7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 پاسخی کلیدی به مهم ترین نیاز کودک
🔻 مهمترین نیاز و گرایش در هفت سال اول بازی است. از رهگذر بازی میتوان تمام نیازها و گرایشهای بچهها را تأمین کرد. مثلاً اگر بچهای درست غذا نمیخورد معمولا به او میگویند، اینقدر بازی نکن، غذایت را بخور! اما اتفاقاً باید جریان بازی را برای او سر غذا خوردن آورد. وقتی بچه چیزی را محیط بازی ببیند تازه برایش جذاب میشود. معمولاً ما وارد بازی بچه ها نمیشویم، اما کلی هدیه میخریم و قربان صدقه میرویم، اما میبینیم نیاز بچه تامین نشده است. نمونههای مختلف نیازها مثلا، گرایش به قدرتِ یک پسربچه با بازیهای بزن بزن تامین میشود یا گرایش به زیبایی در دختران؛ گاهی مادران دچار بحران استفاده از لوازم آرایش میشوند اما این را از فضای آرایش باید خارج و تبدیل به یک بازی کرد. مثلا خود ما روی صورت بچهها نقاشی بکشیم. یا گرایش به بندگی؛ این که پیامبر (ص)، نماز را طولانی میکردند تا بازی بچه ها تمام شود، یعنی فضای بندگی را هم تبدیل به فضای بازی بچه ها کنیم. یا نیاز به امنیت؛ مثلا بچه ها دوست دارند برای خودشان در گوشه و کنار، خانه درست کند ما هم باید به این نیاز بچه ها بها دهیم.
حجت الاسلام اعلایی. کارگاه شناخت نیاز و گرایش کودک زیر هفت
🔸 دریافت فیلم کامل این جلسه با ۳۰٪ تخفیف به مدت یک هفته از طریق
https://www.keraamat.ir/product/gerayesh-koudake-zire-haft-saal/
#استاد_اعلایی
#تربیت_کودک
✅ @keraamat_ir
🔰 کِی میتونیم با بچه هامون قهر کنیم؟!
🔻 در اسلام، قهر کردن یک ابزار تنبیهی برای تربیت فرزند معرفی شده است. اما چنین تنبیهی در صورتی کارایی دارد که پدر و مادر در مسیر تربیتی خود به قدری به فرزند محبت کرده باشند، که قهر آنها برای فرزند قابل تحمل نباشد! پدر و مادری که با فرزندشان مهربان نبودهاند، همیشه او را دعوا کردهاند و به هر بهانهای با او تندی کردهاند، نباید توقع داشته باشند که قهرآنها فرزندشان را به تامل وا دارد! این فرزند وقتی با قهر پدر و مادر روبرو شود نه تنها تأثیر نمیگیرد، بلکه پیش خود میگوید: «خوب شد اینها با من قهر کردند. تا وقتی که با من قهراند از دست امر و نهیها و تندیهای آنها راحتم!»
برگرفته از من دیگر ما کتاب اول. صفحه ۷۴. حجت الاسلام عباسی ولدی
#تربیت_فرزند
#استاد_عباسی_ولدی
#تنبیه
✅ @keraamat_ir
*دوره خلاقیت قاف ویژه والدین*
سرفصلهای دوره قاف:
والدگری خلاق
خلاقیت محدود و نامحدود
راهکارهای افزایش خلاقیت
موانع پیشرفت خلاقیت
تفکر همگرا و واگرا
تکنیکهای خلاقیت
زمان دوره:
* 4 ساعت به صورت مجازی
در روزهای پنج شنبه 11 و 25 شهریور *
مدرس: جناب آقای صادق ذوفن
امکان ثبت نام در *دوره والدگری خلاق* از طریق سایت و اپلیکیشن #قرار با ۵۰هزار تومان تخفیف فراهم شد.
👇👇👇
http://gharar.ir/event/397262
@fekrparvari
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 روش تربیتی ویژه برای ارتباط با نوجوان
🔻 راهکار امام، برای کسانی که مستقیما حال شنیدن و بحثهای دقیق ندارند و حتی غرورشان اجازه نمیدهد مستقیما از کسی چیزی بشنوند، دعا است. دعا روش تربیتی است برای کسانی که جز زبان خودشان، آموزگاری نمیپذیرند و جز از خودشان درس نمیگیرند.
استاد صفائی حائری
🔸 در دوره نوجوانی، نمیتوان به صورت مستقیم با نوجوان روبه رو شد و لازم است بیشتر موعظهها به صورت غیر مستقیم باشد. آشنا کردن نوجوان با دعاهای مختلف، یکی از روشهای غیرمستقیم است.
✅ @keraamat_ir
May 11
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 کلید آشتی با خانواده
🔻 آیا یک بچه هیئتی خشم دارد؟ بله، یک آدم سالم خشم دارد! ممکن است از دستش در برود و ناسزا هم بگوید، اما نباید این رفتار را توجیه کند، بلکه باید عذرخواهی کند. اگر پشت ناسزایش قایم شود، این یک نقاب است. باید در مقابل نقابهای منفی مصلحش را شناخت. مثلاً حسادت، ریا، تکبر و ... . مصلح بخل، صدقه و انفاق است. انفاق نسبت به خانواده، چون خانواده لایه اول ارتباط است. یا اگر کسی خسته از کار به خانه میرود این قاب را به صورت دارد که من خیلی کار میکنم و اسلام در خطر است! مصلح این نقاب این است که به خانواده و بچهها آگاهی دهد و بگوید من نیم ساعت میتوانم با تو بازی کنم. اما آن نیم ساعت را با شادی بازی کند یا مثلاً مصلح ریا، اخلاص است. اگر اخلاص داشته باشیم کارها را به تنهایی و همراه خانواده انجام میدهیم. چون خانواده یعنی خود.
حجت الاسلام برمایی. کرامت۱
#استاد_برمایی
#تربیت_خانوادگی
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 وظیفه مردان در خانه بر اساس روایات
🔻 در تقسیم بندی کارهای خانه، امیرالمومنین (ع)، آب و هیزم میآوردند و خانه را جارو میکردند. یعنی تامین گرما، طعام و نظافت در خانه را بر عهده داشتند و فاطمه (س)، گندم را دسداس و از آن آرد و خمیر و نان درست میکردند و تقسیم مسئولیتهای خانه در یک محیط کاملا همراه و همکار بود. این در حالی بود که امیرالمومنین نقشهای اجتماعی سنگینی نیز بر عهده داشتند. در روایت دیگری آمده که روزی پیامبر (ص)، به خانه امیرالمومنین وارد شدند و دیدند که ایشان همراه حضرت زهرا در حال درست کردن آرد هستند، فرمودند به کدامتان کمک کنم؟ امیرالمومنین فرمودند فاطمه را کمک کنید، فاطمه خسته است. حالا شما اگر ازدواج کردید و بچه دار شدید، یا کسی را برای کمک به همسرتان در کارهای خانه بیاورید و یا خودتان کمک کنید. این پررویی بعضی مردهاست که دائماً مهمان به خانه میبرند و خودشان هم هیچ کاری انجام نمیدهند! اگر مرد هستید غذا از بیرون بگیرید، خودتان ظرف ها را بشویید و خانه را تمیز کنید و اگر نمی توانید کمک کنید، یا مهمانی نگیرید یا از جیب خرج کنید!
دکتر میثم مطیعی. جلسه تاریخ سیره امیرالمومنین (ع)
#تربیت_همسرانه
#دکتر_میثم_مطیعی
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 چجوری انتخاب کردن رو به بچه ها یاد بدیم؟
🔻 در کودکی باید به بچهها یاد دهیم که مختار آفریده شدهاند و میتوانند انتخاب کنند. اما باید بدانند انسانها همواره آن چیزی را که میخواهند نمیتوانند انتخاب کنند. گاهی از نظر عقلانی و گاهی به دلیل ممنوعیت مالی یا ممنوعیت دینی. علاوه بر این لازم است بچهها بدانند، هر انتخابی مستلزم ازدست دادن چیزی است و همواره انسان باید بررسی کند که آنچه انتخاب میکند در مقابل آنچه از دست میدهد، ارزش دارد یا نه؟ البته مشخص است که این مطالب را به راحتی نمیتوان به بچه ها آموزش داد و باید در قالب داستان عرضه شود.
دکتر مهدی طغیانی. دوره تربیت اقتصادی
#تربیت_اقتصادی
#استاد_طغیانی
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 فرمول کلیدی برای ورود به قلب نوجوان
🔻 در بازیهای بچهها؛ چه فیزیکی چه کامپیوتری؛ تا جایی که میتوانید همبازی شوید. وقتی با بچهها همبازی میشوید، بهتر درک میکنید در جهان بازی چه اتفاقاتی برای آنها رخ میدهد. نگاه کردن بازی بچه ها، با اینکه در، دلِ بازی حضور داشته باشید بسیار متفاوت است. مشخص است که بچهها در بازیها؛ به خصوص بازیهای کامپیوتری؛ مسلطتر هستند و نتیجه بازی، ده- هیچ به نفع بچه میشود. اما برنده این بازی پدر و مادر هستند! چرا که با هر گُلی که فرزند به شما میزند، شما یک پرچم وسط قلبش کاشته اید و جایگاه خودتان را مستحکمتر کردهاید.
دکتر سید بشیر حسینی
#تربیت_رسانه
#استاد_سید_بشیر_حسینی
✅ @keraamat_ir
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 ریشه تغییرات دوره نوجوانی
🔻 ام المسائل دوره نوجوانی «مسئله خود» است. مسئله خود، منشأ یک سلسله از تعارضها میشود. تغییر مهمی که در دوره نوجوانی اتفاق میافتد زنده شدن «خود» است، نه بلوغ جنسی. اما دو آسیب در این باره وجود دارد؛ یکی اینکه پدر و مادر معمولاً به این صورتاند که سیر تا پیاز کارهای بچه را به او تذکر میدهند و دوم آنکه خود بچه هم، چون در دوره ابتدایی بیشتر پیرو بوده خودش را فراموش کرده بوده. مثلاً وقتی به کودکی میگوییم به خانه عمو برویم، همراه ما میآمد اما وقتی به یک نوجوان میگوییم کاری را انجام دهد، میگوید فلان کار دیگر را دارم، در حالی که در همان حال اگر خودش، پیشنهاد کاری را بدهد، مشکلی برای انجامش ندارد. در مقابل این رفتار نوجوان، معمولاً خانوادهها واکنش منفی نشان میدهند؛ که سر خود شده ای! هر چه ما بگوییم باید انجام شود! اما باید بدانیم ممکن است بتوانیم ابتدای نوجوانی را با تحکم طی کنیم، اما وقتی نوجوان بزرگتر بشود دیگر نمیتوان به او زور گفت.
دکتر احمدی. رویداد بررسی مسائل بلوغ پسران
🔸 دریافت فیلم کامل این جلسه با ۲۰٪ تخفیف به مدت یک هفته
https://www.keraamat.ir/product/boloughe-pesaran/
#تربیت_نوجوان
#استاد_احمدی
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 راهکار معتاد نشدن بچه ها به رسانه
🔻 متاسفانه سرگرمی بیش از حد رسانهها و رعایت نکردن مقدار و زمان استفاده از آن آسیب جدی به بچهها میزند و فرصت تفکر و تحلیل را از آنها میگیرد، چون دچار اضافه بار اطلاعاتی میشوند. حتی ما بزرگترها هم دچار این آسیب هستیم که بسیار بیشتر از آنکه بتوانیم تحلیل کنیم، اطلاعات دریافت میکنیم. مثلاً در ۱۰ کانال خبری عضو هستیم، یا باید همه وعدههای خبری را ببینیم با اینکه خبرها تکراری است! این اتفاقی است که در عصر رسانه برای ما افتاده و فکر میکنیم چون دسترسی داریم باید مصرف کنیم. چنین رفتارهایی اثر القایی روی بچه ها میگذارد. برای درمان این اعتیاد، مثلا باید سر ساعت مشخصی تلویزیون را روشن کنیم و وقتی برنامه مورد نظرمان تمام شد، آن را خاموش کنیم و مثلا ۱۰ دقیقه بعد برنامه مورد نظر فرد دیگر خانواده شروع میشود، تلویزیون را روشن کند و بعد از پایان برنامه خاموش کند. گاهی لازم است به این شکل رفتار کنیم تا به بچهها نشان دهیم، این ما هستیم که تلویزیون را کنترل میکنیم نه او! اگر این مسائل را رعایت نکنیم بچهها دچار اعتیاد مصرف رسانه میشوند.
استاد حسین غفاری
#تربیت_رسانه
#استاد_غفاری
✅ @keraamat_ir