هدایت شده از مرکز نوآوری اجتماعی منادا
❌سازمان امور اجتماعی کشور با همکاری مرکز منادا برگزار میکند:
📽دوره آموزش تولید محتوا همراه با ارائه گواهی شرکت در دوره
شامل ۶ جلسه آموزش رسانه با سرفصل های:
🔹وظیفه ما در رسانه چیست؟ / جایگاه فرم و محتوا
🔸الفبای دوربین / آشنایی با انواع دوربین و لنز
🔹کارگردانی تصویر/ قالب بندی و زوایا
🔸آشنایی با پریمیر / خروجی گرفتن
🔹انواع کات سینمایی / تکنیکهای تدوین
🔸اصلاح رنگ سینمایی/ افکتهای کاربردی
💠تاریخ برگزاری
۲۶ آبان ماه الی ۷ آذر ماه (۶ جلسه)
به صورت حضوری و مجازی
🕔در روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه ساعت ۱۸ برگزار میشود.
🔰هزینه ودیعه کلاس ۱۵۰ هزار تومان میباشد که در صورت شرکت در تمامی جلسات هزینه کلاس به شرکتکنندگان عودت داده خواهد شد.
📲جهت ثبت نام در کلاس عبارت «فانوس» را به ادمین منادا @adminmonada در ایتا ارسال کنید.
┅❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
مرکز نوآوری اجتماعی دیجیتال ایران (منادا)
🆔 @monadacenter
تقدیم به حضرت زهرا(سلامالله علیها)...
یادت که میافتم باورم نمیشود ۱۸ سال زندگی و این همه حماسه، این همه درد، تو را با پهلوی شکستهات میشناسند، به عفیف بودنت، به بندگیات! چقدر با ارزش و قیمتی هستی که وقتی خدا خواست تو را به پیامبرش بدهد از او خواست چله بگیرد، وقتی به معراج رفته بود. تو میوه درخت طوبایی از بهشت، زمینی نیستی. وقت دنیا آمدنت چهار بانوی بهشتی به استقبالت آمدند. پیامبر میگفت هر وقت دلم برای بوی بهشت تنگ میشد فاطمه را میبوییدم. شجاعت به مرد بودن نیست، چرا که تو از همه آن به ظاهر مردان شجاعتر بودی که از امامت دفاع کردی، با جان خویش در بدترین شرایط، لحظهای که همه مولا را تنها گذاشتند، تو یک تنه همهی سپاه او بودی و چه خوب تاب آوردی و حماسهای خلق کردی که تا ابد فراموش نمیشود. چه کسی میتوانست مثل تو تربیت کند فرزندی که حسین بشود؟ دختری که زینب بشود؟ چادر نمازت یهودی را مسلمان کرد، وقتی یک شب چادرت در خانهشان امانت بود، پس فرشته چه شکلیست؟! قطعاً تو از فرشتهها بهتری! در مهربانی، در عبادت، و بندگی، پاهایت از شدت عبادت ورم داشت، همسایهها را بر خود مقدّم میداشتی در دعا، برایم دعا کن. میگویند تو شفاعت میکنی. چون فاطمهای، جز مهرت هیچ ندارم که پیشکش کنم و این با ارزشترین گنجینه من است که به آن افتخار میکنم. برایم دعا کن که تو به سخاوتمندی شهرهای، هرچند من لایق نیستم، اما آنقدر مهربانی که دست خالی برم نگردانی. در این زمانه ی تاریک، نورم باش تا راه گم نکنم و مرا در پناه چادرت حفظ کن. باشد که از رهروانت گردم!
✍🏻اطهر میهن دوست
#فاطمیه
#ارسالی_مخاطب
┅❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
📒 @ktbsefid
من دوست دارم مثل فردوسی و مولوی شوم. چه کار کنم؟
فردوسی که شاهنامه را نوشته است، یکی از بهترین شاعران جهان است.
مولانا یا همان مولوی حدود ۷۰ هزار بیت سرود است. او انسانی زمینی بوده که آسمانی فکر میکرد و آسمانی زندگی میکرد. آنها برای نوشتن کتابهایشان سالها عمر با ارزش خودشان را گذاشتند، و برای رسیدن جامعه به فرهنگ علم و آرامش بیشتر نوشتند.
برای فردوسی و مولوی شدن باید تلاش بی وقفه کرد.
البته نباید همه وقتمان را صرف نوشتن کنیم و وقت هر کاری را بدانیم.
حالا نوبت ماست که تلاش خود را بکنیم.
دیگران کاشتند و ما خوردیم، ما بکاریم تا دیگران بخورند.
کاش در زمان ما هم شاعران و نویسندگان جهانی تربیت شوند و لذت نوشتن را به مردم دنیا نشان بدهند.
✍️ کوثر دل نواز
#هیئت_تحریریه
┅❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
📒 @ktbsefid
📌 داستان های شاهنامه به زبان ساده
❇️ قسمت پنجم: پادشاهی جمشید
جمشید یکی از شگفت آورترین شخصیت های اسطوره ای شاهنامه است. از اسطوره های مشترک ایران و هند می باشد و همین گویای قدمت و سابقه تاریخی آن است. در شاهنامه مدت پادشاهی جمشید هفتصد سال ذکر شده درحالی که در کتاب های پهلوی و اوستا این مدت هزار سال می باشد. بخش اول از داستان جمشید سیصد سال را در بر میگیرد. که این دوره به شش دوره پنجاه ساله تقسیم می شود.
در دوره اول انسانها با دانش آهنگری که در دوره طهمورث به وجود آمده بود، ابزارهای جنگی و سلاح های مختلف از شمشیر و گرز گرفته تا زره و برگستوان را بوجود می آورند. در پنجاه سال دوم به پوشش و لباس مردمان می پردازد و نحوه بافتن پارچه های مختلف چون ابریشم و حریر و موی قز و دیبا را به مردمان می آموزد. در پنجاه سال سوم جمشید طبقه بندی اجتماعی را پدید می آورد و طبقه بندی اجتماعی یکی از اولین هایی است که دردوره جمشید رخ می دهد. در این دوره طبقات اجتماع را به چهار گروه کاتوزیان (موبدان و روحانیان)، نیساریان (جنگاوران و لشگریان)، بسودیان (کشاورزان) و اهتوخوشی ها (پیشه وران و صنعتگران) تقسیم می شود و این جایگاه ها از نحوه بیان در شاهنامه اینطور برداشت می شود که این طبقه ها غیر قابل جابه جایی هستند.
(این قسمت ادامه دارد!)
✍🏻 کیارش طاهری
@Kia_1386 📩
#هیئت_تحریریه
┅❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
📒 @ktbsefid
03_مجله اینترنتی کتاب سفید.pdf
1.91M
#مجله_اینترنتی کتاب سفید
شماره ۳
فهرست مطالب:
🔸یادداشت ویژه با محوریت نویسندگی در دوران کودکی و نوجوانی
🔹 دیالوگ خوب ؛ جادوی زیرپوستی داستان
🔸معرفی و برشی از کتاب «شبیه مریم»
🔹نبرد واژهها در سرزمین مقاومت
🔸معرفی کتاب کودک «سفر به دور دنیا»
🔹جهانگشای جوینی
روایتگر تاریخ ایران در زمان مغول
ارسال نظرات و پیشنهادات🔰
@dabirKtbsefid
┅❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
@ktbsefid
کتاب سفید 📚
💣«کتاب سفید» برگزار میکند... «کارگاهِ داستان نویسی پیشرفته» 🧕🏻با تدریس: استاد صادقمحم
چیزی تا شروع کارگاه داستان نویسی پیشرفته باقی نمونده...
پس تا دیر نشده و ظرفیت کارگاه پر نشده، ثبتنامتون رو قطعی کنید.😊🔰
🆔 @dabirKtbsefid
باید مدت ها جست وجو می کردی تا از آن گونه راه های پرپیچ وخم یا علفزارهای آرام پیدا کنی که انگلستان بعدها به آن مشهور شد. در عوض مایل ها زمین متروک و لم یزرع وجود داشت و اینجا و آنجا راه های ناهموار روی تپه های پرشیب یا خلنگزارهای خشک و خالی . تا آن زمان اغلب جاده هایی که از رومی ها بر جای مانده بود، دیگر خراب شده یا گل و گیاه روشان را گرفته بود و داشت در میان طبیعت وحشی محو می شد. مه سردی روی رودخانه ها و مرداب ها معلق مانده بود و همین کاملا در خدمت دیوهایی بود که هنوز در این سرزمین سکنی داشتند. مردمی که آن نزدیکی زندگی می کردند—آدم از خودش می پرسید چه استیصالی وادارشان کرده بود چنین جای دلگیری را برای سکونت انتخاب کنند—جا داشت از این موجودات بترسند؛ موجوداتی که خیلی پیش از بیرون آمدن هیکل بی ریختشان از میان مه، صدای نفس هایشان به گوش می رسید. اما چنین هیولاهایی مایه ی شگفتی نبودند. مردم آن ها را خطرهای روزمره به شمار می آوردند، آن روزها چیزهای دیگری برای نگرانی وجود داشت؛ چطور از زمین سخت غذا به دست آورند، چه کنند هیزمشان تمام نشود، چطور جلوی مرضی را بگیرند که یک روزه ده دوازده خوک را می کشت و صورت بچه ها در اثرش کهیر سبز می زد.—از کتاب «غول مدفون» اثر «کازوئو ایشی گورو»
#داستان
┅❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
📒 @ktbsefid
#تمرین ۶۰
#ارسالی_مخاطب
🤩سپاس فراوان از شما که تمرینها را انجام میدهید و برای ما هم میفرستید؛ ان شاءالله موفق باشید و قلمتان پربرکت باشد.👏🏻👏🏻
┅❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
📒 @ktbsefid
♦️داستانک یا داستان مینیمال چیست؟
#قسمت ۲۵
🌀شگردهای داستانکنویسی
۵. انتخاب قصههای پرجاذبه
🔺داستانهای مینیمال برای آنکه مورد توجه قرار گیرند، نیاز به قصههای پرجاذبه دارند. به همین خاطر داستانکنویسان موفق برای پرداختن به یک موضوع، ابتدا برشی از یک موقعیت جالب را انتخاب و سپس لحظهای از آن را که جالبتر است، روایت میکنند؛ لزومی ندارد که این لحظه آنچنان که در برخی از حکایات قدیمی به چشم میخورد، از حوادث خارقالعاده باشد، بلکه اگر بتواند تأثیر حسی شدیدی بر خواننده بگذارد، موفقتر است.
✍🏻میترا جاجرمی
#آموزشی
#مینیمال_نویسی
┅❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
📒 @ktbsefid
#تحلیل_کتاب
🌀تحلیلِ کتابِ «کوکو و پوپو»
داستان زایش شکوهمند زبان
قسمت هفدهم
دانهها و نقش داستانی آها در این اثر به عنوان یک راز مطرح میشوند. اما میتوان این نقش را به مثابه هسته بنیادین زبان تلقی کرد. اینکه ماهیت این هسته بنیادین چیست و اساساً زبان از کجا میآید؟ بحثی درازدامن بین فیلسوفان و زبان شناسان است. برخی زبان شناسان مثل «نوام چامسکی» برای زبان بنیانی ذاتی و زیستی قائلاند و برخی دیگر زبان را دارای بنیانی عصبی میدانند. راز بودن دانهها را میتوان از این زاویه تحلیل کرد. اما پاسخ اینکه منشأ زبان کجاست؟ موضوع این داستان نیست. اگر چه شاید با استناد به متن بتوان وجود دانهها در داستان را به مثابه بنیانی زیستی و ژنی برای زبان تحلیل کرد. آنجا که کوکو و پوپو به جهان قصه آمدهاند تا این دانهها را باید به جای دوری ببرند:
«آنکه درون درخت بود و نبود، گفت: شما به سرزمین قصه آمدید که کاری بزرگ را انجام دهید. باید دانههایی که در دل من هست، به جایی دور ببرید!…
…آن که درون درخت بود و نبود، دو دانه از دلاش بیرون داد که کوکو و پوپو همیشه زیر زبانشان داشته باشند. کسی نمیدانست برای چه! همه راز داستان در دل این دو دانه بود!»
🖇️ادامه دارد...
┅❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
📒 @ktbsefid
📣 برای تحقق رویای نویسنده شدن، فقط تا پایان آذرماه فرصت دارید...
جهت ارسال اثر در طرح کتاب سفید به نشانی اینترنتی زیر مراجعه نمایید:🔰🔰
🌐http://www.ktbsefid.ir
جهت پشتیبانی آنلاین با دبیرخانه به نشانی زیر ارتباط بگیرید:🔰🔰
🆔 @DabirKtbsefid
┅❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
📒 @ktbsefid
#درست_بنویسیم
جذر/جزر
این دو کلمه را نباید با هم اشتباه کرد. جذر، با حرف «ذ»، به معنای «ریشه» است و در اصطلاح ریاضی جذر هر عدد عددی است که با ضرب آن در خود، آن عدد حاصل شود. اما جزر با حرف «ز» (در مقابل مَدّ) «فرونشستِ آبِ دریا بر اثر حرکت ماه» است.
غلط ننویسیم | ابوالحسن نجفی
❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
📒 @ktbsefid