و اگر تو نیرنگش را از ما نگردانی، ما را گمراه میکند؛ و اگر از فسادش حفظمان نکنی، ما را به لغزش میاندازد.
مشاهده شرح های این فراز >
﴿8﴾ اللَّهُمَّ فَاقْهَرْ سُلْطَانَهُ عَنَّا بِسُلْطَانِكَ حَتَّى تَحْبِسَهُ عَنَّا بِكَثْرَةِ الدُّعَاءِ لَكَ فَنُصْبِحَ مِنْ كَيْدِهِ فِي الْمَعْصُومِينَ بِكَ .
(8) خدایا! سلطهاش را نسبت به ما با سلطنتت مغلوب کن تا به سبب کثرت دعایمان به پیشگاهت، او را از ما باز داری؛ پس به وسیلۀ تو، از نیرنگش در زمرۀ حفظشدگان از شرّ او قرار گیریم.
مشاهده شرح های این فراز >
﴿9﴾ اللَّهُمَّ أَعْطِنِي كُلَّ سُؤْلِي ، وَ اقْضِ لِي حَوَائِجِي ، وَ لَا تَمْنَعْنِي الْإِجَابَةَ وَ قَدْ ضَمِنْتَهَا لِي ، وَ لَا تَحْجُبْ دُعَائِي عَنْكَ وَ قَدْ أَمَرْتَنِي بِهِ ، وَ امْنُنْ عَلَيَّ بِكُلِّ مَا يُصْلِحُنِي فِي دُنْيَايَ وَ آخِرَتِي مَا ذَكَرْتُ مِنْهُ وَ مَا نَسِيتُ ، أَوْ أَظْهَرْتُ أَوْ أَخْفَيْتُ أَوْ أَعْلَنْتُ أَوْ أَسْرَرْتُ .
(9) خدایا! همۀ خواستههایم را عطا کن و همۀ حاجاتم را برآور و از اجابت دعا که اجابتش را برایم ضمانت کردهای محرومم مکن و دعایم را از درگاهت که مرا به آن دستور دادهای پوشیده مدار و هر آنچه در دنیا و آخرتم سبب سر و سامان گرفتنم شود به من عطا کن، آنچه را که از آن یاد کردم و آنچه فراموشم شد، اظهار کردم یا پوشیده داشتم، آشکار نمودم یا پنهان کردم.
مشاهده شرح های این فراز >
﴿10﴾ وَ اجْعَلْنِي فِي جَمِيعِ ذَلِكَ مِنَ الْمُصْلِحِينَ بِسُؤَالِي إِيَّاكَ ، الْمُنْجِحِينَ بِالطَّلَبِ إِلَيْكَ غَيْرِ الْمَمْنُوعِينَ بِالتَّوَكُّلِ عَلَيْكَ .
(10) و در همۀ این امور به سبب درخواستی که از تو دارم، مرا از اصلاحکنندگان قرار ده؛ آنان که به درخواستشان از تو، در شمار کامیابان شدند و با توکّل بر تو محروم از لطفت نشدند.
مشاهده شرح های این فراز >
﴿11﴾ الْمُعَوَّدِينَ بِالتَّعَوُّذِ بِكَ ، الرَّابِحِينَ فِي التِّجَارَةِ عَلَيْكَ ، الُْمجَارِينَ بِعِزِّكَ ، الْمُوسَعِ عَلَيْهِمُ الرِّزْقُ الْحَلَالُ مِنْ فَضْلِكَ ، الْوَاسِعِ بِجُودِكَ وَ كَرَمِكَ ، الْمُعَزِّينَ مِنَ الذُّلِّ بِكَ ، وَ الُْمجَارِينَ مِنَ الظُّلْمِ بِعَدْلِكَ ، وَ الْمُعَافَيْنَ مِنَ الْبَلَاءِ بِرَحْمَتِكَ ، وَ الْمُغْنَيْنَ مِنَ الْفَقْرِ بِغِنَاكَ ، وَ الْمَعْصُومِينَ مِنَ الذُّنُوبِ وَ الزَّلَلِ وَ الْخَطَاءِ بِتَقْوَاكَ ، وَ الْمُوَفَّقِينَ لِلْخَيْرِ وَ الرُّشْدِ وَ الصَّوَابِ بِطَاعَتِكَ ، وَ الُْمحَالِ بَيْنَهُمْ وَ بَيْنَ الذُّنُوبِ بِقُدْرَتِكَ ، التَّارِكِينَ لِكُلِّ مَعْصِيَتِكَ ، السَّاكِنِينَ فِي جِوَارِكَ .
(11) و مرا از آنانی قرار ده که به پناه آوردن به تو خو گرفتهاند و از سودای با تو سود سرشار بردهاند و پناهنده به عزّتت شدند و رزق حلال از احسان فراگیرت به جود و کرمت بر آنان فراخی و گشایش دادی و به وسیلۀ تو از مدار خواری درآمده به تخت عزّت نشستند؛ و از ستم و جور، به عدالتت پناهنده شدند؛ و به رحمتت از بلا و مصیبت، سلامت همه جانبه یافتند؛ و به غنای تو، از تهیدستی به توانگری رسیدند؛ و به تقوای تو از گناهان و لغزشها و خطاها، محفوظ ماندند؛ و به طاعتت، به خیر و هدایت و درستی، توفیق یافتند؛ و به قدرتت بین آنان و گناهان، حائل و مانع ایجاد شد؛ رها کنندۀ تمام معصیتهای تواند، در جوار رحمتت ساکناند.
مشاهده شرح های این فراز >
﴿12﴾ اللَّهُمَّ أَعْطِنَا جَمِيعَ ذَلِكَ بِتَوْفِيقِكَ وَ رَحْمَتِكَ ، وَ أَعِذْنَا مِنْ عَذَابِ السَّعِيرِ ، وَ أَعْطِ جَمِيعَ الْمُسْلِمِينَ وَ الْمُسْلِمَاتِ وَ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ مِثْلَ الَّذِي سَأَلْتُكَ لِنَفْسِي وَ لِوَلَدِي فِي عَاجِلِ الدُّنْيَا وَ آجِلِ الآْخِرَةِ ، إِنَّكَ قَرِيبٌ مُجِيبٌ سَمِيعٌ عَلِيمٌ عَفُوٌّ غَفُورٌ رَؤُوفٌ رَحِيمٌ .
(12) خدایا! همۀ این امور را به توفیق رحمتت به ما عطا کن و ما را از عذاب دوزخ پناه ده و به همۀ مردان و زنان مسلمان و مردان و زنان باایمان، مانند آنچه را برای خود و فرزندانم از تو خواستم، در این جهانِ زودگذر و زندگی آیندۀ آخرت، عطا فرما! همانا تو به بندگان نزدیک، اجابتکنندۀ دعا، شنوا و دانا، بخشنده و آمرزنده، مهربان و رحیمی.
مشاهده شرح های این فراز >
﴿13﴾ وَ آتِنَا فِي الدُّنْيَا حَسَنَةً ، وَ فِي الآْخِرَةِ حَسَنَةً وَ قِنَا عَذَابَ النَّارِ .
(13) و ما را در این دنیا و آن دنیا، خیر و خوبی عنایت کن؛ و از عذاب دوزخ حفظ فرما.
مشاهده شرح های این فراز
دعای 25 صحیفه سجادیه که درمورد فرزند است
این دعا هدیه🎁 امروز به شماست درحق فرزندانتان وحتی شاگردانتان بخوانید ودعا کنید در حقشان به زبان امام سجاد (ع)
7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️جبهه فرهنگی نیستیم
#تجربه_تشکیلاتی
____🍃🌸🍃___________
📤 #انتقال_تجربه
👌یکی اصلی ترین دغدغه های افرادی که در یک #تشکیلات فعالیت میکنند، باید این باشد که بعد از خروجشان از تشکیلات، به خاطر عدم حضورشان،تشکیللات معلق نماند.
📌در واقع فعالین فرهنگی باید بتوانند تجربه های خود را به افراد بعد از خود انتقال دهند و یک نفر را به جای خود #تربیت کنند.
✅برای تحقق بهتر این امر،#ثبت_تجربه_های_تشکیلاتی به شدت توصیه می شود.📂
✅بین افرادی که در یک تشکیلات فعالیت می کنند و افراد سابق، باید یک #پل_ارتباطی برقرار باشد تا بتوانند در صورت نیاز از راهنمایی های آن ها استفاده کنند.
#تجربه_ی_تشکیلاتی
#اهمیت_انتقال_تجربه
💢توجه💢
🔰 #اخلاص یا #عادت؟؟
🔍خیلی وقتا کار فرهنگی رو برای خودمون اصل قرار دادیم و زندگیمون رو بر این اساس تعریف کردیم و در این مدت طولانی که مشغول این کار شدیم به آن عادت کردیم، تا جایی که بدون حضور ذهن و اخلاص (بر حسب عادت) کارهای فرهنگی رو انجام میدیم و همین عادت هر روز تکرار میشود...
🤔 عادت کنیم قبل کار فرهنگی این سوال رو از خودمون بپرسیم: اینکه چرا باید این کارو بکنیم و چقدر در قرب ما به خدا تاثیر دارد...
👌باید خودمون رو ملزم کنیم که حداقل دقایقی رو مشغول تفکر باشیم.
💡گاهی به خودمان نگاه کنیم و به اصطلاح موتورمون رو باز کنیم و از نو سوار کنیم..
🔅خیلی بد میشه وقتی یه جورایی واسطه هدایت عده ای بشیم ولی در آخرت به دلیل #عدم_اخلاص دچار خسران بشیم.!!
👈تجربه شخصی میگه که: خیلی وقتا که کارم گیر کرد تو کار فرهنگی، وقتی به خودم اومدم و حضور ذهن نسبت به کارا رو پیدا کردم، کارام درست شدن...
و دیگر اینکه سرعت پیشرفت هم خیلی وقتا به دلیل این "عادت" تو کار فرهنگی کمه و بردشم به طبع اون کم....
✌️همه ما میدونیم که برد کار در کار فرهنگی وابسته به #درجه #اخلاص هست.
✍خدا بعضی وقتا گره های کارو باز نمیکنه تا ما با #اخلاص بیشتری وارد بشیم و نهایت استفاده رو از زحماتمون در مسیر خودش ببریم.
خلاصه همیشه ذهنتون -تو کار فرهنگی- پیش خدا باشه.
أیَّدکم الله...
📌 چرا خدا این حرف را به ما مىزند؟
📝 امام موسی صدر: «وَالسَّمَاءَ رَفَعَهَا وَ وَضَعَ»¹. خدا آسمان را برافراشت و ترازو گذاشت. یعنى خدا این جهان آفرینش را بر اساس حسابى دقیق، که با ترازو سنجیده شده، خلق کرده است. عالم منظم است. خب، چرا خدا این حرف را به ما مىزند؟ «أَلَّا تَطْغَوْا فِی الْمِیزَانِ»². برای اینکه ما هم اگر بخواهیم فرزند این دنیا باشیم، اگر بخواهیم زنده باشیم، اگر بخواهیم فعالیت و تلاشمان به ثمر برسد، و اگر دوستدار خلودیم، باید منظم کار کنیم. بَلبَشو و بىنظمى، جز فنا در این دنیا، نتیجهاى ندارد.
📚 سلسله جزوات #دین_تشکیلاتی
📒 جزوه ضرورت کار تشکیلاتی در جامعه دینی
📥 دریافت جزوه:
🌐 t.me/mezmar_ir/325
#امام_موسی_صدر
#اسوه_های_تشکیلاتی
استاد علیرضا پناهیان: زندگی تشکیلاتی مهمترین صفات بد اخلاقی را از قلب انسان زائل میکند. حسادت و تکبر در رأس صفاتی هستند که با زندگی تشکیلاتی از بین میروند. تلاش برای درک دیگران و ایثار دو صفت برتری هستند که تشکیلات آنها را تسهیل میکند.
#استاد_علیرضا_پناهیان
@Panahian_ir
📌ریشه تمامی اختلافات:
📝ریشه تمام اختلافاتى که فاقد هدف مشخص و مقدسى باشد به 《حب دنیا》 برمیگردد. و اگر در میان شما هم چنین اختلافاتى وجود دارد، براى آن است که حب دنیا را از دل بیرون نکردهاید و از آنجا که منافع دنیا محدود میباشد، هر یک براى به دست آوردن آن با دیگرى به رقابت برمیخیزد. شما خواهان فلان مقامید، دیگرى نیز همان مقام را میخواهد، قهرا منجر به حسادت و برخورد میگردد. لیکن مردان خدا، که حب دنیا را از دل بیرون کردهاند، هدفى جز خدا ندارند.
📚 سلسله جزوات #دین_تشکیلاتی
📒 جزوه اخلاق کار تشکیلاتی در سیره امام خمینی(ره)
📥 دریافت جزوه:
🌐 https://t.me/mezmar_ir/357