هدایت شده از تاملات
🔰 از «جامعۀ سرخورده»، رأی گرفتیم:
چشمهای نگرانِ جامعه به «رئیسی» دوخته شد!
✍️ مهدی جمشیدی
📍 بیش از هر چیز، باید نفسی آسوده بکشیم که به «پایانِ دولتِ اعتدالگرا» نزدیک میشویم و این دولت با همۀ «مصیبت»ها و «سختیها»یی که بر جامعه تحمیل کرد، در حال فرو افتادن است. هیچ «رفتنی»، این اندازه به کام تلخِ جامعه، «شیرین» نیست؛ مردمان «خسته» و «درهمشکسته»ای که خیری از این دولت ندیدند، بلکه معیشتشان از چاله به چاه افتاد و بر حجم دردها و دغدغههایشان افزوده شد. دولت «ناکامیها»! دولت «تلخیها»! دولت «نتوانستنها»! دولت «بیگانه با مردم»! و ... . پایان اینچنین دولتی، خودش مبارک و مایۀ دلخوشی است.
⚜️ @Taammolat74
⚜️ @sedgh_mahdijamshidi 👇👇👇
هدایت شده از تاملات
✔️ ادامه...
🔘 بخش 1 از 2
🔸ما از جامعهای رأی گرفتیم که «در خود فرو رفته» بود و «اعتمادِ سیاسی»اش را از دست داده بود؛ جامعهای که دلش از «دردهای معیشتی»، انباشته بود و «فریاد»ش در گلو شکسته بود. این جامعه، نسبتی میان «زندگی روزمرۀ خود» و «صندوقهای رأی» احساس نمیکرد و «انزوا» و «کنارهگیری» را برگزیده بود.
🔹جامعهای پریشان و ناخشنود از «بیعملیها» و «بدعملیها»ی حسن روحانی که نفسهایش به شماره افتاده بود و رمق و توانی برای مشارکت سیاسی نداشت. روحانی، امر اجتماعی به لبۀ پرتگاهِ «سقوط» و «انهدام» سوق داد و سرمایههای مردمیِ فراوانی را به تاراج برد. ما در برابر چنین جامعۀ «افسرده» و «سرخورده»ای قرار داشتیم.
🔸باید از جامعه میخواستیم که بار دیگر، «اعتماد» کند و پا به میدان «بازی» بگذارد، امّا این خواسته، بسیار دشوار بود؛ جامعه، چشمی به معیشت امروزش داشت و چشمی به افق فردایش، و در گردابی از محاسبههای متناقض و سنجشهای متداخل، گرفتار شده بود. ما از جامعهای که روحانی با سیاستهایش آن را «ویران» کرده بود، رأی گرفتیم و بهاینترتیب، «آغازی دوباره» شکل گرفت.
💢 جامعه، نیازمند «بازسازی خویش» است؛ باید در «عمل» مشاهده کند که رئیسی چگونه در «چهار سال آینده»، پا به میدان میگذارد و «مشکلات مزمن» را میزداید و «زخمهای کهنه» را علاج میکند. پس از آن است که به خود میآید و به عرصۀ «مشارکت سیاسی» - آنگونه که شایسته و چشمگیر است - باز میگردد.
⚜️ @Taammolat74
هدایت شده از تاملات
✔️ ادامه...
🔘 بخش 2 از 2
🔸 باید «مجال» و «فرصت» داد که جامعه، «حاصل انتخاب خویش» را ببیند و طعم گوارای نتایج و برکات آن را بچشد تا دوباره، «اعتماد»ش شکل بگیرد و از «گذشتۀ تلخ»، عبور کند. «ضربهها» و «لطمهها»یی که جامعه از دولت تکنوکراتها خورده است، کم نیستند؛ جامعه با «تن مجروح» و «دل خونین»، راهِ صندوقهای رأی را برگزید و انتخاب کرد، درحالیکه میتوانست زخمها و نارضایتیهای خویش را بهانه کند و قهر سیاسی را رقم بزند.
🔹جامعهای با چنین حال و وضعی، همین که بر هیجانهای منفیِ خویش، غلبه کرده و آمده، درخور ستایش است. مشارکت کنونی، «مقدّمه» و «پیشدرآمد»ی خواهد بود بر مشارکت جدّی و انبوه در چهار سال آینده. جامعه، تا «اینجا» پیش آمده و دست دوستی به رئیسی داده است. اینک نوبت اوست که «قدمهای بلند» به سوی جامعه بردارد و در کوتاهمدّت، نشان دهد که «تداوم گذشته» نیست، بلکه افقی روشن و پُرامید را رقم خواهد زد. اینک جامعه، چشم دوخته تا بنگرد که رئیسی چه میکند؛ همهچیز به عمل و اقدام او وابسته است و این اوست میتواند «حال جامعه» را خوب کند.
🔸 امروز حتّی «خطای کوچک» نیز در حکم «خطای بزرگ» است؛ «یک لغزش»، به اعتماد سیاسیِ مردم، زهر مینوشاند و شکافها و ناخشنودیها را تشدید میکند. بیش از همیشه، نیازمند «دقتهای مینیاتوری» و «حسّاسیّتهای باریکاندیشانه» هستیم و نباید به خود، اجازۀ «اشتباهکردن» بدهیم. این فرصت، «تاریخی» است و بهسادگی به دست نیامده است؛ هزینههای گزاف پرداختیم تا به این مقصد رسیدیم.
🔹تکرار تجربۀ سقوط احمدینژاد، خطرناکترین و مهلکترین اتّفاقی است که ممکن است رخ بدهد. قافله، در حال عبور از «گردنه» است و محتاج اهتمام و اعتنای فراوان. باید به خویش تلقین کنیم که «حقّ خطا» نداریم. دوران «آزمون و خطا» به پایان رسیده است و باید از «چرخههای باطل» خارج شد و هیچ تجربۀ تلخی را «دوباره» و «چندباره» تکرار نکرد. «انقلاب» در اختیار «انقلابیها» قرار گرفته و از «اسارت»، رها شده است و میتواند «پرواز» کند. قفس، شکسته شده و آسمان، در انتظار صعودِ فاتحانۀ جبهۀ انقلاب است. آری، تاریخ، «لحظهها»یی دارد که کار سالها را میکنند،
و اینک در چنین «لحظهها»یی قرار داریم:
این راهِ بینهایت، گر دور و گر دراز است
از فضلِ بینهایت، بر ما دو گام گردان
(دیوان شمس، غزل شمارۀ ۲۰۳۳)
⚜️ @Taammolat74
هدایت شده از نقطه زن تحلیل های حجت الاسلام دکتر راسخی
۱۷ ژوئن،_ ۶.۱۶ (Trimmed).mp3
6.52M
🔴انتخابات، مشارکت، امنیت و اقتدار
🎤احمدحسین شریفی
🔶شرکت در انتخابات از نظر دینی، از واجبات عینی است. درست مثل نماز و روزه، با این تفاوت که اگر در زمان خود انجام نگیرد، امکان قضای آن نیست.
🔶از نظر امنیتی نیز مهمترین ابزار برای تأمین امنیت کشور در میان همه گرگان چنگ و دندان تیز کردهای است که منتظر عدم مشارکت مردماند.
🔶افزون بر این، امیددهنده به جبهه مقاومت و دوستان انقلاب اسلامی و ناامیدکننده دشمنان و بدخواهان کشور است.
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#رئیسی
#رئیسی_کد44
@gam_dovvom
هدایت شده از نقطه زن تحلیل های حجت الاسلام دکتر راسخی
مشارکت_حداکثری_در_انتخابات_2_استاد_وکیلی.mp3
21.74M
🔈 #بشنوید
🎙سخنران: حجة الاسلام و المسلمین #استاد_وکیلی
🔹موضوع: «مشارکت حداکثری در انتخابات؛ چرا؟ چگونه؟»
🔹 جلسه دوم، یکشنبه 1400.3.16
#انتخابات
#مناظره
#رئیسی
#من_رای_میدهم
#مشارکت_حداکثری
@gam_dovvom
هدایت شده از نقطه زن تحلیل های حجت الاسلام دکتر راسخی
پرسش و پاسخ انتخاباتی.mp3
31.75M
🔈 #بشنوید
🔹 پرسش و پاسخهای انتخاباتی
#استاد_خسروپناه
🔻در جمع دانشپژوهان موسسه عالی فقه و علوم اسلامی ۱۸ خرداد ۱۴۰۰
#انتخابات
#مناظره
#رئیسی
#من_رای_میدهم
#مشارکت_حداکثری
@gam_dovvom
هدایت شده از نقطه زن تحلیل های حجت الاسلام دکتر راسخی
بصیرت افزایی انتخاباتی.mp3
18.59M
🔈 #بشنوید
🎙 سخنرانی استاد #خسروپناه
🔹موضوع: بصیرت افزایی انتخاباتی
ائمه جماعت امور مساجد تهران ۱۷ خرداد ۱۴۰۰
#انتخابات
#مناظره
#رئیسی
#من_رای_میدهم
#مشارکت_حداکثری
@gam_dovvom
هدایت شده از نقطه زن تحلیل های حجت الاسلام دکتر راسخی
14000308-jahan-aara-farhange-siasi-low.mp3
11.84M
🎙صوت گفتگوی مهم حجت الاسلام استاد #پناهیان در برنامه تلویزیونی «جهان آرا» با موضوع:
بررسی مولفههای فرهنگ سیاسی در انتخابات
#انتخابات
#رئیسی
#شورای_نگهبان
#انتخابات_1400
#مشارکت_حداکثری
@gam_dovvom
هدایت شده از نقطه زن تحلیل های حجت الاسلام دکتر راسخی
رسانه و انتخابات .mp3
9.93M
🎧 آیتالله #میرباقری | ضرورتِ مقابله با نقشآفرینیِ رسانههای دشمن در انتخابات ریاست جمهوری
🔰 #رئیسجمهورِ_طراز جمهوری اسلامی باید در مقیاس تمدنسازی اسلامی بیندیشد. رئیسجمهورِ جمهوری اسلامی باید مأموریت انقلاب اسلامی را ایجاد #تمدن_اسلامی و زمینهسازی ظهور بداند.
🔸 انقلاب اسلامی موفق شد ابزارهای طراحیشدۀ دشمن برای سلطۀ جهانی و مهار رقبا (مثل ترور و جنگ نظامی، انقلاب مخملی، تحریم، دیپلماسی و...) را ناکارآمد کند و از بسیاری از آنها عبور کند.
امروز، اَهرمِ بهروزشدۀ دشمن برای فشار بر انقلاب اسلامی و اثرگذاری بر انتخابات، #رسانه و #فضای_مجازی است که با آن، عملیات #جنگ_نرم انجام میدهند و دستگاه محاسباتی نیروهایمان را از درون تغییر میدهند.
🔹در انتخابات پیشِ رو، شک نکنید که از ابزار جنگ رسانهای استفاده خواهند کرد تا #جریانهای_غربگرا را تقویت کنند. ما از امام راحل یاد گرفتهایم که هر کاندیدایی را امپراطوریهای رسانهای دشمن معرفی کنند، یقین پیدا میکنیم که آمدنِ او به نفع جبهۀ انقلاب اسلامی نخواهد بود.
🔸 اگر ملت ایران ظرفیتی پیدا کند که بر ابزارهای رسانهای دشمن و فضاسازیها و حادثهسازیهای آنها غلبه کند، این اهرمِ فشار هم کمکم شکست خواهد خورد. ما در این انتخابات باید تمرکز کنیم که ظرفیت مردم را در مقابله با #هجوم_رسانهای دشمن بالا ببریم.
📆۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰
#انتخابات
#انتخابات_1400
@gam_dovvom
هدایت شده از نقطه زن تحلیل های حجت الاسلام دکتر راسخی
Ostad Raefipour_Entekhabat 1400_1400.02_Tehran_64kb_5839455243791764950.mp3
11.68M
🔊صوت سخنان مهم استاد #رائفی_پور درباره طیفشناسی کاندیداهای #انتخابات ریاستجمهوری
🔸از تبیین انگیزه ثبتنام برخی نامزدها تا درخواست مشاور روحانی از استاد رائفیپور برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری
#انتخابات
#انتخابات_1400
#ایران_قوی
#رئیسی
@gam_dovvom
هدایت شده از انتشارات راه یار
⭕️«مادران میدان جمهوری» منتشر شد
🛑روایتی مادرانه از دعوت به انتخابات
🔷«مادران میدان جمهوری»، تلاش جمعی از زنان و مادران سبزواری برای نمایش الگوی سوم زن در انقلاب اسلامی است.
این کتاب در برگیرنده فعالیتهای انتخاباتی گروه «مادرانه سبزوار» است که در انتخابات سال ۱۴۰۰ با حضور در کوچهها، بوستانها، مساجد و سایر مکانهای عمومی مردم را برای حضور در پای صندوقهای رأی دعوت میکردند. این دعوت در قالبهای مختلفی از جمله گفتوگوهای چهره به چهره، تلفنی، فعالیتهای مجازی، تولید بروشور و... انجام می شد.
📚برشی از کتاب:
«...بعد از یکی دو بار سلام کردن، بالاخره به چشمشان آمدیم و جوابمان را دادند.
اجازه گرفتیم و نشستیم. دوستم خسته از مقدمه چینیهای صبح تا حالا توی جلسههای مختلف، یک راست رفت سر اصل مطلب! با همان صدای گرفتهاش گفت:« نظرتون راجع به انتخابات چیه؟»
خانمی که چند قدم دورتر ازش نشسته بود با عصبانیت گفت: «هرکس رأی بده احمقه!» خانم دیگری که کنارش مشغول تخمه شکستن بود گفت: «برنج کیسهای ۳۰۰تومنه. برای چی رای بدیم؟»
در میانه این موجهای منفی یکیشان گفت: «چرا رأی ندیم حقمونه.» زن جوان کناریاش دنباله حرفش را گرفت و گفت: «ما مستأجریم بچه کوچیک داریم، کلی پول پوشکشه. ولی صاحب خونهم آدم خوبیه اجاره رو زیاد نکرده. همه که بد نیستن.» انگار به دوجبهه تقسیم شده بودند.
یکی این طرفیها میگفتند و یکی آن طرفیها. ما هم نشسته بودیم و گوش میکردیم. دیگر بحث داشت بالا میگرفت...»
محقق و نویسنده: مریم برزویی
208 صفحه
85 هزار تومان
🔰 سفارش:
raheyarpub.ir
@raheyar97
✅ @Raheyarpub
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
جمهوریّت پساانتخاباتی.pdf
962.5K