اربعین و سه گانه؛ جامعه نابازار، انسان یاریگر، اقتصاد تبرعی.mp3
39.4M
▪️اربعین و سه گانه؛ جامعه نابازار، انسان یاریگر، اقتصاد تبرعی
📆۳۱/مرداد۱۴۰۲، دانشگاه مجازی جامعه المصطفی
1⃣اربعین جامعه نابازار
ارزش مصرفی-مبادله ای در اقتصاد سیاسی( ریکاردو، مارکس)
ارزش ذاتی-مبادله ای در فقه( عبادات،حرمت اخذ اجرت بر واجبات و عقود رایگان مثل ودیعه و عاریه)
۱:مبادله ای کردن +۲:کالایی کردن همه چیز=جامعه بازار
اربعین یک جامعه مینی مال مبتنی بر تعاون و نصرت(ولا طرفینی)
2⃣ انسان یاریگر یا سوداگر؟
جملات اسمیت و هابز درباره انسان سرمایه داری(سوداگر)
3⃣اقتصادتبرعی( رایگان)
کارویژه اقتصاد تبرعی درجامعه دیروز و امروز
- اربعین، مبارزه با اقتصاد سرمایه داری در دولایه
۱: احیای ظرفیت اقتصاد تبرعی
۲: کمک به اقتصاد مبادلهای واقعی(خدمت و کالا بجای سفته بازی و...)
🔻خلاصه سخنرانی
eitaa.com/m_amin_rezai/3767
🎙#محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
#خلاصه_سخنرانی
▪️اربعین و سه گانه؛ جامعه نابازار، انسان یاریگر، اقتصاد تبرعی
📆۳۱مرداد۱۴۰۲، دانشگاه مجازی جامعه المصطفی
1⃣اربعین جامعه نابازار
🔻دو نوع ارزش در ادبیات اقتصادسیاسی (مارکس،ریکاردو)
۱:ارزش مصرفی مثل هوا که خرید وفروش نمیشود
۲:مبادله ای مثل کالاهای متداول(مارکس ارزش مبادله ای را اصل میداند چون کالا را کالا میکند)
🔻دو نوع ارزش در احادیث و فقه
۱: ارزش ذاتی
عبادات از آن جهت که قصد قربت لازم است/حرمت اخذ اجرت بر واجبات(اختلاف بین واجبات عبادیه و نظامیه)/ عقود مثل ودیعه و عاریه،قرض و...که ماهیت شان رایگان است. انگیزه مستودع(امانت دار) ارزش اجتماعی بودن امانت داری و انگیزه مودع( امانتگذار) کالا نبودن تمام اشیا هست
۲:ارزش مبادله ای مثل اجاره، تجارت و...
🔻در عصر سرمایه داری دو اتفاق رقم میخورد
۱:مبادله ای شدن همه روابط
۲:کالایی کردن همه اشیا( مقدمه کتاب مایکل سندل"چه چیز را با پول نمیتوان خرید" را بخوانید. چگونه در دنیای سرمایه داری مثل آمریکا حق صف، دانشگاه، درمان حتی مادر به عنوان یک شخصیت مقدس را میشود با پول خرید!)
▪️خروجی این وضعیت "جامعه بازار" است به جای"جامعه دارای بازار" البته تشکیل جامعه بازار در غرب نیجه یک سیر طولانی دارد از عصر شکار، کشاورزی تا عصر تجارت و صنعتی شدن که اقتصادسیاسی متکفل آن است. در این زمینه کتاب "تکامل نهادها و ایدئولوژی ها" هانت پیشنهاد میشود.
🔹توضیح اربعین جامعه نابازار
۱:اربعین فراتر از یک مناسک به یک جامعه مبدل شده؛همه علامات یک جامعه را دارد غیر از زمان طولانی، با اندکی تسامح میشود گفت:ما یک جامعه می نیمال طرفیم.
۲: روابط در یک جامعه سه حالت دارد
الف:رقابت(ویژگی جامعه سرمایه داری)
ب:تسخیرطرفینی(لیتخذ بعضهم بعضا سخریا)
ج:نصرت و تعاون( الذین آوو و نصروا ۷۲ انفال،تعاونوا علی البر و التقوی) روابط در جامعه اربعین از این جنس است. اخوت و برادری جای رقابت و تسخیر را گرفته است.
۳: اربعین یک قدم جلوتر از جامعه معمولی"جامعه دارای بازار" است. در اربعین "جامعه نابازار" شکل گرفته است.مسکن، آب و غذا، درمان، آموزش رایگان شده است که حدود۷۰٪ را شامل میشود. برای ۲۱ میلیون عراقی( ۴۰٪جمعیت عراق)کاملا نابازار است. اربعین نه تنها مانع کالایی شدن شده که آن بخش از جامعه که مبادله ای و کالایی است را هم تبرعی و موقتا برای زائران ناکالا کرده است.
2⃣ انسان یاریگر یا سوداگر؟
🔻سیر شکل گیری انسان سوادگر
در ابتدا ثروت افزایی و همدردی با جامعه( خیر عمومی) دو خط قرمز کلیسا بود که به تدریج کمرنگ شد. فیزیوکراست ها و مرکانتیلیستها با تکیه بر طبیعت گرایی زمینه نظریه های اقتصاد کلاسیک( آدم اسمت را فراهم کرد. مساله لذت گرایی، حسابگر بودن انسان با توجیه عقلانیت ابزاری پررنگ شد. تئورسیون های سرمایه داری توصیف شان از انسان این عصر و توصیه شان به او این جملات است.
بنتهام: ما فقط یک وظیفه داریم و آن جستجوی بالاترین لذت ممکن است و مسئله رفتار انسان، فقط مسئله تعیین این است که چه چیزهایی بیشترین لذت را به انسان میبخشد.
هابز:جز ملاحظه منافع شخصی، چیز دیگری نمیتواند انگیزه رفتار آدمی باشد.
در جامعه ای که همیشه"نفع شخصی" بر "خیرعمومی" ترجیح پیدا میکند بهترین توصیف برای انسان آن جامعه، جمله مشهور هابز است" انسان گرگ انسان است"
🔻انسان اربعینی، انسان یاریگر
۱: روحیه تعاونی در انسان مسلمان و ایرانی نهادینه شده، نمونه اش شرکتهای تعاونی واره، قنات های یزد (کتاب واره دکتر فرهادی)
۲: یاری گری سه ساحت دارد
الف: هم یاری( کار جمعی، تیم بورک)
ب: خود یاری
ج: دگر یاری (یاری یک طرفه بدون توقع کمک) این بالاتری نوع همکاری است که به وضوح ما در اربعین شاهدیم. موکب داران خودشان و مالشان را برای امام حسین ع( للحسین ع) میدانند. انسان اربعینی مصداق بارز "یوثرون علی انفسهم" است. آمارهای اربعینی اگر چه دقیق نیست اما اندکی بازنمایی میکند این واقعیت بزرگ را، اربعین ۱۴۰۱ بیش از ۶۰۰ هزار نفر رایگان پخت و پز کردند. ۵۰۰ هزارتن میوه، ۱۵۰ میلیون لیترآب، ۲۸۹۳ موکب ایرانی و مجموعا بیش از ۱۰۰ هزار موکب خدمت رایگان به مردم داده شد!
3⃣ اربعین و اقتصادتبرعی (رایگان)
در اسلام بخشی ازGdp اقتصاد، اقتصاد تبرعی( رایگان) هست که برای شخص عایدی ندارد. اقتصاد تبرعی موجب تقویت نهاد اجتماعی و خدمات عمومی مثل درمان، آموزش، زیارت( مثل اربعین)و...میشود. امروز متکفل این امور یا دولت است یا به بازار واگذار میشود(نئولیبرالیسم)
🔻اربعین در دولایه با اقتصاد سرمایه داری مبارزه میکند
۱:احیای ظرفیت اقتصاد تبرعی(مانع کالایی شدن خدمات عمومی)
۲: کمک به اقتصاد مبادلهای واقعی که خدمت و کالاست مثل۸هزار اتوبوس و...بجای سفته بازی و بازارهای صوری مبادله ای
🔸مبسوط مطالب در صوت سخنرانی
eitaa.com/m_amin_rezai/3766
🎙#محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
🔻 #محصول_اربعین صرفا رویدادی یک ماهه در مقابل یازده ماه سال نیست، بلکه انسانی است که بسیاری از خصائص سرمایه داری در ذهنش فروریخته است. اربعین پذیرش جامعه مبتنی بر"تعاون"به جای"رقابت" را در #مردم_عادی و جرئت تغییر و سیاست گذاری مبتنی بر"رویای اجتماعی" را برای #نخبگان ایجاد کرده است. این یک معجزه است.
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
#اربعین_نوشت
📸 قم،امامزاده شاه جمال
▪️بسم الله... ما جوانان مسلمان قرن پانزدهم هجری قمری هستیم که معنای زندگی مان قدم برداشتن در راه توست. ما با اربعین تو "جهانی نو" و جامعه ای اصیل خواهیم ساخت. جهان و جامعه ای که "رویاهای ناب" انسان های بزرگ در آن محقق شود. حسین بن علی ع، آقای عشق، به سوی کربلایت رهسپار شدیم.
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
#عکس_نوشته
♦️بت بزرگ عصر ما سرمایه داری است و اربعین بزرگترین فرصت برای شکستن آن، این فرصت تاریخی را نباید از دست داد.
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
🔹درباره درخواست اخیر مسئولین مدارس تیزهوشان برای جداسازی، پرورش و تخصیص رتبه های بالای دانشگاه فرهنگیان برای اين مدارس( ماده۷ بخشنامه، دفترچه کنکور۱۴۰۳) از سازمان امور استخدامی و... و تایید آن!
🔻متن کامل یادداشت
eitaa.com/m_amin_rezai/3774
@m_amin_rezai
♦️عمق فاجعه،نهایت تبعیض!
🔹تبعیض گاهی استخوان سوزتر است خصوصا آن لحظه که رسمی و سازمانی میشود؛ این موقعیت حس توهین عجیبی در جامعه تلقین میکند! درخواست اخیر مسئولین مدارس تیزهوشان برای جداسازی، پرورش و تخصیص رتبه های بالای دانشگاه فرهنگیان برای اين مدارس( ماده۷ بخشنامه) از سازمان امور استخدامی و تایید آن از این جنس است
▪️درباره این مدارس خاص دولتی چند مساله مطرح است
🔻۱: این مدارس هم کم کم دارند پولی میشوند( ۳ تا۹ میلیون هزینه این مدارس در ۱۴۰۲/۱۴۰۳ است) همین پولی شدن موجب شده دولت امسال بخشنامه کند و بگوید هزینه قبول شدگان این مدارس از دهک ۱تا۴ را تامین میکند. البته بر اساس اصل ۳۰ قانون اساسی وظیفه دولت تامین آموزش رایگان با کیفیت برای همه دانش آموزان است.
🔻۲: برای قبولی در آزمون این مدارس نیاز به آموختن تست زنی است(در سال۱۴۰۰ دانش آموزها۶۰ سوال را باید در ۲۵ دقیقه جواب میدادند!) تسلط بر تست زنی نیاز به هزینه زیاد برای شرکت در کلاس های موسسات و خریدن کتب کمک آموزشی و....است که عملا بخشی از دهک های محروم عملا از آن محروم میشوند!( عملا جایگاه قبل از امتحان(مسابقه)را پول مشخص میکند B2n.ir/r85497)
🔻۳: آزمون های این مدارس عمدتا مبتنی بر هوش IQ است و این موجب میشود یک قشر خاص از دانش آموزها آن هم با مهارت تست زنی جذب شوند و حال آنکه ما هوش های دیگر هم داریم B2n.ir/b53003 که عملا برای آنها مدارس خاص وجود ندارد!
🔻۴:وضعیت ناعادلانه فعلی را وجود همین مدارس توجیه میکنند با این حرف هر کس از فقرا با استعداد بود ما در این مدارس جذبش میکنیم در حالی که به شدت محدودیت و سقف پذیرش دارند و بخش زیادی از دانش آموزهای با استعداد در مناطق محروم جذب نمیشوند!
🔻۵: بعضی متخصصین آموزش،روانشناس و جامعه شناسی آفات متعددی برای این جداسازی طرح کردند که قابل تامل است
◀️بعد از پته آموزشی، هیئت امنایی کردن ۲۵٪ مدارس(واگذار کردن) حالا این قانون جذب و پرورش معلم های خاص برای مدارس خاص( ماده۷بخش نامه، دفترچه کنکور۱۴۰۳) نشان از این دارد علی رغم شعارها ما در دولت سیزدهم با یک رویکرد شدیدا ناعادلانه در حوزه آموزش و پروش مواجه هستیم! معلوم نیست این حوادث با اطلاع خانم دکتر علم الهدی(همسر آقای رئیسی) که پشت صحنه بخش آموزش و پروش در این دولت هستند رقم میخورد یا کار از دست ایشان هم خارج شده یا خود ایشان عامل هستند؟! اولین اقدام لغو این بخش نامه تبعیض آمیز است.
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
#اربعین_نوشت #کتابگو
🔻زیارت "عمل جامع" و نتیجه اش "حرکت" و "رشد" جان است؛ ذهن را ترفیع میبخشد و قلب را تطهیر میکند. در زیارت اربعین این امر دوچندان میشود. با این حال پیشنهاد میشود زائران اربعین در کنار "تجربه معنوی" در این چند روز برنامه ریزی کنند و #رزق_معرفتی کسب کنند. این میتواند مطالعه یک کتاب باشد یا شنیدن پادکست یا یک سخنرانی جذاب در مسیر، سال پیش در مسیر پیاده روی صوت (کوفه، نهضت،نظام و تاب آوری mghanbarian.ir/lecture/2692 ) از حاج آقای قنبریان را گوش دادم. امسال چون ایام محرم خودم سخنرانی داشتم توفیق گوش دادن سخنرانی استاد را نداشتم اربعین قصد کردم این سخنرانی ها را در مسیر گوش کنم
eitaa.com/m_ghanbarian/4207
eitaa.com/m_ghanbarian/4011
eitaa.com/m_ghanbarian/2857
📚در کنارش این دو کتاب را هم آوردم که هر چه قدر که توانستم را مطالعه کنم. شما هم اگر پیشنهادی دارید، سخنرانی، پادکست یا کتاب صوتی و... از هر کدوم از عزیزان به این آیدی @R_m_am بفرستید با مخاطبین به اشتراک میگذارم.
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
#اربعین_نوشت
از مرز #چذابه عبور کردیم، مسیر بسیار خلوت و روان بود. ماشین هم فراوان است.خصوصا افرادی که خانواده دارند پیشنهاد میکنم اینجا را انتخاب کنند.
حلال کنید. نایب الزیاره خواهم بود
@m_amin_rezai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 کلیپی مهم برای طلاب
♨️ مرجع تفسیر سخنان و سیره حضرات معصومنین علیهمالسلام در غیر از فقه مصطلح کیست؟ اگر فقهاء، پس چرا به آن نمیپردازند؟
♨️ آرام آرام روش فهم دین، سنت و احادیثی که غربیها در دامن مسلمین گذاشتهاند، دارد همهگیر میشود!
♨️ نکند «از علوم انسانی باید اسلامی شود» برسیم به «نگذارید علوم اسلامی غربی شود»!
♨️ نتیجه حضور پررنگ چنین تفسیرهایی از دین در مجامع علمی مانند دانشگاهها، تنزل حوزه علمیه از عنوان «مرجع رسمی و علمی تفسیر دین» به «قرائت دین از منظر حوزه علمیه» خواهد بود!
⚠️ چند سال قبل درباره مرجعیت علوم دینی و توضیح و تبیین دین، هشدارهایی عرض شد که میتوانید از اینجا(کلیککنید) بشنوید.
🔗 نقد حجةالاسلام محمدامین رضایی بر گفتههای مطرح شده در کلیپ.
┄┅┅❅l مَدرَس l❅┅┅┄
📲 @Lakaliabadi
#عکس_نوشته #وضعیت #استوری
🔻 #محصول_اربعین صرفا رویدادی یک ماهه در مقابل یازده ماه سال نیست، بلکه انسانی است که بسیاری از خصائص سرمایه داری در ذهنش فروریخته است. اربعین پذیرش جامعه مبتنی بر"تعاون"به جای"رقابت" را در #مردم_عادی و جرئت تغییر و سیاست گذاری مبتنی بر"رویای اجتماعی" را برای #نخبگان ایجاد کرده است. این یک معجزه است.
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_سخنرانی
🎥 چرا اربعین در عصر سرمایه داری یک معجزه است؟
🔻برشی از سخنرانی: اربعین و سه گانه؛ جامعه نابازار، انسان یاریگر، اقتصاد تبرعی
صوت / خلاصه متنی
🎙 #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
#اربعین_نوشت
📸 طریق العلما، اربعین۱۴۴۵
▪️کنتم خیر امة تدعون الی الخیر (۱۰۴ آل عمران)
🔻۱:باید از روابط دنیای قدیم( خون و قبیله) و روابط دنیای جدید( شهروند، ملت) عبور کرد و امت شد. امت هدف و آرمانی مشترک دارد انسام فراتر از مرزهای جغرافیا و قوم وخویشی؛ اربعین تعین و تجلی امت بودن است. امت حسین ع یا #ملت_حسین ع( در آیات و روایات ملت معنای امت میدهد. مله ابراهیم حنیفا)
🔻۲: بهترین دعوت"بغير السنتکم"است. این گاهی عمل فردی است، گاهی عمل جمعی که شکل اعلای آن تعین میشود جامعه ای مبتنی بر اخوت و تعاون، اربعین خیر جمعی تعین یافته شیعیان است. دعوت به آن دعوت به خیر و بسط آن تحقق بهترین خیر است. ظهور خیر بزرگ جمعی نهایی مسلمانان است. اربعین بهترین اقدام و قيام در آن جهت آن خیر است.
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
☑️در دفاع از وجود منتقد
[ايستادن در میانه رادیکالیسم و خالص سازی]
🔻امروز در دوره نهضت و اوایل نظام نیستیم که صرفا درباره ارزش آزادي، حق انتقاد و حقوق منتقد سخنرانی کنیم. ما هم تجربه حکمرانی اصلاح طلبان را دیدیم هم اصولگرایان را، وقت آن است نسبت خود را با شعارهای انقلاب و این جریان ها مشخص کنیم. آزادی یکی از آن شعارهاست. شخصی کردن مساله ابتذال ماجراست؛ مساله من هم یک شخص نیست بلکه یک رویه است.
🔻برای همه ما ثابت شده در دوره حکمرانی اصولگرایان آزادی به محاق میرود و پروژه خطرناک خالص سازی رقم میخورد. میشود سکوت کرد و هزینه نداد و متهم نشد به دفاع از منافقان و...اما آنکس که دل در گروه آرمان آزادی به معنای اصیلش دارد نه شریعت را فدای این ارزش میکند نه از اصلش کوتاه می آید.
🔻حذف و قطع همکاری با اساتید منتقد در دانشگاه ها،حاشیه سازی برای خبرنگارها و...رویکردی است که در حال رقم خوردن است، یکی دو مورد هم نیست. باید مقابل این رویکرد خطرناک ايستاد. من معتقدم نتيجه خالص سازی تقویت نیست که تضعیف است؛ خالص سازی ما را به سمت اقلیت شدن میبرد و نتیجه قطعی اقلیت شدگی تضعیف جبهه انقلاب و ایران است
🔻ما نباید فراموش کنیم روزگاری شهید مطهری معتقد بود در دانشکده الاهیات باید مارکسیست ها کرسی بحث داشته باشند.( کتاب آینده انقلاب اسلامی) شهید بهشتی لحظه ای قبول کرد به صدا و سیما بیاید برای تبلیغ از مواضع حزب جمهوری که منتقدان جدی از چپ ها، مجاهدان خلق نیز حاضر شده بودند(مقدمه کتاب آزادی، هرج و مرج، زورمداری)
🔻به امروز نگاه نکنید که بعضی دوستان حزب اللهی ما همه جا را شبکه افق و ایتا میخواهند. متفکرین انقلاب ما اینگونه فکر نمیکردند. یک دست سازی قوا آخرین تجربه حکمرانی ما هست که نشان داد نه فایده زیادی دارد نه عملا ممکن است چون اختلاف خلق میشود.جبهه انقلاب در ساحت #گفتمانی و #میدانی زمانی میتواند قوی، پر تحرک و پویا بماند که یک یا چند #دیگری قوی داشته باشد. بودن منتقد و دیگری علاوه بر نشان آزادی لازمه قوی شدن نیز هست.
🔻 راه همان است که بهشتی و مطهری معتقد بودند. راه همان است است که گفته شد"اگر در این انقلاب چپها(اصلاح طلب) نبودند من یک چپ میساختم".نگذاریم رویکردهای افراطی اختناق را در جامعه حاکم و منتقدین را ساکت و حذف کنند. جمهوری اسلامی برای در دام رادیکالیسم نیفتادن و قوی ماندن به استاد،فیلم ساز، نماینده، حزب، روزنامه نویس، روشنفکر منتقد دارد.
🔻 در موقعیت فعلی که اپوزیسیون خارجی #رادیکالیسم را داغ میکنند و بعضی دوستان غیر متوجه داخل #خالص_سازی را پررنگ میکنند ما نیاز به یک عقلانیت داریم که گرفتار هیچ کدام از دو طیف نشوند خصوصا گرفتار بعضی دوستان که به غلط گمان میکنند راه در حذف منتقدان است. محکم بایستند و در این راه هزینه بدهند و برچسب بخورند، میدان را خالی نکنند و تلاش کنند تا منتقد داخلی حفظ و آزادی اجتماعی تقویت شود. امروز تقویت جمهوری اسلامی و ایران عزیز در بودن دیگری قوی داخلی است.
✍ محمدامین رضایی، اربعین۱۴۴۵، طریق العلما
@m_amin_rezai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اربعین_نوشت
🎥اربعین۱۴۴۵، طریق العلما، صبح ۷شهریور۱۴۰۲
در تمام جاده های منتهی به قبر حسین ع خون حسین ع جاری است و این خون زائرانش را به سوی کوی عشق می کشاند
@m_amin_rezai
🔹در تاریخ اولین کسی که بهره مندی از بیت المال را طبقاتی کرد خلیفه دوم بود؛خشت کجی که"جامعه عادلانه نبوی "را به "جامعه طبقاتی اموی" تبدیل کرد.معاویه نیز اولین کسی بود که برای خود استثنا قائل شد و بیت المال خاصه تعیین کرد.نوشتیم که جوانترها بدانند بخشی از کارهای شما اصولگریان ربطی به اسلام علی ع ندارد.
🔻در سخنرانی زمینه های اقتصادی قیام کربلا این بحثها را مفصل طرح کردیم. متن و صوت جلسات در کانال موجود است.
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
♦️رهبر انقلاب: ما حق نداریم با مردم رفتار از جایگاه استعلاء و استکبار برخورد کنیم و حرف بزنیم. ما کسی نیستیم. آنچه که هست متعلق به مردم است. اگر شأن شغلی و مقامی هم به ما داده شده اولاً مردم دادهاند، ثانیاً داده شده برای اینکه به مردم خدمت بکنیم.
۸/۶/۱۴۰۲
🔻جز مردم هیچ راهی نداریم
eitaa.com/m_amin_rezai/3231
🔻رویکرد بنی امیه، حذف مردم از حکمرانی بود
eitaa.com/m_amin_rezai/2710
@m_amin_rezai
❇️ اربعین و سه گانه؛ جامعه نابازار، انسان یاریگر، اقتصاد تبرعی
🔻 حجت الاسلام محمد امین رضایی در یادداشتی مطرح کرد؛
📚 اربعین یک قدم جلوتر از جامعه معمولی"جامعه دارای بازار" است. در اربعین "جامعه نابازار" شکل گرفته است. مسکن، آب و غذا، درمان، آموزش رایگان شده است که حدود۷۰٪ را شامل میشود. برای ۲۱ میلیون عراقی( ۴۰٪جمعیت عراق)کاملا نابازار است
📚 اربعین در دولایه با اقتصاد سرمایه داری مبارزه میکند
۱:احیای ظرفیت اقتصاد تبرعی(مانع کالایی شدن خدمات عمومی)
۲: کمک به اقتصاد مبادلهای واقعی که خدمت و کالاست مثل۸هزار اتوبوس و...بجای سفته بازی و بازارهای صوری مبادله ای
📚 دگر یاری (یاری یک طرفه بدون توقع کمک) این بالاتری نوع همکاری است که به وضوح ما در اربعین شاهدیم. موکب داران خودشان و مالشان را برای امام حسین ع( للحسین ع) میدانند. انسان اربعینی مصداق بارز "یوثرون علی انفسهم" است.
🌐 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=34756
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#اربعین
#یادداشت
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
🔻گزارش روزنامه قدس از جلسه اربعین و سه گانه، جامعه نابازار، انسان یاریگر و اقتصاد تبرعی
www.qudsdaily.com/?nid=10169&pid=4&type=2
@m_amin_rezai
#اربعین_نوشت #طلبگی
🔻از همان ابتدا در زیارت اربعین همیشه ملبس بودم حتی بعضی طلبه ها بارها به من گفتند: سخته تون نیست؟ خیلی سخته با این لباس خصوصا در این گرما؛ لباس در اربعین هم امکان ارتباط و گفتگو را فراهم میکند هم برگزاری نماز جماعت و سخنرانی کوتاه، هم بعضی اوقات کار مردم را میشود راه انداخت. این حوالی منطقه حکومتی امام زمان عج است درست است من سربار هستم اما تمرین سربازی که میشود کرد
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
#روایت_اربعین
🔻چالش ها و راهکارها را آنکس میشناسد که از کف میدان خبر میدهد نه آنکه در اتاق نشسته و با سلسله مراتب اداری انتخاب شده و با شناخت حداقلی میخواهد اقدام کند. عباس آقا را سالهاست میشناسم جز موکب ثاراللهیان کرمان، در مسیر اربعین بزرگ شده ایام عید او را نجف دیدم از ایده ای ساده و کاربردی برایم گفت دیروز باهم صحبت کردیم متوجه شدم اجرایی کرده؛ شستن پتوهای موکب های اربعین، یک نیاز ضروری و مهم که خیلی به آن توجه نمیکنیم.
🔻آقا عباس میگفت: ما حساب کردیم حدود یک میلیون پتو در مسیر داریم که بخشی از اینها سالهاست شسته نشده برای اینکار چند دستگاه تهیه کرده و یک #پتوشویی صلواتی راه انداخته، میگفت اگر روزی حدود ۲ هزار #پتو بشوریم حدودا میتونیم یک دفعه همه پتوهای موکبهای ایرانی و عراقی را بشوریم. به لحاظ بهداشتی و...خیلی این کار لازم و ضروری است. این شماره عباس آقا، هر کاس خواست تماس بگیره یا واتساپ پیام بده تا رایگان پتوها و... موکب شون شسته بشه
09131430562
این پیام را برای آنهایی که به کارشون میاد بفرستید
@m_amin_rezai