11.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⏰ تا ساعاتی دیگر منتشر خواهد شد...
📜 #نشریه_عهد_۷۱
✅ موضوع :🔰🔰🔰
💠🔷 رشد و خدمت🔷💠
🌀 در این شماره میخوانید 🔻🔻
🔷گفتگو با حجت الاسلام و المسلمین دکتر #رضایی پیرامون حل مسأله رشد و خدمت
🔷 یادداشت ها :
1.صفحات زندگی حوزویان(استاد عالم زاده نوری)
۲.ابن رشد(مهدی قریب)
۳.قواعد کاربردی دوران رشد و خدمت(حسین کاظم زاده)
۴.مسیر نصرت (عبدالله عصاره)
۵.تلازم زیبای عقل و عشق (زهرا نجاتی)
و .....
🌸 با ما همراه باشید...
#نشریه_عهد
#عهد_۷۱
📢 لطفاً رسانه ما باشید
_ 🖇کانال نشریه عهد 🔰 __
https://eitaa.com/joinchat/3229286474Cc283d72f64
4_6003507665760685011.mp3
16.93M
#شبجمعهستهوایتنکنممیمیرم
▪️دلم سیاهه
چشمم به راهه
دلیل دوری من از حرم گناهه😢
این قصههای گدا و شاهه
میگم میخوام بیام
ولی هرچی صلاحه
🔊 #سید_رضا_نریمانی
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
71 مجازی.pdf
3.6M
📰 #نشریه #عهد۷۱
🗞 ویژه نامه رشد و خدمت
📦 محصول #خانه_طلاب_جوان
🗃مشتمل بر :
💠 ابن رشد.
💠 قواعد کاربردی دوران رشد و خدمت.
💠 صفحات زندگی حوزویان.
💠 مسیر نصرت.
💠تلازم زیبای عقل و عشق.
#نشریه_عهد
#عهد_۷۱
🌐 کانال نشریه عهد
https://pay.eitaa.com/v/?link=GC5Bi
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
✅ نشست تخصصی «علامه شهید؛ اسوه حوزه انقلابی»
🔺 بهمناسبت نکوداشت سالگرد شهادت آیتالله #سید_مصطفی_خمینی، نشست تخصصی «#علامه_شهید؛ اسوه حوزه انقلابی»، در دانشگاه معارف اسلامی قم برگزار میگردد.
🔊 سخنرانان:
- آیتالله محسن اراکی
- آیتالله سیفی مازندرانی
- حجتالاسلاموالمسلمین سیدحمید روحانی
- حجتالاسلاموالمسلمین دکتر علی نصیری
💠 محورهای سخنرانی اساتید:
- #روششناسی_فقهی_و_جایگاه_اجتهادی آیتالله شهید سیدمصطفی خمینی
- #بازکاوی_سیره_و_اندیشه_عرفانی ـ اخلاقی آیتالله سیدمصطفی خمینی
- #بازشناسی_سیره_و_اندیشه_سیاسی آیتالله سیدمصطفی خمینی.
- #روششناسی_تفسیری آیتالله سیدمصطفی خمینی.
⏰ زمان: شنبه ۱ آبانماه ۱۴۰۰، ساعت ۸:۳۰.
🏘 مکان: بلوار جمهوری اسلامی، دانشگاه معارف اسلامی، سالن امام رضا(ع).
📺 مشاهده خبر و لینک ورود:
https://maaref.ac.ir/sh-m-khomeini/
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
❗️ #آقا_زاده_واقعی 1⃣
"به مناسبت ایام شهادت آقا مصطفی خمینی ره"
🔸 از لحاظ عملی، آقای حاجآقا مصطفیٰ یک انسان انصافاً ممتازی بود؛ این مهم است. پسر کسی مثل امام خمینی [بود] -خب ایشان در قم معروف بودند؛ چه قبل از مرجعیّت، چه زمان مرجعیّت- [امّا] یکذرّه نشانههای آقازادگی در حاجآقا مصطفیٰ نبود. امام در ایّام فاطمیّه چند روز یک روضهای داشتند؛ حتّی در منزل امام و روضهی امام [هم] انسان، حاجآقا مصطفیٰ را نمیدید که بیاید خودش را بچسباند به امام؛ بااینکه عاشق امام بود -که بعد خواهم گفت؛ واقعاً از آن پسرهایی بود که عاشق پدرش بود یعنی واقعاً عشق میورزید به امام- امّا دُوروبَر امام بهصورت آقازادگی و مانند اینها، مطلقاً ایشان حرکتی نمیکرد.
🔸 بعد که در سال ۴۱ مبارزات شروع شد، عصرها و سرشب، منزل امام رفتوآمد فراوانی میشد و ما همیشه و هر روز میدیدیم حاجآقا مصطفیٰ دَم در نشسته؛ این آدمی که کمتر آنجاها دیده میشد، از وقتی مبارزه شروع شد از سال ۴۱ در قضیّهی انجمنها، مرحوم حاجآقا مصطفیٰ هر روز آنجا حضور پیدا میکرد و مینشست؛ یعنی مَنِش، مَنِش مبارزاتی بود.
🗓 ۱۳۹۶/۰۷/۳۰
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
✅ یک جوان تو دل برو...
"بمناسبت اول آبان سالروز شهادت مصطفی صدرزاده"
🚩 یک جوان تو دل برویی بود، آدم لذت میبرد نگاهش کند من واقعاً عاشقش بودم.
🚩 آن وقت این جوان چون ما راهش نمیدادیم بیاید اینجا رفته بود #مشهد در قالب #فاطمیون به اسم افغانستانی خودش را ثبت نام کرده بود تا به اینجا برسد، زرنگ به این می گویند! به ما و امثال ما که دنبال مال جمع کردن و ... هستیم نمیگویند!
🚩 با ذکاوت کسی است که اینطور کار را بدست میآورد و بالاترین بهره را از آن میگیرد و به نحو احسن از فرصت استفاده میکند، چرا این کار را کرد!؟ چون قیمت داشت. ان الله یحب الذین یقاتلون فی سبیله ... خدا کسی را که در راهش جهاد میکند دوست دارد، اگر کسی را خدا دوست داشته باشد محبتش را، عشقش را، عاطفهاش را و همه چیزش را در دلها پراکنده میکند. امثال سید ابراهیم* در خیابانها خیلی زیاد هستند، اما آن چیزی که سید ابراهیم را عزیز کرد و به این نقطه رساند همین راه بود.
[*سید ابراهیم، نام جهادی شهید #مصطفی_صدرزاده است.]🗓 بخشی از سخنان #حاج_قاسم_سلیمانی در مورد شهید صدرزاده 🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰 http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
✅ جلسه دوم- تبیین مبانی رجالی امام خمینی (ره)
🎙 استاد حسینی نسب
#مبانی_رجالی_امام_خمینی
#استاد_حسینی_نسب
🌐 کانال علمی خانه طلاب جوان:
https://eitaa.com/elmikhane
#تاریخ_اسلام 6⃣
✅ آنچه از تاریخ زندگی پیامبر باید بدانیم...
#بخش_اول 1⃣
🔸 حقیقت قضیّه این است که ما شیعیان و همچنین عموم مسلمانان از #تاریخ_اسلام، مخصوصاً آن مقداری که مربوط به ماجراهای زمان پیغمبر است، اطّلاع درست و دقیقی نداریم؛ یعنی تاریخ و تاریخ اسلام در میان ما جدّی گرفته نشده.
🔸 منظور از تاریخ زمان پیغمبر، مجموعهی حوادثی است که از پیش از بعثت تا بحبوحهی ماجراهای اوّل بعثت شروع میشود و تا ماجرای مهمّ هجرت پیغمبر در سال سیزدهم بعثت و سپس در لحظهلحظهی روزها و ساعات مهم و تعیینکنندهی ده سال اقامت مدینه ادامه پیدا میکند و با وفات پیغمبر، آن سلسله از مطالب تمام میشود؛ این بخش از تاریخ خیلی حائز اهمّیّت است.
🔸 البتّه دربارهی پیغمبر روایات فراوان و نقلیّات مختلف -بعضی قوی، بعضی ضعیف- گفته شده. کم و بیش [همه]، مخصوصاً آن کسانی که با کتاب سر و کار داشتهاند یا با مجالس و منابر و پای منبرها انس داشتهاند، از زندگی پیغمبر یک گوشههایی، یک نمونههایی میدانند لکن باید عرض بکنم که هر حادثهای در زندگی پیغمبر آن وقتی معنای حقیقی خودش را پیدا میکند که در مجموعهی این تاریخ بیستوسهساله و دوران حیات پیغمبر، مورد ملاحظه قرار بگیرد و معنای آن حادثه در جهاد مستمرّ رسول خدا درج بشود؛ وَالّا بسیاری از این حوادثی که شما شنیدهاید از زندگی پیغمبر، به طور مجرّد و تنها، آن معنای حقیقی خودش را نمیدهد.
🔸 برای همین هم هست که در ذهن مسلمانان و بخصوص در جامعهی خود ما -که ما از نزدیک با وضع فکری مردم همواره تماس داشتهایم- سیمای رسول خدا به عنوان یک سیاستمدار، به عنوان یک حاکم، به عنوان یک انقلابی، به عنوان یک مبارز و قهرمان میدان جنگ، به عنوان یک پدر مهربان و دلسوز، یک انسان حکیم و آیندهنگر شناخته نشده.
🔸 درست است که در ذهن مردم ما اعتقاد به همهی این خصوصیّات و بالاتر از این خصوصیّات نسبت به پیغمبر هست، امّا معتقد بودن به اینکه پیغمبر فوقالعاده است و با وحی الهی سر و کار دارد و معجزه میکند یک حرف است، و ترسیم شخصیّت والای انسانی پیغمبر که میتواند برای ما اسوه باشد و درس باشد و از آن استفاده کنیم، یک مطلب دیگر است؛
🔸 این دوّمی در جامعهی ما انجام نشده و جا نیفتاده. لذا ما احتیاج داریم که تاریخ زندگی پیغمبر را یک قدری بیشتر، دقیقتر بدانیم و بفهمیم.
🗓
بیانات تحلیلی رهبر انقلاب در سال ۱۳۶۵ دربارهی زندگی پیامبر اعظم (ص)🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰 http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
#تاریخ_اسلام 7⃣
✅ آنچه از تاریخ زندگی پیامبر باید بدانیم...
#بخش_دوم 2⃣
🔹 من یک خلاصهای را از یک گوشهای از زندگی پیغمبر عرض میکنم. در زندگی رسول خدا یک چیز وجود دارد که آن مستمر است؛ بقیّهی چیزهایی که در حیات اجتماعی پیغمبر هست، غیر از خصلتها و صفات معنوی و خود پیغمبری و مانند اینها مقطعی و مربوط به زمانها است؛
🔹 آنچه در زندگی اجتماعی پیغمبر و در شخصیّت آن حضرت به عنوان یک رهبر از اوّل تا آخر ادامه دارد، #مبارزه است. همان طور که میدانید، پیغمبر اسلام از اوّل بعثت، مردم را به یک #جامعه_الهی_و_توحیدی دعوت میکرد. اصلاً نباید دعوت پیغمبر را با دعوتی که فلاسفه و حکما و معلّمین و مصلحین جوامع انجام میدادند، اشتباه کرد و یکی گرفت؛ نوع دعوت پیغمبر و هدف پیغمبر با آنها تفاوت داشت.
🔹 از اوّلی که رسول خدا مبعوث شد، خطّمشی آن حضرت عبارت از این بود که یک جامعهای به وجود بیاورد و در آن جامعه امکان هدایت انسانها را برایشان فراهم کند.
سبک کار مصلحین یا حکما و فلاسفه جور دیگر است؛ تشکیل یک جامعهی محدود به حدود و ضوابطِ موردِ نظر برای غالبِ این کسانی که اسم بردم، مطرح نیست.
🔹 مصلحین میخواهند جامعه را اصلاح کنند؛ یعنی چه اصلاح کنند؟ یعنی یک نقیصهای در جامعه هست، آن را برطرف کنند؛ یک ضعفی در یک گوشهای از جامعه هست، آن را جبران کنند؛ فسادی هست، خرابیای هست، آن را ترمیم کنند. مثلاً یک #مصلح_اجتماعی که انقلابی نباشد، در جامعه اگر دید فقر هست و فقرا هستند، در صدد برمیآید که با روشهای گوناگون فقر مردم را برطرف کند.
🔹 فرض بفرمایید که ثروتمندان را، دارایان را، قانونگذاران را وادار کند تا قوانینی بگذارند یا ثروتی را کنار بگذارند یا صندوقی را درست کنند تا بدان وسیله فقرای جامعه از فقر نجات پیدا کنند.
🔹 یا اگر یک مصلح، یک کسی که میخواهد جامعه را اصلاح کند، مشاهده میکند که «بیسوادی» در جامعه هست، ندای سواد و درس و علم و مانند این چیزها را بلند میکند.
🔹 جامعه را میخواهد اصلاح کند دیگر؛ از این جهت جامعه فاسد است که در آن بیسوادی هست، جهل هست، [پس] او میآید هر کسی را که باید دید در این راه میبیند، مسئولان آن جامعه را، باسوادها را، متمکّنین را، افرادی را که سواد ندارند و بایستی بدانند که سواد چیز خوبی است جمع میکند، میبیند و بالاخره وسیلهی سوادآموزی را مثلاً در یک جامعه فراهم میکند، خیالش راحت میشود که این کار انجام گرفت.
🔹 یا اگر چنانچه یک فسادی در جامعه هست، فحشا مثلاً در جامعه هست، با گفتن، با ایراد خطبه و سخنرانی، با بیان حقایق، با نصیحت، با موعظه مردم را وادار میکند به اینکه از فحشا و فساد و مانند اینها اِعراض کنند و راه درست را انتخاب کنند؛ یک مصلح دلسوز علاقهمند این جور عمل میکند.
🔹 امّا چهارچوب جامعه را این مصلح قبول کرده؛ یعنی نظام اجتماعی را، نظام سیاسی را، حکومت را، ارتباطات گوناگونی را که در یک جامعه وجود دارد و مناسبات اجتماعی را پذیرفته [لکن] در آنها عیبی مشاهده میکند، این عیب را میخواهد برطرف کند.
🗓 بیانات تحلیلی رهبر انقلاب در سال ۱۳۶۵ دربارهی زندگی پیامبر اعظم (ص)
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
خانه طلاب جوان
📚 #معرفی_کتاب ☑️ نام کتاب: حماسه امام سجاد(ع) ☑️ انتشارات: انقلاب اسلامی 🔻 همین الان چشمتان را ببن
#معرفی_کتاب
🔺 نام کتاب: پیشوای صادق
🔺 انتشارات: انقلاب اسلامی
🔺 معرفی کتاب:
▫️ این کتاب، مشتمل بر یادداشتهای رهبر معظم انقلاب دربارهی #سیره_فرهنگی_سیاسی امام صادق (علیهالسّلام) است که در ۱۷ شمارهی روزنامهی جمهوری اسلامی در خرداد سال ۱۳۵۸ منتشر شده است.
▫️در دیدگاه رهبر معظّم انقلاب، سیرهی امامان معصوم (علیهمالسّلام) به انسانی ۲۵۰ ساله تشبیه میشود که براساس شرایط زمانی، بهترین شیوه را برای رسیدن به اهداف والای اسلام، انتخاب کردهاند؛ گاهی با #جهاد، گاهی با #آتشبس، گاهی با #مبارزات_سرّی، گاهی با #کار_فرهنگی_و_تبیینی به انجام وظیفه پرداختهاند.
▫️در این میان، امام صادق (ع) سهم مهم و تأثیرگذاری را در تاریخ سیاسی اهل بیت (علیهمالسّلام) داشتهاند. آنچه در دیدگاه آیتالله خامنهای نسبت به سیرهی سیاسی آن حضرت، مشاهده میشود تلاش حضرت برای تأسیس حکومت مطلوب ائمّه (ع) است.
در این کتاب، با تشریح اهداف امامت و توضیح مبنای انسان ۲۵۰ ساله، به جایگاه و اقدامات امام صادق (ع) اشاره شده است.
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
خانه طلاب جوان
#پای_درس_تفسیر_رهبر 🔟 🔸 در #مكتب_سياسى امام رأى مردم به معناى واقعى كلمه تأثير مىگذارد و تعيين كنن
#پای_درس_تفسیر_رهبر 1⃣1⃣
"رَبَّنا وَابعَث فيهِم رَسولًا مِنهُم يَتلو عَلَيهِم آياتِكَ وَيُعَلِّمُهُمُ الكِتابَ وَالحِكمَةَ وَيُزَكّيهِم ۚ إِنَّكَ أَنتَ العَزيزُ الحَكيمُ"
▫️ امام (رضواناللهعلیه) فرمودند «معلّمی شغل انبیا است»؛ این فقط یک #شعار_دلخوشکن نیست؛ این یک حقیقت قرآنی است: وَ یُعَـلِّمُهُمُ الکِتابَ وَ الحِکمَة؛ از جملهی خصوصیّات پیامبران، تعلیم است. یعنی شما دارید راهی را حرکت میکنید که برترین انسانهای تاریخ بشریّت، آن راه را رفتهاند و برای آن مقصود و برای آن پیمایش، مبعوث شدهاند؛ یعنی پیغمبران.
▫️ تأثیر بینظیر، نقش بینظیر #تعلیم_و_تربیت عمومی در پیشرفت کشور، در سعادت کشور یک مسئلهی فوقالعاده مهمّی است. به نظر ما این جزو واضحات است، جزو بدیهیّات است -اگرچه بعضی متأسّفانه این امر بدیهی را درست درک نمیکنند- که آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت عمومی، زیرساخت اصلیِ سعادت یک ملّت و پیشرفت یک کشور و در جمهوری اسلامی، حرکت به سمت آرمانها است.
🗓 بیانات در دانشگاه فرهنگیان؛ ۱۳۹۷/۰۲/۱۹
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
✅ پایهگذاری هفته وحدت در تبعید توسط رهبر انقلاب
🔸یکی از محورهایی که در شخصیت رهبر انقلاب وجود دارد، توجه و عنایت خاص ایشان به #امت_اسلامی بهعنوان «#امت_واحده» است. شما گاهی میشنوید که نسبت به مسائل فرقهای بین #شیعه_و_سنی، طوری رفتار و گفتار میشود که گویی دو ملت و دو دین جدا از هم هستند. بعضی از متعصبان اهل سنت یا متعصبان شیعه گاهی اینطور فکر میکنند، ولی افرادی هم هستند که از داعیان وحدت امت اسلامی از تنگهی جبلالطارق تا جاکارتا در اندونزی هستند و اینها را یک امت واحد میدانند. این دیدگاه که کل #جهان_اسلام بهعنوان یک امت واحد است و هر عضوی از اعضای این امت اگر به درد آید، تمام اعضا به پاسخگویی برمیخیزد، این ذهنیت آقا است. به همین جهت رهبر انقلاب با تمام متفکران جهان اسلام و نه متفکران این مذهب یا آن مذهب، رابطه برقرار کردند؛ از #مالکبننبیالجزایری گرفته تا #سیدقطب تا #ابوالعلا و متفکران دیگر. ایشان سعی کردند کتابهای آنها را بخوانند و توجهات آنها را بدانند و از تجارب آنها استفاده کنند. بنابراین همین طرز تفکر «امت واحده» باعث شده که ایشان از نوجوانی توجهشان به #وحدت_حکومت_اسلامی است.
🔸ممکن است این را ندانید که پایهگذار «هفتهی وحدت» چه کسی بود. پایهگذار هفتهی وحدت آقای خامنهای قبل از انقلاب بود. موقعی که ایشان در تبعید بودند. تبعیدگاه ایشان هم مسجد اهل تسنن داشت و هم مسجد اهل تشیع. ایشان آنجا برنامه ریخت که به مناسبت تولد پیغمبر بین ۱۲ تا ۱۷ ربیعالاول، یک شب مساجد اهل تسنن بروند به دیدار شیعیان و یک شب مساجد شیعه بروند پیش اهل تسنن و برنامههای مشترکی داشته باشند. همان موقع هم اسم این هفته را «#هفته_وحدت» گذاشتند. از وقتی هم که به رهبری رسیدند، فوراً اقدام کردند به تأسیس «مجمع جهانی تقریب بین مذاهب اسلامی».
🗓 استاد محمدعلی آذرشب(از اساتید شهیر زبان و ادبیات عرب)
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f