ما اَسْلَفْتُ، وَ اَوْجِدْنى حَلاوَةَ الْعافِيَةِ، وَاَذِقْنى بَرْدَ السَّلامَةِ. . .
بارخدایا بر محمد و آلش درود فرست . . و مرا از آلودگى اعمال گذشته پاک کن، و از لذّت عافیت کامیابم فرما، و گوارایى تندرستى را به من بچشان . . . (فرازی از دعای 15 صحیفه سجادیه امام زین العابدین علیه السلام)
__________________________ ✍️ کانال مهدی عبدالهی
عضو هیئت علمی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران 🇮🇷
👉 🆔 @MAbdullahi
هدایت شده از سلیمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| شفای حرم را قبول کنیم یا نردهکشی آن؟!
حجتالاسلاموالمسلمین شهبازیان
«مگر قرار نبود شفای جسمی را از حرم اهل بیت (ع) بگیریم؟ چرا دور آن را نرده کشیدند؟»
هدایت شده از اخبارفوری /مهم | News 📢 ( اخبار ایران و جهان)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هجمه رسانه ای به ارزش های دینی با اسم رمز کرونا
@khbr_fori
هدایت شده از خبرگزاری فارس
آیتالله سیدان: رعایت بهداشت در اماکن مقدسه، یک عمل عقلانی و دینی است
آیتالله سید جعفر سیدان:
🔹در خصوص شیوع ویروس کرونا دو نکته حائز اهمیت است. این امر تا جایی اهمیت دارد که حتی عمل به دستورات متخصص موثق این بیماری حتی اگر کافر هم باشد لازم است.
🔹تاکید دین اسلام بر رعایت بهداشت فردی و میزان احادیث و روایات در این خصوص شگفت انگیز است.
🔹رعایت بهداشت در همه مکانها خصوصا در اماکن مقدسه، یک عمل عقلانی و دینی است.
🔹نکته دومی که همه باید بدانند و به اندازه نکته اول اهمیت دارد، بحث دعا و نیایش است.
🔹خداوند سنتهایی دارد که گاها این سنتها را با معجزه میشکند.
🔹در خصوص این ویروس هم نمیدانیم خداوند اراده معجزه کرده و یا نه لذا تکلیف داریم طبق دستورات پزشکان عمل نماییم، لذا در این شرایط تکلیف رعایت بهداشت و تضرع به درگاه الهی است.
fna.ir/dfikt2
@Farsna
علامه #جوادی_آملی :
بر فرض شما در #فقه و #اصول الان سیهزار یا چهلهزار شیخ انصاری داشته باشید، این مشکل شما را حل نمیکند
شبههی راسل و امثال راسل را که مکاسب حل نمیکند.
♦️ کانال حوزه و فلسفه:
✅ @feghheakbar